Új privát üzeneted érkezett!

Sasha, nekem nincs is cieom, de ha neked is van meg a Katanak is, akkor en is akajok egyet! KépKépKép

Kata, Sheila, Norci, kitartas!! Tenyleg, ti hany kisparnaval alszotok? Tegnap ezen tunodtem, mivel mar en is tamasztok, egyet a hatamnak, egyet meg a pocokam-fentre eso felkarom feltamasztasahoz Kép Igen, a megfordulas kezd egy kisse macerassa valniKépKép Szoval, hany kisparnatok is van?KépKép
lella

Mj
A nyaki redõ nekem is 2 mm volt, de már 1,8-ról is hallottam, hogy normális.

dec8 (20)
dec8

Lella!
Nem értettem, hogy mid nincs neked! Kép
Aztán visszaolvastam Sasha levelét... Kép

Szóval én mindig csak egy kispárnán aludtam.
Most már van egy nagypárna is a fejem alatt. Na meg van egy másik nagy, ami egész kemény henger alakúra össze van tekerve, azt teszem a lábam alá. Én ugyanis úgy tudok aludni, hogy félis oldalt, félig hason, és a felsõ lábam felhúzva. Na ez alá kell az a kemény nagypárna, amit mi gurigának neveztünk el.
Kicsit vicces vagyok a párom szerint éjszaka, amikor kisbálna mód megfordulok, és viszem a másik oldalra gurigát. Kép Sokáig tartott míg megtaláltuk a megfeleõ párnákat, hidd el. Volt olyan, hogy szegény páromnak alig maradt hely az ágyon. Kép
Bár mostanában nagyon nehéz megfordulni. Sokszor arra ébredek, hogy zsibbad valamim.

Kicsit aggódom Sheila miatt, mert még mindig nem jött az sms, hogy mi volt az NST-n... Kép
Vagy örüljek? Talán nemsokára visíthatok örömömben??? Kép

Kata és Dóri (36.)

KépKép

KépKép
kata007

Pucur, a -Hasznos linkek- topic otlete nagyon jo, tenyleg egy csomo fontos info elveszik az oriasi forgatagban, ha nem menti el valaki azonnal.

Moni, gratula az elso kismami-ruhadhoz!KépKép

Edina, Dec.8., a fiuk neha tenyleg turelmetlenek, meg jo, hoyg csak neha-neha!Kép
lella

Már megint tele volt elütéssel a levelem... Kép

Van olyan aki le tud írni hiba és elütés nélkül min. 10 sort??? Figyelni fogom, hogy megnyugodjak... Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziazstok!

Most van időm csak irni. Voltam dokinál és minden rendben volt szerencsére. Várnom kellett 1,5 órát, mert épp szüleszteni volt a doki, de addig is elszórakoztatott egy nagyon aranyos 6 hetes kis babuci. Kép)Olyan jó volt látni milyen kis picike és aranyos kis csöppség. Már én is nagyon várom, hogy én is itt tartsak. Kép)
A 18. hét után melyik a következő UH? Mert én most 26 hetes babaváró vagyok, és már nagyon szeretném látni a picikémet.Kép) De elfelejtettem, hogy mikor is lenne a következő Uh esedékes, mert mivel én vidéki vagyok azt nem pesten csináltatom, hanem a terhestanácsadáson.

A mocorgásokkal kapcsolatban már az én férjem is megjárta egy párszor. tegnap este is majd kirúgta az oldalamat amikor szólok neki, hogy jöjjön mert "Ficánka" beindult, épp valamit bütykölt a gépén , de hanyatt homlok rohan, erre akkor abbahagyta. Kép)) Teljesen maga alatt volt. Pedig még beszélt is hozzá, de semmi. Kép(

Ti akkor is választotok szülésznőt ha császárosok lesztek?

Kérhetnék én is jelszót a képekhez? Előre is köszönöm!!

