Sziasztok!
Margareta!
Igaza van a lanyoknak a babanak az a legfontosabb, hogy szeressetek es nem az, hogy mindenfele "csicsaval" legyen korbeveve. O boldog lesz attol, hogy szeretitek biztonsagban erzi magat veletek, hidd el mindent meg tudsz adni neki amire szuksege van. Ezt nem csak azert irom, hogy teged nyugtassalak vagy viditsalak hanem a magam kedveert is, mi meg kozel nem allunk ahhoz, hogy sajat lakasunk lehessen, sot... hol van az meg? Persze en is nagyon szeretnem ha lenne egy gyonyoru szep babaszobaja, hogy ne kelljen masok altal levetett ruhakat hordania es szep markas ruhakat vasarolgathassak, de ha egyszer nem telik ra akkor nem megy. Nalunk meg a futest is meg kell oldani, mert ebben a szuper orszagban nincs futes a hazakban, az hogy mi fagyoskodtunk eddig az nem erdekes, na de a babam megsem tennem ki ennek. Igaz telen sincs 10-15 foknal hidegebb odakint de amikor bent a lakasban 15 fok van az nem tul kellemes. Szoval mi most erre sporolunk.
Kataa!
Igaza van Sashanak tenyleg nem kell izgulni az AFP miatt, hisz itt pl nem is csinalnak, csak genetikai uh-t.
Sheila! Gumicukor!
Boldog szuletesnapot!
Csipkebogyo!
Probaltam neked mailt kuldeni de nem megy el , a tied meg nem ert ide
Krisztinka!
Gratulalok a vizsgadhoz!
Gitta!
Sajnalom! Tudod mi varunk vissza! En talan meg itt leszek mikor a jo hirrel jossz
Hogyhogy nem csinaltak azonnal egy vervetelt, nekem azzal kezdtek, hogy vercsoportmeghatarozas, igy mar eleve keszulhettek volna ra. de most mar tudod es legkozelebb nem lesz baj.
Bori!
Milyen listaid vannak? Biztos nagyon hasznosak, kuldessz nekem is?
vasorru@mailbox.hu Kataa, Dio!
Sokat gondolkodtam ezen, hogy kibirom e, hogy nem kerdezem meg a nemet (nem
) persze az orvost marhara nem erdekelte, hogy akarom e tudni vagy nem tallagatott sozval ra se tudtam szolni, persze akkor meg nem latta rendesen, mara meg mar kifur a kivancsisag es amikor a legkozelebb megyunk remelem megtudom.
Mindenkinek!
Szerintetek az uh karos lehet? Mindenfele velemenyt hallottam mar errol. Eddig nekem 3at csinaltak es lesz meg 2 vagy 3, plusz szeretnek en 2 3d-set. Sok ez? Nektek mennyit csinlatak?
Kisvakond!
Az elso uh-mon nekem is azt mondtak, hogy nem latszik semmi csak a petezsak es en olyan letorten es szomoruan jottem ki, hisz azt hittem, hogy majd olyan szep reszletesen latom, mint a konyvekben a rajzokon
kozbe meg csak egy ici pici fekete folt, de nyugodj meg ez a kis foltocska rettenetes gyorsan no am
Meg 6 het es mar az ujjacskait is meg tudod szamolni.
Kata!
Remelem jobban vagy mar es pihengettel egy keveset a kialvatlan ejszaka ota. De az is lehet, hogy menni kell
nem igaz.
Lanyok!
Mitol van az, hogy lapul a hasam, hirtelen nott meg nagyon nagyra, most meg olyan mintha "szinte" kis tulzassal persze, de nem is lenne? Bobokat erzem minden nap mozogni, ugyhogy vele azt hiszem legalabbis remenykedek, hogy minden rendben van.
Edina 17+5