Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Én is szívesen mennék, de Újpalota nekem is nagyon messze van.

KépKép
KépKép
scullyx

Megint fájdítjátok a szivemet! Kép Kép

KépKép
nicika

Jó, Nici, akkor leugrunk mindannyian Sopronba KépKépKép

Jobb már a löttyök hatására? Sajnálom a cicádat... Kérdezted a szomszédokat? Nálunk rendszeres az, hogy egyik-másik cica belóg valami egér után pincébe-padlásra-sufniba, aztán véletlenül rázárják az ajtót...

indianyo

Sziasztok!

Írtam délben, de megszakadt az internetkapcsolat és elszállt Kép

Húha, már ennyien vagyunk a talira:
1. Tünde
2. GyeZsu
3. Szelivi
4. Angi
5. Mariannka
6. Esztipeszti
7. Nancsika
8. Cory
9. Vok
10. Vikó
11. Scullyx

Újpalotán egyébként szabad aznap a kisterem, de akkor megkérdezem máshol is (Újpalota csak azért került szóba, mert én ott leszek fél öttől. Egyébként annyira nem a világvége, piros 173-as busz pl. Corynak átszállás nélkül Kép) Egyébként de., du. vagy este - szóal hány órakor lenne ideális? Nadine, nem akartok feljönni? Hozhatnátok Nicikát is Kép

Vok, nekem csak egyszínű Monapel van, úgyhogy passz Kép Most a gyapjú külsőbe szerettem bele (vettem egyet kipróbálásra). Kérdezd meg a pelenkás topikban a Gyereknevelés témánál.

Egyébként az Anyaság témában van egy Szoptatási pozíciók link sok-sok képpel, azt is érdemes megnézni!

GyeZsu
gyezsu

Sziasztok!

Cory: jobbulást a manduládnak. Nekem már nincs, tavaly kiszedték. Elég kemény volt felnőttként átélni. Kép

Köszi szépen a tanácsokat és a linket a szoptatással kapcsolatban. Az lll honlapot már nézegettem, de még elégméletben is bonyolultnak tűnik a dolog, mi lesz a gyakorlatban. Kép

Tali: nekem is jobb lenne valahol a belvárosban találkozni. Gyakorlatilag 1/2 3 után ráérek.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Na, körbekérdeztem, várom a válaszokat. A du. és belvárossal az a baj, hogy akkor nekem legeslegeslegkésőbb 16 órakor le kell lépnem. Újpalotán meg tudnék maradni, mert ott éneklünk utána - azt is meghallgathatnátok Kép De jövök majd a további lehetőségekkel és döntünk róla közösen, nem akarok itt önzőzni Kép

GyeZsu
gyezsu

Na, körbekérdeztem, várom a válaszokat. A du. és belvárossal az a baj, hogy akkor nekem legeslegeslegkésőbb 16 órakor le kell lépnem. Újpalotán meg tudnék maradni, mert ott éneklünk utána - azt is meghallgathatnátok Kép De jövök majd a további lehetőségekkel és döntünk róla közösen, nem akarok itt önzőzni Kép

GyeZsu
gyezsu

GyeZsu: nálunk nem jár a 173-as, és a másik vége kb 1,5 óra tőlünk.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

GyeZsu: Ha a taliról van szó, nekem a délelőtt jobb lenne, délutánra-estére már nagyon elfáradok Kép És hát délelőtt Neked is jobb lenne, gondolom, hiszen délután szaladsz énekelni Újpalotára...

indianyo

Sziasztok!

Nekem a helyszín mindegy a tali szempontjából!
Viszont 17 után lenne jó, akkor jobban meg tudom oldani a gyermekelhelyezést.
Bettivel mi újság? Õ ajánlotta a múltkor, hogy nála is lehetne a belvárosban??

Cory, Gyezsu kis Katája, Nicika: Jobbulást minden kis és nagy betegnek!!!

Mariannka: Tényleg ne izgulj a szoptatás miatt. Majd szülés után pár hét alatt belerázódtok és megtudod mi és hogyan jó neked és a babának. Véglegesen úgysem lehet elrontani!! Vannak buktatók, de túl lehet ezeken jutni. Majd segítünk!!!!KépKép

Bartika: Szegény párodKép, azért óvatosan a sok munkával otthon és a munkahelyen! Majd drukkolok, hogy legalább az idő kedvezzen a vezetéshez, ha már ilyen messzire kell autóznod!

