Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Angi: 30 vagyok??? Lehet... Dejóóóó! Köszönöm! Akkor már a 31. hét kezdődik...Kép

Hívd fel a dokid!!! Lehet odanyomta magát vhova Lidike, de lehet, sajna a méhszáj is! "Csak" barnás??? Görcsölés nincs?
Na jó, nem okoskodom, a dokid úgyis jobban tudja....! De szerintem nyugi!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Angi, szerintem is nyugi, de azért hívd fel a dokidat, hogy megnyugodj. Kép Az jó, hogy mozog a kiscsajod, de az óvatosság nem árt.
És pihi most már, nem szaladgálás holmi jegyek után. Kép
Mondom ezt én, közben én sem tudom magam leállítani. De muszáj. Kép
Vendég

Angi,
nekem ami múltkor volt kicsi vérezgetés, na az kicsi barnába ment át a végére, de már az is elmúlt. De nekem a bíztatás tőletek hogy egy telefon a dokitól nem árt, elég is volt. Valamit lépj te is, még ha fájdalom nincs is. Nekem sem volt az égvilágon se előtte, se utána semmi. Ahogy jött, el is múlt.

Nadine 22+1 Kép

nadine81

Csajok, ti ma akkor hányra jöttök a talira??? 5-re? Fél 5-re?
Vendég

Ja, nekem közvetlen előtte volt ugye egy kis összebújás, én annak tudtam be ezt az egészet, de hasonló infokat tőled ezen a téren nem tudok.. Kép

nadine81

Anita, bizony te ma betöltötted a 30. hetet. Nagy gratula!
És aztán nehogy meglepődj, ha mégis megvárja Boti a 40. hetet. Kép Kép Erre is fel kell készülni (mint a korai jövetelre), mert azt mondják, hogy az utolsó napok nagyon nehezen tudnak menni.
Vendég

m2-n tudásakadémia, benne kismamatévé most, azaz 10-től

indianyo

Eszti: köszi!Kép Ezt amúgy akartam is írni, hogy annyira nem veszem készpénznek ezt a hamarabbi dátumot, mert a végén csak a 42.hétben, márc. elején érkezik meg! Na,akkor nem tudom,hogy szülöm megKépKép

Tényleg muszáj egyre jobban visszábbvenni a tempót! Jól érzem magam amúgy én is, csak hamar elfáradok, meg ez a fránya "alsóhastájékifájdalom" gyaloglás közben... És a megnövelt mg adagot tartani kellene rendesebben...

Na, Angi! Van már vmi újsi???

Anita
Kép
Kép
_anita_

A 36-37.hét egyelőre a cél,hogy kibírja a méhszáj... De úgy tűnik, menni fogKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Mi meg szurkolunk neked! Kép De tényleg pihenj sokat, az nagyon sokat tud segíteni a tovább benttartásban!!! Csodákat tud tenni! Szóval semmi szaladgálás neked sem.

Pl. én is ma beterveztem, hogy ide megyek, oda megyek, még kari ajándékot nézek, aztán gondoltam egyet: kell ez nekem most? Dehogy kell. Esik az eső is, itthon pihizek inkább.
Bencus pedig úgy érzem, örül neki, mert megint extra mozgásokat végez. Kép
Vendég

Anita, honnan szoktad a hangulatjeleket letölteni? Van vmi. honlapcím. Becsatolnád? Köszi Kép
Vendég

Ja, idézném apát, aki mindig óv engem: "Neked most egyetlen dolgod van, hogy vigyázz a kisbabánkra, mert egyelőre csak te tudsz rá, én még nem!"
És olyan igaza van! Kép
Vendég

Sziasztok Kép
Csak bekukk egy jó hírrel Kép
A vércukrom teljesen normális Kép Az éhgyomri és a 2 órás is 3,7 mmol/l lett Kép

Anita Kép
Gratula a 30. héthez Kép

Angi Kép
Vigyázz magadra, pihengess!

