Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Minden talisnak kellemes szórakozást kívánok, pletykáljatok helyettünk, itthonmaradók helyett is!! Kép
Kép

Nadine 22+1 Kép

nadine81

Angi: Én kétszer rohantam egyből a dokihoz (utólag tudom,nem kellett volna), persze bent is fogott, de nem volt sok értelme...Csak nagy volt az ijedelem... Pedig tényleg csak nyugira, pihire és sok-sok mg-ra van szükség! Nem lesz semmi baj! Lazíts kicsit, közeledik a nagy nyomás, hogy mikor is jön el a mi időnkKép
A mútkorában én is kiakadtam, besokalltam, hogy Tibi olyan sokat dolgozik, és én meg mindig itthon ülök egyedül... Könnyebb lesz a bébikkel... vagy mégsem? Az ünnepek alatt is mennie kell Ferinek sokat? Hátha egy kicsit megnyugszik a lelked Karácsony alatt...Kép

Próbálok tanulgatni... nem sok sikerrel... de legfeljebb sokáig fenn leszek, majd holnap délután alszomKép

Mariann: én is sokat hallottam és olvastam róla, hogy eltérések mutatkozhatnak a kül. UH -gépen kül. szonográfusok által végzett mérésekben! És természetesen mivel csak becsült súlyról van szó, nem is egyezik meg 100%-ban a baba igazi súlyával! De azért jó örülni,hogy ilyen nagynak mérte a fiamatKép
Ja, és azért is írtam,hogy ezek alapján kíváncsi vagyok,hogy a 4D-n mit mondanak hétfőn!
(Amúgy szoktunk a váróban beszélgetni mamikkal, állítólag megközelítőleg elég jól saccol a dokim a gépével, persze kivételek mindig adódhatnak!)
A lényeg,hogy maximálisan egyetértek veled abban,hogy nem kell tutira venni ezt a súlyt, de azért ez elég sok különbség, amit neked mondtak! Ezek után még kíváncsibb vagyok, hétfőn mit mondanak! De mondom: azért én örülök a tegnap kapott híreknekKép

Nici: nagyon ügyesen összeállítottad a kelengyétKép Max. Coryék még kiegészítik, de sztem nagyszerűKép

Zsu: Nem baj az! Ünnepek alatt egy picit vigyázol, vagy na jó, majd utánaKép

TAlisok!!! Érezzétek jól magatokat!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Helló lányok.

Én meg elaludtam........biztos ez az idő. Így már nem indulok el a talira. Vígasztal az, hogy marha jól esett.

Nici, jó ez a kelengyeleltár, mondjuk nekem pl. nincs 4-8 pár zoknim, de nem is tervezek venni, hiszen úgyis rugiban lesz. És csak vágná a kis lábát. Amíg nem muszáj, én nem adok rá. Mondjuk van egy kis nadrágunk, ami szerintem hamar jó lesz rá, ahhoz azért vettem két pár zoknit, de nem a 0-ból. Kép

Angi, remélem most a pihitől már jobban leszel, és tényleg nem lesz semmi gond. Kép Nekem most szerencsém van, mert apa most nem viszi túlzásba a dolgozást, és az ünnepek alatt is itthon lesz (bezár a cég egy hétre, ahol dolgozik, tök jó). Viszont neki pont februárban indul be az üzlet, pont mikor a baba jön....Szóval nekünk akkor lesz nehezebb nélküle, mert akkor ő is sajna reggeltől estig dolgozik. Ha kicsit közelebb laknánk, tudnánk együtt tologatni a gyerekeket, még a kocsink is menne egymáshoz.
Ti hogy tervezitek, meddig lesz otthon veletek, amikor megszületik a baba? Kép
Remélem, hogy 1-2 hetet itthon tud majd lenni. Kép

Mariannka, az UH sem tud csodát művelni, és eltérések lehetnek, mondjuk ez durva, hogy ennyi. Nálam egyszer volt, hogy pontosan egy hét különbséggel voltam két különböző helyen (4D, aztán a szokásos UH), de nálam pont annyit növekedett, amennyit kellett (25 dkg), és a méretei is csak picivel voltak nagyobbak. Szóval valószínű, hogy nálunk nagyjából jó a becslés, ha két különböző helyen is hasonlót mérnek.
Azért ez az 5 cm durva.

