Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Betti: hát a Spock könyv egyik legnagyobb hibája, hogy nyomja az órára etetést, ami a szopival az esetek többségében nem működik. És igazából a tápszeres babáknak is az lenne a jobb ha akkor ehetnének, amikor éhesek, és nem akkor, mikor idő van.
Aztán van benne szó a sírni hagyásról, ami szerintem elég kegyetlen módszere a gyerekidomításnak.
De én alapvetően azt gondolom, hogy nincs jó könyv. Mindegyik csak leír néhány dolgot, ami nála bejött, vagy úgy gondolja, jó, de a gyerekek különbözőek. Nincs olyan gyerek, aki egy adott könyv összes részének megfelelne. Szerintem a legjobb ilyen szempontból a sok-sok valós tapasztalat. Akár netes fórumból, akár ismerős anyukáktól... Mivel az ő gyerekük sem pont olyan, mint a tiéd, kitől ez jön be, kitől az Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Jajj, azt még nem is írtam, hogy vettem hálóinget! Egy darabot! Kép Azért nem mertem többet, mert ezzel sem vagyok túlzottan kibékülve. Az alapszíne világoskék, ami még nem is baj, de olyan virágok vannak rajt, hogy... szóval nekem nem nagyon jönnek be. Így az egésznek olyan összhatása van, hogy na!! Az előnye viszont, hogy nagyon jól ki lehet elöl gombolni. Kép Ezért is vettem meg. Ki tudja találok-e olyat, ami így gombolható. Szóval úgy döntöttem, nem veszek még többet pont ebből most, hanem körülnézek máshol is, talán hozzámdobnak valami fiatalosabbat is! Kép

nadine81

Ezt találtam!
Ilyet kerestetek nem?

Feladó: Tóth Nóra (nona) hozzászólások (2 db) >>

Értékelje az eladót!

Lábtartós hintafotel, szoptatós anyukáknak is kiváló

Néhány hónapja vásárolt, de nem használt , fa hinteafotel eladó. A huzata mosható, ülőfelülete szivacsos, oldalt zsebes . Nagyon praktilus, nem kell hozzá nagy hely sem.

Ára 25.000 Ft

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Sajnálom, hogy nem lehetett ott a talin, de olyan rossz idő volt és akkora dugó a városban, hogy feladtam az elindulást.
A képek nagyon jók!
A következőn mindenképpen ott leszek!

Ma kezdem a 30. hetet. Hihetetlen, hogy milyen gyorsan telik.

Scullyx
29+0

KépKép
KépKép
scullyx

Feladó: karácson melinda (melka) hozzászólások (0 db) >>

Értékelje az eladót!

fenyő

Keresek olyan anyukákat ill. apukákat, akiknek még nincs meg a fenyőfájuk. Kedvezményesen lehetne fenyőket vásárolni, ha min. 10 db-ot veszünk. Így a 120-200 cm-es lucfenyő csak 2500 ft. Jóval olcsóbb, mint ha a piacon venné meg az ember, úgyhogy, ha érdekel benneteket, légyszi írjatok. Minél többen, annál biztosabb, hogy összejön a vásár. Segítségeteket előre is köszi. A tel. számom: 0670 251 0049.

...még egy érdekes hírdetés...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Különben miért kell hálóingből is 4-5 db?? Én már csak arra tudok gondolni, hogy az is olyan nagyon véres lesz? Bocsi, ha hülyeséget kérdezek.. Azt gondolom, hogy az első napokban olyan mennyiségű vér távozik az emberből, hogy a legvastagabb intim betét sem fogná fel (ezért kell ugye a másik fajta), de hogy a hálóing is véres lesz? Ezek után nem is merek belegondolni, hogy milyen dolgok távoznak majd belőlünk, és főleg mennyi...

