Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én eddig még nem irtam a topicba, csak olvastalak benneteket! Nagyon tetszik nekem ez a topic, olyan jó hangulata van!

Én 26 hetes vagyok (vagy leszek holnap?), és ö lesz az elsõ kisbabánk. Már most imádom, de gondolom ezzel mindenki így van. Holnap dolgozom utoljára, úgyhogy ezután még többet fogok a gép elõtt ülni, mivel én csak itthon tudok internetezni. Már alig várom, hogy ne kelljen korán kelnem.
Tulajdonképpen ez az egyetlen indok, ami miatt abbahagyom a munkát, ugyanis rengeteget tudnék aludni. Bár ez a baba elõtt is így volt, talán egy kicsit lettem aluszékonyabb, így viszont kínszenvedés minden nap.

Sasha! Szeretnék én is bekerülni a táblázatba, az adatok:

26. hét
28 éves vagyok
1. baba
Budapest XIII. ker
aug. 05.
MÁV Kórház-dr. Mészáros Márta

Sziasztok, üdv mingenkinek:

Zsanci
zsanci

Bibi!!!!! Én már látom Bubu babáját!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sheila!
Olyan gonosz vagy! KépKép
Úgy gondoltam, hogy még senki nem marad úgy, tehát nem Te leszel az elsõ. Majd én! KépKép

De hát mi a francot magyarázkodok itt. Kiforgatja ez a nõszemély a szavaimat, pedig nem is tartottam elé vörös anyagot.. KépKép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Szia Zkati!

Hogyne emlékeznék rádKép Mindenki nagyon szoritott értetekKép Jó hogy "visszalátogattál", mindig örülök annak ha a babázók visszajárnak és életjelet adnak magukrólKépKépKép

Sheila!

Erre gondoltál?? Kép
\ clipart { angry } természetesen köz nélkül...

http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi ... lister.cgi
Innen szedem õketKép

Szia Gitta!

Pihend ki magad még amig lehet, hogy utána újult erõvel térhess vissza az "élet"be. Meglásd amint elkezdesz dolgozni gyorsabban fog telni az idõ. Okosabbat sajnos nem tudok, de azt tudd, hogy melletted állokKép

puszi
sasha
18+5

Kép
sasha

Ó, Gitta!

Szegénykém...Kép...mit is mondhatnék...
nagyon-nagyon együttérzek Veled...
pihenj sokat, erõsödj és gyógyulj meg!
tudom, hogy Te erõs lány vagy és hamarosan örömhírrel érkezelKép,Kép,

nagyon köszönöm, hogy figyelemmel kísérsz minket, olyan jólesik Kép,

mi is ezt tesszük majd nemsokára, ha visszatérsz babával a pocidban Kép

Kata!

Köszi, kikeresem MentátKép,
hogy Neked milyen szuper a memóriádKép,

Sasha!

Igen, nagyon is elképzelhetõ, hogy Niki lakik a pocidban,
én is megéreztem mindegyik gyermekemnél, hogy mire számíthatok...Kép, és bejött...Kép,

én is lányként gondoltam Melissára, még a fogantatás elõtt...Kép,Kép.

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Gitta!
Olyan jó hallani rólad. Bár elég lenne már a sok rossz hírbõl. Kép
Itt mindenki szorít neked, hogy minél hamarabb újra a táblázatunkban lehess.

Köszi, hogy azért olvasgatod a topicunkat. Ez valahol jó jel, mert van erõd más kismamák írását olvasgatni. Jössz Te ide hamarosan, hidd el!

Szerintem Sheila fog gyõzni! Úgy gondoltam, hagyom! Jó nekem a 2. hely is... Kép Egy skorpió tudja, hogy fölösleges kikezdeni egy bikával... Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Jajj Sheila, Kata!

Olyan kis izékék vagytokKépKépKép

Szia Zsanci!!!!

ÜdvözlégyKép Hát ezzel az alvás dologgal én is igy vagyok valahogyKép Ha reggel nem alhatok sokáig, akkor délután bepótolom, ma is fél 5-tõl alukáltam kb 7-igKép

Táblázatba beritalalak, a péntekiben benne is leszel már!Kép

puszi
sasha

Kép
sasha

Én már 21.48-kor láttam Bubu babáját!
Senkit nem érdekel?????

