Új privát üzeneted érkezett!

Csipkebogyo!
En kb 16 hetesen kezdtem erezni icic pici buborekokat aztan volt, hogy egy ket napig semmi, azota folyamatosan erosodik es mostanra mar minden nap erzem egy picit.

Edina
edina

Szia Norci!

Kérlek küldd nekem is a Istvános dokid telcsiszámát + a magánrendelõ címét, én is szeretnék az Istvánban szülni. És azt olvasgattam itt, hogy a Te dikid nem olyan "nemtörõdöm" típus. Az emilcímemet ide is írom biztos ami biztos: baloghne@rtl.hu

Elõre is köszönet:
Morgensen
morgensen

Sziasztok!

Látom megkezdõdött a szokásos edédidõs pangás. Én meg megyek. Holnap tán benézek. A Babám elevenkedik szépen. A vizsga napján nagyon sokat mocorgott, másnap meg alig. Utálom a magzat mozgás számlálást. Mindíg elfelejtkezem róla. Este meg beírom, hogy kb. mikor volt meg a 20 Kép.
Bori
Bori

Sziasztok!

Mi még mindig egyben. Sikeresen átvészeltük a tegnapi napot, úgyhogy most már jöhet a Dóri baba. Ennek örömére ma sétáltam a városban egy hatalmasat ebben a jó idõben. Kép

Elõször is hatalmas gratula Szilviéknek! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

János!
Meghatottak a soraid, ha nem írtad volna, akkor is érzõdik belõle, hogy ezt egy nagyon boldog apuka írta. GRATULÁLOK!!!!! KépKép

Csilla!
Én már azt hittem, hogy Te is babázol. Kép Gondolom már neked is eleged van a vaklármából. Kép Na majd a következõ már nem lesz az. Én tudom... KépKép Szorítok nektek.
A jelszót azonnal küldöm ha adsz egy mail címet, a képeket pedig akár nekem is elküldheted, szívesen felrakom.

i_ancsa!
Felraktam a képet!

Sasha, Andi, Csipkebogyó, Dió, Krisztinka, Lella, Dojika, Virág! (remélem nem hagytam ki senkit...)

Nem fogjátok elhinni, de meghatódtam, hogy ennyien hiányoltatok... Kép Nagyon aranyosak vagytok. KÖSZÖNÖM!
Mint már írtam, kicsit merész voltam, és belátogattam a munkahelyemre, majd sétáltam egy nagyot. Úgy voltam vele, hogy most már nem árthat. Mivel olvastam tippeket az elsõ hetekben lévõ lányoktól, vettem még 1-2 dolgot a dm-ben, ami még jól jöhet a szüléshez (eldobható melltartó betét, nedves WC papírt, nedves törlõkendõt).
Képzeljétek a munkahelyemen mindenki el volt hûlve, hogy mennyire lent van a pocim, és el van már torzulva az arcom. Kép Remélem jelent valamit! Kép

Kataa, Halacska!
Tényleg gyönyörû nap volt tavaly szept. 8! Míg Ti éppen a boldogító "igen"-t mondtátok ki, én egészen mással voltam elfoglalva. Aznap fogant Dóri baba... KépKépKépKép

Any!
Ha ez vígasztal, a kicsilányommal én is tiszta májfoltos voltam amikor bementem a kórházba. Június 18-án született. Két nap múlva semmi nem volt rajtam. Kép

Kata és Dóri (36.)

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Nagyon rég jártam erre. De majd most bepótolom. Kata én is tegnap görcsöltem egy sort. De nálunk a május 1 volt az elsõ nap amikor már minden szempontból jöhet a baba. Férjemmel vigyorogtunk is jókat. De aztán kiültünk a napra, és elmúltak a fájások. Ma meg még semmi.

Mindenkinek szép napot! Kép
Zsunya (39.hét)
zsunya (zsunya)

Lányok!

Itt a link a lányomról, akinek nem sikerült a másik linken megnézni.
[url=http://kata007.freeweb.hu/" TARGET="_top]http://kata007.freeweb.hu/[/url]

Kata

KépKép

KépKép
kata007

zsunya!

Én sajnos görcsölök már két hete. Kép Már minden mozdulatra keményedik a pocim, pedig nekem azért még van hátra egy kicsi. Kép

Kata (36.)

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kata007 - örülök hogy ilyen mozgalmas kedvedbe vagy Kép
Én csak a szülési szabis papíromért mentem le a sarokra a rendelöbe és elment az életkedvem is...

