Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Na, sikerült bejelentkeznem 4D-reKép Dec.19 lesz a nagy nap, már alig várom! Ez is karácsonyi ajándék egymásnak! REmélem, megmutatja gyönyörű pofikáját majd! Akkora szerintem már egész kis husoska leszKép (Igaz, dec. 15-én lesz terhesgondozás is, de a 4D-n csak jobban lehet mozizniKép)

Eszti! Nálunk süt a nap, de baromi hideg lehet! MÉg nem voltam ma kinnKép

Most viszont pótolom, mert megyünk a szülőkhöz, tesókhoz! Találkoztunk a télapóikkal és átadjuk a küldött csomagjaikatKép

Majd este visszanézek!

Puszkó:

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Mamacka,
sajnálom, hogy nem az elképzeléseidnek megfelelően alakult a vásár, de remélem jövő hétvégén sokkal nagyobb siker lesz, kapsz egy jó helyet, ahol minden elfér és elkapkodnak mindent! Kép
Remélem a pocakoddal minden rendben, én is csak azt tudom mondani, mint a többiek, hogy ne aggódj feleslegesen, majd a dokibácsi megmondja mi a helyzet.

Mariannka,
akkor kellemesen telt a tegnapi napod, jó lehetett! És egy pohár finom minőségi bor nem olyan nagy vétek, pláne ha jóízűen, rákívánva kortyolgattad! Kép
Nagyon szép lett a szoba, így még függöny nélkül is szuper! És plána, ha majd Baba gőgicsél benne! Kép
És a pocakod is szép nagy!

Szelivi,
én is még csak hasonló intenzitású mocorgásokat érzek, ebben a pár napban, mióta érzem, nem erősödött semmit. Van, hogy kevesebbet és van, hogy többet érzem. De az biztos, hogy este gyakoribb. Kép
Sok sikert az újabb sapihoz, biztos jó lesz az!
És az Unicumos ötlet! Kép Elképzeltem a pasik fejét! Kép

Ildi,
örülök, hogy sikerült találni olyan lovacskát, biztosan nagy élmény lesz!

Indianyó,
gratula a melóhoz, örülök, hogy ez is öszejött Neked! Kép Aztán ne erőltesd ám meg magad nagyon! Kép

Nicika,
akkor ezek szerint Sopronban nem nagy divat UH-ot csinálni! Kép Én most a 20. héten voltam, még nem tudom pontosan a köv. dátumát, de valamikor a 28. hét körül lesz..
Szép nagy a pocid neked is, és ezek szerint nagyon ficánkol odabent Szintia! Kép

Eszti,
gratula az új lakáshoz!! Kép

nadine81

Anita,
december 19. nemsokára itt lesz!! Kép

És itt is rossz az idő, esős.. Kép Egész nap..

nadine81

Sziasztok!

Eszti: Mindenhol! Nálunk is reggel óta esik, csak a teraszra merészkedtünk ki egy kicsit.
Tök jó, hogy már az új lakásban vagytok!! Mekkora is és hol van? Biztos írtad már, de nem figyeltem.

Alina:Nektek is gratula az új lakáshoz, vigyázz Magadra a költözésnél!!

Ildi: Én is veszek ilyet Dorinának, nagyon jó, hogy írtad, amúgy is sokat ugrál, majd ez is segít nekiKépKép

Mamacka: Erős ám a méhlepény, de azért írj, hogy mi volt a dokinál!!!
Gyönyörű dolgokat készítettél, nem te tehetsz róla, hogy kevesen voltak! Máshol is fogsz/szoktál árulni?

Katicuska: Drukk, hogy meglegyen a hitel!!!

Maminti: Nálunk a baráti körben van Domonkos, Domikának hívjuk, szerintem jó név!!!

Mariann: Szép, ízléses a szoba tényleg! A pocid meg aranyos!! Egészségedre a bort!!!Kép

Babetta: Neked is aranyos a pocid, jó nagy, kényelmes lakása van a babának!

Zsu: Sajnálom, hogy rosszul alakult a hétvégéd!
Remélem ezután csak jobb lesz!!!