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata!!

azért félreérthetõ volt, nem??Kép,

de TE nem haragszol, mert érted a viccet, tudomKép,Kép,
Én is akarom látni Bubu babáját!!!!Most!!!Kép,Kép,

Sasha!!

Nem egészen erre, de ez sem rossz...
arra gondoltam, amit Kata mutatott most, és Te kicsit feljebb!

Zsanett!!

Szeretettel üdvözöllek!!
Aludj, jó sokat, én is nagyon álomszuszék vagyok!Kép,
ki kell használnunk a lehetõséget, a baba úgysem hagy majd...

engem már most semKép, Kép

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila!
Dehogy haragszom. Azért tettem vigyort!

Mentával kapcsolatban nem a memóriám ilyen klassz. Kikerestem mikor szült, és tudom, hogy ez elõtte volt 1-2 nappal.

Bubuék képe fent!!!!!!!!!!!!
Az UH képek, babáknál!
Azt hiszem ezt a két albumot ketté kellene lassan venni. UH-ra és babákra. Ugye????

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata!

Azért készülj, mert a Te kis Dórid is lehet még bika,
ha május 20. elõtt érkezik!!Kép,Kép,Kép

hihi,KépKép én már látok is bizonyos erre utaló jeleket a viselt dolgai alapján..-Kép,Kép,

Te skorpió vagy?? húúú...veszélyes...Kép..

Ne aggódj, velünk ki lehet ám jönniKép,Kép,
mi ketten is jól megvagyunk, nem??Kép

Sheila

Megyek Bububabát nézni!!!KépKépKép

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Zsanci!

Üdv köztünk és boldog babavárást velünk! Kép
Jól teszed, hogy aludni fogsz. Én világ életemben álomszuszék voltam, de most aztán fõleg.
Állítólag most kellene kialudni magunkat, de hát a baba már most sem hagy, na meg azok az állandó éjszakai járatok... Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sheila!

Veled lehet, hogy ki tudok jönni, de bika férfivel már nem. Tudod? Május 1. Kép
Viszont egy szûz férfivel... Kép Csodálatos!!!! Kép

Igazad van, Dóri tényleg lehet még bika. Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata!!

Kép,Kép akkor remélhetek, hogy én is egy-két nappal vagyok elõtte???Kép,

de ha választhatnék inkább utána lennék egy-két nappalKép,

Sheila a telhetetlen...

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Kata de igen érdekel BubuBaba!
Megyek is megnézemKép

sasha

Kép
sasha

Kata!!

Kép azért azt a bizonyos férfit nem nevezném szûznek....Kép,

tekintve, hogy van egy Dórija...Kép,Kép,

hûûû...azt hiszem mára eldugulok, túlságosan átlendültem a depibõl!!!Kép

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Lányok jó láttam Lilibaba mosolyog??? Vagy valami olyasmit csinálKép

Sheila!

Tökéletesen igazad van a szüzekkel kapcsbanKép hihi bocsi nem akarok belekontárkodni a dolgokba illetve ....Kép
Húú viszont nekem szoritsatok hogy ne jöjjön elõbb a baba mert akkor szüz lesz és tekintve hogy én kos vagyok... ajaj
sasha

Kép
sasha

BubuBaba GYÖNYÖRÛ!!!!!Kép,Kép,Kép

Én olyan IRIGY vagyok...Kép

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Kata

Lemaradt, Ne értsd félre de nem volt dolgom szüzekkel még és egyet sem ismerek, nem tudom hogyan jövök ki e csillagkép szülöttével és nem a saját gyermekemen szeretném megtudni ha nem jólKép Apukám mérleg és én nagyon szeretem õt ugyhogy az jöhetKépKépKép

cuppp
sasha

Kép
sasha

Sheila!

Szorítok, hogy neked is csak 1-2 nap legyen hátra!!! Kép

Már én is azon gondolkodtam, hogy lassan menni kellene aludni, mert túl jó kedvünk van. Kép
Vesztünket érezzük?