nadine81

Scullyx
A következő már nem pocakos tali lesz! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nadin! Nekem nagyon tetszett az Interspár! Sokkal kategorizáltabb mint a Tesco és sokkal tisztább. A gyümölcs-zöldség részleg pedig fényévekre van a Tescoétól, még választékban is! Érdemes nektek is kipróbálni! És mivel 10000ft felett vásároltunk kaptunk ajándék szakács könyvet is! Nagyon szép a könyv! Ja és az árak is nagyon jók szerintem! Meg a babaholmik is nagyon tetszettek! Vettünk is babókának karácsonyra egy csodaszép fléc szerű takarót mindössze 670 ft-ért! Majd megmutatom hogy milyet! Meg vettem a cicimasszírozáshoz pici fehér frottír törcsiket 143 ft-ért. Olyan jó puha! Majd még akarok nagyobb pirosat is alváz törléshez a kórházba! Azok 350 ft körüli összegbe kerülnek!

Most lehet hogy furán hangzik, de nekem semmim sem fáj, se a hátam, se a derekam. De amúgy sem vagyok egy "fájós" tipus! Még menstruációs görcsöm sem volt soha életemben! Viszont azért annyi nálam is van hogy estére elfáradnak a pocakom alsó tartószalagjai és az bizony elég kellemetlen érzés!

Vok! Küldtem mailt!

Betti! Hát a csónyknyakú bodyról én is azt hallottam hogy kinyúlik! Én csupa oldalt patentosat vettem éppen ezért! Mindenféleképpen azért szerezzetek be hosszú ujjú bodyt is vagy esetleg a rövidujjú body fölé hosszú ujjú pólót! Persze ez csak egy laikus ötlete!
Szerintem ami a mosást illeti: nem mindenki mossa külön a baba ruháit. Én viszont külön fogom, mert ezekhez a holmikhoz drágább mosószert és öblítőt veszek. Ha meg már 3 naponta mosni kell azért ne csak a bodykba kalkulálj, hisz lesznek mellette textil pelenkák is meg rugit is, meg törcsi, meg ki tudja még mi. Ha máshogy nem is, hát egy félprógrammal megoldható a mosás! Szerintem… De ha valamit nem jól írtam akkor javítson ki valamelyik tapasztalt anyuka!

KépKép
nicika

Viko!
Találtam babazsákot használtan ha érdekel... no meg persze ha egyáltalán olyan mint amire te gondoltál:
Feladó: Kutasi Judit (Judy68) hozzászólások (0 db) >>

Értékelje az eladót!

BABAZSÁK ÉS SZOPISPÁRNA ELADÓ

Szeretném eladni babazsákunkat (snugli), melyet 2 hetes kortól lehet használni. A belső része a baba méretétől függően patentokkal állítható 3 méretben.
Ára 3000Ft.

Alig használt szoptatóspárna is eladó, levehető, mosható huzattal.
Ára 3000Ft

Érdeklődést emailben várok.
Judit

A babaszobán tudsz neki írni!
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nadin! Hol vetted a hálóinget? Én még sehol nem láttam itt a környéken ilyen nagyon mélyen gombosat! És mennyiért vetted?

Nálunk itt a faluban a lucfenyő métere 700ft… Durva az a 2500ft még így is!

KépKép
nicika

nici
mi még nem néztünk árakat... de itt lehet, hogy ez is olcsónak számít!?
700-ért biztos nem kapni....

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
igen, lehet, hogy egyszerre leszünk bent a kórházban! Jó lenne!

Kép

Kép
bettiflame

Nicika,
akkor lehet, hogy lesz egy körünk oda is. Kép Épp tegnap gondolkodtam, hogy mikor kezdjünk el úgy igazán vásárolgatni a babának, és úgy döntöttem, hogy megvárom a köv. UH-ot, és ott ha megmondja a nemét, ha nem, akkor is elkezdek bevásárolni. Nem lehet a végtelenségig húzni. Meg hát lehet, hogy ki sem derül. Árakban már körülnéztem, igaz ott sem mindent. Pl 6.000,- Ft egy 70*140-es szivacsmatracért, amin levehető, mosható, mintás huzat is van, az mennyi? Sok, kevés vagy elfogadható?

A mosásról még annyit, azt már én is hallottam, hogy érdemes minőségibb mosóport és öblítőt használni a babaholmikhoz.

