Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Helló AnitaKép!!!!

Köszi, teljesen jól vagyok, nem is volt semmi bajom, csak egy kis hangulatingadozás(de ez terhes nőknél megbocsájtható, nemKépKép?)

Jövök sűrűbben, ígéremKép
Bár, most elmegyünk a bótba, holnap meg megyünk Pestre, beakarom szerezni a maradék ajándékokat.

Nem olyan vészes ám a gyerekekkel itthon,ugye Levente oviban, Olivér meg elég jól elvan.
majd ha megszületeik picuri, szerintem akkor lesz gáz, főleg, Levente meg ősszel suliba megy.Na, már előre fáj a fejemKép

Viszont most Olivér nyikogKép
úgyhogy megyek

Sziasztok
vas

Cory, tök jó ez a fotel isKép
Biztos jó kényelmesKépKép
vas

Maminti: gratula a babakocsihoz! Szép neveket választottatok!

Cory: Örülök.hogy végre begyógyul neki! Ezek amúgy is olyan nehezen tudnak gyógyulni, elmúlni, főleg a picikék meg szeretettel elmarják... Nagyon édesek lehetnek,ahogy kíváncsian nyitogatják a zsákokat!
Fű, ez a fotel nagyon kényelmesnek látszik, jól néz ki!Kép

Ildi: én még ezeket a játékokat sem vágomKép Nem tudom,hol lehet kapni! Esetleg ilyen nagyobb játékbirodalmakban, pl. Gulliver? (létezik még egyáltalán Bp-n? Kép)

Anita
Kép
Kép
_anita_

A fotel nagy előnye az volt, hogy annyira magas a háttámlája,h ogy simánaludtam is benne, ha úgy adódott akár gyerekkel a kezemben is Kép Viszont brutálisan nagy. Ha szeretnék belőle még egyet és esetleg hozzá illő kanapét is, akkor először nappalit kell cserélnem.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Múltkor voltam a Gulliverben, de nem kommentálom a véleményemet.
Csak annyit írok, hogy nem tetszett, tök drága, és nem tetsző játékok voltakKép
Sajnos.
Pedig abban a reményben mentem oda, hogy mindent megveszek egy helye, és leürítem a bankkártyámatKép
Hát ez nem sikerült, mindössze egy bébitaxit vettem egy kiscsajnak, de szerintem az is olcsóbb lett volna másholKép
Na, tényleg lépek.Délre, alvásidőre haza akarok érniKép
vas

Ildi: én a Régióval jártam hasonlóan Kép Nekem nagy csalódás volt Kép

cory
Budapest

<font color="119911">Ildi, Anita,
a fotelomnak világos színe van és szerintem zsenília anyaga van. A fejtámaszt le lehet csatolni, így kényelmesebb!
Ildi,
én eddig csak olyat láttam, ami labda és van ez a két fogója. A Kaisersban volt.
Cory,
a Te foteled is nagyon kis kényelmes lehet. Ma mi volt a meglepi a fiúknak?</font>
angi79

Cory, örülök, hogy nem csak én vagyok túl finnyásKép

Nekem is csalódás volt a gulliverKép
Kb. mintha 1982-ben jártam volnaKép
vas

Ildi: itt sok játék volt, de egy csomó mindenből meg nem volt. Amit akartam, azt nem kaptam Kép és még olcsó sem volt

cory
Budapest

Kép
Keresztfiunk.
angi79

Kösz, AngiKép
Olyat én is láttam, de az Olivérnek még túl nagyKép
Az állatformájú meg annyira jóKép
De ezek szerint, lehet, hogy kimaradKép

Kép
Holanp jön a Télapó!!!!
(vagyis ma éjjel)Kép
vas

Húú, valakinek már be van rendezve a babaszoba!
Nekünk meg még lakás sincs...
Bár le van beszélve a kiságy, babakocsi, babaülés, akkor megyünk érte, ha lesz hova rakni.

