Új privát üzeneted érkezett!

Margaréta,

lehet, hogy ringlispilezik, de nem tartom valószínûnek. Ha itt lennél, (vagy én ott), csak megsimogatnám egy picit a pocid, és tudnám, mije hol van. Kép Szerintem te is kitapinthatod: Az a legvalószínûbb, hogy valami kemény van felül. Vagy popsi, vagy buksi. A popsi puhább és kisebb, mint a buksi. Ha ügyi vagy, azt is érezheted, hogy hol a kis háta. Csak vezetned kell a kezedet a fenti kis kemény valamitõl a megfelelõ oldalon. Na ezt jól megmondtam. KépKépKép Ott a háta, ahol nem puha, érted? Mert lassan én sem értem. Na abba is hagyom Kép

Virág
Virág (fiore)

Leendõ Nagybácsi!

A graves a baba korát jelenti az utolsó menzesz elsõ napjától számolva.

A ti esetetekben ez 19 hét 2 napot jelent (gondolom ezt az UH gép írta ki), ami eltérhet a ténylegesen számolttól. Ez azért van, mert a gépek a baba nagyságából következtetnek a korra és ott tól-ig határ van.

Ha a hugod pontosan tudja, hogy mikor fogant a baba, akkor adjon hozzá 268 napot és az a várható szülés idõpontja!

Remélem érthetõ volt és tudtam segíteniKép

Pucúr és Dóri 32+1 tehát 32 hét 1 nap
Pucúr

Sziasztok!
A vércsoportösszeférhetetlenségrõl én azt hallottam, hogy csak a 2. babától lehet (kivéve ha elõtte volt abortuszod vagy vetélésed, és nem kaptál gamma-globulin inekciót). Gitta! Te ezt kaptad most. Ez az inekció megakadályozza, hogy a késõbbiekben gond legyen az ellenanyaggal. De a - nõket meg szokták nézni a vércsoport vizsgálaton (lapalja ellenanyag szint) és néha közben is. Én is negatív vagyok a párom pedig pozitív, de rögtön az elején (6 hét) megnézték az ellenanyag szintem és neg. volt. Azóta nem nézték. Anyám is ezzel kûzdött, de akkor még nem volt ez az inekció és a 3. babája neki is elhalt. Szóval az elsõnél ez elvileg nem lehet. De a továbbiakért biztos nem kell aggódnod.

Csipkebogyó
Szóval tetszik a nevem.Kép Azt jelenti hajnalban született, meg a hajlani fényt is. De ugye itthon mindenkinek a boszorkányok jutnak eszébe róla. De még elég ritka.
A lány nevet már én is eldöntöttem, de a fiút még nem. Pedig úgy néz ki fiú lesz. Nekünk valami olyan héber név kellene, ami nem olyan nagyon látványosan zsidó. Én a MÁtét szeretem legjobban, de az meg annyira gyakori lett. Azt meg nem szeretném, ha az én kincsem lenne a 3. MÁté az oviban. Szóval várom az építõ jellegû javaslatokat.

Margaréta
Hát megértelek. Mi most felyeztük be a felújítást. De azt hittem megõrülök bele. Én az elején nagyon szarul voltam és folyton hánytam meg hányingerem volt. És közben rohangálni kellett vásárolni, a sok õrült és lusta munkást igazgatni. Soha semmi nem lett kész idõre, mindig kitaláltak valamit, hogy miért nem tudnak dolgozni. Én meg legszivesebben lehánytam volna, ahhogy magyarázott, de legyünk erõsek. + a pénz is egyre jobban fogyott. De a végén csak kész lett. Szóval ne izgulj. gondolj arra, hogy nem kell cipekedned a költözésnél. Sõt a babára hivatkozva, jobb ha ott sem vagy Kép Nem látod mit bénáznak. Utána pedig szépen kicsinosíthatod, és olyan tökéletes leszKép

Én is nyüszizek mostanában. Lehet, hogy front van, volt, lesz? A héten baromira sokat kellett dolgoznom és még olvasni sem nagyon volt idõm (ezért is nem írtam). Persz mindig hulla fáradtan értem haza, és nem volt erõm még fõzni, mosogatni stb. Tegnap éppen elfeküldtem az ágyon mikor beállított a párom, hogy mi a vacsi. Mondom neki jó lenne ha fõzne, mert én is éhes vagyok csak nem vagyok képes megmozdulni. Majd néma csend. Mire én elkezdtem bõgni, aztán meg nevetni azon hogy ilyesmi miatt bõgök, de nevetés közben is folytak a könnyeim. Szegény párom teljesen összezavarodott. De a végén mégis csinált vacsitKép Szóval ez is velejárója a dolognak? Úgy éreztem magam mint egy hisztérika. De nagyon jól esett.