Később majd még jövök, csak most rohanok szívuh-ra Kép

Annácska 24+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Egész jól belejöttem már az itthonlétbeKép Csak néha vagyok mérgezett egér, aki alig várja,hogy kiszabaduljonKép
Bencus meg folyamatosan tanulgatja az új mozdulatsorokat, édesKép

Remélem,jól szúrom be a linket
http://hok.poliod.hu/wade/smiley/index.php?dir=shoutbox

Anita
Kép
Kép
_anita_

Lányok, irgalmatlan idő van, ne mászkáljatok ma ajándék után!

Vérnyomásom két kávé után 106/62 Kép úgyhogy marad a cukorvizsgálat, aztán már nem nyavalygok Kép pusszancs.

indianyo

Sziasztok lányok!

gyorsan beugrok a napi teendők között...

Habár megfogadtam, hogy babaruhákat majd csak jövőre kezdek el vásárolgatni, tegnap a Renoválásban jártam, és egyszerűen nem tudtam megállni! Vettem néhányat, mert annyira aranyosak voltak!

Hánykor kezdődik a mai találkozó?

Tudtam venni vörös áfonyalevet! Most azt kortyolgatom. Kicsit fanyar az íze, de azért jó. Már ettel "élőben" is, amikor Erdélyben túrázgattunk, fent a hegyekben. Nincs is jobb annál, mint a friss áfonyákat falatozgatni...

Eszti,
köszi az infót az előadásról. Januárban megyek!
Egy kérdés: Ha a kiságyba rácsvédőt szeretnék varrni, akkor abba is flíz kell töltöanyagnak?
(igazából azt sem tudom, hogy mi az a flíz...)

Mamacka,
én is vetem ilyen baby bag-et, amit még múltkor írtál, csak persze "kicsit" drágábban, 10.000 Ft-ért. Mentségül csak azt tudom felhozni, hogy szürke színű (pont olyan, mint a kisfilmen), és a páromnak ez a kedvenc színe. Mivel ő (is) fogja sokat hordani, ez fontos volt. Felhívtam előtte a Brendont, hogy mennyiért lehet ott kapni, és hát a duplájáért.

Lányok,
tudom, hogy már többször felmerült a babruha téma (mibő mennyit). nem lenne kedve valakinek erről egy jó összefoglalót készíteni?
Sokszor úgy találom meg a listákat, hogy ruhatár téli babáknak, meg nyári babáknak. Az enyém pont tavaszi lesz. Akkor most milyen ruhák kellenek?
Bocs, de annyira kezdő vagyok még!

Betti (22+3)

Kép

Kép
bettiflame

Eszti,
nem mindig van igazuk a férfiaknak, de van, amikor igen.. Kép
És most teljesen igaza van a férjecskédnek!! Tessék szépen most pihenni, lesz elég dolgod szülés után! Kép

Indianyó,
az a vérnyomás egész jó. Nekem a 100/nemtom mennyire mondja azt a védőnő, hogy: "Na, velem együtt te sem fogsz magas vérnyomás miatt meghalni.." Édes, mi? Kép

nadine81

Betti,
ez olyan jó, nekem sincs gőzöm arról, hogy mi az a flíz!! Kép Kép Meg még mennyi mindenről nemtok semmit!! Kép Hajjajj!! Kép

nadine81

Nadine Kép Hát igen, engem is inkább úgy kell néha felmosni, úgy szédelgek az alacsony vérnyomástól, így a napi három light kávé tökéletes Kép

A flíz egy vastag anyag, amit takarók, kabátok béléseként használnak. Ezt tulajdonképpen egy textildarabra applikált vékonyabb-vastagabb vattaréteg. Vagyis egy félkész paplan Kép

indianyo

Ja, lehett szövött és práselt formájú is, akkor nincs textilalap, csak a vatta Kép

indianyo

Vikó, flíz leírása tökéletes volt. Én se tudtam még ezeket, míg a többiek ki nem okosítottak.
Amúgy kiságyba fejvédőnek is tökéletes. Kép
Vendég

Sziasztok!