Viko: Tudod, én mértem az ébredési hőmérsékletemet és az alapján volt az "akció". Tuti kisfiú gyártási időpont, de kislány lett. FÉRJEM tehát csak lányt tudKépKép

Tünde 30+4

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nicika: Szerintem is nőtt a pocid, én élőben is láttam és pont megfelelőKépKép

Szelivi: egy újszülött fejkörfogata kb. 38cm!!Kép

tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Mindjárt megpróbálok viszaolvasni, de először is:

Nancsika, sok boldogságot nektek, meg hehe gyermekáldást is:-)

Vikó, gratulálok a kisfiatokhoz!

Nekem ma volt vércuorszivornyám, kíváncsi vagyok az eredményre...

Nyúlanyó 24+6

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Ma reggel egy érdekességre derült fény nálunk!
Voltam az ellenanyag leletemért és a főorvosnő hosszasan elbeszélgetett velem. Kiderült, hogy RH pozitív vér elleni anyag van bennem (anti-D), ami elpusztíthatná a babát, ha RH pozitív lenne. Az a szerencsém, hogy a férjem is RH negatív, így a baba is az és nincs veszélyben.
Azért hátborzongató, hogy ha a párom pozitív lenne, akkor nem is lehetne egészséges gyerekünk.
Nagyon ritka példánya vagyok az emberiségnek, mert ez rendkívül ritka dolog.
Az RH negatív anyáknak, ha RH pozitív babát szülnek,akkor adnak injekciót, hogy a második baba ne károsodjon, ez nálam nem használna!

Férjemtől is vettek vért és megvizsgálták valami speckó módszerrel és kiderült, hogy a vércsoporton belül is tök egyforma a vérünk, mindenre ugyanúgy reagált.

Nem hiszem, hogy véletlen, hogy ő a férjem, ugyanis ha bármi bajom lenne csak ő adhatna vért, senki más!

Na ennyi a történet, minden jó, ha a vége jóKépKépKép

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nincs valakinek valami jó házi praktikája megfázásra! Nagyon oda vagyok! Léccike!

KépKép
nicika

Tünde ez tényleg nagyon érdekes és egyben hátbotzongató is. Hallottam már én is erről, de azt hittem olyan eset (olyan kombináció) nincs, amikor ne lehetne megoldani a problémát..

nadine81

Nicika,
nincsen sajnos! Kép Tea? Meleg ágyikó?
Biztos a mikulás ünnepségen fáztál meg.. Kép
Jobbulást kívánok, remélem találsz valamit, ami hamar beválik! Kép

nadine81

Nicika, grapefruit mézzel, naponta háromszor. Kamillatea.
Csatolnád (vagy valaki) majd légyszi a tábla elérhetőséget, mert új a gépünk, és nem tudom már a pontos címet. Jobbulást!! Kép

Tünde: XIII. kerületben, egy 60 nm-es lakás, 2 és fél szobás, egyelőre teljesen jó. Aztán persze szeretnénk mihamarabb egy házikóba menni, de majd csak a baba után valamikor. Talán a tesó érkezésére már házikó lesz.......jó lenne. Kép

Anita, irigykedem a napocska miatt!!! Kép

Puszi

Eszti
Vendég

Sziasztok!

Nadine: köszi, igazán jól esett.

Tünde: azért ez elég komolyan hangzik. De tényleg nincsenek véletlenek, vagyis a férjed a férjed. Kép

Nicika: sok pihenés a legjobb recept. Egy kis meleg tea és ágynyugalom.

Ma délután megyek fogorvoshoz, akitől megkapom a fedőtömést. És persze még egyszer átnézi, hogy kell-e csinálni valamit.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Lányok! Én már mindent kipróbáltam! Már 1 hónapja beteg vagyok! Ma este megpróbálom a forró teát mézzel ágybanfekvéssel egybekötve!

KépKép
nicika

Csak arra ügyelj Nicika, hogy a forró vízben a méz elveszti jó tulajdonságait, így azt inkább csak langyos teába tedd bele. Mint a citromot. Kép
Vendég

No, eltűnt az előző írásom.. Kép Nem volt sok, írom még egyszer.

