Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jaj, Nici, nem azért mondtam ám! Csak nyugodtan! Külön-külön jó vagyok a bészédben - hehehe, de a fordításnál mindig ilyen röhejes dolgok jönnek be, ha sietek Kép

indianyo

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza, csak leírom gyorsan mi volt a dokinál!

Nem nyílt ki a méhszáj, és nem is rövidült tovább... JUHHÉÉ!Kép Ezzel én jól vagyok így min. a 36.hétig! Ami miatt fájdogál sokat a pocim alja és a derekam: immáron 2000g! a fiúnkKép Annyira édes volt, nézegette a kezecskéjét, rúgosódott... IMÁDOM!Kép Ja, csak annyi a bébi,hogy a kis lusti, farfekvésű...De van még ideje bőven befordulni! Tehát ellentétben, amit gondoltam a fejecskéjével nyomja ennyire a gyomorszájam, és lábával rúgja szét a hólyagomat,hogy rohangálok a mosdóba...Kép
Azt mondta a doki: gyönyörűen fejlett legényKép

Na, visszaolvasok, aztán még jövök!

Pusz-pusz:

Anita, Botondka nagyon boldog mamikája
(29+5)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Tyűha, Anita, ezek aztán a jó hírek. Azta, mekkora Boti! Teljes jogos a boldogságod!!! Veled örülök! Kép
Vendég

Köszi Eszti, nagyon kedves vagy! Én meg nagyon örülök,hogy elkészült Bencus játszószőnyege, tudom,mennyire vágytál rá, hogy megvarrhasd neki! Nagyon kíváncsi vagyok rá!

Angi: örülök,hogy sikerült jegyet venned, nagyon szuper!Kép Nem vagy önző, de azért tessék többet pihengetni!

Nicika: szerintem is van még idejük forgolódni, nekem már volt fejvégű, most megint faros... Még hetekig forgolódhatnak is akár, van,hogy csak szülés előtt fordulnak meg! Én nem aggódom emiatt! Ja, és a rúgásokat, vagy ütéseket egyértelműen a bordámnál érzem, ezért gondoltam,hogy továbbra is fejfekvésű. De a doki elmagyarázta,hogy lent megküldi a rúgást, és a benti dolgok hatására (gondolom,ahogy a víz, meg minden áramlik) a bordámhoz sugárzik ki, mintha onnan rúgna... Valami ilyesmi a lényeg, de én nem vagyok szakember!

Bori: Vigyázz csak magatokra, pihengess, amennyit csak lehet! Szorítok nektek nagyon!Kép

Babetta: vettem hastartót, de én olyan bugyisat. Biztos nem ebben fogom apát elcsábítani, de nagyon jól megtámasztja a hasam, és összeségében nagyon dizájnosKép És a derekamat is megtámasztja! Ja, még a súlyához, hogy a méretek alapján 32-33hetes BotiKép Hétfőn 4D, kiváncsi vagyok azon a gépen mit mondanak!

Nem tudom,reggel jövök -e gépezni, mert még semmit nem tanultam a szombati vizsgáraKép Akivel már nem beszélnék, nagyon jó talit nektek, érezzétek jól magatokat!(nem hiszem,hogy ezzel gond lenneKép) Vágynék én is nagyon... de majd talán legközelebb! Csináljatok megint jó sok képet!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, jó tanulást (már ha ez lehet jó ilyen klassz UH után...)!

Jó éjt nektek, megyek pihizni, mert már hajint az én pocim is.
Vendég

Sziasztok!

Anita,
szuper, hogy minden rendben van! A fekvéssel meg majd csak lesz valami. Ahogy itt olvasgattam a többiek írásait, még az uccsó pillanatig is van rá lehetőség!