Gyömrőre ma megyünk lefoglalózni a kérót, a héten előszerződünk. Remélem a kölcsönt is megkapjuk...
Feb. végén költözhetünk. Márc 21re vagyok kiírva.
Egyelőre nem lesz külön babaszoba, mert inics semmi bútorunk, veszünk egy tűzhelyet meg asztalt, széket és otthonról felhozzuk az ágyamat.
Szekrénysor híján a ruháink egy darabig szanaszét lesznek amit a férjem nagyon fog élvezni, nem szereti a szekrényt használni Kép
remélem konyhabútort sikerül csináltatni mire költözünk. Ha nem akkor a mosdóban kell majd mosogatnom...
de a lényeg, hogy meglesz (remélem).
51 m2, nappali, amerikakonyha, 2 félszoba, fürdőszoba sarokkáddal. a héten vsz. a járólapot, csempét és a festéket is kiválasztjuk.

és a többi lakásvásárló hogy áll?
katicuska

Sziasztok!

Angi: nagyon szép ez a kép. Kép Olyan aranyos, ahogy a pocakodat simogatja. Kép

Kata: ne aggódj. Mi még semmit nem vettünk, csak éppen azt, amit a képen látsz. Nincs még babakocsi, semmi babaholmi, még egy vacak bugyit sem vettem magamnak. Kalappal a lakásvásárláshoz. Kép

Hogy álltok a karácsonyi ajándékok vásárlásával?

Mariann
28+1

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Ildi, nem is gondoltam ,hogy ilyen vacak a GulliverKép Én kb.1982-ben jártam ott utoljára, akkor azóta nem változott?Kép

Angi: akkor a mi fotelünk csak hasonló! Bőr és ilyen cseresznyés-barnás. Jaj, annyira szép ez a kép a keresztfiatokkal! Olyan kis kedves, aranyos, ahogy simogatja a pocidat!Kép Jó sokat nőtt megint a pocid, még ülve is látszik!

Kata: Biztos megoldódik minden, mire a babó születik! Mennek a drukkok!

Mariann: megmondom őszintén, én még az ég világon semmit nem vettemKép Ráadásul,ha apának akarom megvenni az ajándékát, azt külön meg kell szerveznem. Szerintem Debrecenben fogok neki vásárolni, oda meg már nem vezetek át egyedül, ráadásul cipekedni, emelgetni sem akarok... Úgyhogy megkérem a sógoromat,hogy tartson velem!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok koránkelők! Bár én is fent voltam már korán, ma valahogy nem volt kedvem bekapcsolni a gépet, fene tudja, miért... no de mostanra már nagyonis megjött az a bizonyos kedv Kép

Angi: Gyönyörű ez a kép... biztos lesz majd egy néhány évvel későbbi "teljesen saját" változata is Kép

Cory, mit mondtatok a gyerekeknek az adventi kalendáriumos zsákocskék eredetéről? Lehet, hgoy rosszul emlékszem, de mintha azt mondtad volna, ti nem vagytok "hívők" (nem szeretem ezt a szót, olyan kizáró-kirekesztő) Én is akarok ilyen fotelt! Mondjuk pont bordóban. ELképzeltem magam benne ringatózni Kép

Remélem, jók voltatok és a Mikulás meglátogat majd mindenkitKép Engem csak lélekben fog, de nálunk meg már úgyis ez a lényeg Kép

Szép hetet kívánok mindenkinek!

ui. ja, képzeljétek, kaptam munkát (szoftver-dokumentációt kell írnom angolul, ez nem olyan bonyolult áém, mint ahogy hangzik Kép a volt főnökömtől, úgyhogy végre nem kell aggódnunk a baba egészségével és szüléssel kapcsolatos kiadások miatt Kép szóval nekem már itt az ajándékom Kép

Gyezsu! Jó, hogy írtál, aggódtam. Kép

MEEESSIIIIIIII! merre vagy? nem válaszolsz a levelemre, ugye nicsn baj a pocakoddal????????????

indianyo

Viko: A kalendáriumról tudják,h ogy tőlünk van. Mi raktunk bele ajándékokat, hogy jobban tudjuk számolni, hány nap van még karácsonyig. Ennyi Kép
A fotelem nem ringatózik, csak naaaagy és puha Kép

cory
Budapest

Jaj, kihagytam a felét annak, amit írni akartam...

