Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Alina, gratu a költözéshez (megértelek, hogy jó letudni!!), és sok sikert a mai 4D-hez! Kép Képeket majd tegyél fel!
Mariannka, fantasztikus napod lesz ma, hát még ezek után!! Kép
Anita, én itt Pesten eddig 12e-ért láttam legolcsóbban matracot....Kép
És milyen lett végül a babakocsi? És a hordozó milyen színű lett végül?

Húúú, valamelyik éjjel azt álmodtam, hogy már meg volt a babucink, és ki akartam vinni sétálni, és rájöttem, hogy nincs meleg cucca, és nem tudom mibe vinni a hidegben.

HÚÚÚ, azért jó volt nézni a meleg overált, ebben tuti nem fog fázni.

Én most már 2 naponta a babával álmodom, szüléssel, szoptatással.....remélem azért nem fogok beketyózni teljesen. Kép

Angi, RW-t hallgatok. Kép

Pussz
Vendég

Alina Kép
De jó neketek, hogy ma mentek 4D-zni Kép
Már alig várom, hogy mi is menjünk Kép

Tényleg nagyon klassz, hogy már meghozták az ülőganitúrát Kép Jó lesz az új kanapén üldögélni karácsony este Kép

Annácska 25+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Ja, és Anita, ami a hasonlóságokat illeti, még egy valamiben tuti Boti az apja: a két lába közötti hasonlóság.....hahaha, jóvan, ez nem volt annyira jó vicc....Kép
Vendég

Alina: drukk a 4D-hez, hozzál te is képeket! Akkor már ti is jól bevásárolgattatok! Biztos nagyon szép és kényelmes az ülőgarnitúra!

Eszti: Activ Blue a hordozó színe! Nektek is ilyen kékes, de úgy tudom, nem ugyanaz! A kocsi is ugyanolyan lesz, csak Toffee szinben! (Ez tűnt a legjobb választásnak a kínálatból...remélem,tényleg nem baj!)
Nyugi,csak lesz egy-két meleg cucca BencusnakKépKépKép
Szerintem is elég jó árban vettük meg a matracot, mert eddig mindenhol 14-17 volt...

Angi: Annyit gondolkodom,hogy kellesz-e a mellszívó! Tegnap akartunk azt is venni, de lehet, megvárom vele a kórházat,hogy szükséges lesz-e!

Tényleg, mi is vettünk orrszívót is!

Csajok: sterilizálóval kapcs-ban vélemények??? Melyik a tuti?

Könyv: én csak a Lelki köldökzsínórt olvastam, ami ilyen kicsit pszichológiai témájú könyv!

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="119911"> Alina,
de jó napod lesz Neked is! Gyere majd a képekkel és a beszámolóval a 4D után! Nekünk ma sima uh lesz, de ezt is annyira várom. Van egy csomó kérdésem is doki "bácsitól", felírtam őket, különben a felét elfelejtem... Kép Én még nem álmodtam a szüléssel, de vannak paráim pl. ha nem mozog... De ilyenkor mindig megérzi és rug egyet, hogy minden oké mami. A kocsiról teszel fel képet? Kiváncsi vagyok!!!
Nekünk még a PP kocsi, pelenkázótasi, kád, melltartó, légzésfigyelő hiányzik.
Anita,
de jó! Látom gyűlnek a dolgok! Képet csinálj majd!!! Dehogy haragszom azért, hogy olyan lett a hordozótok, mint a miénk. A kocsi milyen lesz? Jó vásárolgatást mára! Csak óvatosan, mert azért Neked se lehet egyszerű a 2 kilós súlyzóval a pocidban. Kép
Eszti,
jó zenehallgatást! Jó álmaid vannak. Kép Kép

Mennem kell boltba, mert anyós nem talált Ferinek ajándékot, így nekem kell megvenni. Kiderült, hogy Ferinek meg az enyémet kell, Scholl papucsot kapok. Kép

Puszi</font>
angi79

Eszti: KépKépKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="119911"> Anita,
ezt a babakocsit vették a szomszédék. Nagyon szép a színe. Kép
Én vettem mellszívót. Azt is megteheted, hogy megmutatod Tibinek, hogy melyik lenne jó, aztán ha kell megveszi Neked!
Sterilizálóból nekünk Avent vam, mikrós. De a kifőzéses dolog is jó, csak macerás talán. Én nem akartam venni, de a férjem megvette.</font> Kép
angi79

Kép
Itt is esik a hó!
angi79

Anita: ha szoptatásra készülsz, akkor tök felesleges a sterilizáló. Én nem vennék előre, csak ha nem működik a szopi, és cmisüvegezni kell.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Anita, asszem a miénk is Acitve Blue. Nem mintha baj lenne....sőt! Kép A toffee színű PP kocsi milyen? Így nem vágom a színeket....Kép Olyan, mint a miénk (szürke-sárga)? Ne hülyéskedj már, hogy baj-e, persze, hogy nem baj. Kép

