Új privát üzeneted érkezett!

Kata!!!

Te itt?????

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila!
Igen, itt vagyok! Kép
De az idõpontot nézve, Te már lehet, hogy kiléptél.
Mailt megkaptad????

Sasha!
Én is a telcsiszámomat akartam megadni, és a Tiédet elkérni. Hogy miért, azt már Sheila leírta! Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sasha!

Én megkaptam a mailod, de válaszolni nem tudok, pedig küldeném a számom. Visszajön tõled minden levél.
Viszont válaszoltál a körlevélre, pedig visszadobta a MAILER-DAEMON, hogy kézbesíthetetlen. De akkor honnan a francból tudtad, hogy mi a kérdés?????? Kép

Ilke, Conti!
Képeket felraktam.

Conti!
Te kaptál már jelszót? Nem szerepelsz a listában, hogy elküldtem neked. Ha igen, akkor bocs, én vagyok kissé szétszórt! Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata!

Megkaptam minden mailt!!! Az összeset amit küldtél és igazad lehet abban amit a másik cimmel kapcsban irtál!!!
A telcsiszám is megjött!!! Mindjárt cselekszem, aztán jövök!

sasha

Kép
sasha

Na lányzók!

Elvileg az átirányitás megszünt! Nem kell megiedni a másik is az én e-mail cimem, csak kb 6-7 hónapja az fw szarakodott (nem volt megjelenithetõ) és csak ott tudtam az e-mailjeimet megnézni. csak hát elfelejtettemKép Kép

puszi mindenkinek
sasha
18+3

Kép
sasha

Halihó Lányok!

Most az apa felügyeli a kislány alvását Kép, addig van egy kis idõm, míg be nem indul a bömbi valamiért.
Végig olvasni még nem tudtalak benneteket, így Sheila nem tudom miért kellene megvigasztaljalak.
A szülés lényege: Szóval vasárnap éjjel 1-kor 5 perces fájásokra ébredtem. Ezek rendszeresek voltak így egy jó óra múlva indultunk a kórházba, ahova az út háromnegyedóra volt és közben már hárompercesek voltak a fájásaim. Ott várt már a szülésznõ, aki nagyon nagy segítségemre volt végig. Szerintem nagyon érdemes a szülésznõvel elõre megismerkedni és rengeteg támogatást tud adni a nehéz pillanatokban. A szülés alatt utána is többször, amikor beértünk is enyhültek és ritkultak a fájásaim. Szóval a szokásos menetrend: vizsgálat, ctg, nõgyógy. vizsg. után burkot repesztett ar orvos. A szuper szülõszobában vajúdhattam, de nekem sokszor legjobban esett az ablakban állni a folyosón, amíg bírtam. Sajnos én kis buta indulás elõtt bevágtam két szendvicset retekkel -na ettõl folymatosan hányingerem volt és büfögtem. Ez a fájások kellemetlenségét nem enyhítette igazán. A dinamikus indulás után viszonylag lassan tágultam, kezdtem kimerülni úgyhogy kaptam glükózt infúzióban, majd mivel mindig visszaesett a dolog végül fájáserõsítést is. Tényleg szükség volt rá és akkor már nagyon kívántam bár csak lenne vége és aggódtam a babáért, akinek a méreteit nem tudtuk, az orvos is alábecsülte. Végül aztán a tolófájások beindulása sem úgy volt mint mondták, mert nem voltak folyamatos fájásaim, de tolásra ingert már éreztem. Az idõpontokra én nem emlékeszem, csak azt tudom, hogy észre sem vettem hogyan telik az idõ, és a végén szerintem már teljesen az endorfinjaim hatása alatt voltam. Kilenc után mondták hogy próbálkozhatunk a tolással, és még az orvos besegített a tágulásba - na ez nem egy leányálom. Aztán végre már volt elég helye a babának kibújni, talán 5-6 tolásperiódus alatt született meg Lili. Hogy kiférjen a buksija kellett gátmetszés is. Szóval tíz elõtt pár perccel látta meg a napvilágot és rettenetesen boldogok voltunk a férjemmel. Különben nagyon jó volt a kórházban is, eltekintve a fáradtságtól és a kezdõ anyuka nehézségeitõl. Végül a szokásos 4 nap után jöhettünk haza.
Na legközelebb majd leírom minek láttam hasznát.

Sziasztok
BUBU
Bubu

Sziasztok!

Nálunk semmi újság, egyre jobban vagyunk. Épp ezért lepett meg tegnap este egy pár kutya erõs fájás. Még én is meglepõdtem. Kb. fél óráig 5 perces fájásaim voltak. Már hívni akartuk a dokit, amikor vége lett.
Hát lányok 3. babásként, bármilyen hihetetlen, de elmondhatom, hogy nekem nem is voltak fájásaim pénteken és szombaton, mert tegnap volt. Kép
Tényleg igaz, hogy meg fogjuk ismerni! Kép A tegnapi fél óra alatt igencsak markoltam a plédet magam alatt... Kép

Sasha!
Ok! Kép

Bubu!
Köszi a történetet. Ügyes voltál! Kép
Hát most már Te is tudod "mi a magyarok istene" Kép De ugye mennyire megérte, és már mennyire elhalványult, hogy mekkora fájásaid voltak? Kép Most már örülj a babucidnak, sok boldogságot mégegyszer, és sok-sok tejcsit Lilinek!
Még egy kérdés: mikor osztod meg velünk a látványt amit pár napja már csodálhatsz? Mikor láthatjuk mi is a kis Lilit????? Kép

Kata és Dóri (36.)

KépKép

KépKép
kata007

Lányok!

Olvassátok el mit írtam a "ma megint megjött"-be Vasárnap, 09.31-kor!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Bubu, -isten hozott a mamak klubjaban-KépKépKép A felkezes gepeles is nagyon jol ment, a kislanyod neve is gyonyoru KépKép Varjuk a folytatast is, ha raersz!