A visszaolvasás reménytelen, ameddig követni tudtam a társalgást, az alapján az alábbi infóim vannak a taliról:

Babanet 2006. tavaszi babásai találka
Időpont: december 16. péntek: 16.30-tól
Helyszín: Kicsi a világ Teázó, Bp. VII.ker. Madách Imre út 11.
http://kicsiavilag.hu/main.php?l=h&c=etelital
Térkép:
http://www.utcakereso.hu/utcakereso.php?utca1=Mad%E1ch+Imre+%FAt&ker1=7&utca=madách&ker=&kepter=&lang=
A Deák térnél, a Károly körút másik oldalán a Madách térnél kell bemenni

Résztvevők
1. Tünde
2. GyeZsu: legeslegkorábban 18:00-ra ér oda (pelenkák, hordókendők)
3. Szelivi
4. Angi79: Vok szállítja
5. Mariannka
6. Esztipeszti
7. Nancsika
8. Cory
9. Vok: remélhetőleg nem kapja el apától a vírust (szállítás és szopipárna projekt)
10. Vikó: Vok szállítja
11. Scullyx: 18:30 után
12. Bartika
13. Annácska
14. Ágiboszi: ha addigra kiengedik a kórházból
15. Borkadorka
16. Vas: apát még meg kell kérdezni
17. Lyly
18. Mamacka (képeslap)
19. Bettiflame: megpróbál eljönni

Nem ér, hogy esik az eső! Hóesésben szeretnék énekelni a karácsonyfa alatt!!! De legalább Katának kaptam végre esőkabátot - ő már biztosan nem ázik el.

A talin majd beszélgetünk - ha megvártok Kép, de jól vagyunk, Bababó rengeteget mocorog, Kata pedig nem beteg. (Nagyon bennünk van, hogy a tavalyi karácsonyt vesemedence-gyulladással a kórházban töltöttük... Idén inkább a Mátrába mennénk Kép)

Az esti viszontlátásra!

GyeZsu
gyezsu

Köszi a flíz-választ!
Így már azt hiszem tudom miről van szó (anyánál már láttam ilyet)Kép

Kép

Kép
bettiflame

Sziasztok kismamik!

Megírnátok nekem a tali helyét, idejét? Valahova elkevertem! Köszönöm!
mamacka

Azt hiszem reménytelen visszaolvasva megkeresnem! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hát... addig beszéltünk a cukorról, míg a mai kismamatévében pont erről volt szó (no meg a refluxról és a csecsmőkori kólikáról, ami nagyon hasznos volt kezdő kismamáknak)

A terhesség alatt termelt hormonok emelik a vércukorszintet, ezért nő az esélye a terhességi diabétesznek. Ez a 24-28.hét között alakul ki többnyire, sajnos növeli mind a baba-, mind a kismamahalálozás esélyét, ezért is nagyon fontos diagnosztizálni és kezelni (bocs, hgoy riogatok, ezt mondták...) A szülés után a vércukorszint normalizálódik az esetek többségében, ám 15-20 évvel később II. típusú cukorbetegség kialakulhat az ilyen kismamáknál, ezért fontos az időnkénti ellenőrzés - főként túlsúlyos nőknél.

Jövő héten a gyermeksebészet lesz a téma.

indianyo

gyezsu
Ez gyors volt köszönöm! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Én is köszönöm az infot a flízről! Bár én sajnos az vagyok, aki tuti nem fog nekiállni egy fejvédőnek sem.. Kép

nadine81

Eszti: tökéletesen igaza van a KispapánakKép Nagyon ari: "ő még nem tud rá vigyázni"!!!

Annácska: köszönöm!Kép GYere is, és mesélj!