Angi, képzeld, én is azt hittem, hogy vége az ajándék vásárlásnak, de aztán kedves uracskám még rám bízta a tesója gyerekeinek az ajándék vásárlását is....na, de nem ússza meg ő sem, muszáj velem jönnie Kép Kép! Amúgy szerencsére annyi idősek, mint tesóm gyerekei, így asszem, tán hasonlót fognak kapni. Nem variálom túl...Kép
Mellszívó ügyben én holnap beszélek a védőnővel, én egyelőre még mindig a bérlést gondolom a legjobbnak, ha nem kell, akkor meg vissza lehet vinni. Kép
Vendég

CoryKép
Hááát nagyon-nagyon gratulálok!!!Sikerült..KépTényleg nagyon örülök nektek, gondolom te is repkedtél mikor mondták!Kép

Anita
köszi, sajna csak remélem hogy szép, mert még nem láttuk, majd ma délután!Kép

Eszti
Köszi, mindenképp teszek fel képet, csak sikerüljön elkapni a kis arcát, úgy izgulok!

Annácska
Ari vagy.Igen, tényleg jó hogy megjött, karácsonyra. Szerencse. Ti mikor mentek 4d-re?

Angi
Teszek fel a kocsiról is képet, mindenképp, csak 1-2 napot adjatok, míg előkeresem a fényképezőt, feltöltöm, mert még valamelyik dobozba vanKép

Na megyek, este jövünk, sziasztok!!
Vendég

Itt az eső esik.......Kép
Vendég

Eszti, esik az eső Pesten?????Kép
Tök rosszKép
Itt még a hó esik

Nekünk is Avent mikrós sterilizálónk van, de én ugye 3-4 hónapos korától cumisüvegeztem.Mondjuk a mellszívót is ki kell sterilizálni, a kifőzőcskézés meg elég macerásKép

Alina, úgy döntöttem, hogy még megvárom a szülésznőm konkrét válaszát a szabijával kapcs.-ban, (még van 10% esélyem)Kép, aztán akkor inkább szülésznőt választok újat, a dokival meg ki tudja mi lesz.
Nekem a szülésznő azt hiszem fontosabbKép

Éppen sülnek a habkarikák a sütőben.Elég nyomcsik lettek, de a fára pont jó leszKép
Mézeskalit meg majd holnap kéne sütnöm.

Alina, izgin hagngzik adélutáni 4dKép
És tök jó, hogy így fel vagy dobva a háztól, költözéstől, bébitől, cuccaitól, ülőgarnitúrátólKép
Nekünk is 3 éve pont 24.-én hozták meg az új ülőgarnitúrát.Tök jó érzés volt.
Most pénteken éjjel(fél egykor!!!) meg az új tv-t hozták ki!!!
Tök jó nagy, nem kell többet vakoskodnom, én is ellátok odáigKépKép

na, pusz

Ildikó
vas

Sziasztok Lányok!

Ma valami telefonbetyár ébresztett (igaz fél tízkor), mert csak csörgetett és nem szólt bele.

Titati!
Szerintem keress más dokit. Ilyet nem mondhat egy doki, hogy nem szívesen vállalja el a szülést. Én attól rettegnék végig, hogy a szülésnél otthagy-e egyszerűen és lemegy kávézni?

Nadine!
Nekem is van ilyen hálóingem! Legalábbis asszem. A cica nagyon szép!
Szerintem az emberek nem depisek karácsony előtt, hanem idegbajosak. Úgy közlekednek, mintha más nem lenne az utakon. Személyes tapasztalat, már többször el akartak ütni bevásárlóközpont előtt, és persze ilyenkor termeltük be a legtöbb baleseti jkv-t is.

Cory!
A netes keresgélésről egy példa: márciusban ment a hasam, borzasztó hasgörcseim voltak közben, legelőször leájultam a vécéről és fekve jött ki a nagyja. Na rákerestem a neten. Eredmény: vérhas, gyomorrák, stb. Csak azért nem lettem nagyon ideges, mert lázam nem volt, és a net szerint mindeggyikkel jár.

Anita!
Nagyon édi ez a NAGY gyerek!

Mariann!
Tök jó, utolsó munkanap! Én nagyon élveztem, bár nekem nem volt buli. De olyan jó volt tudni, hogy most egy darabig nem megyek!

Alina!
Micsoda bevásárlás! Hogy bírtad? Én mindig kiakadok, ha ennyi mindent kell egyszerre elintéznem. Mondjuk ezek kellemes elintézendők!

Ja és hívott az egyik ezer évvel ezelőtti kollégám is. Amikor megtudta, hogy babát várunk, határozottan lekonyult a hangja. Szegény, korábban azt hitte, hogy majd hozzámegyek. Csak miheztartás végett: a fia egy évvel fiatalabb, mint én.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Titati! Igazán sajnálom ami a dokinál történt! Én hasonlóan éreznék ebben a helyzetben mint te! Talán tényleg érdemes más orvost keresned! Hihetetlen hogy ezek a dokik milyen pénzéhesek!

