Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Kép

Booooldog, boooldog, boldog SZÜLETÉSNAPOT, kívánom, hogy legyen még sok ilyen szép napod (napotok)! Kép Ezt most éneketlem ám Dominak és Szonjának Kép, mivel azonban gyönyörű hangomat nem tudom csatolni, kedves anyukák megkérlek benneteket, hogy fakadjatok dalra. Kép

Kép
Kép

puszi
nmzsx

SziasztokKép

Drága Szonja és DomiKép
Mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk nektek!!
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Drága Szonja és Domi!

Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánunk Nektek 1. születésnapotok alkalmából! Millió puszi Nektek és Szüleiteknek! Kép

Kép

Marcika és Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Most jól hozzászólok, amíg Marci ismét bambuszrudat bűvöl Kép

Dia, Gigi!
Elég vastagon tettétek a festéket? Persze az sem jó, ha túl vastag. Én tegnap délután csináltam, ma reggelre megszáradt és szerencsére lejött. Én totál sima genotermre raktam. Mondjuk csináltam kicsit rücskösre is, de arról még nem szedtem le. Nem tudom mi lehet a gebasz Nálatok.
A húgom úgy is csinált már, hogy átlátszó tapétára festett és simán körbevágta. Mert sajna néha, ha normálisan le is jön a sima genotermről a matrica, viszont nem ragad rendesen az ablakra stb. Erre ez az átlátszó tapéta lehet a megoldás.

Dia, szerintem simán vágd körbe a fóliát, amire csináltad és kétoldalú ragasztóval ragd fel ahová szeretnéd. Ha már megcsináltad, tényleg ne menjen pocsékba.
Dominak volt aztán tortája rendesen! Kép Édesen bámulja a tűzijátékot Kép Nyugi, most én próbállak nyugtatni a nemevéssel kapcsolatban. Ha Domikának jó kedve van (Marcihoz hasonlóan Kép), akkor biztos elég neki a tápi meg az a kevés más csipegetés. Én ezt már hónapok óta művelem és Marci még mindig egyben van, úgyhogy tényleg nyugodj meg (bár én tudom a legjobban, hogy nem könnyű), és nézd meg előbb-utóbb visszajön Domi étvágya és még a vasszöget is meg fogja ám enni!
Vasárnap hátha kedvet kap a két koplaló Olitól (legalábbis remélem, hogy Õ változatlanul habzsol Kép)!

Barbi!
Köszönjük a köszöntést! Kép
Szépen és jól leírtad, amit az ember lánya érez, amikor anyuka lesz Kép
Kérnénk szépen fényképet az 1 éves Angyalkáról és az illatos fürtjeiről Kép

Kata!
Köszönjük a köszöntést!
Nem is tudom, kit sajnáljak jobban, Patrikot, aki fél a sötétben Kép, vagy Téged, aki nem tudsz egy jót aludni! Puszi az egész családnak!

Megyek, mert Marci szétszedte az íróasztal fiókját Kép Kép

Puszi: Melidna

KépKép

KépKép
bujka

sziasztok

MelindaKép
Nekem bejött ez a hűtős trükkKép De szinte még a frigóba le kell szedni mert aztán megint visszatapad.
Múlthéten Olikám sem evett annyit, de mostanra megint eszik rendesen.
Legújabb mutatványa, hogy felszámik a nappali polcáraKép Elég hajmeresztő. Ráadásúl még egy darabot ki is harapott belőleKép

Puszi

KépKép
gigi28

Minden kis egyévesnek nagyon boldog születésnapot kívánunk, Tomi és családja
KépKép
sofka

SziasztokKép

Bosszankodni jöttem egy kicsit!! Még mindig meg tudok lepődni, hogy mennyire bunkók és nem törődöm az emberek. Mentünk Olivérrel boltba. Egyik kezemet Olika fogta a másikkal cibáltam be a bevásárló kocsit az ajtón (mert természetesen olyan beléptető rendszer van, hogy ha beültetted a gyereket a kocsiba akkor vagy lefejezed a vassal vagy újra kiveszed. Ezért nem is raktam be rögtön) a harmadik kezemmel meg próbáltam kinyitni és nyitva tartani az ajtót. Ott szerencsétlenkedtem amikor jött egy fiatal csaj. Persze megörültem, hogy végre bejutunk erre tök simán bement mellettünk a másik ajtón. Kép Hogy lehetnek ilyen érzéketlenek az emberek?????? Újra és újra rá kell jönnöm, hogy itt szarba veszik a gyerekeket és az anyukájukat!! Persze Olivér már rángatott be ezerrel én meg legszívesebben elküldtem volna a búsba a sok bunkó embert.

Na megyek mosogatokKép

PusziKép

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Bocsi hogy mi nem nagyon jelentkezünk, de Noncsi tegnap végig hányta a napot, ma pedig az orr-fül gégészeten voltunk.

Kedves Szonja és Domika!

Születésnapotok alkalmából nagyon sok boldogságot, jó egészséget és szép ajándékokat kívánunk nektek!

Puszi: ANDI és NOÉMI

Kép
tandi

Sziasztok,

Sok puszit, minden jot es szepet kuldunk a ma egyeves lurkoknak!Kép

Kép

Mica, Gyuszko, Zolika
mica

Sziasztok!