Bocs ha hosszú voltam

dec8
19+4
dec8

Sziasztok!

Margareta!
Igaza van a lanyoknak a babanak az a legfontosabb, hogy szeressetek es nem az, hogy mindenfele "csicsaval" legyen korbeveve. O boldog lesz attol, hogy szeretitek biztonsagban erzi magat veletek, hidd el mindent meg tudsz adni neki amire szuksege van. Ezt nem csak azert irom, hogy teged nyugtassalak vagy viditsalak hanem a magam kedveert is, mi meg kozel nem allunk ahhoz, hogy sajat lakasunk lehessen, sot... hol van az meg? Persze en is nagyon szeretnem ha lenne egy gyonyoru szep babaszobaja, hogy ne kelljen masok altal levetett ruhakat hordania es szep markas ruhakat vasarolgathassak, de ha egyszer nem telik ra akkor nem megy. Nalunk meg a futest is meg kell oldani, mert ebben a szuper orszagban nincs futes a hazakban, az hogy mi fagyoskodtunk eddig az nem erdekes, na de a babam megsem tennem ki ennek. Igaz telen sincs 10-15 foknal hidegebb odakint de amikor bent a lakasban 15 fok van az nem tul kellemes. Szoval mi most erre sporolunk.

Kataa!
Igaza van Sashanak tenyleg nem kell izgulni az AFP miatt, hisz itt pl nem is csinalnak, csak genetikai uh-t.

Sheila! Gumicukor!
Boldog szuletesnapot!

Csipkebogyo!
Probaltam neked mailt kuldeni de nem megy el , a tied meg nem ert ide Kép

Krisztinka!
Gratulalok a vizsgadhoz!

Gitta!
Sajnalom! Tudod mi varunk vissza! En talan meg itt leszek mikor a jo hirrel jossz Kép Hogyhogy nem csinaltak azonnal egy vervetelt, nekem azzal kezdtek, hogy vercsoportmeghatarozas, igy mar eleve keszulhettek volna ra. de most mar tudod es legkozelebb nem lesz baj.

Bori!
Milyen listaid vannak? Biztos nagyon hasznosak, kuldessz nekem is? vasorru@mailbox.hu

Kataa, Dio!
Sokat gondolkodtam ezen, hogy kibirom e, hogy nem kerdezem meg a nemet (nem Kép ) persze az orvost marhara nem erdekelte, hogy akarom e tudni vagy nem tallagatott sozval ra se tudtam szolni, persze akkor meg nem latta rendesen, mara meg mar kifur a kivancsisag es amikor a legkozelebb megyunk remelem megtudom.

Mindenkinek!
Szerintetek az uh karos lehet? Mindenfele velemenyt hallottam mar errol. Eddig nekem 3at csinaltak es lesz meg 2 vagy 3, plusz szeretnek en 2 3d-set. Sok ez? Nektek mennyit csinlatak?

Kisvakond!
Az elso uh-mon nekem is azt mondtak, hogy nem latszik semmi csak a petezsak es en olyan letorten es szomoruan jottem ki, hisz azt hittem, hogy majd olyan szep reszletesen latom, mint a konyvekben a rajzokon Kép kozbe meg csak egy ici pici fekete folt, de nyugodj meg ez a kis foltocska rettenetes gyorsan no am Kép Meg 6 het es mar az ujjacskait is meg tudod szamolni. Kép

Kata!
Remelem jobban vagy mar es pihengettel egy keveset a kialvatlan ejszaka ota. De az is lehet, hogy menni kell Kép nem igaz.

