Sziasztok Kismamik!
Hű megint rengeteget írtatok... próbálok visszaolvasni!
Nancsikának óriási gratula az esküvőhöz! Nem találtam, hogy írtad volna milyen lett az új neved. A vezetéknevet vetted fel, vagy -né?
Gyezsu, gyógyulást a kis Katának!
Nici neked is! Én még az Echinacea cseppet tudnám javasolni, mert nagyon jó immunerősítő és kismamik is szedhetik. Nekem mindig bevált. Vagy vannak a homeopátiás szerek is, már lehet elég sokpatikában kapni őket simán vény nélkül. Megfázásra, immunerősítő, torokfájás stb. Ha érdekel, leírom a nevüket is.
Indianyó! Furi ez a férjünk levadászása dolog. Hogy ne sül ki egyeseknek a szeme... Apával azért elég sűrűn tudsz beszélni igaz? Ez azért megnyugtató...
A derékfájásról én is tudnék mesélni! Az egészben csak az a rémes, hogy csak akkor fáj, ha végre ledőlnék egy kicsit, vagy éjszaka amikor alszok. Ezért aztán nem alszok és nem vagyok éppen 100-as a munkahelyemen...
Nekem 2 hét múlva kell menni terhelésre, szerencsére az Uzsokiban is zsömi+tej van.
AMúgy ennek van konkrét időpontja, ameddig meg kell csinálni?
Mi amúgy jól vagyunk, kicsit nehéz időszak következik, mert Apa a hétvégi síelésben eltörte a vállát, így most rajta gyakorolhatom a gondoskodást, öltöztetést, stb... Az egész bal karja le van kötözve a testéhez, így aztán még egy kabátot sem tud felvenni...
ÍGy Karácsony előtt ez nem jött túl jól, mert minden rám szakad és hát én még dolgozom is...
De majd csak boldogulunk. A legnagyobb bajom, hogy Vas-hoz hasonlóan nem annyira vagyok jó vezető itt Pesten, se a közutakon, de valahogy csak haza kell vezetnünk Karácsonykor Szolnokra és Debrecenbe...
Már most be vagyok szarva tőle...
Na nem panaszoskodom tovább! Legalább ma süt a nap, mert tegnap tényleg olyan idő volt, hogy hazaértem és elbőgtem magam a Coca-COla reklámon is.
Szép napot mindenkinek!
Bartika+Pötty
23+2