Nicika,
január 4-én megyek legközelebb, akkor meg fogom nézni! Köszi! De ha úgy is lehet, hogy csak levágatni és elhozni, az is jó, mert van ismerősöm, aki varrna rá huzatot, azt meg csak meg kéne vennem.
Az ORD-ben pizsi is volt, sőt, nagyobb választékban, mit a hálóing! Én is csak azért vettem olyat, amilyet, mert az volt az egy vékonyabb anyagú és rövidujjú. A többi vastag volt és hosszú újjú. Márpedig ápr. eleje, máj. vége már jó idő lesz, megsülni meg nem akarok, úgyis lesz mindenféle egyéb nyűgöm-bajom.
Babaruhás rész van külön is. Most nem emlékszem pontosan, hogy ugyanabban az épületben, ott fent a lépcsőnél, vagy abban a régi piciben kicsivel odébb, ahol az egész üzlet indult évekkel ezelőtt, de az tuti, hogy van.
Mi néha a kínaiban is szoktunk vásárolni egy-két dolgot, és ott is meglestem már néhány rugit, bodyt. Árban tökéletes és a minősége is jó. Nekem tulajdonképpen mindegy, hogy kínai, nem kínai, de mivel 100% pamut, tőlem aztán származhat akárhonnan is! Szerintem a minőséget elsősorban az határozza meg, hogy milyen anyagból van. Igaz, Gáborom már kijelentette, hogy ha ott is vennénk pár darabot, akkor jól ki kell mosni őket, hátha madárinfluenzás valamelyik!
Lüke..
Pelenkázólapból mi is arra az 50*80 cm-sre gondoltunk, és akkor körülnézek több helyen, hogy milyenek vannak. Viszont én úgy tervezem, hogy tényleg csak a pelenkázón használom.
Köszönöm!