Gigi!
Akkor elkezdte Olika a mindenre felmászást? Mert az őszieknél olvastam (amikor még volt időm 1-2 hete), hogy ott is mindenre felcaplatnak a srácok. Marci a játéktartó dobozára szokott előszeretettel felmászni, igaz nem esne nagyot, de az a kicsi esés is rosszul sikerülhet.
Polcharapás Kép
Bunkó emberek, azok bizony vannak. Én mondjuk annyit nem járok közéjük (legalább ebből a szempontból szerencsésnek mondható ez a röghöz kötöttség), de azért a bevásárlások alatt vannak rossz tapasztalataim, amikor a kocsival nekünk kell lavírozni, mert a sok bunkó csak tátja a száját. VISZONT volt egy annyira jó tapasztalatom, hogy csak ámultam. A GL Outlet-ben voltunk szombaton késő du. vásárolni és totál hülyék az üzletek bejáratai, mert befelé nyílnak. A babakocsit jó hátra kell húzni, hogy kinyithasd a nehéz ajtót és utána rohanni a babakocsihoz, nehogy bezáródjon az ajtó mire kitolod. Erre nyitnám az ajtót és kintről egy fiatal srác kinyitotta nekem és tartotta, hogy menjünk ki. Gondoltam, biztos ő meg be akart jönni és azért, de nem! CSAK SEGÍTENI AKART!!! Nekem totál jó kedvem lett utána Kép
Klassz, hogy jó lett a matricád! Költözz be a frigóba és ott fess, így tuti lejön majd rögtön Kép
Ma én is kreatívkodtam újra: most a matricákat befejeztem és jött a rendes üvegfestés. Még nem tudom, mi lesz belőle.

Andi!
Már épp gondolkodtam, hogy mi van, hogy mostanában ritkábban írsz. Szegény Noncsi Kép Ez a hányás most megint mi? Még mindig az elhúzódó megfázásával van összefüggésben? Jobbulást Neki!!!

Dia!
Marci ma evett kb. 6 kanálnyi joghurtot, oszt ennyi. Komolyan mondom rettegek már nekikezdeni az evésnek, de lassan meg kéne próbálnom. Persze a kisnagysága nem jelez semmit, totál jól elvan.
Domi hogy van ma? Érzi, hogy szülinapja van? Kép

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm Domi nevében is a köszöntést!Kép
Barbi!
Igaz,már tegnap este is kivántam,de mégegyszer NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK SZONJÁCSKA!Dia és Domi
Kép

Melinda!
Ma szerencsére jobb volt a helyzet kaja ügyileg.Evett sütőtököt,sült csirkét,bolognai spagettit is.Persze nem nagy mennyiséget,de az a lényeg,hogy nem üres a poci.KépA festék nem jött le a fóliáról,így körbe vágtam és kétoldalú ragasztóval felragasztottam.KépÍme!
Kép
6 kanál joghurt?Hááát az tényleg nem sok.KépNem is tudom,hogy birod idegileg.Én ezalatt a pár nap alatt kikészültem,hogy minden falatot rimánkodni kellett bele.A másik a cumi:Amióta beteg volt állandóan cumizik/gondolom nyugtatja magát/.De olyan szinten,hogyha éjszaka kiesik a szájából sír,hogy keressem meg és adjam vissza.KépÉn meg kotorászok a sötétben.KépVagy a foga miatt kell neki?Nem tom...

Andi!
Nagyon sajnálom Noncsit!Ti is vírust nyeltetek be?Miért voltatok a fül-orr gégészeten?Jobbulást kivánok.Küldök gyógypuszit Nonókának.
Kép

Mindenkinek puszi!Engem vár egy halom vasalni való.KépAztán apa is kap egy kis romantikát a virágokért amit ma kaptam tőle.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Gyorsan írok, amíg nem sír föl ez a mucivirág.

Dia, Melinda

Köszi hogy aggódtok Nonóért aranyosak vagytok. Vírust kapott ez a nőci tudjátok, 3 hétig benne voltunk mindannyian ennek az utóhatása volt a fosi meg a hányás tegnap, ma már csak este hányta ki anyám gulyáslevesét, amit kértem, hogy ne tukmálja bele, ennyit a nagyikról.
A fülét meg két napja csak kapargálta ha odanyúltam úgy üvöltött, hogy a frász belémállt. Szóval ma elvittem a fülészetre, ott megállapították, hogy a jobb fülére ráhúzódott az influenza de nincs gáz hála az égnek. Szóval megnyugodva jöttem haza, nagyon aranyos volt a doktornéni a rendelőt meg egy órán keresztül szórakoztatta.
Nagyon jól tűrte a kínzást.
Megyek én is vasalni mert egy fotelnyi van.
Puszi nektek jóéjt

ANDI
tandi

Megérkezett az éjjeli bagoly.Kép

Drága Szonja és Domi!
Nagyon sok szeretettel köszöntelek Benneteket és Édesanyátokat is ezen a napon!

Épp most kaptam a hírt,hogy a barátaink kisfia-Olivér megszületett.Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Kata!
Köszi szépen.KépHogy vagytok?Fiúknál volt a Mikulás?KépMit hozott?Gratulálok a barátaidnak a kis Olihoz!

