Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Áldott, békés 2. ADVENT VASÁRNAPOT kívánok minden babának - mamának!

Egész nap pakolásztam, rendezgettem, főztem, mostam...Kész vagyok!

Csak felületesen olvastam át a hétvége eseményeit, bocsika!

Nancsika: Szívből gratulálok Nektek és nagyon sok boldogságot kívánok! És az ilyenkor szokásos közhely: milyen érzés férjes asszonynak lenni?Kép Alex baba jól bírta a feszültségtől gondolom kevéssé mentes napot?

Vikó: Nektek pedig gratula a kis tököshözKép Üdv a fiús mamák közöttKép Hidd el, tuti lesz, hogy fiúnk lesz (nem mintha a "lányos" mamiknak nem lenne azKép) Nagyon édes kismanó, cukik a képek!Kép Én is utálom,hogy már sötét vanKép

Nicika: Gratula,hogy rátaláltatok álmaid babakocsijára! Drukk,hogy sikerüljön megvennetek!Kép

Mariann: várjuk majd a képeket! Nagyon ügyik vagytok,hogy így haladtok!Kép

Továbbá gratula minden jó UH-eredményhez, véreredményhez (akinek nem jó, tessék ügyesen szedegetni a szükséges bogyókat), kreatív alkotáshoz... mindenhez!Kép

Bocsika,hogy másnak nem írok külön, de hulla vagyok! Viszont legalább, már a pelenkázó áll! Olyan szépségesKép
Nekünk holnap vérkép-kontroll...Kép Utálom,mikor belémvágják a tűt...! Na, mindegy, túlélemKép

Tovább meghitt, szép, ünnepi vasárnapot!

Anita (28+1)

Eszti(peszti) jól vagytok? Rég nem jelentkeztél!!! Folyamatban a költözködés?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Babetta: nektek meg szorítok,hogy sikerüljön rátalálni az "igazi" babakocsira!Kép Baromi nehéz olyat találni,ami minden igénynek megfelel és még a pénztárcának is! Sajnos segíteni nem tudok, mert még mindig nem vagyok nagy ász benne! De gondolom, Cory, Tünde, Ildi tudnak majd segíteniKép

Puszi!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: Jó látni, ahogy alakul a pöttöm szobája, én mindig úgy örülök, amikor Peti elviszi a bababútorokat a helyszínre és látja a szülők boldogságátKép Valahogy ez teljesen más, mint pl. egy gardróbKép

Angi: Milyen relax fotelt vettetek? Olyan görbített fából való a "lába"?

Babetta: Remélem egy babakocsi tervező is olvassa a topicot! Az igényeink alapján megalkothatná a szuperül eladható modelltKépKépKép

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Babetta: Egy diszkont bababolt, itt elég sokfajta kocsit árulnak:

http://bababolt.echt.hu/babakocsi

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Horror hétvége van a hátam mögöttKép De túléltükKép

Először is iszonyatosan összeveszett a család (nem velemKép) Másodszor semmi sem sikerült... harmadszor sikerült beletolatnom egy autó oldalába, úgy hogy én nem vettem észre...persze volt tanú, aki értesítette a rendőrséget. Kétszer kellett visszamennünk egyszer a tescóból, utána meg a corábólKép Hál'istennek a mi autónkról egy porszem se jött le, semmi nem látszik rajta, különben kaptam volna apámtólKép Aztán jött az ideg, amikor észrevettük hogy nem jó csekk van a forgalmiban, mert már egy hónapja lejárt. Apa se tudta hogy befizette-eKép Még jó hogy ismerős az üzletkötőnk a befizetést vissza tudta volna dátumozniKép De hálistennek itthon megvolt a csekk csak a lüke apám nem cserélte ki a szelvényeket, hanem az újat tette be a régiek közé.... szal volt miért izgulnom. Ráadásul apa elment Veszprémbe dolgozni, így az egész karácsonyi vásárlás ránkmaradt a párommal, a sütésről takarításról nem is beszélve. Bár mondtam hogy azt nem fogom én megcsinálni....

