Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

<font color="119911"> Bartika,
a szobáról csak januárban fogok tudni képet küldeni, mert kb. akkor lesz kész. DE akkor igérem felteszem a fotókat ide!

Lányok,
egy-két tippet szeretnék kérni Tőletek aji ügyben. A kis "vőlegényünk" most lesz 1 éves és neki vennék ma valamit. 5 és 8e között. Inkább készségfejlesztő legyen. Akinek kisfia van, mit ajánl?</font>
angi79

Sziasztok!

Kari, a lányok ajánlották ezt a lányt, aki kismamanadrágokat varr: XI ker Fehérvári út 197 V.em 21
Katona Krisztina 06 70 3606805
Én pedig a Klinikánál a Baross utcában, a körút felöl a baloldalon vettem nadrágokat, ott is a méretemre csinálták, mert amúgy is ők varrják. Csak a nevük nem jut eszembe, de ha érdekel, írj egy mailt és előkeresem.

GyeZsu
gyezsu

Marinnka!

Köszi.
Mi a Krionál gondoltuk, közelebb is és számunkra megfizethetőbb .Ma akarom hívni őket.

Becsi
becsi
Iklad

Angi: nálunk állandó favorit a duplo és a favonat. Favonatból a tescos a legolcsóbb, és nagyon jó minőségű és mindegyik (ikeás, brio...) kompatibilis vele.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Köszi Cory a tippeket!!!
angi79

Karácsonyra én is segítséget kérnék tőletek. A fickóm kistesóinak kéne ajándék. 15 éves lány és 17 éves fiú. Nagyságrendileg 5-ért fejenként. Ruhanemű nem megy, mert 220km-re laknak, és nélkülük nem merek ilyesmit venni. Ja, és nem olvasnak Kép

cory
Budapest

Zsoma tegnap kakaós tésztát evett:
Kép

cory
Budapest

Sziasztok!!!!
Bartika, Angi köszi , hogy hiányoltázok a nevem a névsorbólKépArik vagytokKép
Remélem el tudok menniKép
A fél öt a legjobb nekem is , mert apuci 4-ig dógozik péntekenként, de még meg kell beszélnem vele, hajlandó-e megint egy fiús estéreKép

Nancsika, Csema nagyon helyesek a bébikékKép
Tünde, a Tiéd meg már milyen nagyKép
Kérdezted, hogy megvettem-e a szoptatás könyvet, igen, megrendeltem, meg is jött múlt héten, de még egy másikat olvasok(A bába válaszol), majd ha ezzel végzek, akkor neki esek annak isKép

Nancs, kösz mégegyszer a lábzsák megőrzésétKép

Cory, passzolok ajándék ügyben.Én is most vettem a 14 éves unokahúgomnak gatyát(remélem jó lesz)tegnap este az anyjával telefonon egyeztettük a centiket.
Bízok benne, hogy jó leszKép
Angi, én is duplót javasolnék.Minden gyerek imádjaKép
És tök sokáig eljátszanak veleKép

Nici, sajnálom a cicádatKép
Kép

Vikó, jó ez a sógyurma ötletKép
Én is arra gondolta, hogy az idén nem is rakok golyókat(gyári díszeket) a fára, henem csak mézeskalácsot, meg habkarikát csinálok,és az lesz rajtKép
max. ha túl kevés lesz, akkor teszek még rá v.mi kiegészítőtKép

Képzeljétek, meg is van a lovacskaKép
Olyan cukiKép
Remélem Olivér örülni fog nekiKép

Most megyek, írnom kell még máshova is, aztán egy kis pihi(Oli már alszik)

ildikó
23+6
vas

Jézusom, Cory, tök megijedtem ZsomátólKép!!!
Nagyon édiKépKépKép
Biztos ízlett nekiKép
Ez jobb, mint a tejfölös szájú OlivérKépKépKép

Anita, kár, hogy Te nem tudsz most eljönniKép
de azért jó felkészülést a vizsgáraKép
vas

Angi, én a Duplóra, és a Fisher-Price korban illő játékait ajánlanám (pl. a Pekk-a-blocks sorozat) nekünk spec nem jött be a favonat, mert a gyerek állandóan visított mert könnyen szétesettKép Ezért most Duplo vonatot fog kapni karácsonyraKép

Pusz
Zsu
26+3

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

cory, Zsoma, csúúúúúcsKép Mintha a fiamat látnámKép

Egyébként Bence közölte a képre: "kisfiú csokis, majd megtöröljük jóóóó?"KépKépKépKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nancsika! Nagyon édes a Kicsi Alex Martin! És tényleg hatalmas nagy baba. Előre is sok sikert a szüléshez! Az enyém meg majdnem 10 nappal kisebb a mensi alapján számolt koránál! Durva. Neked nagy babád lesz, nekem meg kis törpikém! Aztán majd muti ám a ruhácskákat is!

