Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

<font color="119911"> Eszti,
ez aztán a babaház! Milyen sokat nőtt! Nagyon kis helyes! Kép
Küldöm hozzád is a Mikulást! Kép
Vas,
de aranyos a kisfiad! Kép Várjuk a storyt!
Scullyx,
én olvastam már erről a témáról. Azt gondolom, hogy mivel nem vagyok anyanyelvű német, ezért csak mondókákat, dalokat és egy-két dolgot szeretnék majd megtanítani Lidinek. A nyelv dallamát, ritmuást tanulja meg és tetszen neki. Nálatok hogy lesz?</font>
angi79

Szia Scullyx!

Klassz, hogy megnyugodtál a babó szíve miatt Kép

Asszem kétnyelvűségről sokat tudnék mesélni - bár mi 3 nyelvűek vagyunk apával, mert angolul mindketten megközelítőleg anyanyelvi szinten beszélünk és ráadásul apának egy icike-picike ackentusa sincs, így egymás között ez a kommunikáció nyelve, de a gyereket én magyarul fogom nevelni, és szeretném, ha ő se lenne lusta, én a saját anyanyelvén szólna hozzájuk (no ez utóbbi még egy kicsit kérdéses, apák tudnak nagyon lusták lenni). Sajnos van jó sok rosz tapasztalatom arról, ha valaki a kevésbé kényelmetlen megoldást választja és egy tanult nyelven beszél a gyerekekhez... Az is fontos egyébként, hgoy milyen nyelvi környezetben éltek. Mesélj Kép

indianyo

Sziasztok!

Itt is járt a Mikulás Kép Nálunk nem evett, viszont elvitte a rajzot, amit Balu a cipőjére tett neki Kép

Scullyx: én nem így nevelem őket, csak olvasgattam a témában. Viszont szerintem van a babaneten kétnyelvű topic. Valamelyikőtöknek nem a magyar az anyanyelve?
Kicsit több magzatvízről anno Zsomával megtudtam (vele kicsit több volt), hogy az esetek 70%-ában utólag sem tudják, mitől volt több.

Eszti: nem semmi a pocakod Kép

Viko: a legeslegjobb a termelésre a minél több szopi. És ez igaz már az első napokra is. Viszont, ha valakinél szervi vagy hormonális okokból nincs tej (pl mert nincsenek tejmirigyei),akkor hiába is fej napi 24 órában. Időszakosan segíthet, bár én az igény szerinti szopira esküszöm.

cory 25+5

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Nálunk is járt már a Mikulás. Apának virgácsot is hozottKép

Szelivi!
Nagyon ügyes vagy! Egyszer majd, ha sok idöm lesz (talán nagyanyó koromban) én is szeretnék megtanulni kötni!

Tegnap voltam genetikai uh-n, és az AFP-s leletet is megkaptam. Most nincs nálam, de minden a legnagyobb rendben van, szerencséreKép Végignéztük Babó minden porcikáját (kivéve természetesen a kisfiú vagy kislány voltátKép) Olyan édes volt! Azt is láttam, ahogy forgatta a szemgolyóit!Kép Éppen az esti tornáját végezte, mert volt, hogy egy kupacban volt az összes keze-lába-fejeKép

Maminti
21+2

Kép
Kép
maminti81

Apu félig német, félig magyar, így kerültem már nagyon korán a nyelv közelébe, de sajnos ő a lusták közé tartozott és nem beszélt velünk konzekvensen németül. Később néhány évig kint éltem Németországban, utána mikor hazajöttem elvégeztem a német szakot egy tolmács és fordítóképzőt, azóta is tanárként és tolmácsként dolgozom. Már több éve felmerült bennem, hogy ezt a nyelvtudást tovább kellene adnom a gyermekeimnek, de vannak félelmeim is ez ügyben. Kint élő ismerőseim is csak biztatnak, hogy ezt nem szabad nem megtenni. Lehet, hogy csak lustaságból habozok, hogy túl nagy erőfeszítésbe kerül majd, nem tudom. De pont ez a lustaság az, amiért apámra is neheztelek, így ez nem uralkodhat el rajtam Kép
Sok emberről hallottam, akik szinte anyanyelvi szinten beszélnek egy másik nyelvet és ezt át is adják a gyerekeiknek. Szivesen kérnék tanácsot, de nem nagyon ismerek ilyeneket közelről sajnos.