Lanyok!
Mitol van az, hogy lapul a hasam, hirtelen nott meg nagyon nagyra, most meg olyan mintha "szinte" kis tulzassal persze, de nem is lenne? Bobokat erzem minden nap mozogni, ugyhogy vele azt hiszem legalabbis remenykedek, hogy minden rendben van.

Edina 17+5
edina

Dec8!

Nezz be a Nevek cimu topicba, ott rengeteg otletet olvashatsz!
Edina
edina

Edina!

Mindjárt küldöm a listákat.
Hát nem lehet kellemes az a 15 fokos hûvös. A baba meg tényleg nem nagyon szereti, különösen ha fürdetik. Veled együtt én is szeretném elkényeztetni a gyerekeimet egy kicsit a beszerzésekkel, de úgy örülnek ám az örökölt ruháknak is, meg a használtan vetteknek is Kép. Még azt is számon tartják melyik darab kitõl maradt rájuk Kép. A tudomány mai állása szerint az UH nem káros. A nõvérkémet minden tanácsadáson megnézték, ez testvérek között is 8-9 UH. A babája egészséges Kép.
Nekem sose ment le a pocakom, de volt olyan reggel, mikor hanyatt fekve ébredtem és riadtan kerestem, mert félálomban azt gondoltam, hogy eltûnt.
Bori
Bori

Bori!

Koszi, hogy ilyen gyorsan valasozltal, de megtennel nekem egy szivesseget, kuld inkabb a spotger@hotmail.com -ra mert a mailbox ma nem akar kinyilni.
koszi
Edina
edina

Csipkebogyó
Én is iszonyúan szenvedtem az elején, és most úgy néz ki fiú lesz. Bár igazából majd akkor hiszem ha tényleg látom (idekinn)

dec8
dec8

Bori,
Nekem is küldenél azokból a listákból?

Köszike,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Bori!

A lista engem is érdekelne már így a végefelé közeledve!

Kata!

KitartásKépKépKépKépKépKépKép

Krisztinka!

Ügyi vagy így pocakosan is!!KépKépKép

A szülinaposoknak:

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Kép

Pucúrék
Pucúr

BORI!!

<BLINK>mailcímem lemaradt</BLINK> Kép

kilsteve@hotmail.com

köszi, Pucúr
Pucúr

Pucúr és Dóri!

Köszönöm szépen válaszodat. Kép
Igen az UH van rajta ez az adat. Teljesen érthetõen irtad le, és sokat segitettél. Kép
Közvetitettem hugomnak a válaszodat, s õ is köszöni szépen. Kép

Leendõ Nagybácsi
Leendõ Nagyb&aacut

Dec8!

Az névvel kapcsolatban irtam neked a ANYASÁGRÓL/NEVEK topicba!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Remélem küdtem mindenkinek listát, aki kért. Mostantól egy darabig nem leszek. Keddig otthon készülök a védésre(tanulás, sütés), szerda ugye ünnep, így legkorábban csütörtökön jövök Kép. Hüpp, hüpp meg ilyesmi. (Katának biztos erre is lenne valami sírós-mozgósa Kép.) Szorítsatok nekem, hogy sikerüljön.
A Baba elaludt, így már nem akarja szétrúgni a lakását Kép.
Sziasztok: Bori 35.hét
Bori

Bori!

Koszi szepen megkaptam! Igazan hasznos lesz! Kép
Edina
edina

Szépen, jól magyarul: küdtem=küldtem
Bori
Bori

Bori
Jo keszulodest a vizsgahoz es sok erot a tanulashoz! Kivanom, hogy a babo hagyja az anyucit aludni, hogy szepen uden ebredve allhasson neki a tanulasnak!
Edina
edina

Vegre megszerkesztettem a profilom Kép
Mi van lanyok mindenki ebedel?
Edina
edina

Köszönöm mindenkinek a bíztatást!
Itt vagyok, egy kicsit jobban. Kép
Fájás nem változott, ugyanúgy rendszertelen, és gyengék.
Viszont a hasam egyfolytában kemény olyan mint egy kõ. Du. 4-re megyünk dokibácsihoz, utána jelentkezem.