Nekem most tulajdonképpen az a véleményem, teljesen mindegy, hogy milyen fekvésű és hogy milyen úton szülök, csak oldják meg úgy, hogy az a babának a lehető legjobb, "legkényelmesebb" és a lehető legkevesebb kockázattal járó dolog legyen. Ha ez császárral jár, hát vágjanak. Különben kb. egyformán annyi előnye és hátránya van mindkettőnek. És én éppen annyira félnék mindkettőtől. A természetes űton való szülés elmaradása esetén magát a szülés-élményt hiányolnám, de ha a baba komplikációmentes születéséhez erről le kell mondanom, hát legyen. Mivel még nem szültem, nem tudom milyen a lábadozás egy császár után és milyen egy sima szülés után. De ismereteim szerint mindkettőnek vége lesz egyszer. Ennyit ki lehet bírni annak érdekében, hogy egy panaszmentes vagy bármilyen terhességből egy egészséges babát hozzunk a világra. Szóval röviden fogalmazva: ha a baba és a mama érdeke azt kívánja és a doki úgy ítéli meg, hogy biztonságosabb a császár, akkor legyen. Kép

Nadine 22+0 Kép

nadine81

A szőnyeg

Kép
Vendég

Nadine, Bölcs Öreganyó KépKépKép Úgy legyen! Kép

Anita, hú, hát az a gyerek óriási! Nem is gondoltam, hogy ekkora - bár a pocakodat látva kellett volna Kép

Hoztok mindenféle fényképeket, lányok? Én úgy, de úgy szeretek fényképeket nézegetni... Kép

indianyo

<font color="119911"> Anita,
már úgy vártam, hogy írj! Nagyon örülök, hogy ilyen jó hírekkel jöttél. Nem lesz gyenge nádszál kisember, de ne is legyen egy kisfiú az. Szóval "lustizik" benned csücsülve? Ez jó. Jó nagyokat rugdalhat, el tudom képzelni. Kép
Szorítok, hogy tudj majd tanulni, mert gondolom most nagyon fel vagy dobva, jogosan. Kép
Eszti,
még mindig nagyon tetszik nekem ez a szőnyeg. Kép
Jó éjt Neked és Bence babának! Mi még várjuk haza apát.</font>
angi79

Anita
Azt a mindenit Boti szép nagylegény!!!!!!!!.
De jó hogy minden rendben a méhszájjal is. Remélem neked is olyan jó lesz a hastartó mint nekem. Majd írd meg ha érzel valami változást.

Vikó
Remélem te is jössz holnap?

Sziasztok

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Eesztipeszti, nagyon vidám a szőnyeged Kép Milyen bélés van benne? Vatelin vagy flíz? Tök jó, hogy elkészültetek, most már elég magas a kismama: takaróarány a topikunkban Kép

indianyo

Sziasztok!

Angi! A saját anyám elfelejtett meghívni a karácsonyi buliba... Én mondtam neki, hogy megyek... KépKépKép Jót röhögött magán. Kép Szerintem természetesnek veszik, hogy ott leszel, mert még úgy is tudod, hogy mikor van. Kép

Borka! Pihenj, majd gondolunk rád és a leányzókra sokat! Kép Nekik most úgy is az a dolguk, hogy bent maradjanak. Kép

Niki! Ne aggódj! Kép Majd megfordul! Kép Drukkolok nektek hozzá! Kép A mosoly a legjobb terápia mindenkinek. Gondolom a picik is azt szeretik jobban, mint az aggódó gondolatokat. Kép

Több már megint nem jut eszembe, pedig mindent elolvastam... Kép A lyukas agyam. Kép

Nagyon kellemes csütörtök estét nektek!

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Babetta, naná! Eszterrel jövünk, kalandos lesz, megyünk Megatoysba is, meg majd parkolni akarunk meg metrózunk is, szóval izgi nap lesz Kép

Majd elhozok néhány állatos kötésmintát, hátha valaki kedvet kap egy kis kézimunkához az ünnepek alatt Kép

indianyo

Eszti!
Nagyon jó ez a szőnyeg! Engem is érdekelnének az alapanyagok. Ilyet tuti, hogy csináltatok anyuval!!! Kép Ügyesek vagytok! Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Valaki írja le a tali címet gyorssan mert nem találom.
köszi
Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Helyszín: Kicsi a világ Teázó, Bp. VII.ker. Madách Imre út 11.

indianyo

Köszi Vikó

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Köszi csajok,hogy velem örültök! Az biztos, hogy egyikőnk sem vékonydongájú, mért pont a gyermkeünk lenneKép Igyekezni fogok tanulni, bár tényleg baromi nehéz lesz így!