Kata, ugy tunik, a kismamisag harmadszorra is okoz meglepeteseket, szamomra most latszik igazolodni a sejtes, minden terhesseg, minden szules mas-es-mas. Kitartast! Tudod, nagyon erdekes, hogy ti mennyire hasonlitotok egymasra a Sheilaval, hihetetlen! Es igaz! KépKép Meg egy keveske turelem, s utana olvashatjuk a ti story-tokat isKépKép Hat mi is varjuk!KépKép

Lella 19 Kép
lella

OFF koszi Kata! KépKép UtalomKép a virusokat!!! No meg azokat, akik ezeket a gonosz programokat irjakKép!
lella

Lella!

Igazad van. Nekem a két lánnyal sem volt egyforma, de Dórival meg szintén egy harmadik féle. Dórival szinte semmi bajom nem volt. Még vicceltem is mindig, hogy már lassan az a bajom, hogy semmi bajom. Kép
Mindenki azt mondta, hogy ez tuti kisfiú lesz, mert azzal nem szokott beteg lenni a kismama. Hát nálam ez nem jön be, mert eddig még mindig Dórinak látták. Kép

A Sheilával kapcsolatos sok-sok hasonlóságot mi is észrevettük. S ha tudnád még, mi mindenben hasonlítunk. Kép Amikor bemutatkozott itt a topicban, még meg is jegyeztem, hogy mintha én mutatkoztam volna be. Kép Szóval még az elmúlt 1-2 évünk is kísértetiesen egyforma a magánéletben is, nemcsak a terhességben. Kép Annyi különbség lesz azt hiszem, hogy õ hamarabb fog babázni most mint én.
Akkor persze én borzalmas irigy leszek, de ez az én bajom. KépKépKép

Kata és Dóri (36.)

KépKép

KépKép
kata007

Any, Shiela!
Köszi a biztatást, sajnos tegnap nem tudtam elolvasi, mert lefagyott a gépem. Most már jobban vagyok csak a gyomrom ég.
Any
Szerencsére még nem vizesedek, de emlékszem a bokám a végén már vizes volt, de nagyon hamar rendbejött a szülés után.
Bubu
Nagyon ügyes voltál, egy ilyen nagy babát szülni.
Kata
Örülök hogy jobban vagy, és szerintem a kedved is jobb.
Derüs hátralévõ hétvégét mindekinek.
Sziasztok Kato 33
katalinka

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, és a babucik is szuperul érzik magukat! Kép
Nem igazán olvasok el mindent, csak úgy bele-belenézegetek az írásaitokba. Kép

Mindenkinek köszönöm a támogatását, most már sokkal jobban érzem magam lelkileg. Azt hiszem kibékültem a sorssal. Már nagyon várom, hogy leteljen az a pár hónap. Legnagyobb örömömre a párom is már a következõ babát tervezgeti, pedig féltem, hogy nem is akar egy ideig hallani róla! Azt hiszem, az egész arra volt jó, hogy újra úgy vagyunk, mint amikor megismertük egymást! Ismét megvan közöttünk az a harmónia, amit már egy ideje hiányoltam. Kép

Mindenkinek boldog babavárást és babázást kívánok! Nem fogok minden nap jönni, de azért idõnként jelentkezem!

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!!!

Bubu!!

Köszi a történetet, nagyon ügyesek voltatok!!
Legyetek nagyon-nagyon BOLDOGOK a kis Lilivel!
Ezek szerint én is reménykedhetek, hogy valamelyik éjszaka
végre TÉNYLEG megindul a szülésem!!
hát ezért kellett engem vigasztalni...mert már úúúúgy várom!!

Lella!!

Bizony, 3. babásként is érik az embert meglepik...ajajjj!!
nem tudnám elmondani az elmúlt hét folyamán hányszor éreztem úgy, hogy talán most...és semmi.

Kató!

Örülök, hogy már jobban vagy!!

Sasha!!

A telcsiszámot köszi, persze hogy jó lesz így!!!
cserébe én is küldöm az enyémet...

Kata!!

Mit hallok?? Fájások?? 5 percenként?? Plédmarkolás??
Lehet, hogy ebben is hasonlítunk??
Nálam is minden éjjel elkezdõdik valami...és nincs folytatás...
azért a tegnap éjszakai kicsit más volt, olyan görcsöm volt
mint amikor a mensi akar megjönni...aztán visszaaludtam
és reggel már semmi bajom nem volt...sajna.
Holnap 12-re megyek újra NST-re.

Örülök, hogy jobban vagy, Dórinak kitartás...

Puszi: Sheila
38+6

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Szia Gitta!

Látod, minden rosszban van valami "jó"...még ebben a szomorú történetben is
újra egymásra találtatok...
Legyetek nagyon BOLDOGOK, és kívánom, hogy hamarosan megjelenjen a neved a táblázatban!!

Addig kényeztessétek egymást a pároddal, meglátod minden
jóra fordul!!

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Bubu, köszi a beszámolót, várjuk a folytatást isKép.

Kata, köszi, hogy feltetted a képeket.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Kata, Shelia - mint már öbbször szültek föleg Titeket kérdezlek, találkoztatok-e hasonló jelenséggel?

Az én drága MAnókám 3 napja este 6-kor "beindul" és vagy jó 2-3 órán át nem lehet vele bírni, szétrombolja a belsörészeimet... aztán nagynehezen elfárad... mitöl lehet ez? Volt ilyen tapasztalata valakinek?
Közben a hátam is majd beszakad, már nem bírok ülni se rendesen, se megfordulni vagy kényelmesen feküdni.

Elvileg 3-4 hét még, de nem tudom kibírom-e így, nem is lelkileg, mint inkább fizikailag...