Na jó, igazatok van, tõlem már nem az Kép, de élni vele, csodálatos! Kép

Sasha!
Azt hiszed ha skorpió lesz az jobb lesz?
Kérdezd csak meg a férjem, jó-e neki, hogy én skorpió vagyok! KépKépKép

Ja kérdezhetek valami?
Mit csinál ilyenkor a párotok amikor itt szórakozunk?
Talán jobb lenne chat-elni, nem?

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata!!!

Nem találom az arhívban Menta hozzászólását!!!Kép

pedig úgy érdekelne...a január 31. után március 04. következik, azon belül viszont a február 28.-i hozzászólásokkal kezdõdik...Kép sorry...

Sasha!!

Szorítok, hogy ne szûz legyen Niki...Kép..-mármint ne szûz jegyûKép,Kép,
jól láttad, Lilibaba mosolyog, és egyáltalán nem olyan, mint
aki 1 hetes...Kép, inkább egy hónaposnak tûnik...Kép,Kép

BUBU IRIGYLÜNK!!!!

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Kata!!

Az enyém már lefeküdt...Kép

megyek is , mert lelkiismeretfurdalásom van!!Kép

ráadásul én mégcsak most fogok zuhanyozni...Kép

Jó éjszakát Mindenkinek!!!Kép

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila!
A 2001-es archívumban keresd!

Nem tudom miért a 2001-ben van.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sheila!

Én most jöttem vissza a zuhanyozásból, úgyhogy elteszem magunkat holnapra! Kép

Szép álmokat mindenkinek! KépKép

Kata

Ui.: Remélem mobil elejtésben nem hasonlítunk Kép, úgyhogy NST után dobok egy sms-t.

KépKép

KépKép
kata007

Sheila kösziKép
Kata! skorpió nem lehet, mert akkor már madnem 2 héttel túlhordanám és akkor már meginditják. Szûz még lehet, ha elõbb akar jönni 2-3 héttel...

Ja az én párom a film közben elalukáltKép Had aludjon, addigis itt kontárkodom, eyedül uncsi lesz ugyhogy ha mentek, akkor nincs mit tenniKép

Jó éjszakát!

sasha

Kép
sasha

Sziasztok irígykedõk Kép!

Csak türelem és nektek is lesz szép babátok. Lili tényleg mosolyog ha jól érzi magát a bõrében és minden OK. De ha nincs így ugye akkor meg nem mosolyog hanem... Na ezt nem részletezem, mindenkinek Boldog babavárást! Még azért néha benézek, de mostanság valahogy megszaporodott a dolgom...

Bubu
bubu

Lányok!

Lenne egy kérdésem azokhoz, akik rendszeresen mérik (mérték) a höjüket, vagy legalábbis tudják, hogy hogyan kell csinálni és ad-e valami információt így babásan is.

Szóval: én a babásság elött sosem mértem a hömet, amikor megtudtam, hogy mizújs, persze sokmindent elolvastam egyszuszra. Többek között azzal a kijelentéssel is találkoztam, hogy a baba 37,5 °C-on érzi magát a legjobban. Na, ekkor persze kíváncsi lettem és elkezdtem méregetni, de sosem reggel (ahogy kéne), hanem mindig napközben. 37,0-37,1 °C-okat mértem. Ma viszont már az ágyban megmértem és 36,7-36,8 lett az eredmény. Nagyon nem értettem a dolgot, így mértem húsz perccel azután is, hogy felkeltem: 37,1-37,2! Mindig abból indultam ki, hogy a reggeli hö a legmagasabb, ez nem így lenne? Tévhitekre épült a tudományom?
Már többször elhangzott itt a topicban is, hogy a lázzal nagyon vigyázni kell. Gondolom, ha eléri a 38 °C-ot, akkor már lázról beszélünk, vagy lejjebb lenne a határ? Múlt héten 37,8 °C-ot mértem a magzatvíz-vizsgálat utáni délután, annak is tudtam be, hogy megemelkedett a höm. Volt valakinek már hasonló tapasztalata?