Ma olyan mintaszerűen táplálkoztam, hogy nagyon meg vagyok elégedve magammal. Ma is legyűrtem 1 l tejet. Úgy látszik, most erre is van szükségem, mert nagyon kívánom. Kép

Puszi

Ui.: Anita, köszi a linket, látod, már használom is. Kép
Vendég

Még kis álomkóros vagyok Kép.... este viszont meg tudom nézni az Ally Macbealt, aztán meg a két S&NY-ot. Apa céges karivacsin van...
Vendég

Eszti! Én úgy tervezem, hogy a lehető legtovább itthon szeretnék lenni a babával. Tehát 3 éves koráig! Meg aztán talán majd sikerül rávenni apát hogy összehozzunk még egy babót és akkor még tovább leszek itthon! Kép Egyenlőre kézzel-lábbal tiltakozik a második gyermekünk ellen! Kép De az a durva hogy még a szülei is! Kép

KépKép
nicika

Na reKép Én is jót aludtamKép De feltöltődtem egy kicsit, lent össze kell pakolni, meg felpórszívózni, meg vmi dekort kreálni mert holnap lesz Panka szülinapja. Az esküvői dekorációból rengeteg minden megmaradt, gondoltam felhasználom, úgyis a jány kedvenc színe a rózsaszín. De ráérek, mert Bence elment anyuékhoz, Tamásom meg csak fél 12-re ér hazaKép

Nici, én is úgy terveztem hogy itthon leszek végig Bencével, de én mikor két éves volt, dolgoztam, mert szétuntam az agyam. Most más lesz mert tanulni fogok, (igaz tavaly is tanultam, de az laza volt) szóval lehet hogy otthon leszek. De lehet hogy nem bírom és elmegyek vmit dolgozni. Ez persze gyerekfüggő is, ha nagyon ragaszkodna hozzám én maradnék. De Bence két évesen már bőven igényelte mások társaságát is.

Nici, mi meg pont abban gondolkodunk, hogy ha anyós tényleg ad pénzt a lakásra (egész pontosan megvenné Tamás tulajdonjogát) akkor belevágunk a harmadikba isKép HOgy több legyen a szocpol. Én amúgy is hármat szerettem volna, de szívem szerint a harmadikkal várnék még. Majd kiderül hogy alakulKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Eszti, nálunk a melójától függ. De a kórház alatt is utthon lesz mert vigyáznia kell Bencére, mert őt nem szeretném eltávolítani a kistesótól. Meg utána még pár napot. Jó lenneKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Esztikém, elaludtad a talit?Kép Egészségetekre! Helyes,hogy egy picit visszábbvettél, mostanában elég sokat mentél vásárló-körútakra! (Na, nem mintha sok közöm lenne hozzáKép) Szívesen a linket, örülök,hogy használod!
Hú Eszti, akkor nálatok pont februárban lesz gázosabb a helyzet, ami apát illeti! Azért tényleg jó lenne,ha egy-két hetet otthon tudna lenni veletek! Ne feledjétek, az 5 nap mindenképpen megilleti!Kép Nálunk is elvileg kötetlen a munkaideje férjnek, csak ilyenkor évvégén mindig több a munkája, febr-ban meg valszínűleg pangás lesz...
Én is szeretnék előre láthatólag 3 éves koráig itthon lenni a kicsivel! Mi egybként egyelőre úgy tervezzük,hogy 4-5 év korkülöbség lesz nálunk, de ez majd kiderülKép

S&NY-t mi is szoktuk nézniKép

A fenébe annyira fáradt, álmos vagyok... és még annyi mindent át kell vennem! Ráadásul se ülni, se feküdni! Boti átment harántfekvésbe.. látnátok,hogy áll a hasam! Rendesen ki lehet tapintani keresztbenKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="119911"> Eszti,
akkor együtt nem mentünk a talira, de legalább jót pihentünk. Kép Majd meglátogatjuk egymást kocsival és akkor tologathatunk babakocsikat együtt. Kép Kép
Feri egyébként nem jött korábban, sejtettem... Elvileg jövő szerdán megy utoljára az idén. De én ennek majd akkor örülök, ha tényleg így lesz.
Anita,
jó lehet a fekvése Botinak. Lidi meg csuklik. Kép
Pihengess, mert fáradtan nem lehet koncentrálni. Kép Hétfőn lesz a 4D? DE jó!!!
Nici,
én is úgy tervezem, hogy egyben maradnék itthon. Tehát 3 év korkülönbség lenne a babák között kb. Aztán persze majd látjuk... Szerintem nehéz ezt így előre eldönteni. A párod szülei miért ellenzik a 2. babát?</font>
angi79

KépKép
nicika

Angi! Azt mondják nekik bőven elég két unoka! Meg aztán amíg velük egy fedél alatt élünk talán még érthető is! De igazából nem tudom a valódi okát!
Az én kislányom is csuklott ma, olyannyira hogy kívülről is lehetett érezni! Apa jót derült rajta! Ez már a második ilyen erősen csuklós alkalom! Kép

KépKép
nicika

Anita! Érdekes lehet a hasad! Én ma a lábait tudtam kitapogatni odalent! Meg a popóját csúsztatta egészen le!

