Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Körmél: Vélemény ugyanaz. De azért meglepödtem, amikor du. hazaértem a vérvétel után, annyi mélem egyszerre még nem volt!
Vérvétel: képzeljétek, az autóból való kiszállás és újra beszállás között most mindössze 20 perc telt el!KépKép Igaz (én csúnya), kértem az asszisztensnöt, hogy szóljon már le a vérvételre, hogy ne kelljen annyit várnom (ált. 1 óra szokott lenni). Igaz ö mondta a múltkor, hogy nyugodtan szóljunk, ha sietünk, mert akkor leszól (persze most is ott volt a férjem és a fiam is a kocsiban, ugyhogy nem volt indokolatlan). De azért ez nagyon jó volt, meg hát szerintem ennek amugy is hasonlóképpen kéne lennie, ekkora pocival meg ráadásul éhgyomorra.

Sasha!

Márna!KépKépKép Elképzeltem!Kép Rég nevettem ilyen jót!KépKép

Egyébként én is egész jól alszol félhason, és azon nyaggatom a páromat, hogy "ugye nem tudom elnyomni a gyereket"... De ugye nem?

Krisztinka!

A vizsgához: KépKépKép, nagyon ügyi voltál!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!

KépKépKép Namárna! Szerintem a gyerkõcöt nem nagyon tudjuk elnyomni, mert az nekünk is fájna, inkább õ nyom el minket ha ráfekszik egy érre vagy valamireKép Ha nekünk kényelmes és nem fáj, akkor saját véleményem szerint lehet, legalábbis megengedem saját magamnakKép Úgyis mikor felkelek mindig oldalt vagyok. Beszti én nem félhason, hanem teljes hason alszom!!!!Kép

sasha

azért örülök hogy te is kinevettél, mert én is kinevettem magamatKépKépKép

Kép
sasha

Sziasztok!

Lányok!

A mai mailokból szerintem mindenkinek egyértelmû, hogy kinek adjuk meg a jelszót.
<U>Nem akarok az újak szemében gonosz lenni ezért úgy gondolom megvédtek, és helyeseltek, hogy ez nem az én döntésem volt, hanem mindenkié!</U>
Talán Ilke mai 16.40-es írásában benne van az oka is, hogy miért is csináltuk ezt a tárhelyet. Olvassátok el!

Ma Halacska megmutatta, hogy milyen kis ügyi, úgyhogy mostantól hozzá is fordulhattok kép és jelszó ügyben. Persze mindenki máshoz, aki már tudja a jelszót.
Nem szeretném ha félreértés lenne a tárhelyünkkel kapcsolatban, tehát aki a táblázatban benne van, bárki megadhatja a jelszót és rakhat fel képeket.
Attól, hogy én csináltam a két albumot még mindenkié. Természetesen továbbra is jöhetnek képek, nagyon szívesen és örömmel felrakom õket.
Néztétek már ma? Már 3 oldal! KépKépKép

Virág!
Na látod ezt nem tudtam, hogy ennyire észrevehetõ. Attól féltem, hogy nem is fogom észrevenni. Kép Köszi!

Kataa!
Örülök, hogy nem csak én láttam. Ugye milyen klassz volt. A páromnak kimondottan tetszett. Igaz kicsit elfintorodott amikor egyenesben mutatták a baba feje mellett a gátmetszést, de örült, is neki, hogy ezen már nem fog meglepõdni és megijedni. Kép

Más! A jelszóval kapcsolatban, annyit mondanék, hogy abban a bizonyos körmailban egy véleményen volt mindenki, hogy annak adjuk ki a jelszót, aki közénk tartozik, benne van a táblázatunkban, és küld magáról képet.

Szilcsike!
Természetesen, küldjed.

Pucúr!
Ok. Kép

Sheila!
Kép Igen, ez azt jelenti, hogy nemsokára... Kép
Borrrrrrzalmas irigy leszek, tudod?????????

Csics!
Nem kaptam mailt.

Lora!
Kezdeném, ha ott vagy!

Csipkebogyó!
Akkor ma megy 1 adag, holnap 8 kürül még egy, aztán majd szólsz ha mehet a többi.

Kata és Dóri (35.)

KépKép

KépKép
kata007

Kata, jöhet :-)
Lora

Csipkebogyó!
A két indexesre és a freemailra elment. Az összes! Jelezd légyszi ha megkaptad.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Lora!

Elmentek! Kép Te is jelezd légyszi!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Csipkebogyó és Lora!
Ha odaértek a képek, azonnal mentsétek le, és töröljétek a levelet, mert addig nem tud menni a következõ!
Dobjatok mailt, ha mehet a 2.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Újra itt vagyok! Kép Túl vagyok már mindenen! Kép Holnapra volt tervezve az egész kezdése, de a szervezetem úgy gondolta, hogy nem vár addig. Talán jobb is így. Szerdán hajnali 5 órakkor be kellett mennem a kórházba, mert elöntött a vér. Bocs, nem részletezem tovább. Még a délelött megcsinálták, nem volt idõ várakozni. Bevittek megvizsgálni 10 óra körül, de a vizsgálatból azonnali mûtét lett! Kép Még a páromat sem volt idõm felhívni! Kép Pedig nagyon izgúlt értem! Õ is nagyon ideges.
Már volt idõm arra, hogy belenyugodjak, bár elég nehezen megy.
Nem tudják mi lehetett az egész oka. Kiderült, hogy Rh negatív vagyok, a párom pozitív. Kaptam valamilyen ellenanyag injekciót is, hogy a következõ babának ne legyen semmi baja. De eléggé beijedtem tõle, hogy milyen gondokat tud ez majd még okozni. Kép Ti tudtok errõl valamit? Azt mondták, ez nem lehet az oka, hogy elveszítettem a babámat, de a szobában volt 2 másik nõ, akik szintén ebben a cipõben jártak régebben (rh-) és mindketten elveszítették az elsõ babát. Szerintetek lehet összefüggés?

Bocs, hogy ilyesmivel terhellek benneteket, de nem tudom másokkal ezt megbeszélni, nincs kivel. A párommal nem tudom ezt megbeszélni, egyszerüen kivan a témától idegileg.

Bele, beleolvastam abba, amit írogattatok, de még nincs hozzá "erõm". Azért örülök, ha mindenkivel minden rendben van! Kép Remélem fél év múlva újra kettesben írogathatunk majd az újabb babucival nektek!

Holnap jövök!

