Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Tünde!

Régebben a rossz rákszűréseimet is a mandulával magyarázták. De a fül-orr-gégén sehol nem akarják kivenni, mert az, hogy gombócok jönnek belőle az állítólag azt jelenti, hogy működik a mandula. Egyébént olyan igazán csak egyszer fájt, érettségi előtt. Azóta borzasztó rossz lett a szaglásom és az ízérzékelésem. De ez az elmúlt egy év alatt kezdett helyrejönni. Most, hogy itt a baba, meg persze javul. Talán ezért nem hánytam. Minden rosszban van valami jó. Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szia Tünde! Egy induri-pindurit jobban vagyok! Remélem holnap még jobb lesz! A cicám pedig szerintem már nem fog megkerülni! Sajnos… Pedig úgy szerettem…

Szelivi! Azért nagyon remélem hogy nem halt meg, akkor inkább abban reménykedem hogy tényleg valaki gondoskodik róla!

Csema! Nagyon szuper a kép Szofiról! Csodaszép baba! Gratula!

KépKép
nicika

Képzeljétek kaptam egy csomó kisruhát az egyik nagynénémtől! Majd holnap mutatok párat! Nagyon tündériek! Szóval most már tényleg csak 1-2 darab ruhácskát kell vennünk! Kép Úgy örülök nekik!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Sajna én is aggódom mamackáért, remélem tényleg nincs gondjaKép Nekem megvolt a címe, mert el kellett volna küldenem neki a babakocsi hálót, de elveszett az összes levelem, akartam is kérni hgoy küldje újra... Remélem jól vannak!!!

Szelivi, azért nekem ez egy kicsit furin hangzikKép
Remélem nincs baja a manduládnakKép

Lányok rohan az idő tényleg! Nekem legközelebb 31 hetesen, utána meg csak 36 hetesen kell mennem dokihoz! EszméletlenKép Jah és tegnap töltöttem be a 6. hónapot szóval mától már a hetedik hónapban vagyokKép BíííízonyKép Ez már komoly nem?

Túléltem a cukorterhelést, iszonyatos volt, még most is fáj a gyomrom. A félóránkénti vérvételről meg nem is mondok semmitKép Bencével is ott kellett kínlódnom, néha az idegeimre ment, de a szurikat, jókedvűen nézteKép persze mert nem őt szúrtákKép

Puszilok mindenkitKép

Zsu
26+2

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

<font color="119911"> Egy másik fórumon azt írta az egyik csaj, hogy Mamacka jól van csak készül a hétvégi vásárra. Remélem tényleg így van!

Zsu,
gratula a 7. hónaphoz! Jó, hogy túl vagy ezen a cukor dolgon.
Nici,
de jó! Várjuk a képeket! Bíztató, hogy egy kicsit már jobban érzed magad! Sajnálom a macsekod!</font>
angi79

Sziasztok!

dec. 16. találka
1. Tünde 17 után, de alkalmazkodik
2. GyeZsu: 16:30 - 17:30 Újpalotán énekel
3. Szelivi: egész nap jó, de este hamarabb le kell lépnie
4. Angi79
5. Mariannka:
gyezsu

Hello Csajok, csak egy gyors bekukk! Akkor holnap lefoglalom a Vörös Oroszlánban az asztalt, olyan 1O-15 főre, hátha még leszünk... 16 óra, péntek. Ok így? Kép Én is megyek,végre látlak néhányatokat. Kép
No megyek, mert Apa zúgolódik, hogy egész nap nem látott és most meg itt ülök a gép előtt... Kép
Holnap reggel jövök!
Puszi és aludjatok (jól)...

Bartika+Pötty
23+2

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Csema: nagyon csodálatos ez a kép, gyönyörű rajta a babátok. Kép

Mandula: nekem komoly gondjaim voltak a mandulám miatt, konkrétan napi 250 szál hajam hullott ki. Az nagyon kemény. És már kezdett ráhúzódni az ízületeimre, amikor tavaly tavasszal kivették. A műtét után borzasztó volt, de tényleg ki kellett szedetnem. Szóval óvatosan vele.

Rólunk: ma este megtartottam még egy előadást, amitől kellően kipurcantam. De szerintem elég jól sikerült. Kép Babó továbbra sem szereti a tudományt, megint rúgdalt ezerrel, miközben beszéltem. Kép

Ma délután volt egy kis időm, és elég sokat el tudtam olvasni az lll honlapjáról. Nagyon hasznos dolgok vannak ott.

Képzeljátek, a férjem vett egy három részes étkészletet Babónak. Olyan boldog vagyok, hogy már most ennyire szereti a babánkat. Kép

Kellemes estét mindenkinek.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">Szép estét!

Most értünk haza a 4D-ről..Kép
Eszméletlen mekkora már Alex.Kép El sem hiszem.Kép
Teljesen husibaba, jó nagy. Megvigasztalt a dokinéni, h lesz vagy 4 kilós.Kép Jipíí! Kép
Persze megint nagyobb, mint kellene neki lennie.Kép
A súlya 858 g, a has kerülete 21,5 cm.Kép Uh szerint, a hasa alapján már 28 hetes.Kép Amúgy az UH alapján pedig 26+3.Kép
1 kép, mert elfelejtettünk CD-n kérni képeket.Kép Mert rohantunk, majdnem elkéstünk.Kép Tiszta depi vagyok miatta. Úgyhogy csak így van most, h lefotóztuk a képet. Holnap próbálok a TV-ből fotózni valami értelmeset.Kép

Kép

Konyhánk:
Sajna az van, h a hűtőt és sütőt egymás mellé tudjuk csak tenni, mert máshol nincs hely. Kép Ez van, meg lehet oldani valahogy.