Ezek után még volt egy szülinap, meg egy mai rohanás Szegedre, szal nem egyszerű az élet. S ami a legrosszabb: Holnap reggel el kell mennem cukorterhelésreKép Nem halogathatom tovább, utána meg bejelentkezek a fogorvoshoz is mert két fogam fájt az éjjelKép Előre félek hogy a cukros löttytől hogy fog fájniKép

De Kata jól van odabent, én is jól vagyok csak idegileg merültem ki egy kisséKép HOlnap megyek megvenni az ajándékot apának, Dvd-írót fog kapni, remélem sikere lesz. De annyiszor emlegeti, hogy milyen jó lenne hogy odaadom neki hamarabb, nincs szívem még hetekig dugdosni. Csak így nem lesz meglepi...meg holnap megvesszük Bencének is azokat az ajcsikat, amit a nagymamájától fog kapni (anyósom 30ezret küldött a gyereknek!!!!! Totál le voltam döbbenve...)

Meg holnap suli, és még a klinikára is be kell ugranom, így tuti nem leszek holnap seKép

Tünde, ha itt szülök, akkor apa szabit vesz ki. Úgyis muszáj lenne mert nnincs aki Bencére vigyázzon. Egy szülés erejéig ok, de 5-6 napig ???

Most nem írok többet, pedig akartam egy csomó mindent de elfelejtetttem, és úgyis fáj a fogam, nincs kedvem semmihezKép

Puszi

Zsu
25+6

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Tünde
Nagyon köszi és ajánlom a többieknek is, hogy olvassák el!

Anita
Igyekszünk majd megtalálni az igazit.
Nekünk is összerakta apa a pelenkázót. Szoktam előtte álldogálni és elképzelem, hogy nem sokára használni is fogja valaki, olyan jó!

Esztipeszti
Jól vagytok? Már régen találkoztunk itt.

Holnaptól megint elmaradok, de most még nem lépek le.

Babetta és Levi 27+1

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Zsu
Neked aztán tényleg izgalmas napod volt.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

<!--attachment: PC040189-306845.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*57.7**PC040189%2ebmp --><center><pre>
Kép
PC040189.bmp (57.7 k)</pre></center><!--/attachment--><!--attachment: PC040190-306846.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*57.7**PC040190%2ebmp --><center><pre>
Kép
PC040190.bmp (57.7 k)</pre></center><!--/attachment-->

És ha minden igaz sikerült a képkicsinyítés

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Most miért nem látszik a kép?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta! Nem jó formátumot raktál be... CSak a .gif és .jpeg(.jpg) formátummokat ismeri fel, ez pedig .bmp (bitkép) formátum. Sajnos egy csomó gépen nem is olvasható ez a fomátum Kép Ha tudod, szerkeszd át más formátumra!
Ja, és hová lépsz le? Nyaralsz? Remélem, valami kellemes dolog lesz Kép

Zsu, most azonnal kéne neked egy finom forró édes kávé/cappuccino és egy jó forró illatos füdő meg valami szép, halk zene.... meg apa, aki megsimogat és megnyugtat. Vigyázz magatokra!

indianyo

KépKép

Talán most sikerül!

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Köszi Vikó!
Így nem téged kell zaklatnom.
27 hetes pocak.
Ha a munkát nyaralásnak mondhatjuk akkor nyaralni megyek.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: Jó lett KépKépKép Szép, nagy, kerek Kép Hát, akkor dolgozzál keveset Kép

indianyo

Babetta: nagy kerekű is legyen meg könnyű is... huhhh. Mit értesz nagy kerék alatt? Mi fontos még? Pl átfordítható tolókar fontos? Bolygós vagy nem bolygós?

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory: Bolygós micsoda? Én teljesen tudatlan vagyokKép

GYeZSu merre jársz???

indianyo

Sziasztok!!

Kellemes vasárnapot mindenkinek! Én ma sajnos dolgoztam, ki is akasztott egy vendég, de nem hagytam magam, elküldtem.. Kép
Most kicsit pihi van, várom az esti filmet! Tökös csaj.. Kép Szerintem nagyon jó lesz. Előzetes alapján. Gondolom én.. Kép

Mamacka,
örülök, hogy jól sikerült a vásár, de ahogy tovább olvastam, láttam, hogy elfáradtál, odavan a lábad is. Kép Próbálj meg pihenni, ha hazaérsz. De ugye azért volt ott valami ülőalkalmatosság?!
És tök jó, hogy találkoztál Indianyóval is! Kép