Korábban nekem sem volt semmi fájdalmam se derék, se háttájékon, csak most. Menstruációs görcs sem volt soha. Ezek szerint ez a pöttöm súly meg a hormonok most kihozta.

nadine81

Nici,
Kossuth L. utcában vettem az ORD diszkontban, 1.300 volt. Este dobok fel egy képet, ha el nem felejtem. Kép

nadine81

Mamacka,

remmélem még pocakos leszKép Úgyis találkoznunk kell a szopipárnák miatt!

KépKép
KépKép
scullyx

Nadine, szerintem nem az átvérzés (bár ez is előfordulhat) miatt érdemes legalább 3-4 hálóinget venni, hanem mert azért, mert egész nap abban vagy, szóval naponta egyet biztosan elhasználsz. Legalább is nekem biztosan hozzá fog járulni a jó közérzetemhez, ha naponta legalább egyszer tiszta hálóinget vehetek fel. Meg hát remélhetőleg beindul a tejkó is a ciciből, és nem árt, ha van csere hálóing.
Így is, ha mondjuk 4-5 napig bent tartanak, akkor még lehet, hogy mosni is kell (persze apának otthon).

Szerintem ezért érdemes 4-5 hálóing, de a nem első babások majd megcáfolnak, vagy sem. Kép

Puszi

Eszti
30+5
Vendég

<font color="119911"> Mamacka,
gratula a 4 kilóhoz. Nagyon ügyi vagy! Kép Látom pörögsz ma.
Nadine,
nekem azért kell pl. 4-5 hálóing, mert 5 napig kell bent lenni a kórházban, így minden nap tiszta lesz rajtam. De lehet, hogy nálatok csak 3 napig kell bent lenni.

Voltam a DM-ben és vettem Avent Isis mellszívót, Via poharakkal. Kép

Vok,
majd megpróbálok előbb menni holnap. Örülök, hogy Nálatok is minden rendben és a védőnénid is okés. Kép Beszéltem Lidivel, de tudod ő már nagy és nehezen fér el másképp, főleg a kocsiban. De tényleg nem akarok panaszkodni, hisz ezen kívűl tényleg minden a legnagyobb rendben van velünk.

Puszi.</font>
angi79

Eszti, Angi
köszönöm a hálóinggel kapcsolatos dolgot. Hogy mennyit kell bent lenni, nemtom, de tényleg jó, ha minden nap van tiszta.

Lenne még kérdeésem Mindenkihez!
Nálunk Apa csinálja a pelenkázószekrényt, így pelenkázólapot majd úgy veszünk rá. Azt tudom, hogy létezik pelenkázólap, mert láttam képen, stb. De tegnap megnéztem egyet közelről, meg is fogtam, meg is forgattam. Ez olyan volt, ami kicsit súlyos volt, kemény aljjal. És az alján volt pár bütyök, ami arra hivatott létezni, hogy azzal lehet a kiságyra úgymond "ráakasztani".
Pl. egy ilyen:
Kép

Viszont én nem a kiságyra akarom tenni, hanem ennek állandó helye lenne a pelenkázón. Létezik olyan, amit külön lehet kapni (tehát nem szekrénnyel együtt) amin nincsenek ilyen bütykök, henem valami egyszerű, vékony, PVC-s, mintás pelenkázómatrac? Vagy nem is tudom minek nevezik.

nadine81

Nadine,Kép
létezik, szerintem minden bababoltban lehet kapni, de pl. a Kikában is van. Mindenfajta méretben és vastagságban. Kép

