Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Vok: a többit én nem ismerem Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Vok,
köszönöm! Amúgy este szokott aktívabb lenni és még csak pár napja (egy hete érzem). Akkor még türelmes vagyok. Kép

nadine81

Sziasztok kismamik!

Jó, hogy rávettem magam és elolvastalak titeket!
Olyan jó kedvem lett! Kép
Sajnos nem kerestem az alkalmat a szomorú történetek olvasásához, csak oda is szoktam írogatni! Kép

Próbáltam Áronnak is jobb kedvet deríteni ezért ma délután igyekeztem csupa szépre gondolni... meséltem neki a karácsonyról a kivilágított éjjszakáról az illatokról! Férjem mikor meglátott azt mondta, hogy de jó, hogy ilyen boldognak lát! Kép Kaptam tőle egy csokor tulipánt is! Úgylátszik mégiscsak sikerült másra gondolnom!

Eszti
Most sietünk elfele... de holnap elküldöm a lapokat! Addig is jó öldöklést disznóéknál! Kép

Nadine
Persze, hogy normális így az elején még nem is régóta érzed nem? Ma nekem is keveset mocizott! Kép biztos ő is szomorkodva gubbasztott a sarokban! Kép

Anita
Az Anitában jó kismamahálóingeket pizsiket lehet venni! Kép Nagyon csinik!
Én is kaptam anyósomtól még áprilisban egy köntös hálóing kombinációt, de az nagyon csini... és milyen horror áron vette... utánnajártam, mert megjegyezte, hogy nem volt olcsó képzeljétek vagy 22000 volt a kettő!!! Kép
Nem is merem felvenni a kórházban! Kép
Sok sikert a vizsgához! Kép

Na sziasztok mi mentünk!

Aztán nekem mindenki vigyázzon magára meg a pocilakóra(mondom én Kép )!!!! ezt vegyétek fenyegetésnek! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nadine, én a 20. héttől kezdtem igazi babamozgásokat érezni. És bizony volt, hogy egy-két napig alig-alig éreztem, szinte semennyire. Aztán megint beindult. Pár hét és meg sem fog állni. Kép
Nekem most is van olyan, hogy valószínű befelé fordul, és érzem, hogy folyamatosan mozog, de nem hullámzik a pocim. Aztán másnapra visszafordul és majd kiugrik. És nekik is lehet visszahúzódóbb napjuk....Kép
Vendég

Eszti! Az én babám is pont így viselkedik!

KépKép
nicika

Na lányok megvan a cukorterhelésem eredménye. Aki egy kicsit is ért a dolgokhoz az szóljon már hozzá plííííz mert nem értem...

éhgyomri cukor: 4,44 (3,61-6,11)
30 perces: 6,00
60 perces: 4,77
90 perces: 3,88 (!!!)
120 perces: 4,73 * (5,5-8)

Hogy lehet a 120 perces magasabb mint a 90 perces? És mitől ennyire alacsony a cukrom? a 120 percesnek 5,5 felett kéne lennie... főleg azé furi mert az éhgyomri meg normi. mert ha az is alacsony lenne még érteném...de így?

Jó megyek majd belgyógyászhoz az majd megmondja biztos, de az a jövő héten lesz, ezért remélem tud vki segíteni!

Jah a véreredményem többi része tankönyvi, egyetlen más csillagom sincs, még a vas se alacsony

Zsu

26+3

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nekem is 5-ös mintájú a szopipárna, nagyon tetszik!
becsi
Iklad

Nadine!
Eddig én csak ülve vagy fekve érzetem a törpét, bár én 16dik héten éreztem őt először, majd a 18diktól folyamatosan. Egy hete már akkor is érzem a drágát, ha állok. Kaja után mindig naaagyon aktív. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Becsi! Te is kértél párnát? Téged nem olvastalak... Sorry, ha igen. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Ja, mármint, hogy neked olyanod van, csak én nem tudok már magyarul olvasni. KépKépKép

Eszter
Kép
Kép
vok

Kép
becsi
Iklad

Vok köszi szépen előre is, jó a szállítás isKép Bármelyik, itt szegeden tudok talizni bárhol! Azok közül amit feltettél, nekem az utolsó tetszik legjobban, én olyat kérnékKép

Nagyon nagyon köszi!