Nicika: Remélem megkerül a cicád, mert olyan aranyos volt tényleg! Jobban vagy egyébként?

Tünde 30+6

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nekem a délután lenne jobb, mert akkor tudnék gyerekmentesen menni. Meg vannak még, akik dolgoznak is.

cory
Budapest

Vikó!
Lehet, hogy egyszerre keltünk, de én azóta már aludtam egy kört! Kép

Mariannka!
Most voltam védőnőnél, azt mondta, az egészségházban cukros lötyi van, nem alkudoznak és nem zsömléznek, mert az pénzbe kerül. Ezért aztán inkább viszek magammal, hátha mégis...

Nancsika!
Ha kell, alaprajzot rajzolni én is segítek konyha ügyben. Nekünk kb 183×160-as a "konyhánk". Ez végülis egy sor szekrény meg egy hűtő. Nincs ajtaja, és csak 3 fala van.
Az ikea honlapján van konyhatervező progi!

Nicika!
Tudom, hogy durván hangzik, de a macskák tapintatos állatok, és nem akarnak a gazdi szeme láttára meghalni. Lehet, hogy elbújt és ezért nem találjátok. A mieink télen amúgy nagyon gazdiszerető állatok, ha meglátnak, már előre dorombolnak, csak hogy beengedjük őket a melegre. Pontosabban anyuék beengedjék.

Cory!
Hogy sikerült összeszedni a mandulagyuszit? Mit jelent az, hogy tüszős? Az a fehér gombócos, ami kijön? Remélem azért nem nagyon komoly!

Velünk: Most jöttem a védőnőtől. A súlyom rendületlenül megy felfelé, de szerintem csak rossz a mérleg, vagy máshogy mér. A baba szívhangját is meghallgattuk, csodálatos volt, 149/perc. A vérnyomásom csak 110/70 volt. És ami nem olyan jó: a vizeletemben van egy kevés fehérje, azt írta a védőnő a kiskönyvbe, hogy opalizál, ha jól olvasom. Szóval egy kicsit be vagyok tojva és holnaptól diétázok egy kicsit.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Én alkalmazkodom az időpontot illetően, de délelőtt sokan dolgoznak, nem?
Vikó: majd vigyázunk Rád, nehogy elfáradj, ha mégis délután lesz!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

megpróbálok visszaolvasni, de tegnap sem sikerült, még a vasárnapnál tartok:-(

Jó lett a cukoreredményem!!!:-)))))))) Nagyon boldog vagyok, mert ugye előző terhességemnél határérték volt és kórházban is voltam ez miatt. Bár most teljesen mások a ref. tartományok szinte mindenben, mint 2-3 éve.
Volna egy kérdésem, mint szakértőkhöz általában:-): mi az az amorf törmelék vizeletben???olyan rosszul hangzik.....

Nyúlanyó 25+1

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Viszont gyerekes mamáknak gondolom a gyerkőcök alvási szokásaihoz és óvoda/iskolabeosztásához is kell alkalmazkodniuk + egyetem és egyéb munkaügyek is vannak itt, ahogy a listát nézem...

Nancsika! Ha gépközelbe kerülsz, Te tudod Mamacka számát? most nézem az a hsz-t amiben a legutolsó varrós talinál írtál telefonszámokat, de valamiért nem találom Kép

indianyo

Ma reggel voltam dokinál. A baba szépen fejlődik, tényleg nem kavar be az az ellenanyagKép
Már 8cm a fejátmérője, fejvégű a fekvése, remélem már nem fordul vissza. A méhszájam zárt, legközelebb már csak a finisben kell dokihoz mennem, a 36. héten!! Olyan fura, hogy mindjárt itt az időKép

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Igen, azazhogy az előző hozzászólásomat kiegészítve én is úgy érzem, hogy a délelőtt csak nekem lenne leginkább kedvező, hiszen nektek sok egyéb szempontot kell figyelembe vennetek...