Tegnap este megint volt pár kellemesnek nem nevezhetö görcsöm - de pocak még fent, és mocorog is állandóan.
Csabi szerint a hétvégén megszülünk, mert tegnap azt hallotta a napokban jön valami kemény hidegfront, a múltkor is akkor indultak meg a görcsök... Ki tudja mi lesz, de akár ez is lehet az elsö anyáknapjám Kép Kép

Bori gratula a vizsgádhoz, én igazán tudom milyen lehetett, bár nekem januárban csak "sima" államvizsgám volt, így pocakosan Kép

Dojika (37.)

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika

Kata!

Tényleg nagyon rossz a vaklárma. Elég nagy csalódás. És már különben is nagyon nehéz, az ember azt kívánná bárcsak lenne már vége. Én is görcsölök és keményedek egyfolytában. Mozogni meg alig bírok, fekszem csak és ha többet vagyok fenn, akkor a lábam nagyon bedagad, vizes lesz.
De olyan jó, hogy ti vígasztaltok itt is és a chat-en is! Kép
Sokat jelent!

Gondolom, neked sem könnyû és Dojikának sem. Engem nem vígasztal, hogy már nincs sok hátra. Kép
Email címem: casilla@index.hu

Bszilvinek gratulálok és én is irigykedem... Kép
Csilla1

Sziasztok!

Megjöttem a genetikai 18. heti UH-ról. Mminden a legeslegnagyobb rendben. Megnézte a Szivét és megvsn mind a 4 kamra. Lemérte a BPD-t az 45 mm, az FL: 28 mm. Nagyon jók az életjelenségei és fejvégü az elhelyezkedéseKép (juhhé)
A koponyája is kiválo épségnek örvend. Ez a doki is 1 héttel idõsebbnek állapitotta meg. Kérdezte hogy hogy lehet, mondtam neki, nem biztos hogy akkor volt az utolsó mensesm amit mondtamKép Na mind1 a lényeg hogy eszer majd kibújikKép 2D-s UH-al is megvizsgált és 3D-el is!!! A 2D-srõl kaptam 1 fényképet isKép Majd szerzek valakit aki fel tudja tenni gépre.

Kata!

Jól van, oké! Akkor még nem jött meg a picuriKép

Annyi biztos hogy én majdnem kiszáradtam az alatt az 1 óra alatt amig az utcán voltam, na a metróról nem is beszélek, mert ott meg majdnem megfulladtamKép Sok izzadt ember.. brr.
Remélem mindenki jobban viseli a meleget mint énKép Érdekes, tavaly nyáron jobban birtam a melegetKép

puszi
sasha
18-19Kép

Kép
sasha

Dió, én is megkérdeztem a dokimat és ugyanezt a választ kaptam, hogy ne törõdjek ezzel a látszólag ártalmatlan dologgal és különben sem csinálnak ilyen szûrést a kórházban, kicsit én is elbizonytalanodtam, hogy akkor most mit lehet tenni?

Bori, gratula a doktoridhoz!Kép

Lányok, tegnap éjszaka megtapasztaltam, hogy milyen is az igazi keményedés. Hát mit mondjak rendesen fájt. 3-tól nem is aludtam, a baba pedig mintha kinyújtózva forgolódott volna bent, nagyon erõs volt. Görcsölt is néha az egész pocakom, szerintetek ez még belefér? Szerencsére a nátha és torokfájás múladozik, igaz csiga lassúsággal.

Forti, mizujs veled?

Kata, jó hallani róladKép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Lella!
Éreztem, hogy egy helyen kemény a pocim és ahogy elkezdtem simogatásszerüen masszírozni, ki tudtam tapintani a babát. Amikor visszafeküdtem, méginkább sikerült, és ha nem álmodtam, akkor meg tudtam különböztetni a fejecskéjét a hátától (legalábbis én így okoskodtam, mert nagyon úgy éreztem). Nagyon feldobó, de egyben fura érzés is volt. Persze nem állhattam meg további simogatás nélkül. Azután már nem éreztem, biztos hátravándorolt, hogy ne háborgassamKépKép
Szóval nem a mozgását éreztem (sajna)!
Csipkebogyó
csipkebogyó

Sziasztok!

BSzilvi és János
Nagyon sok boldogságot a fiatokhoz, nagy-nagy gratula!!!!

Ilke
Ez a telepátia Kép
Én is most gondoltam rád!
Tényleg nem csinálnak a Margitban ilyen szûrést? Az állati mert én is most akartam szólni a dokimnak.
Amúgy semmi kül, élvezem az otthonlétet, tegnap óta nem dolgozom, és minden rendben.