Scullyx
27+1

KépKép
KépKép
scullyx

Scullyx: én Vekerdytől olvastam erről cikkeket. Õ valami olyasmit mond, hogy ha egyszer is magadban el kell gondolkoznod,hogy ezt hogy is mondanád az adott nyelven, akkor már nem az igazi. Mert nemcsak a beszédet tanítod így, hanem a gondolkodást is hozzá.

cory
Budapest

vas

Cory
Én is olvastam nála erről. Ilyen problémám szerencsére nincsen. Viszont a gyerekdalokkal és versekkel hadilábon állok. (Bár magyarul is Kép )

KépKép
KépKép
scullyx

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">Szasztok Mamik! Kép

Bódog mikit mindenkinek! Kép De óvatosan a csokikával! Kép

Kép

Kissé megint eltűntem...
Szombaton voltunk Dunakeszin, megnéztük a lakáskánkat, remélem össze is jön.Kép Hát csajok, lesz egy picsányi konyhám, de apa lelkesen tervezgeti a konyhabútort, h milyen legyen, variálgatja, h minél jobb legyen. Olyan kis édes. Aztán ugye este jól összeházasodtunk.Kép A szüleinél volt vacsi, és mit mondjak, nagyon kira volt. Annyit röhögtünk, h valami iszonyat.Kép Képeket még nem bírok feltenni, mert lusta dög vagyok megcsinálni hozzá az oldalt, meg a sógornőm fotózott a mi gépünkkel, és hát nincs egy értelmes kép sem. Majd az anyuék képei remélem jobbak lettek.Kép Meg anyóséké is.Kép Vasárnap, meg a Bratyómékhoz mentünk ebédelni.KépNagyon fura, h férjnél vagyok, és nem bírom megszokni az új nevemet.Kép Folyamatosan a lánynevemen mutatkozok be.Kép
Tegnap reggel megint a Jánosba kezdtem a laborba, mert még most is küzdök a CRP szintemmel. A mostani még űbereli a többit.Kép 19 lett, és a süllyedésem is valami 38…Kép lett. Aztán haza jöttem, és rám tört valami. Reggeli után futottam a rönyire, és ment a hasam.Kép Aztán elindultam újpestre a jegyzőhöz, a szocpolt elintézni, de balek módon nem néztem, mikor van ügyfélfogadás. 14-től volt, de én ott fékeztem már délben. Jól elmentem anyósomhoz, mert ők is újpesten laknak. Nah, addigra teljesen kész lettem. Nagyon fájt a gyomrom, és nyomtam egy kis szódabikarbónát. Nah attól meg olyat hánytam, h teljesen lelkibeteg lettem.Kép Utána lefeküdtem jól, és fél 4-ig húztam a lóbőrt. Hírtelen elrohantam, h most már tényleg megyek vissza a jegyzőhöz a szocpol miatt, de ahogy leértem az autóhoz, futottam is vissza anyóshoz, mert megint elindult a pocakom. Aztán már nem mertem elindulni. Kép Féltem, h össze-vissza f... magam.Kép Még a páromért sem mertem elmenni a melóhelyére. Próbáltam magamba életet lehelni, egy kis keksszel és teával. Aztán após ment el végül a páromért, és utána már jobban lettem, és együtt mentünk a jegyzőhöz. Ott majdnem össze estem, mert nem igazán volt bent levegő. De sikerült elintézni mindent, aztán el is mentünk az Otthoncentrumhoz, és leadtuk jól a papírkáinkat. Hiteles csajom annyit mondott, h valszeg a fa alá kapunk egy szép kis igent.Kép
Abban tudtok nekem segíteni, h TB kártyát, meg Adókártyát hogyan kell lecserélni a névváltozásom miatt? Gőzöm sincs hova kell ezekkel menni.Kép
Jah, és holnap megyünk megint 4D-re.Kép Megint ránk tört, h látni akarjuk a kisfiúnkat.Kép

Pusza!

Nancsika & Alex 25+1</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Nancsika,

TB kártyát az Árpád hídnál a Teve utca legelején (Rendőrség mellett) tudod lecserélni. Ha bemész a biztonsági őr megkérdezi, hogy mit szeretnél, ad hozzá egy papírt, amit ki kell töltened és egy sorszámot. Sokan szoktak lenni, de ha sorrakerülsz, 1 perc az egész. Nekem még aházassági anyakönyvit sem kérték el.
Egyébként a babáét is itt kell majd intézni.