Tünde, ari vagy, de sajnos még én se tudok vigyázni az elfáradásra, mert ez akkor is megtörténik, ha csak üldögélek Kép Majd meglátjuk még Kép

indianyo

Szelivi: fehér hólyagok vannak a manduláimon Kép
Mit diétázol? Mondott valami célirányosat rá a védőnő?

Vikó: én gyerkőccel bármikor mobilis vagyok, neki már nem kavar be, ha nem alszik, max nekem, ha hazafelé cipelnem kell. Csak hát lusta vaygok Kép

cory
Budapest

Ahogy elnézem itt a heteket, egyre közelebb lesz az időpont sok babócánál Kép Magyon izgalmas ez a várakozás Kép De jó, Tünde KépKépKép

Nyúlanyónak gratula a jó eredményhez, bár ez az amorf törmelék nem hangzik valami kedvesen Kép Szerintem ne pánikolj azért előre, most jöttünk rá a védőnénivel, hogy a doktor és asszisztense között sokszor nincs összhang, mert valahogy nem ugyanaz kerül a papírra, mint amit a doktor diktál... Szóval inkább kérdezd a doktorodat, ha aggaszt a papír Kép

indianyo

Nyúlanyó: azt hiszem a vesehomokot hívják így, de lehet, hogy nagy baromságot írok. Sosem volt veseköved?

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

<font color="119911"> Sziasztok,
a tali tényleg jó lenne, de ha lehet ne Újpalotán.
Tünde,
tök jó, hogy minden oké Veletek! Már én is nagyon kiváncsi vagyok, hogy hogyan helyezkedik el, de én 20-án megyek dokihoz. Hihetetlen, hogy már csak hetek kérdése... Kép
Bartika,
én voltam masszázson tegnap. A csaj nagyon profi. De tényleg csak olyanhoz menj, aki ért a kismamákhoz, mert a medence masszírozása vérbőséget okozhat. Jó volt egyébként. Sajnálom a párodat!
Cory,
jobbulást!
Kép

Védőnénit megjártam. A haskörfogatom rengeteget nőtt, már 89 cm. A súlyom 9 kg plussz.
Angi
30+5</font>
angi79

tényleg, lehet, hgoy a törmelék a calcium-oxalát (vesehomok), ez nincs odaírva? Az nekem van, amiatt kell 4 litert inni naponta és tilos a paradicsom és spenót Kép

indianyo

nah eltűnt amit írtam...tehát nem volt vesekövem és a neten sem írtak semmi érdekeset erről, csak hogy a vesével függ össze. Csak azért kérdeztem hátha volt valakinek ilyene, de azért köszi:-)

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

A múltkori tali időpontja szerintem jó lenne. Akkor is nagyon sokan el tudtunk jönni. Kép
Vendég

Én benne vagyok egy jó kis teázásban isKépKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

nekem a teázás tökéletes Kép

cory
Budapest

A teázás oké nekem is. Ott ahol a múltkor? Esetleg jár valaki arra, hogy asztalt foglaljon?
angi79

Angi, Tünde, nagyon megy az idő. Kép
Kíváncsi vagyok, Borival mi lehet! Borííííí! Merre vagy? Hogy vagy? Kép
Néha nagyon soknak tűnik még az idő, aztán pedig rájövök, hogy már csak hetek vannak hátra.....
Az elején alig vánszorogtak a napok, most meg csak úgy rohannak a hetek. Be is parázok néha, hogy mi lesz....Kép

Angi, teljes testmasszázs volt, vagy pedig az a speckó kismamás? Én egy lábra vagyok jövő héten hivatalos....húúú, de várom már. Kép

Eszti
29+0
Vendég

Teázás nekem is faja! Kép
Vendég

Nyúlanyó! Gratula a jó cukoreredményhez! A vizeletről passzolok... Kép

Tünde! Szuper! 8cm? Ejha! Ilyenkor már tényleg nem tudnak mondani hosszúságot? Vagy csak ülőmagasságot mérnek?

Trose, ari vagy. Fél kézzel most is tudna vezetni, szerencsére a jobb keze szabad, azzal vált, de itt Pesten két kéz kell a vezetéshez, mert tele van a város őrültekkel. Kép

Angi! De jó! És Te kinél voltál a végén? Egy órás volt? Jobb volt utána?