Üdv:
Gitta
gi

Bocsánatot kérek mindenkitõl, most olvastam vissza, talán túl részletes voltam. Ne haragudjatok, senki kedvét nem akartam elvenni! Legyetek boldogok és vidámak! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Drága Sasha!!

Igazán nagyon aranyos vagy, igyekezni fogunk...
azt nagyon jól tudtad, hogy olyankor megy lejjebb a poci, ha beilleszkedik a buksi, de Melissa feje már a 34. héten be volt illeszkedve.

viszont most fürdéskor alaposan szemügyre vettem magam, és valósággal el van torzulva a pocim...a köldökömet pl. már nem látom felülrõl...
ez az örvendetes változás ma következett be!!
olyan jó lenne, ha...

Kata!

Ne irigykedj, a Ti napjaitok is megvannak számlálva!!
Melissa drukkol Dórinak, hogy sikerüljön a mutatvány /megfordulni /!!

Puszi és jó éjszakát!!

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Drága Gitta!

Csak ismételni tudom magamat: nagyon-nagyon sajnálom...

Ne kérj bocsánatot, megtisztelve érezzük magunkat, hogy megosztottad velünk a bánatod...
tudnod kell, hogy ide bármikor visszajöhetsz, várni fogunk Téged!!
Akkor is , ha csak kell néhány jóbarát, akinek a vállán kisírhatod magad...

Az Rh-összeférhetetlenségrõl annyit tudok, hogy akkor okoz gondot,ha az anya Rh-negatív, a babája pedig Rh-pozitív.
Ilyenkor az anya szervezete ellenanyagot termel, mint a Te esetedben is.
Ez az elsõ babánál fordul elõ, másodszor már nem, mert addigra kiderül a dolog, és ha kezelik az anyát / ahogy Téged most / a második babánál már semmi gond nem lehet emiatt...

Biztos vagyok benne, hogy nemsokára újra itt leszel, és lehet, hogy nem is kell hozzá fél év...

Sok puszi:

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok

Nagyon meglepõdtem a rengeteg levélen amit kaptam tõletek! Ha lehet, akkor én itt válaszolnék. Én is egyet értek, az elöttem szóló x pocakossal, asszem ennyi elég is.

Ilke
Hogy állsz a betegséggel?? Nem lábaltál még ki belõle?

Sheila
Lehet hogy "hamarosan" itt hagysz minket? Kép

Off
Szeretném megkérdezni hogy honnan szeditek ezeket a mozgó giff képeket, ugyanis a kispapának nagyon tetszik és megöl érte hogy szedjem ki belõletek, hogy hol található. Ha tudtok adni egy elérési utat....
A fiam hálás lenne, ha a mamája még életben maradhatna Kép Kép

Most pedig "rohanok", megnézem magunkat, hány képpel bõvült a kör!!

Jók legyetek, vigyi magatokra
Forti (25+0)

Kép
Kép
forti

Sheila!
Talán mégis a legszebb szülinapi ajándékot kapod, amire vágytál???? KépKépKép
Na jó, nem fogok irigykedni csak egy kicsit. Kép Azért két fájás között ha belefér, és eszedbe lesz, egy sms, mondjuk nekem...
Mi holnap megyünk dokibácsihoz.

Gitta!

Csak Sheila szavait tudnám idézni.
Nagyon-nagyon sajnálom....

És tényleg nem kell bocsánatot kérned! Annyira izgultunk érted, szorítottunk neked.
Sajnos nekem sincs tapasztalatom az rh-összeférhetetlenséggel kapcsolatban, de nem hiszem, hogy véletlen, hogy annak a két másik nõnek is elment az elsõ babája.

Apropó, a szüleid nem tudták, hogy rh negatív vagy? Bocs ha személyes a kérdés, de az én anyukám fejbõl mondja minhárom gyermeke vércsoportját. Ezt csak onnan tudom, hogy amikor én tavaly októberben mentem vércsop. meghatározásra, anyukám kapásból mondta, hogy fölösleges, és már mondta is, hogy milyen a vércsoportom.

A lényeg, hogy most már tudjátok (sajnos, hogy így kellett megtudnotok), és ami még fontosabb, lehet babátok, hiszen terhes lettél. Késõbb is sikerülni fog, és nem sokára újra ebben a topicban leszel hidd el.
Puszi neked!!!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Forti!

Na nehogy már a Forró nyomon-ban lássuk a férjedet!!! Kép

Innen:

[url=http://natloz.znet.hu/gifmenu/allatok.htm" TARGET="_top]http://natloz.znet.hu/gifmenu/allatok.htm[/url]

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok,

ma valahogy minden bajom van, pedig a reggeli ködböl csodaszép napsütés kerekedett. Nem akar abbafejezödni a hányinger, általában akkor jön elö, amikor felkelek, vagy hirtelen megmozdulok. Erre a növér csóválta a fejét és mondta, hogy lehet a tegnapi vizsgálattól is. (A férjem és az anyósom pedig jó jelnek vélik, mivel mindketten kislányt szeretnének - ismeritek a mondást: a kislányokkal szokás ilyesféle kínokat kiállni. Ugyan nem szeretném elkeseríteni öket, de szerintem még így is jócskán átlag alatt produkálok - legnagyobb örömömre.)
Dokinéni megnézte a babát, szerintem ma nagyon mélyen aludt, mert nem mocorgott, csak a szívverését lehetett látni. Mit jelent az, hogy "a hátsó falhoz simul"? Mert ezt mondta az orvos, annak kíséretében, hogy nagyon jól fekszik. Lehet, hogy tegnap elölröl ijesztgették és ezért elhúzódott a legtávolabbi zugba? Nagyon nagy hülyeségeket beszélek, vagy szerintetek lehet ilyen?
Holnap mehetek már suliba is, ami jó, de szeretném addigra már tényleg jobban érezni magam.
Krisztinka!
Gratulálok a rutinvizsgádhoz, ügyes voltál, csak így tovább!!!KépKép
Én úgy tartom számon a szülinapomat, hogy egy évben csak egyszer öregedjek. Ez pedig idén januárban már megvolt. Ugye nem haragszol? Azt hiszem, Gumicukornak szántad az üzenetet, neki lesz holnap szülinapja. Kép

Gumicukor!
Akkor ezúttal boldog "szüli"- és "szabad"-napot kívánok még ma, hogy az egész holnapi napra kihasson a jókívánság! KépKépKép

Dec8!
A mailekben találkoztam a keresztneveddel. Olyan csudaszép, ezt kapja a babám, ha kislány lesz.