Hetty
hetty

Lányok!
Az én párom is ilyen volt az elején. Egyszerûen nem volt türelme a mocorgásokat várni.
Látnátok most! Kép Most már nem kell várnia. Elég ha megszólal. Dóri azonnal köszön neki, és nem ám finoman, nõiesen. Kép Borzalmasan tetszik neki. Naponta többször magától bújik a pocimhoz, és persze beszélget a lányával, közben pedig tele szájjal vigyorog.
Ha már nekik nincs türelmük kivárni, akkor nektek legyen! Eljön az idõ amikor maguktól akarnak a pocitokkal babázni! Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata,
Jaj ez olyan jól hangzik (Beszélgetni a babával, aki reagál rá). Bárcsak már itt tartanánkKépKépKép

Dec8, Kataa,
Nagyon köszönöm az értéket!Kép

LellaKép

Hetty,
Ez nagyon jó kérdés. Én is császáros leszek a szemem miatt. 2 éve volt egy retina leválásom. Az orvosok sem és én sem akarok kockáztatni. A gyerekemet saját szememmel akarom látni felnöniKép Neked miért lesz császár? Bocs, ha már írtad, csak nálam ez lemaradt.

Néztelek a listán? Még nem vagy rajta? Vagy elkerülte a figyelmemet?Kép

Pusszancs mindenkinek,
Moni
mj

Moni!
Tavaly október környékén nekem is ilyen vágyaim voltak. Kép Olyan hamar eltelt az idõ, mintha tegnap lett volna... Kép
Emlékszel amikor a "megint megjöttben" valaki úgy fogadott, hogy sipirc innen? Én kis naív mennyire félreértettem. Kép Az is annyira friss még, most meg már szülni készülök. Kép

Kata és Dóri (36.)

KépKép

KépKép
kata007

Kata!

Megvannak a képek rólunk egy meg a Lilirõl külön, de én nem követtem hova vagy hogyan kellene feltenni. Segítenél? Köszönöm. Elküldöm neked õket.

Egy gyors lista aminek nagyon nagy hasznát vettem a kórházban: müzli, joghurt, alma, sok innivaló, hátmosó kefe, nedves wc-papír kamillás, rövid nadrág és pólók napközben, egy jó méretû párna a szoptatáshoz, mellmasszázsolaj /recept van ha kell/, pásztortáska tea /vérzés csillapításra/, kamillatea és citromfûtea / egyéb görcsökre Kép/, hálós bugyi és Tenna betét /elõször az inkontinencia, késõbb a Lady változat/, Avent Isis mellszívó, Garmastan kenõcs, nekem kellett bimbóvédõ / Medella - több méret is van/. Más most nem jut eszembe ...

Bubu - az elfoglalt anyuka
bubu

Kedves Névtelen Vra!

Hé, ez igy nem ér!!!KépKépKép Igy leleplezni!KépKép Igen, én én vagyok!)Kép
Ha te vagy az, akkor ezek a kérdések neked szólnak (és remélem, hogy tényleg találnak!Kép):
És nálatok? Sikerült a költözés? (Látod, én még csak itt tartok, annyira régen találkoztunk!) És a második baba jön már?
Hogy vagytok? És mikor akartok minket meglátogatni?
Hogy találtál ide?

Szilcsike!

Megcsinálják, szerintem rajta is van az UH lapon, mert kötelezö (nincs rajta valami kicsi számérték a fejkörfogat meg ilyesmi mellett? Talán az enyémen 1,6 mm volt).

Kata!

Köszi a mélt, ment vissza, remélhetöleg megkapod. Ha nem, akkor majd irj! Voltak még kérdéseim...Kép Ha esetleg nem megy el (remélem elmegy), akkor OFF leszek, és bemásolom ide...

Hetty!

Hát, ha egyéb ok nincs, vagy te külön nem kéred, akkor menetrend szerint a következö UH a 30-32. héten esedékes. Én már nagyon várom, nekünk most lesz esedékes (elözöleg én a 19. héten voltam, de rég...).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kata!

Kösz, közben vissza is jött a válaszod, sikerült késöbb megnéznem a méleket!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kata!

Olvastam valahol, hogy a vége felé érzed, ahogy szinte odakucorodik a baba a tenyeredbe amikot simized. Én még soha nem éreztem ilyet csak azt hogy mocorog. Nálad mi a helyzet ez ügyben?
hetty

Bubu!
Jöhetnek, felrakom. Már alig várom... KépKép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Beszti!