Bubu- köszönjük a történetet. És gratula mégegyeszer a picilányhoz Kép

Holnap megyek az orvosomhoz, befejezzük a gyógyszerszedést - amit az infúzió helyett szedtem itthon - szóval lehet hogy a következö frontnál "elvérzünk" ? Kép Már úgy babáznék Kép

Puszi nektek,
Dojika 36+3

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika

Sziasztok!

OFF: Sosem néztem még meg hogy kitõl, de 1 hete jönnek (nem 1, de vagy 2-3 egyszerre) ismeretlen levelek nekem is. Én sem vagyok számitógépzseni, ezért ha olyat látok és ti is láttok hogy: .exe vagy ami ehhez hasonlit akkor nyomban delet a végeKép Kata az megkérdezhetem hogy a levélben mi állt? Mert nekem max 2 soros üzik (nem jegyeeztem meg hogy mibõl állKép) Lehet hogy a 2 nem függ össze egymással, de érdekesKép

ON:

Kata! Sheila!
KépKépKépKépKépKépKép szoritok!

Gitta!

KépKépKépKépKépKépKép Neked is szoritok!!! Nagyon örülök hogy irogatsz, és hogy már kicsit pozitivabban állsz az élethezKép

Puszi mindenkinek
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Sheila!
Mail ment!

Dojika!
Igen, nem csak a Te manód tud ilyet csinálni. Kép
Az mondja a "nagykönyv", a babáknak ilyenkorra már teljesen le kell lassulni.
Hát lehet, hogy lelassulnak napközben, de esténként mi is mozizunk, hidd el. Vagyis a lányom és a párom. Én pedig csak sziszegek.
Azt is olvastam, hogy a babáknál ilyenkor már megfigyelhetõ, egy alvási periódus, ami a születés után ugyanilyen lesz. Vagyis ha belegondolok, esténként az ember eljátszik majd vele, készíti a fürdéshez, tehát tényleg nem fog majd aludni.

Az meg, hogy mindened fáj, és sehogy nem jó, hát sajnos tényleg így van nálunk is. Bár én már éjszaka is kétszer meggondolom, míg egyszer megfordulok. Kép
Most már nem elég egyszer WC-re menni éjszaka. Igaz a rutin már megvan. Nem villanyt kapcsolni, mert kimegy az álom a szemembõl. Egész jól megy. Már nem megyek neki a saroknak, nem kell keresni a WC ajtó kilincsét.
Igaz esténként jobb ha teszek egy ellenõrõ körutat. Kép
Jobb leellenõrizni, hogy a lányom nem használta-e el a WC papír végét, hogy ne nekem kelljen éjszaka cserélni.
Vagy esetleg a férjem visszaállította-e a zuhanycsapot, vagy engem fog hidegzuhany érni éjszaka, a sötétben kézmosáskor.
Sajnos már mindkettõben volt részem... Kép

Sasha!
Nekem nem volt benne semmi. Üres levél volt.

Már megint regényt írtam.... Kép

Kata és Dóri (36.)

KépKép

KépKép
kata007

Kata!
Orulok, hogy jol vagytok. Azaz, hogy nincs semmi baj, es Dori is johet mar. Nem irigyellek, en is anno azon aggodtam, hogy megfordul-e a baba vagy sem, de szerencsere megfordult. Kép Itt azt mondjak az orvosok, hogy a 37. hetig szoktak a babak befordulni. Erre en vagyok a legjobb ellenpelda. En szuletes elott par oraval fordultam be. Anyukam nagy oromere Kép Kép Szoritok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen.
Amit most irok, nem ijesztegetni akarlak, de azert vigyazz a megfordito gyakorlatokkal. Igaz en is csinaltam, mig fel nem vilagositottak, hogy ha rovidebb a koldokzsinor, akkor a megfordito gyakorlatok hatasara aktivabban mozgo picur a nyakara tekerheti. En mikor anno ezeket csinaltam, a baba iszonyatosan mozgott. Majd abbahagytam miutan megijesztettek, de szerencsere igy is megfordult. Azt hogy mennyire erzed, hogy megfordul, szinten embere valogatja, en szinte nem ereztem semmit, azaz kicsit fajt az egyik ejszaka, majd masnap kicsit maskepp ereztem a mozgasokat, majd ket napra ra a doki is megerositett abban, hogy megfordult. Remelem nalatok is hasonlo lesz a helyzet es Dori baba megfordul.

Hanyingerrel koszkodoknek!
Nemreg olvastam az egyik itteni Baba-mama ujsagban, hogy kis mennyisegu borsmenta vagy gyomber tea segithet a hanyinger lekuzdeseben. De nem javasoljak nagy mennyisegben. Azt mondjak par korty segit. Mire en elolvastam ezt a cikket mar nem volt ra szuksegem, de remelem lesz akinek segit.

Andi + Madison (38 napos)
andysj

Bubu!

Még egyszer gratulálok Lilihez, és ha nem haragszol, küldök mélt is, jó?

Kata!

Vettem anyagot, de most jöttem rá, hogy a dolog nem is olyan egyszerü (azért menni fogKépKép), mert én még az életemben nem csináltam fodrot. Nem irnád le nekem mélben, de persze csak akkor, ha tudod, tudom, a pihenés nagyon fontos!!!KépKép
Ez a két hét azért meglepett, föleg ilyen méhszájlelettel, de tényleg igaz, hogy Dórinak még jobb bent, hadd fejlödjön!KépKépKép

Sasha!

Szerintem lehet virus mindenféle, én pl. mostanában rendszeresen üres leveleket kapok (feladó, téma (subject) van, de semmi más!). Szerencsére van tüzfalunk és viruspajzsunk is, nem fog semmi galibát okozni!Kép

Dójika!