Szilcsike!
Köszönöm, hogy írtál, már kiürítettem a postaládámat, mert már hallottam rá panaszt. Légyszi próbáld meg mégegyszer átküldeni azt a levelet! Ha újra tele lenne, akkor Kata rámolta tele a képeitekkel, aminek szintén nagyon örülök.KépKép Megígérem, hogy ezentúl rendszeresen ürítem. Talán gyorsabb is leszek, mint nálatok a Matáv ;-)
Én is nagyon korainak tartottam, de túl vagyok mégis egy-két derékfájós héten. Azért szerintem nekem az egész napos ülés is közrejátszik, sosem volt mintakollekcióba illö derekam.

Sasha!
Hát, én nagyon is fel vagyok dobva, három hete láttam utoljára a picit és akkor még csak egy fejecskét és egy kisebb testecskét lehetett látni, most pedig... Szóval nagy öröm ám megosztani Veletek ezt az élményt, nem hagynám ki semmiért!!!

Martina!
Én is sokat ráfogok a kismama-nyügire a 13 hetemhez képest, mégsem szabad elkenödni! Állítólag ha mosolyt csiribálsz az arcodra, az valóban egy kicsit jobb kedvre derít. KépKépKépKép A saját gondolataidból csak egyszerübb kihozni valami jót, mint a férfiak fura gandolatmenetébe beleavatkozni. Nekem a megértésükhöz is néha dekóderre lenne szükségem ;-) , bár nekem még panaszra sem lehet okom. Kép Talán megnyugtatna, ha beavatnál egy "szakértö" kismamát, aki pontosan tudja, hogy mi a menet és szívesen felemeli a kagylót, ha tanácsra van szükséged. Nagyon szorítok Neked MINDEN TÉREN! Sok boldogságot!
Ja, írtál Borinak egy listáról, hogy "mi mindent kell vinni". Elküldenéd nekem privátban? El szeretném menteni a hasznos tanácsok közé...

Kataa!
Üdvözlet közöttünk, gratulálok a második harmados nyugihoz! Boldog babavárást és gyere minél többször!

Margaréta!
Igen, tényleg néha elég nehéz megbékülni azzal, hogy nem úgy haladnak a dolgok, ahogy szeretnénk, de hidd el, annak a "váll"-nak igaza van. A baba fogadtatása csak és kizárólag az önzetlen szereteten múlik, a színes baba-tapéta is inkább csak nekünk fontos. Azt a sok mindent amit bevállaltál pedig biztosan sikerre viszed, csak ne stresszeld magad, hiszen késöbb nem a dátum lesz a fontos, hanem az, hogy igenis átköltözhettek a saját lakásotokba!

Kijelentem, hogy mára vége a szómenésemnek. Köszönöm, hogy "meghallgattatok":

minden jót: Csipkebogyó
csipkebogyó

Kata nem kaptad meg a képet sem amit küldtem? most egykicsit elszomorodtamKép ezidáig mindig sikerült most itt ülök a gépelöt és kicsit mérges vagyok a gépre hogy nem küldte el bár lehet hogy tul nagyvolt a kép .a körlevelet én is megkaptam kicsit én is meglepödtem enyi mailon de mindeelolvastam és egyetértek az elötem szolokal ÜDV CSICS 26+0
csics

KATA egyik levelemet se kaptad meg ? mert egyet délelöt küldtem egyet meg este a képel együtt Üdv (durcás CSICS) UI: nem rád vagyok durcás hanem a gépre Kép
csics

Sziasztok Kép

Értettem mindent, akkor legfeljebb én továbbra sem tudok arcokat csatolni az irásaitokhoz Kép
Na sebaj, majd amikor Pocakos leszek akkor talán sikerül benneteket megismerni.

Sziasztok

Hermi
hermione

Sziasztok Pocakosok!

Margaréta!
Az élethelyzetünk kísértetiesen hasonlít. Mi is albiba várjuk a babát, csak éppen már a harmadikat abba a bizonyos kissé kopár egy szobába. De remélhetõleg õsszel már a saját házunkban leszünk. Mi annyit tudtunk tenni, hogy a fiúk számára egy szekrénnyel meghittebb zugot rekesztettünk le és ezt tapétáztuk be. Jövõ kedden még én is vizsgázom. A baba cuccai még a nõvéremnél. Kórházi cucc sehol. És én is a 35. hetet taposom. Meg dolgozom. Na kell még több egyezés Kép? Szóval fel a fejjel, még van idõ mindent elrendezni Kép Kép. Legalábbis remélem Kép.

Sheila!
Na, mit is jelenthet a pocak lejebb kerülése Kép? Hát nagy valószínûséggel azt, hogy egy-két napon belül megindul a kisasszony kifelé. Végre Kép.

Gitta!
Az Rh-összeférhetetlenség az elsõ babánál nem hiszem, hogy oka lenne az elvesztésének. Ez inkább a többedik babánál, és a megszületés után szokott gondot jelenteni (a baba besárgul, aluszékony lesz.)De ez napjainkban nemigen fordul elõ. Elméletileg rögtön az elsõ vérvételnél megnézik a vércsoportot. Az Rh- kismamákat fokozottan figyelik. Ha ugyanis Rh+ a baba, akkor a dolog úgy mûködik, mint egy vírus esetén. Az elsõ Rh+ babánál megismerkedik az "idegen" dologgal a mama szervezete, azt még nem bántja. A másodiknál már rögtön felismeri és ellenanyagot kezd termelni. Na, itt lép be az orvostudomány. Amennyiben a mama szervezete elkezd ellenanyagot termelni (ezt mérni tudják a vérvételek alkalmával), akkor adnak egy ellen-ellenanyagot, és nem lesz gond sem akkor, sem késõbb. De ha Rh- a baba akkor nincs erre szükség. (Én Rh-, a párom Rh+, az egyik fiúnk Rh-, a másik Rh+). Bocs a hoszúságért, remélem érthetõ voltam és megnyugtatott a magyarázat, ezen a téren.

Csipkebogyó!
Nekem meg van sok hasznos listám még (bibíí)Kép, ha szükséged van rá elküldöm e-mailban. Levelemet megkaptad?
Üdv: Bori
Bori

Sheila!
Ha lejebb ment a pocid akkor már egy két nap és itt van Melissa, lehet hogy egyszerre kell nektek boldog szülinapot kivánni.(nekem ugy másfél nap mulva bujt elõ a kisfiam)
Kata
Remélem a doki csupa jót mond majd.
Szép napot mindenkinek!
Kato 32+
katalinka

Sziasztok!