Aki pedig tudna a cukros problémámra válaszolni annak nagyon örülnék!!!!

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ágiboszi!
Jut eszembe, ha neked kendő is kell, az eleve akciós. Kép Akkor nem is kellünk mi neked. Kép De ha kell, szívesen megrendelem a tiedet is. Kép

Aki jön a talira és oda kéri a párnát, annak elég majd ott fizetnie. Kép Addig meg tudjuk előlegezni. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Vok: köszi szépen a mintákat, nekem a legelső, vagyis az 5-ös számú jön be. Olyan szépek. Kép

Képzeljátek, a férjem egy nagy adag sülthusival várt rám. Olyan jó érzés. És még finom is volt. Kép

Van viszont egy kis gond: édesapám olyannyira megvágta a hüvelykujját egy körfűrésszel, hogy majdnem amputálni kellett az ujját. A pécsi honvédkórházben viszont megműtötték, és úgy tűnik, hogy össze tudták rakni, mert most nagyon fáj neki a műtéti seb, vagyis érzi a fájdalmat. Kép Holnap rohanunk Pécsre, hogy meg tudjuk látogatni.
Amikor anyukám mindezt elmesélte... El tudjátok képzelni, hogy éreztem magam. Kép

Ráadásul a hétvégi disznóvágáson neki is sok feladata lett volna, tehát ránk most kicsit, vagy sokkal több jut. Mind1, majd megoldjuk valahogy, ez legyen a legkevesebb. Csak menjen simán minden apukám körül, hiszen cukorbeteg, és nekik minden seb sokkal lassabban gyógyul.

Babó jól van, olyannyira összevissza mozog, hogy a hasam formája szinte 5 percenként változik. Szerintem keresi a helyét. Kép

Szurkoljatok nekünk hétvégére, ránkfér... holnap reggel még benézek

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Jó estét Mindenkinek!

Mamacka, nagyon örülök, hogy írtál. kicsit túlaggódtam amgam, de ez most6 érthető szerintem, örülök, hogy "csak" túlhajtod magad Kép Nagyon sok vásárlót kívánok a hétvégére!!! (én jönnék ugyan megint, de ez most elmarad )

Nadine, nekem nincs fényképezőgépem Kép Majd ha készen lesz az egész - ma még csak az alapok készültek, most száradnak - akkor megpróbálok a webkamerán keresztül valamit, de a lényeg uyanaz, mint a mézesnél - gyúrás, nyújtás, sütés(szárítás), festés(írás) Kép

Eszter! Nekem is kéne szopipárna, az a minta, amin zsiráfok vannak, ez a második a képeid között, talán 10-es számú? Egyébként az árban a házhozszállítás is benne van, legalábbis a weboldal szerint... Nekem nagyon kéne hordozókendő is, de gyanúsan olcsó ez a dolog a többi kendős laphoz képest és semmiféle infot nem adnak a lapon, mélre meg még nem jött válasz. Úgyhogy a kendőt majd később, úgyis ráér, szopipárna meg máris jó lenne, mert a három párna kevésnek bizonyul napközben Kép

Ja, tényleg, lányok, megtennétek - ha van rá mód - hogy a talira elhozzátok a hordozókendőt megmutatásra? Szívesen megnézném magamnak, mert szerintem meg is tudnám itthon varrni ( a párnát is, de a golyókat nem tudom megvenni hozzá és nagyon drága is). Köszi előre is Kép

A másik kérdés: Mit szólnátok hozzá, ha a teás tali előtt tartanánk varrós talit aznap? így azok a mamik is tudnának talizni, akiknek a délutáni időpont nem jó... Nekem mondjuk most könnyen jár a szám, mert időm van, ha fájok, akkor úgysem tudok elmenni, viszont bizakodó vagyok...