KépKép
nicika

Jó Estét Lányok!

Nagyon jó volt a tali, legalábbis én jól éreztem magam!
Megint jókat ettünk, ittunk, most apával kell beszélgetnem, úgyhogy megyek, holnap rakok fel képeket!

Tünde 32+1

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Na jó, egy kis ízelítő:

Annácska+Cory

Kép

Babetta

Kép

Mamacka+Szelivi+Lyly

Kép

Nancsika+Vikó

Kép

Vas (Ildi)

Kép

Vok+Gyezsu

Kép

Ágiboszi

Kép

Vok+Vikó

Kép

Mariann+Vikó+Szelivi

Kép

Mariann+Vikó+Mamacka+Szelivi

Kép

Holnap rakom fel a kajálós képeket!!!KépKépKépKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Halihó Mindenkinek!

A hely nagyon kellemes, személyzet kedélyes és az összes hülyeségünket szemrebbenés nélkül teljesítették Kép Úgyhogy bármiféle találkára én nagyon ajánlom Kép

Esztipeszti, hiányoztál, de örülök, hogy jót aludtál, egészségetekre Kép

Scullyx, minden rendben? Vártunk nagyon...
Mi záróra után jöttünk el fél 11-kor: Cory, GyeZsu, Vok és én Kép

Kedves Mindenki, akik nem tudtatok jönni: megemlékeztünk ám rólatok is Kép

Lyly hozott mindenkinek karácsonyi szellemi útravalót (bocs, Lyly, még nem bontottam ki, majd rosszabb időkre, valamelyik nap reggelére tartogatom Kép )Kérdés: mindenkinek ugyanaz a gondolat került a borítékjába? akkor esetleg beírom ide azoknak a mamáknak is, akik alvás/gyengélkedés/fáradtság és vidéki lakhely miatt nem tudták Tőled személyesen átvenni a levelet...

Mindenkinek szép hétvégét!

Vikó

Az a bizonyos hordozó, amit Mamackának sikerült oylan klasszul olcsón megvennie, a Megatoysban húszezer píz!!! Egyébként 50-60 dollár körül mozog Amerikában az ára...

indianyo

Tünde! Szuper gyors vagy Kép
Úristen! Én tényleg így nézek ki, vagy valaki az én ruhámban ott helyettem üldögélt? Kép A saját nagyanyámat láttam viszont kábé boszorkánynak maszkírozva hihihi KépKépKép

indianyo

<font color="119911"> Jó reggelt!
Örülök, hogy jól sikerült a találkozó! Kép Látom már szép nagy babaházak vannak itt!!! Kép Kép

Puszi Mindenkinek! Kellemes szombatot! Csak óvatosan a bevásárlásokkal!
Angi (32+1)</font>Kép
angi79

Angi, te is kukorékolsz?? Kép
Persze párom már úton, a cégük kivitte őket a Hungaroringre vezetéstechnikai gyakorlatra. Mert hogy sokat vezetnek. Szerintem jó az ötlet, csak nem jó, hogy nincs itthon.
Ok, szerintem nyáron már simán tudjuk tologatni együtt. Kép
Anita, igazad van, sajnos olyan vagyok, hogy inkább másokra gondolok először, mint magamra, és ennek most már nincs itt a helye. Kari ajándékok ide vagy oda, intéznivaló ide vagy oda, inkább jobb volt tegnap pihenni, nagyon jót tett a tegnapi henyélés. Kép

Talisok, szupcsik a képek. Kép És milyen kajákat ettetek, kérnénk RÉSZLETES Kép beszámolót.