Ez nem igazság!!Kép(( Az még olyan messze van. Az még egy jó hónap. Nem tudom kibírom e addig!!Kép

Hetty
hetty

Hetty!
Nálam a 18. hét után a 26. héten volt, majd a 34. héten UH.

Az odakucorodást a páromnak csinálja. Az õ tenyerébe szokott belesimulni a hátacskájával, mint egy cica, amikor simogatod. Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata!

De aranyos lehet.Kép) De gondolom Nekem még azért nem csinálja, mert még csak 26 hetes vagyok és még nem érzem.
Lehet, hogy kikönyörgök mostanában egy plusz UH-ot. Hátha... Kép) A 18 heteset felvettük videora és folyton azt nézem. Most már bizti sokkal de sokkal nagyobb.Kép))

Hetty
hetty

Hetty!

Én sem tudtam, hogy kibirom-e, de kibirtam.
Persze azért kérhetsz extra UH-t. Nekem talán csak azért nem kellett, mert annyira aranyosan rugdos, hogy biztos voltam, hogy minden rendben nála. Extra UH-t én csak az elején kértem, amig nem éreztem a mozgását, hogy biztos megvan-e Kép, minden rendben odabent.
A mocorgásról annyit: szerintem már nem kell sokat várni arra, hogy olyan dolgokat csináljon, mint Katának. Nekem is csinál hasonlót, meg a páromnak is. Söt, vele különösen szeret játszani. Tegnap meg szinte ki lehetett tapintani valami kis testrészét (lábacska), annyira kitolta.

Beszti
30+2

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Edina, Bori, megkaptátok a maileket?
Kata! Köszönöm, azt hiszem, minden kép ideért.Kép
Szilcsike, két hete voltatok uh-n?
Nálunk nincs sok újdonság, szeretnék Nektek egy kellemes hetet kívánni!
Minden jót: Csipkebogyó 13+4
csipkebogyó

Csipkebogyo!

Nem kaptam semmit sajnos Kép probald meg a spotger@hotmail.com -ra ha a vasorru@mailbox.hu nem megy.

Kata!
Elkuldened nekem az ujonnan erkezett kepeket?

Edina
edina

Sziasztok!

Kata 007! A megint megjöttben én voltam aki sipirccel fogadott.

A választott szülésznõvel kapcsolatos kérdésre senki nem válaszolt. Bitte!

Norci
Norci

Norci!

Nyugi lesz meg valaszod a szulesznovel kapcsolatban, bar magam reszerol azert voltam kuka mert fogalmam nincs hogyan mukodik ez otthon.

Edina
edina

Szilcsike, Dec8:
en is XXI!!!!

csak ma mingya szulok Kép persze, attol meg itt maradok....

Vegzos pocakok, nektek is nagyonhisztis napjaitok vannak? Egyszeruen neha magamt sem tudom elviselni.
Ilyenkor az a jo, hogy nincs ferjem, akit kikeszitenek.

majd ha lesz valakim Kép akkor annak ezt az idoszakot mar nem kell velem atelnie, hacsak nem akar sajat babacskat Kép

remelem 5-ig nem jon hidegfront, mert ugy latszik Pockom azt nem szereti.... utanna mar ! akar johet is a kicsiPocok
m
martina

Sziasztok!

Kata!!

A mostani mailt sem kaptad meg?? / nemrég küldtem /
és tényleg nem ért oda a délelõtti???
nem tudom , mi lehet a gáz...

szóval sms-t küldeni nem tudtam, és válaszolni sem a Tiédre,
ugyanis délelõtt sikerült úgy leejteni a telcsimet, hogy tönkrement a kijelzõjeKép

az NST jó lett, bár Melissa az elején nem akart mozogni,
aztán mikor a szülésznõ elkezdte lökdösni a hasamat dacból
pláne nem, a végén a kedvemért azért produkált néhány apró
mozdulatot...

leírom ide, amit reggel mailben hátha nem olvastad, de megpróbálom mégegyszer elküldeni...
szóval reggel azt hiszem a nyákdugót láttam távozni, bár ilyen váladékom már eddig is volt, de most rózsaszínes volt,
mintha picit véres lenne...( bocs, de nem tudom másképp szemléltetni )
ettõl lelkes lettem, fõleg, hogy a derekam is egyfolytában fájdogált és a hasam is, pont, mint mensi elõtt...

