Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

De az nem esett le, hogy esetleg Krisztián is lehet, csak automatikusan a Krisztina ugrott beKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Semmi gond! a név valóban megtévesztő, s Õ alig látszik ki a mikulás sapka alól! Kép
Várj küldök Róla egy képet, így már látni, hogy fiúKép

KépKép
csema

Teljesen egyértelműKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!
Csema,
kellemes szervezést a bulira, nem semmi az 50. házassági évforduló! Mindannyiunknak kívánok legalább ennyit! Kép

Nancsika,
nekünk sincs nagy konyhánk, de mindennek megvan a helye. Minden kis lukat kihasználtunk, ahova lehetett, tettünk polcot vagy valamit, amivel ki lehetett használni. Mivel tetőteresek vagyunk, a konyhabútornak nincsenek felső elemei, hanem csak alsó, de az faltól falig. Gáztűzhely, sarokasztal paddal, mellette a hűtő és meg is telt a konyha! És kicsi konyha előnye, hogy nem kell akkora batár helyiséget takarítani!! Kép Bár nekem néha így is sikerül akkora kupit csinálnom.. Néha úgy néz ki, mint ahová a bomba bevágott! Kép Ha majd egyszer nagyon rend lesz, csinálok egy fotót. Kép

Anita,
mélyen együttérzek a vérvételeddel kapcsolatban.. Kép Sajnos mindenhol ilyen aggasztó a helyzet. Hiába megy korán az ember, valahogy mindig akad jó pár emberke, akit már talán hatkor kidobott az ágy! Kép

Honnan lehet letölteni azt a szalagot?

nadine81

Sziasztok!

Picit rég jelentekeztem,de nagyon sokat kellett tanulnom. Kisbabánk élénk,eleven,akkorákat rúgdos,hogy néha megijeszt vele, de annyira imádom!, a kis férjem szeme pedig csak úgy ragyog ha érzi a kislányát. Tegnap voltunk UH-on:600 gr, BPD:6,4 és a combicsont 4,7. Szóval hosszúlábú kislányunk lesz. Meséltem a dokimnak,hogy kb.2 hete érzem,hogy néha feszítget a hasim. MagneB6 3x2-t kell szednem,eddig 3x1-t szedtem. Nem azért írom le mert bárkit is el szeretnék szomorítani de az orvosom mondta,hogy 8 vetélés volt most szombaton a kórházban az időjárás miatt. Szóval figyelnünk kell a testünkre és pihizni ha azt igényli és minden más várhat egy picit!!

Vigyázzatok magatokra:
Olgo+Heni,24+4

Kép
olgo

Helló csajok.

Az idő reménytelen, de látom, itt a hangulat király. Kép
Ildi, megpróbálok lelkileg felkészülni az ilyen szitukra...Kép Már ha lehet.

Csema, aranyos Krisztián, helyes kölyök. Kép

Nancsi, gratula az asszonyléthez, aztán hajrá mindennel!
Vendég

<font color="119911"> Anita szegényke,
én is együtt érzek veled! De talán már csak 1 vérvétel a szülés előtt. Nekem kettő lesz még szerintem.
Olgo,
igazad van a pihi mindennél fontosabb!!! Gratula a hosszú lábú kiscsajhoz! Szépen növöget.
Nancsi,
jók a képek!!!
Csema,
aranyos a gyerkőc!</font>
angi79

Sziasztok Lányok!

Na felkeltem végre! Mindenkinek Jó Mikulást. Itt még nem járt, majd este jön talán. Viszont idáig hozott nekem olyan hátfájást, hogy ihaj! Biztos elfeküdtem.

Mindenkinek köszi a gratit a sapihoz. Özön szabadidőmben megtanítok rá bárkit, hogyan kell kötni. Két sapka megkötése után elvégre elmehetek tanárnak, nem? Kép

Nancsika!
Gratulálok az esküvőhöz! Eddig nem nagyon mertem, hátha véletlenül meggondolod magad Kép. Ezt csak azért mondom, mert én az utoló percig ezzel húztam a párom.
Én maradtam a lánynevemen, mert úgy gondolom, hogy nekem van saját nevem, és nem kell az övé.
Kitartás a hasmenéshez. Elküldhetnéd nekem, én szívesen fogadnám, én az ellenkező végletnél tartok.