Jó néhány héttel késöbb járok, de a babunk ugyanezt csinálja. KépKép Igaz, kb. este 1/2 10-kor. A múltkor már meg kellet kérnem a férjemet, hogy vegye le a kezét a pocimról, mert a baba nagyon élvezte a játékot, hát én már egy kicsit kevésbé...Kép

Beszti
30+2

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Hát nem aludtam valami jól! 2 körütam volt az éjjel és a reggeli kimenetel után már nem aludtam vissza. Ez volt a bajKép Azóta is úgy szédülök hogy csak na. Dülöngélek mint 1 részeg, egyenesen menni azt nem tudok. Félig vicces, félig meg hülye érzés. Szerencsére a hányinger még nem jöttKép Viszont rájöttem hogy már csak félhason tudok alukálniKépKépKépKép

Dójika, Kata, Sheila, és mindenki aki az "utólsókat" rúgja!

Kitartás! Én drukkolok nektek és az összes ujjam csuraban van értetek!!!

Pusszancs
sasha
18+5

Kép
sasha

Sziasztok!

Andi!
Köszi a tanácsot. Nem fogod elhinni, de tegnap óta én sem csinálom. Annyira fájdalmasan mozgott közben, hogy nem merem csinálni tovább. Ha akar úgyis megfordul, ha nem, akkor pedig nem én leszek az elsõ aki császárral szül. Már kezdek belenyugodni.
Mellesleg én sem érzem, hogy megfordult volna, de ma valahogy másképp mozog, mint eddig. Alig várom, hogy elkezdjen csuklani, mert abból jobban érezném, hogy hogy fekszik. Kép
Most úgy döntöttem, hogy másik módszert vetünk be. Állítólag az apuka hangjára is megfordulhat. Így most a párom is és a lányom is állandóan egész lent a hasam aljánál beszél neki, hátha... Kép

Beszti!
Csinálok pár képet, hogy hogy csináltam a fodrot.
Mail meg majd!

Kata és Dóri (36.)

KépKép

KépKép
kata007

Beszti!
meg=megy Már írni sem tudok...
De már el is ment! Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lanyok,

En is itt vagyok a hetvege utan.
Sacha,
Erdekes mert nekem is rossz ejszakam volt,2x kimenetel es remalmok meg forgolodas.Reggel meg alig hittem el de hanyingerem volt,pedig mar ket hete semmi bajom.Ehhez hozzajott egy reggeli fogorvos ami nem volt tul pihentet mostmeg itt ulok a munkahelyewmen de legszivesebben otthon fekudnek vagy aludnek egy jot.

Kata 007,Sheila,
Ugy irigyellek titeke hogy ennyire a vegen vagytok.es szoritok hogy minden rendben menjen.
Udv
Kataa
14+6

Kép
Kép
kataa

Gitta, orulok, hogy ujra egymasra talaltatok a paroddal, es annak meg meg jobban, hogy most mar valoban o az, aki tervezgeti a babat KépKépKépKép igen, azt mondjak, oka -felsobb oka- van mindennek, meg a rossznak is, amit neha nehez elfogadni. megyegyszer, nagyon orulok, hogy itt vagy, nagyon varunk vissza KépKép

Kata, szeles vigyorral olvastam az ejszakai kalandjaidrol, hidegzuhany es elfogyott wc-papirKépKép olyan, de olyan ismeros szituk KépKép

Ejszakai babamozgas - en azt hallottam, hogy az utolso harmadban tapasztalt babamozgasok jellemzoek lesznek az ujszulottre is, tehat, ha pld. ejjel hagyja aludni a mamijat a pocoban, akkor kibujas utan is jo alvo lesz, mig ha ejszakai programot szervez maganak, akkor biza a mamija se alszik sokat vele a megszuletese utan sem. Igaz lehet vajon?

Tegnap megvettem eletem elso szoja-szoszat. ha van valaki, aki fincsi recepteket ismer e temaban, a profilomban a mailem, varom nagy-nagy lelkesedessel a recepteket! KépKép

