Sziasztok!
Kata!!
A mostani mailt sem kaptad meg?? / nemrég küldtem /
és tényleg nem ért oda a délelõtti???
nem tudom , mi lehet a gáz...
szóval sms-t küldeni nem tudtam, és válaszolni sem a Tiédre,
ugyanis délelõtt sikerült úgy leejteni a telcsimet, hogy tönkrement a kijelzõje
az NST jó lett, bár Melissa az elején nem akart mozogni,
aztán mikor a szülésznõ elkezdte lökdösni a hasamat dacból
pláne nem, a végén a kedvemért azért produkált néhány apró
mozdulatot...
leírom ide, amit reggel mailben hátha nem olvastad, de megpróbálom mégegyszer elküldeni...
szóval reggel azt hiszem a nyákdugót láttam távozni, bár ilyen váladékom már eddig is volt, de most rózsaszínes volt,
mintha picit véres lenne...( bocs, de nem tudom másképp szemléltetni )
ettõl lelkes lettem, fõleg, hogy a derekam is egyfolytában fájdogált és a hasam is, pont, mint mensi elõtt...
mondtam a dokimnak, mire Õ megvizsgált és közölte, hogy a méhszáj szinte teljesen!!! zárt...tehát az eddigi " fájások"
semmit nem jelentettek pedig volt bõven...
és most is fájdogálok...
a doki mondta, hogy a nyákdugó után akár pár nap is eltelhet, / ezt én is tudtam/ de az is lehet, hogy fél óra múlva jönnek a valódi fájások...szóval: nesze semmi, fogd meg jól!!
az elõzõ babánál fél nap múlva kezdõdött a nyákdugó után, de most felesleges ilyenben reménykednem, hogy Melissával is úgy lesz , mivel eddig is minden rendhagyóan történt...
fõleg az, hogy ma megkezdtem a 40. hetet!!
legközelebb a kiírt napon, jövõ hétfõn megyek NST-re, de akkor már amnioszkópia is lesz / hurrá!!!
/,
és a legszörnyûbb: amit elõttem már leírtatok / Kata megint a szívembõl szóltál/,
hogy MINDENNAP EZREN kérdezik : na, hogy vagy?? mikor szülsz???
és nem is sejtik, hogy a világ legbunkóbb kérdését teszik fel!!
esküszöm, már alig merek utcára, boltba stb. menni, és a telefont felvenni úúúgy IDEGESÍT!!!!
Bocsi a hosszas dühöngésért, egyedül Veletek nincs semmi bajom!!!
Puszi : Sheila
39+0