Kép

Kép

Ahol lyuk van, oda megy majd alsó szekrény, megkezelve fűrésszel, mert nem fog beférni+munkalap. Az ajtó mögötti szekrény is csak 30 cm-es lesz, mert akkor meg nem tudjuk kinyitni az ajtót. Szal apa majd fúr farag rendesen.Kép

Csema!
Nagyon tündérke a kis Szofi! Kép Édes kis pofija van.Kép

Niki!
Sajnálom a cicókádat.Kép
De super, h kaptatok sok ruhácskát. Mi holnap este megyünk sz egyik ismerősünkhöz egy halom ruhácskáért.Kép

Nah, elteszem magam holnapra. Holnap mehetek okmányirodába intézkedni okosan.

Pusza!

Nancsika & Alex 25+2</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Szép jó estét Mindenkinek!

Most értem a végére ennek a rengeteg irománynak! Kép

Indianyó,
tényleg pofátlan a kollega húga! A legdurvább az, hogy tudja, hogy kismama vagy.. Kép Ez nagy szemétség.. Ilyenkor megkörnyékezni egy férfit..

Zsófi,
gatyabüfi?! Ez nagyon jó, így még nem hallottam! Kép De sokszor a gyerekektől tanul az ember! Kép
És gratula a 7. hónaphoz! Olyan jó lehet kimondani..

Bartika,
sajnálom a sebesült férjedet. Páromnak most csak a kisujja volt eltörve, de ha belegondolok, hogy neki mennyi minden nem ment 100%-osan, akkor el tudom képzelni férjedet, milyen rossz lehet.. Kép

Mariannka,
én is totál félek a szpotatástól, most úgy érzem tök szerencsétlen leszek.. De majd csak lesz valahogy, ez úgy ösztönösen jön, nem? Tudja az a baba, hogy mikor, mennyi tejcire van szüksége.. Gondolom én.. Kép

Nicika,
sajnálom a cicádat! Kép Ha nem baj, néhány sorban leírom az én bajomat.. Nekem kettő volt, egy fekete (név nélkül.. Kép), és egy gyönyörű vörös (nem csíkos) bundájú fehér mellénnyel. Õ Bömbi. A fekete sokat eljárt itthonról, így nem csodálkoztam azon sem, ha pl. egy hétig nem láttam. Csúnyán hangzik, de pont emiatt nem viselt volna meg olyan nagyon-nagyon, ha mondjuk egyszer nem jön haza.. És akkor egyik reggel párom elindult boltba, de pár perc múlva jött is vissza, hogy meghalt a Bömbi.. Nem akartam elhinni, mert ő mindig itthon volt, és ez úgy hirtelen szakadt rám. Kint feküdt a ház előtt az út szélén.. Semmi vér vagy kosz vagy ütődésnyom, tehát el nem ütötték. Szerintem.. Csak feküdt ott.. Nem volt idős, kb. másfél éves. Valószínű talált valami mérgezett dolgot. Én már csak erre tudok gondolni. Az volt nagyon rossz, hogy el nem tudtam volna képzelni, hogy vele történhet valami rossz. Ez olyan tragikusan, hirtelen történt. Én Bömbit bőgettem meg, párom meg engem, mert nagyon sajnált, tudta, hogy mennyire rossz most nekem. Eltemettük a kertbe, ültettem mellé rózsát is.. A fekete cica megvan még, azóta is eljár. Kép És azóta hoztunk egy másikat (neki sincs neve Kép), de ő is gyönyörű. Hamuszürke (nem csíkos Kép), szintén fehér mellénnyel.. Kép Most ő a szívem csücske.
Bocsi, hogy hosszúra nyúlt, de gondoltam elmesélem, tudom milyen rossz most neked. Ha nem baj, teszek fel majd egy képet Bömbiről.

Tünde,
gratula a Babóhoz, a 8 cm az nagyon jó! Kép Mi még nem tartunk itt. Kép De fogunk!

Csema,
nagyon szép a fotó Szofiról, olyan jól látni az arcocskáját! Kép Szuper. Kép

No, ezt most elküldöm, aztán írok még kicsit, hogy mi van velünk.. Kép

nadine81

Jézus, Indianyó az nem egy mosolygó pofa akart lenni!!! Kép Kép Kép Bocsi, rosszat ütöttem.. Basszus.. Kép

nadine81

Hellósztok!

No, nekem is jó 16dika bármikor a Rádayban. Kép
Vikó! Arra a napra gondoltam. Kép

Szopipárnára vagyunk:
Náncsika
Tünde Sződ
Vok

Lehet még jelentkezni. Kép

Jó éjszakát mindenkinek!