Csajok! Én tudnék helyet foglalni a teázóban (Ráday), csak nem dőlt még el az időpont és nekem is ettől függ, hogy veletek tudok-e tartani... Kép
Na mára mentem, de este még felnézek hozzátok. Mert már van otthon NETÜNK!!! Jupppííííííííííí!

Mamacka miatt én is aggódok! Szóljatok, ha megtudtok valamit!

Szép napot mindenkinek!

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

<font color="119911"> Bizony Eszti, nagyon szalad az idő! A para szerintem tök normális... Gratula a 29. héthez. Hátmasszázs volt meg a karjaimat is átmozgatta. Sajnos az az egy pont a lapockám alatt sokat fáj, de ha fekszem akkor oké, így viszont nyom valamit a lánykám.
A lábmasszázs is király!!!</font>
angi79

<font color="119911"> Barika,
szuper, hogy van netetek otthon! Kép 45 perc volt a masszázs és annál a csajnál voltam, akihez egyébkéni is járok pedikűrre is. Õ foglalkozik ezzel is, benne megbíztam, hogy nem csinál semmit rosszul. Jobb egy kicsit egyébként, főleg ha átülök a fotelomba. Megyek is, aztán angol!
Jók legyetek!
Puszi.

Mamacka, Bori,
én is hiányollak Titeket.</font>
angi79

Sziasztok!

Tünde: Először is szívből gratulálok. Olyan csodásan hangzik, hogy már 8 cm a fejátmérő. Kép Az pedig, hogy a következő vizsgálat a 36. héten van....Elgondolkodtató. Nagyon rohan az idő. Kép Különben előre is köszi, biztosan sok segítségre lesz majd szükségem a szoptatás során.

Szelivi: elég érdekesen hangzik, amit írtál. De ha már egyszer cukros lötty, akkor mindenképpen vigyél egy jó nagy, félbevágott citromot. Az segíteni fog. Kép

Találka: hogy teljesen őszinte legyek, nekem valahol a belvárosban lenne megfelelő, vagyis a múltkori teaházat tökéletesnek találom. Ott legalább már láttak 15 kismamát egyszerre. Kép Én még dolgozom, (pénteken csak 2-ig) ezért inkább egy délutáni időpont lenne megfelelő.

Mamacka, Bori: merre jártok? Én is kezdek aggódni.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Kérdés: Van aki szeretne szopis párnát venni? Mert ha igen, akkor társulnék és nem varratnám meg anyummal. Kép Ha 1nél több darabot kérünk, akkor 2990ért kapunk 1et. Kép Azt emg túl lehet élni. Kép www.szopiparna.hu oldalon néztem. Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

<font color="ff0000"><font face="Tahoma"> Ismét szép reggelt Nektek! Kép
Nem toom mi van velem, de napok óta olyan 12-13 óra körül kidőlök, vagyis csak bepunnyadok a TV elé, és nézem. Aztán gondolok egyet, h spórolok a nézéssel, és simán bealszok.Kép Ilyenkor ébredek, és átalszom az egész délutánt.Kép

Jobbulást a betegeknek!!! És Batrika szegény Párjának is. Kellemes lehet egy válltörés...grrr...

Tali: Nekem is a délután lenne a jobb. Mondjuk nekem mind1, h hol, Újpalota is jó, itt van egy köpésre. Kép De ha a városban lenne az is tuti. Nem lehet ott mint, múltkor? Azt legalább már tudjuk, hol van, és nem tévedünk el.Kép

Livi!
Köszike a konyha helpet. Az ikeás progit már leszedtem, neki is estem, de fél úton feladtam...Kép Párom csinált egy tervet inkább hagyományos módon. Ceruza+papír.Kép
De a progival betettem a lényeget:

Kép

Nyúlanyó!
Örülök, h rendben van a cukorkád! Én majd kedden megyek, remélem nekem is jó lesz! Kép

Vikó!
Nem, sajna nem tudom a Mamacka számát.Kép Sajna nem tudok segíteni. A honlapját is megnéztem, de ott sem találtam.Kép
Biztos fog jelentkezni, csak lehet elfoglalt. Régebben a Nicika sem jelentkezett pár napig, és kiderült, h egy vírus betámadta a gépüket. Szal nem kell egyből a legrosszabbra gondolni! Nyugika!

