Ildi, övön aluli volt a kaja
Mondom, hogy nem főztem, nem ettem... De kb. egy órán belül jön haza apa, és hoz vmi fincsit. Mondtam neki, inkább pizzáznék ma, felbúzdulva azon, hogy tegnap te is azt ettél, holnap úgysem eszem megint sok mindent a vizsga miatt
... ezért mégsem bontottam ki a nápolyit...
Angi: Te is ilyen kis sali evős vagy? Hát csoda, hogy én EDDIG tényleg nem híztam meg anyós által megálmodott súlyomat
Tutik az ajcsik!
Ja, Barti: Képzeld, az egyik 40-es, a másik 42-es! És attól,hogy ilyen szép kerek pocim van már, simán rámjönnek a 38-as nagyon csipőgatyák...O Komolyan mondom felpróbáltam, és mintha egy sátrat terítettem volna magamra. Írtó mókás
Erre finoman próbáltam jelezni,hogy nagyon nagy, esetleg vmi másra becserélhetnék... mire azt mondta, meglátod, kellesz ez. De hát a hálóingek alapból bő szabásúak, nem kell 86 számmal nagyobbat venni belőlük, főleg, hogy combra, fenékre még! alig híztam... (Tök jó,hogy ilyen poént csináltunk belőle, már sokkal jobban érzem magam!) Köszi csajok!
Ja, és még jó, hogy vettem magamnak 2 nagyon tuti hálókát! Ja, és apa is tök ari, mert mindig nyugtat, hogy jól van, pakold el vhova, és nem kell felvenned! És tök igaza van meg minden, de a hormonok... (hiszen nektek magyarázom???
)
Sajnálom,hogy ilyenek voltak a teázóban, de remélem, megoldható lesz ott a tali! És majd küldjetek fénypostán vmi fincsi kis teát nekem is, mondjuk olyan jó kis gyümidarabosat, amit a múltkor ittam!
Na, befogom, bocsi a regényekért! Megint éjszakázás lesz belőle... csak Boti fog kiakadni
Anita
Bocsi,ha egy kicsit érzéketlennek tűntem az előbbi családinetes téma kapcsán, hiszen már én is kibőgtem magam, egyszerűen érthetetlen... De muszáj önzőnek lennünk, és mi kis virágszálunkat óvni - persze mondom: szívből sajnálom, együttérzek velük
. Azt hinném naívan, hogy a 30.hétben már milyen nagy esélyük van a kicsiknek... Hátborzongató
Tényleg, bocsi! Biztos utáltok a hosszú hozzászólások miatt!