Én is megkaptam a körmailt, köszönöm, és természetesen egyetértek! Mellesleg nagyon örültem, mert ennyi levelet még sose kaptam egyszerre! Kép

Sheila, Gumicukor!
Boldog születésnapot! Sheila, izgulok, hogy megkapd a hõn áhított "ajándékot"!Kép

Margaréta!
Tényleg ne bánkódj a lakáson! A babának mindenhol jó lesz, ahol szeretetet kap. Egyébként mi sem rendeztük át a lakást, másfél szobát nem is nagyon lehet, úgyhogy a mi ágyunk végében lesz a kiságy, és kész.

Kataa!
Szia! Mi sem akarjuk tudni Almamag nemét, de voltunk 3D-n, és így is jó volt, bár Almamag eltakarta az arcát...Csak szólj a dokinak még a legelején, hogy meg ne mondja!

Csipkebogyó!
Én meg vagyok gyõzõdve róla, hogy a babák nem szeretik az UH-t, úgyhogy elképzelhetõ, hogy tényleg egy távoli sarokba menekült a babád. Számomra is meglepõ volt, Almamag mennyire tiltakozott ellene, mintha védekezõn tartotta volna az arca elé a kezét.

Gitta!
De jó, hogy jelentkeztél! Amit írtál, annak már kevésbé örültem. Kép Nem ismétlem a lányokat,de még annyit, hogy nagyon erõs lánynak tartalak, minden tiszteletem a tiéd. Komolyan. Várunk vissza, mihamarabb!
És írjál bármikor!

Hát, nekem is megvolt az elsõ nehéz éjszakám. Tegnap estére megfájdult a hátam, a lábam, mintha beletettek volna egy centrifugába. Ennek következtében sehogy sem volt kényelmes a fekvés, de nem is írom tovább, úgyis tudjátok. Szerencsére az esti tornának, a kispapától kapott hátmasszírozásnak és a meleg zuhanynak köszönhetõen mára egy fokkal jobb lett. Valószínûleg nálam is a sok ülés volt a ludas, sokat dolgoztam az elõzõ napokban.

Jaj, és képzeljétek, ha a kispapa el tud jönni ma idõben a munkából, akkor megyünk VÁSÁROLNI! KépMár kinéztünk egy csomó dolgot (babakocsit, kiságyat), csak el kell menni megvenni. Ugye már nem korai?

Mindenkinek szép napot!

Dió (és Almamag, ma 29. hetes)
Dió

Jó reggelt mindnekinek. Sajnos nincsenek túl jó híreim. Tegnap a doki megnézett hüvelyi ultrahanggal, és közölte, hogy lát egy ép petezsákot, ami kb. a korának megfelelõ, de nem látszik benne semmi, egyelõre.
Mindenesetre nem vesz terhesgondozásba, mert még bármi lehet, a terhességek 25%-a végzõdik vetéléssel. Elvileg ma lennék pont 6 hetes, az okos könyvem szerint a 7. héten lehet ultrahanggal megállapítani a szívhangot. De nálam csak egy fekete babszem volt a képernyõn.
Úgyhogy most várunk, csakhát ebbe bele lehet õrülni...
Mondjatok valami biztatót...
Kisvakond
kisvakond

Sziasztok!

Sheila és Gumicukor!
Kép

Lányok!

Régen panaszkodtam Kép, de most muszáj, hátha volt valakinek ilyen. Borzalmas éjszakám volt. Ne nevessetek ki, hogy 3. baba és nem tudom, de nem tudom mi volt az éjszaka. A két lánnyal indított szülésem volt, szóval nem tudom milyen a gyenge fájás. Szóval éjszaka borzalmasan fájt a hasam, és a derekam. Egész idõ alatt nagyon
kemény volt a hasam. Nagyon rendszertelen volt, így még a páromat sem költöttem fel. Bõ 1 óráig tartott, aztán vége. Viszont egész idõ alatt feszült minden ott lent. Kép Minden pillanatban azt hittem, hogy na mindjárt elmegy a magzatvíz. Az 1 óra alatt 5 percenként mentem WC-re. Volt már valakinek ilyen?

Szilcsike!
Felraktam a képeket!

Csics!
Sajnálom, de még mindig nem kaptam meg.
Nálam nem lehet gond, mert ma már kaptam egy pár levelet, szóval a másé ideér, képpel együtt.
Hova küldted?????

Hermione!
Tényleg ne haragudj ránk, légyszives!!! Gondolom megérted, hogy azért csináltuk védettnek ezt a tárhelyet, hogy más ne férjen hozzá, de a mi csevegésünk ebben a topicban személyesebb legyen. Én egy szóval nem mondom, hogy nem bízunk benned, hiszen vannak itt olyanok is, akik ismernek Tegéd a chat-rõl. Viszont tényleg egy véleményen volt mindenki, hogy ne adjuk ki kívülállónak a jelszót.
Ugye megérted???????
Remélem hamarosan pocakos leszel Te is, és akkor megismerhetsz, minket szemét csajokat Kép, akik nem adnak neked egy jelszót! Kép

Kato!
Hát a mai éjszaka után mér én is nagyon várom a 4 órát, hogy mit mond a doki!

Dió!
Szerintem nem korai! Kép
Jó vásárlást!!!!

Kisvakond!
Nézd meg itt a babaneten az ISMERJÜK MEG EGYMÁST topicban a Kata007 képei topicot. Szerintem elég bíztató a Te terhességi korodhoz viszonyítva.

Kata és Dóri (36. Kép )

KépKép

KépKép
kata007

Kisvakond!

Az, hogy korának megfelelõ a petzsák az jó Kép. Hogy nem látszik benne semmi, az meg csupán azt jelenti, hogy az UH nem valami szuper darab és a babóca még kicsi. Én is ilyen kor körül voltam elõször és csak a terhesség tényét állapították meg, két hét múlva kellett visszamenni. Addígra már jól látszott a manó, mert ilyenkor hihetetlenül gyorsan nõnek Kép. Neked mikor kell visszamenned? Azért nem ártana, ha addíg is eszegetnél mondjuk Elevitet, vagy valami egyéb folsav tartalmú dolgot.
Bori 35.hét
Bori

margaréta,
amíg kétfelé húz, az csak akkor van, amikor éppen megfordul. Mert akkor keresztben van a manó. Kép Fej- vagy farfekvésû a babád?