Lella 19+1
lella

Lányok itt a friss pocakos táblázatKép

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Hetek/napok[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] szanti 42 / 0 24 év/1.b. Budapest 04.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]2.[/size] Száva 41 / 5 29 év/2.b. Miskolc 04.17 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]3.[/size] Katka2 41 / 5 27 év/1.b. Etyek 04.19 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]4.[/size] Robi 39 / 1 27 év/1.b. Budapest 04.29 [size=-2]Péterffy Sándor Kórház[/size]
[size=-2]5.[/size] BSzilvi 39 / 3 26 év/1.b. Budapest 05.04 [size=-2]Sote II.sz. Nõi Klinika / Dr. Ács[/size]
[size=-2]6.[/size] Szilvi 38 / 3 28 év/1.b. Budapest 05.04 [size=-2]HIETE / Dr. Dancsó[/size]
[size=-2]7.[/size] Sheila 39 / 0 35 év/3.b. Gyõr 05.06 [size=-2]Gyõri Petz Aladár K. / Dr. Fülöp[/size]
[size=-2]8.[/size] Zsunya 37 / 5 25 év/1.b. Budapest 05.13 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]9.[/size] Csilla1 37 / 4 31 év/2.b. Budapest 05.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]10.[/size] Dojika 36 / 4 28 év/1.b. Budaörs 05.21 [size=-2]Schöpf-Mérei Kórház/Dr. Dulka[/size]
[size=-2]11.[/size] margaréta 36 / 2 26 év/1.b. Budapest 05.25 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen[/size]
[size=-2]12.[/size] Mano 36 / 1 29 év/1.b. Budapest 05.25 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]13.[/size] Vicamama 36 / 1 31 év/2.b. Pécs 05.26 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]14.[/size] Bori 35 / 5 32 év/3.b. Kisbodak 05.30 [size=-2]Mosonmagyaróvár[/size]
[size=-2]15.[/size] Kata007 35 / 3 35 év/3.b. Miskolc 05.31 [size=-2]Miskolc Megyei K. / Dr. Gyurkó[/size]
[size=-2]16.[/size] Martina 35 / 2 28 év/2.b. Budapest 06.01 [size=-2]BM Kórház / Dr. Gerencsér[/size]
[size=-2]17.[/size] Norci 35 / 1 27 év/1.b. Budapest 06.02 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]18.[/size] Törpi 35 / 1 26 év/1.b. Budapest 06.02 [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]19.[/size] Marcsi 34 / 0 31 év/2.b. Budapest 06.09 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]20.[/size] blano 33 / 2 24 év/1.b. Mezõkövesd 06.15 [size=-2]Eger Markhot F. K./Dr. Wernigg[/size]
[size=-2]21.[/size] Any 33 / 0 34 év/2.b. Debrecen 06.17 [size=-2]Debreceni Kenézy Kórház[/size]
[size=-2]22.[/size] Kato 33 / 0 27 év/2.b. Budapest 06.17 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szép[/size]
[size=-2]23.[/size] Pucúr 32 / 5 29 év/1.b. Budapest 06.15 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Radványi[/size]
[size=-2]24.[/size] Katesz 31 / 0 26 év/1.b. Budapest 06.30 [size=-2]Nyírõ Gyula K. / Dr. Szakonyi[/size]
[size=-2]25.[/size] gumicukor 30 / 4 25 év/1.b. Budapest 07.05 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]26.[/size] Beszti 30 / 2 27 év/2.b. Szigethalom 07.06 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Harsányi[/size]
[size=-2]27.[/size] Dió 29 / 4 27 év/1.b. Budapest 07.10 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]28.[/size] Conti 29 / 3 34 év/2.b. Budapest 07.12 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]29.[/size] Ilke 29 / 1 25 év/1.b. Budapest 07.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szigeti[/size]
[size=-2]30.[/size] Halacska 28 / 5 30 év/1.b. Kistarcsa 07.17 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]31.[/size] Nyuszi 27 / 0 32 év/1.b. Budapest 07.28 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Bábinszki[/size]
[size=-2]32.[/size] Malacka 25 / 4 36 év/2.b. Budapest 08.08 [size=-2]Szent István Kórház/ Dr. Petik[/size]
[size=-2]33.[/size] Csics 26 / 3 26 év/1.b. Budapest 08.08 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]34.[/size] Forti 25 / 4 30 év/1.b. Budapest 08.09 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Tûzkõ[/size]
[size=-2]35.[/size] Djeszter 25 / 0 29 év/2.b. Budapest 08.12 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]36.[/size] zsani 24 / 1 28 év/2.b. Budapest 08.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]37.[/size] Anda 23 / 1 27 év/1.b. Budapest 08.16 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]38.[/size] Petra 23 / 4 27 év/1.b. Budapest 08.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]39.[/size] Viktória 23 / 5 23 év/1.b. Budapest 08.23 [size=-2]Csepeli Weiss Manfréd Kórház[/size]
[size=-2]40.[/size] iddi 22 / 6 36 év/2.b. Budapest 08.28 [size=-2]Szt. János Kórház / Dr. Zeke[/size]
[size=-2]41.[/size] Nóra 22 / 5 24 év/1.b. Miskolc 08.29 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Dobos[/size]
[size=-2]42.[/size] lomis 21 / 5 26 év/2.b. Érd 09.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]43.[/size] Zsóka 19 / 5 24 év/1.b. Budapest 09.12 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]44.[/size] Kriszti 20 / 1 30 év/3.b. Galgamácsa 09.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Fábián[/size]
[size=-2]45.[/size] Nyusza 19 / 6 26 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Ádám[/size]
[size=-2]46.[/size] dec8 20 / 0 24.év/1.b Budapest 09.17 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]47.[/size] Gyöngyöske 19 / 5 30 év/2.b. Miskolc 09.19 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Sándor[/size]
[size=-2]48.[/size] ParaZita 19 / 3 30 év/1.b. Budapest 09.21 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]49.[/size] Lella 19 / 1 33 év/2.b. Tripoli 09.23 [size=-2]Oi Clinic[/size]
[size=-2]50.[/size] Edina 18 / 1 24 év/1.b. Portugália 09.30 [size=-2]Maternidade Daniels de Matos[/size]
[size=-2]51.[/size] Sasha 18 / 5 23 év/1.b. Budapest 10.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]52.[/size] bolegajudit 16 / 6 28 év/2.b. Szomolya 10.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]53.[/size] sch_moncsi 14 / 4 25 év/1.b. Bécs 10.12 [size=-2]Wilhelminen K./Dr. Peter Taussig[/size]
[size=-2]54.[/size] i_ancsa 16 / 1 30 év/1.b. Budapest 10.13 [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Kocsis[/size]
[size=-2]55.[/size] Kataa 15 / 0 27 év/1.b. Budapest 10.22 [size=-2]Nyírõ Gyula Kórház[/size]
[size=-2]56.[/size] Lora 14 / 4 25 év/1.b. Várpalota 10.27 [size=-2]Dr. Bikkes József[/size]
[size=-2]57.[/size] Szilcsike 13 / 4 26 év/1.b. Budapest 11.01 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]58.[/size] Csipkebogyó 13 / 4 26 év/1.b. Németország 11.03 [size=-2]Dr. Engelhardt[/size]
[size=-2]59.[/size] mj (Móni) 10 / 6 29 év/1.b. Törökbálint 11.19 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Fábián Sándor[/size]
[size=-2]60.[/size] Pilinke 10 / 5 26 év/1.b. Budapest 11.20 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]61.[/size] Kamelia 9 / 6 23 év/1.b. Helsinki 11.26 [size=-2]Helsinki Nõgyógyászati Klinika[/size]</pre>

Kép
sasha

Sziasztok!

Szia MJ Móni azt láttam, hogy írogattál már ide, de most látom csak a pocakos táblázatban, hogy már te is itt tartasz! Nagyon örülök neki és boldog babavárást kívánok! Kép
(ja és kevésbé legyél nyûgös, rosszul levõs kismami mint én!)
Monchy barátnõddel mi a helyzet?!

