Jaj de jó, hogy visszajöttetek! Már attól tartottam, hogy szép lassan magamnak irogathatok, most, hogy nem néztem be pár napig, le vagyok maradva! Na, azért nem reménytelenül.
Moni,
A rástartolás óta még egy év sem telt el,ez önmagában még nem számít rossznak. Akármit is mondott a doki, van két gyereked, azok is összejöttek. Hőmérőzgetéssel belőtted már, mikor érdemes extrában aktívkodni? Én még arra várok, hogy legyen mérnivaló, egyenlőre még nincs. Annyit elértem, hogy párom már nem zárkózik el a nyáron majd esetleg próbálunk valamit dologtól, de ahogy haladnak, addigra egy Vesta szűz is aktívabb éjszakákat mondhat magáénak, ha így fejlődik a kapcsolatunk. Egyébként minden megjött után kiborultam egy évig, ami Natira startolást elválasztotta Natitól, úgyhogy elég jól el tudom képzelni, hogy érezheted magad. Nekem az se volt meg, hogy 2x már összejött, csak az, hogy lehet, hogy babó nélkül élem le életem. Elég költőien hangzik, de valójában ha felidézem az érzést még mindig torkon ragad. Jóval rosszabb, mint 9 hónapig hányni.(Bocs a példáért)
Úgy látszik, mindenki beteg mostanában. Nati sem az igazi. Péntek éjjel lett rosszul, ügyeletet is hívtam, aminek az egyetlen produktív oldala az volt, hogy tudom, ilyen nem kell csinálni. Mint pengős malac, le lettem szúrva. Már az ajtóban kezdte - Miért nincs lift?! Aztán még a gyereket se nézte meg - Miért van itt ilyen meleg?! 23 fok gondolom nem vétek, én a 25-26 fokot szeretem, már ez is kompromisszum. Utána jött, hogy ilyen láznál már kezdenek pusztulni az idegsejtek - 38,8 - amit én okozok, főleg azzal,hogy megvárom a kihívott ügyeletet azzal, hogy benyugtatóznám a gyereket. Ja, és biztos az akarom, hogy lázgörcse legyen a gyereknek. Mindezt kb hajnali 3kor, amikor már a lábamon is alig álltam és kettéállt a fülem az aggodalomtól. Persze 2 perc alatt megvizsgálta, és semmi érdemlegeset nem mondott. Nos, megvolt Nati első betegsége. Holnap megint telefonálok a gyerekorvosunknak, neki pöttyöket kellene jelentenem, amik persze nem érkeznek. Majd holnap.
Viki,
Algopyrint lehet szedni, kb egy féllel már jó eredményeket lehet elérni. Azt az első trimeszterben is engedélyezik. Tudom, nekem is volt kb havonta valami. A legjobb a hörghurut a harmadik trimeszterben, amikor amúgy sem kapsz levegőt és már mindenképp fáj mindened.
Lehet,hogy megint egykicsit negatívra sikeredtem?
Akkor mindenkinek jó éjt!