Ha már itt tartunk! Mikor szokás megkérni a dokit a szülésre? Én már a terhességem elején megkértem hogy szeretném ha ő kísérné végig a terhességem. Azt mondta nagyon szivesen! Viszont a szülésre csak az NST-s időszakban szeretném felkérni!

Szia Alina! Örülök hogy minden rendben veletek és elfoglaltátok az új családi fészket!

Trose! A vény nélkül kapható orrcseppeket kismama nem használhatja! Viszont ha elmész a háziorvosodhoz, az 100ft-ért tud felírni olyan kevert orrcseppet amit nyugodt szívvel használhatsz és még meg is gyógyit! A gyakorlat beszél belőlem! Hi-hi!

Nadin! Nem is olyan borzalmas az a hálóing! Kicsit ódivatú, de a célnak megfelel! A mintája nem is olyan rossz! A cicád meg nagyon édes! Nem lesznek majd kiscicáitok? Csak mert az utolsó szem cicám is eltűnt immár 4 napja! Nagyon szomorú vagyok! Miért velem tol így ki a sors?
5 nappal ez előtt még az ölemben cirógattam és ahogy hangosan dorombolt a baba is hallhatta mert egyfolytában püfölt. Mikor elvettem az ölemből a macskát, abbahagyta! Érdekes!

Zsuzsófi! Szerintem nem kaptam meg a mailodat! Sehol sem találom! Megtennéd hogy átküldöd még egyszer?

Cory! Örülök hogy minden rendben Baluval!

Anita! Tündéri a babócád! Nagyon jók lettek a képek! És tényleg milyen ari ducika! De jó neked hogy befordult a babó! Enyém már érzéseim szerint több kísérletet is tett, de sikertelenül! Egyik nap azért sikerült neki, de aztán visszafordult! De még nem vagyunk elkésve!

NEKTEK HA CSUKLIK AKKOR ALUL VAGY FELÜL ÉRZITEK A POCITOKBAN! Csak azért kérdezem hátha ebből meg lehet állapítani a helyzetét! Enyém nagyon sokat csuklik! Újabban napjában kétszer is!

KépKép
nicika

Szelivi: pont erről van szó! Tudod a tüneteket, rákeresel, kiad egy csomó mindent, aminek a 90%-a nem stimmel, mert nem azok a tünetei vannak.

cory
Budapest

Sziasztok kismamik!

Anita!
Nagyon szép a babótok! Olyan kis aranyos dundi és milyen jól látszik!

Nálunk minden szép fehér!

Az a hordozó is Baby Bag amit Ágiboszi feltett!
Mennyiért kínálják?

Képzeljétek mi meg tv sztárok lettünk ma ropibabával. Az ATV reggeli élő adásába kellett bemenni a karácsonyi bélyegről beszélni! Elég mókás volt... a fazont aki kérdezet egyáltalán nem érdekelte az egész!... a pocimon volt a kezem erre megjegyezte látom nevelgeti a gyereket! ... Kép ... túléltük... azért sem szóltam tegnap mert úgy lehet jobban izgultam volna ha tudom, hogy ismerős is nézi az adást! Kép

Mi is ma megyünk babakuksira már nagyon várom... meg egy csomó ajándékot be kell még fejezni... tegnap már sírógörcsöm volt a fáradtságtól...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Na megmutatom a kész mézeseimet! Nem lettek olyan szépek mint Borié, de ízre nagyon finomak! Meg aztán egy pár darab után a türelmem is elfogyott! Kép
Kép

KépKép
nicika

Babókának rendeltem egy nacit! Nekem annyira tetszik! Ma jött meg!
Kép

Ja és ígértem hogy megmutatom az Intersparban vásárolt takarót is! Íme:
Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Mariannka: akkor már csak a pihenés és a babázás van hátra!! De jó!KépKép

Anita: csodálatos a kisfiad! Nagyon édes arca van, kicsit irigyellek is, hogy ilyen jól látszikKépKép
Nekünk sosem sikerült a 4D.

Alina: Örülök, hogy újra itt vagy és hogy sikerült a költözködés! Milyen ülőgarnitúrát vettetek? Nekünk csak februárra jön meg.

Mamacka: tegyél fel képet a babáról!

Nicika: Ne izgasd magad ennyire a baba helyzete miatt! Ha minden ok odabent, akkor meg fog időben fordulni, ha pedig rövid a zsinór, vagy nem fér el másképp, akkor meg nem fordul be és kész. Egyébként majd a szülés előtt úgyis kiderül, addig mindegy hogy hlyezkedik el!
Csak meg akartalak nyugtatni, sikerült?

Szelivi: még jó, hogy nem mentél hozzáKépKép Nagypapának jobb lett volna...

