Új privát üzeneted érkezett!

Beszti!

OFF!
Nekünk a vírusirtó lõtte ki a mailt, tehát a miénkben volt. Még jó, hogy az én férjem is frissíti állandóan.
ON!

A csuklásról tényleg nagyon sok kismama nem tudja, hogy az. Az unokahugom 4 héttel fiatalabb terhes, és a multkor kérdezte, hogy én szoktam-e érezni, hogy lüktet valami ütemesen. El volt képedve, amikor kikerestem neki itt a neten, hogy az nem lüktetés, hanem csuklás. Kép
Nekem is csuklik Dóri naponta többször. Ilyenkor olyan vicces, hogy "csuklik a hasam". Bár engem már kezd zavarni. Vagyis már kellemetlen, hogy egy közel 3 kg-os baba csuklik ott bent. Kép

Kata és Dóri (36.)

KépKép

KépKép
kata007

Kataa!
Képeket felraktam, mail ment! Kép

Lella!
Nyugodtan kérdezhetsz! Kép
Valahogy ez nem zavaró, ha itt érdeklõdtök. Ez inkább jól esik, ettõl nem mászok a falra!
Képzeld, van egy kismama az oviban, 1 hónapja szült. Ma olyan jót nevettünk. Egyszerre szólaltunk meg reggel.
Õ azt mondta mosolyogva, hogy: "Már nem is kérdezek semmit!"
Én pedig ugyanekkor mosolyva: "Meg ne kérdezd!!!"

Erre olyan jót nevettünk. Kép Szóval nem mindenkitõl zavaró a kérdés hidd el! Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sheila!

De jó! Hatalmas gratula, hogy megszületett Melissa KépKépKép
Nagyon jó egészséget és boldogságot az egész családnak!

Kata007!

Kitartás, csak így tovább! Viccesek voltatok tegnap éjjel:
Halacska 28+6

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Zsanett! Udv koztunk! Kép

Sasha!
Csak nem neked is valami ellenseged szuz? ;) Nekem az anyosom ezert lenne jo, ha a babo kivarna a merleg jegyet. Kép kozben elolvastam, hogy csak nem akarsz probalkozni ezzel a jeggyel, jol is teszed Kép nekem a hugom meg a nagymamam merleg es eleg jol kijovunk.
Egyebkent en is erzem a baba nemet hatarozottan ami nagyon fura mert eddig mindig kisalnyt szerettem volna most viszont kisfiunak erzem.

Csipkebogyo!
Megkaptam a masik cimre koszonom valaszoltam is ra!

Kato!
Jelentkezz majd a nagy hirrel! Nevet valasztottatok mar?

Sheila!
Nagyon nagyon gratulalok Melissahoz! Sok boldogsagot es egeszseget kivanok nektek! Nagyon varjuk a tortenetet. JO gyorsan lezajlott a szules este meg itt "buliztatok" reggelre meg ott van a kis csoppseg a karodban. Kép

Kata!
Koszi a levelet es, hogy tudattal minket a nagy esemenyrol!

Edina
edina

Szia Kata!

Bububabát hol tudom megnézni?? Úgy szeretném én is látni.

Hetty
hetty

Hetty!

Van egy tárhelyünk, ahol a képeink, UH képek és a már megszületett babák vannak.
Jelszóval védett, tehát csak azok nézhetik meg akik maguk sem szégyellik megmutatni saját fotójukat.
Tudom, nem mindenki szereti a megkötéseket és feltételeket. A topicban nincs is ilyen, mint látod!
Az ír ide, az kerül be a táblázatba, aki akar.
Viszont a képeinket nem akarjuk mutogatni akárkinek.
Közösen, egybehangzóan, megegyeztünk, hogy csak annak adjuk ki a jelszót aki küld magáról POCAKOS képet.
Kérlek ne haragudj ránk, hogy nem kapod meg azonnal, de tedd a szívedre a kezed! Ugye igazunk van???

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Lella!

