Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Éppen lábadozok egy jó kis virus után....Kata007, lehet, hogy téged próbáltalak utánozni? Torokfájás, láz meg miegymás....Kép A körlevélben felvetettekkel egyetértek. Csak olyannak adjuk ki a jelszót, aki maga is küld képet.

Sasha,

Légy szives ird be táblázatba, hogy XIV. kerületi vagyok.

Pucur, nem is fogsz messze lakni tõlem...KépAz egyik ismerõsöm pedig a Szilágysomlyó utcában lakik.Dió, Te merrefelé laksz? Én a Nagylajos- fogarasi keresztezõdéshez közel, a családiházas részben.

Bubunak nagy gratula LilikéhezKép

Sheilának és Melissának sok boldogságot! KépKépKép
Irigykedek ezerrel!

Csilla1

Nagyon szoritok neked, hogy olyan rakéta-babád legyen, mint Sheilának.Kép

Most elteszem magunkat holnapra.Csók Mindenkinek.
Ja és már csak pakolni megyek be a munkahelyemre...Kép!Juhé!

Nyuszi
27+2
Nyuszi

Nyuszi!

Beirtam a kerületetKép

sasha

Kép
sasha

NA végre ujra Itt lehetek Kép Kép Kép már kezdtetek nagyon hiányozni kétoldali Babanet hiányom volt hétfö ota de kelett nekem uj rendszert telepitetnem a kispapával a hétvégén Kép mert 3napig tartot mire sikerült a rendszert telepiteni pontosan 2 napig mindig hibázot a rendszer csak hétfön lett jo akor már nem hozot hibát az ujra inditásnál tegnap meg beálitoták az internetet nekem ugy hogy most egy darabig nem ohatok ujrenszert telepiteni Üdv CSICS 27 Kép
csics

Sasha, a Szt.Istvanos topikban nagyon dicserik a valasztott dokidat, csupa-csupa jot irnak rola, en felirtam az elerhetoseget is, ha kell kuldom mailben.Kép Ne izgulj, te lany ennyire, ugy erzem, az energia tulcsorog rajtad, szoktal tornazni? Olyan kellemes alatta is no meg utana is egy ellazito furdo es az alvas KépKépKépKép

Csilla1 nagyon drukkolok! Lanyok, neki csaszarja lesz, a pozitiv eredmenye miatt, tudjatok, van valami fertozese, amit nem tudtak kikuralni, s ezert lesz muszaj neki a csaszaros szules. Minden rendben lesz Csilla1KépKép

Tenyleg, en eleg bena vagyok a visszakeresesben, van valaki onkent vallakozo, aki egybol elo tudja hivni a Zsu segitoszandeku levelet, amiben leirta az o gondjat is, no meg beirta a web-lap elerhetoseget is ennek a gonosz bakteriumnak.

Sasha megegyszer, nekem erezhetoen rugdal, es meg most sem toltottem be a 20.hetetKép. DE az ellenpelda a gyermekorvosno ismerosom, akinek a 21.heten mozdult meg eloszor, azaz akkor erezte meg eloszor a bebijet! Es nana, hogy egeszseges gyermeke szuletett. Ez annyira egyeni, kitartas, elobb vagy utobb, de tutira meg fog mozdulni a te babucikad is!!!!!KépKépKép

Lella 19+3
lella

Szép jóreggelt mindenkinek!

Az ember gyereke nem néz erre két napig, és máris történik valami Kép

Sheila
Nagy-nagy gratula Melissához, sok tejcsit neki. És nektek pedig sok örömet a kispapával (most már apukával) együtt.

Sasha
Én a XIII. kerben lakom. Egyenlõre. Lehet hogy a jövõ hónapban már Dunakeszi lesz, de nem akarok elkiabálni semmit.

Ha nem írok nekte, az általában azért van, mert "mi" nagyon jól vagyunk, panasz nincs, ja és egy kicsit lusta is vagyok, fõleg akkor ha látom hogy a témához már szinte mindenki hozzászólt. Inkább csak a szemem használom Kép Kép

De azért drukkolok a finisheseknek, Kata007 látom még bírod Kép

Legyetek jók, szép napot mára mindenkinek, tessék menni sétálni.