Köszönöm az infókat:
Csipkebogyó 13+5
csipkebogyó

Edina!
Pedig tegnap este a másodszorra megadott címedre küldtem. El vagyok kenödve, ha ez sem sikerült! Kép Hol lehet a hiba? Mások mindent megkapnak... Gondolom...
Csipkebogyó
csipkebogyó

Sziasztok
Tegnap nem nagyon tudtam titeket olvasni, de ma bepotoltam.
Nagypocisok jól felpörögtetek az este, így nekem vidám lett a reggel köszi.
Mindenki azt irta hogy a párja türelmetlen és a babák meg direkt nem akkor mozognak mikor az apuci is szeretné érezni. Hát hétvégén én jól megsértõdtem mert majdnem forditva történt szóltam a páromnak hogy nézd hogy mozog erre õ jó mozog volt már ilyen. Ehhez hozzá kell tenni hogy nekünk a második babóca na de mégis.
Jó hir,
Ma este megyek dokihoz lehet hogy kiderül hogy fiu, vagy lány.
Mindenkinek szép napot
Kato 33+
katalinka

Sziasztok,

Lella, nincs idöm írni, jól vagyunk, majd csütörtökön jelentkezem.

Vigyázzatok magatokra. Remélem jól vannak a végét járók :-)
Puszi mindenkinek.

Lora
Lora

Kata, Sheila!

Ti, hogyan bírtok ilyen sokáig fennmaradni? Nekem már 10-kor leragad a szemem. Nem mintha utána olyan jól tudnék aludni, de még napi 9-10 órás alvás után is álmos vagyok.
Legnagyobb sajnálatomra ismét visszatértünk az éjszakai 2-3 sétára, ez normális? Mondjuk, érzem, hogy napközben is jobban nyomja a fiam a hólyagom, de hát ez akkor is borzasztó! Mintha valamelyikötök azt írta volna, hogy ez is lehet egy jel, hogy készülõdik a babóca kifelé, jól emlékszem, vagy szokás szerint belépett a kismama memóriám?
Lehet, hogy lemaradtam, de mi volt tegnap CTG-n, Sheila?
A kezdeti rosszkedvedbõl arra következtettem, hogy Melissa nem akar még kibújni, jól sejtem?
Mi elvileg holnap megyünk dokihoz és CTG-re, bár én sem sértõdnék meg, ha már nem kellene hazajönnünk, legfeljebb a kórházi cuccomért.
Két napja esténként olyan aktív kicsi fiam, hogy nem tudom elképzelni, hogy most ennyire jól érzi magát, vagy már ennyire nem fér el? Vasárnap este megtapasztaltam az elsõ fájdalmas rúgásait is. Na de nem panaszkodom, mert különben semmi bajom. Úgy látszik, abban is különbözünk, hogy engem nem idegesít fel, hogy folyton azt kérdezgetik, hogy mikor szülünk, sõt én kimondottan jól szórakozom, amikor megmondom, hogy (elvileg) szombaton és úgy elkerekedik a szemük.
Kata, ugye nekünk is beszámolsz CTG után?

Bubu!

Lili tényleg nagyon szép! Mégegyszer gratulálok hozzá!

Zkati!

Természetesen emlékszünk rád! Szinte hihetetlen, hogy már majdnem 5 hetes Máté. Mintha most lett volna, hogy folyton vártunk vissza a vizsgálatokról és közben reménykedtünk, hogy nem tudsz már jelentkezni.
Remélem mi azért nem húzzuk olyan sokáig! Boldog babázást és nemsokára találkozunk az elsõ napokban…

Norci!

A szülésznõnek csak a szülés után szoktak adni, a CTG-n nem! Egyébként szerintem is érdemes szülésznõt fogadni és nem a CTG miatt!

Sasha!

Látom te is jól bírod az „éjszakázást”. Mi a XIII. kerületben lakunk.

Sziasztok

Szilvi és Petike
39+3

Kata!
A gépelés már nekem sem megy hibátlanul!
bszilvi

Gitta!
Nagyon sajnálom, hogy ennyi megpróbáltatáson kell ilyen rövid idö alatt keresztülmenned. Mégis bízom benne, hogy hamarosan helyreáll a rend, kipihenheted magad testileg-lelkileg, és eröt meríthetsz egy sikeres babássághoz. Örülök, hogy van eröd jönni és írni nekünk, számomra ez nagyon jó jel. Gondolok Rátok és szurkolok, hogy ezentúl minden úgy sikerüljön, ahogy szeretnétek!