Vas: én csak este főztem ki a mellszívót, napközben csak elmostam. Este meg beledobtam egy fazék vízbe és 5 percig főztem.
Persze ettől még lehet venni sterilizálót, csak ne a cumisüvegre, mert szopi mellett arra soha nem lesz szükség (jó esetben!)Kép

Első babások:
Azért irigyellek ám benneteket, akik annyi mindent vesztek a babáknak! Nekünk már szinte minden megvan, az első gyereknél meg egy fillérünk sem volt, úgyhogy nem is kapott szegény semmit, csak használt ruhákat.
Persze mi sem tudunk ellenállni egy századik ruginak, ha olyan cukiKépKép

Tünde 32+5

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok MAmik!

Be kell vallanom férfiasan, hogy nem jutottam semmire a visszaolvasással sem tegnap sem maKépKépKép
Mióta realizálódott mindenkiben, hogy csak január 2-án leszek újra, mindenkinek van néhány "csak még annyit tegyél meg, hogy...." kezdetű mondataKépKép

Szóval most csak gyorsan szeretnék bocsánatot kérni tőletek, de majd próbálkozom még délután.

El tudná nekem valaki küldeni emailben a mellékelt képet, hogy el is tudjam olvasni? Nem emlékszem már, hogy ki küldte pontosan. Vagy legalább azt, hogyy van-e valahol ugyanez a neten.
Előre is köszönöm.

Ha nem sikerülne visszatérnem mégsem, akkor SZERETNÉK BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT ÉS CSODASZÉP ÚJ ÉVET KÍVÁNNI MINDANNYIÓTOKNAK, A BABÁKNAK, A PAPÁKNAK ÉS AKIKNEK MÉG GONDOLJÁTOK!

Puszi,
Medike és Eszter
23+2Kép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Tünde! Félre ne érts ám! Már multkor megnyugodtam és nem idegeskedek! Inkább csak kíváncsi vagyok hogy hogy fekhet odabent. Én mindíg azt gondolom hogy lent vannak a lábai, de aztán lehet hogy tévedek! A csuklást lent érzem! Te is lent érzed vagy te felül?

KépKép
nicika

Sziasztok!

Mamacka, ma kaptuk meg az első karácsonyi üdvözlőlapot - a te béleyegeddel Kép Pihizzél is kicsit, még van azért pár nap karácsonyig Kép

Lányok, a könyvek felsorolásából a Mérei-Binet: Gyermeklélektant se hagyjuk ki, aki tanult valaha is fejlődéslélektant, annak kötelező irodalom volt - én nagyon szerettem.

Gyerekruha mosás: eddig külön mostam - mondjuk nekünk megvolt az a szerencsénk, hogy rengeteg ruhánk volt, mert kaptunk ugye egy csomót. Mostantól egybe mosom majd az összes ruhát (majd a kicsiét is), és színek szerint (meg 40 vagy 30 fok) válogatom, és egy plusz ecetes öblítést ráeresztek. Csendben jegyzem meg, hogy mi mosószódával mosunk - ez a legtermészetesebb (és persze környezetbarát) mosópor, és a hasonló tulajdonságú ecettel öblítünk. És lehetőség szerint a teraszon teregetünk - a napsütés is fertőtlenít. (Tünde, mosószódát többek között az Ökoszolgálatnál lehet kapni 2 kg-os kiszerelésben.)

Tegnap voltam egy játék- és hangszerboltban, az óvónéni lány ajánlotta, aki a zenés foglalkozást tartja, ahova Katával járunk. Volt furulya is, de csak tokban láttam, nem tudom, milyen volt. Mindenesetre akit érdekel:
Hor Bt., 1076 Budapest, Péterffy Sándor u. 7. (a Rottenbiller utcától a Blaha fele, a 7-es busz Huszár utcai megállójához közelebb van, mint a Keletihez). Alapvetően intézményeket szolgálnak ki, a lakosság számára csak hétfőtől péntekig 15-17, illetve szombaton 9-13-ig vannak nyitva. Telefon 3225221. A gyerekeket nem igazán tolerálják, elvileg 10 év alatti gyereket nem is szabadna bevinni az üzletbe. A hangszerek most eléggé ki voltak fogyva Kép
gyezsu

Gyezsu: akkor kipróbáljuk a mosószódátKép
köszi!

Nicika: én általában fent jobb oldalon érzem a csuklást. egyébként minden UH-n másképp helyezkedett el eddig a manócskaKép
Mondjuk a többedik baba sokszor csak a szülés alatt fordul be a helyére.
Jók azok a mézesek, én csütörtökön tudok majd sütni.

Anita: akartam kérdezni, hogy miket csinált Boti az UH felvétel alatt?