Nadine! Örülök hogy elmesélted a cicáid sorsát! Jó hogy valaki őszintén át tudja érezni hogy most mit érzek. Eddig 5 cicám volt. Az első három autó alatt lelte halálát. A negyedik volt a perzsa, akinek ugye nem is olyan rég volt balesete is, most meg egyszerűen eltűnt. És már csak egy maradt nekem a kis fekete-fehér. Olyan rossz, hogy látom rajta mennyire magányos szegényke. Annyit hizeleg meg nyávog nekem újabban. Azt az azért tudni kell hogy a perzsát tartotta anyukájának. Amikor volt a baleset egész nap mellette feküdt és nyalogatta, tisztogatta, melegítette! És kicsit rosszul érzem magam, mert az előző 3 cicát megsirattam mikor elpusztultak, a perzsát Lunát pedig nem. Talán a szívem mélyén még reménykedem hogy visszajön hozzám&#8230;
Bömbiről pedig nyugodtan tegyél fel képet! Kiváncsi vagyok rá!
Ha esetleg van kedved, én szivesen találkoznék veled valamikor! Esetleg összefuthatnánk Sopronba és beülhetnénk valahova egyet dumcsizni! Mit szólsz! Csak azért gondoltam mert mi nem is lakunk messze egymástól! Na?

Szopipárna: én láttam ezt használat közben és nagyon praktikusnak tartom! Sokkal jobb hogy ülő helyzetben nem kell a maminak a karjával tartani a babát, hanem csak ráfekteti a párnára! Szóval ha bírjuk anyagilag, akkor nekem is lesz!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Cory: Zsoma csodásan néz ki. Kép

Becsi: mi is őket néztük ki. De az a helyzet, hogy a kórházak leszerződnek egy-egy céggel, és csak azt lehet választani. Ebben szerencsénk van, mert a Szent Imre kizárólagos partnere a Krió.

A szerződéskötés előtt át kell esni különféle vérvételeken, amit a TB nem nagyon támogat. Nekem a vizsgálatok felét a háziorvos el tudta intézni, viszont kétféle szűrést nem, ezért magánlaborba kellett mennem. (Azoknak az eredménye még nincs meg.) A Krió magánlabor partnere az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központ, ahol 15 eFt-ért a teljes labort megcsinálják. (224-5442, Bp, Istenhegyi út 31/A; vérvétel hétfőtől péntekig 8-12-ig)

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Nicika: ha nem bírjátok anyagilag, akkor egy kispárnát rendszeresíts a kezed alá Kép Nekem az volt, nagyon bejött, és azt mindenhol tudtam szerezni, ha kellett Kép

cory
Budapest

Nem is írtam. TEgnap voltam ugye házidokinál, végre megmutattam neki az ekg-mat. Ettől tartottam kicsit, mert anno Zsománál a határeset ekg-m és a határeset vérnyomásom miatt kerültem a hipertonia szakambulanciára valszeg tök feleslegesen. Kicsit magasabb a pulzusom, de ez terhesen okés. Szóval megúsztam Kép

cory
Budapest

Mariann, még valamikor a napokban kérdezted, hogy mennyit segítettek szoptatásnál.
Hát, tényleg van az az idősebb védőnő, be is jött kétszer, megnyomkodta a cickómat, megnézte,és segített mellre tenni Olivért, azt mondta még, hogy vegyék bimbóvédőt, azzal próbáljam meg(3,5 hónapig azzal kínlódtunk).
De van aki ugye tök ellenzi a bimbóvédő használatát, mert attól is kevesebb lehet a tej(sz.tem nálam is ez játszott be).
Aztán ennyi volt a segítség.A csecsemősök nem is nagyon foglalkoztak ezzel a témával.De lehet, hogy az egyik megnézte, meg megnyomkodta, van-e tejci egyáltalán.(nem is emlékszem annyira )