Tünde,
tényleg érdekes és egyben hátborzongató dolog ez! Én is hallottam már erről valamit, igaz csak felületesen. Azt pl. nem is gondoltam volna, hogy létezik olyan kombináció, amire nincs megoldás.. Ez azért durva.. De akkor szerencsétek van! Titeket az ég is egymásnak teremtett! Kép

Nicika,
sajnos nincs speckó megoldásom a náthára.. Kép Esetleg tea, jó meleg ágyikó, sok pihi.. Biztos a Mikulás ünnepségen fáztál meg.. Kép De remélem hamar megtalálod a legjobb megoldást és kilábalsz belőle! Addig is jobbulást! Kép

nadine81

Nicika: orvosnál jártál?

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

No, akkor most mi van? Az előbb visszapörgettem és nem voltam sehol! Kép Most meg ott vannak! Ez izgi.. Kép

nadine81

Sziasztok!!!!

Megvolt a délutáni szunyókálásKép
Olika még alszik.
Gyorsan benyomtam 2 barnakenyeres szendvicset, de éhes maradtamKép
Van még egy kis ananászom, jó lesz levezetésnek.
Úgyis hétvégén annyit ettem.
Nem tudom, ti is így vagytok vele, hogy hétvégén a dupláját eszitek, mikor mindenki itthon van????Kép

Tünde, nem semmi ez az rh mizéria.
De legalább minden rendben van, és okésKép
Rendelj csak te is olyan lovacskát, hidd el, imádni fogja Dorina isKép
Olivér se száll le róla, amíg a barátnőméknél vagyunk.Most legalább neki is lesz sajátKép
És nem hülyeséget veszek neki karácsonyra.

Anita, Eszti, ejnye-bejnye!!!!!!
Ti kiröhögtök engem ahogy 3 gyereket tuszkolok be a kocsiba?????????
Csak óvatosan a viccelődésselKép!!
Az van, ha ezt elképzelem, én is előre röhögök magamonKép
Kép

Nicika, nem sok tippem van megfázásra, méz, tea, ágyikó,kamillatea, Kép
Egyébként szívesen a lap címétKép
Van rajt egy ülőgyűrű is szülés utánra, láttad?
Szerintem tök jóKép

Ildikó
23+3
vas

Cory! Nem jártam orvosnál! Lehet holnap elmegyek a háziorvosomhoz! Ugyis táppénzes papírt is kérnem kell!

KépKép
nicika

Mariannka,
kitartás a fogdokihoz! Kép

nadine81

Ildi! Igen én is néztem azt az ülőgyűrűt, de csak azt megrendelni elég drága lenne a szállítási ktg miatt! Kép

KépKép
nicika

<font color="119911"> Sziasztok,
Nici,
szép nagyon a pocikád és nőtt szerintem is! Jobbulást!!! Pihenj sokat!
Eszti,
gratula a költözéshez! Az újnak az illata tényleg olyan jó! Pocakképet tessék majd csinálni!
Anita,
irigykedem én is a nap miatt. Itt csak esik... De jó lesz Nektek 19-én!!!
Alina,
jó munkát! DE csak módjával!
Mariannka,
ezzel a tömegiszonnyal a párom a pocaklakóm és én is így vagyok. Kép
Ildi,
ez a vezetés dolog nekem is egy kis para mindig. De szerintem érthető, hisz állandóan a férjecskémnél van. Hiányzik a rutin. De jó az ugráló és tök jó áron találtál!

Köszi Mindenkinek a keresztfiunk dícséretét! Kép

Puszi:
Angi 30+3</font>
angi79

Nicika: akkor hajrá Kép Van egy csomó gyógyszer, amit lehet szedni terhesen is, és inkább egy pici gyógyszer, mint folyamatos betegség. Nem jó az egyikőtöknek sem.

Tünde: ez nagyon durván hangzik Kép Még szerencse, hogy nálatok ez nem játszik.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Hopp, háziorvos!

