Sziasztok!
Kata!
Csatlakozom Gigihez, hogy el nem tudom képzelni, mit csinálnék, vagy hogy bírnám, ha állandóan fel kéne kelni Marcihoz. Lekopogom, de az elmúlt 1 hónapban, ha 2-szer felkelt éjjel, akkor sokat mondok. Ilyet kívánok Neked is az új évben!
Zsófi!
Hú, de érdekes, Bencéről még nem is láttam újszülöttképet! Annyira más, hihetlen, hogy hogy megváltoznak
Nagyon édi akkor és most is! Hol született? Mekkora súllyal született?
Édes kis manó volt a bulin! A dömper látom Nálatok is sláger, ahogy Györeszéknél volt
Az két idős hölgy a két dédi? Nagyon irigykedek, hogy még élnek a nagyszüleitek, nekem sajnos már egy sincs
Mica!
Jobbulást a takonykóroskának! Édes lehet, ahogy a zsepivel bűvészkedik
Megnyugodtam most már totál, hogy nem csak az én fiacskám a fanyűvő a csapatban
De sajna ennek ellenére ki fogja enni maga alól az ágyat
Az ágy egyik vége egyébként a sláger Nála, mert általában ott vár ránk és ott rágcsál előszeretettel, na oda kötöttem két pelust, hogy azt rágja, ha már végképp elszakadt Nála a cérna
Dia!
Az ajándék távirányítós autó (még egyszer köszönjük szépen!) nagyon rafkós: azért kattog olyan hangosan a távirányítója, mert a kattogásra vált irányt az autó. De ugyanúgy reagál, ha tapsoltok egyet
Klassz!
Képzeljétek, ma Gáborba (mármint abba az autóba, amiben ült) belerohantak
Annyira szörnyű volt, ahogy mesélte, hogy Õ hogy vigyázott (mindig nagyon óvatos) erre jön egy féllökött f.sz, aki nem figyel semmire. Szerencsére csak a fejét ütötte meg, van rajta egy nagy pukli
Az autó (Főnökéé) hátulját viszont totálkárosra törték. Na nem rémisztgetek itt tovább.
Ma jött Anyukám, holnap is itt lesz, de este azért jövök. Annyira klassz, hogy szerdától viszont Gábor lesz itthon végig karácsonyig szabin! Már annyira várom!
Na puszi és jó éjt: Melinda