Hajrá! Ügyes férjed van, hogy maga csinálja a pelenkázót! Kép
Vendég

Eszti,
köszönöm, akkor jobban körülnézek ez ügyben. Reméltem is, hogy létezik sima, vékonyabb lap is.
Amúgy a lakásban alig akad olyan bútor, amit ne ő csinált volna! Kép Na jó, az ülőgarnitúrát, franciaágyat, étkezőasztalt azt vettük! Kép De konyhabútor, polcok, éjjeliszekrény, TV-szekrény, ruhásszekrény, virágállvány, beépített szekrény (a tetőtér miatt), számítógépasztal, stb. mind-mind az ő drága keze munkája! És már megvannak a rajzos tervek (igaz csak az általam papírra vetett rajzocskák Kép) a gyerekszobáról is! Oda csinál majd még fiókos pelenkázószekrényt, amit később sima szekrényként használhat majd a gyerkőc, ruhásszekrényt és komódot (vagy mittomén hogy hívják.. Kép) De igazából ez nem dicsekvés ám, hisz ilyeneket bárki tud, akinek ez a szakmája. Eltervezi, kiszámolja miből mennyit, mekkorát, megrendeljük a lapokat, aztán összeállítja. Így hamar megvan, nem is olyan drága, és nem is koszol nagyon. Mondjuk a garázsban áll majd neki, ott tőlem akár fúrhat, faraghat is! Kép

nadine81

Nicika,
ti mikor mentek Szombathelyre a babakocsiért? Körülnéztek más ügyben is abban az áruházban? Csak mert engem az érdekelne, hogy van-e ott babakocsin és bababútoron kívül más is? Pl. matracok, pelenkázóalátétek, stb. Mert pl. ha az ágyakat matrac nélkül árulják, gondolom/remélem árulnak ott matracot is. Mondjuk ha nem, akkor tudunk venni máshol is, de akkor már elhoznánk egy helyről.. Vagy pl annyira a bútorra vannak ráállva, hogy ilyeneket nem is lehet náluk venni? A honlapjukon erről nem igazán találtam semmit. Ha előbb mentek, mint mi, megnézed nekem esetleg? Csak úgy futólag, hogy van-e más is, mint bútor. Szerintem mi februárnál előbb nem megyünk. Köszönöm!

nadine81

Nadin! A 6000ft a szivancsmatracért nagyon sok! Van egy hely valahol Sopronban ahol méretre vágathatsz szivacsot és még a huzatot is megvarrják rá! No de tuti hogy csak össz-vissz pár ezerért! Te mikor még terhesgondozóba? Csak mert megnézhetnéd hol is van pontosan ez a szivacsos! Az első akasztós részre van kiakasztva a hírdetés!
A hálóingről meg akkor szivesen veszem ha feldobsz képet! Az ORD-ban pizsi nem volt? Vagy nem nézted? Ott vannak baba holmik is? Vagy ha jól emlékszem akkor mellette lévő üzletben van a baba részleg! Szerinted?
A pelenkázó lapból én merevet fogok venni. Egyrészt ezt rakom a pelenkázó szekrényre, fürdőben a mósógépre fogom rátenni fürdetéshez, meg a kiságyra is rárakhatod! Én Budapesten fogom megvenni a BabyFunban! www.vasarlas.origo.hu/babyfun Itt megnézheted! Az ára 3150ft és van több féle színben és ezen nincsenek bütykök. 50*80 cm-es! De ha te csak a pelenkázón akarod használni akkor vehetsz olyat is ami nem merev lapos, hanem puha! Az valamivel olcsóbb is, bár itt a BabyFunban nem láttam olyat! Ha még valamivel kapcsolatban van kérdésed kérdezz nyugodtan, mert én már itt a környéken nagyjából kiderítettem hogy mi hol a legolcsóbb!

Amennyire én tudom itt Sopronban 4 teljes napig kell bent lenni. A szülés napja nem számít, azon kívűl az ötödik nap reggelén lehet hazamenni, persze csak ha minden oké babával és mamával is!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Sajnos még nem tudtam visszaolvasni, de felrakom a maradék képeket, amit ígértem!
Remélem Mindenki jól van!!

Annácska:

Kép

Cory:

Kép

Mamacka:

Kép

Nancsika:

Kép

Szelivi:

Kép

Vok:

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

<font color="119911"> Nadine,
ezek a linkek nagyon jók! Kép
Én meg ezt találtam: Kép
Eszti,
találtál ajándékokat?</font>
angi79

Sziasztok Lányok!

