Hetty!
Miért befolyásolná? Nem tudok ilyesmirõl, azt viszont tudom a tejrõl hogy fontos a kalciumtartalma miatt, de helyettesíthetõ sajttal, vagy bármi más tejtermékkel.
Pontosan nem tudom mi befolyásolja a tejtermelõdést, de amiket hallottam az ez: Egészséges, tápanyagdús táplálkozás szoptatás alatt is, és minél többet szoptatod a babát annál több tej termelõdik.(elvileg) Remélem jól mondom, helyeseljen valaki!
Na akkor mégegyszer elkezedem a kisregényemet megirni
:
Na szóval, mint emlitettem, minden eredményem (AFP, HepatitisB, vércukor, vizelet) negativ. Erre számitottam, hiszen eleve úgy állok a dologhoz, hogy semmi baj nem lehet. (ujjam csuriban
) Rendelõben kismillió kismama edig nem szoktak ennyien lenni, tekintve, hogy csak 2 óra a rendelési idõ ennél a dokinál a mai napon. Csalódott voltam, 2 okból is. Az egyik ok hogy a doki (aki egyébként nem fogadott orvos, hanem SZTK-s) hangulatember, és ma szar hangulata volt. A másik meg nem csinált UH-t, pedig kérni szerettem volna képet, mert a párom iszonyuan kiváncsi
Aztán mikor felvetettem hogy még nem érzem a mozgását a babának, meglepõdve néz rám: "Hát azt még nem is kell hogy érezze, majd csak a 20. hét után!"
Nem mondom hogy mit gondoltam magamban a dokiról, de egybõl Ti jutottatok az eszembe és az hogy van Köztetek olyan aki már érzi és még nincs is 20 hetes
Mindenesetre nem szálltam vitába! Kaptam beutalót az Istvánba, Uh-ra a terhesambulanciára. Nem tudjátok véletlenül ott adnak fotot? És mennyiért? A párom is bejöhet megnézni, mert ha igen akkor úgy kérem az idõpontot, hogy Õ is láthassa
Kata!
Akkor lehet hogy péntekig nem is maradtok egyben?
Nekem nem ismerõs az emilcim. Nincs is melóhelyem. Pont akkor váltottam volna, amikor jött a baba
Ez van
A spektrumon pont most megy egy film a gyermekek fejlõdésérõl. Elõtte is volt egy mûsor. Spilled Milk, a magyar cimét elfelejtettem
Tiszta röhely pedig magyarul nézem, de mégis az angol feliratok maradtak meg a hangok meg.... egyik fülemen be a másikon meg ki
Na puszi
sasha
18-19????