Az adókártyát a lakóhelyedhez illetékes Apeh-nél tudod elintézni, ki kell tölteni hozzá egy papírt, beveszik a régit és postán küldik az újat 1-2 héten belül.

Scullyx
27+1

KépKép
KépKép
scullyx

Scullyx: tuti lehet kapni németül is ilyesmi könyveket. Magyarul pl sok mondókás, dalos könyv van. Vagy neki kell esni a netnek Kép

cory
Budapest

Scullyx, Én Vekerdy-tanítvány vagyok, úgyhogy csak megerősíteni tudom, amit ő mond: nem hiteles a tanult nyelv, még ha megközelítően anyanyelvi szint is. A gyerek utánzással tanulja az anyanyelvet - ezzel együtt a gondolkodást is, így a "tanított" nyelv, kezdődjön bár tanítása kisgyermekkorban is, sajnos nem válik anyanyelvvé. Pontosan azért nem, emrt tanított és nem belülről jövő, természetes dolog. Arról nem beszélve, hogy sajnos az ilyen gyerekek nagy többsége nyelvtani, és így logikai és matematikai problémákkal küzd nagyon sok esetben, mert a gondolkodás helyett a tanítást kapta és míg a logika természetesen következne a nyelvből, ez a rész pont kimarad majd nála. Lehet, hgoy ezt most túl bonyolultan sikerült megfogalmaznom, remélem, valami érthető belőle... Én nyelvtanárként nem fogom a gyereket angolul tanítani, és beszélni hozzá sem szeretnék így... a nyelvtanulás időszaka egyébként is 6-7 éves korban kezdődik - ideális esetben. Mondjuk nálad egy picit más a helyzet, apukád révén azért másféle környezetben nevelődtél, de...
Úgyis meglátod majd, mi jön magától értetődően Kép

indianyo

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">Köszi, köszi, köszi!!!!
És ezeknek van valami határideje? Személyit, lakcímkártyát, jogsit megpróbálom csütörtökön elintézni itt, ha nem megy, akkor haza kell utazzak Debrecenbe, és ott. Viszont, ha itt el tudom intézni a szeméylyit, miazmást, akkor majd valamikor kari előtt megyünk haza. Addig ráér az adókártya?

Pusza!

<font color="ff0000">
(\__/)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Cory, az ajándék a Téapónak is aranyosKép
Nem is kell mindenhol ennie, még elhízik szegényKép

Maminti, grat. az egészséges kis bébihezKép

Scullyx, sajnos ehhez a témához nem tudok hozzászólniKép

Szóval egy gyors helyzetjelentés a tegnap estérőlKép
Elaltattam a kölköket(Levente nem aludt még el), aztán bebújtam apuci mellé, aki már aludt, de most felébresztettem, és megtörtént aminek meg kellett történnie.Kép
Kis Natasa nem zavart beKép
De aztán egyszercsak megjelent Levente érdekes kérdésekkel:
-mit csináltok?
-miért mondtátok azt hogy "aú", meg "á"?
-miért nevetgéltek a takaró alatt?
-itt van valakinek a pulcsija a földönKépKépKépKépKép

Ebben a pillanatban Olivér is felébredt, és vissza kellett hozzá mennem.Levente is jött velem, és csak folytatta tovább, hogy min nevetgéltünk.
Mondom beszélgettünk, meg röhögcséltünk.
-és kin nevettetek??????

Aztán leráztam szegényt, hogy csönd legyen, Olivér hadd aludjonKép
És elnyugodott ő is
Kép

Szóval ennyi történtKép
Első babás mamikák tessék felkészülni az ilyen esetekreKépKépKépKép

Ildikó
Kép
vas

Nancsika! Éljenek a férjes asszonyok Kép Egy kis hasmenés nem árt néha - persze, ha iszol eleget hozzá Kép

indianyo

Nancsika,

bőven ráér. Én tavaly júliusban házasodtam és most szeptemberben jutottam el az Apeh-hoz. A személyit csak a lakhelyed okmányirodájában tudod intézni. Oda kell a házassági anyakönyvi és azt hiszem a születési is kellett.

KépKép
KépKép
scullyx

Livi! Jó lett a sapi! Tényleg sorozatgyárthatnád!