Andi!
Nagyon sajnálom Noncsit!Szerintem nincs is annál rosszabb amikor hány a gyerkőc.KépDe ha rossz volt a gyomra akkor anyud minek etette meg gulyással?Jaj ezek a mamik néha rosszabbak mint a gyerekek.Azért jó,hogy a fül dolog nem komoly.Jobbulást nektek!Puszi

Mindenkinek piszpusz!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Andi!
Fülecskével szerencse, hogy nincs semmi komoly Kép Gulyás Kép További és végleges jobbulást és sok puszit Nektek! Tényleg Te hogy vagy?

Kata!
Gratula a barátaitok Olikájához! Kép Hú, de izgi lehet egy újszülött a háznál! Egyik pillanatban úgy érzem, hogy mintha most született volna Marci, mert olyan gyorsan elment az év, viszont ha belegondolok, hogy milyen volt, amikor újszülött volt, akkor meg olyan régi dolognak tűnik. (Na ezt jól megasszontam mi?! Kép) Olyan furcsa érzés!
Kis és nagyfiad beteg még?

Dia!
Klassz lett a matrica! Vigyázz, hogy ne nagyon érje víz a fürdőben, mert nem bírják Kép Tegnap Marcinak annyira tetszett a halacska, rákocska és a vízicsillag, hogy sikongatott és pocsolt örömében. Kép Ezt a rákocska bánta Kép A maradékot átlátszó tapétával próbálom vízmentessé tenni.

Marci ma totál felborította a napunkat. Egyrészt 3/4 9-kor kelt (na, ennek még örültem), így csak fél 2-kor vittem lefeküdni, amit Õ persze nem így gondolt. Tojt elaludni, de viszont én nem, így beraktam az ágyikójába. Jól elvolt, semmi sírás, gügyögés, sikongatás, röhögés, majd kb. 1 óra múlva sírás. Bemegyek, erre közben bekakilt, és megette a fél ágyát. Már régebben is rágta az ágyat, mert a felső része pont a szája magasságába esik, így amikor várt ránk, elfoglalta magát és rágcsált Kép De most nagyon durván csinálta és persze a faforgács és a festék nagy részét benyelte. Remélem nem lesz semmi baja, de totál kivagyok, hogy hogyan fogom én megtanítani ezt a kis ördögöt egyedül elaludni. Mire elaludna, megeszi maga alól az ágyat Kép

Na most már eldugulok!
Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!
Ágyrágcsi.KépDomi a járókát tette teljesen tönkre.Kirágta a műanyagot és kiette alóla a szivacsot.KépKépMa Dominak jó étvágya volt.Kop-kop!!Reggeli tápszer majd lenyomatta pár falat vajaskenyérrel.KépTízórai joghurt+banán.Ebéd bolognai spagetti.Uzsit csak azért nem evett,mert fél 2-től aludt negyed6-ig.KépAkkor evett egy jó adag karfiol levest/imádja/és most kapott tápot.De,hogy egyedül aludjon arra én még várhatok egy darabig.KépKépElég nehéz lesz vízmentesíteni a matricát a fürdőben.KépEddig bírja a kiképzést.KépMa éjjel nekiállok másik fóliára csinálni.Holnap pedig egész nap takarítok,függönyt mosok stb...KépTudod hol lakunk??Vagy Gigi útba igazít?Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

MelindaKép
Tök jót röhögtem az ágyrágcsánKép Nem semmi Marci, hogy miket csinál. Tegnap én is úgy voltam ahogy Te, beraktam az ágyába és még egy darabig szórakoztatta magát. Nálunk már tök jól beállt a nappali alvás. Délbe kidől és alszik kb. másfél órát. Aztán pörög este kilencig.

DiaKép
Azért a Te fiad se kutya, hogy szivacsot eszikKép Szerencsére Olikámnak jobb izlése van. De hát Domi igazi gourmannKép AZért a takarítást ne vidd túlzásba. Nem a földről akarunk majd enni. Marcikának meg majd adsz egy darab fát és jól el leszKép

AndiKép
Noncsinak jobbúlást kívánok. GulyáslevesKép Hát elég gáz....

Tegnap voltunk Miki ünnepségen. A gyerekek ültek és nézték a műsort. Ezalatt mi: a squas pályán ladbáztunk, fittnes labdán gurultunk, lépcsőztünk, szaladgáltunk. Mire szólította Miki azért beszédelegtünk. Aranyos volt, átvette a csomagját. Aztán mikor ment el Miki kértem, hogy had csináljak egy közös fotót vele meg Olikával. Hááááááááááát. Mindjárt megmutatom milyen volt a fogadtatásKépKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

Épp miki ünnepségen vagyunk:KépKépKépKép
Kép
Itt még boldog volt... Kép
Kép
Itt már nem:
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Ma lejártuk a lábunkat az Auchan-ban.Tök jó dolgok vannak.
Patrik nagyon élvezte,rohangált és mindent megfogdosott.
Talált egy kibontott csomag szaloncukit,naná,hogy benyomott egyet.Kép

Dia!
Örülök,hogy Dominak kezd visszatérni az étvágya!Ijesztő lehetett a hányás-hasmenés.
Raul ravasz volt Mikikor,mert a vadiúj bakancsát tette ki,azt nem kellett tisztítani.KépTavaly kimentem a nappaliból és én zörgettem be,majd mikor kijöttek nagyon meglepődtem a Miki-csomagok láttán.Úgy gondoltam idén ez a kamu már nem jön be Raulnál,ezért a szomszédot kértük meg,hogy dörömböljön be.Volt nagy öröm,Patrik kiborította majd'mindenki csomagját,aztán héjastól kezdte rágni a földimogyorót.Kép