Eszti: ez a szőnyeg nagyon tuti! Nagyon ügyes vagy! Bencus imádni fog rajta játszani, annyira vidám!

Vikó: ari vagy,ahogy dícséred mindig a pocimKép Hétvégén hozok 30 hetes pocifotót, benne a 2 kg-s bébivelKép

Ja, elfelejtettem írni,hogy megérkezett a szopipárna! Én is az 5-ös, akciós mintásat rendeltem, és nekem nem rózsaszínes! Nagyon klassz, ma ki is próbálom! A póthuzatom, egy ilyen kis kacsás, az is nagyon édes!

Na, megyek megpróbálok aludni, hisz már nagyon régen keltünk!Kép

Jó éjt!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita! Gratulálok Botihoz! Tényleg szép nagy baba! Kép

Eszti! Csodaszép lett a szőnyeged! Tényleg nagyon ügyi vagy! Kép

KépKép
nicika

<font color="119911"> Vok,
ez jó! Cuki anyud van! Kép De én tényleg nem tudom, hogy mikor van nálunk. Nem is érdekel. 4-5 kollégám van, akikkel tartom a kapcsolatot. A többiek meg nem érdekelnek, ha őket se érdekli mi van velünk. Holnap várom az SMS-ed.
Anita,
jó éjt Nektek!</font> Kép
angi79

Sziasztok Kép
Eszti Kép
Gratula a szőnyeghez, nagyon ügyi anyukája vagy a kicsi fiadnak Kép
Tényleg nagyon vidám lett a szőnyeg Kép

Bori Kép
Megértem, hogy nem jösz, de azért nagyon fogsz hiányozni Kép Gondolunk Rátok!

Nici Kép
Tényleg ne aggódj ennyit! Inkább élvezd, hogy pocakos vagy, már úgy sem tart sokáig Kép Ennek az időszaknak a boldogságról kell szólnia, aggódni ráérsz még Kép

Anita Kép
Hatalmas gratula az egészséges nagy fiadhoz Kép
Szép nagyra nőtt már Kép A 4D-n pedig tuti szép profilképek készülnek majd Kép Jó tanulűst neked!

Angi Kép
Örülök, hogy sikerült megvenned a jegyeket Kép

Annácska 24+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

SziasztokKép

Egy gyors életjel megint, sajnos még nem tudtam visszaolvasni, de majd megprobálom pótolniKép

Képzeljétek: szünet... tudom elképzeltétek KépKépKép
MEGUSZTAM az inzulintKépKépKép A doki csináltatott még kontrollnak a terhelés után cukorprofilt, ami abból ált hogy étkezés elött vettek vért, majd egy órával utána. Ellenőrizte az értékeket és azt mondta hogy normálisak, igy csak a diétát kell folytatnom. Nagyon örülök hogy nem kell magam szurkálni, sőt annak is hogy már ma este itthon lehetek.
A holnapi talira nagyon remélem sikerül ejutnom, már nagyon várom, legalább szülinapi ajándéknak hadd ruccanjak kiKép

Most mindenkinek csak nagyon szép éjszakát kivánok, remélem holnap sokatokkal tudok dumcsizni.

Ági
28

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Gyezsu: hol vagy? Remélem holnap jössz!!

Angi: a gyomrom helyett inkább a jobb bordámat nyomja a baba. Meg lent is nyom, most épp a feje van lenn.

Eszti: szuper a szőnyeg!!
Mi szilveszterkor itthon bulizunk, úgy családilagKép

Vikó: a múltkori 25 kiló úgy jött össze, hogy a 25. héttől feküdnöm kellett mert nyílt a méhszáj, persze enni is volt kedvemKép

Nicika: no para!!!KépKép
Minden rendben lesz, majd időben befordul, még van ideje!!!

Bori: Jó pihenést, majd beszélünk Rólad holnap!!KépKép

Anita: gratulálok az óriás bébihez! Akkor nem kell izgulnod tovább a méhszáj miatt!!Kép

Ági: remélem sikerül holnap jönnöd!!