Annácska! Nagyon szépen nől a pocid!

Eszti! A te pocid is hatalmas!

Nancsi! Kedves Asszonyom remélem most már azért jól tetszik lenni! Gratula az esküvőhöz! És sok sikert a 4d-hez! Kép

Ja és lányok! Nálunk is megjött a Télapó! Kép

KépKép
nicika

<font color="119911"> Vas,
ez egy jó történet! Kép
Nancsi,
szegény, jól megjártad! Jobb már? Vírus lehetett? Lehet, hogy kicsi a konyha, de a Tiétek lesz és ez a fontos! Gratula még egyszer az eskihez! Azért várjuk ám a képeket!
Ja és megy a drukk a hitelhez! Jó mozizást!

Nici,
a Te lányod nem volt tegnap különösen aktív? Mert az enyém annyit mozgott, feszítette a pocim, hogy néha fájt is... És most már a bordáimat is megtalálta.</font> Kép
angi79

Szép jó reggelt Mindenkinek Kép
Indi Kép
Köszi a pocidicséretet Kép Hajtani muszály, de azért majd pihenek is Kép

Angi Kép
Neked is köszi, tényleg sokat nőtt 3 hét alatt Kép

Eszti Kép
Hatalmas a pocakod Kép Nem csodálom, hogy a pici fiad is vesegített a pakolásba Kép

Ildi Kép
Édes lehett Levente Kép
Nálunk a lányom alig merte kinyitni a szemét reggel Kép Tényleg virgácsot hozott a Mikulás?
Tetszik az újabb apás story Kép Ennél már csak nehezebb lesz, ahogy nőnek a gyerkőcök Kép

Maminti Kép
Gratula a jó eredményekhez Kép
Apa ilyen rossz volt az évben? Kép

Nancsi Kép
Hatalmas gratula az esküvőhöz KépKépKép A nevedet meg majd csak megszokod Kép
Jobbulást, tudom milyen pocsék érzés, néhány hete én is átmentem egy ilyenen Kép Főtt krumpli, keksz, tea, reszelt répa és semmi más. Kitartás Kép
Drukk a 4D-hez, azán szép fotókat hozzál ám Kép

Nici Kép
Köszönöm, mindjárt neked is elküldöm mailen, remélem megkapod Kép

Annácska 23+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Az adókártyám nekem még mindig nincs meg.
Szeptmberben igényeltem 1 hónap múlva telefonáltam, hogy hol van, és mondták, hohy megsemmisítették, mert visszament a levél, hogy ismeretlen címzett....
Beszéltem a kézbesítővel, nem értette.
Újra meg kellett igényelni, ha most sem kapom meg legközelebb már fizetős.
És a lakáskölcsön miatt újévig meg kell kapnom.

Nagyon cuki minden Miki bácsi, amit felraktatok!

Mi most nem tudunk venni senkinek semmit mert minden pénzünk rámegy a foglalóra meg az ügyvédre.
Saját készítésű ajándéka nincs időm, majd összeszedek néhány apróságot és azt adjuk...
Biztos megértik, hogy mi van. A babára is csak mi költünk, önmagában a lakás nélkül is nagy kiadás.

Csillagaim:
tegnap puzzle-öztem, mert a * halmaz csak 7 részben fért bele annak idején a távcsőbe.
Most össze kellett rakni, hogy melyik rész hova megy. Peti bevállalta, hogy segít, de 3 perc után feladta. fekete alapon fehér foltok... jojózott a szemem. És azt is fel kellett írni melyik csillagok szerepelnek több felvételen is, hogy nehogy 2szer szerepeljen a dolgozatban.
Ma meg kéne csinálnom vagy 200 ábrát, a fényességi görbékből lehet megtalálni a változókat (aminek nem változik a fénye az ugye nem görbe, hanem kb. egyenes) Ha pl. meglátok vmi szinusz szerűséget az változó fényű csillag.
Na itt untatlak titeket...
Inkább nekiállok!

Köszönöm mindenkinek a laksádrukkot.

És gratula az esküvőhöz, örülök, hogy jó hangulatban telt, nekem főleg a rohangászás ragadt meg az enyémről...
katicuska

<font color="119911"> Nici,
most néztem a táblát és abban egy nappal kevesebb vagyok. Kijavítanád majd? Nem sürgős!</font> Kép
angi79

Angi! Az én lányom előző este alkotott hihetetlen nagyot és kellemetlent! Kép Most este teljesen nyugi volt! Kép Ja és nekem még közel sem találta meg a bordáimat!