Kosoznom szepen! Megprobalom igerem! Kép

Edina 18+2
edina

Bubu!
Nagyon szep kislany Lili! Gratulalok megegyszer hozza!
Edina
edina

Kata!

Ok akkor majd készitettek magamról pár pocakos képet. :
Már van egy kép de az nem publikus mert az olyan bugyis-melltartós kép, és csak azért csináltuk, hogy megörökítsem a pocakom növekedésének nagyságát hónapról hónapra. És ugye ez igy látszódott a legjobban.Kép

Megértem, hogy nem szertnétek, hogy akárki láthassa a képeket.Egyetértek ezzel, csak én nem tudtam hogy ez pontosan hogy is mûködik.

Azért gratula Bububabához, és remélem minél hamarább láthatom.Kép)
Ha a babáról küldök képet az is jó vagy mindkettõ kell?
Neked kell küldenem?

Hetty
hetty

Hetty!
Nekünk elsõsorban Te vagy a lényeg, a baba az csak ráadás! Kép

Lányok!

Hagy ne én döntsek már!!!! Kép
Szóljatok Ti is valamit!!!!!

A képek jöhetnek nekem is, ha Dórim még engedi, akkor felrakom természetesen, és adom a jelszót.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sheila!

Nagyon sok boldogságot kívánok a kis Melissához!Kép

Dió (és Almamag 29+5)
Dió

Kata!

nem tudok korlevelet irni, de vedd ugy, hogy rabolintottam mint ahogy mar volt rola szo. Tablazatba kerules+ bejelentkezo kep ugye?

Edina
edina

Off

Talaltam egy csuda jo oldalt, rajzfilmslagerek, Halasz Judit, 100 folk celsius vagy amit akartok:

[url=http://www.audiogalaxy.com/list/searches.php?SID=943a4b4d2d4c39e04628134bab520974&searchType=0&searchStr=rajzfilmslagerek" TARGET="_top]http://www.audiogalaxy.com/list/searches.php?SID=943a4b4d2d4c39e04628134bab520974&searchType=0&searchStr=rajzfilmslagerek[/url]

edina
edina

SHEILA!!!
Ez aztán a nagy hír, sok boldogságot és egészséget nektek.

Sasha
Mi a XIII.ker-ben lakunk beírnád köszi.

Kata
A képekkel kapcsolatban teljesen jól döntöttél.
Milyen nagy a hasa kismama mikor fog szülni?
Szió
Kato 33+
katalinka

Sziasztok lányok!

Sheila,
nagyon sok örömet, boldogságot és egészséget kívánunk az egész családnak! Gratulálunk!

Pénteken túlestünk a 3D uh-on a Mammutban. Nagy csalódás volt nekünk, mi már egyszer voltunk a Megatoysban, és az jobban bejött nekünk.Röviden írom le csak azoknak, akik még nem voltak: háromnegyed órát vártunk, igaz többször elnézést kértek. Az orvoson látszott, hogy siet, elôttem beszélte meg valakivel telefonon, hogy jöhet 20 perc múlva, de ne késsen, mert menne haza. Kicsit huzavonának érezztem, hogy többször kérnem kellett, hogy mondja meg,hogy minden rendben van-e, mert nem csak az arcára vagyunk kiváncsiak. Na, mindegy lett egy jó 20 percnyi felvétel a babánkról, úgyanúgy néz ki, mint 10 hete, csak pufibb. (Szóval a karja most is a fél arca elôtt volt) Fotóért vissza kellett menni hétfôn, mert papír nem volt a gépben, nem tudott printelni. A MegaToys-szal ellentétben a fotók vékony papíron vannak, (2 db) és fekete fehérek, ráadásul majdnem teljesen egyformák. Szerencsére minden rendben volt.
Fejjel lefelé van, és nem artista, a két púp amit kétfelé feszít, a feneke és a térde valószínìleg.

Kata!
Mekkorában és milyen felbontásba kell küldjem a képet?

Margaréta 36+3
margaréta

Kicsit száraz volt, amit írtam, ezek kimaradtak Kép Kép Kép

Margaréta
margaréta

Sheila,

GRATULALOK Melissa babahoz !!! Nagyon vartuk mar a jo hirt Kép Ugy latszik tegnap este valamit erezhettel ! Mokas volt olvasni igy a leveleket utolag.