Vikó: akkor a magas vérnyomi kilőveKép

Betti: babakelengyében szerintem majd Cory, Ildi, Tünde... + a többi tapasztalt mami megmonjda a frankótKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

betti
Azt szerintem én is nézegettem... Szőke Emerencia volt az eladó ugye?
Az jobb minőségű mint a mienk de én sokaltam érte (vagyishát inkább kevés van Kép ) Nekem első körben 9000-et írt, de később láttam, hogy 10000-ért hírdeti! Annyiból megéri, hogy szinte teljesen új!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Flíz
Én az Ikeában vettem egy vékony paplant azt használtam erre a célra! Méterben számolva szerintem olcsóbb volt... bár a fene tudja...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Érdekes, amit a paplanról mondasz, Mamacka, az Ikeát én nagyon drágának találom - főként, ami a lakástextileket illeti. Bár én nem vagyok teljesen tisztában az árakkal egyébkéntm ritkán vásárolok kész dolgokat bárhol is... Biztosan kaptál valami jó olcsót, ha jobban megérte... No majd ma, ha a közlekedés istene is úgy gondolja, a Soroksári úton lévő foltvarróboltban megnézzük a töltelék-árakat.

indianyo

Jó nézd meg! Én is kíváncsi lennék!
Olyan 1000 Ft körül jött ki métere, de vastagabb volt mint egy átlag bélés anyag és úgy érzem jobban tudtam vele bánni. Én erre varrtam rá a játszótakarót!

Lakástextilekben lehet nagyon olcsókat is találni az Ikeában. Én ott vettem egész erős lenanyagot vékonyabb vásznak 500 Ft/méter, 900Ft/m áron. Szép színesek. Az organza anyag is itt a legolcsóbb szerintem... vagy legalábbis azok közül amit én ismerek!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Na mi most megyünk pussz mindenkinek!
Remélem este találkozunk!
Lehet, hogy mi is kicsit később tudunk csak menni!

Kép
Kép
Kép
mamacka

<font color="119911"> Köszi lányok, hogy aggódtok. Kép
Pihentem idáig és ma csak ezt fogom tenni. Megnyugodtam már. A talit kihagyom így. Ti érezzétek jól magatokat!!!!
Úgy döntöttem, hogy ha megint lesz ilyen hívom a dokimat, egyébként pedig kedden megyek hozzá. Baba jól van az tuti, mert rugdos ezerrel.
Nadine,
nem volt semmi összebújás. Kép
Anita,
én is nagyon remélem, hogy túlhordás nem lesz. Mert akkor 2 naponta lesz NST és állandó vizsgálat stb. Inkább jöjjön időre vagy egy-két héttel előbb.</font>
angi79

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Sziasztok Csajok!

Képtelen vagyok vissza olvasni.Kép Mennyit bírtok írni.Kép

Eszti!
Nagyon szívesen segítettem, bár szerintem nem sokat. Az oroszlánrészét Te és Borka csináltátok a szőnyegnek. Az enyémet mutattam már milyen lett? Ha nem akkor itt van: http://www.nancsika.adatpark.hu/rolam/baby/alexruha/szonyeg.jpg

Talira, megyek, nem változott semmi, csak nem tudok sokáig maradni, mert mennem kell céges karácsonyi bulira, 19-re.

Remélem, mindenki jól van, nincs senkivel semmi probléma.

Jah, azért nem írok annyira gyakran, mert apa szabin van, és egymást boldogítjuk! Kép

Pusza!

Nancsika & Alex 26+4</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Találtam egy nagyon aranyos ötletet - foltvarrás kézzel, karácsonyfadísz egyszerűen:
http://www.szeplak.hu/2000/12/sajat.html
No, ehhez aztán tényleg még csak kézügyesség se kell Kép

A másik angyon egysezrű karácsonyi ötlethez kell valamilyen egyszerű, nagyobb méretű gyertya, sablon (ez lehet egy csipkedarab vagy papírból kivágott kis minta, nem kell bonyolult dolgokra gondolni) és vagy festékspray vagy akrilfesték/dekorfesték, csak egy egészen kicsire van szükség, utóbbihoz egy rövidszőrű ecset kell (ehhez én a legolcsóbb ecsetet veszem meg majd jó rövidre, tömörre vágom a szőrét, kb 20 forint Kép. Itt mellékelek egy ötletadó képet. Kép

Jó, Mamacka, körülnézek majd a boltban, Ikeáról igazad lehet, én sajnos nagyon ritkán és akkor is csk rövid időre jutok el, így lehet, hogy kiamradnak a jó kis ajánlatok Kép