Nancsi, most láttam, hogy hívtál, asszem pont a fürdőkádban vívtam a hajmosással....Kép

Nicika, ez jó, hogy nekik nem kell több unoka....Kép Viszont a ti gyereketekről van szó, szóval tán a döntés elsősorban a tiétek, nem?
Nálunk apa hamar szeretné a másodikat, de mondtam, hogy előbb várjuk meg, hogy Bence itt legyen, aztán lehet, hogy ő is várna azért majd 2-3 évet. Én is kb. 3 év különbséget szeretnék, de többet nem. Ráadásul én már nem huszonnal fogok kezdődni...
Ja, és apa felől lehetne 3 is, de én azért nem vagyok ennyire nagyravágyó Kép. Azért tesót mindenképpen. Aztán majd meglátjuk. Kép

Angi, de jó lehet, hogy így ki tudod tapintani Lidit. Én nem tudom, talán azért, mert mellsőfali lepényem van, és az plusz "bélést" képez a hasfalomon.
És barnázás abbamaradt?? Remélem....biztos neked is jót tett a pihenés.

Eszti
30+3

Anita, hatalmas nagy kalappal mára!
Vendég

kitartás! Pihengess, főzőcskézz aztán gyorsan haza jön a Párod! Kép
Akkor nyáron összehozzuk a kicsiket! Kép Kép És lehet, hogy a másodikkal is együtt leszünk várandósak? Egyébként nekem is mellsőfali a méhlepény, de amikor az oldalamon rúgja ki a sarkát, azt határozottan érzem. Szerintem már nagyon kevés helye van. A Te Bencéd biztos nagyon kis kényelmes és jó nagy babaházat csinált magának! Pasi! Kép Kép
Elmúlt a barnázás és a pihi nagyon jót tett!

Most megyünk boltba és piacra!
Vigyázz magatokra!

Anita,
drukkolok én is! Küldök egy angyalt!</font>Kép
angi79

Sziasztok!

A tali nagyon jó volt, jót dumáltunk, és már számolgattuk, hogy már nem sok ilyen jön össze, de majd gyerkőkkel Kép

Tünde: el tudod küldeni a pocakképemet a cory@eposta.hu -ra? Köszi Kép

cory 27+2

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Jó reggelt mindenkinek! Kép

Én sajna jól lemaradtam tegnap a taliról... Mire hazaértünk a céges karácsonyról visszazuhantam a bacik közé. Nem is látok a takonytól... Kép Ez az én formám! Remélem a tali jól sikerült és mindenki jólérezte magát! Kép Ma vásárolni kellene mennem, mert karácsonyra van egy-két lemaradásunk, de ilyen betegen nem tudom mi lesz... apa meg ugye törött vállal nem nagyon tud lavirozni a tömegben. Szép kis páros vagyunk! Megyek is visszafekszem.
Mindenkinek szép napot! És egy hét múlva Karácsony!!! Kép

Kép

Puszi mindenkinek:

Bartika+Pötty
24+5

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok

Hát megint van egy király kép rólam, de legalább nem ismernek fel, mert én is alig ismeretem fel magamat. Lacinak meg se mutatom, mert rosszul lesz.

A hévet utol értem, és láttam , csak az volt a baj, hogy volt köztünk 50m különbség. Pedig még futottam is, aminek most iszom a levét, mert majd leszakad a hasam. Így csak 10-re értem haza, persze tiszta jég volt minden, de nem történt semmi baj.

Jó sokáig bírtátok lányok.
Vok: akkor szólok, hogy oda adtam a pénzt a párnára és a Tünde is .Csak azért írom mert mondtad.

Cory
Sokat kellett fizetni nem hagytunk semmi tartozást?

Eszti
Kár hogy nem jöttél. Így most dicsérem meg a szőnyeget, de szóban szeretem volna. Nagyon tuti!

Angi
Remélem már semmi nyoma a barnának .Tessék pihizni, és nem cipekedni a piacról.
Téged is hiányoltalak.

Anita
Megy a drukk a vizsgára!

Tünde remélem nem rakod fel a sajtosat!
Most hirtelen ennyi, majd jövök, de szalad a ház, bár most nem fogok futni.

Babetta és Levi 29+0

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!!

