Köszi Eszti, nagyon kedves vagy! Én meg nagyon örülök,hogy elkészült Bencus játszószőnyege, tudom,mennyire vágytál rá, hogy megvarrhasd neki! Nagyon kíváncsi vagyok rá!
Angi: örülök,hogy sikerült jegyet venned, nagyon szuper!
Nem vagy önző, de azért tessék többet pihengetni!
Nicika: szerintem is van még idejük forgolódni, nekem már volt fejvégű, most megint faros... Még hetekig forgolódhatnak is akár, van,hogy csak szülés előtt fordulnak meg! Én nem aggódom emiatt! Ja, és a rúgásokat, vagy ütéseket egyértelműen a bordámnál érzem, ezért gondoltam,hogy továbbra is fejfekvésű. De a doki elmagyarázta,hogy lent megküldi a rúgást, és a benti dolgok hatására (gondolom,ahogy a víz, meg minden áramlik) a bordámhoz sugárzik ki, mintha onnan rúgna... Valami ilyesmi a lényeg, de én nem vagyok szakember!
Bori: Vigyázz csak magatokra, pihengess, amennyit csak lehet! Szorítok nektek nagyon!
Babetta: vettem hastartót, de én olyan bugyisat. Biztos nem ebben fogom apát elcsábítani, de nagyon jól megtámasztja a hasam, és összeségében nagyon dizájnos
És a derekamat is megtámasztja! Ja, még a súlyához, hogy a méretek alapján 32-33hetes Boti
Hétfőn 4D, kiváncsi vagyok azon a gépen mit mondanak!
Nem tudom,reggel jövök -e gépezni, mert még semmit nem tanultam a szombati vizsgára
Akivel már nem beszélnék, nagyon jó talit nektek, érezzétek jól magatokat!(nem hiszem,hogy ezzel gond lenne
) Vágynék én is nagyon... de majd talán legközelebb! Csináljatok megint jó sok képet!