EnnyiKép

Ildi
vas

Ildikó: mit szólnál egy március 16-i szüléshez? Én akkorra tervezem az enyémet, és akkor segítek mellretenni a babádat Kép

cory
Budapest

Köszi CoryKépKépKép
Elvileg márc.31 a mi dátumunkKép
De ha előbb jön két héttel , akkor kösz a segítségetKép

De talán a mellretétel már megyKép
Inkább több tejcsi kéne, meg egy jól szopó gyerekKép
A fiúk tök bénák voltak, remélem a kiscsaj kitesz magáért, aztán jól szopós bébike leszKépKépKép
vas

Na, pihi...! (Nem mintha kidöglöttem volna a mai "sok" tanulástól...eddigKép)

Barti, Angi, Eszti! Arik vagytok, hogy hiányolni fogtok a taliról! Én is nagyon vágynék..., dehát a kötelesség, az kötelesség, már mami vagyokKép
Angi, Eszti! Depi sztem a tanulástól van, ill. tök feszült vagyok miatta, hogy csak már tudnám lefele őket, hogy csak a bébire tudjak 100%-ban koncentrálni! Annyira nyomasztó! Meg újabban a nagyszülők is csak frusztrálnak a Manóval, mintha tényleg nekik szülném... (mindegy ez most nem tartozik ide), meg ez a hálóing halom, amivel ellátnak már annyira unalmas, ráadásul nem olyanok, amik nekem bejönnek (jó,hogy már vettem magamnak isKép), anyósom meg direkt mindig nagyokat vesz, hogy "még úgyis belenövök" (vagyis alig várja, hogy felszedjek még vagy 20kg-t...a köv. 2 és fél hónapbanKép) De lehet, hogy csak a kismama-hiszti jött ki rajtam... Bocsi az offért csajok!!!
Angi! A csajok által ajánlott játékok nagyon baróknak tűnnek!Kép
Barti: jó kényeztetést a maszírkáhozKép

Szopipárna: mi is megrendeltük tőlük a héten, + egy másik huzatot hozzá, így is akciós voltKép Már tökre várom,hogy megjöjjön, mert azt hallottam, míg a bébi meg nem születik, a maminak is jó szolgálatot tesz...(pl.derekamnak)

Mariann, Becsi! Köszi a Kriós infót, nekünk ez tök kiment a fejünkből... Pedig náluk Miskolcon is tárolnak KZSV-t, és nekünk oda közelebb eljuttatni. Igaz, a szerződéskötés mindenképpen BP-n van. Ja, és tényleg olcsóbbak! Mariann, köszi a plussz, hasznos infókat (vérvétel)! Én jövőhéten megyek a szülészorvosomhoz, akkor akarom vele egyeztetni a részleteket (igaz, már lassan sürget az idő a vérvétel levételével, de azért még megoldhatóKép) Mariann! Azt nem tudod, hogyan működik, hogy ha azt választom, hogy ők szállítsák el a vért, pl. mennyi + kltg-t jelent, meg ilyesmi!
Becsi! Neked küldtem mail-t is, de tulajdonképpen ugyanezeket írtam le, mint ide!

Ildi: szuper,hogy már meg is van a lovacska!Kép

Nicika: sajnálom a cicákat!Kép

Cory: édes Zsoma, nagyonKépKépKép

Bocsi mégegyszer az off-ért, de jó "kibeszélni" magamból...

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: én akkor borultam ki 4,5 éve, mikor a névnapomra (8 hetes terhes voltam akkor) a gyereknek kaptam cuccokat. Kész. OKé, anya leszek meg minden, de azért én is megmaradok, és az én névnapom az én névnapom!
Én meg még küzdök a hálóinggel, nem kapok elég mélyen gombosat Kép

cory
Budapest

Marinnka!

Nekem nem mondta a doki, hogy nem mindegy melyik céget választom, remélem tényleg nem gond ha ezt.....
A beutalókról még nem tudok semmit, hétfőn megyek a védőnőhöz, gondolom utána okosabb leszek.
Nagyon nem szeretnék Pestre menni utána.Kép

Becsi
becsi
Iklad

Lányok! Ha szopipárna ügyben a nagy mennyiség miatt sikerül kialkudni valami kedvezményt akkor engem se hagyjatok ám ki belőle! Persze csak ha valaki vállalja hogy elpostázza nekem!