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Indianyó,
még egyszer bocsi, tök hülyén érzem magam.. Kép

Azért néhány sor rólunk:
Voltam ma védőnőnél, megkérdeztem normális-e, hogy a 23. hét előtt megyek a cukros vérvételre. Azt mondta szerinte mindenképpen várjam meg a 24. hetet, mert úgy a legjobb és a beutaló sem jár le. Szóval várok.
Megkérdeztem azt is, lát e olyat a kiskönyvben a doki macskakaparásai között, ami arra utalna, hogy mizujs a méhszájammal. És volt! Csak én nem láttam.. Kép Szóval minden OK, zárt, 3000. Azt mondta, mivel mindig úgy tájékoztatom a dokit, hogy nincs semmi panaszom (hiszen tényleg nincs), ezért nem nézegeti valószínű a méhszájat, a felesleges kisebb fertőzések elkerülése miatt. És hogy ezzel ő is egyetért. Mármint a védőnő.
És olyan cuki kis dolog is kiderült, hogy nincs bejegyezve a kiskönyvembe a legelső vérvizsgálatom eredménye, olyan mintha így félidősen nem is mentem még volna el egyszer sem.. Szupi Kép. Azt mondta teljesen biztos, hogy megvan valahol, hiszen voltam vérvételen, be is van írva a dátum a könyvbe, de nincs mellette eredmény. Ez lenne a vérképes dolog és a nemibeteg-szűrés eredménye. Szerinte nekik tuti megvan a sz.gépben, csak éppen nekem nem adták még oda nyomtatott formában.. De jó! Kép
De arról már biztos tudnék, ha bármilyen területen találtak volna valamit, ugye??

nadine81

Sziasztok Kép
Mostanra sikerült végig olvasnom, de nincs nagyon erőm írni.

A betegeknek jobbulást, kicsiknek-nagyonoknak is Kép

Tünde Kép
Gratula a szép nagy babádhoz Kép

Csema, Nanacsika Kép
Nagyon szépek a gyerkőcök Kép

Gyezsu Kép
Örülök, hogy ilyen jó volt a dokinál és hogy Kata is élvezte Kép
A tali nekem bármikor, bárhol jó Kép

Vok Kép
Engem is vegyél be a szopcsipárnát kérők közé Kép

Velünk minden rendben, Manócska rengeteket mocorog, biztosan rázogatja a párnácskáját Kép

Szép álmokat Mindenkienk Kép

Annácska 23+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Nicika, Nadine: Nekem is sok cicám volt,amíg anyuval laktam. Mindegyik idő előtt eltűnt vagy elgázolták. Megfogadtam, hogy nem kell több, mert állandóan csak aggódnék. Igaz, most a gyerekek miatt aggódok, de állatka most nem kéne.

Nancsika: Édes a picúrod!!Kép

Gyezsu: Örülök, hogy láttátok a babát és minden rendben vele, Kata már felfogja teljesen, hogy a pocidban baba van? Dorina minden adandó alkalommal emlegeti, hogy anya hasában van Bettina és meg fog születni és játszani lehet veleKép

Mariann: Bátor vagy, hogy még előadásokat tartasz! A baba iránti szeretet csak fokozódni fog apa részéről is!

Vok: a talin jó ha kifizetem a szopipárnát, vagy előbb kell? Te veszed át egyébként? A mintát a honlapról nézzem ki és mindegy melyiket választom?
Köszi a lehetőséget!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nadine - én naponta többször csinálok ilyeneket, ne aggódj KépKépKép Engem nem az háborít fel, hogy a terhesség alatt tett ajánlatot a nő, hanem hogy ajánlatot tett egyáltalán, és nem is csak egyszer. És nem is csak úgy óvatosan, hanem szó szerint üldözte a férjemet telefonon... Az én pasim nagyon kedves idegenekkel, főleg vadidegen nőkkel nagyon tud bánni, de azért ez már mégiscsak sok... Szerencsére azóta a báty is eltűnt a képből... Igazából csak azért beszélétem róla, mert annyira csodálkoztam, hgoy milyen emberek vannak... én nem vagyok féltékeny, meg az emberre nem is kell, tudja ő, hgoy minek mi az értéke Kép

No, csak ennyit akartam mondani. Mér ha van valami értelme - közben éppen egy jó kis pszicholóiai dilemmát nézek film formájában Kép

Vigyázz magadra!

Gyezsu, milyen volt a Mikulás "eljövetele"? Mesélted, hogy apa lesz az iskolában...
De jó, hogy ti is moziztatok Kép

Nancsika, a fiad óriási! Nem mondom, lesz majd a lányoknak egy erőskarú védelmező lovagja Kép

indianyo

Lányok! Ha megtenné nekem vki, hogy vesz nekem egy párnát és elküldi postán, akkor én is kérnék majd egyet. De csak kari után, hm? Természetesen az árát meg a pk-t átutalomKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Akkor már 13-an vagyunk Kép Ágiboszinak is írok emilt, hátha el tud jönni.

Kata félt a Mikulástól Kép (Végül az apja csak a ceremóniamester volt, egy új tanár lett a Mikulás (Nándi már volt egyszer).) Pedig a suli után még a zenés foglalkozáson meg az én munkahelyemen is találkozott vele. Az ajándékokat azért köszöni szépen Kép

Hát remélem, hogy Kata tényleg felfogja a kistesót Kép Nagyon mutogatta hazafelemenet a pocakomat, hogy "ottam", vagyis ott van Kép Altatáskor meg adott neki puszit Kép

Olyan csúnya vagyok, hogy nem nagyon irogatok név szerint, mindig csak magunkról, de tárolom azért az infókat, majd a talin meglátjátok Kép

GyeZsu
gyezsu

A talihoz/taliról annyit, hogy szívesen mennék, de nekem kicsit messze van az a nagy főváros.. Bocsi. Falurúl felgyünni! Kép

nadine81

Húú, Indianyó, ha Apa tök kedves idegenekkel, akkor hogy bánik veled?? Kép Gondolom te a föld felett lebegsz, amikor a tenyerén hordoz! Kép Kép

nadine81

Lassan megyek alukálni, holnap jövök valamikor. Délelőtt lábujjhegyen mászok itthon, mert Férjuram szunyókál, szóval lehet, hogy délelőtt is jövök. De délután mindenképpen, mert akkor DOLGOZOK! Kép Kép
Sziasztok, vigyázzatok magatokra meg a Babókra!