mondtam a dokimnak, mire Õ megvizsgált és közölte, hogy a méhszáj szinte teljesen!!! zárt...tehát az eddigi " fájások"
semmit nem jelentettek pedig volt bõven...
és most is fájdogálok...
a doki mondta, hogy a nyákdugó után akár pár nap is eltelhet, / ezt én is tudtam/ de az is lehet, hogy fél óra múlva jönnek a valódi fájások...szóval: nesze semmi, fogd meg jól!!

az elõzõ babánál fél nap múlva kezdõdött a nyákdugó után, de most felesleges ilyenben reménykednem, hogy Melissával is úgy lesz , mivel eddig is minden rendhagyóan történt...
fõleg az, hogy ma megkezdtem a 40. hetet!!

legközelebb a kiírt napon, jövõ hétfõn megyek NST-re, de akkor már amnioszkópia is lesz / hurrá!!!Kép/,

és a legszörnyûbb: amit elõttem már leírtatok / Kata megint a szívembõl szóltál/,
hogy MINDENNAP EZREN kérdezik : na, hogy vagy?? mikor szülsz???

és nem is sejtik, hogy a világ legbunkóbb kérdését teszik fel!!
esküszöm, már alig merek utcára, boltba stb. menni, és a telefont felvenni úúúgy IDEGESÍT!!!!

Bocsi a hosszas dühöngésért, egyedül Veletek nincs semmi bajom!!!

Puszi : Sheila

39+0

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Emberek bocsi, hogy tudatlan vagyok, de mi az az NST?

Edina a szülésznõvel kapcsolatosan meg annyit, hogy már pénteken megyek az elsõ CTG-re, szóval azért lenne fontos tudnom.

Üdv.

Norci
Norci

Norci,
én nem fogadnék tuticsászárhoz szülésznõt, egyébként viszont mindenképpen. Kép

Virág
Virág (fiore)

Edina!
Remélem most odaért a levél, zavar, hogy a múltkoriak nem jöttek vissza hibaüzenettel.
Csipkebogyó
csipkebogyó

Beszti!
Ha jól körülnéztél volna te is megtaláltál volna. Kép Igen elköltöztünk, hozzátok akkor megyünk amikor meghívtok Kép Kép . Amúgy a többit inkább mélben./hogy ne legyek annyira OFF/
vRa

vdomotor@yahoo.com
dvera

Virág!

Nekem nem lesz tuti császár, sõt remélem normál szülés lesz.
Szülésznõt pedig az orvos javasolta, hogy fogadjak, hogy ne kelljen sorba állni a CTG-hez, meg ha õ bízik benne, akkor én is.
A kérdés itt az, hogy a CTG-nél kell-e neki fizetni plusz pénzt, vagy sem, ill. vagy utólag a szülés után kicsit többet adni, mint egyébként.

Norci
Norci

Kata!
Amit Pucur irt az elemlamparol tenyleg jo! En buta elfelejtettem leirni, meg jo hogy mas gondolt ra. Mi nem ugy csinaltuk, hanem csak a hasam aljahoz tettuk es ott-tartottuk. Madike nagyon elkezdett ra mozogni. Es az is igaz, hogy nagyon figyel a hangokra. Madison is figyelt, sot miota kint van, azota sokkal jobban Kép. Neha kicsit feltekeny is vagyok, ha hallja az apja hangjat elkezdi forgatni a fejet amig meg nem talalja az apuci arcat, majd egy mosollyal nyugtazza. Es nagyon szereti a noverkejet is.
Neked azt mondta a doki, hogy ha nem fordul meg akkor nalad csaszar lesz? Es ha igen, hogy gondolta a dokid, epidurallal vagy altatassal?
Latod mar megint kivancsi vagyok!!!!!!!!

Vigyazzatok magatokra!!!
Andi + Madison 38 napos
andysj

Csipkebogyo!

Ma sem jott semmi pedig folyamatosan nezem Kép

Edina
edina

Üdv Mindenkinek!
Sajna nem tudok minden nap géphez jutni,de azért mindig végigolvasom a termést.