Vikó!
Érdekes amit mondasz. Még csak az elejénél járok a könyvnek. Az a része tetszik, hogy legyen önbizalmunk, meg stb. Viszont ez a mindenáron szilárd táplálékot, meg tápszert, meg tehéntejet rész nem annyira. Anyukám szerint minden benne van, amit tudnom kell. Egyébként a tecsóban láttam vacsi új kiadásban pár hete. Egyébként is kell az egészséges stressz az életembe, mert most nem dolgozok és nincs aki felidegesítsen.
Én a műanyag furulyát jobban szerettem. Fát sajnos kettőt is eltörtem.

Bettiflame!
Én kölcsönkértem a Kismamák Nagykönyve c. könyvet. Nagyon jó, főleg szülés utáni dolgok vannak benne 3 éves korig.

Mamacka!
Én is úgy terveztem, hogy együtt mosom az én ruháimmal a babáét, legfeljebb azokon még átmegy egy tiszta vizes öblítőprogram.

Nadine!
A tecsóban is van kemény aljú meg puha aljú pelenkázómatrac is. De nekem a kemény aljúra a bababoltban azt mondták, hogy olyan vékony a furnérlap alatta, hogy ha kicsit rátámaszkodsz, akkor kettétörik. Szóval ha apa ilyen ügyes, akkor inkább ő csináljon az aljára lapot.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Na és nézzük milyen jól tartjuk a babákatKépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nicika,
január 4-én megyek legközelebb, akkor meg fogom nézni! Köszi! De ha úgy is lehet, hogy csak levágatni és elhozni, az is jó, mert van ismerősöm, aki varrna rá huzatot, azt meg csak meg kéne vennem.
Az ORD-ben pizsi is volt, sőt, nagyobb választékban, mit a hálóing! Én is csak azért vettem olyat, amilyet, mert az volt az egy vékonyabb anyagú és rövidujjú. A többi vastag volt és hosszú újjú. Márpedig ápr. eleje, máj. vége már jó idő lesz, megsülni meg nem akarok, úgyis lesz mindenféle egyéb nyűgöm-bajom.
Babaruhás rész van külön is. Most nem emlékszem pontosan, hogy ugyanabban az épületben, ott fent a lépcsőnél, vagy abban a régi piciben kicsivel odébb, ahol az egész üzlet indult évekkel ezelőtt, de az tuti, hogy van.
Mi néha a kínaiban is szoktunk vásárolni egy-két dolgot, és ott is meglestem már néhány rugit, bodyt. Árban tökéletes és a minősége is jó. Nekem tulajdonképpen mindegy, hogy kínai, nem kínai, de mivel 100% pamut, tőlem aztán származhat akárhonnan is! Szerintem a minőséget elsősorban az határozza meg, hogy milyen anyagból van. Igaz, Gáborom már kijelentette, hogy ha ott is vennénk pár darabot, akkor jól ki kell mosni őket, hátha madárinfluenzás valamelyik! Kép Kép Lüke.. Kép
Pelenkázólapból mi is arra az 50*80 cm-sre gondoltunk, és akkor körülnézek több helyen, hogy milyenek vannak. Viszont én úgy tervezem, hogy tényleg csak a pelenkázón használom.
Köszönöm!

nadine81

Ja és az éjszaka befejeztem a pulcsit a babának!

Vikó! Te hogy varrtad össze az oldalakat? Cérnával vagy fonallal?

Kép

És persze ráadtama plüss bocira is:

Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

ÚÚÚÚHHHH, csajok, ez a sok kaja. Kép Mamacka előtt az a nagy tányér vanília sodós valami (szerintem guba) marha jól néz ki. Kép

Ildi, te azért látom, tartottad magad a zöldségekhez. Vagy azért valami fincsit te is toltál a kiscsajodnak???? Kép

Angi, annyira hatékony voltam, hogy egy óra alatt minden maradék ajándékot megvettem, és jók is lettek! Viszont nem mentem be a Vörösmarty térre, mert hosszúnak tartottam volna az utat + séta + egyebek. És már kipurcanok ennyi sétától.
Így Vikónak sem tudtam megnézni a furulyát, de az tuti, hogy a Vörösmarty téri vásáron van egy ember, aki hagyományos fa furcsikat árul. Esetleg ha valaki arra jár, nézze meg Vikónak, hogy milyenek vannak és mennyiért.