Nagyon sok Boldogsagot es jo egeszseget kivanok nektek !
Varjuk a szulesbeszamolot , amint van eröd hozza.

Nagypocisoknak kitarttas ...en mar nagyon szivesen lennek a helyetekben !
Meg mindig en vagyok az utolso a tablicskuban. Megyek bekukkantok a "megint..."-be hatha zebrasodtak a lanyok azota.

Pilinke ,

Ugy elvesztel ... Minden rendben veletek ?

Mindenkinek kellemes lustalkodast holnap(maj.1) !

puszi
kamelia
kamelia

Sheila, ez fantasztikus!!! Nagy-nagy gratula!!! KépKépKépKépKép
Csipkebogyó
csipkebogyó

Sheila!
Gratula!!!
Éljen, éljen, most már biztos jó napom lesz. (bár mostanáig nem volt netem, és idegbeteg voltam)

Én is már az elején éreztem, hogy fiú lesz. Úgyhogy az UH-n már meg sem elpõdtem, de hát messze még a vége.
Egyébként olvastam egy tanulmányt (azt hiszem kanadai, olyanokkal csinálták akik UH-n nem tudták a baba nemét, a 3 harmadban) és aszerint a mamák 65%-ra tudták megjósolni a baba nemét. Ez ugye csak kicsit jobb mint az 50%, de ez volt a legjobb nem "tudományos" módszer. KépKép

dec8
(20+1)
dec8

Kép(

Egy kisregényt irtam de ezen a hülye billentyûzeten van egy www gomb pont az enter mellett és brühühühühü

A lényeg az az volt hogy minden leletem ok. És nem volt uh és nagyon szomoru vagyokKép és vissza lettem minõsitve 18 hetessé, mikor már 19 vagyok. Mert a hülye doki a benti könyvbe nem azt irja amit az én kiskönyvembe... mert az enyémbe 19 hetes vagyokKép

sasha

sasha

Kép
sasha

Megjöttem az NST-rõl. Minden ok, két fájás volt, Dóri nem mászott el.
A dokibácsi azt mondta mosolyogva, hogy ha addig nem találkozunk, akkor pénteken újra NST.

Margaréta!
Teljesen mindegy a méret, én úgyis átalakítom olyanra amilyenre kell. A legjobb a 800 x 600.

Halacska!
Írok majd mailt is, de a vírus dolgot szeretném ha mindenki olvasná.
2 perce egy újabbat kaptam. Természetesen a vírusirtó azonnal karanténba helyezte, de az az érdekes, hogy Ancsi nevében jött, aki mint tudjuk, nem is dolgozik.
Az igazi feladó: evident1@interware.hu
Nem ismerõs valakinek a cím?
Szóval jó lesz vigyázni lányok a mailokkal!!!! Ismeretlen mellékletet nem megnyitni!!!!

Kata és Dóri (36.)

KépKép

KépKép
kata007

<FONT COLOR="ff0000">Lányok!

Szomorú lennék ha vki kipécézett volna minket és vírusokat küldözget direktbe. Ez a topik ill. tagjai maradjunk meg legalább embernek. A döntéseket nem csak egy személy hozza hanem közös megegyezés alapján döntünk. Ha vki nem ért egyet vmivel mondja el vállalva a véleményét de ne hátulról, becstelen módon reagáljon mert ez tényleg még óvodás szintnek is rossz. Bocs ovisok!
Akinek nem inge...</FONT>
Halacska
Halacska

Sziasztok!

De jó sokat írtatok! Volt mit átolvasni. Ma én is egész nap vizsgálatokon ültem. Ha minden igaz, Lili már több, mint 2 kg, ennek nagyon örülök.

Sheila!
Nagy-nagy gratula! Jaj, de jó neked, hogy Te már babázhatsz!
Jó egészséget és sok tejcsit nektek!