Én is rettenetesen utálom, hogy az összes kollégám ismerõsöm egyfolytában azt kérdezi: Hogy vagy? Mikor szülsz? Fõleg az elején, amikor folyton rosszul voltam, kedvem lett volna elõadni, hogy persze, nagyszerûen vagyok, csak mindjárt hányok, és ha éppen nem hányok, akkor is a gyomorsavam a nyakamig ér, satöbbi. De a baj az egészben az, hogy az emberek elvárják, hogy Te, mint kismama igenis folyton ragyogj, arcodon üljön átszellemült mosoly, és légy türelmes, amikor nyugdíj elõtt álló kolléganõd (akivel még soha öt szót nem váltottál) már ötödször mutatja meg unokája fényképeit... Brrr!

Norci:

"NST (Non Stressz Teszt)
Fiziológiás terhesség esetén a betöltött 36. héttõl fekvõbeteg intézetek járóbeteg szakrendelése végzi el a magzati szívhang vizsgálatot. Amennyiben a magzatmozgásra a magzati szívfrekvencia emelkedik, a magzat méhen belüli állapota jó. A magzati szívfrekvencia a kétszerese a felnõttének." (Babapont)

Kata:

Én már lassan két szót nem tudok hibátlanul legépelni...
Nekem még nincs pocis képem, de szívesen felraknék egy esküvõit, és szeretném megnézni a többieket is! Kérlek küldj jelszót! inhoffancsa@yahoo.com

Sasha:

Ha bekerül a táblázatba a kerület is: VII! Bár mire megérkezik a Babuli remélem már Szigetszentmiklós lesz belõle!

i_ancsa
16+1
i_ancsa

Kata!
Köszi, hogy felraktad a képed, kérek jelszót, még nem kaptam.

Sasha!
XVIII. kerületi vagyok.

Kedves finishben lévõk! Nagyon szurkolok nektek, és megértem a zaklatós kérdések miatti bosszankodást. Még nagyon távol vagyok a végétõl, de a hugom "mindenórás", és szintén megviselik ezek a kérdések. Jót vihogtunk tegnap este, elmesélte, hogy délután kiment a kertbe, és látta, hogy egy nagy madár köröz a ház fölött. Gyorsan kihívta anyámat, egy gólya volt! De nem szállt le, egyben is vannak még.

Dec8!
A Szent Imrében vannak különbözõ szülésre felkészítõ elõadások, én is tervezem, hogy el kéne nézni.

Conti (29+3)

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Kataa,
OFF: az elozo profil keprol jottem ra, hogy ismerem a ferjed!( Az egyetemrol- sot az en ferjem is ismeri - egy picit haverok is voltak...) Gratulalunk a kisbabatokhoz!!!
Tea
Tea

Pucúr!

Akkor a táblázatba a XIV. kerületet irom be!Kép

Dec8, Norci, Szilcsike, Kataa, Martina,

Kerületet bertamKép

Szilcsike!

Én holnap tudom meg az AFP eredményt! Nagy hangsúlyt nem fektetek rá, mert az eredmény nem 100% sõt!!! Nagyon megbizhatatlan. Külföldön több országban nem is használják éppen ezért. Ne izgulj feleslegesen miatta.

Jaj LellaKépKépKép

Cipõt szeretem volna irni, de már késõ volt javitani mert elküldte.

Kata!

Ejnye-bejnyeKép Nem figyeltél???KépKépKép Nem csak te nem tudsz 10 sort elütés nélkül leirniKép

Norci!

Szivesen válaszolnék ha tudnám a választ....

Sheila!

