Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Nadine, mozarella sajt, paradicsom, fokhagyma, bazsalikom, olívaolajKép
Ne is sajnáljKép Isteni voltKép

Angi, Bartika nektek is egészségetekre a fincsi ebédhez!!!!
Kép
vas

Nadine! Fogalmam sincs mitől vérzett, de valószínúleg attól hogy össze vissza van kinozva a sok orrfújástól és megpattant valamelyik ér. Ne tudd meg hogy fáj, mikor ki kell fujni.

KépKép
nicika

Ildi,
akkor asszem megvan a holnapi kajám! Kép

Nicika,
basszus, gondolom milyen szar lehet, igaz nekem sem vérzett még soha. Nekem az szokott lenni a "legnagyobb" problémám egy alapos náthánál, hogy totál piros és száraz az orrom. De akkor inkább ez, mint egy orrvérzés. Akkor kúráld csak magad, bár nemtom milyen új ötletet lehetne még mondani, úgy láttam innen már kaptál minden jót.
A tali amúgy tényleg ráér majd ha már jobban érzed magad! Kitartás!

nadine81

Angi: otthon pihenni? Fáradtabb voltam, mint mikor dolgozom..meg se álltam...pakoltam, mostam főztem, takarítottam, jöttem-mentem Kép

Orrvérzés: egyik este nekem is ömlött az orromból Kép Pedig nem vagyok megfázva, de 15 percig brutálisan vérzett, és csak a lányommal voltam otthon....már sírtam a tehetetlenségtől Kép orromból számból jött...ami hátra folyt. Aztán 2 óriási vérrögöt(megalvadt) köptem ki a torkomból, amit kis híján lenyeltem...de ezzel lett vége...
(bocsi a leírásért)

A teázos tali mikor lenne?

Titati
titati

Ildi, övön aluli volt a kajaKép Mondom, hogy nem főztem, nem ettem... De kb. egy órán belül jön haza apa, és hoz vmi fincsit. Mondtam neki, inkább pizzáznék ma, felbúzdulva azon, hogy tegnap te is azt ettél, holnap úgysem eszem megint sok mindent a vizsga miattKép ... ezért mégsem bontottam ki a nápolyit...

Angi: Te is ilyen kis sali evős vagy? Hát csoda, hogy én EDDIG tényleg nem híztam meg anyós által megálmodott súlyomatKép Tutik az ajcsik!Kép

Ja, Barti: Képzeld, az egyik 40-es, a másik 42-es! És attól,hogy ilyen szép kerek pocim van már, simán rámjönnek a 38-as nagyon csipőgatyák...O Komolyan mondom felpróbáltam, és mintha egy sátrat terítettem volna magamra. Írtó mókásKép Erre finoman próbáltam jelezni,hogy nagyon nagy, esetleg vmi másra becserélhetnék... mire azt mondta, meglátod, kellesz ez. De hát a hálóingek alapból bő szabásúak, nem kell 86 számmal nagyobbat venni belőlük, főleg, hogy combra, fenékre még! alig híztam... (Tök jó,hogy ilyen poént csináltunk belőle, már sokkal jobban érzem magam!) Köszi csajok!
Ja, és még jó, hogy vettem magamnak 2 nagyon tuti hálókát! Ja, és apa is tök ari, mert mindig nyugtat, hogy jól van, pakold el vhova, és nem kell felvenned! És tök igaza van meg minden, de a hormonok... (hiszen nektek magyarázom???Kép)

Sajnálom,hogy ilyenek voltak a teázóban, de remélem, megoldható lesz ott a tali! És majd küldjetek fénypostán vmi fincsi kis teát nekem is, mondjuk olyan jó kis gyümidarabosat, amit a múltkor ittam!

