Jó estét Mindenkinek!
Mamacka, nagyon örülök, hogy írtál. kicsit túlaggódtam amgam, de ez most6 érthető szerintem, örülök, hogy "csak" túlhajtod magad
Nagyon sok vásárlót kívánok a hétvégére!!! (én jönnék ugyan megint, de ez most elmarad )
Nadine, nekem nincs fényképezőgépem
Majd ha készen lesz az egész - ma még csak az alapok készültek, most száradnak - akkor megpróbálok a webkamerán keresztül valamit, de a lényeg uyanaz, mint a mézesnél - gyúrás, nyújtás, sütés(szárítás), festés(írás)
Eszter! Nekem is kéne szopipárna, az a minta, amin zsiráfok vannak, ez a második a képeid között, talán 10-es számú? Egyébként az árban a házhozszállítás is benne van, legalábbis a weboldal szerint... Nekem nagyon kéne hordozókendő is, de gyanúsan olcsó ez a dolog a többi kendős laphoz képest és semmiféle infot nem adnak a lapon, mélre meg még nem jött válasz. Úgyhogy a kendőt majd később, úgyis ráér, szopipárna meg máris jó lenne, mert a három párna kevésnek bizonyul napközben
Ja, tényleg, lányok, megtennétek - ha van rá mód - hogy a talira elhozzátok a hordozókendőt megmutatásra? Szívesen megnézném magamnak, mert szerintem meg is tudnám itthon varrni ( a párnát is, de a golyókat nem tudom megvenni hozzá és nagyon drága is). Köszi előre is
A másik kérdés: Mit szólnátok hozzá, ha a teás tali előtt tartanánk varrós talit aznap? így azok a mamik is tudnának talizni, akiknek a délutáni időpont nem jó... Nekem mondjuk most könnyen jár a szám, mert időm van, ha fájok, akkor úgysem tudok elmenni, viszont bizakodó vagyok...
Ágiboszi, nagyon szívesen a segítséget, bár ez egyelőre még csak fél siker, mert nem érkezett válasz... de írok azonnal, ha jelentkeznek. Engem a diétád csak kíváncsságból érdekel, mert én most várandósság alatt akkor se diétáznék, ha mindenki megfenyegetne (szerencsére semmmilyen egészségi nyavalyám sincs, ami miatt kéne, kivéve a pisi-ügyeket, az meg jó sok folyadékkal megoldható
De az jó, hogy neked sikerült ilyen szépen leadnod. Érdekes volt olvasni, hgoy a "cukros'" babák túl nagyok lesznek, engem a terhesség előtti többévi cigizés miatt riogattak kis súlyú babóval, szerencsére ez eddig nem igazolódott.
Orr és fogínyvérzésről kisoskos azt írja: a terhesség alatt megnő mind a mama, mind a baba vérszükséglete, s a szervezet ilyenkor "túltermel", ennek lehet következménye a gyakori - esetleg korábban nem is jelentkezett fogínyvérzés és orrvérzés is. Ez utóbbinál felhívják a figyelmet, hgoy a hátrahajtott fejű tartásnál a vér fulladást okozhat, ezért az orrnyereg "jegelése" és előrehajtot fej + tampon a nyerő - ahogy azt tapasztalt mamakollégák már említették.
Most nem tudom, hogy ma maradt-e ki valami, kiderül.
Nicika! Ha vigasztal mások fájdalmas cicaélményeinek olvasása: az első cicám kiesett a 7. emeletről pici korában, a következő kimerült a szüléstől és elaltaták a távollétemben, a harmadik most, indiai tartózkodások alatt halt meg rejtélyes körülmények között. Nagyon értem, amit írsz. Sajnos azonban a falusi cicáknél ez az eltűnés dolog gyakori... ezzel ugyan nagyon nehéz szembenézni, de meg kell tanulni feldolgozni az elvesztést és megtanulni az elengedést - s ez igaz emberre-állatra-kapcsolatokra egyaránt. Vigyázz magadra és tologast a babócádat gondolatban az új gyönyörű babakocsidban
NAgyon szép napom volt a két világszép unokatesóval, nektek is hasonlókat kívánok!
Szerettettel:
Vikó
ui. még egy javaslat (tudjátok, paranoiás vagyok) esetleg egy telefonszámot ha mindenki adna bele a táblázatba, akkor az ilyen több napos jelentkezés hiánya miatti aggodalmakat megspórólhatnánk...
No még egyszer szép estét