Délután megint aludtam egy órácskát, mostanában így nyomom. De olyan jól esik. Kép

Most pedig csináltam 31. heti pocakképeket (még mindig a legkényelmesebb nadrágomban, a csíkosban) Kép

Kép

Kép
Vendég

Nahát, Tünde, ez kínzás! Kép

nadine81

Szelivi! Jó ez a boci a pulcsival! Kép Ügyi vagy!

Nadin! Én meg jan. 5-én megyek! Majdnem ugyanakkor mint te! Kép Egyébként sima kárpitosnál is lehet szivacsot vágatni! Valahol az Árvarázs utcájában vagy a Torna utcában van is egy állítolag! Ha gondolod megtudakolom hogy pontosan hol. Egyik barátnőmnek 2000ft-ért vágták fél éve! És szerinte tökéletesen megfelel a babónak! Én is láttam és tényleg jónak tünt!

KépKép
nicika

Szelivi,
nekem is megvan a Kismamák Nagykönyve, én is kölcsönkaptam és tényleg nagyon jó!
Nagyon jól sikerült a pulcsi! Tehénkén pedig különösen dögös! Kép
Valószínű maradok a puha pelenkázónál, mert nem cipelem sehova, hanem állandó helye lesz a pelenkázón. Szóval oda meg jó a pihi-puhi is. A szekrénynek meg úgyis van teteje, arra meg rá is ülhetek, elbírna. Most még... Kép

Eszti,
nagyon szép a pocakod!! Ha meg ez a gatyó a legkényelmesebb, akkor hordd csak ameddig jó és kész! Kép

nadine81

Nicika,
köszönöm, ha nem gond, megérdeklődheted.

nadine81

Eszti! Szép nagy a pocid! Alakul a babóca! KépDe akkor te most nem 30+5 vagy?

KépKép
nicika

Nicika, de igen, de az már a 31. hét? Persze még csak két nap múlva lesz betöltve.
Vendég

Sziasztok!!!!

Tünde, Nancsika, köszönjük a sok fotótKép
Némelyiken én is tudok értelmes fejet vágniKép
Eszti, megpróbáltam tartani magam, de salátából kettőt is ettem, egy görögsalit, meg egy caprese-t, meg egy teát, és azért, hogy nem maraddjak ki a rengeteg édességből, egy jegeskévé is lecsúszott(édesítővel, de vaníliafagyikávalKép)
És még itthon éjjel(kb.fél kettőkor megettem egy krémestKépKép)
És reggel fél kilóval kevesebbet mutatott a mérlegKép
Mondtam is , minden éjjel krémest fogok zabálniKép

Eszti, tök jó nagy a pocidKép
Olyan jó nektek, hohy már betöltöttétek a 30. hetet.Onnan aztán már tényleg mindjárt itt a finishKép

Livi aranyos lett a pulcsi, és jól áll a bocinakKép

Tünde, nem téged láttalak tegnap délelőtt Gödöllőn egy opel zafirát vezetni???
Kép

Babetta, látom, megint konyhatündér voltál, állati az a fánkKép
Csak kínozod a többieketKép

na, pusz

ildikó 25+3
vas

Én is csináltam ám ma pocifotót! Ma vagyok kereken 31 hetes kismami! KépSzóval betöltöttük a 7. hónapot! Holnap belépek a 8. hónapba! Kép Hogy szalad az idő...
Kilóilag fél kilóval gyarapodtam a múlt hét óta, tehát +4kg-nál tartok! Centiileg maradtam 101cm pocak! Kép
Kép
U.i.: Azért a 29 hetes van mellette, mert a 30 hetes nem éhgyomorra készült kép! Kép

KépKép
nicika

Eszti akkor jó! Azt hittem már én számoltam el! Kép

KépKép
nicika

Na megyek összerittyentem a karácsonyi mézest! Kép Majd jövök!