Tünde 32+0

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Nicika: de ha minket összehasonlítunk, tuti mi sem felelünk meg az átlagnak, és attól még elég jól eléldegélünk, nem? Kép Annyi azért kiderült az angol szövegekből, hogy elég nagy a szórás hetekben, méretekben Kép

Anita: szép nagy már a fiacskád Kép

Ági: ez nagyon-nagyon jó hír Kép Nagyon örülök nektek Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!
Csak ezt az olvdalt olvastam még vissza.

Anita!
Nagyon jó hír, hogy már ekkora Boti, (az én gyermekeim 2900 és 2700 g.-al születtek, pedig mindkettőt túlhordtam.
Nekem sajna súlyt nem mondtak az u.h-n

Eszti!
A takaró fantasztikus! Nagyon jól néz ki! Szuper ügyes vagy! Én semmit sem tudok varrni, ma is kb. fél óráig tartott míg egy rossz cipzárt kibontottam a fiam nadrágjából.

Ágiboszi!
Király, hogy megúsztad az inzulint!

Nadine!
Szerintem igazad van a szülés módját illetően.
A császár és a sima szülés kb. forma-forma kellemetlenségek terén. Persze mindkettőnél vannak kivételek.
Én kettőt szültem eddig császárral , (mindkettőt kézzel-lábbal simán szerettem volna), és azt tapasztaltam a kórházba utána, hogy sem jobban, sem rosszabbul nem voltam, mint aki simán szült. Nekik lent vágtak, nekem a hasamat. Õk nehezen ültek, nekem felülni, hasizmomat erőltetni volt kellemetlenebb.
Ugyanúgy tudtam szoptatni meg minden mást, mint aki simán szült.

Lányok!
Állandóan ég a gyomrom. Borzasztó rosszKép Nekem sohasem szokott, nem terhes állapotomban, így elég nehezen viselem.
Van valami jó receptje rá valakinek?
Már ettem almát, háztartási kekszett, ittam vizet, tejet, de semmi hatás.

Rita
(26+4)

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

RitaKép

Az alma nem a legjobb, mert sok benne a gyümölcssav. A keksz elméletileg jó lenne, mert felszívja és a tej is van akinek segit mert ugye probálja a savat kilöni. Ha nagyon gázosan érzed magad, probáld ki a renit (tudom nem igy kell irni, igy csak ejteni kell), azt lehet terhesség alatt szedni, mint savkötőt. Még egy tipp ami még szokott segíteni: egy kanál kicsavart citromlé, mivel az is sav igy a gyomrot arra készteti hogy lugot termeljen, igy magától probálja közömbösiteni a hatást, nekem sokszor bejött, de bevallom volt rá példa amin már az se segitett. Főleg este alvásnál okozott sok gondot,ilyenkor egy piritost ettem meg és sok párnával felpocoltam magam hogy majdnem félig ülve aludtam.

CoryKép
Köszi nagyon hogy bejöttél hozzám, jó volt dumcsizni egyet, és örülök hogy a te terhelésed is király lett, és minden rendben.

AnitaKép
wow, szép mérete van a fiacskádnak, én már attól ki voltam akadva hogy 28 hetesen 1373 grammnak mérték. Várjuk a poci és sztárfotot ámKépKép

TündeKép
Én is reménykedem nagyon, mert már nagyon beszélhetnékem van értelmes emberi lényekkelKépKép Azért ha néha babanyelven akarok valamihez hozzászólni nyugodtan billentsetek fenékenKépKépKépKép

Hu most eddig jutottam visszafelé, de már lefordulok a székről igy majd a többit holnap folytatom...

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági!
Köszi a tippeket, holnap kipróbálom.

Jó éjt lányok!

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Rita!
Több orvos is ajánlja a felesben higított Salvus-vizet gyomorégésre... A citrom egyéként azért jó, mert ugyan savanyú ízű, de lúgosító (lehet, hogy ezt Ágiboszi már írta, most nem tudok visszaolvasni), viszont az alma tényleg nem a legjobb ilyenkor. Rizs - főként, ha barna és nem az olajon pirított változat, hanem magában bvízben főzött, nagyon jó a gyomorpanaszokra, felszívja a savat és nyugtató. A hideg tejecske is csodákat tud tenni KépEz utóbbit én soha nem ittam magában, mindig csak kávéba, ám amióta babázunk, minden este rámjön a kívánás utána Kép