Ha már táppénzen van valaki a terhesség kapcsán, akkor a táppénzes papírt most hol kell kérni? Én úgy tudtam, hogy a háziorvosnál, de több kismama is említette a t.gondozóban, hogy ide, a gondozóba kell szaladgálni érte. Most is, amikor legutóbb voltam, sokan csak azért jöttek. Akkor most hogy is van ez?

nadine81

<font color="119911"> Tünde,
ez a történet tényleg nem semmi, de a lényeg, hogy akkor most végre tudod mi a helyzet és megnyugodtál!
Nici,
tényleg el kellene menned akkor dokihoz. Csak náthás vagy?
Ildi,
egészségedre a kajcsit!</font>
angi79

Nadine, van aki a háziorvostól szerzi be, de itt Gödöllőn azt hallottam, hogy a terh.gondozóba adja a védőnő(vagy egy doki????)
De ált. a háziorvos adja.

Hú, mi sem bírjuk ezt a karácsonyi tömeget, holnap megyünk be Pestre, mindent el akarok intézni.Egy csomó dolgot már megrendeltem a netről(könyvek, naptár a gyerekek fotóival, most a lovacskaKép )
Igazad van Nici, draága a kiszállítás, így van olyan ami nem is éri meg.Nekem elhozza az uram Pestről ami túl sokba kerülne kiszállítatva.

Angi, nem is igazán tudom elmondani mi a problémám a vezetéssel(hisz aki ült mellettem, azt mondta jól csinálom), kicsit félek talán magamtólKép, túl kevés ilyen szempntból az önbizalmam.Meg tök hiányzik a rutin.
Pedig amikor kiköltöztünk kocsit is kaptam, hogy könnyebb legyen az életem, egy év alatt szerezhettem volna már egy kis rutint, de hetente max. egyszer veszem elő a kocsit(télen meg még ritkábban).Kéne többet gyakorolnom.
Mindegy, már így is szerintem haladok, tavaly ilyenkor el se tudtam volna képzelni, hogy egyedül vezetek egy autótKép
Pedig Bp.-n tanultam vezetni(és az oktatóm mindig alaudt mellettemKépKép ), és sohasem paráztam.
Na, mindegy, majd jövőreKép

Ildikó
vas

Angi! Már a torkomis nagyon kapar és fájdogál! Az orrom folyton bedugul és a sok fújástól már nagyon piros!

Nadine! Úgy tudom hogy itt a környékünkön a háziorvos tartja táppénzen a kismamákat a kezelő orvos javaslatára. Tehát a táppénzes papírért én a háziorvoshoz futkozok. Akik a terhesgondozóba járnak a papírért, azok mind Soproniak! Legalábbis én így tudom!

KépKép
nicika

Nadine, hivatalosan 4 kötelező Uh-vizsgálat van, nemcsak Sopronban Kép és ha ilyen futószalagon rohanós a vizsgálat (SZTK, kórház délelőtti vizsgálatok), akkor meg is értem, mondjuk... annyi az ember. A kötelezőket meg azoknak találták ki, akik egyébként nem is mennének orvoshoz (sok ilyen van ám!), ezért van a 4 pecsét a védőnőtől is...

Itt is ooolyan szomorú esős idő van Kép de már napok óta.

Tünde, ez a dolog a férjeddel olyan szép, én hiszek abban, hogy mindig a számunkra legmegfelelőbb emberrel kerülünk össze, és hát ez nálatok tisztán látható Kép

Esztipeszti, a XIII. kerület nagyon klassz, mindig ott szerettem volna lakni Kép itt a tábla:

http://web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm

indianyo

Vettem délelőtt egy cuki kis bugyikát:
Kép
pont a pocim aljáig ér, tök jóKép
Remélem, apunak is tetszik majdKép

Most nem röhögni:
Tegnap lefektettem a gyerekeket, megvártam amíg Olivér elalszik, és akkor mentem be az ágymba.
Na, gondoltam felébresztem apucitKép, kicsit pajzán gondolatok keringtek az agyambanKép
Ott ficergek össze-vissza, erre kisbébike olyat rúgott belém, azt hittem meghülyülökKépKép
Szerencsétlen érezte, mire készül az anyjaKép
Nem is folytattam tovább(amit el se kezdtem)Kép
Inkább aludtam én is
Kép
vas

Nicika:
STODAL szirup
Homeós szirup, torokfájásra, köhögésre.
Nyugodtan szedhető kismamáknak isKép
vas

Ildi,
köszönöm! Én is hallottam már mindkettőt, ezért nem tudom most mi az ábra.. Kép De az tuti, hogy doki is kell hozzá, mert ott egy kismama kétszer is bekopogott (majdnem egy óra várakozás után..), hogy egészen véletlenül nincs még kész-e a papírja, és azt mondták még a dokinak le kell pecsételni..