Na, befogom, bocsi a regényekért! Megint éjszakázás lesz belőle... csak Boti fog kiakadniKép

Anita

Bocsi,ha egy kicsit érzéketlennek tűntem az előbbi családinetes téma kapcsán, hiszen már én is kibőgtem magam, egyszerűen érthetetlen... De muszáj önzőnek lennünk, és mi kis virágszálunkat óvni - persze mondom: szívből sajnálom, együttérzek velükKép. Azt hinném naívan, hogy a 30.hétben már milyen nagy esélyük van a kicsiknek... HátborzongatóKép

Tényleg, bocsi! Biztos utáltok a hosszú hozzászólások miatt!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Gyezsu
Nekem csk 15.30-ig jó, mert 16.30-tól tanítványom van.

KépKép
KépKép
scullyx

Anita,
miért utálnánk?? Kép Lüke! Kép Tök jó az is, ha valaki hosszút ír, de az sem baj, ha csak valakinek pár sorra van ideje.. Kép Szerintem.. Ja és anyu nekem is hálóinget akar karácsonyra venni!! Kép

nadine81

Jujj és lenne egy kérdésem. Múltkor beszéltetek valami Pampers vagy Libero honlapról, ahol lehet regisztrálni meg termékmintát kapni, meg valami csillagot gyűjteni (ha jól emlékszem és nem írtam hülyeségeket Kép). Meg tudja ezt nekem adni valaki?

Köszike

nadine81

Ildi, jót nevettem.....a pisilősön. Kép
Orrvérzés mit nekem......nekem még mindig kétnaponta......már kezd olyan lenni, mint Corynak a rókakoma.......mi is lenne nélküle??? Kép
Anita, hát asszem pont ezért írtam, hogy azért nálunk az a 150 km pontosan elég. Kéthetente lemegyünk, akkor nagyon jó, és pont elég. Kép Szerintem ez a hálóinges téma tök vicces, én a harmadiknál már biztosan nem bírnám nevetés nélkül. Kép Kép Én kaptam kettőt (szerintem elég is) anyukámtól, ő viszont annyira jól kezeli a ruhatémákat, hogy mindig totál klasszakat vesz. Az összes kismama felsőmet tőle kaptam, és hót vagányak.
És hát ne feletsd el, anyósodnak a féltett fiát azért mégiscsak te vitted el a háztól.....Kép Ilyen a fiús anyák sorsa. Kép Kép És ebből csak tanulhatunk.

Azért Mikulásra hálóing.....jeeee Kép Kép

Akkor, akinek kell, küldök leszarom tablettát. Alkalmazási mód: csokival kell bevenni, aztán lábakat fel, füleket becsukni, és hátradőlni, és hagyni kényeztetni magatokat!!! :Ö

Mamacka, én az ilyen sztorikat most kerülöm, szerintem te is olvass kevesebbet, épp elég az, amit véletlenül hallunk. Viszont ha jössz a talira, akkor hozhatnál képeslapot, én vennék. Ha elküldöd az e-mailemre (profil) a lapokat, kiválasztom, hogy melyikből mennyit.
Sajnos nem vagyunk itthon hétvégén, még ma este utazunk (anyósékhoz), disznóvágás lesz.

Ja, Cory, én is arra gondoltam, amire Angi: valami fincsi parfüm, vagy ilyen tiniillat? Ma már elég hamar divatoznak a csajok. És a szépségcuccok mindig jó ajándékok.

Eszti
29+1
Vendég

Titati! Az én orrvérzésem is rögökkel indult egy erősebb orrfújás kapcsán, aztán meg alig bírtam elállítani! De nekem szerencsére a számba nem folyt le! Na az piszok pocsék lehetett. Nálam is macerás volt a szitu, mert párom még aludt én meg a WC-ben bezárkózva. Egyik kezemmel az orromra nyomott WC papír (jobb híján), a másik kezemmel meg popó törlés. Na mire ezzel elkészültem csatatér volt a Wc! Remélem többet nem lesz ilyen, mert már lassan orrot fújni sem merek!

