Sziasztok!
Mi még mindig egyben. Sikeresen átvészeltük a tegnapi napot, úgyhogy most már jöhet a Dóri baba. Ennek örömére ma sétáltam a városban egy hatalmasat ebben a jó idõben.
Elõször is hatalmas gratula Szilviéknek!
János!
Meghatottak a soraid, ha nem írtad volna, akkor is érzõdik belõle, hogy ezt egy nagyon boldog apuka írta. GRATULÁLOK!!!!!
Csilla!
Én már azt hittem, hogy Te is babázol.
Gondolom már neked is eleged van a vaklármából.
Na majd a következõ már nem lesz az. Én tudom...
Szorítok nektek.
A jelszót azonnal küldöm ha adsz egy mail címet, a képeket pedig akár nekem is elküldheted, szívesen felrakom.
i_ancsa!
Felraktam a képet!
Sasha, Andi, Csipkebogyó, Dió, Krisztinka, Lella, Dojika, Virág! (remélem nem hagytam ki senkit...)
Nem fogjátok elhinni, de meghatódtam, hogy ennyien hiányoltatok...
Nagyon aranyosak vagytok. KÖSZÖNÖM!
Mint már írtam, kicsit merész voltam, és belátogattam a munkahelyemre, majd sétáltam egy nagyot. Úgy voltam vele, hogy most már nem árthat. Mivel olvastam tippeket az elsõ hetekben lévõ lányoktól, vettem még 1-2 dolgot a dm-ben, ami még jól jöhet a szüléshez (eldobható melltartó betét, nedves WC papírt, nedves törlõkendõt).
Képzeljétek a munkahelyemen mindenki el volt hûlve, hogy mennyire lent van a pocim, és el van már torzulva az arcom.
Remélem jelent valamit!
Kataa, Halacska!
Tényleg gyönyörû nap volt tavaly szept. 8! Míg Ti éppen a boldogító "igen"-t mondtátok ki, én egészen mással voltam elfoglalva. Aznap fogant Dóri baba...
Any!
Ha ez vígasztal, a kicsilányommal én is tiszta májfoltos voltam amikor bementem a kórházba. Június 18-án született. Két nap múlva semmi nem volt rajtam.
Kata és Dóri (36.)