<font color="ff0000"><font face="Tahoma">Szasztok Mamik!
Bódog mikit mindenkinek!
De óvatosan a csokikával!
Kissé megint eltűntem...
Szombaton voltunk Dunakeszin, megnéztük a lakáskánkat, remélem össze is jön.
Hát csajok, lesz egy picsányi konyhám, de apa lelkesen tervezgeti a konyhabútort, h milyen legyen, variálgatja, h minél jobb legyen. Olyan kis édes. Aztán ugye este jól összeházasodtunk.
A szüleinél volt vacsi, és mit mondjak, nagyon kira volt. Annyit röhögtünk, h valami iszonyat.
Képeket még nem bírok feltenni, mert lusta dög vagyok megcsinálni hozzá az oldalt, meg a sógornőm fotózott a mi gépünkkel, és hát nincs egy értelmes kép sem. Majd az anyuék képei remélem jobbak lettek.
Meg anyóséké is.
Vasárnap, meg a Bratyómékhoz mentünk ebédelni.
Nagyon fura, h férjnél vagyok, és nem bírom megszokni az új nevemet.
Folyamatosan a lánynevemen mutatkozok be.
Tegnap reggel megint a Jánosba kezdtem a laborba, mert még most is küzdök a CRP szintemmel. A mostani még űbereli a többit.
19 lett, és a süllyedésem is valami 38…
lett. Aztán haza jöttem, és rám tört valami. Reggeli után futottam a rönyire, és ment a hasam.
Aztán elindultam újpestre a jegyzőhöz, a szocpolt elintézni, de balek módon nem néztem, mikor van ügyfélfogadás. 14-től volt, de én ott fékeztem már délben. Jól elmentem anyósomhoz, mert ők is újpesten laknak. Nah, addigra teljesen kész lettem. Nagyon fájt a gyomrom, és nyomtam egy kis szódabikarbónát. Nah attól meg olyat hánytam, h teljesen lelkibeteg lettem.
Utána lefeküdtem jól, és fél 4-ig húztam a lóbőrt. Hírtelen elrohantam, h most már tényleg megyek vissza a jegyzőhöz a szocpol miatt, de ahogy leértem az autóhoz, futottam is vissza anyóshoz, mert megint elindult a pocakom. Aztán már nem mertem elindulni.
Féltem, h össze-vissza f... magam.
Még a páromért sem mertem elmenni a melóhelyére. Próbáltam magamba életet lehelni, egy kis keksszel és teával. Aztán após ment el végül a páromért, és utána már jobban lettem, és együtt mentünk a jegyzőhöz. Ott majdnem össze estem, mert nem igazán volt bent levegő. De sikerült elintézni mindent, aztán el is mentünk az Otthoncentrumhoz, és leadtuk jól a papírkáinkat. Hiteles csajom annyit mondott, h valszeg a fa alá kapunk egy szép kis igent.
Abban tudtok nekem segíteni, h TB kártyát, meg Adókártyát hogyan kell lecserélni a névváltozásom miatt? Gőzöm sincs hova kell ezekkel menni.
Jah, és holnap megyünk megint 4D-re.
Megint ránk tört, h látni akarjuk a kisfiúnkat.
Pusza!
Nancsika & Alex 25+1</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>