KépKép
nicika

Egyébként az orrvérzés terhességi tünet?

KépKép
nicika

Nadin!
http://libero.kirowski.com/sub4.html
Liber Gólyahír Klub
A Pamperses csillagos akció pedig sajna már lejárt!

KépKép
nicika

Eszti:
hétfőn nem tudok menni tornázni, mert munka lesz...de szerdán megyek... ugye akkor már Te is jössz? Mert a szerdait is ellógtad Kép

Nicika:
reméljük egyikünknek se ismétlődik meg... én csak ültem a fotelben, és éreztem, hogy valami csikiz... így indult... aztán ömlésbe ment át... Lányommal hozattam kisszéket, hogy a wc elé tudjak ülni... wc papírral tamponáltam az orrom...
titati

Titati! Azt mondják ilyenkor hogy hátra kell hajtani a fejet, meg vizesborogatás a tarkóra. Na nekem erre nem volt lehetőségem. És remélem nem lesz legközelebb!

KépKép
nicika

Nicika,
köszi, mindjárt nézem. Kép

nadine81

Nicike:
igen úgy tudom azt mondják, ez a terhességel jár, mert megnövekszik a vér menyniség, és a hajszálerek könnyebben megpattannak.

Pampers: egyébként én a mai napig nem kaptam meg a csillagot.... Kép De már nem is remélem...
titati

Nicika, igen, az.....én regényeket írhatnék, pasim már nem csodálkozik, hogyha néha megjelenek egy gombóccá gyűrt zsepivel az orromban....eleinte megkérdezte, már megint??? Most már nem kérdez, csak édesen rám mosolyog, átölel, és azt mondja, hogy úgy imád, és olyan stramm vagyok...hát JA! Kép
Puhábbak ugyanis a szövetek, és ha valakinek az orrban lévő pici erei amúgy is néha elpattantak, azok most extrán gyenge falúak.

Anita, az meg a legjobb az egészben, ha a férjed MELLETTED áll ki. Ismerek olyan párt, ahol a férj még mindig anyunak ad igazat.....nahát ezt azért nem bírnám....brrrr. Szóval inkább üssétek el viccel. Kép

Barti, remélem van még kedved hálóinget kapni ajándékba.....Kép Kép
Vendég

Nicika:
én próbáltam hátra hajtani picit, de akkor a torkomba ment az összes... és nem kis mennyiség Kép Mintha ittam volna valamit, olyan volt...Nem mertem kockáztatni, hogy a gyomrom "megteljen". Az orrnyergemet borogattam vizes porronggyal (azt találtam hirtelen), talán az segített...
titati

Titati! Írj mailt a pampersnek! Tuti kárpótolni fognak!

KépKép
nicika

Nicika, ne hajtsd hátra, inkább jöjjön ki, mint a gyomrodba. Mélyhűtőből vegyél ki valamit, és rakd rá az orrnyergedre, homlokodra, plusz a vérző orrba tampon szerűen a zsepit. Nekem volt, hogy frankón egy minit feltoltam, gyönyörűen tamponálta a vérzést, plusz egy mirelit borsó a fejemre és egy perc múlva kész.
Vendég

Titati, egymást ismételjük, parallel. Kép
Vendég

Eszti Kép

( UPC-sek voltak? szerdán jössz? )
titati

Sziasztok!

Esztipeszti: kezetfoghatunk. Mi is vágunk disznót a hétvégén a szüleimnél, de csak holnap délután indulunk. Kép

Orrvérzés: a legtutibb megoldás az, ha az orrnyeregre jeget tesztek. Szinte azonnal eláll.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Látom, nagyon bejött a hálóinges storyKép Barti, szívesen adományozok, egész készletem van...KépKép

Titati, Nici: orrvérzé...gááááz! Nagyon utálom, sajnállak benneteket! Eszti tényleg szakértő ebben!