Jó éjt Mindenkinek:

Nadine 20+6 Kép
Kép

nadine81

Hát, Nadine, tenyéren hordozásról éppen nincs szó... KépKépKép olyan jó kis mediterrán népek vagyunk mi ketten, zeng tőlünk a ház... Kép De lassan megszokjuk a házasélet buktatóit és egyre kevesebbet marjuk egymást.. Bár most majd újra kell az egészet tanulni, de sebaj. Egyébként drága jó ember, csak kissé türelmetlen a szentem. És azt hiszem, nekem is van mit tanulnom türelemből Kép

Szép álmokat Neked is!

indianyo

SziasztokKép

Bocsi hogy ezer éve nem jelentkeztem, de folyton el vagyok havazva, néha néha megprobálok belesni a topicba hogy ki hogy van, de annyit irtok egy nap alatt hogy számomra képtelenség rendesen követni, és mire végig olvasom már nincs erőm irkálni....

Láttam hogy terveztek ujra talit, én is szivesen jelentkezem, remélem el is tudok menni, de ez attól függ hogy aznap kiengednek e a korházból vagy sem (én azért nagyon szoritok neki hogy mehessek haza, mert aznap van a szülinapom is és igazán nem szivesen tölteném bent) Jövőhéten be kell feküdnöm néhány napra mert pocsék lett a cukorterhelésem és a doki és én is azt láttuk jónak ha ráállunk az inzulinra inkább.

Amugy velem nagyjából minden rendben van, vérnyomásom egész szépen beállt, babó sokat boxolgat, eddig 12 kilót dobtam le, jövőhéten megyek hétfőn 4Dre nagyon kiváncsi leszek hogy végre megtudjuk e hogy ki lakik a pociban.

Minden beteg felnöttnek és gyerköcnek gyors gyógyulást kívánok. Remélem gyorsan elmulnak a kisebb nagyobb gondok.

Vok Kép

Láttam hogy találtál egész jó lehetőséget szopcsipárnához, sajnos nem tudtam megnézni a lapot amit belinkeltél, valamiért vacakol a netem rendesen, de ha a klasszikus kifli alakuról lenne szó, ami polistirol gyönggyel van megtömve akkor ennyi maniért én is szivesen beneveznék egyre, mert már utánanéztem a neten és ebből a gyöngyből elfogadható áron a legkisebb mennyiség amit meg lehet venni 5 kg és ugy kb 4500 Ftre jönne ki, persze ebből vagy 5 párnát meg lehet tömni, de most valahogy nincs kedvem nekiállni varrogatni, főleg ha tényleg csak ennyibe kerülne.

Mindenkinek szép éjszakát kívánok és holnapra egy nagyon jó napotKép

Ági
27

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági, de jó, hogy írtál Kép hogy dobtál le 12 kg-t?? Jobbulást neked is Kép A szopipárna az a bizonyos kifli alakú klasszikus egyébként.
Van hordozókendővel együttes akció is, azt hiszem 8000 ft egy szopipárna, 1db S és egy XL méretű hordozókendővel (ezek persze csak a kedvezményes borítással érvényesek, úgyhogy nézzétek majd meg a borítás anyagát), a nem kedvezményes borítás +500 Ft egyébként.

Minden jót nektek!!!!

Vikó

indianyo

VikóKép

A 12 kiló leadása nem volt akkora ördöngőség, főleg ha abból indulunk ki, hogy bőven van rajtam fölösleg, de persze ehhez még az is kellett hogy 160 gr CH diétát is tartanom kelljen, mint anno a fiamnál, ott a végére 23 kilót dobtam le, amit sajna szopi alatt szépen vissza is varázsoltam magamra Kép Most jóval nehezebben mennek lefelé a kilók, de a doki nyugtatott azzal, hogy több mint valószinű kislányt várunk és ezért nem csusznak olyan gyorsan lefelé.

Köszi az infot a szopipárnáról, akkor szerintem már tudom is melyik honlaptól van szó, mintha jártam volna arrafeléKép UGye ezen emelik ki hogy a Delfines anyag is drágább mert szerzői jogdijas disney minta?

Ne tudjátok meg milyen bosszantó, hogy bizonyos oldalakra egyszerűen nem tudok feljutni, fogalmam sincs mi a hiba, bár ismerősök mondták hogy valami névszerver halt meg amihez nagyon sok szolgáltató is kapcsolódik, igy sajnos majd a fél internet Mo-on nem müxik egyeseknekKépKép

A hordozókendőnél esetleg nem tudja valaki hogy az XL es méret hány méter? mert lehet hogy ha elég elefánt nagyságú akkor egy olyan összeállitásra benevezek, mert az S est simán eltudom ajándékozni a sogornőmnek, ő úgy is gebelinó alapállapotban és csak kéthónap különbséggel szülünk, tuti hogy örülne neki Kép