Katicuska! De jó, hogy alakul a lakás! Csak szépen lassan, óvatosan. Csillagjaid hogy vannak? Kép

Anita, szerintem apa is megérti, hgoy meglepetést neki nem lehet vele együtt venni Kép Az jó, ha már nem vezetsz. Vizsgák hogy állnak?

Ildi! A kismamakori hangulatingadozás megbocsájtható! Tapasztalatból tudom Kép Atzért jó, hogy elmúlt a rosszkedved Kép Azt látom a barátaimnál, hgoy az iskolába került legnagyobb és legérzékenyebb gyerket annyira lekötik az ottani élmények, hogy megszűntek nála a kisebb fétékenységi hullámok a legkisebb baba jelenléte miatt és a mamival is sokkal jobb, teljesebb, örömtelibb lett az együttléte.

indianyo

Cory: az jó, hogy ilyen szépen és egyszerűen mennek nálatok a dolgok Kép Ja, nem is a fotel ringatózna, hanem én, benne a csemetével Kép

indianyo

Jó reggelt mindenkinek!

A férjecském ébresztett azzal, hogy benn voltak a cégnél, egy nap szabit se kap az ünnepekre mert "nagy projekt" van. Szóval elvileg még a két ünnep között is dolgozik. Csak hát akkor semelyik építkezésre nem fogják őket beengedni.

Angi!
Én a múltkor láttam a Cory által feltett honlapon, hogy Anita bolt van a XII. ker-ben a Kékgolyó utcában. Arra van a munkahelyem, és majd benézek.
Én konkrétan nem fázás ellen akarok bugyit, hanem tartani a hasim, meg, hogy elöl ne vágja a pocakom. Pedig 46-48-as bugyijaim vannak, csak hát elöl-hátul kitöltöm.

Vas!
Nekem annak idején a Lőrinc centert ajánlották, hogy ott van egy játékbolt, ahol minden olcsóbb, mint máshol a városban. A Lőrinc Center az üllői út vége felé van. De én kb 5 éve voltam ott utoljára és nem tudom, hogy van-e ott még egyáltalán ilyen bolt.

Kötésügyileg úgy állok, hogy egy csavarás már kész van. Most úgy látom, hogy ez a sapi kicsi lesz a baba fejére. Némi matektudással kiszámoltam, hogy a babák feje 31-35 cm körbe, ha megszületnek. (BPD cm × 3,14) Szóval Így nézve jó. De valahogy ha fogom a sapit, akkor olyan picinek tűnik.

Pussz mindenkinek!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Babetta! Legjobb tudomásom szerint az MCV a vas érték! Nálam az tényleg 78 fl és 80-96 között jó! Ilyen 120-as intervallumnak megfelelő érték nincs is a papíromon! Ja és csak hogy elszörnyülködj: én a kórházban 19 hetesen voltam utoljára UH-on és a 30 hetes a következő! Csak ugye közben elmentünk 24 hetesen 3d-sre! Szóval rám 11 héten keresztül senki sem nézett volna!

Ritaa! A kislányom Szintia lesz! Az legalább a magyarosított változat. A Cintia nem igazán tetszik!

Gyerekszoba: a miénk is készül! Már csak egyszer át kell kenni fehér diszperzittel, aztán apa nekiállhat figurákat festeni! Már alig várom! Így még annak az esélye is megvan, hogy karácsonyra készen is lesz!

Angi! Örülök hogy így gondolod a 2. babás kérdést! Ari a keresztfiad!

Mariannka! Nagyon szép a babaszoba! A pocid pedig nagyot nőtt! Szép kerek!

Mamacka! Nagyon csodás dolgokat készítettél! Tényleg nagyon ügyi vagy! És kivánom hogy a következő vásárod jobban sikerüljön és jobb helyet kapjál!