Csics, Pucúr, Iddi!
Képeket felraktam.

Sasha!
Nem tudom visszaküldeni a táblázatot, mert visszajön. Megtelt a postafiókod?

Bori!
Én szorítok neked! Vigyázz magadra. Tényleg lenne rá egy animált gif-em. Kép

Kata és Dóri (36.)

KépKép

KépKép
kata007

Elmentünk a dokibácsihoz!
Kép

Kata és Dóri

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok,

Kata007

Elárulod hol szerzed a gifjeidet? Izgulok ám, hogy mi lesz a dokinál...Lehet, hogy a hétvégén elõbújik Dórika?Kép

Edina

Én már annyi UH-n voltam, hogy elvesztettem a fonalat a számolásban. Voltam a 9., 12.,15.,19.,23. héten a kontrollon kórházban és még kettõn ezen kivül. Szóval vagy 7-en összesen. És még hol a vége? De én is azt hallottam, hogy teljesen ártalmatlan a babára az UH. Legfeljebb az idegesiti, hogy "piszkálják" ugye azzal a micsodával...Kép

Iddi,

Megnéztem a fotókat és pont ilyen kantáros gatyóm van Kép!

Ugye nem ilye nyamvadt idõ lesz a hétvégén?

Nyuszi
26+4
Nyuszi

[url=http://natloz.znet.hu/gifmenu/allatok.htm" TARGET="_top]http://natloz.znet.hu/gifmenu/allatok.htm[/url]

Itt találhatók azok a bizonyos gif-ek!!!

sasha
18+2

Kép
sasha

Sasha!!

Én tényleg nagyon gyagyás vagyok...

elszúrtam, igazából 38/4-et akartam írni, és ez is a valós, ne haragudj, ha megkevertelek a hülyeségemmel!!

annyira szülési lázban égek, hogy már azt sem tudom fiú vagyok-e vagy lány...
bár sejtem , hogy valószínüleg lány, különben nem kéne holmi szülés miatt aggódnom...

azért írtam a héten csak annyit, hogy 39. hét, mert rájöttem, hogy nincs sok értelme a napokkal vacakolnom, úgysem fogok attól még megszülni.../ sajnos /

de mostantól újra úgy írom, mert nem akarok Neked gondot okozni ezzel...
mégegyszer is bocsi...

MINDENKINEK ÚJRA KÖSZÖNÖM A SZÜLINAPI KÖSZÖNTÕKET!!!!

Edina!

Már hiányoltalak...klassz a profilod, szépek vagytok, biztosan a babátok is gyönyörû lesz!!

Sheila

38+4

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Ó Sheila!Kép

Duplán-Triplán megbocsátok! Bár ha azt vesszük hogy nem is hariztam csak magamra, hogy hogy nem gondoltam arra hogy a 38+akárhány=a 39. héttelKép A "hülyeséged" meg érthetõ, hisz ez nem is hülyeség, csak megkeveredik az ember ebbe a sok hétbe+napbaKép
Ne ird miattam máshogy mint szeretnéd!!!!!!!!! NEE!!
Csak máskor majd hiszek a táblázatnak, meg magamnakKép

sasha
19. hétKép

Kép
sasha

Sziasztok,

Kisvakond mi a 11. héten láttuk dobogni a szívét, de még akkor sem hallottuk. Elõtte a 6. 8. héten volt uh, de még nem látszott. Ilyen korban, két hét alatt kb megduplázódik a mérete. Ne ilyedj meg, ha Ti sem fogjátok látni a szívhangot elõbb mint mi. A lényeg, hogy fejlõdjön, hosszabb legyen.

Szami! De jó olvsni rólad! Mikor iratkozol fel? Már hiányollak ám benneteket? Klári hol van? Jól vagytok? Okt 27, és szerencsére elég jól vagyunk. Örülök, hogy itt vagytok :-)

Már régebben írtam, hogy kicsit aggódok a vesekövem miatt. Képzeljétek, két napja alig hagy békén, egyfolytában csiked. Ma felhívtam a dokit, hogy vehete-e be gyógyszert, és rábólintott. "az lenne a legjobb, ha befeküdnél pár napra, biztos ami biztos" - hát, most benne van a zabszem a popsimban. Lányok, VIGASZTALJATOK MEG, LÉCCCCCCCIIIIIIII!