Ágiboszi, nagyon szívesen a segítséget, bár ez egyelőre még csak fél siker, mert nem érkezett válasz... de írok azonnal, ha jelentkeznek. Engem a diétád csak kíváncsságból érdekel, mert én most várandósság alatt akkor se diétáznék, ha mindenki megfenyegetne (szerencsére semmmilyen egészségi nyavalyám sincs, ami miatt kéne, kivéve a pisi-ügyeket, az meg jó sok folyadékkal megoldhatóKép De az jó, hogy neked sikerült ilyen szépen leadnod. Érdekes volt olvasni, hgoy a "cukros'" babák túl nagyok lesznek, engem a terhesség előtti többévi cigizés miatt riogattak kis súlyú babóval, szerencsére ez eddig nem igazolódott.

Orr és fogínyvérzésről kisoskos azt írja: a terhesség alatt megnő mind a mama, mind a baba vérszükséglete, s a szervezet ilyenkor "túltermel", ennek lehet következménye a gyakori - esetleg korábban nem is jelentkezett fogínyvérzés és orrvérzés is. Ez utóbbinál felhívják a figyelmet, hgoy a hátrahajtott fejű tartásnál a vér fulladást okozhat, ezért az orrnyereg "jegelése" és előrehajtot fej + tampon a nyerő - ahogy azt tapasztalt mamakollégák már említették.

Most nem tudom, hogy ma maradt-e ki valami, kiderül.

Nicika! Ha vigasztal mások fájdalmas cicaélményeinek olvasása: az első cicám kiesett a 7. emeletről pici korában, a következő kimerült a szüléstől és elaltaták a távollétemben, a harmadik most, indiai tartózkodások alatt halt meg rejtélyes körülmények között. Nagyon értem, amit írsz. Sajnos azonban a falusi cicáknél ez az eltűnés dolog gyakori... ezzel ugyan nagyon nehéz szembenézni, de meg kell tanulni feldolgozni az elvesztést és megtanulni az elengedést - s ez igaz emberre-állatra-kapcsolatokra egyaránt. Vigyázz magadra és tologast a babócádat gondolatban az új gyönyörű babakocsidban Kép

NAgyon szép napom volt a két világszép unokatesóval, nektek is hasonlókat kívánok!

Szerettettel:

Vikó

ui. még egy javaslat (tudjátok, paranoiás vagyok) esetleg egy telefonszámot ha mindenki adna bele a táblázatba, akkor az ilyen több napos jelentkezés hiánya miatti aggodalmakat megspórólhatnánk...

No még egyszer szép estét Kép

indianyo

JA, Vok, azt írták a weboldalon, hogy nem biztosm, hgoy van a kért mintából, úgyhogy ha nincs neke 10-es számú zsiráfos, akkor az itt legnépszerűbb 5-ör mackós is jó lesz, a másik kettő nem tetszik Kép de legrosszabb esetben majd varrok rá másik borítást, úgyhogy sebaj. - most ez vagyjon érthető? fene tudja, ma egész nap Mikulásoztunk az unokahúgommal, azt hiszem, agyamra ment KépKépKép

indianyo

Csema! Ha neked a Soroksári úton lévő Megatoys közel van, akkor elméletileg mi közel lakunk egymáshoz... merre vagy? Én az út másik végén lakom... Kép

Jó disznótort, vizsgát, tanulást, költözködést és egyéb hétköznapi és ünnepi örömöket mindenkinek KépKépKép

indianyo

Ja, a Sir Lancelot mellett a Podmaniczky utcában (Nyugati posta oldalában indul a Deák tér felé) Van egy Demmers teaház(lehet, hogy más a neve, de ez a lényeg), annak az emeletén elférnénk szerintem, de nem tudom, hgoy lehet-e foglalni Kép ez kb.az első teaház volt pesten, mikor a Vörös Oroszlán még gondolat se Kép

indianyo

Budapesti középiskolások díjnyertes 3D animációs filmje csigákról letölthető itt:
http://majraszaft.tar.hu/ az extrák címszó alatt. 199MB! 15 perces film. Még nem néztem végig, nem tudom, hogy gyerekeknek való-e... esetleg otthonfekvés vagy unalmas munka közben ti majd Kép én is fogom, mondjuk honlnap. sziasztok Kép

indianyo

Végigolvastam az ajánlót, nem gyerekeknek való, ez egy sci-fi paródia...