Forti
25+6

Kép
Kép
forti

SASHA javitanál a táblázatba nem 26 hetetes vagyok hanem 27 hetes tegnap mondta a doki az istvánba az 3D UH én meg a 19kerben lakom beirod a táblázatba az istvánba tényleg délelöt érdemes telefonálni UH ügyben de korareggel ugy nyolc körül mert hamar betelik a napi listájuk sajna én sem fértembe a hétföiek közé igy csak tegnap tudtam elmeni bár amire föként kiváncsi voltam ara továbra sem kaptam választ mert továbra sem hajlando megmutatni magát hogy fiu vagy lány .most meg farosan feküdt ezelöti UH meg hason ugy látszik kicsit szégyenlös a pocaklako Kép az UH képekért nekem nem kelet fizetnem ugy is adtak csak kérni kelet .Sasha viszont kérdez meg hogy hová kell mened melyik ultra hangra kell mened mert Az istvánba van 4D UH is meg 3D is a 18 heteseket általába a 4Dre küldikbe mert azon joban látszik minden a babárol a labor leletehez meg anyit öüznék hozá hogy ha pozitiv lett a bakterogia és negativ a ref.tart + bacit is irtak hozá akor kérd meg az orvosodat hogy csináltason mégegyet ha az se lesz jo akor irányisd a lábaidat az urulogiára mert ha a bacik nagyon elszaporodnak akor az akár a vesédre is mehet Bocsi ha megijesztetelek nem volt szándékos de amit leirtam aba nekem már volt részem .ÜDv csics 27+ Kép Kép Kép
csics

Lányok mitudtok mondani Böszörményi Bea szülésznöröl PUSZ csics 27+
csics

SASHA elárulod nekem is az orvosod nevét? emailba ha megkérhetlek rá puszi csics 27+ Kép
csics

Csilla1
Remélem a körülményekhez képest minden ugy alakul ahogy a lehetõ leggjobb, ha már itthon leszel várunk a hirekkel, addig is szoritunk neked.
Szio
Kato
katalinka

Kata!
Remélem még egyben vagy, és elvezed a napsütést.
Holnaptól már ezért kell szurkolnunk hogy Dori baba ne fárassza tovább bent a mamát?
Kellemes pihenést mindenkinek!
Kato
katalinka

Sziasztok!

Csilla!
Remelem te is nagyon gyorsan tul leszel a szulesen. Nagyon drukkolok! Varunk vissza az elmenybeszamoloval!

Kata!
Jelentkezz! Hidd el itt mindenkinek gorcsben allnak az ujjai, hogy egyben maradjatok ma!

Sasha!
Ugyan nem ijesztgetni akarlak meg ugyebar nem is nagyon ertek hozza, raadasul az en papiromon mindez nem magyarul szerepelt, szoval ha jol sejtem akkor neked is feherjet talaltak mint nekem, gondolom a negativ eredmeny pedig arra utal, hogy megsem fertozes okozta. Nekem a dokineni azt mondta, hogy addig amig nem magas a vernyomas semmi panik, igyal nagyon sokat amennyit csak birsz, hogy a vese mukodeset javitsd, azzal rosszat nem tehetsz.

Forti!
Orulok, hogy jol vagytok!

Nyuszi!
Akkor most kezdodik a nagy pihenes! Kép De azert van otthon is neted ugye?

Lella!
Nem megy, de meg probalkozom! Kép Kép Kép

Szilvi!
Te mar lassan be is toltod a 40. hetet hogy erzed, mikor jon a babo? Egyaltalan lehet ezt elore erezni?

Lehet, hogy ez csak az en maniam, de utalom amikor odajonnek hozzam az emberek es nem azt kerdezik meg, hogy en hogy vagyok, hanem, hogy jol van e a baba, ilyenkor mosolygok es egy jol kijon a szamon, de most komolyan, honnan tudnam en, hogy jol van e, igy is minden vizsgalat elott ugy izgulok, jajj istenem csak ne most deruljon ki hogy valami baj van, es csak akkor nyugszom meg amikor latom, es hallom az orvostol, hogy minden ok. Legszivesebben azt valaszolnam, hogy honnan a francbol tudjam, nagyon remelem, hogy jol van.

Edina 18+3
edina

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy izgultok miattam. Kép
Remélem nem lesz ma semmi. Ha mégis, akkor éjfélig összeszorítom a lábam, vagy lefizetek mindenkit a kórházban, hogy holnapi dátumot írjunk... Kép
Komolyra fordítva, jól vagyok. De. megfõztem, az elõbb ebédeltünk, úgyhogy mostantól fekszem, nehogy mégis...

Nem akarom elkiabálni, de azt hiszem a tegnap esti lámpázásnak megvolt az eredménye. Kép Szerintem Dóri megfordult. Kép Sajnos nem tudom kitapogatni, mert ha hozzáérek a hasamhoz, vagy megmozdulok, azonnal bekeményedik. Viszont most másképp mozog mint eddig, és borzalmasan nyomja valami a méhszájamat. Nagyon bízom benne, hogy a buksija. Kép Alig várom, hogy elkezdjen csuklani, mert abból tuti megtudnám, hogy tényleg megfordult-e.

Pusssz nektek!

Kata és Dóri (36.)