Sasha!
A kérdõjelhez: Szent István Kórház

Lányok!

Van valakinek választott szülésznõje? Akihez CTG-re is megy majd? Ha igen ti CTG-n fizettek neki, vagy majd a szüléskor egy picivel többet? (Én olyan hülyén kezelem ezeket a szitukat sajna)

Lenne egy javaslatom. Azt nem lehetne ha a budapestiek a kerületet is magadnák, olyan jó lenne, ha az egy kerületben lakók egymásra találnának, nem?

Norci

Norci
Norci

Sziasztok lányok!

Beszti
Köszi szépen amit írtál. Én is írtam, hátha más is válaszol. Összegyûjtöm az összes javaslatot, aztán a döntéshozó (apja) elé rakom.

Végzõsök kitartás
Egyik percben úgy irigyellek titeket, mert nemsokára láthatjátok a banákat, nekem meg még olyan sok van hátra. A másikban viszont örülök, hogy nem vagyok bálna Kép és kibírom az éjszakákat pisi nélkül (többnyire).

Kérdésem van. Tudom, tudom, már megint, de olyan butus vagyok.
Szóval az uramban felmerült az, ezután meg bennem is, hogy mikor kell elkezdeni szülés elõkészítõre meg ilyesmire járni. És hová? és milyenek vannak? apás szüléshez kell-e v-mi spec. dolog? neki is jönni kéne? stb?
Kérlek, akinek tapasztalat van segítsen. Az orvostól nem merem megkérdezni, a védõnõ meg nagyon elfoglalt és csak 2 havonta látom.
Köszi
és bocs a zaklatásért.

Üdv

dec8 (20)

Remélem most már elmegy, mert 4x próbálom
dec8

Szerintem is jó lenne, ha tudnánk a kerületet, talán jobban tudunk segíteni egymásnak. Fõleg a nagypocisok nekünk kispocisoknak.

dec8
dec8

Sziasztok!!

Rövid leszek, mert NST-re készülök!

Kata!
Mail ment!!

Dojika!

Én ugyanezt érzem esténként hetek óta!
Nem éppen kellemes, mert a baba mozdulatai néha fájdalmasak már...

Dec 8!

Mi a 24. héten kezdtük, és 6 hétig tartott...
így utólag késõbb is ráértünk volna mert már több, mint két hónapja vége a tanfolyásnak...
itt Gyõrben nem feltétele az apás szülésnek, de szerintem hasznos...

Mindenkinek köszönöm a szurkolást, viszonozni fogjuk!!

Sok puszi Mindenkinek és kellemes napfényes hétfõt!!!

Sheila

39+0
Dec

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Bocsi a "Dec" nem tudom hogy került oda!

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Norci!

Javitottam a táblázatot! Kép

Dec8!

Az hogy mikortól kell felkészitõre járni nem tudom. De a kórház ahol szülni fogsz ott nincs??? Annyit tudok biztosan hogy a Sz. Istvánban van valami. Szerintem érdeklõdj a portán hogy mikor van és látogass el oda. A tamfolyamtot vezetõ biztos többet tud mint én, de azért nem kell úgy rohanni, várjuk meg mit irnak a többiekKépKépKép

Lányok!

Norci felvetett egy ötletet! Aki szeretné hogy a kerület is fel legyen tüntetve a táblázatban az jelezze és beirom. Hangsúlyozom, mindenki maga dönti el és aki nem szeretné annak nem kell!!!!Kép

sasha

Kép
sasha

Dec8!
Én csak magamról tudok beszámolni: mi három hete járunk a Szt. István kórházba szülésfelkészítõre, azaz a 27. héten kezdtük el. Velem jön a kispapa is, de sok kismamát látok egyedül jönni. Szerintem ide bárki jöhet, akkor is, ha nem itt szül. Öt hétig tart, és az elõadások ciklikusan ismétlõdnek, de mármikor be lehet kapcsolódni. Nem kell bejelentkezni, csak minden szerdán 3-kor elmenni. Másfél órásak az elõadások. A témák ki vannak téve a nõgyógyászaton. Szerintem a kispapás szülésnek nem feltétele.
Azt hiszem egyébként, hogy vannak kórházon kívüli tanfolyamok is, a Kismama újságban szoktam látni...

Sasha, Norci!
Nekem tetszik az ötlet, mi a XIV. kerületben lakunk.

Bubu!
Még egyszer gratulálok a lányodhoz! Sok boldogságot!Kép

Gitta!
Jó, hogy jelentkeztél, meglátod a várakozási idõ gyorsan letelik, aztán hajrá! Kép

Lányok, ma reggel nem tettem oda a kávé alá a kiöntõt...És ez csak rosszabb lesz! Kép

Sajnos a vásárlás elmaradt, mert a párom nem tudott elszabadulni a munkahelyérõl. De cserébe gyönyörû hétvégénk volt, a szüleim is meglátogattak minket - õk debreceniek -, és moziban is voltunk, és a barátainkkal is találkoztunk, szóval nagyon, de nagyon jó volt. Szükségünk volt rá, mert a párom egy pár hete rengeteget dolgozott, hétvégén is, és szinte csak enni és aludni járt haza. Almamagnak is biztos apahiánya volt.Kép

Mindenkinek nagyon kellemes, napfényes napot kívánok! Nagypocisok kitartás!

Dió (és Almamag 29+4)
Dió

Sziasztok!