Ritaa,
nekünk is felajánlottak egy babkocsit, ugyan még nem láttam, de amit tudok róla, hogy anno új korában nagyon jó minőségűnek számított, ezért drága is volt, két baba "nőtt" fel benne, és jelenleg egy pincében vagy valami tárolóhelyiségben vár.. Szóval így már nem vagyok annyira elragadtatva tőle.. Ja és olyat is mondott unokatesóm (tőlük lenne), hogy nézzük át a kerekeit, mert kicsit csálén állnak, olyan, mintha mindegyik másfelé akarna indulni.. Szóval úgy néz ki így látatlanban is lemondok róla, és már ki is néztem egyet. Egy újat, szépet, illatosat! Kép

Mariannka,
tegnap én is takarítottam, estére fájt is picit a derekam, de most már OK. Igaz én nem tortával fejeztem be a napot, hanem csak finom pogácsával! Kép Az se rossz.
És szupi, hogy így készül a gyerekszoba, már csak egy-két simítás.. Kép

Nicika,
most már én is azt gondolom, hogy több szempontból is fontos az új babakocsi, és mi az egyik?? Kép Hát itt falun mit szólnak az emberek, hogy nem újban tolom azt a gyereket?? Kép Kép
És mi is egy babát tervezünk..

Babetta,
nemtom miért csak akkor megyek a köv. UH-ra. Most 20 hetes voltam, akkor kb. 28 hetes leszek. Az olyan sok idő a kettő között? Mondjuk nekem az, mert szeretem, ha megnéznek UH-gal, végülis abból sok minden kiderül. Bár ahhoz képest olyat is olvastam valahol, hogy 4 UH kell, hogy mindenképpen legyen a nyolcas számok tükrében. 8, 18, 28 és 38. héten. Szerintem ez így hülyeség. Nemtom. De tényleg olyan sok az a 8 hét, ami eltelik a kettő között?

Zsófi,
sajnálom, hogy rosszul alakult a napod, sajnos van, hogy nem jön össze semmi, vagy pont hogy minden rossz egyszerre jön össze. Bár ez gondolom nem vigasztal.. Én is csak valami olyat tudnék javasolni, ami testednek-lelkednek felüdülést jelent.. Valami kellemes, megnyugtató zene, könnyű finom vacsi, "dödörgés" (tudod ez nálam nyugis összebújás! Kép), vagy valami. Te tudod igazán egy ilyen nap után mi esne jól neked. Kép

További szép estét mindenkinek, még lehet, hogy itt vagyok egy darabig. Most lépek a konyhába, mert nagyon rákívántam néhány mandarinra!! Kép

Sziasztok: Nadine 20+3 Kép

nadine81

Jézus, bolygós babakocsi?? Kép Az milyen? Bolyog? Kép Kép

nadine81

Cory
Jól írod nagy kerekű is, és könnyű is, és átfordítható is, és nem bolygós.
Majd lefényképezem az utcát jövőhétvégén, mert csak akkor leszek itthon világosba, azt hiszem el fogtok ájulni. Egyből átlátjátok majd a problémámat. Tehát ide csak nagy felfújható kerekű jó. Kis kerekű és könnyű bolygósunk van, de azzal nem juttok el az utca végéig sem.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Viko, Nadine: a kereke bolyog, azaz könnyű vele kanyarodni.

Babetta: hááát, ilyet könnyűben nem nagyon tudok Kép

cory
Budapest

Babetta: a bolygósok nagyrésze rögzíthető ám, szóval én azokat nem zárnám ki teljesen.

cory
Budapest

Cory
Majd csak találunk valamit.

Tünde
Köszi a címeket,szerintem a többieknek is hasznos lesz.

Most megyek aludni, mert reggel kelni kell,és irány a munka, de már csak 15 nap és vége.
Sziasztok
Babetta és Levi 27+1

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok kismamik!
Ma is rettentően elfáradtam... és sajnos nagyon kevés volt a bevétel! Egyáltalán nem szervezték meg, nem hírdették, mi hiába küzdünk ha nincs hírverés... becsapás volt nekünk és a vásárlóknak is! Azért örülök, hogy Indianyó nem csalódott! Kép KépKép Kép
A jövő hetinek álítólag nagy híre lesz tv rádió... rengetegen lesznek eladók és vásárlók is!
Kicsit tartok tőle, mert nagyon kicsi hely lesz kipakolni! Nemtudom, hogy fogok elférni! Remélem valami normális helyre kerülök, volt már, hogy szinte semmit nem adtam el mert annyira eldugtak!