KépKép
nicika

Sziasztok kismamik!

Bocsánat, hogy nem jelentkeztem de nagyon be vagyok havazva! Kép

Velünkminden rendben! Kép ...de végülis a doki nem látott...

Viszont nagyon kiborultam mert a családinetes kismamik közül kettőnek is meghalt a babája... egyik a 30.-ik másik a 20.-ik héten! Kép
Iszonyatosan megrázott ... lehet, hogy egy kicsit hanyagolnom kellene ezeket a kismamás fórumokat... teljesen magam alatt vagyok... Kép

Én meg itt a hülye vásár miatt szívom be a festékeket, füstöt... ahelyett, hogy hagynám a fenébe az egészet és inkább a babóval foglalkoznék...

Angi
Nagyon jól esett, hogy aggódtatok értem! Kép

A tali mikor lesz?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Az kimaradt, hogy a vásárra természetesen mindenkit szeretettel várok!
Ez most nagyon jó lesz!
Iparművészeti múzeum
Dec. 9-11 10-től 17-ig! Kép
puszi

mamacka és Áron

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok Lányok!

Csak beugrottam, nem jutok géphez már napok óta. Remélem, mindenki jól van, nagyon szeretnék rólatok sok-sok infót kapni, de a babanetet nem tudom olvasni. Viszont ha az e-mailemre írtok, azt Apa ki tudja nyomtatni, hazahozza, és elolvashatom, sőt, a választ is megírjaKép
agnes1205@freemail.hu
Vigyázzatok magatokra, mindenkit nagy szeretettel puszilok!

Lyly
27+2

Kép

Kép

Kép
lyly

Hűűűűű, én meg most vétekezem. Annyira jó a kedvem, hogy nekiálltam anyukám csokis-mogyorós sütijének, és még egy kis lekvárt is nyomatok mellé. De most olyan jólesik. Kép

Anita, neked is ajánlok egy kis édeset, egészen kellemesen old. Kép Amúgy meg nyugodtan írd meg, ha szarul vagy, szerintem itt mindannyian szoktunk így lenni. A suli nyomasztó lehet, én is próbálok mindent lerendezni a baba születéséit, de ez valószínű úgysem fog menni. Én eddig a költözés miatt paráztam, hogy befejezzük-e, mi lesz, ha hamarabb szülök, fogom-e bírni....nem egyszerű. A tökéletesre lehet törekedni, de ne várd te se magadtól, hogy mindenhol tökéleteset nyújts. Én is most próbálgatom a "leszarom" effektust, meg azt, hogy most már magamra is többet kéne gondolni. Legtöbbször még mindig az elvárásoknak (család) próbálok megfelelni, de most már van egy sokkal fontosabb: Bencus. Neked pedig Boti. Elsősorban értük vagyunk felelősek. Kép

Na jó, nem akarok ám szentbeszédkedni, csak úgy átérzem, hogy mi motoszkálhat benned. Nekem szerencsém van anyósommal, maga a földre szállt angyal (vagy lehet, hogy csak jót tesz a 150 km???) Kép Nem tolakodó, ámbár lesi a kívánságokat, szóval le a kalappal. Szerencsém van. De neki meg szuperjófej menye van, szóval neki is kircsi Kép

Csajok, én eddig a szopipárnával olyan szkeptikus vagyok. Mennyivel jobb, mint egy párna? Nekem vannak klassz nagy párnáim, már ki is próbáltam, hogy nagyon kényelmes. Szerintetek?

Eszti

És még egyszer bocs a hosszú litániáért.
Vendég

Az hogy lehet, hogy a 30. héten meghal a baba????????????????????????????????
Vendég

