Sziasztok!
Ági,nagyon izgulok értetek,ezek az utolsó időszakok a legidegörlőbbek.Jó lenne már a karodban tartani,de még jó lenne ha bent maradna kicsit.Nagyon szép pocid van,és tényleg alig híztál.
Zafír,nagyon szép neve lesz a kislányotoknak.Köszönjük a dícséretet,szerintem is gyönyörű kislány Zsófi
De nem vagyok csöppet sem elfogult
Gabi,szép súlyban van Levi,le is előzte Zsófit.De így van ez jól,egy hölgynek nem illik nehezebbnek lenni a férfiaknál.
Mi vettünk Gergőnek egy Fisher Price Little Piple várost,meg garázst,meg autókat.Zsófi kap egy nagy golyópályát,mert egy méhecskét,amit ugyancsak gömbökkel kell etetni és mindig máshol bukkannak elő.
Egyébként egy két apróságtól eltekíntve már mindenkinek megvan minden,vagy úton van idefelé.
Zsófi nagyon eleven kis boszorkány,újabban nem alszik délután,így 6 körűl beájul,alszik kicsit,majd 11-kor még nem lehet letenni.
Hagynám én sírni,de nincs akkora várkastély,ahonnan ne ébresztené fel Gergőt a hangjával,mert persze ő legkésőbb 9-kor már alszik.Én meg hímeznék,legalább éjszaka,de így nem tudok.Nappal is nehezen.De ez van,majd nőnek egy kicsit,és lehet.