indianyo

Sziasztok Kép
Hát nem könnyű utolérni Titeket Kép

Mamacka Kép
Sajnálom, ami történt Kép
Inkább gondolj valami szépre, de látom már megérte, még a férjed is észre vette rajtad Kép
Holnap megpróbálok eljutni az Iparművészetibe, de nem merem megigérni Kép

Anita Kép
Jól bedobtad ezt a hálóinges témát Kép
Annó én is kaptam egy csomó nagymamisat, de az első lehetséges alkalommal megszabadultam tőlük Kép
Most meg majd megint vehetek magamnak, de az tuti, hogy valami csinit fogok venni Kép
Szerintem fontos, hogy egy kismama is szépnek, nőiesnek érezhesse magát Kép

Vok Kép
Még nem döntöttem a mintát illetően, de szerintem még plusz huzatot is rendelnék Kép
Holnap felhívlak Kép

Ágiboszi Kép
Még nem tudom mikor kell mennem a klinikára a jövő héten, holnap mondja meg a dokim Kép

Orrvézősök Kép
Kitartás!

Tali:
Hát nem valami szép a teaház hozzáállása Kép
Remélem találunk valami klassz kis helyet Kép

Mariannka Kép
Szegény papád Kép Remélem hamar rendben jön. A disznó vágáshoz jó mulatást Kép

Eszti Kép
Neked is jó mulatást Kép

Később még jövök, de most megyek boszi jelmezt varrni a lánykámnak Kép

Annácska 23+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Hűha! Már megint holnap van Kép
Találtam egy nőgyógyászhoz írt kérdést, és hát én hangos hahotára fakadtam olvastán. Szerencsére a doktor - igen finoman - jó kis választ adott a kérdésre Kép

Megosztom veletek, hátha ti is viccesnek találjátok

Tisztelt Doktorúr! Azt szeretném megkérdezni, hogy ha az ember még nem szült, de a család egyik tagja sugárkezelést kap (nem azonos lakóhelyen), mennyi az az idő, aminek el kell telnie, ahhoz, hogy ne legyen káros. Azt olvastam, hogy nem tanácsos pl. egy helységben tartózkodni a kezelés után sem annak aki még nem szült.De azt, hogy mennyi ideig azt nem találtam meg. Ebben kérném a segítségét. Köszönettel:
Válasz: Ön rosszul tudja a sugárkezelt ember a nem válik izotóppá. Biztos Ön is volt már tüdőszűrésen, (ahol sugárzással vizsgálták) akkor Öntől is félni kellene a környezetének....

Kép

indianyo

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">Reggelt Lányok!

Nekem a macis szopipárna teccik! KépKépKépKépKép Na jó, az első. Vok, léccike olyantat rendelgessél nekem, jóóóóó? Kép

Tyűű, de korán van még. Nah, futok rendbe tenni a lakást, mert reggel 8-ra jön a tulaj. Én balek azt mondtam neki, h biztosan fent leszek már akkor.Kép Pedig most nagyon bírnék aludni.Kép

Majd olvasok vissza, meg mesélek.Kép

Pusza!Pusza!Pusza!Pusza!Pusza!Pusza!Pusza!Pusza!

Nancsika & Alex 25+4</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Vok
Én is szeretnék szopipárnát. Nekem az 1-es minta tetszik.

Scullyx
27+4

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok!

Mivel nincs idöm visszaolvasni, nem is tudom, milyen szopipárnákról beszéltek. Hol lehet megnézni öket? Nekem hordozókendö is kéne...

Tegnap 1 órás úton majdnem bepisiltem, mert Babóka megtalálta a hólyagomat, és azzal focizott végig...Kép De jól rászóltam, azóta nem csináljaKép

Maminti
21+5

Kép
Kép
maminti81

Szia Maminti! www.szopiparna.hu akció

indianyo

Jó reggelt Kép

Hihetetlün gyönyörűen süt a téli napocska itt minálunk!