Mamacka, azért jó, hogy veled minden ok. Kép Pihi, és sok sikert a vásárra.
A képeslapjaidból hol tudok vásárolni? Nagyon tetszenek, és szeretem a klasszikus karácsonyi képeslapokat küldeni. Mostanában mindenki csak e-mailt küld, de én szeretnék igazi képeslapot.
Vendég

sziasztok!
Végre egy kicsit itt Kép Mert ugye munka van ma meg holnap... Otthonról nem tudtam jönni, mert a percdíjas modemes T-com igencsak akadozik. De voltam hétfőn meg szerdán is kismamatornán, jó kis izomlázam volt.
Lányomat nem engedték be hétfőn az oviba kötőhártya gyanú miatt, így kedden se mehetett a Miki ünnepségre, teljesen el volt keseredve Kép Aztán mentünk a dokihoz, és közölte kutya baja, csak taknyos... de elgaláb jól van. Párom meg este Mikulást játszott, így kiengeszteltük kicsit a csajszit Kép
Majd próbállak még olvsni titeket, de most meg a munkát kell pótolnom Kép

Titati 32+
titati

Sziasztok!

Vas: köszi az infokat a szoptatással kapcsolatban. Ez nem tűnik valami bíztatónak, de azért majd megpróbáljuk a legjobbakat. Én csak azért vagyok kétségbe esve, hogy minden rendben legyen a baba egészségével, és a vesemedence tágulat miatt ne kelljen korábban születnie, és el tudjuk kerülni a császárt. A dokik nagyon korrektül állnak a dologhoz, de én mostanában eléggé elkeseredtem, és beparáztam. Első baba, semmi tapasztalatom nincs, szokatlan a helyzet, és egyre gyakrabban változik a hangulatom. És az UH vizsgálatok előtt is mindig ideges vagyok, hogy most hogyan változott az a fránya tágulat. Nekem egyáltalán nem öröm az UH, sőt, inkább félelem. Hétfőn lesz a következő, és ha rágondolok, már most csomóban van a gyomrom. Kép

Anita: mint látod, nemcsak nálad van off. Én is off vagyok. A vizsgák miatt szerintem ne aggódj, hiszen ha tisztességgel felkészülsz és a lelkiismereted nyugodt, akkor tutira ott is minden rendben lesz. Köldökzsinórvér: a Kriónál a vérvétel igazolását követően lehet már szerződést kötni, és nem kell megvárni az eredményeket. A szállítással kapcsolatban csak annyit tudok, hogy a vért 24 órán belül, de lehetőleg minél hamarabb kell elszállítani a központba. Mi úgy tervezzük, hogy a férjem fogja bevinni közvetlenül a szülést követően. 24 órás ügyelet van az átvételnél, így éjszaka is lehet vinni. Kb. ennyit tudok.

Becsi: a vérvételt elvileg bármelyik ÁNTSZ-nél, vagy sima laborban meg lehet csináltatni, csak állítólag visszavágja a TB, mert üzleti tevékenységről van szó, vagy valami ilyesmi. Gondolom, hogy pénzért az ÁNTSZ laborok is megcsinálják. (Elég érdekes dolgok kellenek, pl. IgG és IgM érték-ez toxoplasma vizsgálat, HIV, Hepatitis B és C, valamint szifilisz) Nekem a HIV és a szifilisz kivételével megcsinálták TB keretből úgy, hogy nem a nőgyógyász, hanem a háziorvos írta fel. Kb. 1 hete kell várni az eredményekre.

Mamacka: örülök, hogy minden rendben van veled. Kép Sok sikert a hétvégi vásárhoz.

Eszti: kérek én is leszaromtablettát. Kép Jót tenne. Kép

Mariann

KépKép
mariannka

Eszti

Végül is megcsászározták mert csak most derítették ki, hogy életképtelen... szörnyű! Kép
Annyira megrendített, görcsbe áll a gyomrom...
Ráadásul az egyik kismamit személyesen is ismertem... Kép

Nem tudsz kijönni a vásárra? Nagyon jó lesz! Gyönyörű dolgokat lehet kapni!
Ha nem tudsz jönni találkozhatunk valahol személyesen, megmondod melyikből mennyi kell!
Jársz az Istvánba előadásra?...vagy tornára?...
Lehet a talira is tudnék vinni, de nem tudom mikor lesz!
Ma próbáltam beadni egy adagot egy könyvesboltba... de sajnos bizonyos lapokkal nemtudok árban konkurálni! Kép Kevesebbért adják mint amennyit én fizettem értük!(nem tudom, hogy csinálják... lopják a papírt???) Ma még viszek a Deákra a képeslapboltba... hátha... de nem fűzök hozzá túl sok reményt...
Egy kicsit betojtam, hogy a nyakamon marad 3000 db lap... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Eszti! Én elolvastam a családinetet mert kiváncsi voltam. A baba veséiben ciszták voltak, amely az élettel össze nem egyeztethető rendellenesség. Sajnos csak a 28. héten vették észre, ezt követően pedig a 30. héten meg is császározták a csajt. A baba 45 percet élt... Borzalom hogy ilyen hibát elkövethetnek az orvosok! Mármint hogy egy ilyen rendellenességet csak ilyen későn vesznek észre! Kép