Jójcakát mindenkinek, éljenek a kórházból frissen kikerültek Kép Borkadorka, Nektek sok erőt küldünk a pihenéshez (és legfőképpen sok türelmet így az utolsó hetekre, melyek lehetőleg még legalább hárman vannak Kép

Pusszancsok!
V.

indianyo

MESIIIIII, MÁR EGY HETE ELTÛNTÉL... KÜLDTEM NEKED MÉLT DE NEM JÕ A VÁLASZ... CSAK EGY SZÓT, CSAK ANNYIT KÜLDJ, JÓ? VAGY EGY TELEFONSZÁMOT, AZ IS ELÉG Kép

indianyo

Jó reggelt!

Köszi csajok a sok + visszajelzést a szőnyegre, de tényleg nem ÉN csináltam, hanem Bori és Nancsi sok-sok segédletével készült. De azért tényleg meg vagyok elégedve. Kép

Hetek óta először végigaludtam az éjszakát. Nem is értem, de azért örülök neki! Kép

Angi, ne is törődj, hogy nem hívtak a mh-ről (engem sem amúgy...), sajnos ez egy ilyen világ. Addig vag jó, amíg dolgozni tudsz....Kép

Na, de semmi Kép, inkább Kép, hiszen nekünk sokkal jobb! Kép

Puszi

Eszti
30+2
Vendég

Ja, Vikó, flíz van benne, a vastagabbik. Kép
Vendég

Lányok!!!
Nekem itt az uccsó bejegyzés, amit látok, az dec.14. 12:39. Ez gondolom nem normális... Kép Már megint mi van? Most a legfrissebb oldalak tűnnek el??? Kép

nadine81

Jó. Most megvan..

nadine81

Akkor jó reggelt mindenkinek! Kép

Eszti,
tényleg nagyon szép lett a szőnyeg, gratula hozzá és akkor Nancsikának és Borinak is! Kép

Ági,
örülök az eredményednek, szuper, hogy nincs több bökdösés! Kép Csak így tovább!

Rita,
akkor látom nem csak én vagyok ezen a véleményen a szülssel kapcsolatban! Kép Próbálok így gondolokodni és nem parázni, hogy fordul, nem fordul, császár-e vagy sima, de attól függetlenül a félsz tuti benne lesz a seggemben! Kép Kép

Nadine 22+1 Kép

nadine81

Sziasztok!

Az én esti válaszom is eltűnt Kép

cory

cory
Budapest

Halihó!

Nadine, jól teszed. Annyi hülyeségen lehetne parázni... de hát ott az a szoros kapcsolat baba-mama között, elintézitek ti ezt kettecskén Kép

Én a saját babám miatt egy percig se aggódtam, még akkor sem, amikor az ijesztő híreket megtudtam az UH-n... Annyira biztos vagyok benne, hogy ő jól van és rendben van. Inkább csak a saját félelmeimtől féltem Kép - Jó, mondjuk másokért én is mindig.... De ez már egy másik kérdéskör Kép

Naponta százezrek születnek ezen a földön... s közülük elenyésző kisebbségnek van lehetősége egyáltalán azon morfondírozni, hogy van-e más mód is a gyerekeszülésre, mint amit a természet kínál... Pont tegnap olvastam egy Amerikába szakadt magyar mamitól, hogy ott a szülés sürgősségi ellátás: van egy bizonyos időhatár, ha az alatt nem jön a baba, akkor császár, ha van rá szüksáég, ha nincs, mert félnek attól, hogy majd rajtuk veri el a port a biztosító, ha "műhiba" történik - értsd túl hosszú vajúdás, esetleg sok gyógyszer- és ellátási költség merül fel. Ott viszont egy nap után ki is hajítják a babát-mamát (no ez a része szimpi nekem Kép). Egyébként is egyre több az olyan nő, akinek esze ágában sincs végigcsinálni a szülési fájdalmakat, rögtön császárt rendelnek a doktortól, még a szülés előtt. Nekem ez egy kicsit félelmetes...