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

<font color="119911"> Medike,
én tettem fel, de már nincs meg. Alinának is elküldtem kinagyítva, talán neki még megvan.
Nici,
nagyon szépek a mézesek és a naci is olyan helyes. Kép Én a csuklást, ami napi 2-3* van bal oldalon lent-középen szoktam érezni. Majd ma kiderül, hogy merre van a buksija.
Tünde,
gondolom a lányaidról maradt ruhák még mindig nagyon szépek, hisz ezek nem tudnak tönkre menni. Én most azt tervezem, hogy a 2. babának már nem fogok túl sok mindent venni. Abban igazad van, hogy néha nehéz ellenállni. Kép
Eszti,
akkor ismét mentek vásárolni? Meddig dolgozik a párod? Én megvettem anyósnak, amit akart. Még be is szabad csomagolnom. Kép
Vas,
tuti TV-tek lesz. Kép Feri is régóta nézegeti ezeket, de még nem találta meg az igazit. Kép

Pussz. Megyek csomagolni.</font>
angi79

Sziasztok!

Ágiboszi! Nagyon köszönöm, azonnal írtam is neki, 4000 pízér' árulja, tetszik a színe is, remélem az állapota is jó lesz, és akkor tudunk üzletelni.

GYeZsu!

A Hor kft-t ismerem, bár nem a hangszereiről, a tulaj egy barátom volt kollégája, együtt kezdték el azt a tanszerüzletet, amiből a Hor ember jól meg is gazdagodott Kép Mi is szeretnénk - legalább megélni belőle Kép Sajnos az iskolákban a Yamaha műanyag furulya a kötelező, nem is nagyon lehet másmilyet ilyen boltokban kapni Kép Tegnap bevitt a tesóm a városba vásárolni - mármint ők vásároltak (vett egy klasszikus spanyol flamenco-gitért, árát le se merem írni, de hát ő megengedhettte magának és boldog is vele nagyon, meg is érdemli, olyan drága jó ember), én meg örömködtem Kép néztünk furulyát, sikertelenül - legalábbis nekem a műanyag nem jön be, olyan sipítós hangja van Kép
Van mondjuk fantasztikus Choroi pentaton-furulyám (ezt használunk a Waldorf suliban az első 3 évben) de azon csak kevés dolgot lehet fújni, meg teljesen másképp is kell.

Esztipeszti, tekintve, hogy Vekerdy a Waldorf magyarországi "atyja" és ez a pedagógia pont azon alapul, hgoy mikor mire van szüksége a gyereknek testi-szellemi-lelki szinten, és azt csak akkor kapja, nem korábban, én ajánlom neked is a Nagy gyermekkalauzt - Michaela Glöckler írta, 3-4 éve jelent meg újból, de állami boltokban is lehetett kapni. Ebben pont arról van szó, hogy hagyjuk a gyereket a saját ritmusában, szükségletei szerint fejlődni. De persze ez is csak egy szempont, érdemes többfélét elolvasni, tökéletes könyv pedig - szerencsére - nincsen Kép

Votlam reggel vért szívatni, laboros néni csak a zsömlés 1 órásat engedte, mert az itteni nőgyógyász orvos (30 ezer főre jutó 1 db orvos) "nem írhat fel 2 órás terheléses vércukorvizsgálatot!!!" - így a holnapi leletkiadás után eldönthetem, hgoy kérek-e e a körzeti orvostól további beutalót a laborba és receptet a szőlőcukorra (ami ugye a közértben bárhol kapható egyébként) vagy sem. Én úgy érzem, nem lesz rá szükség, de nem ellenkezem, ha majd mégis kell Kép
Fogorvos szerint a sok fogmosásban elkopott az egyik fogam töve, úgyhogy valami remek anyaggal bekente és egy kicsit fénnyel keményítette, de se fúrni, se egyéb kínzásokat igénybevenni nem kellett - ez ritkaságszámba megy nálunk, híresen rosszfogú család vagyunk Kép

Mindenkinek jó kis örömködést a mozizáshoz Kép

Indianyó

indianyo

Angi! Délután még uh-ra? Kérjük ám majd a részletes beszámolót! Kép

KépKép
nicika

Hű, Ágiboszi, Mamacka

Ez a babahordozós dolog gyorsan alakul! Beszéltünk a tulajjal, akár ma is oda tudta volna adni, de nem sikerült időpontot egyeztetni, úgyhogy valamelyik nap bemegyünk tesómmal és megvesszük Kép Megvarrnám én ugyan, de úgy se lenne olcsóbb, meg nem nagyon tudok most anyagok-csatok-szivacsok után mászkálni Kép Csudajó, lesz már kendőnk is meg hordozónk is Kép

indianyo

De jó!
Örülök, hogy örülsz neki! Hála Ágiboszinak!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Zsu,
látom van még további előnye ennek az új munkalehetőségnek! Tuti elfogadja a párod is! Kép

Cory,
elhiszem, hogy megijedtetek, hogy mi van Baluval. De akkor ezek szerint nagy baj nincs és ez a lényeg! Kép

Anita,
nagyon jók a képek, szép erős legényke lesz! Gratula hozzá! Kép

Mariann,
remélem jól telt az uccsó munkanapod és elbúcsúztattak szépen! És visszavárnak? Hogy tervezed, meddig maradsz otthon?

Alina,
tök jó, hogy már minden megvan, minden kész a Babó fogadására! Kép Mi január végén állunk neki, de még utána is lesz egy csomó idő.