No sebaj!
Az ígért képek! Íme:

...saját holmik...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
...a szomszéd...
Kép
...gyerkőcök...
Kép
...keresztlányunk...
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Cory
A bolygóssal az a baj ,hogy a két kerék közé beszorul a sínkavics, meg még ami található az utcán. De lehet hogy rosszul gondolom.
Na most már tényleg megyek,mert 5-kor kelés van.
Szia

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

BAbetta: na, most már kíváncsi vagyok a terepre. Én a batáromat bármin áttoltam úgy, hogy soha nem kapcsoltam egyenesbe a bolygóját.
Nagykerekű nem bolygósban, főleg terepre én háromkerekűben gondolkoznék. A Gracoé pl egész korrekt súlyban is, 9kg, de nem átfordítható Kép

cory
Budapest

<font color="119911">Sziasztok,
megérkeztünk anyóséktól. A kicsik nagyon édesek voltak. Milán, a keresztfiunk (2,5) simogatta a hasam és mondta, hogy takarjuk be. Szimike már 7hetes, annyit változott. Vittünk mind a 3kicsinek télapós ajándékot, nagy volt az öröm. Kép
Nici,
nincs abban semmi furi, ha egyenlőre csak 1 babát szeretnétek. Talán egyszer lesz egy 2. is, fiatalok vagytok, bőven ráértek még!
Babetta,
nagyon szép nagy már Levente lakhelye. Kép
Puszi
Angi
30+2</font>
angi79

Sziasztok!

Nicika: tényleg nagyon jó ízlésed lehet, ha ilyen klassz kocsit választottál. Kép Nekem tényleg tetszik, bárcsak én is megtaláltam volna az igazit.

Mamacka: nagyon szépek a képek, amit flraktál. Jó pihenést.

Cory: nem csak Budapesten, hanem vidéken is szeretném majd használni a kocsit, mert a nagyszülők ott vannak. És hát nem minden utca burkolt arrafelé. Bár az biztos, hogy sok gyerek szeret elaludni úgy, hogy jár valami a feneke alatt. Kép

Tünde: ezek a nőgyógyászati vizsgálatok felérnek valami hókuszpókusszal. Jó kérdés, hogy honnan tudják olyan pontosan a dokik azokat a centiket... köszi a linkeket, nagyon hasznosak. Kép

Zsuzsófi: próbálj meg inkább arra gondolni, hogy mégsem történtek olyan tragikus dolgok. Csak
"kicsit" nehezebb volt nap. Van ilyen.

Babetta: nagyon szép a pocid. Kép

Rólunk: a tegnapi nap után kész felüdülés volt a mai. Délelőtt jó sokáig, majdnem 10-ig aludtunk, utána vasaltam, hogy ne legyen még több. Délre jött az egyik barátunk, akivel nagyon jót ebédeltünk és beszélgettünk. És bűnöztem is egy kicsit: megittam úgy 1,5 dl vörösbort. Annyira jól esett. Kép Én imádom a borokat és az ízvilág hiánya fél év után most kijött rajtam. Száraz vörösbort választottam, mert az a vérképzésnek sem tesz rosszat. Kép Este pedig két adventi gyertya mellett csodálatosan elbeszélgettünk apával.

Kellemes estét mindenkinek.

Mariann
28+0

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Most megpróbálok feltenni két képet. Az egyik Babó szobája, ahonnan a függöny és a megfelelő csillár még hiányzik. A másik pedig a mai, vagyis 28+0 napos pocakom. Kép

Kép
Kép

Mariann

KépKép
mariannka

Mariann
Hű de szép nagy a pocid! ...és milyen hangulatos a szobácska! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Köszi, Mamacka. Igazán jól esik. Csak odabent is legyen rendben minden a vesékkel. Kép Hisz ez a legfontosabb, nem a külcsín. Bárcsak beláthatnék, és még egy kicsit jobban beszélgethetnék Babóval. Kép

KépKép
mariannka

Jaj, Mamacka, nagyon sajnálom a mai napodat Kép Igazán, már tegnap is akartam mondani, hogy mennyire rossz a szervezés, szinte senki sem tudott erről a vásárról, annyira nem volt hírverés Kép Most akkor egy kicsit a következő hétvégéig tudsz pihenni, remélem.

indianyo

Szia Indianyó!!!
Azért nagyrészben neked is hála az asztalok ára legalább bejött! Kép
A jövő héten sokkal jobb lesz! Több mindent is viszek csak kevesebb helyem lesz! Nem tudom, hogy fogok elférni! Kép Kellene egy képeslapálványt szerezni! Kép
Nagyon jó lenne jó helyre kerülni! Kép
puszi
...hogy van a kis kukis?