Sheika,
a negyedik nekem kb. két héttel szülés elõtt ereszkedett le, mindenféle egyéb híresztelésekkel ellentétben, mik szerint a többedik gyerek általában a szüléskor szokott beilleszkedni. Szóval lehet, hogy hamarosan babázol, de nem biztos. Sajna. Kép És én is bika vagyok, tényleg lehet ránk hatni. Kép

Gitta,
elõször is nagyon sajnálom ami veled történt, mégegyszer. Az rh negativitásnak az égvilágon semmi köze a vetéléshez. Én pozitív vagyok, mégis elvetéltem az elsõvel. Az anyukám negatív, és injekciókat kapott annak idején, amikor terhes volt velem, hogy ne lökje ki az én pozitív szervezetemet, és amint látszik, megmaradtam. Kép És szerintem nem voltál túl részletes. Kép

Kata,
hadd kíváncsiskodjak: miféle körleveleitek vannak nektek? Tisztára irigykedek. AKKOR MIÉRT NEM VOLT, AMIKOR ÉN IS BABÁS VOLTAM???????Kép Kép
Dóri, fordulj meg! OK? KépKépKép
Virág (fiore)

Lányok!

Akkor én most kaphatok jelszót vagy nem? Mert ugye táblázat lakó vagyok, meg elég régóta járok ide, de fotót azt sajnos nem tudok küldeni Kép technikai okoból (nincs mivel feltennem).
Azért adok e-mail címet hátha valaki "megkönyörül" rajtam.
porpaczy@mtk.nyme.hu
Bori
Bori

Kata,
volt, csak nappal. Sajna ez van. Kép Egyszer vége lesz. Azt pedig tudni fogod, ha megindul, mert egyszerûen nem akar abbamaradni a sok keményedés. Kitartás, drága Kata! Kép

Puszi:
Virág
Virág (fiore)

Jo reggelt mindenkinek,

Jelentem felraktam egy kepet magunkrol a profilba.

Kata007,
Sajnos itt a munkahelyemen nem tudom megnezni a keptarat,de talan otthon,ugyhogy en is kuldok pocakosat meg ma neked es legy oly kedves felrakni nekem.Koszonettel...
elkuldened nekem is jelszot?

Kisvakond
ne keseredj el,nekem is ez volt mert tul koran mentem ultrahangra,de ekt hettel kesobb mar benne volt aminek ott kell lennieKép))

kedves nagypocakosok,
Hat az ejszaka miatt nem irigyellek titeket,de nalam is eljon majd az az ido.Bar most olyan jokat alszom az elso harom honapban nem tudtam mertm emgejszaka is neha hanyingerem volt,es nyomott valami a szivemnel amirol kiderult hogy enyhe verszegenyseg miatt volt de a magnezium mar meg is szuntette.

Hat az a babanetezes olyan mint egy virus,nincs kedvem meg dolgozni sem...Majd az lesz a jo ha otthon leszek es ugysem lesz mas dolgom csak ulni a gep elott es megosztani a kismamas dolgaimat veletek....
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kisvakond!
Az elsõ UH-n, ugyanilyen korban nekem sem volt a petezsákon kívül semmi! Ne izgulj! Igenis ott a baba, csak kicsi. Nyugi, jövõ héten már látni lehet. Igaz, nekünk akkor is még csak egy kicsi folt látszott, de abban gyönyörködtünk hetekig...Kép

Dió
Dió

Kisvakond,
Az orovosodnak beolvastam volna, hogyha csak ennyi kedves szava van akkor menjen a búsba. Nem értem miért kell ijesztegetnie.

Ne aggódj. Ilyenkor még nem szoktak szívhangot látni, csak egy foltot! Várj még 1-2 hetet és akkor látszódni fogKép

Nekem az elsö UH 5 hetesen készült és "csak" egy petezsákot láttak, pedig elhiheted, hogy a Margit kórház-ban aztán van rendes felbontású, nagy teljesítményü UH! Én nem aggódtam, tudtam, hogy ez így van rendjén, hiszen még olyan pindurka. A petezsák az sokkal nagyobb mint maga a gyerek benne, persze, hogy nem lehet mikro millimétereket látni.
Remélem megnyugtattalak.

Kata,
Az az érzésem nagyon a finish-ben vagyKépKépKép

Sheila,
Te meg méginkábbKépKépKép

Már alig várom a beszámolókatKép

Puszi,
Moni
mj

Kisvakond,

Ne aggodj,ez meg nem jelent semmi rosszat. Az jo, hogy lattak a peteszakot , de a baba meg tenyleg pici ahhoz, hogy lassak.
Nekem az elso UH a 6 het+2.napon volt.Akkor mar lattak a pici szivet ahogy ver.De pl.most a 9.het 1.napon volt megegy UH es ezen alig alig lehettett egy buborekon kivul mast latni.Meg a dokinak is sokaig kellett keresgelnie amig megtalalta a szivverest / de megtalalta Kép /.Nekem a doki mondta , ahany ultrahang keszulek annyi fele, lehet az egyik oregebb, rosszabb felbontasu stb.Tehat nem latszik annyira jol a baba.
Szoval nyugodj meg es kezdj el valamilyen terhes-vitamint szedni , de a folsav mindenkeppen javasolt.

Sheila,

Drukkolok neked, hogy a baboca vegre kivancsi legyen a kulvilagra Kép

Kata007,

A te fajasaid is eleg biztatoan hangzanak ! Ahogy olvasgattam a szulestorteneteket nekem ugy tunik, majdnem mind ejszaka kezdodott el ...

szurkolok nektek Kép
puszi
kamelia

u.i. Lanyok, en sajnos nem tudok kepet kuldeni , de nezegetni sem ... kulfoldrol irok nektek es errol a geprol megha van is jelszom nem tudok hozzaferni a kepekhez.
Kepet magamrol meg nem tudok kuldeni, de amint lesz valami aki meg tudok fuzni, hogy beszkennelje nekem azonnal kuldom !

mindenkinek napsuteses szep penteket kivanok ! Vegre itt a HETVEGE :-D
kamelia

Sziasztok !
Lányok mi a véleményetek a down kór vizsgálatról, pontosabban az angliába kiküldött vérmintáról. Volt valakinek ilyen vizsgálata?

Lora !
Mi van veled?
Jól vagy, pontosan mikorra vagy kiírva?