Kata007
Hogy TI milyen jól húzzátok....Kép
Az embert mindig a frász kerülgeti hogy ha nem jelentkeztek, de aztán mindig jössz és még mindig 2 in 1.

A napsütéssel kapcsolatban, hát nem irigylem magunkat, akik nyáron fognak szülni! Én eddig napimádó voltam, már májusban alig vártam hogy kifeküdhessek a napra.
Na de tegnap...
Egész végig anyósoméknál a kert legárnyékosabb részében voltam, ott is egy szál pólóban. Már most nem bírom!
Mi lesz velünk lányok????
És még elõttem(tünk) egy költözés is.

Jók legyetek, pusz mindenkinek
Forti (26+0)

Kép
Kép
forti

Dojika!
Remélem Borsodban is érezthetõ lesz a front. Kép És fõleg, hogy Dóri is megérzi majd! Kép

Sasha!
Gratulálok! Tökéletes adatok! Kép

Itt is meleg van, de én az árnyékos oldalon sétáltam. Ott kellemes volt. Kép

Ilke!
Köszi! Kép

Csilla!
Mail ment!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Sikerült gépközelbe kerülnöm. Annyira jó olvasni Titeket.
Már március óta nem dolgozom, igy rengeteget kellene elolvasnom. Jó látni, hogy már a 37. helyen vagyok.

KataOO7
Látom KataOO7, hogy leadtad a táblázatot. Veled minden rendben van? Mi teljesen jól vagyunk 13-án megyek ultrahangra. Ahogy olvastam neked már nagyon kevés van hátra.

Csics
Én is szeretnék menni a 4D ultrahangra az István kórházba.
Te voltál már ott? Kb. egyidõsek vagyunk.

Üdvözlöm az Újakat is!

Petra (25 hét és 6 nap)
Petra

Forti, legalábbis az én dokim ezt mondta, azért szerintem kérdezz rá Te is a saját dokidnál. Képzeljétek a dokim 1 hónapig szabin vanKép( és én pont most szeretném kiiratni magam. Ha minden igaz akkor hétfõtõl már otthon pihenhetekKép)), persze ha sikerül egy ügyeletest találni aki ad nekem papírt. A napsütéssel kapcsolatban nekem is hasonlõ érzéseim vannakKép, idén be kell érnünk az árnyékkal, én egyébként is hajlamos vagyok a szeplõsödésre ezért inkább nem kockáztatok. Már vannak nekem is képeim az oldalunkonKép (hála Katának-Õ tette fel), ugyhogy mostmár kép is van az irományaimhozKép)).

Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Emberek én még nem vagyok berezelve, de azért drukkoljatok hétvégén ne legyen semmi gond. Mivel elutazunk két napra jó messzire Pestttõl egy lakziba. Nincs kedvem sem máshol szülni, sem két-3 órát utazni a kórházba!

Morgensen. e-mail megy.

Norci
Norci

Szia Csipkebogyo!

Te mar kitudod tapintani? Jaj de jo neked Kép.....en meg csak annyit erzek az egesz bababol, hogyha sokaig oldalt fekszek mintha egy kavics nyomna nehezitenne huzna lefele a hasamat. Kép....
Melinda

Ja azt elfejtettem, hogy most tudtam meg a múlt heti tenyésztéses vizsgálat eredményét és negatív, szóval semmilyen baktérium. akinek nem ilyen alapos az orvosa, az legyen erõszakos!

Norci
Norci

Dio! Ilke!
Nekem is az a velemenyem, hogy csinaltasd meg masik orvossal. Es kerdezd meg a dokid, hogy ha felesleges akkor itt az USA-ban miert csinaljak meg mindenkinek es ha pozitiv, akkor a doki csak csaszart ajanl/csinal????? Szerintem is nagyon fontos!

Bori!
Gratula! Es ne torodj veluk. A nagymamam mindig azt mondta, hogy azzal idegesited az ilyeneket a legjobban, ha fel sem veszed, sot meg kedvesen a szemukbe mosolyogsz. Majd megpukkadnak olyankor az ilyenek.

Kata007!
Megneztem a nagy tesot!! Buszke lehetsz ra Kép
Orulok, hogy jol telt a napod, mindig jovok es nezem voltal-e mar itt vagy Dorikazol.

Az osszes finish-ben levonek minnel kevesebb joslo fajast, kemenyedest, inkabb mihamarabb babazast kivanok!
A tobbi pocakosnak kellemes babavarast!

Andi + Madison (41 napos)
andysj

Virág!