Azt szeretném kérdezni tõletek -fõként akik a végén jártok - hogy szerintetek az elõtej megjelenése vagy hiánya befolyásolja a majdani tejtermelõdést? Ugyanis én semmi ilyet nem tapasztalalok, de nagyon szeretnék szpotatni. (Az elsõt nem sikerült.)

üdv

Any (34.)
any

Csipkebogyó,
Nem tudom volt e már olyan aki megválaszolta a kérdésedKép, bocs ha igen.

A reggeli höt alvégeken kell mérni (hüvely, v. popo). A reggeli hönél nem feltétlenül szükséges, hogy 37,5 legyen a hö. Besztinek úgy néz ki állandóan 37,1 a höje. Ez inkább alkati kérdés. A lényeg az, minél magasabb annál jobb, de a 36,8 kicsit alacsonynak tünik (ha jól mérted).

A napközben mért hömérséklet egyátalán nem számít. A lényeg az, hogy a mérés elött legalább 3-4 óra megszakítás nélküli alvás legyen. A höméröt ahogy felébredsz a lehetö legkisebb mozgással elovenni és megmérni a höt. Addig fekve kell maradni. A höt mindig azonos idöpontban kell mérni. Nem lehet, egyszer hajnali 5-kor másnap 7-kor majd délelött 9-kor mérni. Ki kell rá jelölni egy idöpontot.

Az, hogy 20 perc múlva mennyi lett a höd ébredés után nem mérvadó, mintsem az, hogy lefekvés elött mennyi, napközben mennyi, pihenés, lusti után mennyi.

Szólj, ha még van kérdésed,
Üdv,
Moni
mj

Sasha!

Nekem is kétféleképp számolják a heteket. A doki szerint augusztus 6 án töltöm a 40.hetet, míg a védõnõ szerint augusztus 11-én. Elég furcsa. Azt tudom, hogy a dokim a mensi elsõ napjától számolta ki. Majd legközelebb azért rákérdezek a védõnénitõl is neki hogyan jött ki?Kép
Legközelebb csak csütörtökön vagyok, akkor benézek hozzátok.

A tejtermelõdésrõl jut eszembe az befolyásolja hogy mennyi tejem az, hogy mennyi tejcsit iszok? Mert én nem nagyon szeretem, de ha ez fontos a pici szempontjából akkor ráveszem magam és inni fogom.

Legközelebb csak csütörtökön vagyok, akkor benézek hozzátok.

Sziasztok!

Hetty
hetty

Hetty, Zsanett!
Sziasztok! Kép

Bubu! Bububaba gyönyörû! Kép

Mindenkinek nagyon jó pihenést kívánok holnapra! Sétáljatok, nagyon jó idõ lesz!

Dió (és Almamag 29+5)
Dió

Hetty!

Miért befolyásolná? Nem tudok ilyesmirõl, azt viszont tudom a tejrõl hogy fontos a kalciumtartalma miatt, de helyettesíthetõ sajttal, vagy bármi más tejtermékkel.
Pontosan nem tudom mi befolyásolja a tejtermelõdést, de amiket hallottam az ez: Egészséges, tápanyagdús táplálkozás szoptatás alatt is, és minél többet szoptatod a babát annál több tej termelõdik.(elvileg) Remélem jól mondom, helyeseljen valaki!KépKépKép

Na akkor mégegyszer elkezedem a kisregényemet megirniKép:
Na szóval, mint emlitettem, minden eredményem (AFP, HepatitisB, vércukor, vizelet) negativ. Erre számitottam, hiszen eleve úgy állok a dologhoz, hogy semmi baj nem lehet. (ujjam csuribanKép) Rendelõben kismillió kismama edig nem szoktak ennyien lenni, tekintve, hogy csak 2 óra a rendelési idõ ennél a dokinál a mai napon. Csalódott voltam, 2 okból is. Az egyik ok hogy a doki (aki egyébként nem fogadott orvos, hanem SZTK-s) hangulatember, és ma szar hangulata volt. A másik meg nem csinált UH-t, pedig kérni szerettem volna képet, mert a párom iszonyuan kiváncsiKép Aztán mikor felvetettem hogy még nem érzem a mozgását a babának, meglepõdve néz rám: "Hát azt még nem is kell hogy érezze, majd csak a 20. hét után!"
Nem mondom hogy mit gondoltam magamban a dokiról, de egybõl Ti jutottatok az eszembe és az hogy van Köztetek olyan aki már érzi és még nincs is 20 hetesKép Mindenesetre nem szálltam vitába! Kaptam beutalót az Istvánba, Uh-ra a terhesambulanciára. Nem tudjátok véletlenül ott adnak fotot? És mennyiért? A párom is bejöhet megnézni, mert ha igen akkor úgy kérem az idõpontot, hogy Õ is láthassaKép