Szami
Szami

Köszi a biztatást.
Kata, a 6. hetes ultrahangos kép hasonló az én tegnapi manómhoz, tényleg. Csak ez a narancssárga cucc ne jönne belõlem és akkor még bizakodnék...
Meg leginkább a doki negatív hozzállása bánt, nem is igyekezett. Jövõ hétre bejelentkeztem egy másik dokihoz is, hátha akkor már jobb lesz a helyzet.
Kisvakond
kisvakond

Sziasztok!

Elõször is!

Drága Gitta!

Nem kell bocsánatot kérned semmiért, hisz itt barátok közt vagy és azért vagyunk hogy meghallgassunk! Nos orvosi alátámasztásom nekem sincs, de én is hallottam már olyat hogy ha a nõ - az baj! Én is hallottam már ilyen ellenanyagról, de hát ki gondolta volna??? Bármikor kibeszélnivalód, van vagy csak egyszerüen ki kell irni magadból a gondot-bajt, akkor gyere bátran, lehet hogy már az is segit, ha nem is old meg semmitKép
Aha látom Sheila jobban tudja az rh- dolgot!

Csipkebogyó!

Remélem is hogy nem hagysz ki minket az örömödbõl!Kép

Hermione!

Kérlek azért, mert igy döntöttünk, ne gondolj rosszat rólunk, és remélem hogy viszontlátom a nevedet még!Kép

Kisvakond!

Sajna nem tudok okosat mondani mert nem értek hozzá és én a 8. héten voltam elõször UH.

Kataa!

Ahogy mondod a babanet az nagyon furi dolog egyszerüen ideszögez engem isKép

pussz
sasha

Kép
sasha

Sziasztok Lányok!!

Ne harizzatok, ha nem sorollak fel Benneteket egyenként, de olyan sokan küldtetek szülinapi jókívánságot, és biztató szavakat a közeli szüléssel kapcsolatban!!

NAGYON-NAGYON KÖSZÖNÖM!!!

Kisvakond!

Én nagyon szurkolok Neked, és tényleg próbáld magad nem stresszelni / tudom, hogy nehéz /, a jövõ héten már sokkal többet tudsz a Picurkádról hidd el!
A dokiváltás jó ötlet!

Dió!

Meglátod milyen nagy öröm vásárolni Almamagnak!!
Nem, nem korai...én már az elején sem tudtam ellenállni!!

Bori!!
Mail megy, jelszót is küldök!!

Kata!!

Nagyon köszönöm az sms-t, Te tényleg olyan vagy nekem, mintha ezer éve barátnõk lennénk!!

Nagyon ledöbbentem azon, amit írtál, képzeld:
én szóról-szóra ezt éltem át az éjszaka!!!
Jöttek a fájások / kb. 5 percenként /, és most kivételesen a derekam is hasogatott egyidejûleg, amit nagyon biztatónak véltem...
alig aludtam valamit, mert "lestem" a fájásokat, és vártam, hogy indulhassunk a kórházba...
aztán elmúlt...és szörnyen csalódott voltam, mert bevettem abba a makacs bika fejembe, hogy Melissával együtt ünnepeljük a szülinapunkat...
azért nem adom fel a reményt, hosszú még a mai nap...

Sheila
39.hét

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Kisvakond!

Most néztem meg Kata007 UH-os képeit az Ismerjük meg egymást-ban és tényleg nem látszik semmi a petezsákban a 6+1 héten de 1 héttel késõbb már jól kivehetõ a kis világos pöttyöcskeKépKépKép Csak nyugi!!!

Aki kiváncsi rám és nem tud a képtárunkba belépni az a profilomban talál 1 képetKép