Katicuska!
Kiakadnék egy perc után, ha ilyen csillagos dolgokat kéne csinálnom. Nekem bőven elég a boci, meg malac, meg gabona.

Megyek boltba!

Pussz Mindenkinek!
Délután jövök.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

OlgoKép
Õszintén szólva vasárnap hajnalban mikor úgy görcsöltem, hogy a könnyem hullott bennem is megfordult, hogy ez koraszülés lesz.
A férjem ott toporgott mellettem az összekészített cuccal, hogy menjünk már a kórházba, de én húztam az időt, hát ha jobblesz felszólítással( a végén kicsit tényleg jobb lett, némi + gyógyszer segítségével)
Tuti a front volt, én amúgy is érzékeny vagyok rá.
2 teljes nap kellett ahhoz, hogy egyáltalán ne fájjon a hasam.

KépKép
csema

OlgoKép
Õszintén szólva vasárnap hajnalban mikor úgy görcsöltem, hogy a könnyem hullott bennem is megfordult, hogy ez koraszülés lesz.
A férjem ott toporgott mellettem az összekészített cuccal, hogy menjünk már a kórházba, de én húztam az időt, hát ha jobblesz felszólítással( a végén kicsit tényleg jobb lett, némi + gyógyszer segítségével)
Tuti a front volt, én amúgy is érzékeny vagyok rá.
2 teljes nap kellett ahhoz, hogy egyáltalán ne fájjon a hasam.

KépKép
csema

Na most kétszer küldte el az üzimet.
nagyon lassú most nálam a nett.

KépKép
csema

Csema,
ez nagyon durva... Kép Kiráz a hideg sokszor attól, hogy veletek ilyesmi előfordul. Én nem is tudom mit csinálnék hirtelen, ha rámjönne egy ilyen görcs. Nekem még aprócska sem volt soha, nem hogy nagy! Jézus...

nadine81

Csema,
Tényleg ijesztő érzés. De nagyon örülök,hogy már jobban vagy és a babód még vár!!Megnéztem a táblát,látom te is a Péterfyben fogsz szülni. Az előző babáid is ott szültettek? Nekem még nincs tapasztalatom a kórházzal kapcsolatban,csak azt tudom,hogy eszméletlenül rendes és figyelmes a dokim.

Nicika,
kérlek a +1 kilóm javítsd át +5-re. Gratula a táblához szépen tovább fejlesztetted!!!
Én is küldenék pocifotót szívesen, a kép már rajta van a gépen de nem tudom lekicsinyíteni.

olgo

Kép
olgo

Hát ki is voltam borúlva rendesen! De szerencsére elmúlt csak a férjem közölte öregedett5 évet
Olgo kinél szülsz?

KépKép
csema

Csema,
Igen, ez olyan ijesztő érzés. De nagyon örülök,hogy már jobban vagy és a babód még vár!! Megnéztem a táblát és látom,hogy te is a Péterfyben fogsz szülni.Először választod ezt a kórházat vagy a többi gyerkőcöd is ott született? Nekem még nincs tapasztalatom a kórházzal kapcsolatban,csak azt tudom,hogy a dokim eszméletlenül rendes és figyelmes!

Nicika,
Kérlek a +1 kilóm javítsd majd át +5-re. Köszi szépen. Gratula a táblához, klasszul tovább fejleszgetted!
Tennék fel én is pocifotót,már rajta van a gépen csak nem tudom,hogyan kell lekicsinyíteni.

Olgo

Kép
olgo

OlgoKép
Krisztián született a Péterfyben!
Én a látogatást leszámítva szeretem azt a kórházat!
Rendesek az orvosok, figyelmesek, az osztályon a lányok mindent megtesznek a kismamákért.

KépKép
csema

Csema,
vicces,az enyém is duplázott!!!!
Dr.KIA. Perzsa doki és le a kalappal előtte. És te kinél?