Kata!

Akkor lehet hogy péntekig nem is maradtok egyben?Kép
Nekem nem ismerõs az emilcim. Nincs is melóhelyem. Pont akkor váltottam volna, amikor jött a babaKép Ez vanKép

A spektrumon pont most megy egy film a gyermekek fejlõdésérõl. Elõtte is volt egy mûsor. Spilled Milk, a magyar cimét elfelejtettemKép Tiszta röhely pedig magyarul nézem, de mégis az angol feliratok maradtak meg a hangok meg.... egyik fülemen be a másikon meg kiKép

Na puszi
sasha
18-19????KépKép

Kép
sasha

Conti!
Ha megtudsz valamit a tornákról, meg képzésekrõl a szimrében írd meg légyszi (akár magánban is). Bár nekem még eléggé korai, de hát jobb felkészülni. Kép
dec8 (20+1)
dec8

Nahát lányok!

Itt szenvedek, hivogatom az István k.-t hogy idõpontot kérjek UH-ra. De már 1 óta nem veszi fel senki és csak zenél. Most is megpróbáltam erre a portásnéni közli, hogy hát idõpontot csak reggel 8-11-ig lehet kérni...
Visszamennék a dokihoz és kifizettetném vele a kapcsolási dijakat és a várakozási idõt ameddig zenéltek nekem...Kép Szemétség!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miért nem tudja megmondani hogy mi van!!!? Kép Nehéz lett volna kinyögni hogy holnap reggel próbáljam mert ma már felesleges??? és csak a telszámlát növelem??? Kép
ehhh orvosokKép

sasha

Kép
sasha

Sasha!
Szerintem nem lesz semmi péntekig, csak hát ilyen a dokim. Kép

Tényleg bosszantó a telefonálgatásod.
Próbálj megnyugodni, mert akkor csak kikészíted magad. Most már várnod kell csütörtökig.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Ó Kata!

Látod ha nem szólsz akkor holnap is megpróbálomKép De lehet hogy feltünt volna, hogy holnap 1-jeKép
Már lenyugodtam, csak ki kellett dühöngenem magamból.Kép
Oké! Akkor majd akkor kezdek gyanakodni amikor ... ááá akkor is gyanús vagy nekemKépKépKép sõt amig meg nem születik Dóribaba, addig gyanús is maradszKép
Mi újság van veletek lányzók??? Az utólsóhónaposokra és a mindenórásokra gondolok!!! Nevet nem sorolok, pedig akartam, de ahogy nézem vagytok vagy 20-anKép
Tessék jelentkezni, panaszkodni, hülyéskedni, vagy akármi, vagy bármi, vagy akármi, vagy bármi, vagy...Kép

puszi
sasha
18+0

Kép
sasha

Sziasztok,

mi holnap reggel indulunk Salzburgba, csak vasárnap jövünk, tehát hétfôig nem tudlak titeket olvasni Kép . Drukkoljatok lányok, ne legyen semmi baj (nincs biztosítás terhességi, szülési ellátásra) és nagyon fogtok hiányozni!!! Kép

Margaréta 36+3
margaréta

Szia Margaréta!