Az M2-n 10-től Tudásakadémia, ebben kismamaműsor is van. A sok dologgal megáldottaktól elnézést, a kényszerű vagy örömteli otthonlévőknek háétha ez egy jó óra lesz Kép

Mindenkinek szép napot kívánok!

Indianyó és az ő kis lusta fiacskája -bár a finom meleg tejeskévét örömmel nyugtázta ő is Kép

indianyo

Sziasztok!

Nem tudom ki hogy van vele, de én tegnap este óta nem tudtam fellépni... Tényleg írjunk táblázatba telcsiszámokat... Kép Nicika! Megteszed, hogy ha átküldjük őket egyenkét, hogy berakod. Kép

Na, szopipárna 2990-ért a következő képpen áll:
Név

Eszter
Kép
Kép
vok

Jó reggelt. Asszem nem vagyok egészen normális Kép Itt ülök teljesen besózva Kép

cory
Budapest

Telcsiszámot szívesen adok, de ne egy nyílvános táblázatba rakjuk fel szerintem.

cory
Budapest

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Vok!
Köszike, h ilyen kis drága vagy, h beszerzed mindenkinek.Kép Ha nekem tudnád hozni a talira, azt nagyon megköszi. Cserébe mondasz nekem egy bankszámlaszámot, és utalok neked jól pízt! Kép

Cory!
Mi lelt anya?Kép UH?Kép

Pusza!

<font color="ff0000">
(\__/)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Nancsi: jaja Kép

cory
Budapest

<font color="119911"> Jó reggelt!
Én egyet értek Coryval. Telefonszámot szívesen adok, de ne nyílvánosan.
Tényleg szépen süt a napocska, így aki teheti menjen ki a sétálni!
Puszi:
Angi
31+0</font>Kép
angi79

Sziasztok kismamik! Kép

Kicsit eltűntem, visszaolvasni, csak a legutsó oldalra volt időm.

Cory
Tényleg Te ma megtudod ki lakik a pocakodban! Dejó, dejó.

Telefonszám
Jó ötlet, de ne nyilvánosan.

Most reagálni nem is tudok semmire, remélem mindenkivel minden rendben van, aki esetleg beteg annak gyógyulást.

Rólunk röviden: voltam szerdán dokinál. Hát....
A cukorterheléses eredményem tök jó 5,5 lett. A vasam az alsó határt súrolja, kaptam rá gyógyszert. Fehérvérsejtszámom és a CRP-m magas, kaptam antibiotikumot, meg Canestent. Tenyésztésre küldött el cuccost aminek hétfőn lesz eredménye. A hasam elkezdett keményedni vagy 2 hete arra meg magne b6-ot kell szednem. Szóval egy halom gyógyszert kaptam. A méhszáj teljesen zárt, ez legalább jó hír.

De, képzeljétek el, hogy uh szerint a szülés várható időpontja a méretek alapján febr. 02. akkorra lesz kb. 3450 g. Úgyhogy a dokim mondta, ha mégis kihúznám végig simán 4 kg felett leszünk most is. Cirka 3 héttel nagyobbnak látja a gép a kiscsajszit. Mondjuk én nem akarnék senkit beelőzni.........

Hab a tortán, még a fogászatot se hagyhattam ki a héten, mert kiesett egy tömésem.
Na jó nem nyavajgok tovább.

Szilvi
29+4 v. 30+0 v. 32+2

Szilvi és Katababa
szisz2

Sziasztok!

Képzeljétek apa majdnem megsértődött azon hogy rajtatok keresztül akarok szopipárnát rendelni. Mert ugye ő bele van szeretve a DVD-s akcióba! Most akkor ti már a héten megrendelitek??? Csak mert nekem idén már semmiképpen nem lesz pénzem!!! Valaki világosítson fel! Lehet hogy jobb lesz akkor ha én kimaradok!

