Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Eszter,
anyuról én is mesélhetnék.. Kép Anyósom hozzá képest tündér. Na jó, ezt most nem úgy kell érteni, hogy anyu egy banya, de néha nagyon fel tud húzni az okosságaival. Tudom, hogy csak jót akarnak ilyenkor az anyuk, anyósok, de ha már többször mondom, hogy nem biztos, hogy szükség van ekkora nagyságú aggódásra, stb, akkor sem hagyja ám abba! Kép Á, dehogy! Kép Következő nap folytatódik ugyanott. Kép

nadine81

Ezt még nem is mutattam! Ezt 2002-ben rajzoltam fa lapra és le lett fújva lakkal. Abban az évben anyu ezt kapta karácsonyra! Kép

Kép

KépKép
nicika

Indi! Én a 20. héttől 1 cm-re nyitva vagyok. Csak a külső méhszáj, tehát 3100-as! Az óta nem tudom változott e mert sajnos a doki nem nézte meg!

KépKép
nicika

Ja, és mi ezt néztük ki (bár még abszolút nem tuti a dolog, és a kocsi színe sem):
Kép
Kép
Kép
A kiságy később gyerekággyá alakítható.

nadine81

Nicika,
gyönyörű az a tigriske! Kép

nadine81

Anya téma: hát én is mondhatom azt hogy piszok jó anyós(jelölt)t fogtam ki! Nagyon jóban vagyunk. Anyummal viszont vannak kisebb-nagyobb gondok. Az unoka témát még nem igazán fogta fel szerintem, pedig elős unoka. Csak ő olyan fiatalos tipus. Például szerintem förtelem, de rózsaszin meg pink ruhákban jár, pedig aztán nem mai csirke!

KépKép
nicika

Nadine! Én is néztem azt a te féle Mikrus kocsit, de én már azonnal ki is zártam, mert nem állítható a tolókar magassága. Amúgy nekem is tetszik, ez a mogyoró szín sem rossz, bár ha van más színben azt mindenképpen érdemes megkukkolni! A kiságy is csodaszép, de szerencsére nekünk erre már nincs gondunk, mert párom tesójáéktó megörököltünk egy csodaszép hófehér baldahinos kiságyat! Kép

KépKép
nicika

A kocsi színe tulajdonképpen még el is menne, mert legényt és lánykát is lehetne benne húzni-vonni! Kép Pl. ha nem mutatja a Drága a szülés napjáig.. Kép

nadine81

Nicika,
írtad valamikor, hogy miért fontos a tolókar magassága, jól emlékszem, hogy a te magasságod miatt? Mert én sem vagyok óriás, de csak fölérem?! Kép

nadine81

Ebben teljesen igazad van! Kép De azért talán megmutatja a nemét! A szülésig még van idő bőven!

KépKép
nicika

Kiságyat mi is kapunk. Úgy volt, hogy kettőt is, mert anyuéknak is kell egy! Kép De aztán az egyik helyről még nem aktuális, mert a gyerkőc, aki eddig lakta, már tudna aludni az emeletes ágy alsó részén, de a bátyó (most ő van alul) még nem akar fent aludni. Mondtam unokatesómnak, hogy ne is erőltessék, annyira nem fontos, lesz máshonnan kiságy. De nem is baj, mert így legalább nekünk lesz szép új. És nem is drága. És később még jó is lesz normál ágynak..

nadine81

Szóval már beleszerelmesedtem na! Erről van itt szó, kérem! Kép

nadine81

Nadin! Én azt hiszem 165 cm vagyok! Próbáltam tolni normál magasságban a Mikrust és elég kényelmetlen volt, mikor meg egy fokkal lejjebb állítottam akkor tök jó volt. Meg aztán van egy 5 éves uhokahugunk aki szerintem szintén igényt fog tartani a babakocsi tolásra! Kép Egyébként ezért is érdemes személyesen elmennetek a boltba, hogy kipróbáld milyen tolni. Azt láttad hogyha mózeskosárt akartok hozzá akkor az még plusz 5000ft?