Azt hiszem, bepánikoltam. Annyit iszok, amennyi csak belémfér.

Kata, mi volt a dokinál?

Pusszancs, Lora (14)
Lora

Igen, lábjegyzet a javításnak:
csipked, és vehetek-e
gondolom értettétek így is.
Lora

Sasha,

Köszike, közben elkezdtem kalózkodni és találtam egy csomót!
KépKépKép

Nyuszi

26+4
Nyuszi

Sheila!
Koszi szepen Kép Nagyon kivancsi vagyok a babara mit orokol a mamatol es mit a papatol hisz annyira kulonbozok vagyunk Kép De nekem biztos O lesz a legszebb!
Mennyire eros ez a szulesi laz? Lehet, hogy este mar mesz is babazni?

Lora!
Biztos igaza van a dokidnak, ha elovigyazatossagbol be akar fektetni, sajnos erdembelileg nem tudok hozzaszolni, max drukkolok, hogy minden ok legyen es megse kelljen menned. Kép

Nyuszi!
Akkor szerinted nekem most a 16. heten miert nem csinalt, azt mondta ne zavarjuk inkabb a babot, meghalgattuk a szivet es ennyi, pedig ugy szerettem volna latni.

A 3d-s uh-m sajna csuszik itt a varosban nem talaltunk egyetlen egy helyet se aki csinalna ahhoz, hogy leutazzunk a fovarosba a paromnak ki kell vennie egy szabad napot szoval eloszervezest igenyel. Kép

Lella!
Megkaptad a levelem?

Edina 17+5
edina

sziasztok Lányok! az UH tényleg nem káros bár nekem idáig csak 3 szor csináltak 2 genetikait és 1et 4Det az Istvánban az utobit 18 hetesen csinálták az elsö ketöt viszont az Anyavédelmi központban érdsd SHÖpF Merei korház .az AFP miat meg ne izgujatok soknak magas vagy alacsony és mégis egéséges babája lett .üdv csics 26+ Kép UI: BOLDOG SZÜLINAPOt mindenkinek
csics

Gitta!
Én is RHnegatív vagyok, a férjem pozitív. Ez az elsõ gyereknél nem okozhat gondot. A terhesség során három alkalommal ellenõrzik az ellenanyag termelést, ez plusz három vérvételt jelent. Ha most megkaptad az ellenanyagot, nem lehet gond a következõ terhességnél. Nagyon szurkolok neked!

Dió!
Szerintem nem korai a vásárlás, tegnap mi is voltunk. Megvan a babakocsi, megrendeltük a kiságyat. Kinéztem egy babafürdetõ szekrényt is. Nagyon tetszik, hogy a fürdõszobában beletölthetem a vizet és betolhatom az egészet a babához. A Kenguru gyerekruhást nagyon tudom ajánlani (Megatoys) nagyon meg voltam elégedve a választékkal.

Sheila, Gumicukor boldog szülinapot!

Edina!
Szerintem az uh nem káros, legalábbis minden orvos, újság ezt mondja. Nekem eddig 4 volt, még talán három lesz.

Conti (29)

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Edina köszi, jólesett amit írtál. Nem tudom mi lehet Lellával, szinte minden nap váltunk levelet, de pár napja nem írt.
Pá, Lora
Lora

Lora!
Azt tudom, hogy ma nem dolgozik, remeljuk holnap ir mar!
Edina
edina

Nyuszi,
hol találtad a többit? Lécci írd meg, OK? Köszi!

Virág
Virág (fiore)

Szia Virág,

Egy angol website, úgy hívják, hogy www.animationlibrary.com
Témakörökre van rendezve minden.Jó szórakozást!Kép

Edina,

Nem állíthatom,hogy 100%-osan tudom, hogy nem a sok UH, de nehezen tudom elképzelni,hogy árt. Mindegy, jövõ héten megint megyek, majd megkérdezem.

Nyuszi
26+4
Nyuszi

Kata007, Sheila hol vagytok????