KépKép
nicika

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Szisz!
Full olyan vagy mint én. Mondjuk én kedden megyek cukorvizsgára. De! A CRP-m nekem is magas.Kép Neked mennyi? Nekem a legutolsó labornál 19 volt.Kép Én már vagy 1 hónapja küzdök vele. Elsőre 14 volt, utána 11, aztán megint 11, most meg 19. Nem toom mi lesz. Antibiot én is szedtem, de most nem szedek, mert hétfőn ment a hasam, meg hánytam.Kép A dokibá azt mondta, h a penicilintől van, mert az bekavar a bélflórába, és ettől lettem rosszul.Kép Remélem nálad nem ilyen kakás a helyzet.
Babó nekem is nagyobb, mint kellene, és nekem is jó kis 4 kilás babó lesz, ha kivárjuk.Kép
A tömésedet meg sajnálom, de remélem nem volt nagyon vészes a fogdoki!

Pusza!

<font color="ff0000">
(\__/)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Kedveseim!
Ha jó ötletnek tartjátok, akkor én az itthon gépemen nyitok egy nme nyilvános táblázatot, amelyben tárolom a telefonszámokat - hiszen én többnyire online vagyok, no meg parakirálynő is Kép . Így azután bárki e-mailben megadhatja a sajét, ill. megkaphatja mások számát - természetesen ez is közös megegyezés alapján.

Most néztem a megrendelés feltételeit, a hordozókendősnél kifejezetten azt írják, hogy az ár házhozszállítással együtt értendő, míg a többi akciónál ez nem szerepel.

Én a magam részéről nem tudnám se postán, se bankon keresztül most eljuttatni hozzád a pénzt, Eszterem - az ismert ágybanfekvős dolog miatt, de nekem nem annyira sürgős, így ha valaki szívesen társul hozzám a másik párnába, akkor én a talin adnám oda a pénzt. Talán a többieknek sem annyira sürgős, vagyis a taliig már csak egy hét...

Hajrá, Cory KépKépKép

indianyo

Lányok! Nancsikával épp azon dolgozunk hogy a mi kis táblázatunk ne legyen nyilvános, szóval csak jelszóval lehessen elérni! Remélem összejön! Mit szóltok? És akkor a telszámok is simán bekerülhetnek! Kép

KépKép
nicika

Nancsika
A fehérvérsejt az 13,97 lett és 4-10-ig jó.
A CRP meg 11,18 az meg 0-5 ig jó.
Augmentint kaptam (az is penicilin tartalmú úgy tudom) meg Canestent, ha már az antibio kiöli a bacikat legalább ne legyen gomba. Hát kíváncsi leszek hétfőn mit mond a tenyésztésre.
Neked nem derült ki hogy mitől van?

A babó súlyától csak azért vagyok kiakadva mert a kisebbik fiam is 4,15 kg volt és simán túlhordtam, mi van ha nemhogy hamarabb jönne de megint túlhordás lesz. Na mind1 ezen még inkább nem aggódom így előre.
Minden esetre hajrá János kórház jönnek az óriásbébik Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Babaruhák:
Kép
Kép
Kép
Kép

Ha minden igaz akkor most elég jól műkszik a babanet! Kép

KépKép
nicika

Nicika
Az úgy tök szupi lenne Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Szerintem is! Kép

KépKép
nicika

Vok
Nekem is jó lenne a találkozóra (ha olyan időben lesz, hogy el tudok menni). Szívesen elutalom nekem én is a pénzt.

Hova küldjük a telefonszámokat?

Scullyx
27+4

KépKép
KépKép
scullyx

Scullyx! Egyenlőre azt mondom hogy a telefonszámokat küldjétek a mail címemre! pickwicktea@freemail.hu
Aztán amíg nincs meg a jelszavas védelem addig felrakom a babások levelezőláncra hogy mindenki hozzájuthasson!

KépKép
nicika

Sziasztok Lányok!

Voltam ám tegnap is, csak olvasó üzemmódban.