KépKép
nicika

Lányok! Most jövök a TEAHÁZ-ból. Nem fogjátok elhinni, de nem tudnak asztalt foglalni, hiába akadékoskodtam, hogy már voltunk itt, stb... Merthogy most van a decemberi csúcsforgalom és nem éri meg nekik 15 kismami, aki órákon át szürcsöl egy csésze teát. Tisztára felhúztam magam. Kép Még annyit mondtak, hogy ha egy fél órával előtte odaszólunk, és a forgalom engedi, akkor lehet, hogy meg tudják oldani.
Na most akkor gyorsan szóljatok, hogy MI LEGYEN?????????

A szopipárnáról annyit, hogy épp ebben a percben hozta a posta és eszméletlenül jó, a minősége is és a kis golyók benne, szóval MEGÉRI!!!

Mamacka! Próbálj nem gondolni a rossz példákra (bagoly mondja verébnek Kép )! És tényleg ne hajszold túl magad, mert nem biztos, hogy megéri. Kép KITARTÁS!!!

ANita! Kinek panaszkodnál, ha nem nekünk? EZ a fórum azért van. Szóval nyugodtan írd le, hogy mi a bajod a hálóingekkel... maximum elpasszoljuk itt egymás között... Kép

Na gyorsan írjatok, hogy mi legyen a holnapi talival? Menjünk máshova, vagy kockáztassunk?

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Néha megjelenek majd a tali állásával, ha nem baj Kép:
dec. 16. találka
1. Tünde: 17 után, de alkalmazkodik
2. GyeZsu: 16:30 - 17:30 Újpalotán énekel
3. Szelivi: egész nap jó, de este hamarabb le kell lépnie
4. Angi79
5. Mariannka:
gyezsu

Gyezsu
Örülök!
Meglátod nem bánod meg, ez nagyon színvonalas szokott lenni és rendesen meg is hírdetik!
Szólj majd rám, hogy ki vagy mert olyan bamba tudok lenni árulás közben annyi félismerőssel vagy régnemlátott emberrel találkozom, hogy nehéz képbe kerülnöm... az arcmemóriám... és persze mindenféle ,memóriám is elég csapnivaló...

16.án úgy néz ki, hogy én is tudnék menni! Kép
Még ezek szerint nem biztos az időpont?
Talán most nem leszek annyira elveszett! Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Várjatok ezt most nem értem... holnapi tali vagy 16.-ai??? Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

júj most rohannom kell! pussz

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ajaj... én kavartam össze a dolgokat... én azt hittem holnapi a tali. De mindegy, nekem december 16. is jó, de a TEÁZÓ tényállása ugyanaz egész decemberre... Kép
Na most akkor mi legyen?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

brühühühühü ez nem ér...

Én is akarooook talizniKépKépKépKép Gyertek le hozzánk isKép Süt a nap és 10 fok van legalábbKép na? és tök jó a karácsonyi vásárKép

Na lécci,lécciKép

KépKépKépKépKépKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

A teázóval kapcsolatban No Comment. Hihetetlen és egyben felháborító a dolog. Kép

KépKép
mariannka

Köszi csajok, nagyon arik vagytok! Már jobb a kedvem!Kép

Eszti: Nyugodtan szentbeszédkedj, jól esikKépKépKép Alapvetően én is szerencsés vagyok anyósommal, mert tényleg lányaként szeret, segít, bármire megkérhetem, számíthatok rá... stb. Meg tényleg jól kijövünk, szoktunk együtt még vásárolgatni is. Csak nagyon sokkkkkk belőlük (apóssal együtt). Õk mindent tudni akarnak, ők mindent jobban tudnak... ilyesmi. Egy idő után besokallok tőlük! Tegnap azt mondták, hogy az legnagyobb ajándék,hogy megszülöm nekik!!!! az unokájukat! Teljesen padlóra küldött...

