Sziiijasztok
Sajnos a részletes kajaleírást nem tudom mellékelni, mert ISZONYÚAN sokat és sokfélét ettünk-ittunk
Volt mindenféle sali, teák, kávék és forró csokoládék mogyoró és manduladarabokkal, limonádé igazi citrommal, lime-mal és mézzel, és édességek, ezekból a tejszínhabos gyömülcssalátára, mákos- és diósgubára, banános kehelyre emlékszem, de egész biztos még ettünk hosszan, ja és melegszendvicsek is fogytak szép számmal.
Bartika, pont ma reggel jutott eszembe, hogy Te miért is nem jöttél, de mivel nem emlékszem a nevedre a listán, azt gondoltam, talán eleve otthon akartál maradni apát ápolgatni.
Nadine, Nancsika éppen a takaróba belevarrt anyagok mintáját halássza elő egy zacsiból, én pedig éppen pénzt számolok VOK-nak a szopipárnáért (Eszter, akkor itt szólok én is, hgoy odaadtam
), Szóval nem valami kreatív, bár az eredménye majd mindenképpen az lesz
. Meggondolod te még azt a dolgozást szerintem, annyira fogod a babázást élvezni
Babetta, én is pont azt néztem, hogy az a kép, ami elméletileg rólad készült, inkább rám hasonlít, mint rád
Egyedül kábé Ildikó ugyanolyan a képen, mint a valóságban (szép
), jó kis fogotén banda vagyunk
:
Gyezsu hozott egyébként pelenkát és hordozóükendőt mutatóba, úgyhogy most már van némi fogalmunk a gyakorlati használatról, Mamacka és Szelivi pedig elhozta a vilégbajnok babahordó tatyót (ami 20 ezer egyébként a bótban!)- ez utóbbinal próbálok szabásmintát készíteni, mert nagyon egyszerű igazából.
A fizetésnél semmi gond sem volt, pedig már tényleg csak ránk várt a személyzet, de nem tűntek morcosnak
Ja, és akkor helyünk volt viszonylag külön, egy jó kis kuckóban, hogy igazán kényelmesen elfértünk, volt nagyon kellemes halk háttérzee és semmi cigaretta. Szóvala hely tökéletes, a résztvevök is
Szép napot mindenkinek, ne korcsolyázzatok