Tegnap mi is voltunk a faluban mikulás ünnepségen! Annyian voltak hogy csak na! Vettünk vásárfiát meg kürtős kalácsot! Nekem meg jól elfáradt a pocakom a sok álldigálástól és fájdogált is este! Aztán meg Szintike dolgozta meg jól belülről! Már minden bajom volt. Én nem tudom mit csinált odabent de hihetetlen intenzitása volt! Apa is csak nézett nagyokat! Ja és egész éjszaka ezt csinálta! Egy csomószor felébredtem!

Maminti! Igazán örülök hogy már megvan a babakocsitok és hogy ennyire tetszik!

A mikulásról jut eszembe! Most akkor mikor is érkezik a Miki? Ma este vagy holnap?

Poci: ma is készült ám poci fotó! Kép Meg is mutatom:

Kép
Kép
A kilóim száma változatlanul 66kg! A haskörfogatom elérte a 100cm-t! Kép Tehát plusz 1cm-t nőtt múlt hét óta! Mostanában egyébként nem igazán szembetűnő a változás! Remélem minden rendben odabent!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Gyezsu
köszönöm a reklámot! Iparművészetiben volt és lesz! A jövö hetit még lehet hírdetni! De azt eleve jobban meghírdetik és nagyon jó szokott lenni! Ha tudtok gyertek!!!

Dec 9-11 10-től 17-ig

Köszönöm lányok! A jövő hetiben bízok!!! talán a kiadásom visszajön! Kép

Képzeljétek ma reggel nagyon beütöttem a pocakomat! Olyan bénák voltunk... szegény férjecském lódította a lekváros üveget én meg beleszaladtam... most teljesen be vagyok tojva, hogy nem sérült-e meg a méhlepény... nekem első fali van és elég nagy ütést kapot. Kicsi férjem teljesen kikészült!
Azt hiszem ebből soron kívüli kórházlátogatás lesz! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka! Remélem nincs azért semmi gond! De ugye nem fáj a pocid?

KépKép
nicika

Mamacka, JAAAAAAAAAAAAAAAAAJ! De szerencsére még túl picurka a baba, nem tölti kit eljesen a méhet, úgyhogy a sok víz jól körülveszi. A könyvek és dokterek azt modják, a magzatvíz megvédi a babót az ilyen ütésektől. Gondodolom, úgysem tudnál nyugodt maradni egy orvosi megerősítés nélkül... (Én estem 2 hónapja egy nagyot az előszobában Kép Menj csak és nézesd meg a pocót!

indianyo

Indi! Ilyen esetben nem a baba van közvetlen veszélyben hanem a lepény! Mert ha az megsérül és elkezd leválni akkor gond van! De annak szerintem mindenképpen fájdalom és vérzés a jele! Én is azért azt mondom hogy nem árt megnézetni!

KépKép
nicika

Nicika, Indianyó
Nem tudom, hogy csak átlagosan érzem csak most jobban figyelem vagy azért nem minden teljesen oké... , hogy megnyugodjunk elmegyünk a dokihoz csak még nem értem el...
Utána nem is mozgott de azóta éreztem már két rúgást. Neki biztos nem lett baja mert még kicsi és úszkál, nagyobb korban veszélyesebb az ilyen, de a méhlepény miatt aggódom. Kép

...nagyon aggódom...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka! Nyugodj meg! Addig felesleges idegeskedni amíg nem beszélsz az orvossal! Én érzem hogy nincs nagy baj!

KépKép
nicika

...én is remélem...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Aha! Köszi Nici KépKépKép

indianyo

Jaj, Mamacka, nagyon sajnálom! Most tényleg az a legfontosabb,hogy megnyugodj, de biztos nincs nagy baj! Azért irány csak a doki, hadd nyugtasson meg benneteket! Fájdalmat érzel?

Anita
Kép
Kép
_anita_

anita
...hála Istennek nincs barnázás vagy hasonló, de egy kicsit mintha sajogna... azért próbálom a dokit elérni!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok,

Mamacka, mindenképpen nézesd meg, hogy megnyugodj!!

Mi jó pár napig költöztünk, ezért nem tudtam jönni, most pedig délelőtt végre bekötötték az internetet, telefont, szóval mostantól már bármikor tudok jönni! JUHHHHÉÉÉ! Kép

Jó itt az új lakiban, gyerekszoba már csak a bútorokra vár, de most minden olyan új illatú még, függönyök, bútorok, jó is, mert legalább nem kell kari előtti nagytakit csinálni.