Egy kis bűnözés néha belefér, tanácsotokra elő is kaptam egy zacsesz citromos nápolyit... Ma nincs időm főzni, de férj hoz vmit az ősöktől estére!
De még jól jönne azért egy lesz*rom tabletta isKép

Barti: a hálóingek nagyon jó minőségűek,márkásak, de nekem pl. túl hosszúak, mamásak, írtó bővek (vett anyós vagy 42-st kb.legutóbb)... és ami a lényeg! MINEK ENNYI HÁLÓING??????? Meg már most? Meg mindenre ezt kapni, pl. Mikulás? (Én látom furcsán a dolgokat?? Tudom, hogy alapból jószándékúan, kedvességből veszi ő is nekem ezeket, csak nem jól sül el! Persze azt tudni kell,hogy neki igencsak jó ízlése van, főleg, ha magának vásárolKép Rám meg most is rámaggatná a nagy sátorruhákat...brrrrrrrr! Ennyi a bajom a kapott hálóingekkelKépKépKép

Mamacka! Örülök,hogy Ti jól vagytok, és nagyon szorítok a vásárhoz! Sajnos, most nem tudunk felutazniKép A lányokat, akik elveszítették a babájukat szívből sajnálom, de - bár lehet, kegyetlenül hangzik- meg kell próbálnunk ezeken túllépni, mert nekünk csak a pozitív dolgokat kell sugároznunk a babókhoz! (Mondom én... a paragép)

Mariann: Köszönöm! Sztem nálunk Paraapós 220-al nekiindul szülés után a vérrel Miskolcnak v Bp-nekKép UH-hoz nagy drukk, remélem nem nőtt tovább a tágulat!

Titati: jó, hogy jelentkeztél

Anita
Kép
Kép
_anita_

Mamacka , örülök, hogy jól vagy, és ne hajtsd túl magadKép
Elolvastam a családineten , hogy mi történt a lányokkal , nagyon szomorúKép
Sikerült megint megbőgetniKép

TeázóKépKépKép
Mi az, hogy órákon át szürcsölgetünk egy teát????
Nem kell ezeknek a bevétel????
Nem is csak teát ittunk, mindenki fogyasztott mellé még egy csomó mindent.
Akik 2-en, 3-an mennek, azok is ott ülnek órákig egy tea/kévé mellett.
na, erről ennyitKép

Eszti, remélem jól esett a sütikeKép
Én tegnap este bepizzáztam, meg gesztenyepüréztem, ma meg NorbizokKépKép
Itt a mai ebédemKép
Kép
De ne sajnáljatok ám, irtó fini volt, imádom az ilyenekt, el is tudnék élni ilyen kajcsikkal(egy darabigKépKép)

na, szólít egy pisiKép
Kép
(azért nem ilyen nehezen jön kiKépKépKépKép)

Ildikó
vas

Sziasztok!

Vas: ez a kaja nagyon tutinak néz ki. Kép Olyan jól esne nekem is sok-sok szénhidrát (nyami nyami), de megpróbálom fékezni magam. Nem könnyű.

Én is elolvastam a családi netet. Nagyon szomorú, ami történt. Sírtam egy nagyot. Pedig már kezdtem megnyugodni, hogy minden rendben lesz. Lehet, hogy nem kellene ennyi mindent összeolvasnom a neten?

Mariann

KépKép
mariannka

Sziasztok!

Cory,
ezek szerint naaagyon finom volt a kakaós tészta! Kép

Nicika,
jó ötlet a tali, csak nemtom mikor lenne jó. Én elvileg legközelebb csak 29-én készülök Sopronba arra az ominózus vérvételre, de tulajdonképpen nekem nem fontos olyan naphoz kötni, amikor amúgy is bemennék. Lehet máskor is.
Decemberben előreláthatólag (szóval remélem nem akarnak rajt változtatni Kép) még ezeken a hétköznapokon leszek szabad:
15. csütörtök
20. kedd
21. szerda
29. csütörtök

Hétvégéket és ünnepnapot szándékosan nem írtam, akkor gondolom ti is inkább a családdal vagytok.
A januári beosztást még nem tudom, ha kiderül, megírom azt is.
Szóval nekem ezek az ötleteim vannak, az, hogy hova ülnénk be, tulajdonképpen mindegy, azt még ráér megbeszélni akkor, ha már megvan az időpont.

