Na, pihi...! (Nem mintha kidöglöttem volna a mai "sok" tanulástól...eddig
)
Barti, Angi, Eszti! Arik vagytok, hogy hiányolni fogtok a taliról! Én is nagyon vágynék..., dehát a kötelesség, az kötelesség, már mami vagyok
Angi, Eszti! Depi sztem a tanulástól van, ill. tök feszült vagyok miatta, hogy csak már tudnám lefele őket, hogy csak a bébire tudjak 100%-ban koncentrálni! Annyira nyomasztó! Meg újabban a nagyszülők is csak frusztrálnak a Manóval, mintha tényleg nekik szülném... (mindegy ez most nem tartozik ide), meg ez a hálóing halom, amivel ellátnak már annyira unalmas, ráadásul nem olyanok, amik nekem bejönnek (jó,hogy már vettem magamnak is
), anyósom meg direkt mindig nagyokat vesz, hogy "még úgyis belenövök" (vagyis alig várja, hogy felszedjek még vagy 20kg-t...a köv. 2 és fél hónapban
) De lehet, hogy csak a kismama-hiszti jött ki rajtam... Bocsi az offért csajok!!!
Angi! A csajok által ajánlott játékok nagyon baróknak tűnnek!
Barti: jó kényeztetést a maszírkához
Szopipárna: mi is megrendeltük tőlük a héten, + egy másik huzatot hozzá, így is akciós volt
Már tökre várom,hogy megjöjjön, mert azt hallottam, míg a bébi meg nem születik, a maminak is jó szolgálatot tesz...(pl.derekamnak)
Mariann, Becsi! Köszi a Kriós infót, nekünk ez tök kiment a fejünkből... Pedig náluk Miskolcon is tárolnak KZSV-t, és nekünk oda közelebb eljuttatni. Igaz, a szerződéskötés mindenképpen BP-n van. Ja, és tényleg olcsóbbak! Mariann, köszi a plussz, hasznos infókat (vérvétel)! Én jövőhéten megyek a szülészorvosomhoz, akkor akarom vele egyeztetni a részleteket (igaz, már lassan sürget az idő a vérvétel levételével, de azért még megoldható
) Mariann! Azt nem tudod, hogyan működik, hogy ha azt választom, hogy ők szállítsák el a vért, pl. mennyi + kltg-t jelent, meg ilyesmi!
Becsi! Neked küldtem mail-t is, de tulajdonképpen ugyanezeket írtam le, mint ide!
Ildi: szuper,hogy már meg is van a lovacska!
Nicika: sajnálom a cicákat!
Cory: édes Zsoma, nagyon
Bocsi mégegyszer az off-ért, de jó "kibeszélni" magamból...
Anita