Látom jól sikerült a kismami-tali Kép, örülök neki! Látom az egyik képen Nancsika és Vikó nagyon ügyködnek valamit! Kép Várjuk a többi képet is! Kép

Nici,
jó az a kép Robbieról, ki csinálta? Tök jó. Kép Tényleg furi, hogy anyós-após közli, nekik hány unoka kell, vagyis mennyi az elég. Pedig épp a nagyszülők szoktak neki örülni, hogy mennyi unokájuk van! És ha teherbe esel? Mit tudnak csinálni?? Kép "Ejnye-ejnye, nem megmondtuk, hogy elég lesz egy is?!" Kép Durva. Majd ti eldöntitek. Apát meg csak rá lehet venni valahogyan.. Kép
Én hamar vissza szeretnék menni dolgozni szülés után. No nem egyből oda rohanni vissza, de a kb. két év az már jó. Egyrészt mert egy babát tervezünk és ha egy lesz, akkor nem maradnék vele itthon három évet. Most még itt nincs bölcsi, nem tudom arra lesz-e, de tervezik. De ha nem is lesz, anyu itthon van, ő nagy segítség lesz mindenben. Ovi az van, oda tud majd menni. Itt az utcában is vannak egész pici gyerkőcök (nemrég születtek), de azért oviban is szokja majd a társaságot. Szóval mi így szeretnénk.

Bartika,
neked jobbulást kívánok, utálatos dolog, amikor visszajönnek azok a hülye bacik.. Kép De kitartás! Nemsokára tavasz!! Kép

Anita,
drukkolok én is a vizsga miatt! Hajrá! Kép

Nadine 22+2 Kép

(Tényleg, Nici a táblában 22+1 van. Lehetséges ez, vagy elnéztem megint valamit? Egyszer már volt ilyen, de amikor te megnézted, akkor jó volt minden.)

Kép

nadine81

Sziiijasztok Kép

Sajnos a részletes kajaleírást nem tudom mellékelni, mert ISZONYÚAN sokat és sokfélét ettünk-ittunk Kép Volt mindenféle sali, teák, kávék és forró csokoládék mogyoró és manduladarabokkal, limonádé igazi citrommal, lime-mal és mézzel, és édességek, ezekból a tejszínhabos gyömülcssalátára, mákos- és diósgubára, banános kehelyre emlékszem, de egész biztos még ettünk hosszan, ja és melegszendvicsek is fogytak szép számmal.

Bartika, pont ma reggel jutott eszembe, hogy Te miért is nem jöttél, de mivel nem emlékszem a nevedre a listán, azt gondoltam, talán eleve otthon akartál maradni apát ápolgatni.

Nadine, Nancsika éppen a takaróba belevarrt anyagok mintáját halássza elő egy zacsiból, én pedig éppen pénzt számolok VOK-nak a szopipárnáért (Eszter, akkor itt szólok én is, hgoy odaadtam Kép), Szóval nem valami kreatív, bár az eredménye majd mindenképpen az lesz KépKépKép. Meggondolod te még azt a dolgozást szerintem, annyira fogod a babázást élvezni Kép

Babetta, én is pont azt néztem, hogy az a kép, ami elméletileg rólad készült, inkább rám hasonlít, mint rád Kép Egyedül kábé Ildikó ugyanolyan a képen, mint a valóságban (szép Kép), jó kis fogotén banda vagyunk KépKép:Kép

Gyezsu hozott egyébként pelenkát és hordozóükendőt mutatóba, úgyhogy most már van némi fogalmunk a gyakorlati használatról, Mamacka és Szelivi pedig elhozta a vilégbajnok babahordó tatyót (ami 20 ezer egyébként a bótban!)- ez utóbbinal próbálok szabásmintát készíteni, mert nagyon egyszerű igazából.

A fizetésnél semmi gond sem volt, pedig már tényleg csak ránk várt a személyzet, de nem tűntek morcosnak Kép

Ja, és akkor helyünk volt viszonylag külön, egy jó kis kuckóban, hogy igazán kényelmesen elfértünk, volt nagyon kellemes halk háttérzee és semmi cigaretta. Szóvala hely tökéletes, a résztvevök is Kép

Szép napot mindenkinek, ne korcsolyázzatok Kép

indianyo

Indianyó,
mi lenne, ha még emlékeznél is arra a részletes kajaleírásra?? Kép Kép Mert ez egyáltalán nem volt részletes ám!! Kép Kép Csak egy egész bekezdést szántál rá.. Kép Kép

nadine81

Hát, ez csak az összefoglalás volt RÖVIDEN KépKépKép Ja, gesztenyepürék is voltak Kép

indianyo

Ó jaj, most így ebéd előtt elolvastam, hogy miket toltatok le a babáknak.....hmmmmm, nyammmm. Főleg a gubákért, nade, majd karira én is ezt csinálok ám! Kép A gesztenypüré is jól hangzik, valamelyik nap gondoltam már rá, hogy itt az ideje. Kép

Mi meg ma megvettük az autósülést. Angi, ne nevess, dehát úgyis tudtad, hogy ebből is hasonlót választunk. Kép Kép

Na pussz. Jó étvágyat a szombati ebédhez mindenkinek!