Csak ne izgulj, akkor nem lesz semmi baj. Drukkolok hogy hétfõig ne történjen semmi, sõt mi több addig ne történjen semmi, amig le nem telik az "idõd"Kép A lényeg hogy ne görcsöj azon hogy "tuti valami baj lesz" mert akkor annyira beleszuggerálod saját magadba, hogy a végén még tényleg kint születik meg... Csak lazánKép Én szoritok értetekKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Kata - igen vannak mások is itt a "régi motorosok" közül, csak mi ugye kicsit közelebb állunk egymáshoz, az esetleges késöbbi családi összefonódások okán Kép Kép
Nem akartam senkit megbántani, nem feledkeztem meg a többiekröl sem.

A mai CTG-n produkáltunk egy majdnem 100%-os fájást, meg azóta volt egy jó órás idõszak amikor 10 perces keményedés/fájások jöttek szabályosan egymás után - hideg front van... nem tudom mi lesz így az éjjel...

Lányok, így a vége felé kitartás mindenkinek! Én is próbálom edzeni magam türelem terén.

Margaréta - szorítok Nek hogy egybe gyertek haza Kép

Üdv. Dojika 36+5

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika

Sheila!
KépKépGratula Melissahoz! Jo egeszseget az egesz csaladnak es sok-sok tejcsit a babanak! Latod meg sem maradt bent! Kép

Kata!
Igy mar csak te lehetsz az aki orokre kismama marad. Kép Viccet felreteve, a doki csak nem tud valamit? Lehet hogy penteken mar nem is mesz NST-re??? Mivel Sheila megszult akkor most rajtad a sor, hisz azt mondtad, a masodik hellyel is beered Kép

Any!
Az elotej az teljesen fuggetlen, az alkati kerdes. Nyugodj meg nem befolyasolja a szoptatast. Nekem mindket terhessegemnel volt. Es igy is az elso lanyom nem tudtam szoptatni, most meg van tejcsije Madisonnak. Es azt hallottam, hogy a masodik babanal tobb teje van az anyanak. A harmadiknal meg tobb...... hogy ez igaz-e nem tudom.

Jo pihenest mindenkinek holnapa!

Andi + Madison (39 napos)
andysj

halacska, és egyéb vírusvadászok

Csak mielõtt még egymásnak estek...

"A valóságban azonban a vírusos levél nem a feladónál szereplõ címrõl érkezik - vagyis szó sincs arról, hogy azt a közeli ismerõs, vagy akár elfertõzõdött gépe küldte volna. A Klez vírus trükkje, hogy a feladó nevét hamisítja (a címzettet és a küldõt is véletlenszerûen választja ki a fellelt címlistákból) - a vírusszakértõk elképzelhetõnek tartják, hogy ez a funkció direkt közösség elleni izgatás szándékával került a vírusba. "

Itt a teljes cikk:
[url=http://index.hu/tech/biztonsag/klezz/" TARGET="_top]http://index.hu/tech/biztonsag/klezz/[/url]
Névtelen

Köszi Névtelen!

Érdekes ez a cikk, tovább is küldtem 1-2 ismerõsömnekKép

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!
Edina
Visszaértem az orvostól minden rendben van a baba már több mint 2 kg de szerinte 34-35 hetes vagyok(jövõ hétre berendelt CTG-re), viszont az nem derült ki hogy fiu vagy lány az uh-án direkte a lába közé kapta a köldökzsinort (hi-hi).Nevet még nem választottunk csak a lista készül.
Any
Köröbelül egyformák lehetnek a pocakmanóink!!
Elõtejrõl nekem nem volt, sõt a szülés után csak a 3. napon lövelt be a tejem, (tiszta siros voltam hogy nekem nem is lesz) utána viszont 6-7 hónapog szoptattam igaz a végén már csak napi 2-szer
Margaréta
Csak semmi "pánik" biztos szép ut lesz.
Sasha
Én is utálon ha telefonon várátnak kb igy jártam az ELMÜ-vel
Beeeeeeeeeeeeeeee!
Kicsit hosszú let.
Sziok
Kato 33+,34,35?????
katalinka

Kato!