Kata!
Küldd el nekem légyszi a kis Lili képét! Úgy szeretném már én is látni azt a mosolygó "hónapos" hetes kislányt!

Sasha, Kata, Sheila!
Tudjátok meg, hogy ma reggel a Ti "cset"-eteken szórakoztam!

Sasha!
Szerinted hogy hangzana, ha beírnád Németo. mellé, hogy XVII. ker.? Lehet, hogy hülyén, de én mégiscsak pösti vónék és nem német, ugye? Nomeg a nyáron is otthon leszek pár hetet, talán még össze is hozhatnánk pár környékbelivel egy találkát...

Csipkebogyó
csipkebogyó

Lanyok, S.O.S.!!! Nem tudom elolvasni az archivumbol a tegnapi levelezesunket, csak a 10h 11 perckor altalam krealt hozzaszolasig nyitja megKép Kuldje mar el valaki a mailemre!!!! Please!!!!
lella

Sziasztok!

Mingyáááááá írok többet is, csak ezt most gyorsan akarom.

Lella!
Kát ápr. 29. van!!!!! A másikat is nézd meg!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép:KépKépKépKép:Kép

Ma, 07.23-kor 2.850 g-al, és 47 cm-el Melissa végre meglátthatta az anyut és az aput!!!!!!!!

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Hát akkor mégegyszer Sziasztok!

meglátthatta=megláthatta!

Bocsi, hogy még egy sort sem tudok hiba nélkül leírni, de mentségemre legyen mondva, hogy majdnem kiesett a kezembõl a lekváros kenyér amikor Sheila férjének az üzijét olvastam. A válasz után, azonnal tudatni akartam veletek a jó hírt! Kép
Ezek szerint nem véletlenül érezte a vesztét Sheila tegnap éjszaka. Kép

BSzilvi!
Én általában elég késõn fekvõ vagyok, de tegnap olyan jó volt itt a hangulat, hogy nem tudtam felállni a gép elõl. Kép
Természetesen jelentkezem az NST után!

Csipkebogyó!
Máris küldöm!
Hidd el, én is végigmosolyogtam a tegnap esti chat-ünket, amikor ma újraolvastam! Kép

Kata és Dóri (36.)

KépKép

KépKép
kata007

Csipkebogyó, Edina, Krisztinka!

Mail ment!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

De jó magammal beszélgetni... Kép

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Ez aztán a jó hír ma reggelre. Óriási gratula az Anyukának és az Apukának.Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Szilcsike
szilcsike

Sheila!

Gratulálok Melissához!KépKépKépKép
Melissának meg hamar sok tejcsit!KépKépKépKép
Pihenjetek sokat!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sheila!

Óriási gratula a kis Családnak! Nagyon vigyázzatok magatokra, és sok-sok finom tejcit kívánok nektek, a kispapának meg kitartást az elsõ hetekben és persze utána is!
Már mi is úgy várjuk a kis Danit, de még 9 hét az sok idõ!

Más.
Akik már a finishben vagytok, szoktatok néha olyan mozgásokat észlelni, amikor a baba egészen lent mocorog, olyan érzés, mintha a belsõ méhszájhoz érne hozzá? Néha úgy össze tudok rándulni ezektõla hirtelen nagy mozdulataitól, de nagyon szeretem, mikor ezt érzem, van amikor meg csak nagyon finoman ér hozzá. Néha meg apró kis remegéseket érzek, ez mitõl lehet?

Jövõhéten megyünk 3D uh-ra, már nagyon várjuk, ennek hatására tegnap éjjel azt álmodtam, hogy a kis arcát láttam, kinyitotta a kis szemét pislogot, és a kis fogatlan szájával még mosolygott is, és ráadásul teljesen úgy nézett ki, mint a férjem a kiskori képein!!! Annyira jó érzés volt!!! Most ismét minden nap beszélek hozzá, hogy nem kell félnie a vizsgálattól, minden rendben lesz és szépen mutogassa meg mindenét!