Mi nagyjából megvagyunk a karácsonyi ajándékokkal, illetve a neheze még hátravan, hiszen akinek tudtuk, hogy mit akarunk, már megvettük, de aki ajándékához lövésünk se volt.. Hááát.. Még most sincs. Szóval gázos. Kép De olyan még nem volt, hogy 24. estére nem kapta volna meg valaki az ajit! Kép

Én imádok vezetni! Szerencsére van is rá lehetőségem. No nem túl gyakran, hisz a mindennapi meló itt van helyben, ha nagyon akarom gyalog is jöhetnék. Eddig bicajjal jártam, de most mióta ez a locspocs van, nagyon rászoktam a kocsira. Párom itthon volt négy hétig (törött kisujj.. Kép) így a tütű megmaradt nekem! Juhéjj! Bár amikor dolgozni jár, akkor is csak minden második héten viszi a kocsit, mert ketten járnak együtt egy másik helybeli pasival. Szóval valamennyire még jó is így. És amikor Sopronba kell menni.. Hát akkor meg inkább a kocsi. Míg suliba jártam, sokszor volt, hogy az innen, Hegykőről induló buszon nem volt helyem, mert én a 2. megállónál szálltam fel, és amúgy már az elsőnél megtelt.. Szupi. És így, hogy gömbölyödünk, inkább az autó. Gyorsabb, kényelmesebb, szóval jobb. És szól a zene! Kép

nadine81

Ildi,
Kép Kép Kép

nadine81

Ildi,
bocsi, de csak azért röhögtem, mert írtad, hogy ne.. Kép
Akar különben valaki erről a témáról finoman beszélgetni, vagy inkább ne feszegessük? Ki mennyire szégyenlős?

nadine81

Nicika!!!!!! Ez a táblázat rendkívüli!!! NAgyon nagyon kösziKépKépKép És gyógyulj meg. Nagyon vigyázz, hgoy langyosnál semmiképpen se legyen melegebb, amit eszel-iszol, mert szétéghetnek az egyébként is beteg szövetek a torkodban. C-vitamint minden mennyiségben enni-inni, tehát: hagyma, paprika, savanyúkáposzta, cékla, citrom, kiwi, narancs, mandarin, grépfrút. A mézes fokhagyma immunerősítő. Az ágymeleg pedig kötelező! Ja, és a torkodat takard be valami finom selyemmel vagy gyapjúval! (én utálom a gyógyszereket, csak kb 3 heti náthás időszak után szoktam valamit bevenni, ami nekem az ACC 600-garantáltan használ 3 napon belül legkésőbb, de nem tudom, hogy azt most szabad-eKép
Még egy dolog jutott eszembe: eleinte utáléatos, később ráérzel majd az ízére: váltófürdő: felváltva hideg és meleg zuhany, mindig hideggel befejezve. Ez akkor is segít, ha lázad van, bár a lázat nem jó csillapítani 3-4 napig (már ha hiszel benne, hogy mindennek oka van... ) mert az segít legyőzni a bacikat.

indianyo

Ildi, sajnos nem tudok a témához hozzászólni, én csak az elképzeléseimben vagyok pajzán mostanában Kép De lassan már nehézkes is lenne engem olyan istenigazából megölelni, akkorára nőttem Kép Viszont teljesen együttérzek... főként, hgoy még egyéb szuszogó "veszélyek" is befigyelhetnek a másik szobából Kép Esetleg reggel? Az a legtöbb nőnél hormonálisan egy kellemes időpont Kép

indianyo

Nadine, nem gondKép
Hiszen azért írtam leKép

Én nem vagyok túl prűdKép,szerintem finoman lehet róla beszélgetniKép

Ildi
vas

Indianyó,
nekünk az osztályfőnökünk azt mondta, hogy "alma, hagyma, fokhagyma és méz" pont erre tökéletes. Szóval ha valaki hiányzott betegség miatt, akkor egyből megkérdezte, használtuk-e ezeket a mielőbbi gyógyulás céljából.. Kép
A váltófürdő tényleg jó lehet, és a bőrnek is jót tesz. Én azért sosem állítom tök hidegre! Kép Brrr...