Kép
olgo

Csema,
vicces,az enyém is duplázott!!!!
Dr.KIA. Perzsa doki és le a kalappal előtte. És te kinél?

Kép
olgo

Azt hiszem bekattant a gépem :-D
BOCSI

Kép
olgo

Hááááát... a babanet ma megint vicces kedvében van... lehet, hogy virgácsot kapott a Mikulástól Kép

indianyo

Ismerem a Kiát tudod 7 hetet bennt feküdtem, tényleg nagyon aranyos, közvetlen doki, én nem nála fogok szülni hanem reményeim szerint Dr Rappai Ágnesnél, de ezt nagyon félve írom le sok ok miatt, pl hogy remélem hogy ki is tartok addig, hogy Nála szülhessek, szóval Szófi ne akarjon elöbb megszületni!!!!

KépKép
csema

Sziasztok!
Boldog Mikulást mindenkinek!Kép
Délelőtt már írtam egyszer, de akkor elszálllt, és nem volt kedvem újból bepötyögni az egészet. De nem baj, mert közben voltam terhesgondozáson, így legalább egy-két új adatom is van.
Szóval, a súlyom hát az nő, +6 kg-nál tartok jelenleg. Bár azóta indult növésnek, mióta a pocakom is nő.
Én tegnap voltam terheléses cukorvizsgálaton, 8-ra értem oda, és kb. 30 ember állt előttem. Szerencsére anyukám a kórházban dolgozik, így bejutok mindenhova soron kívül, így nem ez a része volt kellemetlen. Mindenesetre ki lehetett bírni, de azért nem szívesen innám meg mégegyszer azt a löttyöt. Utána csak azért nem lettem rosszul, mert nem tudtam eldönteni, hogy elájuljak, vagy hányjak. Szerencsére az eredmény teljesen jó lett, 5,8 az érték. Viszon a vérképem megint siralmas, rosszabb, mint a múltkor. Már akkor is vérszegény voltam, és akkor kaptam gyógyszer, erre most még rosszabb lett. Holnap megyek a dokimhoz UH-ra, gondolom majd erre is mond valamit. Azért remélem még nem a legdurvább következik.
Nicika, szupi a tábla, nagyon tetszenek az új babaképek. Köszi, hogy beraktad a képeimet!
Nagyon durva az a 8 vetélés, meg a görcsölés is Csema! Régen azt gondoltam, hogy ha megszületik a kisbaba, akkor onnan már mindig aggódik az ember érte, de nagy tévedés volt. Aztán az elején azt gondoltam, hogy túléljük az első 12 hétetet, és már nem lehet baj. Persze nem így van, már a fogantatásától kezdve folyamatosan aggódunk. Legalábbis én.

Andi
24+1

Andi
Kép
zsandi

aha, az előzőleg háromszor elküldött üzim eltűnt, úgyhogy megőpróbálom még egyszer.

Olgo, ha elküldöd nekem a képeidet mélben, én lekicsinyítem és fel is rakom neked ide őket. Tudod, ráérek Kép

Ez a fekvés nem is olyan szörnyű (fő a pozitív hozzáállásKépKépKép ) de a mozgás nélküli lét miatt híztam egy csomót, amióta fekszem... mert ugye az étvágy meg nem csökken Kép

indianyo

Zsandi,
gratula a jó cukoreredményhez Kép, és sajnálom hogy maga a vérkép nem lett olyan jó.. Kép
A lötyihez vittél citromlevet és úgy volt szörnyű, vagy csak úgy natur? Vagy ennek tök mindegy, mindenhogy sz.r?

nadine81

Ja, a haskörfogatom 100 cm. Nekem ezt soha nem méri senki, csak én itthon néha. Bár a körülmények elég spártaiak, mivel nincs centim, így "segíts magadon, az Isten is megsegít" jelszóval jön a madzag, és aztán apa mérőszalagja.

Andi
Kép
zsandi

"A házakban mindenhol kalács illatozzon,
fenyőfák alatt gyertyaláng ragyogjon.
Szívekbe költözzék nyugalom s szeretet,
hozzon a karácsony békét és örömet!"