Ne aggódj, úgyis kiderül hogy fiú avagy leányKép Ha máskor nem majd amikor a karodban tartod, de azért nem haragszol, ha én már elõbb is tudni szeretnémKép

Ja felveszi automatikusan a telefont a központ és egy géppel beszélgetsz és beadja a zenét hogy várj a kezelõ jelentkezéséig és amikor a kezelõ végre megérkezik, akkor kapcsol a megfelelõ mellékre és ott nem veszik fel. Próblád mégegyszer....

No mindegy

puszi
sasha

Kép
sasha

Névtelen!

Köszi a cikket, az én férjem is szinte szóról szóra ezeket mondta nekem róla még a hétvégén.
Én nem vadászom senkire, gondolom ez az írásaimból is kiderül, csak szeretném ha vigyáznának a lányok. Nem mindenki van tisztában a vírusokkal, van aki csak szörfözésre használja a netet, de sokat nem tud róla.
Szóval nem vadászik itt senki, senkire, csak figyelemfelhívás volt ez az egész.

Akkor most a lényeg:
Beszéltem Sheilával! Kép Nagyon jól vannak, a kis Melissa nem is olyan pici. Nagyon gyorsan jött a kisasszony, mert ha jól emlékszem, hajnal 2-kor ébredt fel a fájásokra, és 7.23-kor már kint volt a kicsi lány. Kép A részletek elmesélését meghagyom neki. Kép

Dojika!
Igazad van, az esetleges családi összefonódás miatt tényleg egy hajóban evezünk... Kép
Bár szerintem engem Te is megelõzöl.

Andy!
Igazad van, lehet, hogy én leszek az elsõ aki örökre kismama marad... Kép
Szerintem a doki nem érez semmit, csak látta rajtam, hogy mennyire szeretnék már túllenni rajta.
Bocsi, hogy ilyen negatív vagyok, ismertek nem jellemzõ rám, de most ilyen napom van.
Félek a holnaptól. Kép Nagyon nem szeretném ha Dóri az exférjem születésnapján születne. Kép Ahogy ismerem magam, talán csak holnap ilyenkor fogok megnyugodni, ha már nincs esély, hogy elsején szülessen a lányom.

Kata és Dóri (36.)

KépKép

KépKép
kata007

Kata!

Köszönöm a jelszót, én is küldtem Neked képet, (egyenlõre csak egy esküvõit, mert még pocakos kép nem is készült rólam), kérlek rakd fel a képtárba!

i_ancsa
i_ancsa

Sheila!

Nagy-nagy gratuláció nektek! Remélem neked is olyan gyorsnak tûnt, mint nekünk így olvasva. Egyik pillanatban még a sziporkáitokat olvastuk tegnap estérõl, a másikban pedig Kata lepett meg minket a szenzációs hírekkel.
Nagyon jó egészséget, sok tejcsit kívánunk nektek!
És természetesen nagyon várunk vissza a részletes beszámolóval.

Kata!

Köszi szépen a híreket Sheiláról és magatokról! Külön köszönet, hogy nem felejtkeztél el rólunk, finises kismamákról sem! A végére ti is egészen jól belejöttök a CTG-be.
Holnap reggel mi is megyünk, gondolj majd ránk, légyszives, hogy ha lehet fiacskám felébredjen!

Sasha!
Elég érdekes a doki hozzáállása, megkérdezhetem, hogy miért nem magánorvoshoz jársz? Akkor az ilyen &#8222;kedves&#8221; dolgokat megúszhatnád. Ilyenkor amúgy is érzékenyebb az ember lánya, hát még ha ilyen &#8222;édes&#8221; emberekkel találkozik.

Sziasztok!

Szilvi és Petike
39+3
bszilvi

BSzilvi!

Most igy az ünnep elõtt akcióba is léptem, és valószinü hogy a Sz. Imre, Dr Balogh Tibor lesz a fogadott orvosom, már a rendelési idejét is kideritettem. A kérdés innentõl az hogy szimpi-e vagy semKép Tudod arra vártam, hogy a páromnak legyen végre egy szabadnapja amit arra szánunk hogy megnézzük a dokit, na de meddig várjak? Úgyhogy valószinü a jövõ héten meglátogatom. A héten csak azért nem mert csütörtökön kérek idõpontot hogy beférjekKép.