Eszti
30+3

Kép
Vendég

Sziasztok!

Ooolyan jó volt látni beneteket! Kép Nagyon jó dumcsiztunk. A hely meg fergeteges! Kép Naaagyon tuti! Kép
Éjfél volt mire hazaértem, de persze nem tudtam rögtön elaludni. Kép Sebaj. Kép

Anyósom csinált mákosgubát. Szerintem kitalálta, hogy mit szeretnék enni. Kép

Szopipárna: Siekrült mindenkit megjegyeznem, képzeljétek el, és mindent feljegyeztem a kis táblázatomba. Kép Szóval működött az agyam. Kép

Cory!
Meséltem páromnak a pisilős storyt és rögtön tudta rá a választ. Kép Köszi az infókat. Nagyon jókat meséltél. Raktározom mind. Kép

Gyezsu!
Köszi még egyszer a pelenka bemutatót. Talán még a hajtogatóst is megjegyeztem. Kép Majd beszámolok a monapeles belsőről. Kép Karácsonyra kapok már 6db-t. Nem mondom, hogy ki is próbálom, de legalább lemeózom. Kép

Megyek tvzni. Kép

Kellemes szombatot mindenkinek!

Jajjjjjj! TÜNDE! Ne felejts el mintát választani a lányokkal!!! Kép

Puszi:
Eszter
22+6

Eszter
Kép
Kép
vok

Kép Jó döntés volt nagyon!!!! Szép, jó kis színt választottatok!!!
Bartika,
Kép Jobbulást! Sajnálom, hogy Te is lemaradtál a taliról. Majd tartunk még egyet január közepén! OK? Jó páros lehettek a férjeddel a nagy tömegben...
Babetta,
köszi, hogy hiányoltál. Remélem dumcsizunk még a babák kibújása előtt! De ne futkoss ám!!! Cipekednem pedig soha nem kell, ha férjecském velünk van. Én csak valami kis szatyrot viszek, ő meg a többit! Kép

És megvettünk mindent karácsonyra illetve talán mindent! Anyuéknak kenyérsütő lesz. A sógornőmnek találtunk egy kardigánt, de felpróbáltam itthon és lehet, hogy kicsi lesz neki. Így az csere.
Cory, Vas,
a GL Outletben van Old Navy üzlet. Nem tudom milyen, mert nem mentünk be, de egyből rátok gondoltam.

Puszi. Megyek főzni.</font>
angi79

Na, halihó!

Nincs nagy pörgés... Mi újság,mindenki vásárlókörúton, vagy pihi???
Megírtam a vizsgát (költségvetési számvitel), bizakodom...Kép Köszönöm különben a drukkokat, kedvesek vagytok!

Boti amúgy marha jól érezte magát közben, tegnap este óta még mindig tart a produkció, hullámzik egész nap... Nem tudom,min dolgozik annyira? Lehet most akar megfordulni...?

Angi: nagyon ügyesek vagytok,hogy mindent megvettetek! Én hétfőtől lendülök bele, persze szigorúan apa segítségével! Örülök,hogy jobban vagy, de tessék továbbra is pihizni, amennyit csak tudszKép
Eszti: míg vizsgáztam, apa elment BrendonozniKép Asszem csatlakozunk mi is hozzátok és Angiékhoz a babakocsit illetően, sőt lehet, a hordozóban isKép Rájött,hogy sokkal jobb lesz ez, mint az eddigiek... A PP hordozója nem olyan jó?
Szupi,hogy te is jobban vagy! Remélem, azóta már hazaért a Kedvesed!

TAlisképek nagyon jók, örülök,hogy jól éreztétek magatokat!

Babetta: szinte tudtam,hogy vmi frankót fogsz írni a képedre!Kép Aztán csak ne nagyon futkározz! Jobban van a pocód?

Bartika: Sajnálom,hogy lemaradtál a taliról! Jobbulást Nektek! Tényleg mókásak lennétek a pároddal a tömegben....Kép (Bocsi!)

Mennem kellene ledőlni egy kicsit, mert alig aludtam vmit éjszaka... De még pocikémet is akartam csináltatni...

A lényeg,hogy még biztos bekukkantok!