Csak nem?
Kép

Nyuszi
Nyuszi

Jo reggelt Mindenkinek! ugylátszik ma én vagyok az elsöKép NYuszi én biztosan tudom hogy nem káros a sok UH megkérdeztem .NA megyek lassan mert még elugrunk vásárolni a kispapával ebédnek valot és azt még megiskel föznöm PUSZANCS CSICS 26+1 Kép Kép
csics

Szép jó reggelt mindenkinek!

Hát mi még nem babázunk!
Ne haragudjatok, hogy nem jelentkeztem este, de nem volt erõm.
A lényeg, hogy Dóri nagyon jól érzi magát bent, az NST is ezt mutatta. A keményedés, hasfájás valószínûleg a ki nem feküdt nátha miatt van. Kaptam antibuotikumot, és szigorú fekvésre vagyok ítélve, amíg rendbe nem jövök. Azt mondtam a napokban, hogy a hársfatea csodát tett, hát most azt mondom, hogy nem. A két szem orvosság amit eddig bevettem, az tett csodát! Kép Azonkívül annyira szót fogadtam a fekvéssel kapcsolatban, hogy este 7-tõl reggel 7-ig aludtam. Most nagyon klasszul érzem magam.
Lányok, akik meg vagytok fázva! Ne vegyétek félválról ezt a dolgot. Tanuljatok az én esetembõl!
Azért jó hírem is van ám! A dokibácsi szerint még 2 hétig tuti nem szülünk! Kép Annyira szeretném ha igaza lenne! Tudom nekem nehéz már nagyon, de Dórinak jobb lesz odabent tökéletesre fejlõdni, nem?

Sheila!
Mailt megkaptam, majd írok. Annyit azért szeretnék mondani, hogy ici-picit nehezteltem reggel Melissára amikor bekapcsoltam a mobilt, és nem várt sms tõled, vagyis mégsem kaptad meg a legszebb szülinapi ajándékot. Aztán rájöttem, hogy nem szabad. Tudja õ, hogy mikor ért meg a kinti világra, bármilyen nehéz már az anyunak. Azért a mobillal kapcsolatos ötleteddel egyet értek!

Lora!
Örülök, hogy megkaptad.
Nem tudom mik mentek még mellette, de szerintem azok is képek lehettek, bár a méret kicsit furcsa. A lényeg, hogy azt hiszem összesen 69 képet küldtem. Ha mind odaért, akkor tényleg ok minden.

Kata és Dóri (36.)

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Csak nem egyszerre szül a két finishes kismamánk? Elvileg arról volt szó, hogy tájékoztatnak minket is egymásról?
Ha még egyben vagytok,ne izgassatok minket!KATA, SHEILA, ha tudtok tessék jelentkezni!

Örömmel jelentem, hogy kicsi fiam, kibírta velem együtt azt a bizonyos két napot, tehát most már mi is akármikor szülhetünk. Bár túl sok jelét még nem tapasztalom.

Sheila, Gumicukor!

Kicsit megkésve, de nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Szilvi és Petike
39
bszilvi

Szép jó reggelt!

Kata!

Igazad van! Jobb neki ha odaben tökéletesre fejlõdik, minden nehézség ellenére. Lehet hogy a tea is jót tett volna ha kipihened magadból a náthátKép De azért örülök hogy már jobban vagyKép

Sheila!

Akkor ezek szerint még nem babázol! Kitartás! Közel a célKép

Bszilvi!

Érted is szoritokKépKépKép

pusz
sasha

Kép
sasha

Sheila, Gumicukor, tudjatok, egy hettel a nagy esemeny utan meg mindig nem keso Kép Boldog Szulinapot nektek! KépKépKép

Nalunk megvolt a hetvege - a pentek. Nem csinaltam semmit, csak takaritottam, foztem, mostam, vasaltam, sutiket sutottem, ja es a kislanyommal is jatszottam sot, meg a papival is beszelgettunk meg tevet is neztunk KépKép Baboca meg rugodosott kozben, bar estere mar bekemenyedett egy kicsit, hja, mar az en pocom is tud kemenyedni, bubuuuuKépKép

UH- nem karos, nekem is 3 hetente volt egy amikor a kislanyommal voltam veszelyeztetett terhes - en meg orommel moziztam a vizsgalo-orvosom nezelodese kozbenKép.