Mindenkinek nagyon szép jó reggeltKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Jó reggelt lányok!Kép
Ahogy megígértem itt vagyok!
előszőr is megint irigykedek kicsit a tali miatt, olyan jó lenne személyesen találkozni!
Nancsika Képigazi kisfiús arca van Alex-nek.Nagyon szép!!!
Az ultrahangról:
A soroksári Megatoys-ban voltam, az volt számomra aránylag közel, hogy ne kelljen túl sokat rázzkódnia a babának.
Nagyon aranyos volt aki csinálta, mondta mikor mit látunk, ha nem ismertük fel. Én pl.elsőre a nunijátKép Kép Kép
Hatalmas élmény volt látni, csak szegénykém nagyon össze van csomagolva. Az arcát csak profilból mutatta meg, mindíg takarásban volt, hol a kezecskéje, hol pedig a lába mögé bújt.
Csücsül a drágám, remélem még megfordul.
Bőszen kortyolgatta a magzatvizet és időnként nagyokat fintorgott!! annyira édes volt, teljesen elérzékenyültem!
Mikor hazajöttünk, muszály volt mégegyszer megnézznem a DVD-t,a gyerekekkel!
Apa is nagyon oda volt.
Megvettem Neki az első rugit, és badyt, meg zoknikat.
Tőlem még nem kapott semmit, csak amiket örököltünk a barátnőmtől!
Majd felteszem a képet, kicsit később most húz a hasam időnként keményedik is de mindenképpen szerettem volna az élményeim Veletek megosztani!!!
Puszi mindenkinek és jó napotKép Kép
Ha jobban leszek jövök!!!

KépKép
csema

<font color="119911"> Jó reggelt!
Nancsi,
gratula a szép nagy babához! Kép
Ágiboszi,
akkor drukkolok, hogy eljöhess a talira!
Vok,
tegnap SMS-eztem Violettával és képzeld, 10 napig volt kórházban. Kapott szurikat, mert a baba előbb akart jönni. Most már otthon vannak.
Holnap reggel írok SMS-t, hogy mi legyen a találkánkkal. Neked mikor lenne jó?
Nadine,
akkor még egy hét és mehetsz cukros lötyit inni?
Vas,
ugye Te is jössz a találkára?

Puszi. Mindenkinek szép napot!
Angi
30+6</font>
angi79

Sziasztok, jó reggelt!

Nancs, gratula Alexhez. Milyen jó lett a kép!!! Kép
Jövő héten egy varrás valamikor? Be kéne fejezni a szőnyeget. Kép

Még jövök, de befejezem a müzlimet, nyami.

Eszti
29+1
Vendég

Sziasztok!

Nancsi: csodálatos a kisfiatok ezen a képen. Gratulálok. Nem baj, ha kicsit nagyobb a pocija, a lényeg az, hogy minden rendben legyen.

Vok: a szopipárna engem is érdekelne. A kérdés viszont az, hogyan választjuk ki a mintát, illetve nem lesz-e gond abból, hogy Te mondjuk nem kettőt, hanem 10-et rendelsz? Bár ekkora mennyiség esetén (ha jó fej az eladó), akkor ki lehetne alkudni még valami kis kedvezményt.

Mariann

KépKép
mariannka

Sziasztok Anyócák!

Ágiboszi
Igen, ez az a bizonyos delfines oldal.
Az akción belül az alap szoptatós párna 3990 forint helyett 2990(4 féle akciós borítással)*, vagy 3490 forint(többi borítás), és az akciós csomag részeként kapsz még egy XL-es, és egy S-es hordozókendőt.
Így a három termékhez házhozszállítással együtt 7490*, vagy 7990 forintért juthatsz hozzá. Hsz 5 munkanap.
Sajnos azon az oldalon, ahol megadták az akciót, sem a hordozókendő anyagáról, sem a méretezésról nem esik szó - egy másik lapon ugyan részletezik a méretezést, de ugye ismeünk icipici s-es méretű bugyit és sátorlap nagyságút is.... szóval küldtem nekik mélt, majd megírom, mire jutottunk.
Hát súlyfeleselegem az nekem is van, sőt! Szerintem háromjegyű lesz a súlyom, mire a baba születik Kép Tényleg kíváncsi vagyok, mi az a bizonyos diéta, amit neked várandósság alatt is szabad volt végigcsinálnod (gondolom, itt másokat is érdekel ez)

Mindenkinek nagyon nagyon nagyon szép napot kívánok! Én most megyek - na jó, visznek Kép - az öcsikémhez, unokahugival sólisztgyurmából karácsonyfadíszeket fogunk gyártani, nagyon szeret barkácsolni a lyányKép Ezeket fekve is jól lehet készíteni, és hát ugye pénzügyileg is megengedhető bárkinek (némi só, víz liszt+ esetleg tapétaragsztó, összesen ha teljes csomagot veszünk mindenből se több mint egy ezres és ebből egy fél falura való dísz jön ki), úgyhogy kedves kis önbizalmű anyócáknak is ajánlom Kép Ja, nákunk A Jézuska hozza az angyalokkal a fát, de mi is segítünk nekik ajándékok és díszek készítésével, mert olyan sok a dolguk, hogy mindenhová nem jutna különben szép díszes fa KépKépKép

No most lépek fürödni, jó kedvet kívánok mindenkinek!

Dominik még szunyál, úgyhogy csak én Kép 23+3 juhéj!

indianyo

Sziasztok!