Puszi:

Anita (30+1)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Eszti
Én vittem tegnap a lapokat!
Akkor találkozzunk valahol a jövőhéten? Vagy mi legyen?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, persze, kellenek a lapok, találkozzunk! Nekem pl. hétfőn jó. A telszámom benne van a táblában, ha küldesz egy sms-t, hogy hol jó neked és mikor, oda tudok menni! Kép

Anita, most a Concord üléseket nagyon jónak tartják, asszem az év ülése is lett, sok olyan dolog van rajta, ami a többin nincs, viszont árban talán jobb mint a többi. Én úgy emlékszem, hogy a Römernél és a Maxi Cosinál olcsóbb, de talán még a PP ülésnél is. A lényeg: erre tuti van törésteszt, míg a PP-re úgy tudom nincs. Szóval ez tán profibbnak tűnik, és ha olcsóbb is, akkor nem kérdés. Nekünk nagyon fontos volt a biztonság, mert mi sokat fogunk utazni, és ezt mindenhol nagyon dícsérték (felhasználó oldalról is). Szerintem kafa, pl. sokkal könnyebb, mint a PP hordozó. Ezt viszont nem lehet beletenni a babakocsiba, bár mi nem is akarjuk.

Eddig a babakocsi is úgy tűnik, hogy nagyon jó választás volt, most sem vennék mást. Kép

Örülök, hogy jó lett a vizsga, a neve eleve horror nekem (humán beállítódás, bölcsész diploma), így duplán elismerésem. Kép Kép

Pussz
Vendég

Nadin! A képet a párom, Patrik rajzolta! Talán te még nem is láttad a többi munkáját! Itt megnézheted ha érdekel: bpatric.gportal.hu
Én is jobban örülnék neki ha én dönthetnék arról hogy lesz e Szintinek kistesója! Na de majd ugyis kialakul, meg aztán az még arrébb is van! Előbb ezt megszülöm, aztán majd meglátjuk!
Amikor nézted, akkor még nem volt frissítve a tábla! Mondjuk még most sincs! De bal felül mindig látod a dátumot hogy mikor lett utoljára frissítve.

KépKép
nicika

Ma hulla vagyok! A babó 5.15 óta nem hagyott aludni, 7-kor meg keltem mert mentünk Intersparba nagybevásárlást tartani (élelmiszer). Ráadásul mint kiderült babó azon dolgozott hajnalban hogy forduljon egyet! Harántig sikerült, szóval most majdnem szétrepedek két oldalt, menni is alig bírok! Pedig tegnap olyan kényelmes volt nekem a fekvése! Kép De hát mindegy! 5.15-től kb. 11-ig rumlizott odabent, aztán végre bealudt! Az óta is alszik, vagy legalábbis nem érzem hogy működne odabent! Kép

A tali képek nagyon jók, kár hogy én megint kimaradtam belőle! Na de majd egyszer összehozzuk! Egyébként januárban nagyon úgy néz ki hogy megyünk fel pestre a BabyFunba vásárolni, mert ott nagyon jók az árak. Akkor majd a szopipárnát is átvenném valakitől.

KépKép
nicika

Angi
Még decemberben is lesz tali a párnák miatt, így nem kell várni januárig.

Anita
Sajnos 10-13ig feküdtem, mert nagyon húzott a hasam vagy nem tudom mit csinált. Nem görcsölt de 50 kilónak éreztem amikor felálltam, de a fekvés jó volt. De azért enni tudok, most megyek csinálok tejbegrízt

Ma tényleg nagy a csönd.

Eszti
Szép a hordozó! Mennyibe került?

Nicika
Ma nálam is csendben volt Levi,most kezd ébredezni a drága.

Babetta és Levi 29

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

<font color="119911"> Nici,
ez azért kemény menet lesz Nektek, mire a babád lefordul teljesen. Pihenj sokat ma! Ja és nagyon profik a párod képei!!! Készül már a babaszobában a rajz a falra?
Anita,
én is azt tudom elmondani a Concordról, amit Eszti. Nekünk megmutatta az eladó, hogy mi történik egy csapódás esetén az üléssel. Minket meggyőztek. A PP pedig szintén szuper, de erről már Ildi is írt, aki használta is. Kép
Örülök, hogy túl vagy a vizsgán és most már pihizz! Azért hétfőn lehet, hogy jobb lesz vásárolgatni, talán egy picit kisebb lesz a tömeg. Megvan már, hogy mit kap öcséd?
Pussz. Mindenkinek kellemes estét!</font>
angi79