Ugyan még nem karácsony van, hanem Télapó, de én ezt a versikét írtam a céges képeslapokra és gondoltam megosztom veletek.

Nadine 20+5 Kép

nadine81

Nadine81!
Vittem citromot, és egy felet bele is nyomtam, de mint halottnak a csók. Az édes ízen kívül mást nem nagyon éreztem. Pedig nagy naívan azt gondoltam, hogy majd fini limonádét csinálok belőle. Meg a mennyiséggel is bajom volt. Kb. 3 dl. Mondtam, hogy ennyit nem is bírok meginni egyszerre, azt mondták, nem baj, kétszerre is jó lesz. Ott helyben meg kellett inni. De azért nem olyan gáz ám!

Andi
Kép
zsandi

Zsandi,
akkor én viszek magammal egy egész citromfát! Kép
Jujj, ugye a citrom az fán terem?? Kép

nadine81

Ja, és az nem ciki, hogy ott előkapom a citromot és jól belenyomom? Gondolom láttak már ilyet párszor, de mondjuk ez úgy működik, hogy szólítanak, bemegyek és a kezembe nyomják, hogy: "Meginni!"? Kép És akkor én előkotrom a táskámból a csini kis citromomat és ott helyben belefacsarom? Kép

nadine81

Ja, és az nem ciki, hogy ott előkapom a citromot és jól belenyomom? Gondolom láttak már ilyet párszor, de mondjuk ez úgy működik, hogy szólítanak, bemegyek és a kezembe nyomják, hogy: "Meginni!"? Kép És akkor én előkotrom a táskámból a csini kis citromomat és ott helyben belefacsarom? Kép

nadine81

Tényleg zizi a babanet... És lassú is... Kép

nadine81

Én így tettem! Fontosabbnak tartottam, hogy fincsi üdcsit csináljak, mint hogy mit szólnak, de sajna nem jött be. Kép Egyébként simán megengedik, szerintem más is így csinálja.

Andi
Kép
zsandi

INDIANYÓ,
szuper lenne,köszi!
Most nem otthonról pötyögök, de este átküldöm neked a gépemről. Légyszi írd meg a címed.
Amúgy az én kilóim is azóta szaladtak meg amióta otthon ülök és tanulok. De nem számít majd ha Heni már nem szopik, letornázom a többletet.

Zsandi,
gratula a jó eredményhez. Nekem 2 dl-ben lett oldva,úgy hamarabb lehajtja az ember lánya.

Olgo

Kép
olgo

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Vááá, cukros lötyi.Kép Nekem majd jövő héten, kedden lesz a cukorvizsgálat, de hála az égnek zsömi + tej kombó lesz.Kép
(tényleg bazi lassú most a babanet..Kép)

Pusza!

Nancsika & Alex 25+1</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Nem volt könnyű benneteket visszaolvasniKép De nagyjából sikerült. Tegnap megvettük egymásnak az ajándékokat, végre van szép új telefonomKép

Cukorterhelésre megint nem jutottam el, mert lejárt a beutalómKép Úgy látszik az Isten se akarja hogy elmenjekKép De holnap még egyszer megkisértemKép

Most megyek, ki akarom próbálni a karácsonyi ajándékotKép

Zsu
26+1

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

No de Zsófi! Kép
Karácsony előtt ajándékkal játszani?! Kép
Hát szabad ilyet? Kép
Ejnye-ejnye! Kép

nadine81

Jaj, lányok, egy napi könnyebb és vidámabb ágybanfekvés után elkezdett megint nagyon fájni... és akkor ez a 8 vetélés... nagyon megijedtem. Ne is beszéljünk inkább ilyenekről, jó? Úgy félek.

Olgo: vikofulop@yahoo.com és nagyon szívesen Kép

indianyo

Sziasztok!

Én a cukros löttyöt otthon elkészítettem. Kiváltottam a gyógyszertárban a port, feloldottam 2,5 dl vízben és beletettem egy egész citromot. Egy éjszakát a hűtőben töltött a koktél. A laborban pedig még örültek is, hogy elkészítettem, mert nekik nem kellett bajlódniuk ezzel. Kép És csak azért nem jött ki, mert elég hideg volt. Szóval ajánlom a hűtőt.