Hoztok papírt-ceruzát-mutogatnivalót? Én szívesen adok egy-két egyszerű ötletet, amivel még karácsonyig, de babavárás alatt biztosan elboldogultok Kép
És én is angyon szívesen veszek midnen babaruha-mintát, takarót etc. nézegetni, jól jönnek az okos ötletek Kép

indianyo

Angi, vigyázz magadra, jó pihenést neked, majd Eszterrel helyetted is körülnézünk a bababoltban Kép

Úgy be vagyok sózva, mintha az esküvőm lenne KépKépKép Férjuram szerint kell egy kicsi öröm az embernek, míg babát vár (miért, utána már nem kell, kérdem én KépKépKép ) úgyhogy akkor ma örömködünk !

Valakinek valamit megnézni árban, színben etc. foltvarróboltban és Megatoysban esetleg? Most használjátok ki a kínálkozó lehetőséget KépKépKép

indianyo

Remélem azért jöttök a találkozóra a rossz idő ellenére is.
Lehet, hogy már 6 előtt odaérek, előrébb hoztam a tanítványom.

Megvan a terheléses vércukrom, szerencsére negatív. Nagyon izgultam.

Nancsika
Élvezzétek ki a szabadnapot!

KépKép
KépKép
scullyx

Szép jó napot Mindenkinek!

Vikó!
Szerintem is meg kéne nézetni a vérnyomásod! Én is a toxémiától parázok újabban, főleg, hogy elkezdtem hízni, mint a malac, és közben meg nem növünk (csak a hátsóm). Ráadásul a múltkor kevés fehérje volt a vizeletemben. De most már nincs!
Veled ellentétben én nagyon szeretem az Ikeát. Imádom azt a stílust. Csak a bútorok minősége ramaty szerintem, de majd nézek ott fejvédőt, meg babaágyneműt. A baj, hogy ott minden más méretű, mint a magyar.

Egyébként ma lábgörccsel ébredtem. Úgyhogy elkezdem rendesen szedni a magne B6-ot, nem csak néha-néha.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Aranyos vagy, Livi, de már megnézettem a vérnyomást, illetve én magam mértem meg - kaptam ugyanis egy kölcsön mérőt az elkövetkezendő időkre - és hát két kávé után se közelítette meg az átlagértéket, úgyhogy emiatt nem aggódom. MArad a cukor, azt majd hétfőn Kép

Az IKEÁT én nagyon szeretem, hihetetlenül sok az ötlet, csak drágállom, főként a textileket- gyerekdolgokat...Kép
Jössz Ma? Nem melékszem, mit mondtál... Hozok kötésmintákat az állatkákhoz Kép

indianyo

Szelivi, ha tudsz, még egy kis calciumot is tolj hozzá, mert attól is lehet izomgörcs. Nekem attól elmúlt. Kép
Vendég

Sziasztok!

Az UH-s eredményekhez csak annyit fűznék hozzá, hogy a hétfőn mért értékhez képest a tegnapi (csütörtök)vizsgálaton 5 cm(!)-rel nagyobb haskörfogatot mértek. Elgondolkodtató, főleg ha figyelembe vesszük azt is, hogy a súlybecslésen hétfőn 1500 g-ot, tegnap 1940 g-ot mondtak. Képtelenség, hogy három nap alatt ennyit nőjön egy magzat. (a hétfői mérés szerint 4 nappal nagyobb a baba, mint a mensi szerint, a csütörtöki mérés szerint 1 hét és 4 nappal nagyobb)

Vagyis: ahány UH és ahány szonográfus, annyiféle eredmény. És még paráztatják az embert, mert ez vagy az 1 mm-rel nagyobb/kissebb, stb. No Comment.

Teljesen kiakadtam, mert azt vettem észre, hogy milyen különbség van a vizsgálatot végzők lelkiismeretességében, és az eredményekben. Ha ez az egész ennyire pontatlan, akkor minek csinálják egyáltalán? Vagy csak ennyire remegett a szonogáfus keze?