Gigi!
Jó lehett a Mikulásozás!KépCsak a vége romlott el picit.KépOli nagyon vagány!Kép

Melinda!
Ágyrácsrágás Patriknál is menő,de nem űzi olyan szinten,mint Marci.Kép
Patrik néhány napja kihagyja a déli szopit,leülök Vele az ágyra,kicsit dudorászok(szegénykémKép),és már alszik is.Este maradt a cicn-elalvás,szóval nem holnap fog egyedül elaludni.A hét eleji mizéria után nem is próbálkozom egy ideig,hogy letegyem,amíg nem aludt el teljesen.
Köszi,kis és nagy már jól vannak,csak nagy köhécsel picit.

Andi!
Gyógypuszik mennek Noncsinak!Kép

Én is csináltam matricát fóliára,de úgy döntöttem nem szedem le,fóliával ragasztom az ablakra.

Puszi mindenkinek.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Dia!
Odatalálunk ám! Meg van a címed, Gábor pedig mindenhová eltalál Pesten Kép Ott leszünk! Igyekszünk, de lehet, hogy egy kicsit késünk, mert Marcinál sosem lehet tudni. De. elvisszük sétálni, hogy akkor aludjon (legalábbis mi úgy szeretnénk Kép).
Megnyugodtam, hogy nem csak Marci eszi a bútorokat Kép Bocsi!

Kata!
Neked is csak azt tudom mondani, hogy megnyugtató, hogy nem csak Marci eszi ki maga alól az ágyat Kép
A cicit délben vígan elfogadja, de viszont elaludni ma is nehezen ment Neki. Viszont a tejcsi rohamosan csökkent az elmúlt napokban Kép
Jobbulást a nagyobbacska köhécselőnek!

Gigi!
Édes Olivér! Jót Mikulásoztatok Kép Szerintem Marciból is valamelyik végletet váltotta volna ki a Miki: vagy vigyorgott volna ezerrel, vagy ordított volna.

Kíváncsi vagyok, holnap mit fognak a srácok pankrációzni Kép Már várom nagyon!

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Melinda!
Akkor ok ha ide találtok.KépVárunk ám nagyon.

Kata!
Tényleg rafkós volt Raul.KépJól vagytok?Mikor jártok már erre?Kép

Gigi!
Szegény Olika.Panna is sírt a Mikutól nagyon.A nagynéném volt beöltözve.KépDe olyan hitelesen játsza el a morcos Mikut,hogy gyerek koromban engem is mindig megrígatott.KépVárunk ám holnap titeket is sok szeretettel.Kép

Mindenkinek puszi.Holnap jövök képekkel,persze csak akkor ha még nem unjátok a sok bulis képeinket.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok csajok

Egy kicsit kampányolni szeretnék.
Van a Baptista Szeretetszolgálatnak egy akciója most aminek az a lényege, hogy meg kell tölteni egy cipősdobozt minden jóval, amit aztán egy olyan kisgyermek kap aki rossz anyagi körülmények között él. Már van tapasztalatom a Baptistákkal mert már több gyereket is fogadtunk örökbe jelképesen és hiszem, hogy jó helyre kerülnek az ajándékok. Most este össze is állítottunk Olivérrel egy csomagot egy pici fiúnak. Ha tudtok Ti is segítsetek. www.ciposdoboz.hu

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Patrik menetrendszerűen beletojik a fürdővízbe.KépKépMa Raullal fürödtek a nagy kádban,jó sok fincsi habos vizet tettem Nekik.Raul már nem is akart Vele fürödni,mondván úgyis megint kakis lesz a víz.Mondom én,hogy ugyan,az előbb termelt,csak gyere nyugodtan!Erre 5 perc múlva már úszkált is benne a barna.
Remélem átmeneti állapot!!!

Melinda!
Csökkenő tejcsi nálam a nagylányság előtt tapasztalható.
Patrik gyakorlatilag nappal egyáltalán nem szopizik már.Bepótolja éjjel.

Gigi!
Nagyon jó a cipősdoboz dolog!!!Igyekszem én is segíteni.Köszi,hogy szóltál!Kép

Dia!
Várom a holnapi buliról a képeket!!Érezzétek nagyon jól magatokat!Kép
Leginkább Micával vagyok mobil,nem tudom mikor járok felétek.Egyszer csak összejön!Kép

Zsófi és mindenki!Merre vagytok???

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Most csak gyorsan teszek fel pár képet Bence I-es számú bulijáról, mert már hulla fáradt vagyok. Kép

Puszi
A kis Little Richard
Kép
Apával banánt esznek
Kép
A kis zsoké
Kép
Tortával
Kép
az egyik kedvenc játékkal
Kép
nmzsx

Sziasztok csajok

Tudom, nagyon megkésve de annál nagyobb szeretettel kívánok most

Boldog névnapot Melindának

Kép

Nagyon sok boldog születésnapot Marcikának

Kép

Sok egészséget és boldogságot Dominak 1 szülinapja alkalmából

Kép

Boldog szülinapot Szonjának is

Kép

Nagyon sok boldogságot Bencének is

Puszilunk mindenkit
Gigi és az anyukájaKép
márti05

Sziasztok

Bocsi, hogy ismét eltüntem, de nem tudtam írni annyira elvagyok havazva állandóan.