Hamarosan indulok a Szent Imrébe, mert a ma esti előadáson a babaápolásról lesz szó. Kép A csecsemősnővérek fogják tartani, ezért remélem, hogy sok hasznos tanácsot tudnak majd adni a szoptatással kapcsolatban is.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Még csak 5 óra, és olyan, mintha éjszaka lenne.
Kép
Vendég

Nadine, hááát már fél éve vártam a telóra, így meg még rosszabb lett volna hogy tudom hogy ott van a polcon, és nem használhatomKép cserébe apa is megkapta az övétKép

Nekünk amúgy is már az a karácsony ahogy a gyerek bontogatja az ajándékotKép annál nincs szebb érzésKép

Zsu
26+1

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Indianyó,
attól, hogy valahol volt 8 sajnálatos vetélés, nem szabad mindig arra gondolni, hogy ha fáj a poci, velünk is tuti megtörténhet! Nyugiííí! Kép Maradj szépen ágyban, gondolj szépre, jóra, szeretteidre, Apára, Dominikre (jujj, remélem jól emlékszem.. Kép) Ha már a poci görcsöl, te ne idegesítsd a lelked. Próbálj megnyugodni és jobb lesz. Szerintem. Kép

nadine81

Eszti,
itt is sötét van Kép, csak mellé még iszonyat hideg, eső és viharos szél. Szóval hord mindent, amit lehet.. Brrr..

Zsófi,
akkor megbocsájtom! Kép

nadine81

Megjöttem!

Olgo! A képeidet ha gondolod küldd el a mail címemre aztán lekicsinyítem és berakom a táblába! Kép pickwicktea@freemail.hu

KépKép
nicika

Mariannka,
ilyet lehet?? Gyógyszertárban? Vény nélkül, vagy arra? Mennyi volt? Előtte érdeklődtél a kórházban, hogy van ilyen?

Nancsika,
mázlista! Kép Tej, zsömi... Kép Mintha csak reggeliznél.. Kép Ez mitől függ? Hogy valakinek ezt kell hamiznia?

nadine81

NadineKép
Jól van, Főnök Kép úgy leszKép

Indiában egyébként nem vacakolnak ezzel a cukros löttel, pontosan két órával a reggeli befejezése után kell levetetni a vért, addig nem is kell ott lenni - az evés előtt nem vesznek vért, úgyis a második a lényeg. Úgy tudom, itthon is vannak helyek, ahol ezt így csinálják.
Azt meg külön felháborítónak tartom, hogy kismamákat váratnak mindenhol - van, amikor már egy-két gyerekkel együtt. A múltkor a II. Szülészeten az andrológiai rendelőben fogadta a doktor a gyereknemzési probléma/impotencia miatt sorakozó apákat és a már "sikeres" kismamákat - felváltva. Annyira sajnáltam őket... arról nem beszélve, milyen rossz kivárni így a sort, legyen az kismama vagy gyerek/normális szexuális élet után vágyakozó férfiés /vagy feleség.... Olyan tapintatlan ország ez Kép

indianyo

Nadin! Itt Sopronban soron kívűl bemehetsz, aztán megcsinálják a lötyit. Én megkérdeztem hogy tehetek e bele citromot, azt mondta nyugodtan készítsem el ahogy gondolom! Aztán 2 óra után újból bemehettem soron kívűl. Hát elég fura volt hogy én ott "koktélozok", a többieket meg a szemem láttára bökködik! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok ráérő Kismamák!

Én egész nap nem jutottam a géphez. Megreggeliztettem a családot, aztán főztem, rendet csináltam, aludtamKép, mentem a suliba a csajsziért. Most játszani kéne velük, de olyan jól elvannak, hát itt ülök.

Annácska, Eszti: Csini a babalakás! A végén lesz hasnagyság verseny?