Ági: nekem Nandu xl-es hordozókendőm van, az 4,4m, és nekem elég volt Kép Szerintem neked is okés lenne.
Cukrot sajnálom Kép

cory 26+0

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory Kép Sajnos ezen a szopipárnás oldalon nem írják, hogy náluk is ugyanolyan-e a mérezetés, mint a Nandunál, vagy sem Kép Viszont fele annyiba kerül... ezért is kérdés ez még. Hogy van a mandulád?

indianyo

Viko: én 3 hordozókendőt próbáltam ki (Kismamás, Kanga, Nandu), és azt kell hogy mondjam,h ogy az ár nálam az utolsó szempont volt, bár be kell, hogy valljam, nem néztem utána pontosan az áraknak, hanem a számomra legjobbat választottam. Azt, aminek van tartása, ha összegyűrődik, fellógatom és simán kirúgja magát egy éjszaka alatt stb.
Ezt a bóbitát nem próbáltam, szóval passz.

cory
Budapest

Sziasztok Lányok!

Segítségetek szeretném kérni. Én a 2006-os nyári kisbabás-ba szoktam írni, de gondoltam hátha tudtok segíteni.

Van esteleg valaki közületek Lányok, aki tud véletlenül egy jó varrónőt Budapesten, mert az a baj, hogy elég alacsony és kis méretű vagyok és eddig amerre jártam kétségbe estek, hogy náluk kaphatót át kéne varrni egy kicsit és hát akkor már egyszerűbb lenne varratni talán. Igaz &Otilde; első babánk lesz de még 1 vagy 2-őt úgyis szeretnénk, így megérni jó és kényelmes darabot venni.

Köszi előre is a segítséget Nektek, mert azért már lassan jó lenne egy kényelmes darab!

További szép napot mindenkinek!
Kari
(15+3)
kari

Igen, nekem is ez a dilemmám, hgoy vajon ennek az olcsó húsnak nem híg-e a leve? Szóval Neked a Nandu jött be?

indianyo

Sziasztok!
Ne aggódjatok, itt vagyok és minden rendben, leszámítva, hogy már alig bírom a málhámat és egyre gyakrabban keményedik a pocakom. Csak pár napja nem jelentkeztem, mert valahogy nem voltam a számítógépre hangolódva. Meg kicsit letargiába is estem, hogy milyen keveset foglalkozom utóbbi időben a lányokkal és hogy a picik megszületése után ez még fokozódni is fog.
Szóval itt vagyok, ha bármi történne, azt feltétlen tudatnám veletek!

Eszti! Befejezhetnénk valamikor a takarót! Jövő héten a lányok az anyósoméknál lesznek, ráérek.

Találkozó: Én is benevezek, az időpont és a teázó is megfelel.

Bori 33+3

Bori

Kép
borkadorka

Sziasztok!

Lejelentkezem.
Tegnap voltunk dokinál.Nagyon örülök mert a méhszáj még mindig 3100, a másik két terhességnél ilyenkor már gyógyszer és szigorú fekvés.....megéri a pihit.
Picurkával is minden oké, befordult, növöget.
Cukrom még éppen átcsúszott a léc alatt, minden más eredmény is okés.
8 kg-nál tartokKép

Látom megint tali készül.Dejó Nektek!Kép

Ja, rendeltem én is szopipárnát, tegnap meg is jött nagyon szuper!

Gyerekeimnek tüdőgyuszija van így nem unatkozunk, bár jól átvészelték, csak hát a suli miatt nem mindegy, 2 hét hiányzás lesz ebbőlKép

Becsi 27+6
becsi
Iklad

Szia Bori!
Sokat gondolok rád, hogy ekkora pocakkal milyen lehet, biztos nem könnyű. Azért ne legyen nagyon lelkiismeretfurdalásod a lányok miatt, neked most már négyfelé kell figyelni...Kép
Köszi a varrós ajánlást, élnék is vele. Majd hívlak, és egyeztetünk. Kép

Kitartás az utolsó hetekre!
Vendég

Bori, és akkor még nem is említettem a párodat....ő az ötödik.....Kép
Magadra pedig még nem is gondoltál. Ne várj lehetetlent. Kép
Vendég

Ja, még azt akartam kérdezni van még köztetek valaki aki kzsvér levételén gondolkodik, vagy már csinált is ilyet?
De a többiek véleménye is érdekelne.......
becsi
Iklad

CoryKép

Köszi szépen az infot kendő ügyben, nekem van itthon egy kölcsön, azt majd lemérem és igy tudok viszonyitani, mert ezzel nem minden kötést tudtam megcsinálni anno, ami jól jött volna, nem ártott volna néha fél méter pluszKép Vagy lehet hogy nálam a fél méter minusz kerületbenKépKépKép
Mandulád hogy van?

VikoKép

Jajj nagyon szépen köszönöm a segitséged előre is, remélem gyorsan válaszolnak és korrekt adatokat adnak megKép
Só liszt gyurma tényleg jó ötlet, igaz én inkább gipszkiöntőformákat használok, nekem az jött be, éppen ki is gondoltam hogy itthon Dani miatt nehezebben ment, mert ugye ő is festeni akart, de most lesz pár napom a korházban, igy beviszem az akrilfestékjeimet meg néhány kiöntött díszt és legalább nem unom magam halálra bent, sőt még hasznosan is fogom tölteniKépKép