Jól elfáradtam, de most már tényleg csak pihi következik.

Esélyem sincs visszaolvasni, de azt láttam, hogy Anginak szép nagy lett a pocija, Nicikának is. Apa napok óta nyaggat, hogy csináljunk fotót, dehát egyelőre még csak a pakolásig jutottunk. Majd ma. Kép

Mi jól vagyunk, picifiam is kivette a részét a pakolásból, még pedig azzal, hogy folyamatosan mocorgott, ezzel is engem mindig megnyugtatva, hogy minden ok bent. Kép És tényleg.

Na megyek is, kajálok valamit, mert éhen halok.

Ja, vírusnak annyi, viszont 2 kilóval kevesebb.

Jövök még, puszi

Eszti
28+5
Vendég

Mamacka!!!
Csak óvatosanKép
Reméljük semmi sem sérült megKép
Én mikor terhes lettem, akkor zúgtam le a lépcsőről(kétszer is)Kép
totál béna az ember ilyenkorKép

Képzeljétek sikerült találni ugrálós gumis lovacskát.Kép
Már meg is rendeltemKép
Úgy örülök nekiKép
Így néz ki:
Kép

És ötezer pénzbe kerül.Azt hittem sokkal drágább, így most örülünkKépKépKépKép

Én se vettem még semmit az uramnak, ráadásul neki 8.-án van a szülinapja is(arra már kapott egy üveg unicumotKépKépKépKép)
Meg még v.mit kapKép
Karira meg fogalmam sincs.

Anita, el is hiszem, hogy nem akarsz vezetni, én is annyira béna voltam az előbb, amikor jöttünk haza, 4-szer fulladtam le egy kereszteződésben(béna állatKép )
Kicsit bezavart az esőKép
Nem vagyok egy vezető zseniKépKépKép
Még szerencse, senki sem állt mögöttem.

ildikó
vas

Vikó: persze, apa nagyon megértő ámKép Meg aztán meg is beszéltük,hogy nincs ilyen nagy ajándékozás, mert a legnagyobb ajándék, itt lapul a szívem alattKép De én nem bírok magammal, imádok örömet,meglepit szerezni nekiKép
Vizsgák jönnek sorbanKép Pénteken is megyek nemzetközi jogból...
Neked hogy van a pocód?

Nicika: azért kerekedtetek szépen múlt hét óta, mégha ez számok tükrében kevésbé látszikKép A poci mást mutatKép Szuper,hogy ti is csinálgatjátok a babaszobát!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Eszti!!!!

Óriási gratula a beköltözéshez!!!!!!!
Kép

Angi, tök édes a kisfiú, és jó nagy a pocidKépKép
Nicika, te is szépen növesztgeted, nagyon aranyosKépKépKépKép
(ez az előbb kimaradt)

ildikó
vas

Sziasztok!

Mamacka!
Szerintem is védi a babát a magzatvíz, a lepényről nem tudom pontosan. Szerintem egy orvos biztosan megnyugtat majd. Ha nem éred el a dokit, akkor be kell menni az első kórházba nőgyógyászatra, és az első asszisztensnőnek szólni, hogy miért jöttél. Különben sose kerülsz sorra, és az még plusz idegesség.

Én most nyomtam le egy vírusirtót a gépen, mert néha gyanús dolgokat csinál. Például a lomtárt üresnek jelzi, aztán amikor a párom törlést kért, visszakérdezett, hogy biztos-e abban, hogy a windows-t ki akarja törölni. De nincs baci. Szerintem csak túl van terhelve a gép.

Kép
szelivi

Vas! Végülis hol találtad az ugrálós lovacskát?

KépKép
nicika

Vas!
Csak egy ötlet az unicummal kapcsolatban:
Le kell szedni egy régiről az első feliratot és levágni a végéről a CUM feliratot. Aztán ezt a másik elejére, az UN-ra ragasztani. Így: CUMICUM. Szerintem a kispapa örülne neki. Esetleg lehet a tetejére olyan régi fajta cumit venni.