No ennyit a ma reggeli gondolataimról Kép Hehe, kipattan a szememe és rögtön ilyen iszonyú okosakat bírok nyomni, lőjetek le KépKépKép

JA, egyébként kétségbeesve vettem észre, hogy nem tudom a téli cipőmet felhúzni, mert az alsó lábszáram bokástul duplájára nőtt az elmúlt napokban... Úgyhogy most egyrészt keresek egy nem túl nyárit, amiben délután kirándulhatunk, másrészt meg próbálom a fejem törni, mit kéne tenni ez ellen a vizesedés ellen. Fura dolog, még ilyen sose történt velem... Adjatok tanácsot, tapasztalt mamakollégák! Miért is van ez a dolog egyáltalán? Nekem nem magas a vérnyomásom...

No szép napot mindenkinek, jön a nagy hideg, befagynak a tavak, jövő hétre már korcsolyázóidőt jósolnak!

V.

indianyo

Vikó, azért a toxémia elkerülése végett jó lenne megmérni a vérnyomásod, esetleg megnézetned magad. Főleg, ha hirtelen vizesedett be a lábad. Enyhe ödéma szinte mindenkinél van, de ha nagyon durva, az semmiképpen se jó jel.
Vendég

Indianyó,
engem azért picit nyugtat, hogy itthon pár napig bent "kell" maradni szülés után. Mondom ezt most. Lehet, hogy majd ott és akkor mennék már haza, de valahogy nekem a kórház helyszíne és dokik tömkelege biztonságérzetet kelt. Pláne az első napokban.

A vizesedésről én is csak annyit tudok/gondolok, hogy nem feltétlenül együtt jár a toxémiával, de ha viszonylag hirtelen jött (pár nap alatt), akkor az nem biztos, hogy jó..
Egy vérnyomásmérés szerintem is jól jöhet bármikor.

nadine81

Viko: vérnyomást mindenképpen kéne nézni. A toxémiánál tipikusan hirtelen szalad el.

cory
Budapest

Hű, de fenyegőek vagytok így korán reggel Kép Kép Kép BElenéztem a netbe is toxikémia és ödéma ügyében, brrrr. Na jó, megpróbálok valamit vényomásmérés ügyében, monjuk így hétfőre benyomom én azt a teljes labort cukorvizsgálattal, amit a védőnéni írt fel Kép Nem aggódom igazán azért Kép

Tsókok.

indianyo

Jó reggelt!!!!

Azt a kutya, Anita, milyen nagy már BotiKép
Csak egy gyors összehasonlítás:
Olivér a 28+4.héten 1558g volt,
a 35+2. héten 3057 g.
És megszületett 39+5 napra 4270g-alKépKép
Szóval nem lesz kis bébitek, az biztosKép
De örülj neki, olyan kis cuki vasgyúró leszKép
És mindenki megfogja bámulni a kh-ban.
Annyira jó leszKépKépKépKépKép

Eszti, tök szupi lett a szőnyeg, nagyon ügyik vagytokKép

Vikó, én is kb.20-25 kilót szedtem fel, bár én nem a fekvés miatt, hanem a telhetetlenségem miattKépKép
Egy képet fogok csak vinni, elrettentésképpen, hogy néztem ki szülés előtt pár nappalKép
(több, mint 85 kilósanKép )

Csajok, ne aggódjatok, majd befordul minden bébi.Ha nem, akkor tényleg valami oka van.Olivér a 35.heti uh előtt fordult be, előtte pár nappal még faros volt.És simán befordult, és simán meg is születettKép
Pedig már a császár is szóba jöttKép
Én azt hiszem éreztem ,amikor befordult, rengeteget mocorgott aznap.
De ez nem jellemző, bármikor forgolászhatnak, mindenféle extra érzés nélkülKép

Ági, örülök, hogy megúsztad az inzulintKép
Legalább diétával rendbe tudod tartani.

Ildikó 25+0
vas

Angi, el is felejtettem, ügyes vagy koncertjegyekkel kapcsolatban
Kép
Szabad tudnom, hogy mennyiért dobnak egy jegyet???

Vikó, tényleg nézesd meg a vérnyomidatKép

Ildi
vas

Jó reggelt!