Mariannka
Biztos nem lesz semmi baj! Kép
Egyik ismerősömnek cisztákkal volt tele a gyerkőc agya, veséje, mája... Mire megszületett kutya baja sem volt mind felszívódott... Kép csak szegény mamája stresszelt egy kicsit! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

...na jó megyek aludni mert lefejelem a klaviatúrát! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!
Szívesen járultunk hozzá Kép Vigyázz magatokra nagyon Kép
Az én kicsi fiacskám olyan, mint apa - reggel pihi, délután-este vígan focizik, kedvel a zenét, a számítógépet és az autózást Kép Vicces, hogy már a pocakban milyen határozott jellemvonásokat mutatnak a babák Kép

Szép álmokat!

indianyo

Sziasztok Lányok!

A hétvégén vidéken voltunk. Úgy gondoltam, majd csak ha végigolvastam, akkor írok, de muszály elkezdenem.

Borkadorka!
Nagyon szépek azok a minták. Én nem merek ilyesmibe belevágni.

Vikó!
Gratulálok a kisfiúhoz. Én szinte mindig kisfiamnak hívom a babát, de engem és a nővéremet is mindig fiamnak hívott anyu. Nálunk falun általában ez szokás.
Lehet, most hülyeséget kérdezek, de az iparművészeti múzeum az, ami a városligetben egy tó közepén van? Mert azt én mezőgazdasági múzeumnak ismerem, a férjem meg közlekedési múzeumnak.

Zsandi!
A keresztgyerekeimnek is van duplójuk. Valami benzinkút rémlik, meg állatok, meg helikopter, lift. Kb 1.5 éves kortól van nekik és imádják.
Egyébként én úgy tudom, hogy a lego négyfajtát gyárt. Az első kb 4×4×4 cm-es kockákból áll egy bogyóval. Aztán van egy kisebb, utána a duplo és után a rendes pici lego.

Nadine!
Én olyat éreztem először, mintha egy kiskanál domború felét nekitolták volna belülről a pocimnak. Azóta (kb 3 hét) végülis nem sokat erősödött, csak éjszaka focizik nagyobbat.

Tünde!
Nagyon örülök, hogy írtad a kimamabugyit. Én pénteken láttam 3700-ért és 12000-ért (nem írtam el a nullát!) is. Azt hittem eldobom az agyam. Az egyedüli, ami tetszett az a szülés utáni pociszorítós bugyi, de az is 3700 volt. Viszont én úgy néztem, hogy azt a rendes bugyi fölé kell venni, mert alul kapcsos.

Egyébként a hétvégém egész jól telt. Újra kötök sapit, most már teljesen saját mintával. Csavarosan fog összeérni a teteje és csavart minta is lesz benne. Viszont a pulcsit újra kell kezdenem, mert a bal elejént bár ugyanazzal a szemszámmal és tűvel kötöm, mégsem egyezik semmi. Biztos változott a technikám.

Pussz mindenkinek!
Megyek aludni.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szia Livi! A városligeti a Vajdahunyad vára, ahol a Mezőgazdasági Múzeum van, ill. egy kcisit odébb a közlekedési. Az Iparművészeti Múzeum az Üllői úton van, a Ferenc körút metrómegállónál - gyönyörű szecessziós épület és a kiállításai is mindig nagyon érdekesek. Van még egy kedvencem: (sok van, mondjuk, mert mániám a kortárs/modern festészet Kép a Néprajzi Múzeum, ami a Kossuth téren van, a Parlamenttel szemben.

Kíváncsian várom a sapit, én is nekikezdtem egy új, kimondottan fiús pulóvernek - érdekes, ez most elsőre is sikerül... Kép

indianyo

Vikó!
Én most úgy gondolom, hogy megkötöm a pulcsi két elejét egyszerre. Kétszer szedem fel a szemeket, külön-külön kezdéssel. Így nem lesz kétfajta, és a sormagasság is egyezni fog. Persze először a sapit kell befejeznem. Ha nem alszok el, még ma befejezem.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Livi, ez tök jó ötlet Kép Majd rakj fel képeket! Jó munkát és jójcakát Kép

indianyo

Sziasztok!