Kép
szelivi

Ja, én is akarok csatlakozni: Nicika, szerintem szemmel láthatóan sokkal nagyobb a pocakod, mint volt! Szép Kép

Esztipeszti, Akkor nálatok is már megvan a Mikulás ajándéka, de jó! Új élet, új otthon Kép

Anita, pocak jól van nagyon, de kizárólag akkor rugdos, ha nem csinálok semmit, szerintem olyankor tud ellazulni, addig meg koncentrál a jövés-menésre Kép

Vas, ez a ló érdekes... a cicis labda nekem speciel jobban az esetem, de ez meg olyan vidám Kép gondolom, lesz nagy nyargalászás otthon Kép Vezetés Kép

indianyo

Eszti, örülök,hogy a vírus felszívódott, és Bencus is jól van,kilók is csökkentek (azért több már nem is kéne,hogy lemenjen)Kép Király lehet az új illatbanKépAkkor ezentúl gyakrabban várunk! Ja, és tényleg megdobhatnál már minket a pocifotóval, lássuk mennyit nőtt a babaházKép

Ildi! Állat ez az ugrálós gumis lovacska, biztos teljesen odalesz OlivérKép Mikre nem jó a net?!! (Épp most mondták a híradóban, hogy folyamatosan nő a netfüggők száma... nekünk mondják? HI-HI-HIKép
A városban még vezetgetek (bár nagyon ritkán, és hiányzik is), mert én nagyon szeretek vezetni, meg itt sztem elég jól kenem (persze felétek nem lennék ilyen "nagylegény", de a 4-est nem vállalom beKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

CUMICUM???????KépKépKépKép

Már késő, már megkaptaKép
Pedig vicces ötletKép
Köszi, LíviKép

nicika, itt találtam:
http://www.r-med.com/index.php?prodid=14

Vagyis nem is én találtam, csak kaptam egy nagyon kedves babanetes ismerősömtőlKép
vas

Sziasztok lányok!

Most nem olvastam vissza, ne hargudjatok, elköszönni jövök, mert elkezdődött nálunk a pakolás, dobozolás, nincs időm se olvasni se írni ezen a héten már,Képráadásul az új háznál az internet még nincs bennt, nem tudom mikor lesz, azon vagyok hogy minnél hamarabb.
Ráadásul elég lassan megy a pakolás, mert a hátam fáj, a pocim tegnap tök bekeményedett estéreKép, úgy hogy lassítottam a tempón.
Viszont nem sokára új szép házba lakunkKépKép

Mindenki nagyon vigyázzon magára, és a babára, puszi mindenkinek.

Alina+ Márk baba
29+5
Vendég

Hát én is csak Gödöllőn vagyok bátor(de itt se mindenhol).
Pedig holnap készülnék Fótra, de ha esik az eső, akkor inkább eljönnek értem.
Tök nagy fosós vagyok, pedig jövő szept.-től nekem kell minden nap mennem Leventéért a suliba.
Addigra össze kell szednem magam.
3 gyerekkel száguldozok majd, én leszek az utak rémeKép
Kép
Viccesek leszünk, egy bébi elöl a hordozóba, kettő hátulKép

Ildikó kiszáll, kicsit kiveszi hordozóstól, be a babakocsiba, Olivér közben nyöszög, Levente toporog az iskolaudvarban.
Mire összeszedem mind a hármat, meg is őszülökKépKép
Nem csoda, hogy már van pár ősz hajszálamKép

na, jól felvázoltam magamnak a jövőmet
KépKép

megyek, Olivért el kéne altatnomKép

ildi
vas

Alina, jó költözködést, és várunk visszaKépKépKép
vas

Alina, csak ismételni tudom Ildit! Sok boldogságot Nektek az új házhoz és vigyázz nagyon magatokra közben, csak óvatosan! Várunk majd visszaKép

Ildi!Kép Elképzeltelek benneteket, nagyon nagyok lesztekKép

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Alina! Sok sikert az új házikóhoz! Kép

Vas! Köszi a címet! Nagyon jó dolgok vannak itt!