És!! Kép Kép Kép
Apa ezen a héten éjjel dolgozik! Kép Ami azt jelenti, hogy tízre megy, hat után jön. Az jó reggel nem? Kép Kép

nadine81

Ildi! Ez a Stodal hol szerezhető be? Sosem hallottam még róla!

Szex! Hát az nálunk már nem műkszik...

KépKép
nicika

Indi! Nem is értem ezt a megfázósdit! Naponta egy kiló narancsot, mandarint eszek meg! Kép

KépKép
nicika

No akkor belevágok, persze csak finoman.. Kép
Nálam az sajnos bejött, hogy az elején pl. a fáradtság, levertség miatt nem nagyon kívántam a testi kényeztetés e formáját..
Viszont az még nem jött el, amit sok helyen hallottam/olvastam, hogy mostanában a középidőben jobban kívánnám.. Segítség!! Kép Kép
"Dödörgés", bújás jöhet bármikor bármilyen mennyiségben, de tovább.. Nem sűrűn.. No nem soha, csak nagyon rá kell hangolódnom.. vagy valami ilyesmi.. Nemtom.

nadine81

Indi, köszi a táblalinket! Kép

Ildi, lavinát indítottál, úgy látom....Kép
Vendég

Nici, gyógyszertárban lehet kapni.
De csak olyanban, ahol vannak homeós cuccok.Sopronban biztos van valami nagyobb gy.tárbanKép

Nem akartam lavinát elindítaniKép, csak leírtam, hogy jól hasbarúgtak este, amit másképp képzeltemKép

Nadine, nyugi, velem is így volt, az elején tök sokáig nem kívántam, szegény aput mindig elzavartam, aztán egyik délután belém csípett a tudat, hogy elszállt ez az érzésKépKép
De ez a fiúkkal lévő terhességeim alatt sosem volt így.
Kép

vas

Ildi,
húú akkor lehet nekem is lányom lesz?? Kép

Nicika,
a babakocsit házhozszállítással kéritek vagy elmentek érte? Csak mert én is nagyon rákattantam erre a cégre, onnan szeretném a babakocsit (a másikat, a Mikrus II.) és a kiságyat (Selerno) is. Azért gondoltam a házhozszállításra, mert lehet, hogy ez a két dolog nem férne be a kocsiba, még akkor sem, ha eldöntjük a hátsó üléseket. Nemtom. Az érdekelne, hogy mennyi lehet kb. a szállítás díja...

nadine81

Nadine, én is így voltam ezzel, mint te (és mint valószínűleg a kollégák nagy része), szegény apa Kép A kellemes reggeleket viszont, amikor volt idő bőven hangulatba jönni, azt szerettem, de erre ritkán volt lehetőség... Sajnos nálunk nem volt alkalom kihasználni, hogy elmúlt Kép Kép

indianyo

Sziasztok!

Nadine! Nálunk sajna nekem fáj, ha akcióra kerülne sor... Nem kívánom én se olyan sűrűn, mint eddig, de azért a teljes elvonás kicsit rosszul esik... Szóval nem vagy ezzel egyedül. A barátném a 8dik héttől, saját elmondás alapján jobban élvezte és sokkal többet akarta, mint addig. Õ szerencsés volt, mi nem. Kép

Vezetés: Imádok vezetni. MOndjuk én Pesten tanultam még és így nem is félek a forgalomtól. Kép Sőt. Kép A skodám volt a legjobb tanító mester... volt, amikor a kereszteződés közepén fulladt le a motor és nem akart újra indulni. Kép Vagy, volt amikor rossz volt az elektronikája és épp akkor lett sötét a kocsi, amikor megpróbáltam bekanyarodni a főútról a mellékútr. Hát, igen. Az is érdekes szitu volt. Kipattantam a kocsiból és el kezdtem tolni a magam akkor még 65 kilójával és 161 centijével az óriást. Egy nagyon aranyos hapi is kiugrott és segített. Kép Szóval mindent túl lehet élni. Amióta meg a Matizkám van, azóta meg a kánaánban érzem magam. De lefulladás, se leállás, de van fűtés, meg hátsó ablaktörlő, meg ilyenek. KépKépKép