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Csilla1 - nagyon szurkolok Neked! Remélem már babázol Kép

Kata - Dórit dicsérd meg a nevünkben, ha tényleg befordult Kép
Mozgásra én is keményedek ám rendesen. Az én kis Manóm viszont lassan másfél hónapja "fejvégü"... ahogy az UH-s doki mondta Kép

Huh lányok, lassan minden napra jut egy baba Kép Hányan vagyunk még akik bármikor átigazolhatunk a másik topikba ? Kép Kép

Üdv. Dojika 36+5

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika

Dojika KépKép, hadd javitsalak - mara Nem, legalabbis a Kata Dorija nem juthat, olvastad, hogy nyilatkozott a Kata fentebb - osszeszoritott labakkalKépKépKépKép lustizik Katank egeszen ejfelig, utana mar lazitani fog.

Kata, en is szoritok erted, Dorinak nagy-nagy cuppancs es fenyjelzesek alulrolKépKép foleg, ha valoban ugyeske volt es mar be is fordult!!!!

Edina, barcsak ennel tobbet segithetnek - igy csak tavolbol drukkolok neked!!! Ertetek! KépKép

Lella 19+3
lella

Nyuszi!

Vigyázz azzal a megfázással! Én már lassan két hete nem bírok kilábalni belõle. Már egy kis riadalmat is okozott nekünk, biztos olvastad.
Én még mindig köhögök és sajnos a dokim nem tud mit írni rá. Marad a mézes tea. Szegény Dórimat sajnálom amikor rángatózik a hasam. Kép Na meg remélem mire szülök rendbejövök. Nem lenne kellemes varrattal köhögni. Kép

Dórit meg fogom dícsérni a nevetekben, ha tényleg befordult, de még mindig nem csuklott. Kép

Dojika!
Akkor meg vagyok nyugodva ha neked is azonnal keményedik. Nekem most már szinte minden mozdulatra. Kép

Lella!
Átadom! Kép Azért ma még lámpázunk. Biztos ami biztos alapon. Kép

Edina!
Nem lehet elõre érezni. Talán vannak jelek, de semmi több. Látod Sheilának jó volt hétfõ délben az NST, este itt szórakoztunk és semmi baja nem volt. Kedd reggelre pedig megszült. Igaz neki hétfõn reggel elment a nyákdugó. A doki meg is vizsgálta, de azt mondta, hogy zárva van a méhszáj.

Kata és Dóri (36.)

KépKép

KépKép
kata007

Most üzent Sheila!

Az éjszaka aludt a kicsi Melissa, csak Sheila nem, mert utófájásai voltak. Ma meg a kicsi lány nem alszik, mert éhes. Tejcsi viszont még nincs.
Szorítunk nekik, hogy beindoljon minél hamarabb!!!!!!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok

Nyuszi, Csics, Lella!

Javitottam a táblázatba!

Csics!

Mail ment!

Lella!

Türelmesen várok. Még 1 hónapot türelmes leszek, na de onnantólKép

Edina!

Azt iszem, hogy jövõ héten, lesz-ami-lesz alapon elmegyek az urológiára. Jobb ha hülyének néznek, minthogy bármi baj legyen nem?

Kata!

6százezer csuriban az ujjam értetek!!!!Kép

puszi
sasha

Kép
sasha

Bubu!
Olyan szép a kislány, nagyon büszkék lehettek rá!KépKépKép

MJ!
Köszönöm a höre adott válaszodat, legalább megtudtam, hogy nem nekem találták ki a méricskélést. Ha lenne nyomós okom rá, biztosan megtudnám csinálni reggelenként, de elég rendszertelen vagyok így össze-vissza kelek: akkor meg nincs értelme kíváncsiskodnom... Kép

Bori!
Ugye Te akartál nekem valami tuti listát küldeni? Nem sürgetni akarlak, csak félek, hogy elfelejtem. Kép Megkaptad a válaszomat?

Kata!
Még nem olvastam ma a topicot, de azért remélem, hogy egyben vagytok még és hogy ezt a pár órácskát már kibírjátok! Azután pedig mindent bele!Kép Ja, most láttam, hogy nemrég még írtál, akkor minden ok. No és milyen volt Sheilával elöször élöben csevegni? Olyan, vagy más a hangja, mint ahogy elképzelted?

Sheila!
Neked pedig én is nagyon szorítok, 1: hogy hamar beinduljon a tejcsigyár 2: hogy ki tuddd pihenni magadat!!! KépKépKép Olyan hamar lezavartátok az egészet, a lányod sem lesz egy teketóriázó alkat!

Csipkebogyó
csipkebogyó

Sasha!