KépKép
nicika

Nadin! Valahogy sejtettem hogy erről van szó a kisággyal kapcsolatban! Kép

KépKép
nicika

Húúú, lehet, hogy én még annyi sem vagyok.. Kép Nemtom. Tudom, hogy a mózeskosár plusz 5.000,- Ft, de nem baj. Még így is csak kb. 41-42 E Ft lenne kb. Azt nektek telcsiben mondták, hogy a Viking állítható magasságú tolókarral van? Mert odaírva egyikhez sem láttam, csak azt mindkettőhöz, hogy kétirányból tolható kar..

nadine81

kérek szépen egy nevet vagy weblap-címet a babakocsikhoz! Nálunk sajnos ez nem aktuális, de most már nagyon felcsigáztatok Kép

indianyo

A Vikingnél a képen is látható hogy a tolókarján oldalt van egy gomb! Egyébként én ezt a Vikinget itt Sopronban személyesen is megnéztem! A pasas darabokra szedte nekem a Füredi sétányon és ki is próbáltam milyen tolni! Ott szerettem bele! Aztán csak utána találtam rá a neten is! De most nincs az az ember aki le tudna róla beszélni! Kép

KépKép
nicika

www.anixbt.hu Én itt fogom megvenni a kocsit!
Erre a címre gondoltál Viko?

KépKép
nicika

Jaj, Nicika én nem is akarlak ám lebeszélni róla, vagy rábeszélni a másikra!! Kép Eszembe sem jutott! Meg ha egyszer egy kismama beleszeret egy babakocsiba vagy kiságyba... Kép Jujj, most már tudom milyen. Pár napja még csak a kiságy kellett mindenképpen, most meg a kocsika is!! Kép

nadine81

igen, ez lesz az, megnézem magamnak. köszike Kép

indianyo

Nadin! Nem is gondoltam hogy le akarsz róla beszélni! Kép De hát abban igazad van hogy a másik ára mellett még majdnem egy hordozó is belefér az árba! Kép Amúgy az állítható tolókar magasságon kívűl nagyjából ugyanazt tudja a két Mikrus kocsi! Kép

KépKép
nicika

És tudjátok mitől parázok még?? Kép Bár ez megint az én hülyeségem! Kép Mi van akkor, ha elfogy vagy a kiságy vagy a kocsi, mire nekünk kéne?! Hogy tuti akkora pechünk van, hogy már nem lesz!! Segítség!! Kép Csak szoktak rendelni, ugyeee?? Kép Ezért ülök már tűkön! Bár már itt tologathatnám, vagy nézegetném azt az ágyat! Kép

nadine81

Rugózás első és hátsó tengelynél, központi rugózás, esővédő fólia, csapágyazott, felfújható gumikerekek.. Én most hirtelen ezt találtam, amivel többet tud a Viking. Ezek nekem tulajdonképpen nem annyira fontosak, ezért (és persze az ára miatt) döntöttünk a másiknál. Kereke ennek is van Kép, tehát gurul, és ahogy néztem a képet, azok is felfújható gumiból vannak, mert mintha láttam volna szelepet is. Szóval nagy különbség tényleg nincs, de az a fontos, hogy az ember valójában mit szeretne, és amellett kitartani. Persze az ésszerűség határain belül.. Láttam én már 140 E Ft-ért is kocsit, tuti többet tud, mint ezek, de nem hiszem, hogy pl. el is altatja, szoptatja, vagy még fel is neveli az a babát! Kép
Szóval Nicika: hajrá Mikrus Viking, Violka: hajrá Mikrus II. Kép Kép

nadine81

A lényeg, hogy mi elégedettek legyünk velük! Kép

nadine81

No lépek, megyek haza!

Este lehet, hogy jövök még.

Sziasztok!

nadine81

<font color="119911"> Na, Ti aztán írós kedvetekben vagytok. Most jöttem angolról. Jó volt, a lányom mindig nagyon élvezi, soha nem alszik ott. Kép

Vok,
péntek oké lenne, talizhatunk. Anyuddal ne is foglalkozz.
Nadine,
nagyon szép ez a kiságy és babakocsi.
Nici,
de ügyin rajzolsz! Lenne egy kérdésem ADSL ügyben, mi egy ilyen előfizetést szertnénk ajándékozni anyuéknak, de nekik Emiteles telefonuk van, jelenleg modemes nettel, de az lassú. Szerinted van valami lehetőség? Priviben is válaszolhastsz, megköszönném!!
Kata,
megy a drukk Neked a lakáshitel dologhoz!</font>
angi79

Kép
angi79

Nadin! Szerintem ne parázz ilyesmik miatt! Még ha januárban megveszitek, akkor is van 3 hónap a szülésig! Szóval nyugi! Van idő! Kép A rugózás meg a gumikerekek a rázkódás minimalizálása miatt vannak, de hát nálam sem ez a fő funkció amiért a Vikinget veszem! Ezzel szemben viszont az esővédő fólia fontos! De az sem lehet neked gond mert 1500ft-ért tudsz hozzá venni!