Nicika! Nagyon szépen köszönöm,hogy feltetted a képeket!!!! KépKépKép

Angi! Ádi pénteken megy le Győrbe. Taliznuk? Lesz kocsim is és nem leszek beteg sem. Kép

Ja, anyám kiokosította magát és felhívott, hogy "csak 12 kilót hizhatsz ám! Hány kilót híztál eddig?" Mondom ugyan annyit, mint 2 nappal ezelőtt. Én már komolyan nem tudom, hogy néha mit csináljak a szülőkkel. Az anyósom nem komplett, az tuti, de az anyám is kiborító, az is biztos!!!! A múltkor épp az volt a baja, hogy már 2 hete nem voltam nála... Õ 3 hónapja nem jött hozzánk, pedig ugyan olyan messze vagyunk egymástól.. Jófej. Na, mindegy.. Kép

Lépek inkább, mielőtt még sokat mesélnék az anyákról. Kép Gondolom nektek is van elég bajotok. Kép

Puszi mindenkinek!

Eszter 21+1

Eszter
Kép
Kép
vok

Vas! Akkor nekem is fiam van. KépKépKépKép Na, majd a következő uhn majd csak megmutatja magát. KépKépKép

Eszter
Kép
Kép
vok

Nadin! A szexxel nagyjából én is így állok! Kép Szóval szinte abszolút nincs hozzá kedvem! Az igazság az hogy félek is tőle, főleg a nyitott méhszáj miatt!
A babakocsival kapcsolatban mi érte fogunk menni, mert felhívtam az Anex Bt-t és azt mondták hogy természetesen nem csak ebben a két színben van. Szóval én a többi színre is kiváncsi vagyok! Érdemes nektek is inkább helyszínre menni! Egyébként ti mikor akarjátok megvenni? Csak mert nekünk van tetőcsomagtartónk, esetleg el tudnánk hozni a kiságyatokat. Na a 2 kocsi már tuti nem férne be a kocsinkba, de a kiságy nem gond! Csak egyeztetni kellene! Kép A szállítás amúgy szerintem elég húzós, hisz kb 40 kilóméterről van szó! De ki tudja, meg kell kérdezni. A honlapon ott a mobilszám, érdemes felhívni őket!

KépKép
nicika

Ja mi január végén vagy február elején tervezzük a kocsivásárlást!

KépKép
nicika

Nici, lemaradtam valamiről??? Miféle nyitott méhszáj? Csak nem történt valami baj? Áááá, biztos csak félreértettem... Ha valami félelem vagy aggodalom van az embörben, akkor úgysem lesz jó az az együttlét, mi már csak így vagyunk kódolva.

indianyo

Nicika,
köszi az ajánlatot, de azt hiszem ha nekiindulunk, akkor mindkettőt betuszkoljuk a tütűbe. Opel Corsa, csak belenyomjuk valahogyan. Meg hát gondolom a kiságy is valamennyire szétszdhető és a babakocsi is összecsukható. Csak hogy legalább laposabb legyen.. Kép
Mailt már írtam nekik (volt olyan lehetőség is) ott kérdeztem egy-két dolgot, de igazából mi is csak január környékén akarunk nekiállni. Bár én már legszívesebben mennék most! Kép Meg hát szerintem a kiságyat matrac nélkül árulják, és akkor ott helyben lehetne hozzá matracot, huzatot, baldachint, stb. venni. Szóval ezért hajlok valamennyire a személyes átvétel felé, csak nagyon kényelmes vagyok és ha lerakják az ajtóba.. Kép De ilyen fontos dolgoknál jobb, ha látja az ember..
De még egyszer is köszönöm szépen, aranyos vagy! Kép

nadine81

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?