És akkor a mai friss pocakos táblázat:
<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Hetek/napok[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] szanti 41 / 4 24 év/1.b. Budapest 04.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]2.[/size] Száva 41 / 2 29 év/2.b. Miskolc 04.17 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]3.[/size] Katka2 41 / 2 27 év/1.b. Etyek 04.19 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]4.[/size] Robi 38 / 5 27 év/1.b. Budapest 04.29 [size=-2]Péterffy Sándor Kórház[/size]
[size=-2]5.[/size] BSzilvi 39 / 0 26 év/1.b. Budapest 05.04 [size=-2]Sote II.sz. Nõi Klinika / Dr. Ács[/size]
[size=-2]6.[/size] Szilvi 38 / 0 28 év/1.b. Budapest 05.04 [size=-2]HIETE / Dr. Dancsó[/size]
[size=-2]7.[/size] Sheila 38 / 4 35 év/3.b. Gyõr 05.06 [size=-2]Gyõri Petz Aladár K. / Dr. Fülöp[/size]
[size=-2]8.[/size] Zsunya 37 / 2 25 év/1.b. Budapest 05.13 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]9.[/size] Csilla1 37 / 1 31 év/2.b. Budapest 05.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]10.[/size] Dojika 36 / 1 28 év/1.b. Budaörs 05.21 [size=-2]Schöpf-Mérei Kórház/Dr. Dulka[/size]
[size=-2]11.[/size] margaréta 35 / 6 26 év/1.b. Budapest 05.25 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen[/size]
[size=-2]12.[/size] Mano 35 / 5 29 év/1.b. Budapest 05.25 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]13.[/size] Vicamama 35 / 5 31 év/2.b. Pécs 05.26 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]14.[/size] Bori 35 / 2 32 év/3.b. Kisbodak 05.30 [size=-2]Mosonmagyaróvár[/size]
[size=-2]15.[/size] Kata007 35 / 0 35 év/3.b. Miskolc 05.31 [size=-2]Miskolc Megyei K. / Dr. Gyurkó[/size]
[size=-2]16.[/size] Martina 34 / 6 28 év/2.b. Budapest 06.01 [size=-2]BM Kórház / Dr. Gerencsér[/size]
[size=-2]17.[/size] Norci 34 / 5 27 év/1.b. Budapest 06.02 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]18.[/size] Törpi 34 / 5 26 év/1.b. Budapest 06.02 [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]19.[/size] Marcsi 33 / 4 31 év/2.b. Budapest 06.09 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]20.[/size] blano 32 / 6 24 év/1.b. Mezõkövesd 06.15 [size=-2]Eger Markhot F. K./Dr. Wernigg[/size]
[size=-2]21.[/size] Any 32 / 4 34 év/2.b. Debrecen 06.17 [size=-2]Debreceni Kenézy Kórház[/size]
[size=-2]22.[/size] Kato 32 / 4 27 év/2.b. Budapest 06.17 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szép[/size]
[size=-2]23.[/size] Pucúr 32 / 2 29 év/1.b. Budapest 06.15 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Radványi[/size]
[size=-2]24.[/size] Katesz 30 / 4 26 év/1.b. Budapest 06.30 [size=-2]Nyírõ Gyula K. / Dr. Szakonyi[/size]
[size=-2]25.[/size] gumicukor 30 / 1 25 év/1.b. Budapest 07.05 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]26.[/size] Beszti 29 / 6 27 év/2.b. Szigethalom 07.06 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Harsányi[/size]
[size=-2]27.[/size] Dió 29 / 1 27 év/1.b. Budapest 07.10 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]28.[/size] Conti 29 / 0 34 év/2.b. Budapest 07.12 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]29.[/size] Ilke 28 / 5 25 év/1.b. Budapest 07.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szigeti[/size]
[size=-2]30.[/size] Halacska 28 / 2 30 év/1.b. Kistarcsa 07.17 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]31.[/size] Nyuszi 26 / 4 32 év/1.b. Budapest 07.28 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Bábinszki[/size]
[size=-2]32.[/size] Malacka 25 / 1 36 év/2.b. Budapest 08.08 [size=-2]Szent István Kórház/ Dr. Petik[/size]
[size=-2]33.[/size] csics 26 / ? 26 év/1.b. Budapest 08.08 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]34.[/size] Forti 25 / 1 30 év/1.b. Budapest 08.09 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Tûzkõ[/size]
[size=-2]35.[/size] Djeszter 24 / 4 29 év/2.b. Budapest 08.12 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]36.[/size] zsani 23 / 5 28 év/2.b. Budapest 08.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]37.[/size] Petra 24 / 1 27 év/1.b. Budapest 08.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]38.[/size] Viktória 23 / 2 23 év/1.b. Budapest 08.23 [size=-2]Csepeli Weiss Manfréd Kórház[/size]
[size=-2]39.[/size] iddi 22 / 3 36 év/2.b. Budapest 08.28 [size=-2]Szt. János Kórház / Dr. Zeke[/size]
[size=-2]40.[/size] Nóra 22 / 2 24 év/1.b. Miskolc 08.29 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Dobos[/size]
[size=-2]41.[/size] lomis 21 / 2 26 év/2.b. Érd 09.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]42.[/size] Zsóka 19 / 2 24 év/1.b. Budapest 09.12 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]43.[/size] Kriszti 19 / 5 30 év/3.b. Galgamácsa 09.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Fábián[/size]
[size=-2]44.[/size] Nyusza 19 / 3 26 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Ádám[/size]
[size=-2]45.[/size] dec8 19 / 4 24 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]46.[/size] Gyöngyöske 19 / 2 30 év/2.b. Miskolc 09.19 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Sándor[/size]
[size=-2]47.[/size] ParaZita 19 / 0 30 év/1.b. Budapest 09.21 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]48.[/size] Lella 18 / 5 33 év/2.b. Tripoli 09.23 [size=-2]Oil Clinic[/size]
[size=-2]49.[/size] Edina 17 / 5 24 év/1.b. Portugália 09.30 [size=-2]Maternidade Daniels de Matos[/size]
[size=-2]50.[/size] Sasha 18 / 2 23 év/1.b. Budapest 10.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]51.[/size] bolegajudit 16 / 3 28 év/2.b. Szomolya 10.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]52.[/size] sch_moncsi 14 / 1 25 év/1.b. Bécs 10.12 [size=-2]Wilhelminen K./Dr. Peter Taussig[/size]
[size=-2]53.[/size] i_ancsa 15 / 5 30 év/1.b. Budapest 10.13 [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Kocsis[/size]
[size=-2]54.[/size] Kataa 14 / 3 27 év/1.b. Budapest 10.22 [size=-2]Nyírõ Gyula Kórház[/size]
[size=-2]55.[/size] Lora 14 / 1 25 év/1.b. Várpalota 10.27 [size=-2]Dr. Bikkes József[/size]
[size=-2]56.[/size] Szilcsike 13 / 1 26 év/1.b. Budapest 11.01 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]57.[/size] Csipkebogyó 13 / 1 26 év/1.b. Németország 11.03 [size=-2]Dr. Engelhardt[/size]
[size=-2]58.[/size] mj (Móni) 10 / 3 29 év/1.b. Törökbálint 11.19 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Fábián Sándor[/size]
[size=-2]59.[/size] Pilinke 11 / 1 26 év/1.b. Budapest 11.20 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]60.[/size] Kamelia 9 / 3 23 év/1.b. Helsinki 11.26 [size=-2]Helsinki Nõgyógyászati Klinika[/size]</pre>

pusz
sasha

Kép
sasha

óóó lehet hogy ez volt az elsõ táblázatos hibám???? Mintha Sheila a 39. héten járna és nem a 38. onKépKépKépKép Pedig tegnap javitottam és lehet hogy kudarcot vallokKépKépKép

Kép
sasha

Sziasztok,
Én szívem szerint kívételt tennék Borival, hisz olyan régóta ismerjük. Mindíg figyelek az írásaira, néha úgy érzem mintha már ismerném. Ez az én véleményem, megjegyzem mi is csak kölcsönbe tudunk digitális fényképezõt kérni, ha ez a lehetõség nem lenne akkor én sem tudnék képet küldeni. Apropó, a gép már itt van az asztalon!Kép)Hétvégén mindent lefényképezünkKép)).

Kata, remélem jobb már, de azért drukkolok a picikénekKép)

Kisvakond, a színes trutyi miatt ne aggódj, nekem is volt az elején, hetekig, és nem lett semmi baj, persze gyakran rohangáltam a kórházba, szinte már az összes ügyeletes doki ismertKép), de fontos volt hogy megnyugtassanak. Mindenhol azt olvastam róla, hogy ilyenkor az elején ez normális. Csak az élénk színnre kell figyelni. Én kb. a 6. hét végén voltam elõsször UH-on és akkor már láttuk a szívét, lehet, hogy tényleg csak napok kellenek, hogy Ti is megláthassátok. Ahogy Bori mondta, ilyenkor hihetetlenûl gyorsan nõnek.