Tünde!
De nagyon szuper, h rendben van a Manóddal minden! És 8 cm? Azta!Kép Szép nagy babóca lesz! Kép

Vok!
Szopis párna engem is érdekel!!! Ki ne hagyjatok a jóból! Kép

Nah kicsit el. Apa mingyá itthon, kaja persze megint sehol...Kép Ez már válóok? KépKépKépKépKép

Jah, és megyünk 19:20-tól 4D-re. Drukkoljatok! Kép

Pusza!

Nancsika & Alex 25+2</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Ügyesek legyetek, Nancsika-család Kép
Mamackáért csak azért aggódom, mert tegnapelőtt mesélte, hgoy nagyon beütötte a pocakját és sorokívüli kórházlátogatásra kell mennie Kép Meg mert én már csak ilyen paranoiás vagyok Kép Öregszem ?! KépKépKép De most akkor inkább befogom és drukkolok Kép

indianyo

Nancsika! Oké, jegyeztem, hogy neked is kell. Kép Még el is tudunk menni érte. Kép Hátha leszünk még egy páran. Nézd majd meg az oldalt, hogy kell-e még valami. Kép

Vikó! Ne aggódj! Csak rendben van minden! Kép
Nem tudom megígérni, de megpróbálom elcsaklizni páromtól a kocsit péntekre és akkor elmegyek érted. Kép De ez még csak terv, a páromnak még nem szóltam. Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Mesi, sajnos nem lelem, de más se... úgy látszik, csak képzeltem, hgoy megadta. Remélem, nincs baj, most inkább eszem is egy kis tejbegrízt, hogy nem aggódjak már annyit Kép Ha lennének zsidó felmenőim (kár, hogy nincsenek, szeretem őket), akkor most Jiddise Máménak hívhatnának, korom ellenére produkálom az összes öregasszonyos tüneteket KépKépKép

Derékfájás Kép

Állítólag vége az esőnek és eg hétig kellemse -5 +5 fok körüli téli idő lesz csapadék nélkül... Hátha ettől jobban leszel Kép mi volt az doktornál? vagy holnap mész?

indianyo

Köszi Eszter Kép De jövő péntek, nem most! Kép Jó, akkor most már tényleg nem aggódom tovább , vagy csak nagyon halkan... Kép

A teázást én is szeretem Kép

indianyo

Sziasztok Kismamák!

Nekem is sokszor eszembe jutott Mamacka, hogy mi lehet vele, de látom nektek is feltűnt. Azért talán nincs semmi baj. Benéztem egy másik fórumra, ahol láttam, hogy írni szokott, de ott sem jelentkezett az eset óta. Egyébként bár ne tettem volna. Mármint, hogy benéztem a másik fórumra, mert nagyon rossz dolgok történtek ott a napokban. De nem is borzolom ezzel a kedélyeket, inkább elmesélem, hogy ma voltam a kórházban UH-n, a babák jól vannak, az egyik egy kicsit kisebb, két hét múlva újra nézik őket. Adatot csak kettőt tudok: BPD: 64 mm/59 mm, Fl: 44 mm. És anyukámmal belestünk a kisbabákhoz, olyan édik voltak. Tegnap 12 született, és délelőtt épp úton volt a következő. Ez nem túl nagy kórház, úgyhogy jó soknak számít. Mondták a nővérek, hogy a front megtette hatását. Kép
Na megyek, eszem egy kis sóskát, csak hogy adjak vasat a kiürült szervezetemnek. Kép

Andi
24+2

Andi
Kép
zsandi

Angi: De irigyellekKép ennyit kényeztetni magadKép Múltkor kozmetikus, most masszázs, jól hangzikKépKép Lehet, hogy egy időben fogunk szülni, hisz 1 nap kül. van köztünk, biztos Neked is ekkora már a babád! 20-án meg még nagyobb leszKép

Bartika: Nekem fejátmérőt, haskörfogatot és combcsont hosszát mérik. Már egyben mást nem tudnak lyenkor mérni. Ebből következtet a gép a korra és a súlyra.

Vok: Én mindenképpen rendelnék ennyiért! Varrni akartam, de nincs is rá időm.