Sajnos visszaolvasni nem tudok most, igyekszem valamelyik nap pótolni majd.

Gigi egész nap pakol, szövegel és írányít.
A héten csoda történt az egyik éjjelt végig aludta a lányom, amióta megszületett eddig ez volt az első ilyen alkalom.

Ez a kép pont csók után készült Norbikával

Kép

Ez pedig miki reggelén

Kép

Ha jól hallom elaludt az én kincsem, ma elhatároztam én is időben ágyba bújok.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!
Márti!
Köszi szépen a gratulációt.KépAnnyira édes Gigi és Norbika.KépOlyan mintha táncolnának.KépEz a Miki igazán bőkezű volt.Kép

Kata!
Hihihi,kaki a pancsi vízben.KépBocsi.De édes lehet Raul ahogy már nem akar Patrikkal fürdeni.KépMa én is a fiacskámmal pancsiztam,ő szerencsére nem kakil a vizünkbe.KépTermészetesen Micával együtt is várlak titeket nagy,nagy szeretettel.Kép

Zsófi!
Na ha már Bence is oda van a sütifalóért én is veszek karira Dominak.KépNagyon édi a képeken.Ki hintáztatja a nagynénéd?Csak tipp volt.Vagy ő a drága mama?Kép
DRÁGA KICSI BENCE!
Első szülinapod alkalmából istenke éltessen sokáig!KépPuszi.Dia és Domika
Kép

Mikor jöttök hozzánk?Itt vár a partedlid és a tányérkád.Kép

Mindenkinek szép álmokat!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Bence bébiKép

Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk neked:
Kép

KépKép
gigi28

Szia Bence!

1. születésnapod alkalmából nagyon-nagyon sok boldogságot kívánunk Neked!!! Millió puszi!

Kép

Marcika és Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Zsófi!
Bence nagyon édes! Ahogy Apája dolgozóasztalán ül és falatozik, hát meg kell zabálni Kép Látom, Nálatok is sláger a sütifaló Kép
Jó bulizást mára!

Gigi!
Köszönjük a cipősdobozos ötletet, csak most látom, hogy sietni kell ám vele, mert holnapi határidős!
A mielőbbi viszontlátásig! Kép

Dia!
Ha Dominak is lesz sütifalója, akkor ez lesz a "Sütifalós gyerkőcök" topicja Kép Reszkess, megyünk!!!!!!!! Kép Kép Kép

Márti!
Annyira aranyosak a skacok! Kár, hogy a pusziról (bocsánat csókról) lemaradtatok Kép Mondjuk az intim dolog Kép
Istenkém, most először aludtál át egy éjszakát! Kép Õszinte részvétem és gratula az elsőhöz! Kép
Sok-sok puszi Nektek és Györeszéknek is!

Kata!
Kaki a vízben Kép Én már egy jó ideje kíváncsi vagyok, mikor lesz az első termésünk a vízben, ez még nálunk kimaradt Kép Édes lehet Raul, ahogy inkább kihagyja a közös fürdőzést az öcsivel Kép
Nekem is meg kéne jönnie, de eddig soha nem volt ilyen csökkenésem. Remélem csak ezzel van kapcsolatban.

Megyünk eltolni Marci sejhaját a környéken, hogy aludjon egy picit!
Mindenkinek verőfényes vasárnapot!

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Kedves kicsi Bence!

Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk mi is neked!

Puszi:

ANDI és NONCSIKA

<!--attachment: micimack_s_tort_s-311962.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*39.0**micimack%f3s+tort%e1s%2ephtml --><center><pre>
Kép
micimackós tortás.phtml (39.0 k)</pre></center><!--/attachment-->
tandi

Bocsánat nem így akartam küldeni a képet Bencének, nem tom miért így ment át.

No akkor még egyszer

Kép
tandi

Sziasztok!
Íme képek a mai buliról,nagyon jól sikerült.Édes volt a 3 maffiózó.KépPuszi.Dia
KépKép
KépKép
KépKép
KépKép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Nagyon klassz volt a buli!!! A Srácok annyira édesek voltak, olyan jól elvoltak! Különösen, hogy Olikám egy percet nem aludt a nap folyamán, igazán jól bírta a kiképzést! A skacok téptek, zúztak, és jól elszórakoztatták a felnőtt közönséget!
Marci hazafelé egy jót szundizott, szegénykémet fel kellett ébreszteni, a szívünk vérzett miatta. Viszont most fél 10-kor alig tudtam lelőni Kép Azért remélem reggelig alszik.

Dia!
Itt is megköszönjük a vendéglátást! Minden nagyon klassz volt! Kép Azt elfelejtettem mondani, hogy a kis fazsiráf fülecskéit operáljátok le (értem itt az ollóval való eltávolítást Kép), mert Marci a sajátjáról az első körben leharapta az egyik fülecskét.