A hétvégén dolgozatokat írtam, azért nem jöttem. Iszonyú fáradt vagyok, ülni se bírok, de kell valami levezetés Kép

Mamacka, ilymódon a vásárra se tudtam kimenni - egyébként csütörtök reggel ajánlottam a rádióban, csak nem voltam biztos az Iparművészeti Múzeumban, tudod, kérdeztem is előtte, hogy ott lesz, vagy a Népművészetiben. Megnéztem a www.museum.hu-n, de ott az Iparművészetiben semmi rendezvényt nem jelölt, a Néperajziban meg csak vasárnapra írt vásárt. Szóval azt ajánlottam a hallgatóknak, hogy kérdezzenek utána, mielőtt elmennek - hát lehet, hogy lusták voltak utána kérdezni, és inkább nem mentek Kép

Velünk egyébként minden rendben, nagy bokszmeccsek mennek odabent, lassan orvoshoz is be kéne jelentkeznem.

Lányok, kaptam könnyű, de szép többszólamú karácsonyi dal kottákat, találkozunk akkor még karácsony előtt? Holnap az egyetemen mindenképp másolok néhány példányt. Felajánlom szívesen, hogy gyertek hozzánk, de Csillaghegyre nem hiszem, hogy kijönnétek. Szervezhetek művelődési házat is akárhol, vagy már több meghívás is elhangzott, gondolom, azokkal is lehet élni.

Na, megyek, iszom egy forró kakaót, aztán nekiállok az adventi naptárnak - nálunk azt fogja hozni a Mikulás.

Mindenkinek minden szépet, most nem tudtam visszaolvasni.

Ja, Ágiboszival leveleztem, jól vannak.

GyeZsu
gyezsu

Jó reggelt!!!!!!

Mindenki alszik még???????
Pusz, Ildikó
23+3

Kép
vas

lego keresőknek érdemes megnézni:

www.legomarkabolt.hu

itt fennt van az összes modell, korosztály szerint
vas

<font color="119911"> Jó reggelt Ildi,
én nem alszom. Kép

Mariannka,
nagyon szép a szoba! A pocakod is szépen növöget!
Mamacka,
én is sajnálom a tegnapi napot! Aranyosak a gyerkőcök.
Livi,
én vettem egy Anita kismamaalsót, nagyon kényelmes és van egy trikóm is, az valami más márkájú. Oké nem olcsók, de nem fázik benne a pocóm.
Gyezsu,
mit alkottál az éjjel?

Puszi:
Angi
30+3</font>
angi79

Helló Angi!!
Benned bíztam, Te is mindig olyan korai vagyKép
Tényleg, milyen fotelt vettetek az ikeában?
Poang-ot???
Mi is ilyet vettünk, mielőtt Olivér megszülett, bár szoptatni én nem nagyon tudtam benne.

Kép
Lábtartóval együtt vettük, tényleg kényelmesKép
De szoptatni nekem ágyon fekve jobb voltKép

Mamacka, sajnálom, hogy nem jött be a vásár, pedig annyira szép cuccokat csináltál.Talán most hétvégén jobb leszKép

Mariann, helyes a szobácska, meg a pocid is óriásiKép

Tünde, az Egressy téri mc'don.-ba volt a szülinapi buli, nem volt nagy szám, kicsit hideg volt a buszban(egy angol emeletes busz van a mc'. előtt szülinapi bulikra)
De a gyerekek élveztékKép
Igen , én írtam, hogy nekünk a huggies vált be,én sem szeretem a pampers-t, pont azért mert nincs gumírozva, meg szerintem vékony a tépőzár isKép

Babetta, Angi, örülök, hogy tetszik Levente isKép

ildikó
23+3
vas

Sziasztok!

Én is itt vagyok már Kép

Mamacka: sajnálom, hogy nem jött be, drukkolok a hétvégéhez Kép

Mariannka: nagyon szép a szoba is meg a pocak is Kép

cory 25+4

cory
Budapest

Igen Ildi ezt vettük lábtartóval. Most tényleg nagyon kényelmes, aztán majd meglátom a szoptatást benne. Barátnőmnek bejött erre a célra is.
angi79

Jó reggelt mindenkinek!

Hihetetlen szomorkás-sötét vanKép

Csak ritkán tudok bekukkantani, és nem is tudok nagyon visszaolvasni...