Nancsika: Drukk a 4D-hez!
Szakmai ártalom: a főzőlapot a konyhában lehetőleg úgy helyezzétek el, hogy mindkét oldalán pult legyen. Így mindkét oldalra tudsz lábost rakni és a nagyobb lábosok is elférnek nyéllel együtt majd a főzőlapon. Ha megtehetitek akkor beépíthatő sütőt vegyetek,a mit derékmagasságba lehet beépíteni. Neked is kényelmesebb és a gyerek sem tudja kinyitni. Bocs, hogy beleszólok!

Lányok: akkor dec. 16-án, 17-tól Ráday teázó OK???
Gyezsu: 1/26-6 körül Te is odaérnél, nem?

Tényleg, az emeleten nem lehet asztalt foglalni?

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

<font color="119911"> Nancsi,
jó mozizást!
Nyúlanyó,
gratula a jó eredményhez!
Trose,
jó, hogy nincs változás. A derékfájáshoz együttérzésem. Tényleg fronthatás van... Kép
Bartika,
akkor szerintem foglalj asztalt ott a Vörös Oroszlánban a Rádayban. Legyen 4-5 óra csajok? És megint kb 10-15 kismami?</font>
angi79

Sziasztok!
Megint vagyok egy picit, aztán apa elkobozza a gépet.

Nekem a tali időpont szempontjából mindegy. Egész nap ráérek. Ha pénteken délután lesz, akkor este lehet korábban meglépek, mert megint megyünk vidékre.

Cory!
Nekem is vannak folyamatosan kb 5 éve fehér gombócok a manduláimon, de nekem kijönnek (olyan, mint a napraforgóbél), vagy !!!gyengébbek ne olvassák!!! ki tudom szedni.
Konkrétan semmit nem mondott a védőnéni a diétára, csak azt, hogy vigyázzak a súlyomra. Ne egyek sok csokit meg tésztát.

Nancsika!
Bocsika, hogy beleszólok, de biztos, hogy jó helyen lesz a hűtő mellett a tűzhely? A másik, hogy ablak alá csak akkor tegyél mosogatót, ha ki tudod majd nyitni a csaptól az ablakszárnyat.

Ja, és közben apával rájöttünk, hogy lehet a vizeletemben azért is fehérje, mert az én mandulám is piros. És jönnek belőle gombócok.

Cory ezt ne olvasd!
Egyébként a diéta jegyében ma rántott husi és rántott gomba volt a kaja. Meg vettünk egy tonna gyümit.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

<font color="119911"> Tünde,
tényleg jó volt. A két csaj egy helyen dolgozik, így egymás után mentem. Néha kell a kényeztetés. Ha meg lesz a baba jó ideig nem lesz erre időm, bár férjem mondta, hogy csak menjek, majd ő vigyáz Lidire. De ezt azért várjuk még ki!
Majd beszámolok 20-án, hogy milyen nagy már a bébi! Kép

A múltkor az emeletet mondtuk a csajnak a teázóban, mégis lent kaptunk helyet.</font>
angi79

Kép
Most jöttem meg majd jelentkezem, csak gyorsan feltettem a sztárfotót Szófiról
Puszi:Csema

KépKép
csema

Nagyon édes ez a Szofi baba! Kép Hol voltatok 4D-n? Mit mondott a doki?
angi79

http://www.med.upenn.edu/fetus/gestage.html

Itt van Trose! De a táblába is betette Nici, ott van fent.
angi79

Csema! Gyönyörűűűűűűű! Hasonlít Kép

indianyo

Csema: Hű, nagyon jól látszik a baba gyönyörű arcocskája!KépKép ezért (is) érdemes volt elmenni!!

Zsandi: a lényeg, hogy rendben vannak a babák! Általában lőfordul ikreknél, hogy egyik kisebb, de kint aztán behozza majd!!Kép
Nekem nem kell vérképzőt szedni, van elég vasamKép csodálkozom is rajta!

Szelivi: azért vigyázz a rossz mandulával, mert sok bajt okozhat, nem ijesztgetni akarlak, de az emésztőrendszert, az izületeket és a szívet is rongálhatjaKép

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Majd holnap reggel jövök, írok élménybeszámolót, most ennem kell mert másfél órája benyomtam az inzulint, és lefeküdni.
Reggel jövök, jóéjszakát minden kismaminak, puszi

KépKép
csema

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?