Angi! Nincs kedvem mailt írni! Kép Emitelhez nem értek, de nem tudom hogy pl Axelero köt e Emitelre ADSL-t! Csak azért mondom az Axelero-t, mert szerintem az a legjobb és legolcsóbb és az év 90%-ában rendelkezésre áll!

KépKép
nicika

KépKép

KépKép
nicika

Jé, Nici, ez a babatalpas kép nekem is megvan Kép

Jaj, a fürdő vödörről vagy dézsáról beszéltetek nemrég, de így nem találom. Fennáll az esélye, hgoy kies Indiánkban majd nem találunk kiskádat (én més soha nem láttam, ott másként megy a tisztálkodás) én pedig szeretném, ha a kisbabánk átélhetné az esti pancsik örömét és megnyugtató hatását. Ennek nincs köze a vödörhöz, csak kíváncsivá tettetek...

No, azért babakocsihoz is kérdezek: Nekem olyan kéne, ami összecsukható (hogy a repülőre feltehessük) és legyen benne kivehető hordozó vagy mózes (Indiában nincs gyerekülés, Kép ) És használhassam majd akkor is, ha már üldögél a lurkó. Nem tudom, lesz-e rá lehetőség, hgoy vegyünk kocsit, vagy marad a hordozókendő (aminek a gyakorlatára majd Gyuzsutól kérek bemutatót Kép de a remény hal meg utoljára.

Köszi a segítséget előre is!

indianyo

<font color="119911">Nici,
köszi. Sajnos ez az Emitel nagyon gáz. Férjem ma felhívta őket és csak a szüleim aláírásával lehet beköttetni. Így valami más ajándékot kell kitalálnunk.</font>Kép
angi79

Ez a T-Comnál is így működik! Kell az előfizető beleegyező nyilatkozata!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Nicika: nagyon szép az a kép, amit rajzoltál. Kész tehetség vagy. Én sem görbe, sem egyenes vonalat nem tudok rajzolni. Kép

Anyák, anyósok: én arra döbbentem rá, hogy nem szabad nekik túl sokat mondani. Õk úgy legalább 20-25 évvel ezelőtt élték át mindezt. Azóta a vizsgálatok, a terhesgondozási rendszer, az orvosok hozzáállása, az egész világ, szóval minden megváltozott. Biztosan nagyon sokat tudnak, hasznosak a tapasztalataik. Meg is hallgatom őket rendes gyerek módjára, de ennyi. Szívesebben kérdezek gyakorló anyukákat. Kép

Babakocsi: továbbra sincs lövésem, hogy milyen lenne a megfelelő.

A fogorvost túléltem, de mondta, hogy két bölcsességfogamon van egy-egy kisebb lyuk, amit meg kellene csináltatni az ünnepek után. És a fogkövet is le kellene szedni valamikor. Kép Majd januárban, addig pihenek egy kicsit. És azt hiszem, hogy vidékre megyek majd pénzszempontok miatt.

Vettünk ma egy kiscipőt, amit megpróbálok felrakni. Ez az első babaruha, amit megvettünk. Annyira örülök neki. Kép

Kép

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Nadine, Nicika: Édesek vagytok, olyan lelkesen beszélgettek a babkocsiról. Biztos lesz akkor is , ha meg akarjátok venni, ha a bababolt ezt forgalmazza! Mi is anno üresen vagy plüssállatokkal tologattuk a lakásban, utána meg büszkén toltuk benne a kiscsajtKép
Ezért is jó az új kocsi,mert a Ti babátok fog először utazgatni benne.

Eszti: Hű, azért jó nagy a lakás, biztos elfértek benne gyerekekkel is. Persze a saját házikó az más, én 4 éve élvezemKép

Vezetés: nekem minden nap kell vezetni, de csak a suliig és vissza. Meg néha bevásárolni. Esőben + sötétben utálom, mert olyan bizonytalan vagyok, nem látok semmit.

szex: Nálunk kb. a 20. hét óta nincs a klasszikus formában. Persze apának azért szoktam "kedveskedni". Nehogy kiszáradjon szegényKép

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Mariann! Nagyon édes ez a kiscipő! Kép

KépKép
nicika

Még egy kérdés gyakorló mamákhoz: mellszívó ügyben megoszlanak a vélemények. Ki milyet ajánl? Remélhetőleg nem lesz rá szükség, de tudom, hgoy sokat használ, ha valami bibi van - vagy egyszerűen csak túl sok a tejecske.

Mariannka, éljen babóca első önálló ruhadarabja KépKépKép
Bölcsességfog fúrása brrrrrrr. vegyél majd nagy levegőt Kép

indianyo

Sziasztok!