Köszi és mail ment.

Kata!

Ez igazán biztató, amit a májfoltokról írtál. Hátha nekem is ilyen szerencsém lesz. Már mindenki megkérdezi, hogy ugye lányom lesz, mert a lányos anyukákon szokott ennyi kijönni.

üdv

any (34.)
any

Lányok!
Nagyon izgulok, a hugom fél órája telefonált, hogy útban van a Kútvölgyibe. Delután elment a nyákdugó, 5-kor az orvosnál meg elfolyt a magzatvíz. Ebbõl éjjel baba lesz a doki véleménye szerint. Olyan fura, hogy tegnap meglátogattam, és semmi elõjele nem volt, hogy ma szülni fog. Az arca rendben volt, csak a lába dagadt. Na nemhiába körözött múlt vasárnap a gólya a házuk fölött..

Bszilvi!
Gratulálok! Nagyon jó egészséget és sok tejcsit kívánok!

Bori!
Ne törõdj senkivel, a lényeg hogy megvan. Gratulálok!

Mindenkinek kitartást ebben a melegben.

Conti (29+6)

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

sziasztok lámyok!
Már nagyon régóta olvasgatlak benneteket,de eddig lusta voltam bele is szólni a beszélgetésekbe.De most már nem bírtam tovább,nagyon felhúztam magam a GBS-szûrés miatti hozzászólásokon.Helyesebben az orvosaitokon.Magamról csak annyit,hogy a 33.hétben vagyok,a Kútvölgyiben fogok szülni Dr Vidánál.Már korábban is olvasgattalak benneteket,és én is felfigyeltem arra az írásra amit szegény kismamatársunk írt.El is határoztam,hogy köv.alkalommal én is szóbahozom az orvosomnál a témát.Meg is kérdeztem Tõle,hogy lehet-e ilyen szûrést kérni,erre azt a választ kaptam,hogy nem hogy lehet,hanem KÖTELEZÕ ez a szûrés ma MAGYARORSZÁGON MINDEN TERHES SZÁMÁRA,A SZÜLÉSZETI SZAKKOLLÉGIUM SZABÁLYZATA SZERINT.Azért írtam csupa naggyal,hogy ezzel kihangsúlyozzam a jelentõségét minden hányaveti orvos számára.Tehát ez NEM lelkiismereti kérdés,hanem KÖTELEZÕ vizsgálat.Én azonnal otthagynám azt az orvost,aki ezt nem végzi el.a kútvölgyiben egyébként a 36.héten végzik a hüvelykenet vizsgálatot.Mindenkinek egészséges kisbabát kívánok!
sziasztok Felhõcske
Névtelen

Petra én ugyan voltam a 4D UH de 18hetesen és ugyhallotam hogy azt csak egyszer csinálnak egy terheség alatt többit sajna 3D UHval csináják különben klasz a 4D UH ÜDV csics 27+
csics

Sasha örülök hogy minden rendben volt az UH nagyonjok az eredményeid PUSZ csics 27+ Kép
csics

Felhõcske, köszi, hogy leírtad a tapasztalatodat. Kicsit nehéz a szívem, mert a dokim eléggé elzárkózott a vizsgálattól. Nekem ez már a 2. kórház és orvos a terhességem alatt, nem szívesen váltanék megint, de ez a téma nem hagy nyugodni. Talán az lenne a legjobb ha egy másik dokival megcsináltatnám, akár máshol, tudtok esetleg ajánlani valakit?
Andysj, tökéletesen igazad van, de én nem merem az itthoni állapotokat az USA-hoz hasonlítaniKép.

Egész nap fáj és keményedik a hasim, ez normális szerintetek? Eddig soha nem tapasztaltam hasonlót sem, mit tegyek? Holnap dolgozom utoljára!!!hurrráááá!!!KépKépKép

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Májusi börze idõpontok, és könyvajánló a Hol-mi rovatban!

Puszi mindenkinek:

Dia
Dia

Sziasztok!

Conti!