Én is éreztem már a legelején, amikor még nem tudta a doki sem, hogy kisfiú lesz és az is az eddigi uh-k alapján, nem egy szégyellõs fajta a kicsi fiú... Ez nagyon érdekes, hogy a legtöbben ösztönösen ráéreznek.

Mindenkinek boldog babavárást és még1x köszönöm a szülinapi jókívánságokat, tegnap a munkatársaim is megleptek egy nagy tál eperrel és narancsal, meg egy kis bûnözésre is készülök, ugyanis kaptam gumicukrot is, amit nagyon-nagyon imádok!!!

Üdv:
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Nagy-nagy gratula Sheilának és kislányának!!! Kép Kép Kép

iddi
iddi

Kata, koszi, megvanKépKép

Lora, mar aggodtam, nekem is sok munkam lett hirtelen, de en megis utanad keresgeltem, mi van veled. A lenyeg, hogy jol vagy! Majd irj csutin.KépKép
lella

Sziasztok!

Sheila - gratula és millió irigykedés Kép Kép Kép

Kata - akkor mostantól mi ketten "versengünk" tovább ? Kép Kép

Tegnap voltam a Dokimnál, MAnóka rendben, még mindig 3110-n állunk, semmi jele a szülésnek... leszámítva, hog ylassan minden mozdulatra keményedik a hasam... pedig nem bánnám már.
Ma CTG, jövö szerdán meg UH, pontosítjuk Manó méreteit.
De gyógyszert már nem kell szednem végre.

Tegnap intéztem a szülési szabadságos papíromat, voltam a leendö gyerekorvosnál is, meg járt nálunk a védönö - vagyis "laza" napom volt... ma csak 9 után ébredtem fel, igaz éjszaka 2 óránként mentem ki a mosdóba...

Szerintem, Kata, nézzünk ki egy napot és célozzuk meg azt, jó ? Aztán megbeszéljük a gyerköcökkel a részleteket Kép

Sok puszi:
Dojika 36+5

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika

Sziasztok,

En is nagyon gratulalok Sheilanak a pici lanyahoz.Nagyon varjuk majd a beszamolot isKép)))

Kataa
Kuldtem neked kepeket ,koszonettel vennem ha feltennel engem is.

Most dolgozom egy kicsit de kesobb jovok vissza,
Puszi mindenkinek
Kataa

Kép
Kép
kataa

Dojika!

Hát azt hiszem az aktív nagypocakosok közül, itt van még BSzilvi, Margaréta, Bori, Martina, Norci (bocs, ha valakit kihagytam).
Igaz, õk nem igazán panaszkodnak, de lehet, hogy pont azzal fognak meglepni minket! Kép

Bevallom õszintén, hogy én nem is tudok idõpontot kitûzni. Kép
A lányomnak pénteken anyák napja az oviban.
14-én aerobic bemutató,
18-án aerobic verseny Pesten,
27-én ballagás az oviban.
A ballagásra már szeretném Dórit babakocsiban vinni. Kép
Telhetetlen vagyok??????

Sheilát természetesen én is borzasztóan irigylem. Kép
A férje du. viszi be neki a mobilt, majd felhívom és beszámolok nektek! Furcsa lesz, most halljuk majd elõször egymás hangját. Kép

Kata és Dóri (36.)

KépKép

KépKép
kata007

Kata!

OFF:
Kösz a javaslatot, hogy nézzem meg a fejlécet, megkerestem most kettönél (a többi üres levelet már kidobtam) és tényleg onnan jött eredetileg mindkettö, ahonnan irtad korábban.
Remélem a figyelmeztetés hatásos lesz, és megnézik magukat! Ezek szerint ez az izé azt csinálta, hogy a listán lévö két embert összekapcsolt véletlenszerüen, és ugy küldte el magát, mindha az egyik küldene levelet a másiknak, ráadásul még subject-et is kreált. Csak éppen azért volt furcsa az egész, mert a mienkben (ellentétben a tieddel) nem volt virus. És nem hiszem, hogy régi lenne a virusinfónk, mert a férjem 2-3 naponta tölti le az újabb virusfile-okat a Norton AntiVirus viruspajzsához.