Köszi! Kép

Csipkebogyó!
Neked is köszi!
Milyen volt az elsõ beszélgetés? Kicsit fura. Kép Olyan volt a hangja, mint amilyennek elképzeltem. Érdekes módon, én úgy éreztem, mintha évek óta barátnõk lennénk. Kép Nem voltunk zavarban, nem akadozott a beszélgetés, szóval tényleg mint a régi barátnõknél. Kép
Azért kíváncsi leszek majd, hogy õ mit mond errõl... Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kedves Mindenki!

Nehéz bármit is írnom, mert annyi élmény ért ma engem, azt hiszem én vagyok jelenleg a világ legboldogabb embere, és igazából azt sem tudom, hogy jó helyen járok-e.
A párom Szmokné Barkó Szilvia kért meg, hogy tudassam veletek a minket ért örömhírt. A mai nap folyamán fiunk, Péter Attila úgy döntött, hogy nem lesz tekintettel a munkaszüneti ünnepre, és megdolgoztatja az orvosokat. Így délután fét ötkor - császármetszés után - 2970 grammal és 50 centiméterrel családunkba költözött. Hála Istennek a mama és a baba is jól van.
Üdvözlettel
Egy nagyon boldog apa és egyben egy nagyon boldog férj
Szmok János
bszilvi

Szia Csilla!!!!!!

Reméljük, hogy sikerrel jártunk és jártatok azzal, hogy a csetrõl zavartunk el szülni. Szerintem, ha még vártál volna, akkor le is vezettük volna, de a császárral azért már bajban lettünk volna-))))))

Reméljük, hamarosan jelentkeztek a hirekkel!!!!!

Sok sikert és gyöngyörüû egészséges babát kivánok!!!!

mazsi
Névtelen

Kedves János!

Köszönjük, hogy értesítettél bennünket, igazán meghatóak voltak a soraid!
Gratulálunk Péterhez, jó egészséget a mamának és a babának is és kívánjuk, hogy mielõbb otthon babázhassatok!

üdv

any
any

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkolást. Sajnos, csak vaklárma volt. Azóta azonban még jobban fáj a derekam és rengeteget görcsölök és rendszeresen vannak a joslófájások. Szóval, még valószínû, még 7 nap hátra van. Sokat fekszem, mert úgy jobb, de már nagyon nehezen bírom.

Nora, lella!
Nem a fertõzés miatt lesz császár, hanem az elõzõ szülésem miatt.
A fertõzésrõl csak annyit, hogy végigszedtem az antibiotikumot, de nem is az a problémám volt, amirõl zsu írt, nekem enterococcus-om volt, és õ streptococcusról beszélt. Egy másik orvos szerint az enterococcus nem okoz károsodást a babának, sõt jelentõsége sincs, ha ilyenkor szülés közeledtével több van belõle. Csak az én aggodalmam volt nagy.

Kata!
Engem is érdekelnének a fotók, kérhetek jelszót? És hogy kell képeket feltenni vagy valakinek el kell küldeni?

Mi a X. kerületben lakunk.

Beszti!
A Kikában már lehet kapni bölcsõt, fehéret és natúrt is. Mi végül is nem vettünk, mert a fekvõfelülete 40x80 cm, ami szerintem pici, a mózeskosarunk is majdnem ennyi, 40x75 cm. Az elején, míg ki nem derül, hogy kinek hol lesz a végeleges helye, marad a mózeskosár aztán lehozzuk a kiságyat.

Csilla1 38 hét
Csilla1

Sziasztok!

Nahát Bszilvi!

Ezer és egy gratuláció!KépKépKép Minden jót kivánok amit csak kivánni lehet ilyenkorKép Pedig azt hittem a mai babaesõ elmaradKép

Kata!

Remélem fellélegezél már, hiszen 2.-a vanKép

És akkor:
<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól
Blinczi Attila Vajk 3060 g, 53 cm 2002.03.02 ( - ) 1 nap
Zsebi Beni 1600 g, 47 cm 2002.03.04 ( - ) 14 nap
Virág Ráhel 3250 g, 56 cm 2002.03.14 ( + ) 1 nap
Zuzu Zorka Lara 3600 g, 61 cm 2002.03.16 ( - ) 6 nap
Forgi Péter Gergõ 3800 g, 58 cm 2002.03.22 ( - ) 2 nap
Andysj Madison Shannon 3393 g, 48,5 cm 2002.03.22 ( - ) 2 nap
Heni Szandi 3300 g, 53 cm 2002.03.25 ( - ) 19 nap
Zkati Máté 3850 g, 58 cm 2002.03.27 ( + ) 15 nap
Vuckó Eszter 2250 g, 46 cm 2002.03.27 ( - ) 14 nap
Mummy kisfiú Kép 3600 g, 56 cm [size=-2]?????[/size] [size=-2]?????[/size]
Krita Nelli 3450 g, 50 cm 2002.04.19 ( + ) 8 nap
Mia Soma 3290 g, 55 cm 2002.04.14 ( - ) 24 nap
Bubu KislányKép 4000 g, 54 cm 2002.04.21 ( - ) 2 nap
Sheila Melissa 2850 g, 47 cm 2002.04.30 ( - ) 6 nap
Bszilvi Péter Attila 2970 g, 50 cm 2002.05.01 ( - ) 3 nap</pre>

Puszi mindenkinek
sasha

Kép
sasha

Bszilvi!