KépKép
nicika

<!--attachment: lightA5-308116.unk*attachment_icon.gif*application/postscript*121.1**lightA5%2eps --><center><pre>
Kép
lightA5.ps (121.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
Próbálok feltenni ábrát...
katicuska

Angi! Akkor ma nem 30+3?

KépKép
nicika

Na, ha ráklikkeltek meg lehet nézni, ilyeneket csinálok. Vízszintesen az észlelés időpontja, függőlegesen a csillag fényessége.
Látszik néhánynál, hogy csökken, fefele hajlik a görbe, és van 1-2 ami meg hullámzik. ezekkel érdemes később foglalkozni.
katicuska

Sziasztok!

Vas: nagyon édes ez a történet. És ahogy leírtad, elég jól reagáltatok a dologra. Kép El tudom képzelni az értetlenséget Leventén...

Nancsika: én a mai napig nagyon gyakran a lánynevemen mutatkozok be. Olyan nehéz megszokni az újat. Meg hát mindenki a régin ismer. Kép De nem reménytelen.

Többnyelvűség: egyik ismerősömnél a lány magyar, a fiú olasz, a közös nyelvük az angol. A gyerekekhez az anya magyarul, az apa olaszul beszél, viszont amikor mindenki együtt van, akkor az angolt használják. Mindennek az eredménye az lett, hogy a négyéves gyerekük mindhárom nyelvet megérti, viszont amikor válaszolni kellene, akkor mixeli a nyelveket. Komoly zavar van a drága kis fejében. Kép

Mariann
28+2

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Kép

Annácska 23+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

http://web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm

Új babaképecskék kerültek a táblába! Kép

KépKép
nicika

Katicuska Kép
Ezt neked küldöm Kép Remélem feldob a nagy munka közben Kép
Kép

Annácska 23+1

annácska

VasKép
Megsirattál és megnevettettél a képeslapokkal.
Még most is potyog a könnyem
Jó reggelt mindenkinek, mindjárt beleolvasok abba amit írtatok
Üdv: Csema

KépKép
csema

<font color="119911"> Nici,
30+4 ma, eggyel kevesebb, mint Tündének.</font> Kép
angi79

Kellemes Télapós napot Mindenkinek!
Kép

Nálun is volt a Télapó bácsi! Miután este Kép Apa elment dolgozni, beletettem a papucsába az ajándékot egy kicsi szerelmetes Kép levélkével, hogy milyen nagyon várom reggel és hogy ha picicvel előbb ébredek, mint reggel hat, akkor átmászok az ágyban az ő oldalára és azt melegítem, amíg ő meg nem érkezik, és utána még együtt alukálunk picit. Kép Sikerült felébrednem!
Aztán mikor már délelőtt kidobott az ágy és lementem anyuékhoz, láttam, hogy az én cipőcskémben is van aji! Kép
Nálunk így telt a Mikulás-reggel. Kép

Annácska és Eszti,
nagyon szép és nagyon nagy és nagyon kerek pocitok van! Tök jó! Kép

Szelivi,
egyszer majd csak lemennek azok a kilók, addig pedig az a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben! Kép
És nagyon szép lett a sapi!

Ildi,
hát izgi lehetett.. Kép Képzeld el, amikor majd már hárman állnak ott sorban az ajtó előtt és kérdezik, hogy mi újság.. Kép
És ezek a Mikulások!!!! Én tavaly kaptam valakitől ezeket mailben, azóta sajnos kitöröltem, és most már jó pár hete hajtom, hogy hol lehetne megtalálni!! Már vagy negyed órája itt szól, csilingel, kopog, énekel folyamatosan mellettem.. Kép Tök jóóó!!

Scullyx,
én nem tudok hozzászólni sajnos a témához, de ahogy láttam már kaptál jótanácsokat ez ügyben! Kép

Maminti,
szuper, hogy rendben van minden! Kép

Nancsika,
akkor még egyszer hatalmas gratula az asszony-léthez Kép és sok-sok boldogságot nektek!
Sajnálom, hogy összeveszett valami a gyomrodban, remélem most már minden OK!
És mi az a CRP?