A fogyókurával kapcsolatban csak annyit jegyeznék meg hogy ez sajnos kényszer, vagyis nem divatból kell csinálnom és igérem nem adok ki róla kezettát meg könyvet mint RR. Mivel Daninál anno cukortoralenciám lett a terhesség alatt igy már ott számolnom kellett hogy mit eszem egy nap szénhidrátból és maximum csak 160 gramm lehetett, mindez napi 5 étkezésre elosztva, igy mikor kiderült hogy kistesó érkezik már rögtön diétáznom kellett, eddig egész jól birta a szervezetem, de sajnos mostmár nem elég kettőnknek az az inzulint amit a testem termel ezért lesz pótolva. Vagyis aki mondjuk eleve cukorbeteg az tudja hogy ezzel él, aki meg kismamaként ideglenes cukros lesz annak meg különböző mértékű szénhidrát számolós diétát irnak elő a dokik,ezzel tudjuk megelőzni egyrészt hogy mint általában akezeletlen cukros anyukák babái óriás bébik legyenek, valamint hogy a megszületendő babó ne legyen cukros.
Amugy a lényege hogy két három dolgon kivül ami tilos, minden más élelmiszer fogyasztható, persze megfelelő mennyiségben, és mivel nem lehet korlátlanul kajálni bizonyos dolgokat ezért én eleve fogyok, mert ugye elötte több energiát vittem be, mint most. A babót meg nem kell félteni egyáltalán, mert ami neki kell azt könyörtelenül elveszi a mamitól. (zárójeles megjegyzés hogy én már eleve 3 szemjegyűen kezdtem a terhességet Kép)

Csema Kép
Olyan jó volt olvasni a beszámolódat, sugárzott belőle a boldogság. Nagyon szép a kiscsajszi és nem csodálom hogy együtt gyönyörködtetek otthon a DVDbenKépKép

Nancsika Kép
Nagyon édi a kis Alex, szép babó KépKép Bocsi hogy tegnap eltüntem az MSNről, de a szerelők egymást váltották és közben netem se volt. A konyha tervezéshez és megvalósitáshoz kitartást és mondjuk manit is kivánokKép

Angi Kép
Köszi a drukkot remélem hathatós lesz Kép

Annácska Kép
Mikor jösz a klinikára?? Én hétfőn délelött megyek uhára és talizom majd a szülésznőmmel is egy kicsit dumcsizni.

Most megyek a házidokimhoz, hogy adjon beutalót teljes vérképre, délután meg végre talán emberi formája lesz a fejemnek, bár elég nehéz melója lesz a fodrászomnak ilyen hozott anyagból bármit is varázsolnia KépKépKépKépKépKép

Ági
27

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

VAgyogatok én is, csak tanulok ezerrel, ráadásul idegbajos vagyok ma reggel, és depis egyszerre...Kép

TAli miatt irigykedem, most ki kell hagynom!Kép BÁr kedvem is lenne, meg Apa is egyből ujjongott,hogy akkor visz (tök édi volt)Kép, de 17-én megint vizsgázok, és az utazás meg minden (mert előtte azért fel tudnék készülni) kicsit fárasztó lenne! De majd várom nagyon a képeket!

Csema, Nancsi: gratulálok a babákhoz! GYönyörűségek!!!!Kép (Teljesen bezsongtam, hogy legyen már 19-e, hogy mi is menjünk 4D-re)

Becsi! Mi gondolkodunk a köldökzsinórvér levételén, sőt már fel is vettem a kapcsolatot a sejtbankkal! Már én is akartam e felől érdeklődni, hogy vki gondolkodik-e rajta!

Bocsi,hogy másnak nem nagyon írok, csak jeleztem,hogy megvagyunk, hogy nem talizunk, meg Becsinek akartam erre válaszolni!

Azért még egy-egy pihenő között jövök!

Anita (28+5)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, jó felőled hallani, de aztán inkább mosolygós jeleket szeretnék látni! Kép
Vendég

Csajok! Akkor most 16 óra vagy 17 óra legyen? Jobb lenne a 16 óra, mert olyankortól kezd megtelni a teaház.
Vas Ildi! Te tudsz jönni? A múltkor fenn ültetek igaz? Oda foglaljak most is? Ott el lehet férni ennyien? Viszek fényképezőt, oszt én leszek a lesifotós! Kép

Angi! Nektek hogy lesz a babaszoba? Ott lesz a fotel is? Nekünk is olyan IKEA fotelünk van mégsem kényelmes nekem. Valahogy kivet az ágy is reggel, mert fáj ha fekszem továbbra is.
Az a lány akihez én járok maszira ő is szakképzett gyógymasszőr, szóval tudja mit szabad és mit nem. Én ma megyek, jaj már nagyon várom!

Szopipárna. Én pont tőlük rendeltem a múlt héten, még eddig nem jött meg. Lehet, hogy mert a ti rendelésetekkel el vannak havazva? Amúgy nagyon rendesek voltak, felhívtak telefonon, hogy egyeztessünk és remélem azért a héten még megjön.

Nancsika! Gratula a gyönyörű nagy fiatokhoz!!! EZ azt jelenti, hogy előrébb is hozható a szülés időpontja?

Csema! Csodaszép Szofi babátok van!!! Kép Örülünk, hogy minden rendben vele!

