Szép jó estét Mindenkinek!
Most értem a végére ennek a rengeteg irománynak!
Indianyó,
tényleg pofátlan a kollega húga! A legdurvább az, hogy tudja, hogy kismama vagy..
Ez nagy szemétség.. Ilyenkor megkörnyékezni egy férfit..
Zsófi,
gatyabüfi?! Ez nagyon jó, így még nem hallottam!
De sokszor a gyerekektől tanul az ember!
És gratula a 7. hónaphoz! Olyan jó lehet kimondani..
Bartika,
sajnálom a sebesült férjedet. Páromnak most csak a kisujja volt eltörve, de ha belegondolok, hogy neki mennyi minden nem ment 100%-osan, akkor el tudom képzelni férjedet, milyen rossz lehet..
Mariannka,
én is totál félek a szpotatástól, most úgy érzem tök szerencsétlen leszek.. De majd csak lesz valahogy, ez úgy ösztönösen jön, nem? Tudja az a baba, hogy mikor, mennyi tejcire van szüksége.. Gondolom én..
Nicika,
sajnálom a cicádat!
Ha nem baj, néhány sorban leírom az én bajomat.. Nekem kettő volt, egy fekete (név nélkül..
), és egy gyönyörű vörös (nem csíkos) bundájú fehér mellénnyel. Õ Bömbi. A fekete sokat eljárt itthonról, így nem csodálkoztam azon sem, ha pl. egy hétig nem láttam. Csúnyán hangzik, de pont emiatt nem viselt volna meg olyan nagyon-nagyon, ha mondjuk egyszer nem jön haza.. És akkor egyik reggel párom elindult boltba, de pár perc múlva jött is vissza, hogy meghalt a Bömbi.. Nem akartam elhinni, mert ő mindig itthon volt, és ez úgy hirtelen szakadt rám. Kint feküdt a ház előtt az út szélén.. Semmi vér vagy kosz vagy ütődésnyom, tehát el nem ütötték. Szerintem.. Csak feküdt ott.. Nem volt idős, kb. másfél éves. Valószínű talált valami mérgezett dolgot. Én már csak erre tudok gondolni. Az volt nagyon rossz, hogy el nem tudtam volna képzelni, hogy vele történhet valami rossz. Ez olyan tragikusan, hirtelen történt. Én Bömbit bőgettem meg, párom meg engem, mert nagyon sajnált, tudta, hogy mennyire rossz most nekem. Eltemettük a kertbe, ültettem mellé rózsát is.. A fekete cica megvan még, azóta is eljár.
És azóta hoztunk egy másikat (neki sincs neve
), de ő is gyönyörű. Hamuszürke (nem csíkos
), szintén fehér mellénnyel..
Most ő a szívem csücske.
Bocsi, hogy hosszúra nyúlt, de gondoltam elmesélem, tudom milyen rossz most neked. Ha nem baj, teszek fel majd egy képet Bömbiről.
Tünde,
gratula a Babóhoz, a 8 cm az nagyon jó!
Mi még nem tartunk itt.
De fogunk!
Csema,
nagyon szép a fotó Szofiról, olyan jól látni az arcocskáját!
Szuper.
No, ezt most elküldöm, aztán írok még kicsit, hogy mi van velünk..