Jajjj de izgulok!!! Szóval ilyen dacos a kisasszony???Kép Mint emlitettem a topikban hozzászólók valszinü azért nem kérdik mikor szülsz-tök, mert nyomon tudjuk követni az eseményeket és van egy táblázatunk amiben minden világosan le van irva...Kép

Lányok jó nektek hogy a baba mozgását már az apuci várhatja, mert nálunk még én is várom, ugyanis nem jelentkezik. Tudom idõvel fog, de olyan jó lenne tudni hogy mikor. Lányok ti nem éreztétek-érzitek, hogy fiú, vagy lány lesz??? Nekem még nem állapitott meg semmit az UH de olyan lányt érzek hogy na. És mikor gondolatban beszélek hozzá, vagy amikor róla van szó akkor mindig a nevén szólitom. Fiú név szinte fel sem merült, de azért többször nekiestünk már a megválasztásának, de semmi sem jó sem nekem sem a páromnak nem fogta meg 1 név sem a fantáziáját, és az érzés is oly távoli. Ja és álmodtam is lánnyal. Még azelõtt hogy orvos rábólintot volna hogy igen gyermeket vár... Szerintetek???

sasha
18+5

Kép
sasha

Kataa,
OFF: az elozo profil keprol jottem ra, hogy ismerem a ferjed!( Az egyetemrol- sot az en ferjem is ismeri - egy picit haverok is voltak...) Gratulalunk a kisbabatokhoz!!!
Tea
Tea

Sheila!

Idõközben megkaptam a reggeli mailt, 13.42-kor. Gyors volt, ugye?
Az esti is megjött. Már bizisten újra sms-t akartam írni, amiben szentül megígérem, hogy nem fogok irigykedni, ha már a szülöszobán szenvedsz, csak adj életjelet! KépKép
A lényeg, hogy minden ok. Holnap írok Neked.
Itt most per pillanat nem is tudom mit írhatnék bíztatót. Egy biztos: nem Te leszel az elsõ kismama, aki örökre babás marad!!!

Norci!
Igen, tényleg Te írtad, hogy sipirc. Én buta pedig mennyire félreértettem. Kép
Az NST ugyanaz mint nálatok a CTG. Én már négyszer voltam.

Andi!
Már ki is próbáltuk a lámpás trükköt. Kép Dórinak nagyon tetszett, de a nõvérének és a papájának mégjobban, amit lemûvelt a pocimban. Kép
A császár csak futólag került szóba a dokimmal, mert õ nagyon bízik benne, hogy még befordul. Talán ezért nem izgat engem sem, mert nagyon megbízom a dokimban, s ha õ nem izgul, akkor nekem sincs rá okom. Kép Holnap megyek hozzá NST-re, majd rákérdezek.

i_ancsa!
Ok, megy mail, és tökéletes lesz kezdésnek az esküvõi is. Szinte mindenkinek van fent olyan is. Kép

OFF!
Lányok!
Egész nap azon gondolkodtam, hogy leírjam-e mi történt ma velem. Végülis talán hasonló esetben majd eszetekbe jut, és okosabban viselkedtek mint én.
Oviból hazafelé, kissé elbambulva sétáltam. Arra riadtam, hogy egy rendõr elém áll, és azt mondja, hogy "most inkább ne menj arra!" Ismertem a srácot, kollégám, így azt hittem látta, hogy el vagyok bambulva és szórakozik velem. Aztán önkéntelenül is arra néztem amerre õ. Egy fekete nejlont láttam a földre terítve. A többit nem részletezném.
Lányok! Én soha, de soha nem undorodtam a vértõl, vagy ilyesmitõl, hiszen a nickembõl, sejtitek mi a munkahelyem, de most a kollégám karjaiba szédültem. Elsötétült minden. Szóval amikor látták, hogy tényleg minden ok, elengedtek, de én azonnal a közeli ABC-be mentem ahol sok ember lát, ha mégis valami bajom van.
Csak azért írtam ezt le, mert bárkivel elõfordulhat és jó ha tudjuk, hogy ennyire megváltozik az ember még ezen a téren is ha babát vár.
ON!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Conti!
Szívesen! Kép Mail ment!

Sasha!
Figyeltem én, hogyne figyeltem volna. Csak már olvasni sem tudok. Kép
Én annak olvastam aminek Te szántad. Kép Csak amikor Lella megjegyezte, akkor olvastam utána és akkor már tányleg észrevettem a hibát.
Én már úgy vagyok vele, hogy nem érdekel ha elütök valamit. Mással is megtörténik, nem? Mentségemre legyen mondva, hogy túl messza van már a klaviatúra. Vagy a pocim lett nagyobb, vagy a karom ment össze... Kép

Olyan kíváncsi vagyok, hogy írod majd le az elsõ mozgást! Kép Tényleg csodálatos érzés lesz, hidd el.
Ja és anno én is kisfiamnak hívtam. Eszembe sem jutott lánynév. Nekem Balázs volt, és kisfiam. Önkéntelenül jött a számra. Aztán mégis Dóri lett belõle! Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata!
Megkaptad?