Mind1.

Mariann
29+5

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Angi: Jól van, pihizz csak! Mondjuk nem lehet tudni,hogy kinél mi váltja ki, de én azt tapasztaltam,ha "csak" egy kis barnázás esetén, nem kell hanyat-homlok rohanni! Feküdj sokat, nyomasd a magnéziumot! (3*2!!!)De ha mégis van vmi továbbra is, irány a doki!

Nancs: nagyon szép a ti szőnyegetek is! Ügyik vagytok nagyon! Aha, szóval Apa szabin van...KépKép

Scullyx: gratula a cukorhoz!

Livi: most már tényleg nagyon fontos a magnézium! Min. 3*1-t be kell venni!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Na lányok én megpróbáltam összegyűjteni, hogy egy téli babának milyen ruhácskákra is van szüksége! Javítást, kiegészítést elfogadok! Aztán ha szerintetek jó a lista akkor majd berakom a táblába! Minden más holmiról is megpróbálok listát csinálni!

Ruhatár téli babáknak
4-8 db body más néven kombidressz (Lehetőleg hosszú ujjú, bár nem árt 1-2 ujjatlan vagy rövidujjú sem. Max 2-3 db 56-os, a többi inkább 62-es legyen.)
4-6 db rugdalózó (2 db 56-os, 3 db 62-es &#8211; 4:1 arányban hosszú ujjú, ujjatlan. Vastagabb anyagból, például plüss)
2-3 db póló (Ujjatlan rugdalózó alá! Hosszú ujjút vegyél! Max. 1 db 56-os, a többi 62-es)
1-2 db pulóver vagy kardigán (érdemes 62-est venni!)
2 db hálózsák (Ne legyen túl nagy, de túl kicsi sem! Érdemes 62-est venni! Vagy helyettesíthető az angol pólyával is! Anyaga szempontjából plüss vagy melegebb pamut. Fontos szempont hogy a babák nem a karjukról fáznak fel, tehát elég az ujjatlan egy hosszú ujjú bodyval.)
1-2 db kiskabát, más néven kocsikabát
1-2 db vékony sapka (Kicsi korban a vastagabb téli sapka alá ajánlott egy vékonyabbat is feladni, praktikus ha a baba álla alatt meg lehet kötni vagy tépőzárral lehet rögzíteni. Anyaga szempontjából csak pamutot vegyél!)
1-2 db vastag sapka
4-8 pár zokni (00-s, vagy 62-es)
2 db harisnyanadrág (00-s)
1 pár kiscipő (Vastag, bélelt, de lehet kötött is)
1 db levegőztető zsák, vagy overál
Esetleg sál
Esetleg pamut kiskesztyű (hogy ne tudja magát összekarmolni!)

KépKép
nicika

Sziasztok!

Angi, Annácska, aranyosak vagytok, hogy örültetek a jelentkezésemnek!Kép
Angi, pihenj, biztos, hogy nem lesz semmi baj. Nekem is volt ilyen a múltkori orvosi vizygálat után, eléggé felpuhultak már a szöveteink.

Borka,
megy a drukk ezerrrrrrel, hogy minden rendben legyen veletek!

Lányok,
a kolléganőm császárral szült, azt mondta, ő mindenkinek ajánlja, 20 perc alatt túl volt az egészen fájdalom nélkül, és utána babázott...Kép
Szóval mindenben van valami jó, Vikónak igaza van, bízzuk ezt a természetre, a babára és az orvosokra.

Betti,
mi a Rubyred nevű vörös áfonya italt szoktuk venni, egy literes doboz kb. 350 Ft, enyhén kesernyés, savanyú, de azt hiszem, tényleg használ. Ezt az Intersparokban biztosan lehet kapni, az Árkádból vesszük mindig, csak eléggé eldugják. Van tömény, 100 %-os is, ezt bioboltokban lehet kapni, kb. 1000.- Ft 7 dl. Szóval kinek mit enged meg a pénztárcája.

Nicika,
a babák még ráérnek forgolódni, ne aggódj emiatt, inkább élvezd a pocakos korszak minden örömét!