VikóKép

Nem ártana egy vérnyomásmérés és ha esetleg 140 felett van akkor egy gyors vizelet teszt sem, mert ha van benne fehérje akkor ez sajna toxémia gyanu. Általában előfordul a harmadik harmadban hogy vizesedik a láb, mivel ugye a gyerköc szépen növöget és eltud simán bizonyos keringéseket rendesen nyomni. Ezért nem szabad sokat logatni a lábat, pihenni kell, felpocolni, ülni sem szabad sokat. Kényelmes cipőt kell hordani, zokninál vigyázzni hogy ne szoritsa el a keringést.

EsztiKép
Tényleg tök jó érzés mikor végre kipihenten ébred az ember egy átaludt éjszaka utánKép Nekem is felüdülés volt hogy a saját ágyikomban aludhattam.

NAdineKép
a császárral kapcsolatban én is igy érzek már, anno a fiamnál nagyon nem szerettem volna, mert a doki elötte figyelmeztett hogy nálam több szövödmény is felléphez, a végén még is ő javasolta a dolgot, de koppkoppkopp semmi baj nem lett. Most ugy készülök, hogy sokkal több tapasztalattal megprobálom ujra ha lehetséges a természetes szülést, vagyis probálok rá készülni, de ha nem megy akkor semmi bajom nincs a császárral, a lényeg mindenféleképpen az hogy a babó jó legyen és mondjuk nem alhanyagolhatóan én isKép

Ági
28+1

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Jelentem: rendes szófogadó kislány voltam és megrendeltem a vérnyomásmérőt házi többszöri használatra a nagybácsimtól, akinem mindenféle használaton kívüli kütyüje van otthon, úgyhogy most majd lehet ezzel is múlatni a lassan múló időt KépKépKép

indianyo

Ennek örömére én is megmértem a vérnyomásomat Kép 110/70 Kép

cory
Budapest

<font color="119911"> Jó reggelt Lányok!
Gyorsan visszaolvasok csak egy gyors kérdésem lenne. Ma reggel 1* volt egy kis barnás folyásom, ami fogalmam sincs hogy mitől van. Azóta semmi ilyen, pihengettem utána. Lehet, hogy ma inkább fekszek és pihenek! Gáz van szerintetek? Mozog a baba, tehát jól van.
Angi
32+0</font>
angi79

Angi: szerintem hívd fel a dokidat, bár rengeteg olyan dolog is okozhat ilyet, ami nem gázos, de jobb a békesség!

cory
Budapest

<font color="119911"> Ildi,
6900-tól indulnak a jegyárak és 40ezer a VIP jegy. Nekem a 12900 FT-osból sikerült vennem.

Anita,
ma vagy 30 hetes? GRATULA!!!</font> Kép
angi79

Szép jó reggelt!

Köszönjük továbbra is a dícsérő szavakat Botika nevében isKép Amúgy nem biztos,hogy végigvisszük... Doki továbbra is reális célként a 36-37.hetet jelölte meg, a méhszáj állapota miatt (hozzátette, hogy ugyan nem lett rosszabb, de nem is javult), és a bébi paraméterei alapjánKép De azt mondta nyugodjunk meg, ez a baba már nem lesz koraszülöttKép (utalva a súlyára)Kép
Ildi: köszi az összehasonlító adatokat!

Ági: szuper,hogy nem kell inzulin! Örülök neki! Jól vettem ki, most v mostanában van a szülinapod???Kép

Nadine: este nem is írtam,hogy egyetértek veled! Természetesen ált. minden anya arra vágyik, hogy a szülés/születés csodáját a legtermészetesebben, legteljesebben élje át, de van,hogy ez sajnos nem lehetséges. Ilyenkor a legfontosabb a baba és maga egészsége!
Pedig az én babám eddig faros, a súlya is úgy tűnik, nem lesz kicsi, de nem aggódok egyelőre, pedig ez tuti csaszi kombináció...de még csak a 30.hét... van legalább 6 hetünk!

Cory: szuper a vérnyomid!

Vikó: akkor tessék méregetni a vérnyomást, nehogy itt baj legyen!

Rita: én is küzdök gyomorégéssel! Ezért a héten nagyon vacakul aludtam. Ma éjszaka a szoptatós párnán aludtam, félig ülő pózban, és jól aludtam! Csak egyszer keltem fel pis-pis-niKép

Folytatom a tanulást, de maradok ám képben!Kép

Anita (29+6)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?