Gigi!
Olikád remélem reggelig fogja húzni a lóbőrt. Õ már tényleg igazi nagyfickó, annyira édi volt! És az a csini inge.. Ehhez nem is tudok mit hozzátenni Kép

Millió puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Fergeteges lehetett a buli,nagyon aranyosak a gyerkőcök a képeken!!KépÚgy látom mindenki nagyon jól érezte magát!Kép

Zsófi!
Én is sok szeretettel köszöntöm az egy éves nagyfiút!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Melinda!
Irigy vagyok Mártira,az átaludt éjszakáért.KépPatrik még mindig nem produkált ilyet.Kép

Megyek alukálni,amíg lehet.

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

SziasztokKép

Mindig elképedek, hogy mennyire "értelmes" fejeket tudok vágniKépKépKépKépKép Hát nem vagyok valami fotogén, modell alkat.
Olikám már a kocsiban bealudt. Kioperáltuk, még aludt rajtam fél órát aztán felvittük és átpakoltuk a zsákjába. És reggel 7-ig aludt!!!!!Kép Ennyit egyhuzamban még soha nem aludt.

KataKép
Én nem is tudom, hogy bírnám ha állandóan felébredne Olivér éjszaka. Nálunk 90%-ban végig alussza az éjszakákat. Ha már nagyon kriminális akkor odaveszem magamhoz. SZóval minden elismerésem a tiétek Mártival. A Vujity Trvtko fia kakilt be mindig a fürdővízbe, olvastam a könyvében.(mint pokoli történetetKépKép) Az enyém meg a pelusába kakilt, úgyhogy megyek is.

Puszi

KépKép
gigi28

SziasztokKép

December 20-ig tart a cipősdoboz akció! Úgyhogy hajráKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Woww, latom jot buliztatokKép Jol neznek ki a fiuk egyuttKép

Melinda,
Zolcsi is fa-evoKép fognyommal van tele az agy szeleKép Az egyedul elalvas nalunk se tema meg, par perc alatt elalszik az olemben, most minek kinozzam, majd idovel megtanulja, Gyuszko is ilyen volt.
Jelenleg epp takonykoros a draga, igy kicsit nyugosebb.

Gigi,
Kosz a tippet, meglesem gyorsanKép

Dia,
Amint lesz egy kis szabadidom (szabadsag) es epp nem beteg egyik lurko sem, akkor majd fellatogatunk, nem menekulhetsz elolunkKép

Zsofi,
Utolag is Isten eltesse 1 eves nagyfiadat!Kép
Az asztalon terdelos kep nekem is nagyon tetszettKép

Nah, megyek orrot takaritani, mert nagyon fujtat a fiamKép
Amugy olyan aranyos, betakarja az arcat a zsepivel (jo esetben.. ha nincs mas, akkor ruha, torolkozo, stb.), es a szajaval fuj, olyan hangon, mintha az orrat fujnaKépKépKép

Tobbieknek is puszi, bocsi, de szokasos rohanas vanKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntést! Kép
Teszek fel újabb képeket Bence II. bulijáról. Kép Kép

1 naposan
Kép

És most!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Puszi
nmzsx

Sziasztok!

Kata!
Csatlakozom Gigihez, hogy el nem tudom képzelni, mit csinálnék, vagy hogy bírnám, ha állandóan fel kéne kelni Marcihoz. Lekopogom, de az elmúlt 1 hónapban, ha 2-szer felkelt éjjel, akkor sokat mondok. Ilyet kívánok Neked is az új évben! Kép

Zsófi!
Hú, de érdekes, Bencéről még nem is láttam újszülöttképet! Annyira más, hihetlen, hogy hogy megváltoznak Kép Nagyon édi akkor és most is! Hol született? Mekkora súllyal született?
Édes kis manó volt a bulin! A dömper látom Nálatok is sláger, ahogy Györeszéknél volt Kép Az két idős hölgy a két dédi? Nagyon irigykedek, hogy még élnek a nagyszüleitek, nekem sajnos már egy sincs Kép

Mica!
Jobbulást a takonykóroskának! Édes lehet, ahogy a zsepivel bűvészkedik Kép
Megnyugodtam most már totál, hogy nem csak az én fiacskám a fanyűvő a csapatban Kép De sajna ennek ellenére ki fogja enni maga alól az ágyat Kép Az ágy egyik vége egyébként a sláger Nála, mert általában ott vár ránk és ott rágcsál előszeretettel, na oda kötöttem két pelust, hogy azt rágja, ha már végképp elszakadt Nála a cérna Kép

Dia!
Az ajándék távirányítós autó (még egyszer köszönjük szépen!) nagyon rafkós: azért kattog olyan hangosan a távirányítója, mert a kattogásra vált irányt az autó. De ugyanúgy reagál, ha tapsoltok egyet Kép Klassz!

Képzeljétek, ma Gáborba (mármint abba az autóba, amiben ült) belerohantak Kép Annyira szörnyű volt, ahogy mesélte, hogy Õ hogy vigyázott (mindig nagyon óvatos) erre jön egy féllökött f.sz, aki nem figyel semmire. Szerencsére csak a fejét ütötte meg, van rajta egy nagy pukli Kép Az autó (Főnökéé) hátulját viszont totálkárosra törték. Na nem rémisztgetek itt tovább.