Nici, sajnálom a cicusodat. Én azt szoktam mondani, hogy az a cica, amelyik kint is császkál, "fogyóárú". Nekünk is már ez a második cicánk és az első, a Misi, nem tudni mitől halt meg, ott találtuk reggel a fenyő alatt, mintha csak aludt volna. Kép Várjuk a fotókat a kisruhákról!!! Kép

Mamacka, ha olvasol minket kitartás a nagy hétvégi hajrához!!! Reménykedni azért lehet, hogy egy fél óra erejéig beugorj a teázóba? Kép

Mariannka, nem semmi, hogy Te is milyen aktív vagy még ezekkel az előadásokkal. Kép

Nadine! Azért leleted van erről az első vérvételről is nem? Én azt bírom a védőnősködésben, hogy gyakorlatilag bemásolja az eredményeimet az A4-es papírrol, ami amúgy is mindig nálam van, a kiskönyv mellett... Semmi olyat nem csinál soha, amit a doki ne tenne meg. Szóval szerintem humbukk az egész... Kép

Ágiboszi! Várunk akkor téged is a talin!

Vikó! Neked aztán jó dolgod van! Mennyire szeretnék én is gyurmázni ma! Kép Akkor ugye jössz Te is a talira!

Cory! És melyik kendő jött be neked a legjobban?

Anita! Sajnáljuk, hogy nem tudsz jönni! Mitől vagy depis? Mondjuk megértem... ha vizsgáznom kéne, meg tanulni még rá, akkor ez már önmagában elég ok, de hamar túl leszel rajta és 4D lesz a jutalma!! Kép Ja és a csoki depiölő hatásáról is tudnék mesélni! Próbáld ki! Kép

Puszi:

Bartika+Pötty
23+3

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Becsi: mi is gondolkodunk a köldökzsinórvér levételén, és fel is vettük a kapcsolatot a sejtbankkal, az orvossal és a laborokkal is. Ha érdekel, szívesen segítek, hogy tudsz utánanézni.

Mariann

KépKép
mariannka

<font color="119911"> Bartika,
akkor ma Neked is jó napod lesz! Remélem használ a masszázs! Igen, a fotel majd a kicsi szobájában lesz. Elég jó tágas a babaszoba, remélem később ketten is elférnek majd benne. Kép
Ja, a múltkor lent ültünk a teázóban. Szerintem legyen fél 5 és mindenki akkor jön, amikor tud!?
Anita,
sajnállak a depi miatt és minden elismerésem a Tied a tanulás miatt. Sajnálom, hogy nem tudsz jönni, de megértem az indokokat. Férjed pedig egy tündér! Kép
Bori,
én is sokat gondolok Rád/ Rátok és egyet értek Esztivel, hogy ne legyen lelkiismeretfurdalásod! Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Neked!!!
Becsi,
jobbulást a gyerekeknek!</font>
angi79

Bartika: nekem a Nandu. Azt itt lehet kapni: www.bababolt.com

Ági: én a 440-nel az elöl keresztezetett simán megkötöttem, duplakeresztre esély nem lett volna, de ez elég volt.

Én legkorábban fél 5-re érek a teázóba.

cory

cory
Budapest

Szép napot Mindenkinek!

Ágiboszi,
sajnálom, hogy be kell feküdnöd a kórházba.. Kép De ha így látják jónak, akkor inkább..

Csema,
örülök, hogy jól sikerült az UH, biztosan nagyon nagy élmény volt az egész családnak! Kép

Angi,
mához képest még 3 hét a cukros lötyi ivászat, mert akkor töltöm be a 24. hetet.. Kép Bár túllennék rajt. Mondjuk sosem volt gyenge gyomrom, általában nem veszett össze bennem semmi, remélem ott sem lesz ilyen gond.. Kép

Indianyó,
kellemes napot kívánok nektek a díszkészítéshez, fényképezőt vigyél ám! Kép

Bori,
örülünk, hogy minden rendben van veletek, tényleg nem semmi (már most sem) két babával bent, kettővel kint! Kép

Becsi,
jobbulást a gyerkőcöknek! Kép

Bartika,
sajnos arról a vérvételről nekem nincs a kezemben lelet, max. nekik a sz.gépben.. De elvoltam, tehát eredmény tuti van, csak nemtom hol. Kép

Legyetek jók, du. benézek még.

Nadine 21+0 Kép

nadine81

Sziasztok!

Kendőhöz van két tippem. 1: nekem most két kendőm lesz (persze mindkettőt kaptam Kép), egy rövid (ezt barátnőm a csípőnhordáshoz varratta, én meg a "bölcsőtartáshoz" fogom használni, így nem kell majd a maradék anyagot körbetekernem a derekamon. 2: Ugyanez a barátnőm mutatta, hogy ő az elöl keresztezettet úgy csinálja, hogy elöl legyen még egy vízszintes csík. Ehhez nem lenne elég az anyag, ha rendes csomót kötne a végére, ezért ő úgy csomózott, hogy (jaj, hogy írjam le...) a kendő végeinek két-két csücskét csomózta össze.

A talira jelentkezőkről eddigi infók:
1. Tünde: 17 után, de alkalmazkodik
2. GyeZsu: 16:30 &#8211; 17:30 Újpalotán énekel
3. Szelivi: egész nap jó, de este hamarabb le kell lépnie
4. Angi79
5. Mariannka:
gyezsu

Oksi, akkor fél 5-re foglalok helyet...
Hmmmmm, de jó lesz!!! Kép
Cory, én kapom kölcsibe a kendőt, de nem emlékszem a márkájára, majd rákérdezek. Kép
ANgi! Küldhetnél képet majd a babaszobáról, olyan jó ilyeneket nézegetni, most is épp ötleteket vadászok a neten, bár már kezd körvonalazódni a babaszobánk, egy hónap múlva jön a festő és a bútor is. Kép

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?