Eszti: Disznóvágás... király! Jó, kis disznótoros, aztán sec-perc visszajönnek a leadott kilákKép Csak humorizálok, de azért egy jó toros kápit leküldhetsz helyettem is! HE-HE-HEKép Édesek ezek a pasik, simán stramm vagyKép
Ja, tényleg jó, hogy apa nálunk is ilyen jó fej! De ha nem ilyen lenne, nem is lenne a férjemKép
A tornát meg nem ellógni! Irgumburgum, tessék gyakorolni a légzéstechnikátKép

Nadine! Akkor most már gyűjtögesd te is a hálóingeket, de meg is mondhatod a mamádnak, hogy én szívesen adokKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita anyu, igenis! Kép Kép
Titati, UPC volt, ezért vagyok most is itt, aztán megyek tornázni, de én már hétfőn! Te?
Vendég

na én most lépek haza... holnap még benézek Kép
sziasztok, mindenkinek szép estét!
titati

Eszti: hétfőn nem tudok Kép Munka van, és nem engedte a főnök, hogy csak f11-re jöjjek...szóval marad a szerda.... de az tuti Kép
Ha minden igaz neünk is meglesz egy héten belül az otthoni korlátlan Kép ma igényeltem meg, 10 napon belül kijönnek Kép
titati

Hálóing:
én általában amúgy pizsiben alszom, vagy bugyi+top, vagy akármi, de hálóingem nem volt sok. És amiket eddig láttam.. Háát.. Olyan ronda volt a mintája.. Olyan maradi, vagy nénis (bocsi) vagy nem is tudom milyen. Szóval fiatalos mintával még nem találkoztam. Tudom, tudom ilyenkor nem az lesz a fő szempont, hogy "Jaj, remélem jól nézek ki, jól áll, stb.." de azért mégis. Ne úgy nézzek ki, mint egy 60-70 éves nagyi.. És ugye akkor még ott az az óriási méret! Kép

Disznóölés:
nyam-nyam, hurka-kolbász, töpörtyű, jajj.. Kép

nadine81

Lányok! Holnap úgy néz ki hogy megyek Pestre! Szóval meglehet hogy össze tudnék futni valamelyikőtökkel! Mit szóltok? Kép

KépKép
nicika

<font color="119911"> Az orrvézősöket nagyon sajnálom, nagyon rossz lehet!
Hálóing:
én vettem két darabot, ami 4 gombos és elég jól néznek ki. Rózsaszínben fogom nyomni a kórházban. Kép Ja és darabja 1100 ft volt. Egy van, ami még tetszene az Anita márkájú és 4000. Nekünk 5 napot kell a kórházban lenni, így olyan 4-5 darabban gondolkodom.
Anita,
örülök, hogy jobb a kedved! </font>
angi79

Szerencsére nem nagyon komálom ezeket a disznóvágásos kajákat, különben tényleg nem úsznám meg a hétvégét +5 kg nélkül. De azért egy kis töltikápi csak le fog csúszni....Kép
Vendég

Sorry! Mégsem megyek Pestre! Kép

KépKép
nicika

Nadine, szerintem egyáltalán nem furcsa, hogy szülés után is csinosak és jólápoltak szeretnénk lenni. Nekem ez pl. kell a komfort érzésemhez. És amúgy is eléggé nehéz napok lesznek előtte, legalább ne érezzem úgy magam utána, mint egy csúnya, kövér öregasszony. Szóval jogos kívánság, hogy legyen rajtunk valami csini (de praktikus) hálócucc.
Angi, te hol vettél csinit?
Nekem van egy csíkos (halvány és sötétebb lilás, de olyan szép lila, nem az a durva), és egy fehér, amin van egy jópofa rajz: egy gólya tartja a csőrében a pici babát. Egyelőre ennyi.
Vendég

Szevasztok!!!!