Sasha - te egy szuletett tablazat-kezelo tehetseg vagy! Grtatulalok! KépKépKép Alig varom mar, hogy olvashassam, amikor majd te fogod atadni a tablazatot valakinek KépKépKép

Tovabbi kellemes lustizos hetveget nektek!

Lella 18+6Kép
lella

sziasztok!

a félkezes gépelést gyakorolom. tegnap hotuk haza Lilit. nagyon erõs kisbaba nagy étvággyal, de szerencsére anya gyõzi, sõt! Majd írok hosszabban is, de ezek az elsõ itthoni napok elég strapásak.
Mindenkinek köszönöm a gratulációkat!

Bubu
bubu

Bubu!
Olyan jóóóóó!KépKépKépKépKép Örülök, hogy erös a kislány, akkor a hamiért sem kell aggódnunk! Amíg ekkora étvágya van, mindig friss és sok tejcsi lesz a jutalma! Jól gépelsz félkézzel, bár úgy képzelem, hogy leköt a másik karod KépKépKépKépKép.
Sok örömet és nagyon várjuk az élménybeszámolót! Hajrá Bubu!
Ui: Képzeld, engem pici koromban a nagymamiék kuvasza védelmezett, lovagoltam is a hátán. A Ti Lilitek is biztos ki fogja használni a lehetöséget...

Edina,
sajnálom, ha nem sikerült, most nem, de késöbb újra megpróbálom.

Bori,
igen, megkaptam, örültem ám neki, úgy gondolom, hogy hétfön reggel fogok írni.

Kata!
Akármit is mond a dokid, mi már minden "apróságra" gyanakszunk! Nézd el nekünk! Nagyon szorítok, hogy jobban teljenek a 2in1 eltöltött éjszakáitok!

Sheila!
Rólad sem feledkezem ám meg, nem is olyan nagy gond, ha nem a szülinapodon érkezik a kicsi, tudod, gratulálni is szokás a rákövetkezö 8 napon belül... Nagyon drukkolok, hogy a lehetö legjobb idöben érkezzen!

Dec8!
Én sem ismertem a névnek azt a bizonyos jelentését, csak a nálunk elterjedtet. De imádom a névnapot is!

Kisvakond!
Nálam az elsö uh-n (6+) csak egy fekete pöttyöt látott a dokinéni és azt, hogy nagyon nyomja a hólyagomat. Meg is mosolygott emiattKép. Két hét múlva pedig szabályosan meg lehetett különböztetni a kis fejét a testétöl, azóta meg már az ujjait is meg tudtam számolni!

Kellemes hétvégét mindenkinek,
Bubu, szerintem úgyis Te fogod közülünk a legjobban élvezniKép,
Csipkebogyó 13+2
csipkebogyó

Sziasztok!

Sasha,Lella, Csipkebogyó, Nyuszi, BSzilvi,Conti,
Edina ( remélem nem hagytam ki senkit )

Köszönöm Nektek a gratulációt!!

és a kedves szavakat, de mi még 2 in 1 vagyunk.
Most nagyon el vagyok keseredve, nemcsak emiatt,
hanem sikerült a kispapával is "összebalhézni"
ennek az én mérhetetlen türelmetlenségem / is / az oka.
Úgyhogy jól kibõgtem magam, és most szomorúan ugyan, de már higgadtabban...ülök és nézek ki a fejembõl.

Kata!

Örülök, hogy jobban vagy, és kialudtad Magad!!
Annak is, hogy Dóri még két hétig talán benntmarad.
Így megúsznád a bizonyos május 1. dátumot, szorítok, hogy így legyen...
Nekem sajnos, bár én is szinte végigaludtam az éjszakát
elég sírós kedvem van, bizony én is nehezteltem kicsit Melissára, fõleg, hogy tegnap megint volt egy " fájásos " periódus ahogy írtam az sms-ben, aztán abbamaradt.
Én is rájöttem, hogy kár görcsölni, Melissa úgyis akkor jön, amikor akar, csak már annyira nehéz....
és úgy idegesít, hogy belekezdek valamibe és már el is fáradok, le kell ülnöm, mert nem bírok talpon maradni...
és ez a bizonytalanság...hogy nem tudni hány nap fog így eltelni még...

ne haragudjatok a kifakadásomért, tudom, hogy nincs jogom nyavalyogni, mert a kiírt idõpontig is még 8 napom van,
de én ennyi ideig még tényleg nem voltam terhes, ebbõl kifolyólag ekkora hasam sem volt még...most tudtam meg, hogy ilyenkor már tényleg terhes...

