Erka,
Hidd el, ettem én rendesen, de ez a 3 kiló a tehességre vonatkozott
Ennyit szedtem föl Dáviddal úgy, hogy ő 3400 gramm volt. Amikor bementem szülni, a dokim mondta, hogy inkább 5 kilót ír be
Hál az Égnek, sem a védőnőm, sem a dokim nem aggódott a nem-hízás miatt, mert hát Mini jól volt a pociban, mindig megelőzte egy héttel a korát méretileg és még a vérképem is tökéletes volt, képzeld, egy szem vasat sem kellett szednem !
Tudod, az elején az első 3 hót végig émelyegtem, nem hogy a csokit nem kívántam, enni is alig bírtam. Epren éltem, na azt kívántam december-januárban tavaly
Olyan édes volt Apa, mert tegnapelőtt hozott egy kis epret, és mondta, hogy "akarok nosztalgiázni"?
nem éltem "bio-életet", nem sportoltam, ettem ami jól esett de tény, hogy amikor szülés ztán 2 nappal ráálltam a klinikai mérlegre, a pólyás babával együtt voltam ugyanannyi kiló, ahogy elkezdtem a várandósságot
Irigykedett a barátosném, aki 30 kilót hízott, bár sztem tök mindegy mennyit hizol, ha van egy egészséges, szép babócád.
Az 5 kiló meg semmi, ami maradt rajtad, úgyis lemegy, ha meg nem, az sem gond, mert az Zsófiért van
Hú, jó hosszú lettem, Apa szerint imádok beszélni, sztem nem
Az első Minivel való utazásnál én is listáztam, mindenki rötyögött rajtam, de én kitartottam és így voltam nyugodt
ma délelőtt bemegyünk a városba, Douglas, fenyőfa, bútorbolt (Anyuéktól egy étkezőgarnitúrát kapunk, csak nézzük ki
) úgyhogy nem bizti, hogy jövök.
Jó pihit és vigyázzatok magatokra és boldog ünnepeket!
Pusz,
Kata