Helló Lányok!
Szelivi! Nekem úgy mondta a doki, hogy otthon egyem meg a zsömit és a tejet és egy órára rá menjek vérvételre. Ez nekem nem teljesen világos, mert én úgy tudtam először leveszik a vért kaja előtt is és utána is egy órával. Nektek nem így volt?
Vas! Szegénykém! Még jó hogy nem később derült ki ez a doki és szülésznő dolog, gondolj erre! De most nem értem, akkor azért ugyanabban a kórházban maradsz?
Bettiflame! Gyógyulást a huruthoz, nem lehet neked se könnyű.
Én még küzdök a náthámmal, most mintha jobb lenne, nyomom magamba a homeos bogyókat, remélem ezzel nem ártok a babának.
Ami a fürdést illeti én sem mondtam le róla teljesen, persze a gombáknak nem tesz jót, de én meg szoktam mérni hőmérővel és 38 foknál nem melegebb. Én a rózsafa-mandulaolajos keverékkel már az egész testemet kenem, annyira jót tesz neki. Egy darab csík sincs rajtam, még középen sem.
Hű Borkadorka! Drukkolunk, hogy kihúzzák még a csajok Karácsony utánig! Akkor még Te is otthon ünnepelhetnél.
Én ma éjjel először megtudhattam miről beszéltek, amikor írtátok, hogy fenn voltatok 2-3-ig. No sajnos az eldugult orrom, a fájó derekam és a rugdosó gyerekem már túl sok volt egyszerre és hiába tudtam, hogy kelni kell 7-kor, muszáj aludnom, nem ment. Helyette sétáltunk fel-alá, akkor megnyugodott. Nem is éreztem még ilyen akciót éjjel, lehet, hogy csak mert az egész napos melótól és másodállásban nővérszolgálattól a férjem mellett túl kimerült voltam?
Lányok! Már határozottan jobban vagyok, de nem gáz ha így megyek a kismama talira? Senki nem fog megharagudni, ha esetleg elkap tőlem valamit? Nem venném a lelkemre, de nem szívesen maradnék ki a buliból sem...
Na mentem, mert ma délben indul az egész cég Balatonkenesére, ott töltjük a mai napot, délután fitness, szauna (már akinek, mert én aludni fogok a szobácskámban), este meg ultra all inclusive vacsora. Holnap reggeli után jövünk vissza és már nem kell bejönni melózni, szóval a talira megyek ha nem zavartok haza a náthám miatt.
Annyit kérnék, hogy már nem leszek elérhető neten, ha valami változás lenne valaki rám szólna telefonon? A számom benne van a táblába! Köszönöm előre is!
Puszi mindenkinek!
Barti
24+3