Sziasztok!
Bevallom, nincs eröm minden eddigi levelet végigolvasni, így lehet hogy ismételni fogok másokat, de szeretném megosztani a tapasztalataimat.
Abban hiszek, hogy mindenhonnan azt kell összehalászni, ami Neked jó.
Nekem van egy remek nogyógyászom, aki amikor mondtam, hogy babát szeretnénk, írt fel gyógyszert (Clostylbegit), mert a rendszertelen ciklus alapján jónak látta, és hormonvizsgálatot is csináltatott, ami alapján az látszott, hogy minden rendben (és mindezt még akkor, amikor csak készültünk a babára, és nem egy éves próbálkozás után).
Egyébként meg annyit mondott, hogy csak szexeszljünk, és mással ne törödjünk (ezt én egy kicsit felülbíráltam, mint alább látszik).
A másik fontos: A Családtervezési Központban ajánlották a hömérözést, de ami ettöl sokkal fontosabb, a növér mondta, hogy a ciklus 11.napjától kezdve két naponként kellene szeretkezni addig, amíg fel nem megy a hömérséklet (se a sürübb, se a ritkább szeretkezés nem jó a babakészítés szempontjából). Én persze egy kicsit öket is felülbíráltam, mert nem vártam ki 3 havi hömérözést, hanem elsöre belevágtunk (addigra már túl voltam a vizsgálatokon és a rubeolva védöoltán után szükséges várakozási idön is).
S az eredmény: egy 4 hetes magzatka
))
Szile