Angi! Lehet hogy már le is fordult Szintike! Ezt abból gondolom hogy más jellegűek a mozgásai és főként fent érzem. Igaz a bordámat még egy rúgás sem érte! Kép De én azért bízok! Meg aztán ha bebeszélem magamnak hogy megfordult, akkor nyugodtabb leszek! Ja és nagyon fent van a hasam! Eddig teljesen lent volt, most meg lent semmi sincs szinte! Aztán ki tudja! Kép
A babaszoba most sajnos áll mert Patriknak elég sok megrendelése van! Tegnap készült el olaj portréval ami egy házaspárt ábrázolt. Ma egy hatalmas pasztell képen dolgozik ami egy nőt ábrázol, még hátra van egy kisebb pasztell kép amin egy kb. 1 éves babóca lesz és egy gratfit portré egy házaspárról! Szóval talán anyagilag kicsit szintre jövünk végre! Kép

KépKép
nicika

Nicika, ez nagyon komolyan hangzik. Örülök, hogy így beindult a párodnak a munka. Biztosan nem véletlenül, hanem azért, mert ügyes. Kép
Ha ez megerősít, az én babám eddig mindig fejvégű volt, és az én pocim is eléggé fent van, és a rúgásokat kizárólag a pocim tetején érzem. Illetve érzem a hólyagomban a nyomást, amit a pici fejével produkál.
De még mindig sok ideje van Szintinek megfordulni. Drukkolunk! Kép
Vendég

Eszti! Köszi a drukkot! Nagyon ari vagy! És már nem aggódok ám! Lesz ami lesz, csak egészségesen szülessen meg! Kép Majd azért figyelem a mozgásait! Mindenesetre ha meg is fordult, jól fent van, szóval még messze van a feje a beilleszkedéstől! Viszont a gyomromat és a tüdőmet piszokul nyomja! Nehéz a levegő vétel!

KépKép
nicika

Viszont ez a sok megrendelés csak a karácsonynak köszönhető! Azért remélem végre beindul az üzlet! Kép

KépKép
nicika

Eszti
Azt akartam még kérdezni, hogy a házatokba van e eladó lakás mert anyumék visszamennének a Bessenyeibe vagy környékére. Megérdeklődnéd ha van kitől .Ha van mekkorák, és mennyibe kerülnek?
Köszi

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Ma apával kiruccanunk, úgyhogy majd holnap rakom fel a többi képet!

Vok: 10. számú mintát választottuk!!
Köszi!

Tünde 32+2

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vok! Úgy látom hogy az 5-ös minta már nem akciós! Ebben az esetben én a 14-es mintát választanám helyette! Persze csak januári vétellel! Kép Köszi!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Bartika: jobbulást!

BAbetta: semmi gond nem volt a számlával, minden oké volt vele Kép

Tünde: köszi Kép

Eszter: látod, a pasik tudják ezeket, csak valahogy mégis nekünk jut a sok-sok pisiltetés Kép

Angi: köszi, ez merre van?

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Ma reggel kivételesen én vagyok az első! Kép Boldog Arany vasárnapot mindenkinek! Én megyek anyuékkal Karácsonyra vásárolgatni meg egyet csavarogni! Már nagyjából tudom kinek mit akarok venni! Kép Jók legyetek!

Nicika + Szintia 30+6

U.i.: Szintike még alszik! Pszt! Kép

KépKép
nicika

ez a sok megrendelés tényleg nagyon jól hangzik. Kép Szinti meg akkor lehet, hogy szót fogadott és megfordult. A pocim nekem is fent van, mint Esztinek.
Eszti,
én is megtüzdeltem egy narit szegfűszeggel. Nagyon jó az illata! Kép
Cory,
a GL Outlet Törökbálinton van a Cora fele.

Mindenkinek szép 4. adventeti vasárnapot!
Puszi:
Angi
32+2</font>

Kép
angi79

jó csavargást és vásárlást!
Lidi is alszik még!</font> Kép
angi79

Mariannkának gratula a 30. héthez! Kép

Ritaa-nak pedig gratula a betöltött 6. hónaphoz! Kép

KépKép
nicika

Angi! Jó reggelt! Azt hiszem kár volt elszólni a befordulást, mert ma reggelre megint lent volt a hasam és egész éjjel óránként fent voltam annyit ficergett a kiscsaj! Azt hiszem visszetornászta magát farfekvésbe! Kép

KépKép
nicika

De amíg ilyen sok helye van még forogni nem aggódok! Kép

KépKép
nicika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?