Hugodnak kismillió drukk!Kép

Lányok, akik biztosan frontérzékenyek! Milyen az? Mármint milyen érzés??? Fájni kezd a fejed, a homlokodat huzza valami olmos súly és álmos vagy??? Plusz még megmagyarázhatatlan érzések? Még soha nem voltam érzékeny semmire ezért olyan új ez az érzésKép

Valamit szerettem volna irni de elfelejtettem, úgyhogy ha megint irok még nézzétek el nekemKépKépKép

sasha

Kép
sasha

Csics!
Ha minden igaz ment a mail.
sasha

Kép
sasha

Sasha megkaptam a mailt köszi. söt én is küldtem egyet az elöb.tegnap én is roszul voltam este ezért keledt sajna korán abahagynom a babanetezést igy is alig tudtam elaludni Kép

Lányok tegnap vicces dolgot látam néztem a hasamat elkezdet hulámzani ugy látszik forgolodot a pocaklako nekemez uj volt mert nem szoktam mindig a hasamat nézni igy mikor megletam jot nevet rajta KépKépKépKép
pusz mindenkinek csics 27+
UI: ugy látszik megint én keltem föl elsönek KépKépKép
csics

Szép jóreggelt mindekinek!
Én pedig a második vagyok! Kép Kép Kép

Tudod Csics ki korán kel...
Csak ebben az a nem jó, hogy hozzá késõn fekszik és mégis korán kel. Úgy látszik én sem fogom tudni már kialudni magam. Este kín keservesen fent maradok jó sokáig, reggel pedig jó ha 7-ig bírom.

Ilke
Ne ijesztgess!! Vigyázz arra a pici lányra.

Én is szeretnék kérdezni valamit. Igaz hogy már 26 hetes terhes vagyok, de azért hülye kérdéseim még nekem is vannak. Kép Kép Kép
Szóval az normális szerintetek ha a pocaklakó 2-3 napon keresztül csak egy-egy moccanással jelentkezik? Múltkor már csinált ilyet, a frászt hozta rám, mondtam is neki hogy fogok szólni a dokibácsinak. Erre másnaptól kezdve nem lehetett lelõni. Még éjszaka is ficánkolt. Most ugyan ezt csinálja kedd óta tegnap jelentkezett elõször úgy istenigazából.
Csak én látok rémeket, és õ csak pihen (lusta)???

Csicsergõs napot mindenkinek!
Forti (26+1)

Kép
Kép
forti

Ilke!

Szerintem az én dokim megcsinálja neked is a vizsgálatot a magánrendelõjében. Fõleg, ha elmondod, hogy miért kell neked ehhez más orvost keresned. Ha megadod a mail címed küldöm a telefonszámát. Azért ne izgulj tuti nincs semmi gond, de jobb félni, mint megijedni.

Norci
Norci

Norci!
Köszi, hogy felajánlottad a segítséget a szûréssel kapcsolatban. Hétfõn megint megyek a dokihoz, mégegyszer rákérdezek, erõszakoskodom egy kicsit, meglátjuk mit mond...

Felhõcske!
Neked is köszi, amit írtál, majd ezzel is megpróbálok érvelni.

Bori!
Sok-sok gratula a vizsgádhoz! Ez nem kis teljesítmény volt!Kép

Ja, a tegnapi, szerdai meleg engem is megdöbbentett...Nem lesz könnyû, eddig mindig mérgelõdtem, ha rosszabbra fordult az idõ, mostmeg várom az enyhülést...

Dió (és Almamag 30+1)
Dió

Halacska, Kataa, Kata!
Kezdem elszégyellni magam, hogy nem emlékszem a tavalyi szeptember 8-ra, pedig talán itt még esö sem volt.Kép

Melinda!
Hát megvagy? KépKépKépKép Már többször kerestelek és nem találtalak. Érdeklödtem is, hogy milyen néven vagy benne - ha bennevagy - a táblázatban, mert utánanéztem volna, hogy mennyi idös a babád! Ha ritkán vagy a babaneten, írhatnál egy mailt magánba a csipkebogyo@index.hu-ra.
Hát, ez tegnap hajnalban sajnos még egyedi eset volt. Úgy tünik, most úra elvonult hátra, mert már nem éreztem, akárhányszor simiztem a pocim...

MJ!
Ugyan még a rendszeresség hiányával, de pontosan úgy mértem reggel ahogy leírtad: újra 36,7 °C! Én keveslem ugyan, de nagyon remélem, hogy a pici akkor is jól érzi magát!

Csics!
Áruld el légyszi, hogy milyen az a 4D uh! El nem tudom képzelni.

Sasha!
Örülök, hogy minden rendben van a pocilakóddal. Remélem, hamarosan el tudod dönteni, hogy hova járj és úgy kapsz idöpontokat, hogy a párod is veled lehessen!