Nancsika Eszti,
nagyon szépek a takarók, biztosan értékelni fogják a babák is!

Puszi mindenkinek az esti találkáig!

Lyly
28+3

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok Kép
Minden rndben a kicsi fiammal Kép
Igaz majd ha megszületik vissza kell vinni egy kontrollra, de ez legyen a legkevesebb bajunk Kép
Úgyhogy ma extra happy vagyok, megyek is beszerezni a karácsonyi ajándékokat Kép

Délután találkozunk, legalábbis sokatokkal Kép

Annácska 24+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Vikó!
Érdekes, most már olyan hozzászólások is fenn vannak, amit az előbb még nem láttam. Pedig nem is akkor lettek írva, amikor én felmásztam a netre. Na mindegy. Örülök, hogy jó a vérnyomásod!
Én ágyneműt és műanyag dolgokat vettem ikeában idáig. Viszem a talira a hordozót és a sapikat.

Esztipeszti!
Köszi az ötletet. Mindjárt iszok egy calcium sandoz koktélt!

Mariann!
A keresztgyerekeimet anno egy nap kétszer mérték valami probléma miatt. Persze a két érték két különböző lett. Hogy pontosan mit mértek azt már nem tudom.

Nicika!
Nagyok aranyos vagy, hogy így összegyűjtögettél mindent. Már másolom is ki és mentem el magamnak!

Lyly!
A keresztgyerekeim is császárral születtek. Ott megindult a szülés, aztán elment a szívhang, és utána jött a császár. Az anyuka órákig nem tudott felkelni utána, nemhogy babázni. Viszont a kolléganőmnek egyik reggel szóltak, hogy ma megszületnek a babák, megvolt a császár, és utána vígan babázott és telefonálgatott. Szóval embere és a helyzet válogatja.

Ma már nem jövök többet! Délután talizunk!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

<font color="119911"> Mariann,
ez tényleg több, mint furcsa. Én valahol olvastam, hogy ezek a súlybecslések nem mindig valósak. Vannak eltérések. Na, de ennyire?
Császár:
nekem a legtöbb ismerősöm császárral szült, mert vagy túl nagy volt a baba vagy magas lett a vérnyomása anyukának, vagy faros volt a kisfiú stb. Szinte csak a sógornőm az, aki mind a hármat megszülte hüvelyi úton. Tényleg úgy van, hogy az lesz jó, ami a babának és nekünk a legjobb.
Nici,
jó ez a lista. Kép Én még ezen a cérnakesztyűn filózok, azt mondták nem kötelező, de veszek szerintem. És még egy vékonyabb ujjatlan hálózsák is kellene, a többi az megvan.
Anita,
olyan kedves Tőled, amiket írtál. Most már teljesen megnyugodtam. Beszélgettem is Lidivel. Szerintem a tegnapi nap kicsit sok volt+ stresszeltem is magam, mert a férjemnek megint egy csomót kellett dolgozni és csak aludni járt haza... De ma jön időben, megigérte!!! Tanulgattál?
Nancsi,
a szőnyeg gyönyörű. Biztos be fog jönni Alexnek! Jó karizást!

A többieknek jó teázást és dumcsizást! Remélem még januárban tartunk egyet és azon már ott tudok lenni. Kép

Angi
32+0</font>
angi79

Sziasztok!

Voltam ma vásárolgatni, meg terhesgondozáson, és asszem le kell álnom a csokivalKép Mondjuk mostanában nem is tudom megenni a rossz fogam miatt, úgyhogy amúgy se eszekKép De 6 kilót híztam a legutóbbi mérés óta. Mondjuk ebből lejön 1 kg a vastag farmer meg a cipő miatt, de akkor is 5 kgKép Így már csak 6 kg minuszban vagyok. És még csak most jön karácsonyKép Mi lesz velem???? jajajajajaaajjjj

KépKépKépKépKép

Jó talizást, írigykedek ezerrelKép

Zsu+Katica
27+4

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kép
Ezt most találtam
angi79

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?