KépKép
nicika

Nici,
tök jó a te pocakod is! Olyan jól látni a különbséget!

Eszti,
a heteket én is úgy fogalmazom néha, hogy ma vagyok pl. 22+4, tehát betöltöttem a 22. hetet, beleléptem a 23-ba, de még nem töltöttem be. Ha jobban belegondolunk, így van ez egy szülinapnál is. Én pl. betöltöttem a 24. évemet, beleléptem a 25-be, de még nem vagyok annyi. Furi.. Kép

nadine81

Nem te számoltad el Nicika, sőt, sokszor én szoktam a táblában megnézni, hogy tényleg annyi vagyok-e, amennyi....Kép Csak én nem nézem szigorúan a napokat.

Neked is szépen nő a pocakod. Nekem két hete volt így lent a pocim, mint a tiéd, most meg ahogy látom, inkább felfelé helyezkedett a minimanóm.

Én szerdán megyek mázsálásra a védőnénihez, akkor majd látom, hogy mennyit híztam az utóbbi időben. Én úgy érzem, hogy effektíve háj Kép nem jött fel, de igazából nem is érdekel nagyon. Odafigyelek, amennyire lehet és kell, de izgulni nem vagyok hajlandó. Kép
Vendég

SziasztokKép

Vagyok én is, még ha behavazva isKép A tali tök szuper volt, csak azt sajnáltam hogy nagyon korán le kellett lépnem, de hát már egy hete nem láttam a fiam és nagyon hiányzott a hétördög.

Meglestem a fotókat, hát mit ne mondjak hoztam a formám rajtuk, egy egészséges gyereket simán lehetne velem riogatniKépKép nah arról a galád képről ne is beszüljünk amit drága Tündénk kajálás közben ejtett rólamKépKépKépKépKépKépKép

Ezek után én is teszek fel egy kettőt, meglátszik rajtuk hogy itt még javában vártuk hogy összejöjjön a társaság, mert nem igazán eszik még senkiKépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Tünde
Ez elég borzasztó kép rólam! Kép
Nicika nehogy betedd az albumba!!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

És milyen kényelmesek lehettek azok a fotelek! Kép Hmmm, a sok fini kaja, süti, sali, jegeskávé után jól el lehetett benne terülni, ugye? Kép

Mamacka,
nem rossz az a kép, csak éppen elkapott egy grimaszt! Kép Tudjuk ám, hogy nem így nézel ki a nap 24 órájában! Kép

nadine81

Lányok! Mamacka! Akkor hogy is kell a mézeskalácsra a hab arányokat keverni? 1 tojásfehérjéhez 20 dkg cukor? Mi a legháziasabb/legegyszerűbb habnyomó a díszítéshez?

KépKép
nicika

Nicika, a zacskó. Kép
Vendég

Mamacka! Ezeket a képeket ugyis Nancsika teszi majd fel az oldalára! Én meg csak belinkelem a táblába! Ha valamelyik képet nem akarjátok hogy bekerüljön, akkor neki szóljatok! Kép

KépKép
nicika

Eszti! Én is a zacsira gondoltam, csak azt hittem esetleg tudtok jobbat is! Kép Köszike!

KépKép
nicika

Örülök, hogy tetszenek a képekKép
Mamacka: az a kép csak azt ábrázolja, hogy milyen jóízűen ettünkKépKép

Ildi: Nem! Tegnap csak Pesten voltunk, Opel Zafirát még nem veztettemKép

Nadine: tényleg jó helyen voltunk, én is most voltam itt először, de szerintem mindenkinek bevált. A pincér nem győzött kiszolgálni minket, mindig kért valaki valamitKép
Dehát Ildi is fogyott másnapra fél kilót, akkor ezt így kell csinálni.Kép

Tünde
32+4

most főzöcskézek egy kicsit, aztán este jövök!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?