Scullyx: A barátnőmnél a nagymama beszél csak horvátul a kislányhoz (2 éves). azt vették észre, hogy később kezdett beszélni és egy dologra azt a szót használja, amit könnyebb kimondani. Pl. igen helyet da. Később biztos különválasztja majd. Szerintem jó ötlet a kétnyelvűség, ha anyanyelvű szintű.
Örülök, hogy az UH-n minden rendben volt.

Csema: Sajnállak, hogy mindig izgulnotok kell a görcsök miattKép Azért örülök, hogy írsz mindig!!
Akkor holnap nagy nap lesz a 4D miattKép

Vas: Úgy látszik a lányok nyugodtabban alszanak, Patrícia még nem nyitott ránk, vagy nem vettük észre??KépKép

Zsandi: Sokaknál alacsony a vas, de arra kell gondolni, hogy a baba "szívta ki"Kép. Persze a szüléshez és a szopihoz kell az utánpótlás!

Nancsi: Akkor jól sikerült az esküvőKép Biztos a sok izgulás is kihozhatta belőled a hasmenés-hánykolódást.
Szólj nyugodtan, ha ötlet vagy segítség kell a konyhádhoz, Peti műhelye ott van Dunakeszin.

Maminti: Gratula az egészséges babához és a jó Afp-hez!

Vikó: Mi most az esőben kicsit bezárkóztunk. Szerencsére Dorina feltalálja magát bent is, elég sok játékuk van. Én úgy csinálom, hogy csak néhány van elől pár napig és cserélgetem őket, hogy ne egyszere borítson ki mindent, hanem tudjon örülni az újra elővett játéknak is.

Tünde 30+5

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Szopi - mellszívó: Nekem is AVENT Isis volt, nagyon bevált! Az igény szerinti szoptatás híve vagyok, de nekem nagyon nehezen indult be a tej, szülés utáni 7. napon otthon. Én két mellből szoptattam és az első cicit fejtem le utána. Jól jött az anyatej, mert amikor megjött a mensim (5. hónap), akkor 3 napig alíg volt tejem. Akkor kiolvasztottam és kanállal adtam a tejet.
Soha nem kellett tápszer!

Szelivi: Én eleinte mértem szopi után, de szerintem felesleges!!! Tiszta idegbaj, mert mozog - sír rajta, pontos értéket nem lehet mérni. Észre lehet venni, ha jóllakott. Elég hetente mérni a fejlődés miatt.

Ildi: Bízz magadban, hogy sikerülni fog a szopi!!
Én Patríciát egyáltalán nem tudtam szoptatni 10 éve, azt hittem nincs is tejem. Most meg elhatároztam, hogy ha megnyikkan a baba, akkor cicire rakom és semmi tápszer receptet nem váltok ki. Így is tettem, pedig kirepedt nagyon a cicim és iszonyúan fájt eleinte az egész. Mivel későn indult be a tej, szegény baba eleinte biztos nem lakott jól, bár még nekik pár csepp előtej is elég.
Ragaszkodtam a csak szopihz és 17 hónapig tartottKépKép
Szóval drukkolok majd Neked (is)!!!
Megvetted már a szopis könyvet?

T.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nicika,
elképzelem, ahogy belibegek, kezembe nyomják a poharat, kutakodok a táskámban, elővarázsolom a citromomat (amit gondolom már otthon kettévágtam, becsomagoltam, mert nem ott fogom felvágni a kiskésemmel.. Kép) belefacsarom és kikeverem az itókát a magam ízlésére! Kép Kép És tényleg, a többiek meg ott szenvednek.. Cikis.. Kép De ez van, ezt kell szeretni.. Kép

nadine81

Na jól van, kisírtam magam a kisbabákon, elmúlt. Persze, hgoy ezekről a dolgokról is fontos beszélni...

Ez itt egy hangos rajzfilm, most kaptam Kép

http://uploads.ungrounded.net/172000/172844_pencil.swf

Inkább nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek való, lehet, hogy egy-egy részen érzékenyebb kicsik megijednének.. viszont nagyon aranyos Kép

Szép estét mindenkinek! Asszem csinálok amgamnak egy kis búfelejtő tejbegrízt Kép

indianyo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?