Gratula Peterhez!!!!!!Kép Jo egeszseget az egesz csaladnak es sok tejcsit a babonak!!!!!!!
Kedves Janos koszonjuk a nagyon jo hir! Sok boldogsagot!

Olyan jo vissza-vissza jonni kozetek! Elarulok egy titkot, hogy mikor kinyitom a babanetet, mindig ide jovok eloszor es csak utana jon a babas topik. Emlekszem arra a napra mikor eloszor jottem ide, es hogy elrepult az ido, most mar a majdnem hat hetes Madiket tartogathatom. Nagyon csodas erzes, s milyen jo, hogy ennyi sok kisbaba jon meg!!!!!!!!!!

Kata!
Milyen jo neked, Dori mar most milyen szofogado baba. Kép Gondolom most mar mondtad neki, hogy barmelyik pillanatban johet. Olyan izgis!!!! Mar ugy szoritok!!

Legyetek jok!!!!

Andi es Madison (41 napos)
andysj

JO reggelt mindenkinek! SASHA a mailt megkaptam ezek szereint te is kispesten laksz .melesleg nem fognak hülyének nézni az urulogián engem sem néztek hülyének mikor oda mentem Kép ugyhogy ne agodj!KépKép PUSZI CSICS 27+
csics

SASHA küldtem egy mailt PUSZ CSICS 27+ Kép KépKépKép
csics

Jó reggelt mindenkinek!

Képzeljétek, ma hajnalban ki tudtam tapintani a picit! KépKépKép Annyira örültem neki, biztos nagyon a külsö falhoz simult! Ez azért olyan nagy szó, mert elöször éreztem. Remélem nem találta túl strapásnak az érdeklödésemet. Nálatok ez hogy volt ennyi idösen?

Bszilvi! KépKépKépKépKépKépKépKép
Gratulálok a babátokhoz, remélem, minél elöbb tudsz majd személyesen is jelentkezni.

Kata!
Akkor most már lehet megkötések nélkül szorítani, vagy azért tartsam magam a dátumos listádhoz?

Csipkebogyó 14+0
csipkebogyó

Bszilvi és János!

Gratulálok a kisfiatokhoz!KépKépKép

Csilla!

Köszi a bölcsös tájékoztatót, majd lehet, hogy megnézem a hétvégén (csak hogy lássam, hogy milyennek kéne lennie), bár már biztos, hogy nem ott vesszük meg, hanem kb. 1 hét múlva az asztalos kész lesz veleKépKépKép.
Igen, kicsi a fekvöfelülete (nekünk is ekkora lesz), de addig, amig használni akarjuk pont alkalmas lesz (nagyobb el se férne)! (Meg hát remélem lesz késöbb is lakójaKépKép...)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kedves Szilvi és János!
Nagyon sok boldogságot nektek sok vidámságot az elsõ napokhoz.
Sziasztok
Kato
katalinka

Bszilvi!

Nagyon sok boldogságot kívánok az egész családnak! Legyen sok örömetek a kis Péterben! Kép

Lella!

Ezt írta Zsú:

Kedves Mindenki, Egy szomorú történetet szertnénk elmondani Nektek. Régóta ismert a B-csoportú Streptococcus baktérium okozta vérmérgezés és agyhártyagyulladás csecsm&otilde;kön, melyet az édesanya hüvelyében éldegél&otilde; panaszt nem okozó baktérium okoz. A babák 1/3-a meghal, 1/3-a súlyos agykárosodást szenved, 1/3-a rehabilitálható. Nekünk nem volt szerencsénk, a babánk a betegséget túlélte, de súlyos agykárosodása van. Nem tudjuk, hogy tud-e majd járni, beszélni, látni. Hatékony sz&ucirc;rés van a betegség ellen, a hüvelyváladék és a vizelet tenyésztése, mely a hordozást kimutatja. Ebben az esetben a betegség kivédhet&otilde; a baba nem lesz beteg. Sajnos Magyarországon nem minden orvos végzi ezt a sz&ucirc;rést, mert NEM TÖR&Otilde;DIK EZZEL A KÓRKÉPPEL. Az anyák 30 százaléka hordozza ezt a baktériumot TE IS VESZÉLYEZTETETT LEHETSZ. Kérd a n&otilde;gyógyászodat, hogy végezze el a sz&ucirc;rést Nálad is. B&otilde;vebbet a következ&otilde; oldalon találsz: Üdv Zsú ( A táblázatban kiírás Jan 13, szülés Dec 22 Buda&otilde;rs 28é )http://www.meningitis.ca/groupbstrepdisease.html