Ma jött Anyukám, holnap is itt lesz, de este azért jövök. Annyira klassz, hogy szerdától viszont Gábor lesz itthon végig karácsonyig szabin! Már annyira várom! Kép

Na puszi és jó éjt: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok! Kép

Melinda
Ugye milyen más volt?! És milyen gyorsan elrepült ez az egy év! A Margit kórházban született, Budán, 3 kg és 51 cm volt. Most meg 9,5 kg és 77 cm az én kis picurkám. Kép Kép
Igen, feketében a dédik ülnek. Nekem sem élnek már sajnos a nagymamámék. Kép De István n.mamái szerencsére még igen, és elég jól is tartják magukat...remélem még sokáig lesznek dédik!
Szegény Gábor!!! Kép Kép Annyi hülye van, hiába vigyáz az ember. Még jó, hogy nem lett nagyobb baja. A szabiért irigy vagyok! Kép István csak egy hétig lesz itthon. De ez is valami. Viszont február végén megyünk síelni, már úgy várom. Kíváncsi leszek Bence mit szól hozzá. Már rá akarjuk állítani a lécre, hogy szokja. Két év múlva már ő is kap lécet. Kép Kép

Dia
Nálatok folyamatosan áll a bál? Kép Kép Képzeld, végül főztem. Kép Csináltam kókuszos sült csirkét cseresznyés mártással. Nagyon fincsi lett. Vasárnap meg sütöttem muffint és aszalt gyümölcsös fánkot. Ez is finom lett. Kész háziasszony lettem. Kérdezte is István, hogy elvégeztem valami on-line háziasszony képzőt? Kép Kép
Sajnos idén már nem hiszem, hogy eljutunk felétek, mert mostanság eléggé be vagyok programozódva és még ajándékokat is meg kéne venni. De jövőre szívesen megyünk. Kép

Mica
De aranyos lehet Zolcsi, ahogy fújja az orrát! Kép Bence most azt találta ki, hogy úgy "mosolyog rám", hogy összeszorítja a szemét, közben veszettül vigyorog és nyújtja a kezét, hogy vegyem föl szeretgetni. Meg tudom ilyenkor zabálni. Kitől látta ezt! De olyan aranyos dolgaik vannak! Azért persze jobbulást Zolcsinak, inkább ne keljen fújnia az orrát!

Puszi
nmzsx

Sziasztok!
Zsófi!Kép
Nagyon szupik a képek,biztos jó buli volt!KépNagyon édi az újszülött kép is,szerintem nagyon hasonlít saját magára.KépKépNem is láttam még kiskori képet Bencéről.Ja,tényleg te szülés után eltűntél a netről.Miért is?Na majd elmeséled.Jó?KépMikor jöttök hozzánk?KépA csütörtök nem jó,de amúgy jöhettek bármikor.KépNagyon jó a dömperes kép is.KépMilyen az a zenélő könyv?Én is néztem az Europarkban.....

Kata!Kép
Én sajnos tudom milyen az ha nem alszik végig a lurkó.KépAmióta beteg volt,állandóan sír éjszaka és hajnalba nálunk landol.KépNem tom mi van vele.Most már azt mondom a foga nem lehet,mert akkor nappal is sírna.Viszont az se lehet"szerintem",hogy mindig rosszat álmodik. ????????????????????
Kitartást neked,nekünk!Kép

Melinda!Kép
Örülök,ha tetszik az autó.KépNincs mit,szivesen adtam.KépNagyon hangosan kattog?De ugye nem zavarja Marcikát a kattogás?Na,majd karikor mi is megvizsgáljuk a Domiét.KépBaleset.KépMég szerencse,hogy nem lett nagyobb baja Gábornak.Ennyiből örülök,hogy nincs autónk,hogy nem kell folyton aggódnom Tamás épségben jön e haza.Mert ugye,hiába óvatos az ember ha rengeteg felelőtlen,őrült ül a volán mögött.KépDe jó,de jó otthon lesz veletek Gábor.KépTamás 20.-tól lesz itthon 5.-ig.KépMár nagyon várom én is!KépAz is klassz,hogy anyukád ott van.Sajnos az enyém 130 km-re van tőlünk.Kép

Tudom,hogy sok képet tettem fel az utóbbi napokban,de ugye ezt a kettőt még megbocsátjátok nekem!KépElfelejtettem nyolcadikán.No,szóval.Íme az 5 napos Dimdom és az egy éves Dimdom.KépKépPuszi.Dia
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Zsófi!Kép
Kérem szépen a csirke és a fánk receptet!KépKöszi.Tényleg profi háziasszony lettél.Csak tudnám miért titkolod hétközben.KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Lányok!
Na mi van?Sehol senki?KépCsak Giginek van felmentése,mert szegénykém fosizik és hány.Remélem nem tőlünk kapta el!Melinda ti jól vagytok?Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Jelentem mi jól vagyunk!!! Épp előbb kukkantottam be a Dévais topicba és akkor láttam, hogy Gigi és Esztiék is lepukkantak Kép Szerencsére nálunk semmi gebasz, sőt Marci ma hiperrossz volt!
Domikának is jobbulást, hogy gyorsan múljon el a taknyolása Kép
Ja és Domi nagyon édi ezen a régi képen! Kép Õ szerintem nagyon hasonlít magára, csak éppen óriásit nőtt! Kép

Zsófi!
A csirkereceptért én is sorbaállnék! Nagyon jól hanzik Kép címem: gyetvai.melinda@t-online.hu Köszönöm! Kép

Gigi!
Jobbulást Neked! Gyorsan múljon el ez az alul-felül! Puszi! Remélem Oli kitart! És persze Viktor is! Kép

Most egyenlőre ennyi, mert annak ellenére, hogy itt volt Anyukám és bébiszittelgetett nekem (ha éppen Marci nem utánnam visított Kép), totál lefárasztott a bűnrossz Nagyfiam!