Még szerencse, hogy nem szeretem a disznóöléses kajcsikat, már a hallatán híztam volna egy kilótKép

Anita, kedves anyóst ne bántsd a cuki kis hálóingekkelKép
Õ csak jót akartKépKép
Biztos szexi darabokat vásárolgatott
Kép

Én nem is veszek szerintem, van egypár darabom, de nem is gombosak, majd simán letolom, aztán előkapom a cickótKép

De januárban érdemes a woman'sercet-be menni, jó darabok vannak ott, és olyankor tök olcsikákKép

Orrvérzősöknek részvétKép
Tök rossz lehet.

Ildikó
vas

Angi: én is rózsaszínben és fehérben ! (ez érdekes lesz , ha beindul a tejcsi, de úgyis lesz szopis melltartó) fogom nyomniKép Persze, ezeket én választottam,és a szüleim vették meg, meg hozzá egy tuti kis köntöstKép (Úgyhogy van ám jó is!Kép) Még vmi jó kis papucs kellesz! (Gumipapucs tusolni van)

Nadine: eddig sosem volt hálóingem (mostmeg van már van 5!!!+pizsik)! Én itthon szinte mindig bugyongóban+atlétában szunyálokKép Amúgy szerintem is nagyon sok a nyanyás!

Na, lassan lépek a géptől! Apa is hazajött, hozott kajcsit! Meg végeztem a puskagyártássalKép Mindig csinálok, elviszem, de tök béna vagyok, nem tudom használni
Kép

Esztikém, egész hétvégén odalesztek? Minden jót Nektek! Érezzétek jól magatokat! Vigyázz Bencus fiúra, meg persze apára és magadra is!

Lányok, holnap du nem bánnám, ha szidnátok!Kép

Majd este bekukkantok!

Puszi: Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szijjasztok!

Na, átolvastam az egész napi termést.... Megint jól elfáradtam a végére. Az infókat meg felírtam, mielőtt elfelejteném... Kép

Szóval SZOPIPÁRNA:
Eddig kértek:
Annácska
Zsuzsófi (vidékre posta+lehetőleg karácsony után)
Tünde (aki még megnézi a mintákat)
Ágiboszi (sajna kórházban+a kendő is érdekelné)
Náncsika
Mariannka
Nicika (ha tudunk még alkudni, bár szerintem a 3000 ár nem sok érte. Eddig sokkal drágábban láttam. )
Vok

No, úgy gondolom, hogy aki jön a talira, annak megrendelem minél hamarabb és akkor van esélyünk arra, hogy le is szállítom a talira, mivel én elmászok érte. Ha jól tudom itt vannak Pesztszentimre környékén, ami hozzám nagyon közel van. Kép

Ágiboszi! Mi legyen veled? Kérlek, ha tudsz, hívj fel a 20/5275312-es számon és akkor meg tudjuk beszélni a részleteket.

Nicika! Mi lenne, ha te is csak karácsony után kapnád meg a párnát? Szállítás ügyileg meg van ötletem: a párom Győrbe jár suliba és az egyik januári vizsgájára lekísérem. Győr és Sopron között nem olyan vészes a távolság és ha átjönnél érte Győrbe, akkor még oda is tudom adni és no postaköltség. KépKép

Zsuzsófi!
A szállítást nálad is hasonló képen tudnánk megoldani, azzal a különbséggel, hogy Szegedre kettő, sőt, talán 2 emberrel is le tudom küldeni a párnádat: az egyik a volt lakótársnőm, aki lent maradt Szegeden és most Pestre jár a 4dik diplomáját csinálni (fanatikus a csaj), az uncsitesóm és férje, mivel a Tamás szegedi és az anyukája még mindig ott lakik.)

Tünde: Sikerült megnézni a mintákat? Mindjárt megnézem, hogy milyenek az akciósak és írom, vagy teszek fel képeket. Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Anita, nagy nagy kalappal. Majd két töltelék gyártás között gondolok rád. Kép Ja, vasárnap jövünk csak este. Addig nem nagyon jövök. Kép

Nekem még kell vennem zuhis papucsot.