Kata!

Sok szerencsét a holnapi napra Kép

sasha

Kép
sasha

Jaj lányok!

Most vizsgáltam meg a leleteimet és valamit nem értek!

Laboratóriumi leletrõl van szó. Vizelet!

Bakteriuria pozitiv negativ
Vizelet üledék6-8fvs és laphámsejt, sok baktérium

A pozitiv az az eredmény, a negativ meg a Ref. Tart.

A doki azt mondta minden normális, ez akkor most mi a fene?

pusz
sasha

Kép
sasha

Sheila!

Gratulálok Melissához, nagyon jó egészséget és sok boldogságot kívánok!
Annyira tudok örülni egy kisbaba születésének, olyan itt mindenki, mintha családtag lenne.
Én is ilyen gyors szülést szeretnék, a méretek is klasszak, nagyon irigykedem.

Dec8!
Küldtem mailt.

Sasha!
Nagyon örülök, hogy Te is a Szent Imrét választottad. Lesz kinek beszámolni a tapasztalatokról.

Hetty!
Szerintem nem a tejfogyasztás befolyásolja az anyatej mennyiségét, hanem az egyéb folyadék, gyümölcslé legyen megfelelõ mennyiségû. Én utálom a tejet, nem iszom soha, mégis megfelelõ volt a "hozam" az elsõ gyereknél. Aki szereti annak viszont biztos nem árt!

Any!
Az elsõvel félidõtõl volt elõtejem, most meg semmi. Én is kiváncsi vagyok másnál hogy van ez.

Conti (29+4)

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!
Any,
nekem szinte semmi elõtejem nem volt (talán 2 csepp a 9 hónap alatt), és a mai napig immár 5 hónapos és 8 kilós babámat csak szoptatom. Vmit olvastam, hogy mennyire zárnak jóla vmik, tehát ha nem csepeg az jó.

Hetty,
a tej elhagyása nem baj (nálunk meg pont az baj, hogy nagyon imádom), csak akkor tényleg figyelj majd oda, hogy más tejterméket foggyassz. A táplálkozás nagyon fontos, de nagyon fontos a megfelelõ mennyiségû folyadék bevitel!!!

Lányok, fõleg akik a vége felé jártok, és elsõ babát vártok, olvassatok sokat a szoptatásról, akár itt a babaneten, akár más weblapon. Higgyétek el, nagyon meg tudja könnyíteni az elsõ napokat a sok helyes információ illetve el tudja kedvetleníteni az embert a sikertelenség! És akkor leginkább a nyugalomra van szüksége afriss anyukának és a babának is.
Jó pocakosodást:
Ágci
Kép

Kép
Ágci

Sziasztok!

Drukkoljatok nekem, mert iszonyatos görcseim vannak és úgy tünik megyünk be a kórházba. Majd szétszakad a derekam.
Jajj, nagyon izgulok!
Csilla1

Sasha!

azért ez az Istvánban sem általános nekme magán dokim van, de ott fogunk szülni és bármikor hívhatom mobilon is, sõt azon szoktam.
Aszem sajna neked nem volt szerencséd.

Norci
Norci

Csilla!

Drukkolok!

jajjaj mi hétvégén elutazunk Hévízre, csak nehogy akkor legyen velem v.mi!

Norci
Norci

Conti!

Oké, de szavadon foglak és zaklatni hogy milyen volt a Sz. ImrébenKép

Csilla!

Csak nem-e? Nagyon drukkolok hogy ha már a baba jön akkor legalább olyan gyors legyen mint Sheila-nakKép

Norci!

Igen azt hiszem ez is szerencse kérdése. De mindegy, mert olyan orvost választottam, amelyet itt a Babaneten a legkevesebben szidtakKép (sõt azt hiszem, nem is panaszkodott rá senkiKép) Remélem hogy szimpatikus leszKép

pusz
sasha

Kép
sasha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?