Egyébként én sem tudom, mit csináljak. Mondtam a dokinak is, a védõnõnek is, hogy szeretnék egy ilyen szûrést. Mindketten azt válaszolták, hogy nem kell vele foglalkozni, és különben is, az Istvánban nem végeznek ilyen vizsgálatot. Szerintetek akkor hová menjek, ha mégis meg akarom csináltatni?

Nyuszi!
Mi a Kassai téren lakunk, a 17 emeletes házban, az M3-as mellett.

Én is megkezdtem az utolsó hónapomat a munkahelyemen! Már vágom a centit...Kép

Kata!
Örülök, hogy túlvagy a nemkívánt dátumon. Most aztán mindent bele!Kép

Jó napot mindenkinek!

Dió (és Almamag 29+6)
Dió

Vidam jo reggeltKép

Kata latom meg egybenKépKép

Nagyon lemaradtamKépprobalok utolerni mindent

Sheilanak oriasi GRATULA!!!!!!
puszi Krisztinka
krisztinka

Vidam jo reggeltKép

Kata latom meg egybenKépKép

Nagyon lemaradtamKépprobalok utolerni mindent

Sheilanak oriasi GRATULA!!!!!!
puszi Krisztinka/20+4/
krisztinka

Sziasztok ,
Mindenkihez lenne egy kerdesem,nekem a jovo heten lesz az AFP vizsgalatom es a doki azt mondta hogy utana egy genetikai uh-ra kell menni az eredmennyel.

Sacha neked mennyi lett a pontos erteke az AFP-nek?

Kekem is tuti csaszar lesz,es szerintetek akkor is kell szulesznot valasztani?Bocsi a hulye kerdesekertKép)

Nyuszi,
De jo neked hogy mar otthon vagy,en is a 27. hetig szeretnek majd dolgozni,de addig meg van kb 11Kép((

Jaj lanyok,vegre nalam is beindult a hizas az elmult harom hetben 3 kg hiztam,bar azt mind a hasamraKép))

Halacska,
Kepzeld tavaly egy napon volt az eskuvonk,az interneten a kepednel lattam.Az egy jo nap volt nem??Kép))
Puszi mindenkinek
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok Pocakosok!

Végre netközelbe kerültem Kép! Még nem volt idõm olvasni,de ahogy átfutottam az üzeneteket látom, hogy Sheila Melissa babája végre kibújt.

Sheila!
Nagy-nagy gratula. Szépen kihúztátok Kép. Sok tejet és még több boldogságot Nektek.

Bszilvi!
Nektek is gratulálok.

Én kedden sikeresen megvédtem a doktorimat, most már kezdek kicsit felszabadulni. Még el kell intéznem egy-két dolgot, aztán irány az arany szabadság. Haha, képzeljétek ahogy bejöttem a kollégáim közül (akivel eddíg találkoztam) SENKI nem gratulált, vagy kérdezte meg hogy sikerült. Pedig a fõnököm ott volt a védésen és õ elõttem ért be a munkahelyünkre. Még jó hogy nem is vártam egyebet, így csak mosolyogtam. Pukkadjanak meg! Azért hoztam nekik pezsgõt, hadd igyanak az egészségemre Kép.
Ma reggel meg tiszta balkéz voltam, a laborban szépen ráborítottam a vizelet mintát az összes papíromra Kép. Ez már a vég? De legalább, maradt elé a vizsgálathoz Kép. Majd még jövök, ha olvastam.
Csipkebogyó!
A listát elküldöm, ezen a gépen nincs a válaszod, még majd megnézem a másikon is.

Bori 36. hét
Bori

Bori!

Gratula a védésedhez! Kép Nem semmi, hogy még volt energiád ilyesmihez így a vége felé. Meg szabad kérdezni, hogy milyen doktor lettél?

Kataa!
Ha jól emlékszem akkor az AFP 0,9 és 2,5 között normális, de igen sok a fals érték, nem szabad megijedni.