Ildi, úgyis van, nem kell itt cicózni. Letolom, előkapom, aztán hadd szóljon. Kép
Vendég

Na, a következő minták akciósak:
Kép

Kép

Kép

Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Ha rámentek a képre, akkor kiírja, hogy hányas minta. Nekem az 5ös a favoritom. Kép Én tuti olyat szeretnék. KépKépKép

Eszter
Kép
Kép
vok

Figyuzzatok, van nekem egy woman'secret-es zöld kockás flanell hálóingem.L-es méret, de nekem is elég szűkös volt.Egyszer volt rajtam, ha valakinek kell, szívesen nekiadomKép
De inkább kisebb méretűeknek jó szerintem.Bár én 80 kiló voltam szülés után,lehet azért volt kényelmetlenKépKép
Ha kell valakinek jelezze, aztán elviszem a talira, és az övéKép
Nem olyan nyanyis ám ,ahogy kinézKép
szerintem jópofaKép
na, ilyen:
Kép
Pusz
ildikó
vas

Ja, talira is van ötletem: az Oktogonnál lévő Vörös oroszlánban biztos le lehet fogalalni a különtermet, és ha jól tuom, az is ingyen van. Mindjárt megnézem a telcsiszámutak és megkérdezem. Az is elég központi helyen van és ott egyáltalán nem lehet cigizni. Kép

Szólok, ha van valami. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Stornó! A kisteremben max 8an férnénk el... Kép Az meg nekünk tuti kicsi lenne... KépKépKép

Na, akkor gondolkodjunk! Kép Hol férünk el kb 15en, lehetőleg cigifüst nélkül? Most eszembe jutott az Árkádban a Libri kávézója, de ott meg nem lehet jó nagyokat nevetni, mert ugye mégis csak egy könyvesboltban lennénk. Na, gondolkozom még egy kört. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Lányok!!
Az normális, hogy egy egész napja nem éreztem a Babót?? Kép

nadine81

Mozaik teaház, VII ker. Király utca 18.
http://www.mozaikteahaz.hu/

Teátrum Teaház, Vi.ker Hegedű utca
http://www.teatrum.fw.hu/

1000tea, V.ker Váci út 65
http://www.1000tea.hu/

Rebarbara Biobolt és teázó, Vi.ker Eötvös utca 8.
http://www.rebarbara.hu/

Nézzek még?

Eszter
Kép
Kép
vok

Nadine: igen. Ne izgulj! a 24 órás nem mozgást szokták gáznak ítélni. Lehet, hogy most befele és nem kifele boxol a drága. Kép

Na, ma nagyon hiperaktív vagyok. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok! Akkor javítok: januárban engem is mindenképpen érdekelne a szopipárna! Addigra lesz pénzem is! Szóval nyugodtan jegyezzetek fel engem is! A Győri dolog pedig nem rossz ötlet! Kép Anyós a vasúton dolgozik, szóval lehet el tudja intézni hogy legalább elfelé ingyen utazzak! Kép Mintákból az 1-es, meg a 4-es tetszik!

KépKép
nicika

Nicika! Oksa. Szóval az 5ös, meg a 15ös tetszik. Kép Döntsd majd el melyik kell és akkor a tiedet Zsuzsófiéval együtt fogom megrendelni. KépKépKép Ugye milyen cukrok a macik! Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszti: nálunk ugyanez van a hányással. Már csak mosolyog Kép

Vok: a különterem ugye nem a földönülős szeparé?

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory: Arra már nem emlékszem, hogy hol kell ülni, de úgy sem jó. Kép Kicsi. Kép A többit megnézed? Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok! Akkor az 1-est választom, apának is az tetszik jobban! De akkor csak januárban! Köszike!

KépKép
nicika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?