Csipkebogyó
14+1
csipkebogyó

Forti látom nem csak nekem vanak Hülye kérdeseim de mivel én elsö babás vagyok igy nyugodtan kérdezhetek hülyeségeket szerintem KépKépKépKép de most jutot azeszembe egy jo szöveg IME:hülyeségek tekintetében kérdeze meg tapasztaltab ismerösét vagy a BABAnetetKép bocsi néha nagyon fáraszto tudokleni KépKépKépKépKépKépKép

CSipkebogyo a 4D UH szebb és élethüb

puszi CSICS 27+
csics

Jó reggelt mindenkinek!

Kata007!KépKép

Légyszi bejelentkezni! Kíváncsi vagyok, hogy az én Dórimnál mire számíthatok. Dr. még 5 hete kért tõle egyben. Remélem szótfogad?!KépKép

Forti!

Nálam is ugyan ezt játszotta abban a terhességi korban. Ez normális. Most is van olyan nap, hogy inkább végigalussza az egészet, de van olyan, hogy folyamatosan mocorog. Lényeg az, hogy minden nap érezd, hogy megmozdult. Az is elõfordulhat, hogy a hátával van kifelé és akkor nem érzed annyira a belsõ félen a mozgásokat.

Az én Dr.nõm is azt mondta, hogy az a bizonyos vizsgálat kötelezõ és a 36. héten automatikusan megcsinálják.

Kata007KépKép

Jövõ héten mi is megyünk CTG-re!Kép Sajna én nem tudok max. 10 percnél tovább hanyatt feküdni, mert múltkor is az UH-n fektemben sikerült majdnem elájulnom. Tényleg úgy csinálják a CTG-t vagy lehet oldalra is fordulni?

Norci!

Azért jó, hogy mostanában többet netezel, már nem tudtam, hogy mi van veled!

Lányok!

Leszoktatok, hogy a nevetek után odaírjátok a terhességi hetek számát, pedig így nehéz fejben tartani, hogy ki hol tart! Tessék visszaszokni rá! irgum-burgum....KépKépKép

Dojika!KépKép

Azért ezt a hidegfrontos hétvégét még vészeljétek át Mátébabával valahogy egyben! Nem jó nagy tömegben szülni!

Képzeljétek, most derült ki, hogy apukám burokkal együtt született, az öcsén is valószínûleg úgy született volna, ha az anyukám nem ül buszra és megy be a kórházba. Ott mondták neki, hogy mindjárt szülünk, mire õ: de hát a magzatvíz sem folyt el és fájásai sincsenek és akkor most elmegy telefonálni az apukámnak. Persz nem engedték csak a szomszéd szobáig, onnan telefonálhatott. Utána szülõszoba, burokrepesztés és a magzatvízzel együtt 2 pillanat alatt fájások nélkül megszületett az öcsém. Persze anyukám kívül belül repedt. Ha nem megy be, akkor állítólag otthon megszülte volna ugyan így vagy burokban.

Szerintetek, hogy ez már 2x fordult elõ, nem lehet, hogy én is örököltem? Vagy csak akkor lenne rá esélyem, ha Dominik lenne a pocakomban és nem Dóri? Most mire számítsak a szülésnél?

Most már lassan aggódó Pucúr és Dóri (33+1)
Pucúr

Pucur!

Nem hiszem, hogy mindenhol feküdni kellene a CTG-hez, én pl. határozottan emlékszem, hogy a fiamnál minden esetben ültem (általában a széknél valamivel kényelmesebb alkalmatosságban). Igy jobb, mert én sem birnék feküdni.
Sok helyen a szüléskor is megkövetelik, hogy a CTG-s követésnél feküdjenek a mamák. Mindenkinek, aki ilyet kiván egy épp fájásokkal küzdö kismamától, azt javaslom próbálja ki! Mert én még arra a kicsi idöre is alig birtam egyhelyben nyugodni (szerencsére nem fekve), amikor épp csinálták.

Beszti
30+6

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Mi a nevetek utan a ket szam? Az elso a terhessegi hetek szama, es a masodik? Nem tudok rajonni Kép
Névtelen

Szep Jo reggeltKép

Pucur
De reg voltal erre,orulok nekedKép

CTG:Remelem ma mar senkit nem kenyszeritenek arra,hogy fekudjon amig vegzik a vizsgalatot.Nekem mindket szulesem inditott volt igy elso perctol rajtam volt a CTG 4-5 orat kellett vele hanyatt fekudnom meg oldalra sem fordulhattamKépSzornyu voltKép

munkam eleg sok van,szeretett fonokom tegnap meg a nyakamba akasztott egy eleg idoigenyesmunkat,remelem mar biztos benne,hogy sohasem tudok akkor hazamenni amikor lejar a munkaidom,mert erre mgy ki az egesz az tutiKépKép

Gyonyoru napot mindenkinekKép

cuppp,Krisztinka/20+?/megint elfelejtettemKép
krisztinka

Szia Beszti!