Mamacka,
nahát! Kép Legközelebb, ha TV-sztár leszel tessék előbb szólni! Soha nem nézem az ATV-t, de most megtettem volna.

Nici,
nagyon jók azok a mézesek, én már sokkal előbb kiakadtam volna! Kép
Mennyi volt ez a takaró? Tök szép. És az anyaga? Nem szöszöl nagyon? Vagy lehet, hogy most hülyeséget kérdezek, de erre megy még a huzat?
Cicák szerintem még nem lesznek, mert ahhoz még fiatalka. De tavasszal tuti elkapja valaki.. Kép
Mivel te is nagyon cicás vagy, megkérdezem, nem tartottál ettől a toxoplazmózis nevű betegségtől? Vagy átestél már rajt?

Nadine 22+5 Kép
Kép

nadine81

Vikó: akkor csupa jó dolog történtKép Lesz hordozód, nem fájt a fogorvos, cukor is kimaradtKépKép

Angi: várjuk a híreket UH után!!Kép

Én Patrícia után 2,5 évig voltam itthon. Semmiféle "GYES betegségem" nem volt! Már egész kiskorától mentünk ide-oda, pedig még autónk sem volt. Busszal-metróval mentünk strandra és a budai-hegyekbe (Újpestől). Áthívtuk a barátainkat, akiknek szintén volt babájuk, úgyhogy nem unatkoztam.
Most ugye Dorinával vagyok itthon, de a 3. babával is legalább 2,5 évet akarok maradni. Ezek az idők soha nem jönnek vissza, nehogy már a bölcsisnéninek szólaljon meg először, vagy ott legyen szobatiszta stb...
Persze akinek muszáj visszamenni dolgozni az teljesen más!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde

Tulajdonképpen csak jó történt - egészen a egy órával ezelőttig, amikor is sikerült megint összevesznie a pasimnak velem a gyereknevelésen, amiről fogalma sincs szegénynek, erőszakkal zsenit akar nevelni a még meg sem született csemetéjéből, én meg ellenállok. Ja, igen, és kiesett a frissen beapplikált anyag a fogamból. Szóval tuljadonképpen sikeres nap volt ezu a mai, némi kis negatívumokkal KépKépKép

De azért nem esünk kétségbe Kép

Én is úgy képzelem egyébként, hogy örömmel fogok babáézni, ameddig csak lehet - meg hagyják Kép

V.

indianyo

Én 4 éve vagyok itthon. Illetve ahogy vesszük, mert hogy egyetemről mentem szülni, szóval sosem dolgoztam előtte. De nagyon élvezem. Sokat mászkálunk, megyünk ide-oda, babásokkal találkozunk... Nagyon élvezem Kép

cory
Budapest

Sziasztok,
az elmúlt másfél hétben biztosan jó sok oldalt termeltetek. Szerintem csak nagyjából fogom tudni átolvasgatni,egyenlőre csak a mai oldalt olvastam. Remélem mindannyian jól vagytok!!
Mi Henivel letettünk egy brutális vizsgát az egyetemen (csak a tételsor 14 oldalas volt), a következő majdcsak jan végén lesz és az sokkal kisebb vizsga. Szóval most pihi idő és karácsonyi készülődés!!

Anita,
Boti valami tüneményes! Annyira jó,hogy ilyen szépen megmutatta magát!

Vikó,
Végülis Nicinek küldtem el a képeket,felrakta a táblára. Akartam neked küldeni azért levelet,hogy a lehetőséget megköszönjem de ne haragudj nem maradt rá energiám.

Alina,
nagyon klassz,hogy szinte minden kész már a baba fogadására! Mi tegnap vettük meg pöttömkénk második ruciját,de januárban bevásárolunk neki rendesen! Már alig várom:-))))

Olgo+Heni

Kép
olgo

Szia Olgo!

Örülök, hogy túl vagytok a nehezén. A képek miatt igazán ne aggódj, ez csak egy lehetőség volt, hiszen van sok időm ilyesmire, de azért el tudom ám foglalni magam másképp is, ha úgy adódik Kép

Jó készülődést Kép

V.

indianyo

Sziasztok Lányok!

Ma megint csavarogtam egy kicsit. A postán 40-en voltak előttem, de szerencsére stoppoltam magamnak széket. A nénik nagyon csúnyán néztek rám, én meg viszont. Kép

Tünde!
Én sose voltam nagy járkálós. Pesten 2000 óta lakunk, de szinte csak a metróvonalakat ismerem. Én imádok egyedül lenni. Babával meg csak jobb lesz.

Elkezdtem kötni a füles sapkát. A szaporításoknál olyan lyukak vannak, hogy ihaj! Merthogy felülről kezdtem. Apa azt kérte, hogy neki is kössek majd füles sapit és akkor egyforma lesz neki a babával.