Én a fiúkkal teljesen meg voltam őrülve a szexért. Most épp elején szó nem lehetett róla, most szeretném, de félek. Szóval nem egyszerű.

Nadine: én ezen nem paráznék Kép Addig még a 2006-os modellek is bejöhetnek.

Viko: én az Avent Isis-re esküszöm.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Tünde!
Hát lehet, hogy bajban leszek a sapival, mert ez alaphelyzetben kb 28 cm, kinyújtva kb. 38 cm. De ma láttam a boltban ennél kisebbet is. Mindegy, majd a macijára adjuk.
Jó ez a vércsoport dolog. Látod, Ti a férjeddel egymásnak lettetek teremtve.

Vas!
Beszélhetünk a témáról, de én lassan már nem is tudom miről van szó. Utoljára augusztusban volt nálunk akció. Főleg azóta nem merem, amióta vérezgettem. A párom meg fél, hogy majd később se lesz kedvem.

Cory!
Szerinted muszáj mellszívót venni? Én úgy gondoltam, hogy majd veszek, ha kell. Hozzáteszem egy ismerősöm akar mindenáron rábeszélni, mert különben nem tudom majd, hogy mennyit eszik a gyerek. Szerinte minden szoptatás után mérni kell a gyereket. Szerintem elég hetente. És ha nem elég a gyarapodás, akkor "utána kell tápozni"

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szelivi: szeirntem nem muszáj a mellszívó. Nekem 2-3 nap volt Balunál, amikor minimálisat kellett fejnem, mert különben fájt a mellem a feszüléstől, de ez általában megoldható kézzel is.
Mérés, pótlás ügyben meg tökéletesen egyetértek Kép Annyit hozzátennék, hogy a fejéstől nem tudja az ember, mennyi teje van, mert köszönő viszonyban se nagyon van a lefejt tejmennyiség a szopizott mennyiséggel. A baba a legjobb mellszívó Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Livi! Amit említettél a mellszívásról(hogy nem tudod majd, mennyit eszik a gyerek - mármint az ismerősöd szerint), az nekem eszembe se jutott. Hát nyilván annyit eszik a baba, amennyire szüksége van, nem? Mondjuk nekem ez a méricskélés se nagyon jön be... Hát látszik azon a gyereken, hogy jól van, nem? A mi gyerekorvosunk állandóan mindenkit tápszerrel tömne, ha van teje, ha nincs Kép
Viszont előfordulhat, hogy akadozik a tejtermelés és a fejés segíthet. Én nem is parázom ezen, csak kíváncsi vagyok, kinek mi jött be. Az unokatesómnak sok nyavalyája volt szoptatás közben (mondjuk nagyon kislány volt és "megesett" anya, tehát gondolom, ez lelkileg is probléma volt neki) ő az elektromos mellszívót ajánlotta. Hát, nekem ez olyan félelmetesen hangzik....

indianyo

Sziasztok Kép
Látom itt javában zajlik az élet Kép

Nicika, Anita Kép
Szép a pocitok Kép

Nici Kép
Gyógyúlj meg mielőbb. Tea, pihi ez biztosan segít Kép

Esztipeszti Kép
Gratula a beköltözéshez Kép
Azért csak óvatosan, nehogy megerőltesd magad Kép

Ildi Kép
Elképzeltem az utazásotokat Kép Hát tényleg előg vicces lesz Kép Valami hasonlóra számítok én is, azzal a különbséggel, hogy csak egy gyerek fog hátul ülni Kép

Alina Kép
Jó pakolást neked Kép Meglátod minden klassz lesz az új lakásban Kép

Mariannka Kép
Gratul az első baba holmihoz Kép Szép kis cipőcske Kép

Annácska 23+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Szia Annácska! Mi újság nálatok?

indianyo

Sziasztok Lányok!

Közben jöttek vendégek, de már elmentek.
Örülök, hogy megerősítettetek mellszívó ügyben. Én úgy gondolom, hogy majd még a kórházban kiderül, hogy van-e elég tejcsi. Aztán meg van védőnéni.

Egyébként sajnos híztam egy pár kilót. Délután már 78 voltam. A pocim körmérete nem változott. De nekem is feltűnt, hogy sokat eszek mostanában.

Ja és felteszem a sapi képét.

Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szelivi Kép
Nagyon édes ez a sapi Kép Én is kérek egyet Kép

Indi Kép
Köszi jól vagyunk, csak már beindult az évvégi hajtás és nem sok időm jut netezni Kép
Ma meg szabit adtam magamnak, hogy végre be tudjam szerezni a Mikulás ajándékokat Kép
Már járt is a Mikulás bácsi a lánykám szobájában, nagy lesz az öröm reggel Kép

Teszek fel képeket. Az elsőn még 20 hetes a pocakom, a második már 23 hetes Kép
Kép
Kép

Annácska 23+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Szép jó reggelt, Mamikák!