További kellemes napot mindenkinek, délután melóhelyről a RENGETEG Kép meló közepette még jelentkezek!

Nadine 20+5 Kép

nadine81

Annácska!
Köszi!!!
Megcsináltam 20 ábrát!!
katicuska

Mindenkinek gyönyörűséges a pocijaKép Kép
NancsikaKép
Kicsit kalandos volt a tegnapi napod!Kép Kép
Boldog mikulás napot mindnkinek!!!!Kép
Hétvégén nem voltam mert nagyon szarul voltam, gondolom adtak a frontok....
Most megvagyok, holnapra tartalékolom az erőm mert holnap du megyünk a 4D uhura
puszi

KépKép
csema

Vas Ildikó!
Azt hiszem, a mai történeted után a legzordabb szív is hatalmasat kacagna Kép VAlószínűleg előre kell gyártani a magyarázatokat iylen esetekre Kép

Akkor itt küldök egy kis vidámságot:

http://www.churches.com/humor/cute13.html

indianyo

VikóKép
Nagyon édesek a képek!
Nálunk is járt tegnap este a télapó,majd teszek fel képet.
Most nagy szervezésben vagyok, mert anyósoménak hétvégén lesz az 50. házassági évfordulójuk,és meglepetés partit szervezünk Nekik:
Elötte való nap lesz 13 órakor Gödöllőn Kitti utolsó rg versenye (csapat), amire szeretnék elmenni, s a Gödöllő környéki lányoknak üzenem, ha van kedvetek ugorjatok be és talizhatunk.
A Hajós Alfréd ált isk.tornatermében lesz!

KépKép
csema

Lányok! Akkor én indulok is az orvoshoz! Utána pedig meglátogatom a nagymamám! Majd jövök! Addig is jók legyetek!

Csema! Örülök hogy jobban vagy! Kép

KépKép
nicika

Köszi Nici én is Kép

KépKép
csema

Kép
A kép nem tökéletes, de a lényeg látszik!
Kriszi, mint mikulás, tej és süti helyett pizzát majszol és a hátán a "Zsákja"
:o Kép Kép

KépKép
csema

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Köszike az infókat. Akkor nem aggódok, h mikor lesznek meg a kártyácskáim.Kép
Ildikó!
Mókás történet. Kép Fúúú, én egyszer a szüleimre nyitottam rá otthon, amikor dizsiből haza értem hajnalban. Volt vagy 3-4 óra, és ment a TV-jük. Gondoltam kikapcsolom, benyitottam, és hopp.Kép
Mi van a babakocsis cuccal? Olivének nem fázik a kis lábikója?

Köszönöm mindenkinek a gartokat az esküvőnkhöz.Kép Arik vagytok! Kép

Közben hívtam a nőgyogyimat megint, mert reggel nem tudtam vele beszélni, csak az asszisztensével. Annyit mondott, h a szemicilintől ment a hasam, mert kicsit megbolygatja a bélflórát. Egyek szenet, és jó lesz. De ma még nem kellett mennem, és már 2 pirítóson is túl vagyok.Kép Estére lehet még a töltött káposztát is bevállalom.Kép

Niki!
Köszike, már sokkal jobban vagyok. Köszi, köszi! Kép

Angi!
Gőzöm sincs mi lehetett, és remélem már el is múlt.Kép
Konyha meg persze jó lesz. Akkora, amekkora, örülök neki így is.Kép Köszike, képeket pedig hamarosan kapjátok!

Annácska!
Köszi, köszi.Kép
A 4D-s képeket meg egyből hozom.Kép

Katicuska!
Sok-sok drukk nektek is! Remélem, hamar meglesz a lakás nektek is! Kép A csillagocskáidhoz is drukkolok.Kép Én örülök, ha a Göncöl szekeret megismerem.Kép

Nadine!
Köszike a gratot.Kép
CRP. Fogalmam sincs.Kép Baci. Nem jó, ha van sok, mert koraszülést okoz.Kép De amíg jól vagyok, és nem fájok, addig nincs pánik.Kép

Csema!
Drukk nektek is a 4D-hez! Kérünk ám majd képeket! Kép

Kaptok egy pár cuki képet:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Pusza!