Kép
szelivi

Vikó: majd menetközben változik apa meglátod! Majd ha kimondja az első szót, máris zseninek fogja gondolniKép A gyerkőcöket úgysem lehet olyanra "kényszeríteni", ami nem belülről jön!

Szelivi: akkor Neked nem fog hiányozni a mászkálás. Azért később érdemes a babával is sétálni menniKép

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde Kép köszi, én is ezt gondolom - legalábbis a kezdeti időkben így van ez... de a " fejlesszük gyorsan, hogy ő legyen a legjobb és már óvodában három nyelven beszéljen plusz számítógépet kezeljen meg köbgyököt vonjon..." hát ez nálunk is elterjedt dolog, ott meg aztán pláne! Az emberi értékek nem léteznek, csak a pénz, siker, csillogás... Az erőltetett elvárások pedig bizonytalanná és boldogtalanná tehetik a gyerekeket... Kép Nem tudom, hogy kezeljem apát sajnos ebben a kérdésben, mert össze-vissza beszél, persze tapasztalatok hiányában, de hát őt is ilyen szörnyen nevelték - és persze, soha nem tudott megfelelni a szülei elvárásának, elsősorban az anyjának Kép Én annyira másként gondolkodom Kép Persze, tudom én, hogy majd ő is változik...

Na, vége a panasznapnak. Majd megoldjuk valahogy Kép

indianyo

Sziasztok!

Szépen elbúcsúztattak ma. Hogy őszinte legyek, most esett le, hogy januártól tényleg nem kell bemennem dolgozni. Olyan kedves, szép ajándékot kaptam... Várnak vissza, de nem voltak tolakodóak.

Úgy gondoltam, hogy ma beviszem a mára és a holnapra (karácsonyi buli) szánt sütiket is, de ebből csak mai süti lett. Kép Vagyis mindent megettek a kollégák. Egyfajta elismerés volt, mert ízlett nekik, viszont a holnapi adaggal most lettem készen. Kép

Angi: képzeld, én is Scholl papucsot kapok. Régóta vágyom rá, de eddig nem vettem meg. Most apa Jézuskája hozza. Kép Ma meg is vettük, csodaszép és naggggyon kényelmes. Kép

BKV: képzeljétek, csoda történt. Kép Ma, először, valaki átadta a helyét a metrón. És az egyik szomszéd is észrevette a nagykabáton keresztül, hogy babát várok. Kép Szóval vannak még normális emberek.

Szép estét.

Mariann
30+3

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok

Gyors leszek, mert vár az ágy!!

Anita
Meg tudnám zabálni a fiadat olyan édes. Kérünk több képet róla!

Angi
A te beszámolódat is várjuk!

Tünde
Köszi- Köszi az email címem a táblázatba van.

Titati
Én biztos más dokit választanék a helyedben.

Cory
Szörnyű lenne, ha levennék a körmét, a hideg kiráz a gondolattól. De akkor ez már nem aktuális és meggyógyul a kenegetéstől. Ugye?

Tényleg mi van Borival és Csemával?

Vége a munkának,de januárba szerintem még fogok menni.
Holnap vásárlás ,takarítás.

Bocsi akinek nem írtam. Pusz mindenkinek

Babetta és Levi 29+3

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nagyon elfáradtam, de nagyjából minden megvan! Még holnap lesz egy kisebb körünk, aztán rendben leszünk!

Csajok, köszönöm a további dícséretet! Mi is annyira örültünk neki,hogy így megmutatta az arcocskáját! Tegnap óta különösen dagad a mellünk, nagyon büszkék vagyunkKép

Tünde! Az uh-t majdnem végigaludta, ami igencsak meglepő nála! Bár a hétvége után mégsem annyiraKép Szegénykém annyit dolgozott ezen a beforduláson! Tényleg annyira csodálkoztunk,hogy mi zajlik odabenn, mert az látható és érezhető volt, hogy valamin nagyon munkálkodikKép Kortyolgatott magzatvizet (olyan volt,mintha rágózna),tolta befele a szájába; volt,hogy két kézzel takargatta az arcát;kinyújtotta a nyelvét;grimaszolt (morcoska lett a végére)!Aztán van a felvételen egy jelenet egy hatalmas rúgásról, ahogy a méh falát megdöngeti! Na,ezt a szonográfus is megérezteKép Szóval, nekünk nagy szerencsénk volt a 4D-vel!

Nicika: én tegnap óta fenn a bordámnál érzem a rángatózást, ahogy csuklik! Olyan aranyos ilyenkor, de mégis úgy sajnálomKép Szorítunk Szintikének is, biztos hamarosan befordul! (Csak dundókám ne forduljon már ki, mert nem tudom,mégegyszer hogy fog neki sikerülni befordulniKép)
Klasszak a mézesek, nagyon ügyi vagy!

Sterilizálós, mellszívós válaszokat köszönöm! Én is azt gondoltam,hogy mindenképpen kell sterilizátor: ha szoptatok (remélem,menni fog): a mellszívónak, ha sajna nem:akkor a cumisüvegeknek... Én is néztem az aventest (főleg,ha a mellszívó is ilyen lesz), vagy a tefalt!