Bár időjárásilag ettől sajnos távol állunk, legalábbis itt Budapest körnéykén, ahol is zuhog Kép Gondolom, mostanában kelnek a gyerekek és veszik észre a Mikulás nyomait Kép

Annácska, nagyon szép kis pocakod vanKép Évvégi hajtás a 6. hónapban Kép Jó vásárlást Kép

Livi, jó lett a sapi, szerintem mindenféle méretben sorozatgyárthatnád Kép

GyeZsu! Teszel majd fel képet az adventi naptárról? Gondolom, nagyon el vagy havazva a tanulás miatt...

Hogyan tudjátok a gyerekeket lekötni ilyen napokig tartó zuhogó esőben?

Szép napot mindenkinek!!!!

indianyo

<font color="119911"> Jó reggelt!
Annácska,
de szép a pocikád! Milyen sokat nőtt 3 hét alatt! Kép
Maiannka,
jó a kis zokni. Nekünk is van ilyen, annyira kis csöpp.
Livi,
a keresztfiunk fejkörmérete 32 cm volt, a tesómé 38. Így még lehet, hogy jó lesz a sapi. Ügyi vagy!
Vikó,
én most kaptam sógornőmtől egy Pesztonka elektromos mellszívót, de venni szeretnék egy Avent Isist, a kórházban is ezt ajánlották.

Boldog Mikulást Mindenkinek! Sok kis kedves ajándékot!
Puszi:
Angi
30+4</font>
Kép
angi79

Jó reggelt!!!!!

Megjött a TélapóKép!!!!
Kép

Annácska, nagyot nőtt a pocid.KépMajd én is ma lefotózom , hogy láttok-e különbséget a 2 héttel előttinélKép

Mariann, helyes a kis cipőcskeKép
BölcsességfogakKép

Nekem is Avent isis volt, de én nem tudtam használni.Nekem az ég világon semmi sem jött belőleKép
Leventével Medela volt, az tök fájt, amikor szívta, de az kiszedte.
Most fogalmam sincs, vegyek-e megint, vagy mit csináljak.Tudok-e egyáltalán szoptatni????
Ez egy talány.

Nálunk is reggel megjött a TélapóKép
Éjszaka itt járt, megitta a tejecskét az ablakban, megette a mogyorót(sajnos keksz hiányában mogyit kapott).Nem tudtuk, hogy szereti-e , de megette.
Levente irtó boldog volt.
Sőt, ő hallotta , hogy itt járt, és azt is hallotta, hogy issza a tejet.Hát nem édes????
Kép

Van megint egy jó kis esti sztorim(apával), de majd később leírom, hadd izguljatokKépKépKép

Pusz
Ildikó 23+4
Kép
vas

Nahát, ez a Mikulás milyen ínyenc Kép Akkor nálunk azért nem járt sok-sok évig, mert semmi finomsággel nem kényeztettük Kép No most beszerzem a tippeket, hogyan kenyerezzük le a jeles férfitKép

Azt mondta nekem egy szoptatós nővérke, hogy néhány napi fejés a legmakacsabb cicit is ráveszi a tejtermelésre. Persze, ez lehet ugyanolyan tévedés, mint a tápszerezés meg cukros víz szülés után... Gondolom, az aggodalom a szoptatás és a tej hiánya miatt csökkenti a sikert Kép

indianyo

Jó reggelt lányok!

Itt a télapó, bár erre még nem járt....szerintem ide csak este érkezik meg. Kép

Ildi, alig várom a sztorit! Kép Kép

Annácska, jó nagyot nőtt a pocid, csini.

Búbánatos egy idő van, de azért mindenkinek küldök: Kép Kép Kép

Eszti
28+6

Ja, és egy tegnapi pocikép.

Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek jó reggelt és jó Mikulást! Kép
Tegnap voltam magzati szív-ultrahangon, mert egy kicsit több a magzatvizem. Szerencsére minden rendben a babóval, semmi baja a szivének. Annyira megkönnyebültem.

Lenne egy másik dolog is. Van valamelyikőtöknek tapasztalata a kétnyelvű nevelésről? Szivesen elbeszélgetnék olyanokkal, akik többnyelvűnek nevelik a gyermekeiket. Van valaki közületek? Vagy ismertek ilyet, aki tudna tanácsot adni?

Scullyx
27+1

KépKép
KépKép
scullyx

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?