Gumicukor!

Az apró, ütemes remegések pl. a csuklás lehet! Egyáltalán nem olyan, mintha rugdosna, hanem szép ütemesen rezdül egyet érezhetöen.
Ha ilyen, akkor te már tudni fogod, hogy milyen az, amikor bent csuklik. Ez csak azért irom, mert sokan nem tudják, igy pl. a szomszédunk most szülte a 3. gyerekét, meg egy másik most várja a másodikat, de mindketten azt mondták, hogy nem érezték a csuklását a gyerekeiknek. (És ezért nagyon csodálkoznak, hogy idekint (Kép) mennyit csuklik, és egyáltalán nem zavarja. persze hogy nem, bent is eleget csuklik, nekem van, hogy egy nap háromszor is érzem.)
Mi, ha jól emlékszem, nagyon egyszerre fogunk izgulni a végén!KépKép

Beszti
30+3

KépKép
KépKépKép
beszti

Jó reggelt mindenkinekKép

Sheila!

Nahát! Millió gratuláció! Ezekszerint tegnap ezért nem fértél a bu..dbaKép Jaj micsoda meglepetés GRATULÁLOKKép JUhéééééé!!

Akkor máris dobom a babás táblátKép

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól
Blinczi Attila Vajk 3060 g, 53 cm 2002.03.02 ( - ) 1 nap
Zsebi Beni 1600 g, 47 cm 2002.03.04 ( - ) 14 nap
Virág Ráhel 3250 g, 56 cm 2002.03.14 ( + ) 1 nap
Zuzu Zorka Lara 3600 g, 61 cm 2002.03.16 ( - ) 6 nap
Forgi Péter Gergõ 3800 g, 58 cm 2002.03.22 ( - ) 2 nap
Andysj Madison Shannon 3393 g, 48,5 cm 2002.03.22 ( - ) 2 nap
Heni Szandi 3300 g, 53 cm 2002.03.25 ( - ) 19 nap
Zkati Máté 3850 g, 58 cm 2002.03.27 ( + ) 15 nap
Vuckó Eszter 2250 g, 46 cm 2002.03.27 ( - ) 14 nap
Mummy kisfiú Kép 3600 g, 56 cm [size=-2]?????[/size] [size=-2]?????[/size]
Krita Nelli 3450 g, 50 cm 2002.04.19 ( + ) 8 nap
Mia Soma 3290 g, 55 cm 2002.04.14 ( - ) 24 nap
Bubu KislányKép 4000 g, 54 cm 2002.04.21 ( - ) 2 nap
Sheila Melissa 2850 g, 47 cm 2002.04.30 ( - ) 6 nap</pre>

pusszancs
sasha
18+6

Kép
sasha

Csipkegogyó, Bszilvi!

Kerületet beirtamKép Persze a tiedet Csipkebogyó zárójelbeKép
Az éjszakázást most azért birtam ilyen jól mert tegnap 16:30-19:00 durmoltam egy hatalmasatKép

sasha

Kép
sasha

Sheilaaaaaaaaaaa hipp-hipp hurraaaaaaaaaaaaaa! KépKépKépKépKép De jo, en meg egeszen lemaradtam, mert -sorban akartam olvasni tegnaptol ma fele- s mikor az ejszakai evodeseteket olvastam eppen szeles mosollyal, nana, hogy abba kellett hagyni -neha dolgozni is kellKép.
Megegyszer, gratula, nagy-nagy-nagy.

Kata, en nem kerdezgetlek, de azert varom a -szavaidat-KépKép, a ki-parnazas tetszett, anno en is igy csinaltam, de most furi modon megfajdul a hatam a ket labam koze tett parna-tol, no nem azonnal, nehany ora utan. Tok furi, nem?

Sasha, tudod, hogy vicc volt, az egyik legjobb dolog, ha egymas -oriasi bibijeit- mosolyogjuk meg sok-sok KépKépKépKépKépKépKép-el kiserve. Oromok a nyogesek kozott, tudod.KépKép

Lella 19+2
lella

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?