Nancsika!
Gratulálok én is! Üdv a klubbanKép

Képzeljétek, vettünk szombaton babakocsit! Még itthon nézegettünk párat, és megtetszett egy Pierre Cardin. Voltunk Miskolcon hétvégén, és ugyanaz a típus akciós volt...Nem tudtunk ellenállniKép Hordozó van hozzá meg vettünk pelenkázótáskát is. Zöld, és sárga van bevve. Kis vidámKép A többi holmit tényleg csak januártól fogjuk beszerezni, de ezt nem lehetett otthagyni!Kép

És kitaláltunk neveket is. Legalábbis megbeszéltük, 2 hónap múlva visszatérünk rá, ha addig változna a véleményünk. Ha lány, akkor Kinga, ha fiú, akkor Domonkos. Hogy tetszik?

Én még nem vettem kismamabugyit. Viszont beszereztem néhány csípö fazonú bugyit, ami nem nyomja a pocim. Remélem, ez is beválik!

Maminti
21+1

Kép
Kép
maminti81

Milyet vettetek, bőrt vagy szövetet?
Nekünk pont oylan van, mint a képen.
Azt hiszem, azért nem volt jó szoptatni benne, mert túl belesüppedtem, viszont ha már tettem egy párnát a hátam mögé, úgy jó volt.
De embere válogatja.
Barátnődnek is bejöttKép

Helló Cory, jó reggeltKép

Mindenkinek:
Tudtok nekem abban segíteni, hogy olyan "kengurulabdát"keresek, ami gumiból van, fel lehet fújni, 2 "csöcse"van, amiben kapaszkodni lehet, de nem labda formájú, hanem állat alakúKép
Na, ilyet keresnék karira OlivérnekKép
Egyszer láttam Ausztriában, de nem vettem meg(talán még Olivér sem volt meg akkor)
Meg a barátnőm gyerekeinek van, és Olivér mindig ezen ül nálukKép

Lassan-lassan megyünk, be kéne szereznem egy-két télapó cuccot a gyerkőcöknekKép

ildi
vas

Jó reggelt!

Én is vagyok már, csak eddig olvastamKép

Mamacka: sajnálom én is,hogy nem úgy alakult a hétvége, mint vártátok! Drukk a következő alkalomhoz!

Babetta: szép nagy a pocid! Miért kell reggel 5-kor kelned, te még dolgozol?

Mariannka: nagyon szép a babaszoba, nagyon tetszik!Kép És a pocid is szépen kerekedikKép

Szia Ildi: jobb már a hangulatod? Remélem, most már gyakrabban leszel, bár gondolom nehéz a gyerkőcök mellett, így ünnepek előtt!

Angi! Nekünk is ilyen fotelünk van lábtartóval, csak barna színű! Eddig tanulásra használtam, most én is szoptatósnak hívomKép Kíváncsi vagyok én is, kényelmes lesz-e ebben szoptatni a Picurt! (Ráadásul elfoglalja a szoba nagy részét,úgyhogy ajánlom neki,hogy beváljonKép)

Cory: Már annyiszor akartam kérdezni, begyógyult már Zsoma fejecskéje? Hogy tetszik a srácoknak az adventi kalendárium?

Livi: Nagyon ügyi vagy,hogy így kötögetsz! Majd várjuk a köv. képet!

GyeZsu: Azért pihengess is egy kicsit! Köszi,hogy írtál Ágiról! Örülök,hogy ők is jól vannak!

El ne felejtsétek a csizmákat,cipőket kipucolni és kirakni az ablakba, ajtó elé... KépKépKép

Anita és Botond (28+2)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Maminti, grat. a babakocsihozKép
Domonkos, és Kinga is szép névKép
vas

Anita: Zsoma fején már csak apró rózsaszín nyom van. Nehéz volt vele, mert állandóan piszkálta, és lekaparta a vart.A végén már az alig varos sebet le kellett ragasztanunk, hgoy békénhagyja, de most már minden ok Kép
Lelkesen bontogatnak Kép Fura, mert azért már egész látványosan csupaszodik a madzag Kép
Nekem egy Tomelilla fotelom van lábtartóval a szopihoz Kép
Ilyen, csak kékben:
Kép
Igazából szerintem a lényeg, hogy az ember simán üljön benne naponta akár órákat is Kép

cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?