Mostanában egy kicsit kevesebbet vagy mint eddig, talán a jó idõ kicsalt a természetbe?
A jövõ héten úgyis kiderül, hogy feküdni kell-e vagy sem. Legfeljebb szólok, hogy nem érzem jól magam.

Névtelen!

Pl. Besztinél 30. hét 6. napján tart ma, tehát holnap tölti be a 31. hetet.

KépLányok, ma mindenki alszik?Kép

A fõnököm csak most nincs, utána meg nem fogok tudni jönni hozzátok! Ejnye-bejnye. Délután meg csak olvashatom a sok hozzászólást!

Az elõbb kimaradt:

Nagyon sok boldogságot a frissen született babáknak és a szüleiknek egyaránt!KépKépKépKép

Bori!KépKép

Szép volt!
Nekem az adószakértõin most tették át a vizsgámat szeptemberre, miután meglátták, hogy mekkora a pocakom. Még jó, hogy a tananyag nem változik addig.

Pucúr 33+1
Pucúr

Sziasztok,
tegnap voltam dokinál, és a prüntyi 7,5 mm, és lehetett hallani, ahogy dobog a szíve. El sem tudom mondani, milyen boldogok vagyunk, ezt az elmúlt hetet nem kívánom senkinek.
Úgyhogy mostmár hivatalosan is kismama lettem, már rég nem láttam a táblázatot, de 32 éves vagyok, második baba lesz, a 3. ciklusban jött össze, dec.20-ra vagyok kiírva. Valószínúleg MÁV korház lesz, dr. Petõ.
Köszi a biztatásokat még egyszer, sokat segített átvészelni ezt a szörnyû hetet...
Kisvakond (6+5)
kisvakond

Szia Krisztinka!

Nálunk is ez a helyzet. Még sosem túlóráztam annyit mint a 20 hét betöltése után. Ha este 7-re hazaérek az már jónak számít. A dokinéni meg ejnye-bejnyézik egyfolytában, hogy felpócolt lábbal pihenés. De ez hogy kivitelezhetõ?

Pucúr 33+1
Pucúr

Sziasztok Kismamik!

Forti,

Szerintem ne izgulj, nekem is vannak ilyen nyugalmasabb napok...KépAztán meg úgy izeg-mozog a Kisasszony, mintha aerobikozna odabent....Kép

Csics,

Én csak most jövök rá, hogy mi majdnem egyidõsek vagyunk...Kép, mindegy, jobb késõn mint soha! Mostanában én is jókat mulatok a pocakomon. Ha hanyatt fekszem, mondjuk a TV elõtt, vagy olvasok, például van hogy három helyen rúg egyszerre. Az azért érdekes nem?Kép Meg felkúszik a köldököm fölé és ott matat...tök aranyos....Kép Jajj én már úgy várom, hogy láthassam...

Kedves Névtelen,

Az elsõ szám a heteket a második a napokat jelzi...

Ilke,

Én ugyan két nappal korábban kezdtem meg a szabadságot, sajna egy ronda megfázás miatt, de most hogy jobban vagyok, egyre inkább élvezem. Fõleg ilyen gyönyörû idõben.Kép Megyek kertészkedni az erkélyre, mert még sehol sem tartanak a virágaim...Kép Szóval kitartás az utolsó munkanapra.KépKépKép
Haskeményedés ellen amúgy is azt mondják a legjobb a fekvés... Meg egy kis MagneB6.

Kata007

Hol vagy???

Pucur,

Azért izgi ez a burkos dolog...Gondolom nem bánnád, ha rakéta bébid lenne. Nálunk az a helyzet, hogy eddig semmiben sem hasonlitok a mamám egyik terhességéhez sem. AMi mondjuk nem baj, mert õ veszélyeztetett volt és több hónapig feküdt kórházban..Kép
Mikor lesz kész a lakásotok?

Nyuszi
27+4
Nyuszi

Norci, nagyon köszi a segítségedet! A címem: ildiko.o@freemail.hu

Már jobb a pocim, habár este még beton kemény volt, de már nem görcsölt. Nem tudom mi lehetett vele.

Pusz,
Ilke 30 (ha jól számolom)

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Conti!
Nagyon drukkolok a hugodnak, de valoszinuleg mostanra mar tul is van rajta, nem? irj majd!

Sasha!
En fronterzekeny vagyok faj a terdem meg a fejem. Kép

Kata!
Hol vagy mar?