Millió puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Most csak a receptet küldöm, majd holnap írok többet.

1 konyhakész csirke, só, őrölt fehér bors, 5 dkg vaj, 4 evőkanál kókuszreszelék, 50 dkg cseresznye, 1 dl meggyszörp vagy 10 dkg meggy és két evőkanál cukor, 1 dl vörösbor, 1 csapott evőkanál étkezési keményítő

A csirkét sózni és borsozni aztán olvasztott vajon mindkét oldalán megpirítani, közben a kókuszreszeléket rászorjuk. Ezután tepsibe rakjuk.

A cseresznyét kimagozzuk, a felét a meggyszörppel turmixoljuk és a húsra öntjük, a bort is rálocsoljuk.

Sütőben, közepes lángon úgy 45 percig sütjük. Félidőben a húst átforgatjuk. Amikor kész, a csirkét lecsöpögtetve félretesszük. Visszamaradó levébe szórjuk a maradék cseresznyét, 6-8 percig főzzük, végül egy kevés hideg vízzel simára kevert keményítővel sűrítjük. Tálaláskor a húsra öntjük. Köretnek párolt rizs illik hozzá.

Puszi Kép Kép
nmzsx

Ja, azt elfelejtettem megírni, hogy a csirkét föl kell darabolni 8 részre (a recept szerint). Én combokból csináltam.

puszi
nmzsx

SziasztokKép

Szerencsére már jobban vagyok. Tegnap este még brutális volt, többször majdnem elájúltamKép Ma már enni is tudtam és nem szédelgek. Csak beteg ne legyen az ember. SZerencsére Olikám jól van. Viszon olyan szinten anyás lett, hogy én is csak lesek. Múlthéten elkezdte mondani, hogy anya. Na és azóta egész nap csak ez megy. Tegnap este próbálta elaltatni Viktor, de hát ő egyetlen mesét és dalt sem ismer. Úgyhogy sírt szegény picur és anyázott egyfolytában. Végül mellém feküdt és úgy aludt el.

ZsófiKép
Nem semmi kaját csináltál. Egyből a közepébe csapszKép Bence tényleg nagyon hasonlít a mini kori képére. Már nekünk sem él egyik nagyszülőnk sem, ráadásúl Viktornak az édesapja is meghalt már.

MelindaKép
Táncos seggű barátom jól van?????KépKép SZerintem idén már nem jutunk el hozzátok. Na majd jövőre!! Januárban úgyis megy megint Kínába a Viktor, akkor majd lerohanunk titeket.

KataKép
Múltkor kérdeztél a párásítóról. Hétfőn vettem egy újat mert a régit tönkretette a vízkő. Igaz, hogy elég húzós az ára (40 ezer) de olyan klímát csinált Olikámnak, hogy reggel azt hittem, hogy a dzsungelben vagyunkKépKép És nem áztatja el a szőnyeget meg a bútorokat.

DiaKép
Szereztem két nagy kannát, úgyhogy ha áll még a Salvus ajánlatod akkor élnék vele!

Csajszik!
Kinél mi lesz a karácsonyi menü??? Nálunk a rántott hal tuti, de kéne valami még. Meg hát a két ünnep között sem ártana enni valamit! Szóval várom a recepteket!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi Kép
Ezek szerint jobban vagy már? Te is valami vírust kaptál el? Ez olyan gáz! Az ember nem is megy betegek közé és a levegőből is símán elkap mindent. Kép Azért továbbra is jobbulást, ha még bújkálna benned valami.
Egyébként a kaja az nem olyan bonyolult...olyat nem csináltam volna. Kép Kép
Nálunk Kárácsonykor rántott hús (csirke és karaj), töltött karaj (kolbásszal) és hal lesz (ezt keresztanyám hozza, mert én meg nem csinálom, úgy utálom. Kép Aztán lesz még francia saláta és krumlee sali (ecetes).

Dia
Már hét közben is háziasszonykodom. Kép A fánk receptjét is küldöm nem sokára. Kép Szerintem is hasonlít a gyerekkori képére Kép Kép Bence. De Domi is! Kép Kép A zenélő könyv jó, nagyon szereti Bence. Szerintem Domi is örülne neki. Viszont ha van szintetizátor, akkor lehet, hogy felesleges. Bár Bence felválta püföli a zongorát és ezt. Kép Kép
Szerintem már csak jövőre megyünk. Képzeld, tegnap voltam utoljára fogdokinál, már kész is vagyok, ma meg voltam fodrásznál. Kép Kép Már nagyon szép leszek! Kép

Puszi
nmzsx

Sziasztok!

Képzeljétek mi történt! Kép Bence rácsapta a mosógép tetejét a kezére, azt hittem, hogy mikor kinyitom, nem lesznek ott az ujjai. Kép Kép Szerencsére bírja a strapát és "csak" a bőr jött le róla, de csöpögött belőle a vér. Kép
De igen gyorsan túltette magát rajta, és már markolászott, meg minden. Kép Tiszta horror volt.
Puszi
nmzsx

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?