üdv
any
any

Csilla1, de jo, hogy csak -tulzott aggodalom- volt a reszedrol ez a rem, hess, hess!KépKép Mi mar majdnem -megszulettunk- kozben a lanyokkal. Sebaj, fel a fejjel, kijon hamarosan a tunderked neked is, ez tuti!!KépKép

Bszilvi, nagyon ugyesek voltatok, sok tejcit, oromet, boldogsagot Petikehez!KépKépKépKép

Kata, de jo lehetett az elso beszelgetesetek Sheilaval. Remelem, hamarosan beindul a tejci, s teletoltheti a babocaja a hasikojat vegre! KépKépKépKépKépKép

Hahooooooo, Kata, hol vagy? KépKépKépKépKépKép HahooooooooooKépKép

CsipkebogyoKépKép, en 13+5 napos voltam, amikor eloszor ereztem a babocam mozgasat, mit jelent, hogy te -kitapogattad-?

Dio, koszonomKépKép, a szurest elmeletben a 30.het betoltese utan vegzik el, az eredmenyre azt hiszem 3 hetet kell varni. Nagyon furcsallom a valaszt, amit a dokidtol kaptal, sajnos, otletem nincs, hol kene megcsinaltatnod. Talan a tobbiek tudjak. Azt viszont tudom, hogy pld.Amerikaban es Kanadaban automatikusan szurnek ebbol is!

Bori, gratula, akkor meg nehany het rendezkedes, es izgulhatunk erted is, ugye?KépKép

Nalunk tegnap delutan faeper evo verseny voltKép Kis csaladom harom tagja /+pocolakom/ versenyt ette a nagy tal feher nagyszemu szedert. Volt forgalom ejjel a ketbetuson toleKépKépKépKép De megerte!KépKép

Lella 19+4
lella

Kataa az 18héten tényleg elküldenek genetikai UH az AFP lelet birtokában de ne aggodj !a genetikai UH azért végzik el hogy kiderüjön hogy nincs e valami baja babocának mert az AFP nem anyira megbizhato .AZ AFP NORMÁLIS ÉRTÉKE 0,8 ÉS 2,0 KÖZÖTTVAN .nekem legalábis ezt mondta utolag a védönöm .PUSZ CSICS 27+ UI:NEM AGGODNI KATAA!!!!!!!!!! FELESLEGESKépKépKépKépKép
csics

Sziasztok!

Na, csak igazam lett, minden napra egy baba Kép Ki ma a soros lányok ?
Csilla ? Kata? Esetleg pont én? Kép Kép Kép

BSzilvinek és párjának gratulálok és irigylem is öket Kép

Dió!
Ez a legnagyob felelötlenség amit az orvosod és a védönöd tanusít! Sajnos láttuk Zsu példájából, hogy igen is foglalkozni kell vele! Nekem mikor szóba hoztam ezt mondta a védönöm és az orvosom is.
Most hog bent voltam a kórházba meg is csinálták a vizsgálatot, hál istennek negatív... ne hagyd hogy lebeszéljenek róla!
Ha más nem keress egy orvost aki megcsinálja neked.

Üdv. Dojika (ma 37. hét - szent isten rohan az idö)

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika

Any, Lella!

Köszi. Kertészettudományból, közelebbrõl gyümölcstermesztésbõl doktoráltam. Na ez nem jelenti azt, hogy értek is hozzá (hála a magyar képzés szépségeinek.)
Igen Lella 2-3 hét maximum, aztán már mi is azt lessük, hogy mikor mehetünk. (Hivatalosan csak 30.-án.) Jó Nektek, hogy van szedretek Kép.Küldhetnél egy kicsit e-mailen. Nálunk még a földieper is csak most virágzik, a boltban meg drága, ízetlen és vegyszeres.
Bori
Bori

Conti
Köszi a mailt. Megjött.

Sasha
Én is szt.imrés vagyok, és nagyon elégedett vagyok vele. Nekem a magas AFP miatt a Schöpf-Méreibe is kellett mennem és ezerszer rosszabb volt. Én is a rendes rendelésre járom, mert be vagyok jelentve a kerületben, és így ingyen van, de attól még a választott orvosom miatt.
Eddig velem mindenki nagyon rendes volt. Kevés a kismama és nagyon örülnek neki. A vérvételen is nagyon kedvesek voltak, az UH-n meg egyenesen nyerõ. Ha idõpontra mész (itt felveszik a telefont) nem kell várni egyáltalán, bejöhet a papa is, sõt akkor mehetsz amikor akarsz akiskönyvvel nem kell beutaló (csak idõpontot kérni). Nekem eddig mindig legalább 10 perc volt, és mindent elmagyaráztak, hogy hol van milye, meg ilyesmi. És végig "kis drágának" hívta a babát és nem pl. magzat vagy stb. mint ált. az orvosok. Szóval én nagyon elégedett vagyok.
Mondjuk engem már ismertek tavalyról. (egy rekord méretû ciszta miatt ki kellett venni az egyik petefészkem)

Bszilvi és János
Gratula a babához.

dec8 (20+3)
dec8

Sziasztok!