Nagyon ritkán tudom csak olvasni a topicot, sajnos Kép Köszönöm szépen, hogy a passzivitásom ellenére még számon tartotok! Kép

Nálunk minden rendben, Misi egyre aktivabb Kép

Drukkolok mindenkinek!

iddi
(23)
iddi

Sheila!
Nem kaptam mailt. Kép
Szorítok, hogy NE tetszen a dokinak az NST, és már ne legyen idõd ide írni, csak nekem sms-t küldeni! Kép
Alig várom, hogy tudassam a lányokkal a jó hírt. Kép

Nagyon köszönöm én is mindenkinek, hogy ennyire szorítotok nekünk. Ígérem mi is viszonozni fogjuk. Majd meglátjátok milyen jól esik! Kép Teljesen mást érzek amikor ti aggódtok, mint amikor úton-útfélen mindenki azt kérdezi, hogy:
"Még mindig egyben vagy????
Te jó ég mekkora pocid van!!!
Hú de lent van már a pocid!!!"
Szerintetek miért? Miért esik jól ha Ti szurkoltok, és miért bosszant, ha mondjuk oviba menet, vagy az oviban kérdezi meg minden 2. ember?

Kata és Dóri (36.)

KépKép

KépKép
kata007

Dió!

Akkor beirtam a táblázatba a kerületet!Kép KösziKép

sasha

Kép
sasha

Kata!

Ez egyszerü!
1. Talán azért mert 1 "ciéõben" járunk vagy fogunk és valószinü nekünk sem esne jól a 1000. ilyen után még egy kérdésKép
2. Minden nap "beszámolsz" hogy mi újság és csak szoritani tudunk. Meg a pocidat sem látjuk minden napKép

puzs
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

A hetvegen latom Ti is inkabb a szabadba mentetek, itt olyan gyonyoru szep ido volt, nagyon jol ereztem magam, vegre kimozdultunk. Kép
Nagyon furcsa de a parom mostanaban nem erzi a babat, pedig en hatarozottan egyre erosebben erzem, igaz nem minden nap. Azt viszont szinte barmikor, hogy belesimul a tenyerembe, de mintha elole elbujna. Szegenykem ilyenkor mindig olyan csalodott. Kép
Ezenkivul semmi erdekes nem tortent velunk.
Latom mindenki jol van Gitta is kezd Kép lenni, aminek nagyon orulok. Kép
Sheila, Kata meg mindig egyben. Kép
Kata en ugyan csak belekotyogok, hisz elso babas mama vagyok de olyat olvastam, hogy lampaval csalogatjak a babot.

Mindenki aki tornara jar!
Hogy kell elkepzelni egy kismama tornat? Nezzetek el nekem a tudatlansagom, de tenyleg semmit nem tudok rola. Elvileg itt a maternidadeban a 20. hettol van es jarhatok is majd oda.

Edina 18+1
edina

Sziasztok!

Kata!

Valahogy én is így vagyok ezzel a hû de nagy a pocid kérdéssel. Pedig valaki a múltkor felrakott egy külföldi linket ahol pocisokról voltak fényképek és megállapítottam, hogy inkább ne szóljak egy szót se, mert nem is nagy. Ja, ahhoz képest, hogy milyen volt? Az oké, de mért kell ezt úton útfélen hangoztatni? Én is utálom. Meg a kérdést is, hogy mikor szülsz.
Én mindíg azt mondom, hogy júni közepére vagyok kiírva, de amikor a Dóri jönni akar. Ebbõl aztán döntse el, hogy mikor. Jó lenne, ha én is napra pontosan tudnám elõre.

Dió!

Jelen pillanatban még a IV. ker-ben anyósoméknál, de remélem, mire Dóri elõbújik, már a XIV.-ben fogunk lakni.

Lányok!

Kéne nyitni egy topicot "hasznos linkek" vagy valami hasonló cíímel. Annyi jó link van egy-egy témához, de az arhívumból marha nehéz elõkeresni, itt meg egyhelyen lennének.

Beszti!

Azt hiszem, hogy pont neked volt egy címed, ahol a szülés elõtti felvett babapozíciók voltak. Meg tudnánd nekem adni mégegyszer?

KATA007!

Humánusabb módszer Dóri megfordítására a lámpázás. Elemlámpa a poci felsõ részéhez (persze olyankor amikor ébren van) és lassan vinni az alsó végéhez. Napi 10 percig javasolják. Ezt is valami okos linkben olvastam, de nem tudom, hogy hol.

Puszi Pucúr és Dóribaba
Pucúr

Edina, Pucúr!

Tényleg annyira aranyosak vagytok! Kép
Ezt a lámpázást is kipróbáljuk. Kép Aztán ha kijön a kisasszony, akkor pedig egy jó kis elfenekelést, amiért ennyi gondot okoz! KépKépKép
Csak jönne már.... Kép

Pucúr!
Erre gondoltál?
[url=http://www.babapont.hu/babavar/inf/pozicio.html" TARGET="_top]http://www.babapont.hu/babavar/inf/pozicio.html[/url]

Kata és Dóri (36.)

KépKép

KépKép
kata007

Norci,
Igen, határozottan jobban bírom mint te. Tegnap taccsoltam elöször, de valami iszonyatos voltKépKépKép

Képzeljétek lányok, ma megvettem az elsö hivatalos úgymond kismamaruhámat, ami természetesen nádszálvékonyan (ha, ha, ha,) is jó lesz rám. Az igaz, hogy az elmúlt 2 héten fogytam 1,5-2 kilót, node a hasim olyan mint egy luftballon. Nem látszik a gyerek, de a szoknyák, gombos nacik nem jönnek fel. Kiváncsi vagyok mikortól fog már látszani.

Pénteken megyek a 12. heti genetikai UH-ra, tarkóredö (? Jól mondom?) mérésre. Itt milyen eredménynek illik születnie?

Pucúr,
Tetszik ez megfordítás módszerKép

Puszi mindenkinek,
Moni
mj

Edina
Az enyém is ezt csinálja. Úgy mozog, hogy csak na, aztán mikor az apja ráteszi a kezét abbahagyja. De ha mozog is csak kicsit és õ nem érzi. Persze én mindig bíztatom, hogy türelem, de hát pasi, és nincs türelme. Már odáig jutott, hogy a gyerek fél tõle, mert én folyton beszélek hozzá (meg ha nem hozzá azt is hallja) õ meg ugye nem tud.
Remélem hamarosan a manókám jól megrugdossa, hogy nem mondjon ilyeneket.