Edina 18+5
edina

Ilke mail ment.

Norci
Norci

Amy!
Nekem is vannak problémáim a bõrömmel, mert egyrészt nagyon fehérbörü vagyok, másrészt meg ha egy kis nap ér rögtön kijönnek a szeplöim. Nekem a kozmetikusom ajánlotta, hogy használjak olyan hidratálót ami fényvédös is. Ez többek közt jó a májfoltra is szerintem. Én most az Avonos muntivitaminos krémet használom, abban 15-os fényvédö van. De van más sokféle krém is.

Forti!

Te mikorra vagy kiirva? Mert ahogy elnézem majdnem egyszerre lehetünk. Kép

Nálunk mindenn rendben és a pocim is jobb mióta szedem a magnéziumot.

Pusz

Hetty (26+4)
hetty

Sziasztok,

Sasha,
Hat en a babavaras elott is erzekeny voltam a frontokra foleg a melegekre.Pont olyan erzes mnit ahogy elirtad,+meg minha valaki ulne a fejedenKép))De a 10-12 hetig folyamatosan fajt a fejem,es mar nem tudtam mitol,bar allitolag ez is koraterhessegi tunet.Szerencsere mostmar ritkan faj.
Gratulalok a jo UH eredmenyekhez,olyan jo mikor az ember megnyugodhat nem?

Csics,
De jo neked hogy mar hullamzik a hasa,mar en is alig varom hogy megmozduljonKép))

Kisvakond
Gratulaok a pici babadhoz,az elso uh tenyleg nagy elmentKép)))

Pucur,
Csodallak hogy ennyit dolgozol meg a vege fele is.Hogy birod?Szerintem fekves hianyanal mar csak a stressz lehet rosszabb.

Ha mar a hulye kerdeseknel tartunk nekem is lenne egy>
Mikortol kezd el kemenyedni az ember lanyanak a hasa es kb meddig tart?Mentsegemre legyen szolva en is elso babas vagyokKép))) Kép)))

Puszi mindenkinek
kataa
15+3

Kép
Kép
kataa

Jaj meg egy hulye kerdes,szerintetek az normalis ha ejszaka gorcsol a labam?Pedig szedem a Magne B6-ot ami ugye gorcsok ellen van...

Koszike az epito valaszokat elore is/
kataa
15+3

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Vagyok! Kép
NST-n voltunk, ahol minden rendben. Kép
Nem fogjátok elhinni, de ma úgy ébredtem, mint akinek minden mindegy. Vagyis most már abszolut nem érdekel, hogy mikor jön Dóri. A kritikus idõn túlvagyunk, a súlya tökéletes. Hogy megfordul-e, már az sem izgat annyira. A nagykönyv szerint utolsó pillanatban is megtörténhet, de ha mégsem, akkor belenyugszom a császárba. Tudom nekem nehezebb lesz, de most engem az érdekel, hogy Dórinak jó legyen. Ma a dokibácsi azt mondta, hogy ha nem lesz nagy, akkor meg fogom tudni szülni farosan is, hiszen kétszer már szültem és a csípõm is elég széles hozzá. Viszont én kijelentettem, hogy NEM. Ha nem fordul meg, akkor császározzon. Nem kockáztatom, hogy kitolás közben elakadjon, vagy túl rövid legyen a köldökzsinór, vagy össze-vissza repedjek, vagy az oxigén hiány miatt agykárosodása legyen. Szerintetek jól gondolom???

Nem sorolok neveket, szóval mindenkinek:
Köszi az aggódást! Kép

Andi!
Köszönöm, tényleg büszke vagyok rá! Kép

Any!
Örülök, hogy meg tudtalak nyugtatni. Remélem nálad is így lesz. Kép

Pucúr!
Én már 6-szor voltam NST-t. Ebbõl az utolsó kettõt ugyanaz a nõvér csinálta. A lényeg, hogy minden alkalommal megkérdezték, hogy tudok-e háton feküdni. Én tudok, úgyhogy nekem úgy csinálják, de láttam már a mellettem lévõ ágyon kismamát, aki oldalt feküdt. Szerintem nem fontos a hátonfekvés. Kép

Kisvakond!
Gratulálok! Boldog babvárást velünk! Kép

És akkor még valami:
Sheilának lassan kezd megjönni a tejcsi, tegnap már azzal kinlódtak. Kép A lényeg: a kis "éhenkórásznak" nem kell tovább éhezni. Különben jól vannak! Kép

Kata (37.)

KépKép

KépKép
kata007

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?