<font color="ff0000">
(\__/)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Nancsi, délután megyek be Pestre.
Otthon vagy?????
majd hívlak Kép

ildikü
vas

Ildikó akart lenniKép

Majd a többieknek reagálok este, vagy holnap(most már lassan készülünk)
Kép
vas

<font color="ff0000"><font face="tahoma">Ildikó! Igen! Hívj! Lefutok vele.Kép

Pusza!

Nancs</font></font>

Kép

Kép
nancsika

Nancsika Kép
Ez aztán a felhozatal Kép

lldi Kép
Csak óvatosan! Ne száguldozz úgy mint a Mikulás Kép

Annácska 23+1

annácska

Oké, Nancsi, kösziKépKép

Annácska, nyugi nem én vezetekKép

ildikó
vas

Felraktam a babaruha képeket az albumomba.
Ezeket kaptam, ki még nem mostam őket, azt majd ha lesz baba bútorom akkor fogom különben is ráér még.
http://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=7857
Most megyek pihi!
Pusszancs:
Csema 26+3

KépKép
csema

Szép jó napot Mindenkinek!

Én nem túl rég értem haza a vérvételről..Kép Tegnap nem mentem, mert lusta voltam, na ma jól visszakaptam! Borzalmas, mennyire nem haladt a sor, közben meg már jöttek vissza a terheléses cukor második körére is a mamik, akik soron kívül bemehettek.... Kész voltam! Jó, eleve korábban kellett volna mennem, de annyi semmi empátia nincs a nővérkékben. Majszolják szegény éhes kismamák előtt a túró rudit, isszák a colát meg a sok vackot és persze üldögélnek. A 29.hétben lévő kismama meg álldogáljon majd egy óra hosszat, mert ők bent nevetgélnek...
Kép Amúgy túléltem, sőt nem is fájt, mert közben Botondka rúgott akkorát a bordáim közé, hogy azt inkább éreztemKép
ÉN nem tudom, tegnap délután nem lehet leállítani a gyerkőcöt, folyamatos pörgésben van. Apa csak nézett reggel, szinte ugrált odabent, és vitte hol jobbra, hol balra ki a pocitKépKépKép Zabálni való, imádom!Kép
Közben összefutottunk a doktorbácsinkkal is, aki tök jó fej volt! Megörült nekünk, megdicsérte a pocit...Kép

Na, kicsit elragadtattam magam, de most jöjjenek a reagálások...Kép

Anita

KépKép

(már úgyis olyan rég csatoltam szalagot)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Tehát, nagyon boldog Mikulást kívánok mindenkinek!

Már nálunk is járt a Mikulás! Most nagyon hamar ideért, mert ugye nincs hó, a rénszarvasok repülőként reptették ide, és már tegnap késő este ideért! Küldtem tovább felétek, így Eszti vélhetőleg hozzátok is megérkezik hamarosanKép

Nagyon édesek a képek, amiket felraktatok!

Annácska! Nagyon csini vagy, tényleg sokat nőtt a pocid 3 hét alatt!Kép Tegnap amúgy nem én küldtem képet,hanem Mariann, de azért köszönöm a dics-dicstKép

Eszti: Azta mekkor nagy a pocakod! Nagyon sokat nőtt megint! Hááát, szerintem nem lesz vmi aprócska termet Bencus, ha így folytatjaKép

Ildi: pikáns storyKép Valóban nem árt felkészülni érdekes szituácikóraKép

Csema: nagyon édes a lánykád! Örülök,hogy megint jobban vagy picit! Szerintem is a frontok játszhatnak be! Tegnap óta nekem is eléggé feszül megint a hasam... Drukk a 4D-hez,hozzál képet majd a kis Szófikáról!

Nancsi: mégegyszer sok boldogságot nektek! Egy hónapon belül még egy igen, állat lenne - drukk! Jó mozizást, várjuk a képeket!

Óóó, nagy lelkesedésemben elfelejtettem, kinek mit akartam még írni! Bocsesz! Még majd menet közben eszembejut!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

AnitaKép
Köszönöm, de Õ kisfiú Kriszi, de Krisztián!
Kép Kép Kép Kép

KépKép
csema

Jaj, Csema ne haragudj!KépKépKép Amúgy az a poén, hogy nézegettem is a képet,hogy sztem vmi nem stimmel... Hát a név...Kép Mégegyszer: bocsika!!!

Lehet, nem is írok ma már! A pocifájás elveszi az eszem! Lőjjetek leKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?