Mi a XXI-ker-ben lakunk
dec8

Dec8!
Teljesen ugyanebben a cipoben jarunk, mivel az en parom is iszonyu turelmetlen, nem probalkozik sokaig, megunja mert megsertodik, hogy a babo nem produkalja neki magat. Pedig az a fura, hogy mar nagyon hamar ugy a 16. het vege fele amikor eloszor ereztem akkor O is erezte, aozta meg max egyszer ketszer.
Edina
edina

Sziasztok!

Látom sokan vagytok XIV. kerületiek, mi most költöztünk el onnan, nem rég Kép

Mi most a XI. kerületben vagyunk.

MJ Móni utólag jöttem rá, hogy nem is a te barátnõd Monchy, hanem Pucúrél, szóval Pucúr most téged kérdezlek, hogy mi van vele?

Pucúr amúgy csak nem v.mi új kéróba költöztök a XIV. kerületbe? Mesélj majd róla!

Ami a nagy pocit illeti, én már utálok tömegközlekedési eszközre szállni, mert már egy hónapja is vad idegen okoskodtak, hogy pl. üljek le (egy megállót mentem és tele volt a villamos hellyel, direkt nem ültem le mert nehezebb felállni), erre ott erõsködtek, hogy nem jobb lenne mégis. Meg mindenki kérdezi, hogy úgye a napokban kell megszületnie? Mikor mondom, hogy június 2-án, akkor kiakadnak, persze annyi eszük nincs, hogy abból simán lehet május is, meg, hogy június 2. az mondjuk nem 20. Szóval annyira idegesít Kép
Ehhez képest vannak bunkók akik úgy csinálnak mintha észre sem vennék, múltkor az önkormányzaton mikor ide bejelentkeztem, várni kellett magától fel sem állt volna senki úgy hogy szégyen szemre jó hangosan én állítottam fel v.kit.

No ennyit errõl.

Norci
Norci
Norci

Sziasztok Lányok
Vége van a hétvégének:-((((((((((((((
Pedig olyan jó volt otthon....., sokat pihiztünk, meg sétáltunk nagyotKép
Ja és végre kaptam egy csomó citrom fagyitKép
Nekünk nem volt tarkóredõ mérés, ez normális? Voltunk a 11-12 héten UH-n, és lehet hogy megcsinálták, de nem mondták, hogy lett volna. Ez ráírják a lapra?? Vagy ez nem kötelezõ? Mi csak moziztunk az UH-n. Kicsit tartok is az AFP-tõl........
Az én párom is türelmetlen, állandóan simizi a hasam, hátha megmozdul neki, hiába is mondom, hogy ez még korai nagyon. várjon még vele pár hetet.......
Éééésss megkaptam a fõnökömtõl az elsõ megjegyzést: "Húúú, tényleg elég nagy a pocakod, már rendesen látszik. Nem korai az még?" Jól esett mondhatom......
Ha valaki vásárolni akar, tudom ajánlani a Visegrádi u. 25. szám alatti baba nagykert. Mi voltunk szétnézni szombaton, és elképedtem azon a bolton. Kiszolgálnak egyéni vásárlókat is, és az árak elég barátiak. Egy példa: csecsemõhordozó (gyerekülés) a Brendonban és a Megatoysban 29-30 ezer, itt ebben a boltban 11470-be került. Volt 5 féle színben. De ugyanez volt a babakocsikkal is, meg a gyerekágyakkal is. És a babának, sõt a nagyobb gyereknek (12 éves korig) mindent meg lehet venni.

További szép napot mindenkinek!
Még jövök.

Ja és a XXI. kerületben lakunk.

Szilcsike
szilcsike

Edina
Nálun a húgom volt az elsõ, aki (rajtam kívül persze) érezte a mozgást. Hát képzelheted a kedves kipapát, milyen féltékenységi jelenetet rendezett. A férfiaknak nincs türelmük, de ha a babák is erõszakosabbak lesznek, akkor õk is rendsen érezezhetik majd. Addig is nekünk nehezebb kibírni nyavajgásukat.

dec8
dec8

Szia Norci!

Hát jó régen jelentkeztél már! A telepes utcába fogunk költözni új építésû házbaKép

Monchy:

Elköltöztek innen az ország másik végébe, de éppen most beszéltem vele. Jól van, baba még sajnos nincs, habár átjárható, és jók az eredményei. Progeszteront csak a következõ ciklusban fognak neki nézni, de most már a férjét is meg fogják vizsgálni annak ellenére, hogy egyszer már összejött a baba. Igaz akkor is több mint 2 éve próbálkoztak már. Valószínû, hogy nála is lehet valami és a kettõ együtt nem igazán nyerõ.

Pucúr és Dóri 32+4
Pucúr

Szia Beszti!
Ismerek egy Besztit a tanárképzõ fõiskoláról.Bartha Eszti!
Ha talált találd ki hogy ki vagyok. Amúgy akár talált akár nem gratulálok a másodikhoz. vRa
Névtelen

Sziasztok,

Mj,
Nekem a nyaki redo a 12. heten 2 mm volt,ami biztosan jo mert nem mondtak hogy rossz lenne.
EN is ugy vagyok mint Te mert mar a 12.hettol csak kismamas dolgokban tudodk jarna annyitt nott a hasam,de olyan jo hogy sokan eszreveszik mar.

mi a IX.keruletben lakunk a tablazathoz.

Mibvel nalam nem jon be a keptar.hu ezert a profilomba tettem fel egy friss pocakos kepet ami az elsoKép))

Kataa

Kép
Kép
kataa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?