Bszilvi, János
Hatalmas gratula Peti babához! Jó egészséget Nektek! Kép
Bori
Nagyon ügyes vagy! Fogadd elismerésem a sikeres vizsgád miatt! Azért tényleg nem semmi ennyi idõs pocakosan. Én speciel nagyon vizsgadrukkos típus vagyok, biztos nem szívesen izgultam volna mostanság. Kép
Kataa
Hát tényleg szép nap volt tavaly szept. 8. Na nem az idõjárás miatt. A kerti partinkat elmosta az esõ! Kép De azért így szép volt!

Vidám napot mindenkinek!
Halacska 29+1
Halacska

Sziasztok!

Babásoknak gratulálok!

Lányok, így a 36. hét környékén miért vagytok berezelve? Tudom, hogy elvileg bármikor megszülethet s baba onnantól kezdve, de én még totál úgy érzem, hogy nem fog egy darabig és nem is pánikolok.SZerintem ez jó módszer, mert ha el?bb is jön már nem is lesz id?m pánikolni. Kép

Dió! Én is az Istvánban fogok szülni, a tenyésztéses vizsgálatot az orvosom a magánrendel?jében csinálta meg (legutóbb a mált héten, és el?tte is csinált egyszer két hónappal ezel?tt). Ráadás ezt magától mondta, anélkl hogy bármi panaszom lett volna. Szerintem ha a dokid nem csinálja meg, keress meg egy másik orvost aki megcsinálja! Ha karod megadom az én dokim telefonszámát!

Norci
Norci

Sziasztok, Mindenkinek gyünyörü napot!Kép

Csak röveden..

Bori Gratulálok a sikeres vizsgához!Kép
Kataa Az AFP eredményem 32,1 ng/ml (erre mondta a doki hogy okés!!!!)
Dec8 Köszi a tájékoztatást a Sz. Imrérõl.
Most már ott tartok hogy a Szent István-és Imre korházakból kinéztem magamnak 1-1 orvost és szülésznõt, de hogy melyikbe menjek???

Ma 13:40-re megyek az Istvánba UH-ra. Megpróbálok kérni képet, de jó úgy váromKép Az AFP miatt meg nem izgulok, mert ha egyszer azt mondta rá a doki hogy jó akkor miért kételkedjek? Majd most kifaggatom errõl a kórházi dokitKép

pusz
sasha

Kép
sasha

Csics
E-mait megkaptam köszönömKép
sasha

Kép
sasha

Csics,Any
Koszi a biztatast,nem izgulok csak szeretek mindent elore tudni hogy ne alljak ott bamban....

Halacska,
Szoval nem csak nalunk esett az esoKép(De a lenyeg hogy nekunk a legszebb voltKép))Nagyon csini voltal a kepeken,egyebkent nekem is van ot eskuvos.
Ahogy nezem neked nemsokkal utanna kotozott a pocidba a baba.En is igy terveztem csak vartunk ra 3 honapot....

Sok napsutest mindenkinek,mar aki elvezni is tudja es nem csak az iroda ablakan keresztul.
Kataa

Kép
Kép
kataa

SziasztokKép megéint énKép

Nem tehetek róla de megint eszembe jutott valaki, aki felõl érdeklõdtem volna de...
Szóval! Kata007??? Lustizol, vagy már babázolKép Lassan dél felé jár az idõ és még nem is irtál a mai naponKép Gyannnús, nagggyon gyannnúsKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

A napsütésrõl jut eszembe....
Nekem tele lett az arcom májfoltokkal, így a végére. Úgyhogy a napsütés ennek csak árt. Nincs valakinek valami tuti tapasztalata krémek ügyében? Mivel lehet halványítani, vagy legalább megelõzni, hogy rosszabbodjon?

any(34.)
any

Any,
van egy krém, ami rendkívül jó, de nagyon drága. Ha így is érdekel, írj egy emilt. De ha egyébként nem barnulsz foltosan, szerintem nem érdemes erre a 6-8 hétre ilyen sok pénzt kidobnod.

Sheila, Bszilvi,
gratula, és várunk az elsõ napokban!

Kata,
tényleg hol vagy? Kép

Virág
Virág (fiore)

Sziasztok!

Sasha!
Jol teszed, tudod jobb felni...de hat ugye persze, hogy nincs baj egyikunknel sem ;)

Szilvi!
Nagyon gratulalok a kisfiadhoz! Sok sok finom tejcit kivanok minel hamarabb!

Bori!
Gratulalok! Azert a magyar oktatas meg igy is klasszisokkal jobb, mint mashol sajnos, hidd el! Bar az igaz, hogy az en papiron levo mernok tudasom is csak papiron van Kép

edina 18+4
edina

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?