Bubu
bubu

Kata!

Aranyos vagy, mint mindig...
Mi is lenne velem Nélküled?
Kaptam kölcsön telcsit, légyszi dobj sms-t NST után!

azért ez a fekete nylon látatlanban is felborzolta a hátamon a szõrt!!

Conti!

Köszi az együttérzést!!

Sasha!!

Igaz, hogy mi nem gyötörjük egymást ilyen kérdésekkel, de ennek az is az oka, hogy maximálisan azonosulni tudunk egymás problémáival.
A mi együttérzésünk õszinteségbõl fakad, egyéb érdeklõdõké
pedig bizonyos fokú tapintatlanságra vall, mert azért azt sejthetik fõleg a nõk, akik maguk is tolattak már nagy pocakkal, hogy nem egy kéjmámor a 40. héten pingvinként döcögni kialvatlanul, és bizony néha már fájdalmak között...

és akkor vigyorgó ábrázattal kérdezik, hogy mikor??
és csodálkoznak, hogy neked ez miért nem olyan vicces, hogy
állandó "harckészültségben" vagy!!

Lányok, tényleg bocs az OFF-ért, de ma ilyen vagyok...
bika , aki elõtt folyton vöröset lengetnek...Kép,Kép,Kép...

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Bubu!
Még nem! Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sasha!

hogy csinálod ezt a vicsori fejet???
én is pont így nézek most ki, meg Melissa is a hasamban!!

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

ÁÁÁÁ, Kata!!

Még itt vagy???

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!

Nem tudom emlékeztek-e még rám. Talán a nagyobb pocakosok igen, akkor még ti csak a középidõben voltatok és ha emlékeztek én is azon panaszkodtam mindig, hogy utálom a Mikor szülsz már?, meg a Még mindig egybe kérdéseket. Szóval megértelek benneteket. De tudjátok ---- Minden baba megszületik egyszer, bent nem marad. Ti is ezzel bíztattatok, és így is lett, ha emlékeztek a 42. héten . Nagyon hosszú várakozás volt, és klassz volt, hogy velem együtt örültetetk a végén, (Legalább is így érezet. ) Máté szombaton volt 1 hónapo, gyönyörû kisfiú és nagyon jó gyerek, már az éjszakát szinte teljesen végigalussza és tényleg csak akkor sír ha valami baj van (hála istennek ritkán) és ha éhes, de azért nagyon.

Bocsi, hogy untattalak benneteket, de szoktalak olvasgatni benneteket és szinte mindig átélem azt a mindennapos izgalmat amit 1-1,5 hónapja érezem.

Szülésznõ:
Norci: Fogadj szülésznõt. Megéri. A Ctg-nél nem kell neki pénzt adni, szülés után kicsit többet. Átlagos a 10 ha nincs fogadva akkor is. (kórházi tapasztalat) én a fogadottnak 20-at adtam, de legalább 15-ször voltam ctg-n a túlhordás miatt, és tényleg végig mellettem volt, pedig elõre nem kapott semmit.

További jó pocaknövesztést, a finisben lévõknek könnyû és fõleg fájdalommentes szülést kívánok.

Ui.: Még annó kérdeztétek, hogy úsztam meg gátmetszés nélkül- Ha még érdekel valakit: Ezt is a szülésznõnek köszönhetem, a férjem szerint aki látta dolgozott rajtam eleget, állítólag mandulaolajjal kell dörzsölni a gátat, volt akitõl hallottam hogy kérdezték hogy hozott-e magával, nekem erre nem volt gondom mégis sikerült, de hozzátette, hogy elsõ babánál nagyon ritkán sikerül.
Szóval akinek az elsõ ne nagyon reménykedjen hogy megússza vágás nélkülé, a többieknek próba szerencse. Semmi gondom nem volt szülés után de azt hiszem amikor szültem legalább is akikkel beszéltem én voltam az egyetlen a többiek sajna napokig nem tudtak ülni, erre készüljetek. (Úszógumi!! vagy valami más)