Nicika!
Nekem az orrom azért vérzett régen megfázáskor, mert állítólag ilyenkor feldolgozza a szervezet a kalciumot. Nekem attól is vérzett az orrom, ha hangosabban kiabáltak a tévében. Állítólag lehet kalciumot szedni. Mondjuk pezsgőtablettában.
Nagyon édik a rucik!

Anita!
Megértem a problémádat. Én múltkor a párom kollégájának nejétől kaptam egy fűzős magasszárú csizmát, mert kihalt belőle a nagynéni "és neked most úgyis kell az ilyen". Azt hittem eldobom az agyam. Használt cipő? A másik, hogy ránézésre nem éri be a bokám.

Titati!
Én se kaptam meg a csillagot. Vagy a postás bácsi nyúlta le, vagy a kedves szomszédaim.

Vikó!
Ha tudnád egyesek néha miket tudnak mondani terhességgel kapcsolatban. Engem a fentebb írt nő egy gyerekkel a háta mögött próbált meggyőzni, hogy hülye vagyok, mert olyan, hogy nyákdugó nincs, mert a magzatvíz az csak úgy leledzik odabenn.

Egyébként mi is majdnem vettünk tegnap babarucit, de a párom nem teljesen van szerintem tisztában a dolgokkal. Ugyanis én kinéztem egy hosszú ujjú, lábfejes rucit, szerinte meg az ujjatlan body ugyanolyan jó. Erre megkérdeztem, hogy az újszülöttre akkor ő fog háromóránként harisnyát adni, vagy esetleg varr neki valami nadrágot addig? Mert újszülöttre szerintem nem nagyon van nadrág.

Egyébként eldöntöttem, hogy csak jövő hét csütörtökön megyek terheléses cukorra, mert pont akkor fejezem be a 24. hetet és még kész is lesz karácsony előtt.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Egészséges kislány Kép

cory
Budapest

Ééééééééééééééééééééééééééljetek soká, Cory család, örömben és egészségben!!! De jó lesz ennek a kislánynak, két ilyen markos legény fog rá vigyázni, nehogy baj érje KépKépKép

indianyo

Cory!!!! Kép))))))))))))

Kép

Kép
nancsika

Cory: gratula! akkor elhet lányos rucikat beszerezni Kép

Nicika köszi a Pampers-es tippet, már válaszoltak is, hogy:
"Nagyon sajnáljuk, hogy a mai napig nem érkezett meg az általunk ígért Pampers plüss csillag. Biztosíthatjuk Önt azonban arról, hogy munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy mihamarabb postázni tudják a Pampers plüssfigurát. Az óriási érdeklődés miatt ugyanis sajnos tovább tart a csillagok kipostázása, mint ahogy azt korábban feltételeztük. Ezért szeretnénk elnézését, valamint szíves türelmét kérni. "

Szelivi: szóval van még esély Neked is Kép

Jó hétvégét mindenkinek, hétfőn benézek...

Titati 32+1
titati

Sziasztok! KépKép Talihely! Kép
A 2005-ös tavaszi babáktól vagyok. Egyszer már bekukkantottam Hozzátok, és most olvastam, hogy kerestek teázós helyet a jövő heti talitoknak. Ha szeretnétek füstmentes helyet, ahol elfértek 15-en legalább, akkor tudok segíteni. Egy szállodát javaslok, amit mi ismerünk, a mi topikunk is tartott ott nemrég egy "megatalit" babákkal. A szálloda bárjában vagy a halljának egy részében is lehet találkozót tartani (nekünk a babákkal volt egy különtermünk). A bár részét be is lehet foglalni, ott teázni is lehet és barátságos nagyon. Füstmentes, nem zsúfolt és kellemes hely. A hallban pedig kényelmes fotelek, ülőgarnitúrák vannak, puha párnákkal (pocisoknak szuper Kép) és ott is lehet teázni. A szálloda neve Corinthia Aquincum, az Árpád híd budai hídfőjénél van. Az 1-es villamossal vagy HÉV-vel lehet legkönnyebben megközelíteni. Ha érdekel Benneteket, akkor szóljatok, és szívesen segítek.
KépKép
Vezso
vezso

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?