KépKép
nicika

Alina! Boldog Új Életet Nektek az új házikóban! Pocaknak jó növést Kép

indianyo

Sziasztok!

Nicika: lehet, hogy a pocakod 1 cm-t nőtt, de a képen sokkal nagyobbnak látszik, mint egy héttel korábban. Kép

Mamacka: csak óvatosan. Gondolom, hogy most már a doki felé tartasz, de nyugodj meg és bízz benne, hogy nincs semmi baj. A természet elég erősnek teremtette a babákat és a szervezetünket is, hogy ne legyen gond ebből. Ha megjöttél a dokitól, akkor azért lécci írd le, hogy mit mondott.

Vas: Nagyon jópofa ez a ló, amit találtál. Szerintem nem lehetsz a vezetés réme, mert az a poszt az enyém. Kép Legfeljebb osztozunk rajta. Kép Olvastam valahol, hogy a kismamák figyelme megoszlik, ezért nehezebben megy a koncentráció a vezetésnél is. Nálunk ezért most szinte mindig apa vezet.

Esztipeszti: örülök, hogy megvan az új lakás, és a költözést is túléltétek. A nagytakarítással meg óvatosan, megvárja az embert. Bár hétvégén én is kidolgoztam a belemet. Kép

Karácsony: még senkinek nem vettem semmit. De valahogy nincs is kedvem tömegelni mindenféle bevásárlóközpontban. Egyszerűen tömegundorom van. Meg nem is tudom, hogy ki mire vágyik, akkor meg minek vásároljak össze mindenféle kacatot?

Készülgetek most egy kicsit a szerdai és a pénteki előadásaimra. juhhhéééé

Mariann

KépKép
mariannka

Sziasztok!

Nicika: lehet, hogy a pocakod 1 cm-t nőtt, de a képen sokkal nagyobbnak látszik, mint egy héttel korábban. Kép

Mamacka: csak óvatosan. Gondolom, hogy most már a doki felé tartasz, de nyugodj meg és bízz benne, hogy nincs semmi baj. A természet elég erősnek teremtette a babákat és a szervezetünket is, hogy ne legyen gond ebből. Ha megjöttél a dokitól, akkor azért lécci írd le, hogy mit mondott.

Vas: Nagyon jópofa ez a ló, amit találtál. Szerintem nem lehetsz a vezetés réme, mert az a poszt az enyém. Kép Legfeljebb osztozunk rajta. Kép Olvastam valahol, hogy a kismamák figyelme megoszlik, ezért nehezebben megy a koncentráció a vezetésnél is. Nálunk ezért most szinte mindig apa vezet.

Esztipeszti: örülök, hogy megvan az új lakás, és a költözést is túléltétek. A nagytakarítással meg óvatosan, megvárja az embert. Bár hétvégén én is kidolgoztam a belemet. Kép

Karácsony: még senkinek nem vettem semmit. De valahogy nincs is kedvem tömegelni mindenféle bevásárlóközpontban. Egyszerűen tömegundorom van. Meg nem is tudom, hogy ki mire vágyik, akkor meg minek vásároljak össze mindenféle kacatot?

Készülgetek most egy kicsit a szerdai és a pénteki előadásaimra. juhhhéééé

Mariann

KépKép
mariannka

Ildi, elképzeltelek a három gyerekkel.....Kép Én egyelőre még az egyet is nehezen képzelem el, de azért már úgy várom!! Kép

Mindenhol ennyire gusztustalan az idő??? Kép Itt teljesen reménytelen.
Vendég

Sziasztok!

Alina: jó költözködést Kép

Karácsony: a fiúknak megvettem már szinte mindent, de ezzel kifújt Kép Jövő héttől viszont nyakamba veszem a várost Zsomával, és beszerzek mindent. Hétköznap délelőtt abszolút bírható a város, de az utolsó hétre nem akarok semmit sem hagyni, mert az már rémálom. A 23-a meg szent és sérthetetlen, akkor egy barátommal járom minden évben a várost.Ez lesz a 13. ilyen sétálásunk.

cory

cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?