Bubu!!

Mégegyszer is gratula a kis Lilihez, és nagyon várom a beszámolódat!!!
hátha kicsit megvigasztalsz vele...

BSzilvi!!

Petike nagyon ügyi volt, örülök, hogy megúsztátok a két napot!!
Most drukkolok, hogy nemsokára személyesen is találkozzatok!!

Sheila
38+5

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!

Bubu!!
Jó hogy ti már otthon vagytok, kellemes elsõ hétvégét nektek.

Nagyobb pocisok volt már valakinek hányingere a 32. hét
után? Kicsit most be vagyok tojva hogy mi ez, reggel nem volt semmi bajom de vásárlás közben rosszul lettem és azóta sem akar javulni.

Jobb hétvégét mindenkinek:
Sziasztok Kato
katalinka

Bubu!

Jó hallani rólatok, hogy minden rendben, erõs, nagy lányod van. Remélem az én Lilim is példát vesz róla, és igyekezni fog. (Nem is tudtam, hogy ugyanazt a nevet választottuk.)
Mégegyszer gratulálok!

Kato!

Ne keseredj el, hányinger tekintetében vannak hasonló tapasztalataim. Lassan megint hasonló lesz, mint az elején: ha eszem, akkor az a baj, ha nem, akkor az. Engem az vigasztal, hogy mostmár sokkal beláthatóbb a vége.
Te nem vizesedsz? Nekem ez a másik nagy problémám, szörnyen zavar.

üdv

any(33.)
Any

Nyuszi,
köszi!

Kata,
válaszolj légyszi a 26-i 9:23-as kérdésemre, OK? Kép

Puszi:

Virág
Virág (fiore)

Sziasztok!

Kata!

A múltkori emilcímet pótolom: anddi@freemail.hu.Köszönöm!!

Sasha!

Szeretnék felkerülni a táblázatba: Anda,22.hét 2nap,27év,elsõ bébi,Budapest,aug. 16.Köszi.Kórház még nincs.

Csipkebogyó!

Keresztúron lakom, a számozott utcákban.

Sasha!

Nagyon felcsigáztál a fagyasztott citromkarikákkal!!Semmi mást nem csinálsz vele?

Bori!

Bár még van idõm, de a listának én is örülnék, ha elküldenéd! Köszi.

Pucúr!

Írtad a lakáshitelt.Ha nem titok, szeretném ha megírnád, hogyan kaptátok, mert te is minimállal vagy bejelentve,és eddig sehol sem álltak szóba velünk.
Természetesen magánban. Ha megírod, nagyon megköszönöm.
Cím:anddi@freemail.hu

Anda
Anda

Anda!

Ok! Beirtalak a táblázatbaKép

Sziasztok rohanok megyünk vendégség szerübeKép

pusz
sasha
18+3

Kép
sasha

Sasha!
Nem tudok neked mailt küldeni. Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

hûûû...de kihalt ez a topic!!!

Kato!!

Nekem is szokott lenni, így a vége felé is,
tehát nem kóros, ne aggódj!!

Any!!

sajnos a vizesedéssel is együtt kell élni a kis Lili születéséig...utána garantáltan elmúlik...

Sasha!!

Küldtem Neked egy mailt, de a freemail visszadobta!!
A mobiltelcsiszámod után érdeklõdtem /volna / arra az esetre, ha véletlenül egyszerre szülnénk Katával...
ha bekövetkezne a NAGY ESEMÉNY dobnánk Neked az sms-t,
és megkérnénk, hogy értesítsd a Lányokat...
légyszi küldd el a számot!!
Köszi!!!

Érezd jól magad, és egyél sok finomat!!!

Puszi: Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?