Na búcsúzom, kellemes napot mindenkinek!
Ma utánnanéztem és képzeljétek, már csak 3 hetet dolgozom!!!Kép))Alig hiszem el.
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok,
A hugom nevében írok (sajnos neki nincs netelérése).
Kérte tõlem, hogy az alábbiakat kérdezzem meg - egy kedves ismerõsöm ajánlotta ezt a fórumot nem elõször. Szóval a kérdése:
Mit jelent az, hogy
Grav. Sept: 19+2d

Köszönöm elõre is segítségeteket. Kép
Névtelen

Na mégegyszer: Kép
Sziasztok,
A hugom nevében írok (sajnos neki nincs netelérése).
Kérte t&otilde;lem, hogy az alábbiakat kérdezzem meg - egy kedves ismer&otilde;söm ajánlotta ezt a fórumot nem el&otilde;ször. Szóval a kérdése:
Mit jelent az, hogy
Grav. Sept: 19+2d

Köszönöm el&otilde;re is segítségeteket. Kép
Leendõ nagyb&aacut

Sasha!!

Köszi a jókívánságot!!!
Megnéztem a profilodat, aranyis vagy a képen!
A táblázatot jól írtad, a 39.héten járok, de csak vasárnap töltöm be!!

tehát a 39/4 korrekt...

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Gumicukor, Sheila,
Isten éltessen titeket születésnapotok alkalmából (is) Kép

Csipkebogyó,
nem akarok senkit se elkeseríteni, de én nem voltam rosszul, és kislány van a pocómban! Kép Szóval ezt ne vegye szerintem jelnek senki, 50%-ba jöhet be. Kép

Bori,
olyan jó volt olvasni rólad, hogy mennyire hasonló cipôben járunk. Már sokkal jobb a kedvem Kép Nem lehet könnyì neked mindezt csinálni két gyerek mellett, nagy pocival.

Virág,
legutóbb fejjel lefelé volt az uh-n (két hete), de ez a kétfelé húzást én napjában többször is érzem. Én nekem is az a gondolatom volt, hogy keresztbe fekszik, de most már az is lehet, hogy pörög, mint egy kis ringlispil?? Kép Nincs nagy hasam, és a védônô szerint nagy méretei vannak, fogalmam sincs, hogy tud elférni, és ilyen aktívan mozogni? És még van 4 hét!!

Margaréta 35+6
margaréta

aranyis=aranyos

én meg gyagya!!

észrevettétek, hogy vidáman netezek "fõmûsoridõben" ??

nem baj, a kórházi napok alatt úgysem tudok majd...

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Margaréta!

KÖSZÖNÖM!!!

Fantasztikus kislányod van!
Lehet, hogy artista lesz???

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila!

Igen az kavart be hogy mindenhol azt irtad hogy 39 ami igaz is de még mindig a 38+-an jársz és ezért összezavarodtam. Legközelebb okosabb leszekKépKépKép Én meg egybõl rohantam Katához mint egy gyerek az anyjáhozKép Ha feleselges melót adtam neki akkor nyilvánosan is lenézést kérek tõle, és reménykedem hogy még nem olvasta az e-mailjeit, vagy ha igen akkor azzal együtt olvassa amiben közlöm hogy hülye vagyok és megvan a megoldásKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok Lányok!

Gitta!

Az elsõ babánál mindegy, hogy Rh + vagy -. A megszületése után kapsz egy szurit és onnantól kezdve a többivel sincs összeférhetetlenség.

Aki még mindíg azt hiszi, hogy amelyik babának el kell menni az el is megy, akkor "halgassa" meg a következõt:

Ezt több orvos is megerõsítette: a vetélések nagyon kicsi %-a történik genetikai hibából. A háttérben az elégtelen progeszteron szint áll, csak ugye a teherbeesés elõtt nem "szokás" nõgyógyásznál jelentkezni és hormonvizsgálatot kérni. Ha a hormonvizsgálat "rutin" lenne, akkor 4 babából 3 biztosan megmaradna.
Erazmusz sem véletlenül szorgalmazza annyira a hormonszint mérését.

Gitta! Tudom, hogy ez nem vígasztal, de nekem a baba elhalása után a progi szintem 21 helyett csak 8 volt, tehát esélye sem volt a babának az életre.

Kisvakondok!

Ilyen korán még megesik, hogy csak a petezsákot látják, ne izgulj!KépKép

Kata007!

levél ment 4 db képpel, vajon megkaptad?

Pucúr és Dóri 32+1
Pucúr

Bocsi mindenkitõl, hogy nem reagálok, most semmire, de nagyon nem jól vagyok. Egy órája újra fájunk, nem bírok most itt ülni. Kép Igaz feküdni és járkálni sem, de ez más tészta. Kép

Sheila!
Mail ment! (Remélem elment...)

Sasha!

Nem megy a levelezõm, azért ide írok most.
A mai táblázat ok, szerintem.
Sheila adatai is jók, lejjebb írta rosszul, hogy 39/4. Õ ma 38/4, tehát a 39. héten jár.

Amit küldtél, az is ok. A hétfõi már 29-ei állapot, tehát elõre dolgoztál. A pénteki pedig a május 3-ai, tehát ott is elõre dolgoztál. Kép Csak alul írd át a dátumokat!

Szóval nyugi, semmi gond, a mai is tökéletes volt. Legalábbis az enyémet és a Sheiláét nézve, mert azt a kettõt tudom napra pontosan.

Csics, Pucúr!
Mail megjött, képpel együtt, fel fogom rakni ha jobban leszek! Ha esetleg mégsem, akkor Sheila vagy a párom úgyis jelentkezik, és akkor küldjétek el Halacskának, õ felrakja nektek!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sheila!
Mail megjött, köszönöm a jelszót.

Margaréta!
Ma egész nap a vizsgaanyagomat készítem keddre, az elõadásomat még nem tudom és kezdek nagyon berezelni. Csak a kicsi ne akarjon elindulni! Most mindenesetre nagyon "fájósan" mocorog.

Küldjetek valami vidámítót! Már semmi kedvem az agyamat túráztatni.

Martina!
Tegnap én is elszaladtam egy adag fagyiért Kép!
Bori 35.hét
Bori

Kata!!

Ez már az lenneKépKépKép? Nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen!!!! És köszönöm hogy válaszoltál. Most már igy a végére rájöttem hogy mit is csináltamKép Köszönöm és szoritok.
Neked is Sheila!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pusz
sasha
18+2

Kép
sasha

Lányok!

Végignéztem a képtárat, csodaszépek vagytok valamennyien menyasszonynak, pocakosnak egyaránt. Kár, hogy én nem tudom mutogatni a bálna méreteimet. (Még kész fotóm sincs.)
Köszi a lehetõséget:Bori
Bori

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?