Angi: mi volt az uh-n? Már Tibi is kezd profi lenni ezekben a mellszívós meg mindenféle dolgokbanKép Majd teszek fel képeket!

Eszti: majd megmutatom a kocsi színét!

Alina: hogy sikerült a 4D?

Szép estét!

Anita (30+4)

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="119911"> Sziasztok!
Most nem olvasok vissza csak leírom, hogy megjöttünk a dokitól.
Vannak ám hírek!
Kislányunk behozta teljesen a lemaradást és az utolsó menstruácó szerint nézve (április 26)+ plussz méretek alapján 34+3 napos!!!! Hihetetlen! A súlya is ennek megfelelő: 2200 gramm. Érthető miért fáj a hátam. Kép Feje lent van és a BPD: 88 mm, HC: 319, AC: 291, FL: 65.

A méhszáj továbbra is zárt, 2000. Szednem kell Béres Magne B6-ot, mert abban több a magnézium és sokat keményedek.
Mehetünk haza karácsonyra, csak ne egyek sok édeset, ez volt az intelem. Kép

Január elején indul a CTG, az ünnepek után. De azt nem mondta, hogy mikor kell mennem legközelebb hozzá.
Ennyi..
Angi
34+3</font>
angi79

Angi! Szuper hírekKép Hát, Lidikét sem kellesz félteni súlyilag... Apja lánya???KépKépKép Gratulálok!
Hihetetlen,hogy már indul nektek a CTG!!! Jaj, de jóóóóKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!itt vagyunk!
Csajok a 4d...kész vagyok. annyira édes volt és szép, mindene olyan kis tökéletes.Kép
Nagyon kis pufók az arca, meg mindene, az orra tiszta apjaKép
A kis szája nagyon szép íves, még a doki is megjegyezteKép
A súlya: 2228g. és másfél héttel néz ki idősebbnek.

Anita nem tudnál segíteni képet most feltenni ide? Tudod nekem problémás a lekicsinyítés!

Most ezt elküldöm aztán visszaolvasokám, csak szeretném hogy ti is lássátok a kisfiamat.Kép
Vendég

Angi, akkor ez a baba is esélyes lehet januárra még? Nagyszerű hírek ezek Kép Gondolom, aludni se nagyon tudsz majd a jóleső izgalomtól Kép

Anita! Csodálatos érzés lehet ennyire belelátni a pici baba pocaklétébe, főleg, hogy most már ennyiféle dolgot csinál... Azt olvastam a Babaszobán, hogy a baba ebben a korban, azaz a 30. hét után azért csuklik, mert gyakorolja a légzést, és néha magzatvizet nyel... lehet, hogy nem ízlik neki Kép

Többi mozizós lányok?

Szép jó estéket mindenkinek!

V.

indianyo

<font color="119911"> Alina,
de jó! Küldheted nekem is a képet!
Anita,
tényleg apja lánya. De én se pici súllyal születtem. Pedig nem is volt mostanában étvágyam. Mi lett volna, ha kajálok egy csomót?
Kicsit parázok most ettől a januári szülsétől, bár Feri szerint február 2 lesz a szülés időpontja. (Akkor van apósom szülinapja) Õ majd megbeszéli a lányával.</font> Kép
angi79

Alina, csak nyomom a szokásos szöveget: én szívesen kicsinyítek, ha elküldöd Kép De nem haragszom meg akkor sem, ha nem, csak hát időm van KépKépKép

És hát ugye mi is nagyon várjuk a babaképeket Kép

indianyo

Babetta: remélem, már nem jön szóba, de még nincs vége teljesen. Kenegetjük, reméljük, elég lesz.

cory
Budapest

Angi, Viko
mi a címetek ahova mehet a kép?
Vendég

Sziasztok!

Úgy gondoltam pár pörcre beugrok még az este.

Vikó!
Anyukám engem is próbált így nevelni, főleg, hogy a tesóm kicsit el volt maradva a tanulással, én meg szinte kitűnő voltam mindig. Mekkora csalódás lett neki, amikor rendőr lettem. De most úgy gondolja lehetek még belügyminiszter.

Tünde!
Úgy terveztem, hogy a babával - mivel addigra már jó idő lesz - majd járunk sétálni, meg a strandra levegőzni.

Én úgy tudom, hogy azért iszik a baba magzatvizet, mert az édes. Minél édesebbet eszik az anyuka, annál édesebb és a baba annál többet iszilk.

Én amúgy nem veszek előre cumisüveget és mellszívót és cumit se. Majd ha kell, akkor veszünk, az Árkád itt van a szomszéd utcában. Ha nagyon be lennék havazva, akkor apát leküldöm és megveszi egyedül.

Ja és lefelejtettem bejelentkezni a dokihoz a két ünnep között, mert csak rendelési idő alatt lehet és addig ma volt utoljára. Hiába, a memóriám!

Kép
szelivi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?