Sziasztok!!
Kellemes vasárnapot mindenkinek! Én ma sajnos dolgoztam, ki is akasztott egy vendég, de nem hagytam magam, elküldtem..
Most kicsit pihi van, várom az esti filmet! Tökös csaj..
Szerintem nagyon jó lesz. Előzetes alapján. Gondolom én..
Mamacka,
örülök, hogy jól sikerült a vásár, de ahogy tovább olvastam, láttam, hogy elfáradtál, odavan a lábad is.
Próbálj meg pihenni, ha hazaérsz. De ugye azért volt ott valami ülőalkalmatosság?!
És tök jó, hogy találkoztál Indianyóval is!
Ritaa,
nekünk is felajánlottak egy babkocsit, ugyan még nem láttam, de amit tudok róla, hogy anno új korában nagyon jó minőségűnek számított, ezért drága is volt, két baba "nőtt" fel benne, és jelenleg egy pincében vagy valami tárolóhelyiségben vár.. Szóval így már nem vagyok annyira elragadtatva tőle.. Ja és olyat is mondott unokatesóm (tőlük lenne), hogy nézzük át a kerekeit, mert kicsit csálén állnak, olyan, mintha mindegyik másfelé akarna indulni.. Szóval úgy néz ki így látatlanban is lemondok róla, és már ki is néztem egyet. Egy újat, szépet, illatosat!
Mariannka,
tegnap én is takarítottam, estére fájt is picit a derekam, de most már OK. Igaz én nem tortával fejeztem be a napot, hanem csak finom pogácsával!
Az se rossz.
És szupi, hogy így készül a gyerekszoba, már csak egy-két simítás..
Nicika,
most már én is azt gondolom, hogy több szempontból is fontos az új babakocsi, és mi az egyik??
Hát itt falun mit szólnak az emberek, hogy nem újban tolom azt a gyereket??
És mi is egy babát tervezünk..
Babetta,
nemtom miért csak akkor megyek a köv. UH-ra. Most 20 hetes voltam, akkor kb. 28 hetes leszek. Az olyan sok idő a kettő között? Mondjuk nekem az, mert szeretem, ha megnéznek UH-gal, végülis abból sok minden kiderül. Bár ahhoz képest olyat is olvastam valahol, hogy 4 UH kell, hogy mindenképpen legyen a nyolcas számok tükrében. 8, 18, 28 és 38. héten. Szerintem ez így hülyeség. Nemtom. De tényleg olyan sok az a 8 hét, ami eltelik a kettő között?
Zsófi,
sajnálom, hogy rosszul alakult a napod, sajnos van, hogy nem jön össze semmi, vagy pont hogy minden rossz egyszerre jön össze. Bár ez gondolom nem vigasztal.. Én is csak valami olyat tudnék javasolni, ami testednek-lelkednek felüdülést jelent.. Valami kellemes, megnyugtató zene, könnyű finom vacsi, "dödörgés" (tudod ez nálam nyugis összebújás!
), vagy valami. Te tudod igazán egy ilyen nap után mi esne jól neked.
További szép estét mindenkinek, még lehet, hogy itt vagyok egy darabig. Most lépek a konyhába, mert nagyon rákívántam néhány mandarinra!!
Sziasztok: Nadine 20+3