Bocsi a sok dumcsiért, de talán valaminek hasznát veszitek
Sziasztok:

Zkati és Máté(Mindjárt 5 hetesen)
zkati

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van. Én sajnos nem mondhatom el ugyanezt. A hétvégén nagyon rossz volt a közérzetem. Iszonyúan görcsöltem, és erõsen véreztem. Ma voltam benn a dokinál, azt mondta, mérgezést kaptam a babától. Miért sújt még ez is? Mindenesetre megnyugtatott, hogy ennek nem lehetnek szövõdményei. Most egy hét szigorú fekvésre vagyok ítélve. A jövõheti munkábamenetelbõl sem lesz már semmi. Nagyon erõs gyógyszert írt fel a dokim. Az áráról már nem is beszélve... Na mindegy, majd csak kiheverem ezt is! Kép Már most nagyon várom, hogy mikor fog letelni az a fél év, pedig még csak egyetlen hét telt el azóta... Remélem legközelebb már csak csupa jóhírrel szolgálhatok nektek, már nekem is elegem van, hogy állandóan csak panaszkodom. De sajnos most csak ez van...

Sheila, Kata!
Annyira akartátok, hogy várjanak a babucik, hogy most már elõ sem akarnak bújni? Kép Figyellek ám benneteket, és kíváncsian várom, ki jut elöbb a finisbe! Kép

Mindenkinek boldog pockosodás, és jó babázást kívánok!

Üdv:
Gitta
gitta

Sheila!

Ok, fél 2-re megyek. Most protekciós leszek, úgyhogy talán hamarabb végzek! Kép

Ezzel a kérdezõsködéssel eszembe juttatad anno, amikor Menta volt a célidõben.
Õ is errõl panaszkodott, hogy már nagyon unja ezeket a kérdéseket. Ekkor én jöttem "hátulról", hogy Menta után már nem is merek érdeklõdni. Termésszetesen jött a válasz azonnal Mentától, smile vigyorral, hogy még egyben. Tehát választ kaptam, pedig nem is õt kérdeztem, de hát ez volt a szándékom.
Ha van idõd, érdemes kikeresni az archívumból azt a napot: 2002 Február 01. péntek. Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Conti, I_ancsa!

Beirtam!Kép

Kata!Kép

Jót vigyorogtam, köszönömKép "Figyeltem én, hogyne figyeltem volna. Csak már olvasni sem tudok. Én annak olvastam aminek Te szántad." KépKépKép

Nekem meg mindig Niki jön a számra...Kép olllyan jó lennnnneKép

Off
Párom is néz a tv-ben egy filmet ami halálraitéltekrõl szól és sorban végzik ki õket villamosszékben.... Olyankor mindig elkapcsoltatom egyszerüen még hallani sem birom, hiába tudom hogy csak film...
ON

sasha

Kép
sasha

Kata!

Küldtem emailt, két kép. Én hogyan tudom a többieket megnézni?

Mindenkinek!

Egyetek bármit, ami jól esik még aszülés elõtt, mert utána egészen megváltotik a helyzet - fõleg a hasfájós babáknál.

Bubu
bubu

Sheila!
Igen, még vagyok! Kép
Bal oldalt formázás- egyéb formázások- képek, mellékletek, jelzések- index.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Zkati!!!

Hogyne emlékeznék Rád!!!

hiszen lassan én is a Te cipõdben járok!!
már több, mint egy hónapja, hogy úgy izgultunk Érted??
sok puszi a kis Máténak, és köszi a hasznos tanácsokat!!!
remélem, talizunk minél elõbb az elsõ napok, hetekben...

Kata!!

Most olvastam újra az elõzõ hozzászólásodat!!
azt írod: " nem Te leszel az elsõ, aki örökre babás marad"...Kép,Kép,Kép, óóó, most megnyugodtam...

azért lécci áruld el ki az aki babás maradt...
szeretném felvenni vele a kapcsolatot egy kis tapasztalatcserére, hogy mire számítsak...

Kép,Kép,

de tényleg...úgy megnevettettél Kép,Kép, köszi!!!

Puszi: Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?