Gondolkodj rajt, aztán majd lesz valami. Kép

nadine81

<font color="119911"> Vas,
én imádom ezt a Caprese salit! Kép Most is ettem egy nagy tál salit és kis husikát.
Köszi Mindenkinek az ajándékos tippeket! Vettem Lego hajót, amit fürcsinél lehet használni és egy húzós vonatot (Simba). Remélem majd tetszik neki. Kép (Duplo vödör már van neki)
Cory,
valami parfüm téma nem lenne jó nekik? Vagy táska? Nem tudom mennyire divatoznak?
Bartika,
ez felháborító. A múltkor nekünk is azt mondta, hogy nem tud foglalni, de aztán felírta és amikor odamentünk huzogatták össze az asztalokat. ÉN sajnos nem tudok más helyet ajánlani most.
Anita,
tökre átérzem a problémád. Én is kisakadtam, amikor anyu egy hatalmas szabadidőalsót vett nekem. Persze nem is jó, de mindegy. Ez olyan csajos dolog. Anyós pedig remélhetőleg kitalál valami jobb ajit karácsonyra! Kép Tényleg valami kis édeset ehetnél, hátha attól jobb kedved lesz! Nekem most a Kinder Maxi King jön be. Kép
Eszti,
egészségedre és persze Bencéére is.
Mamacka,
örülök, hogy minden rendben veletek! Az ilyen történetekkel nem szabad foglalkozni, még ha nehéz is. Nálunk van sajnos családi történet is ilyen, de én le se akarom ezt írni ide és nem is gondolok rá.
Titati,
szegény kislányod. Úgy sajnálom, hogy nem mehetett oviba. Aranyos a párod! Jót pihentél?</font>
angi79

Ildikó! Én is ezt mondtam nekik, hogy más is órákat ül ott, de hát ő nem a tulaj, stb...

Én még csak most ebédelek, brassóit nyammogok, mert délben fogorvosnál jártam és bár azt hittem csak kontrollra megyek - derült égből ért a villámcsapás, hogy fogkőszedés lesz. No én ettől jobban írtózom, mint a töméstől, mert vérzékeny nagyon az ínyem és most mégjobban, szóval nem kívánta egy porcikám sem. De most HÕSNEK érzem magam, mert nem volt rossz fogam és kárpótlásul én is szereztem egy kis sütit az ebéd mellé... Kép

Anita! 42-es hálóing? Kép Ez jó! Lehet, hogy magából indult ki az anyósod? Kép Ne haragudj rá! Meg amúgy nem is biztos, hogy nem jobb egy olyan anyós, aki ari meg minden, de "sokk" (én anyámat tudnám így jellemezni, imádom, de sok nekem néha... ), mint egy olyan, aki le se szar... Kép
Ezek szerint ennyire nehéz gombolós hálóinget venni? Én kaptam 3 darabot barátosnémtől. Annyi elég?

Na megyek eszegetek... Valami más ötlet a talira?

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Nadin! Mindenképpen egy olyan időpontot szeretnék amikor már kilábalok végre ebből a fránya megfázásból. Nem akarom hogy te is elkapd! Ma reggel pl ömlött a vér az oromból, beterítettem az egész WC-t, utána egy órán keresztül vakartam a kőről, mert nagyon hamar megalvadt! Piszok szar volt! Már csak azért is mert még életemben nem vérzett az orrom!
Szóval majd még mindenképpen visszatérünk rá és összehozzuk a talit valamikor! Egyenlőre a négy időpontból a 15.-ét zárnám ki!

KépKép
nicika

Képzeljétek feltöltöttem pár képet és nem látom őket sehol! Ezt már kétszer eljátszotta velem ez a buta Babanet. Egyenlőre feladom... Kép

KépKép
nicika

Ildi,
bocsi, én abszolút nem sajnállak az ebéded miatt, mert valami borzasztó gusztusosan néz ki! Kép Pontosan mi is van rajt? A paradicsomot látom, de mi a másik? Főtt tojgli vagy sajt? És milyen fűszer van rajt?

Köszike

nadine81

Jézus, Nicika vérzett az orrod?? Mi a fenétől? Ez egy nátha velejárója szokott lenni?!

nadine81

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?