Új privát üzeneted érkezett!

Martina!

Örömmel látom, hogy már jobb a dolog. Aggódunk ám érted. Nyugodtan gyere közénk akármi bánt is. Látod ide mindenki elhozza a kismamás nyûgjeit, még akkor is ha van figyelmes párja. Most kerestelek ki a táblázatból és látom, hogy velem egyidõs kismama vagy. Akkor azért még várhatna a babóca egy-két hetet nem? A cuccom Nekem meg egyáltalán nincs még összerakva. Sõt, még csak összírva sem. Remélem még ráérünk arra mindketten Kép.
Bori 35.hét
Bori

Bori Kép
en tegnap kaptam epp egy listat hogy mi mindent kell vinni... ha gondolod,elkuldom
meg valahol megvan meg a tavalyi is ...

hat meg vagy 2 hetet ki kellene birni, de majus 5-ig mindenkepp....

most csak epp melozni, vasalni, fozni es varrni kellene....
ehelyett chatelek Kép

tudjatok mit? keresek fagyit is hozza Kép
martina

Martina!

Hihi nekem meg a keddi vizsgámra kellen készülnöm gõerõvel, ehelyett azt lesem mikor fut be valami üzenet. Jó Neked, hogy van fagyid hozzá. A listát örömmel megnézném, hátha van valami hasznos benne (listából már nekem is van néhány, csak épp a sajátomra még nem érek rá Kép.)
Bori
Bori

Ja, a mail cím lemaradt: porpaczy@mtk.nyme.hu
Bori
Bori

Draga Bori!
akkor mar csak a mailcimedet add meg ;)
es kuldom Kép

milyen vizsga?
martina

Jó sokat írtatok! Kép

A kgb-s címem már nem fogja visszadobni a leveleket, úgyhogy mostantól arra írjatok, mert a másikat nem szoktam nézegetni.

Halacska!
Nem utállak még!!!!!!! KépKépKépKépKép Mail megy majd!

Bori!
Remélem igazad lesz, és tényleg megfordul Dóri. Bár az elõbb lent csuklott, lehet, hogy már megtette?

Gumicukor, Margaréta!
Mail ment!

dec8!
Még ma felrakom.

Sasha!
A férfire is azt mondják, hogy nem megszerezni nehéz, hanem megtartani. Kép Szóval nem átvenni volt könnyû a táblázatot, hanem tovább vinni. Nagyon klasszul csinálod. Kép Ne passzold át a dícséretet nekem, mert most már a Te érdemed, Téged illet. Kép
Ja, és nem mondtam, hogy nem kaptam mailt a körmaillal kapcsolatban, csak kérem, hogy aki kapott jelszót, nyilatkozzon. Bár eddig egyértelmû a vélemény. Mindenki egy véleményen van. Kép

Kisvakond!
Várjuk, hogy jelentkezz a doki után!

Martina!
Nem mondom, hogy együtt érzek veled, mert ezt átélni kell. Viszont tudom, hogy amikor a párom dolgozik éjszaka én is frászban vagyok, és leszek is a jövõ héten. Ez már nem hiszti, hidd el. Ilyen esetre nálunk azt tanácsolják, hogy nyugodtan hívja fel az ember a szülészetet, mondja el mi a gondja. Ott megmondják, hogy menjen vagy maradjon.
Valahol nem rossz megoldás, mert ha nem akarsz nem mutatkozol be, mentség rá, hogy izgulsz, és nem ébresztel fel senkit, mert ugye õk nem alszanak, dolgoznak.

Ancsi!!!!!!KépKépKépKépKép
Olyan jó újra látni itt a neved. Kép
Azért egy kicsit részletesebb is írhatnál! Kép
Olyan furi: még nemrég küldünk el a megint megjött-bõl, hogy nyomás a táppénz, most meg már a 18. héten jársz! Kép

Kata és Dóri (35.)

KépKép

KépKép
kata007

Jaj lányokKépKépKép

Nálunk is szalad a lakás én meg csak ülök és bambulom a képernyõtKép A fagyiról eszembejutott hogy tegnap lefagyasztottam karikára vágott citromotKép Megyek és megeszem, igaz nem fagyi de nem is hizlalKép

Martina!

Megértelek, de azt tudod hogy a férfi az csak férfi marad. Az én párom kedves és számomra mindenféleképpen tökéletes, de nagyon rosszul titkolja hogy nem tudja mi van velemKép Egyszerüen a férfiak nem tudják milyen az amikor a hormonok dolgoznakKép és sajna a legtöbb nem rendelkezik telepatikus képeségekkelKép Ha valami kidumálnivalód, vagy dühöngenivalód vagy csak gyere ide hozzánk

pussszancs
sasha

Kép
sasha

Martina!

Keresztbe írtunk, a mail cím feljebb. Tulajdonképpen a doktorim védésérõl van szó, csak babonából nem nagyon hangoztatom. Majd ha sikerül, akkor.

Kata!
Látod, látod szót fogad a Te Dóri lányod. Kisebbik fiam a 32 hetes Uh-n szintén még farfekvéses volt, pár nappal késõbb a tanácsadásra már megfordult. És úgy is maradt Kép. Ami kész szerencse, mert szép nagy fejecskével született (és 4200g-mal) Kép. Ezért is szurkolok most kislányért, hátha kisebbek lesznek a méretei. Ja, és én csak azért nem küldök képet, mert nem tudok. Nincs hozzá technika. De azért küldhetnél egy jelszót, én legalább hadd gyönyörködjem a többiekben.
Bori
Bori

Kicsit visszakukkKépKép

Lányok!
Köszönöm a kedves fogadtatást, kár hogy csak kevés idõm van írogatni.

Kata!
Valóban csak most volt, hogy elmentem táppénzre, és lám...KépKép
Hosszú volt azért az út idáig, sokat aggódtam, kórházban is voltam kétszer 1 hétig, megfigyelésen.
Voltak barnás trutyik, de Krisztinka (és késõbb a doki) Duphaston-ja megtette a hatását és most minden okéKép

A 16. hétig csak 1 kilót híztam (örültem isKép), aztán az utóbbi három hétben felcsúszott még háromKép
...de mért pont a fenekemre?????KépKépKép

Nem jöttem vissza dolgozni, csak a szakdolgozatomhoz gyûjtök anyagokat + ügyintézek a melóhelyen (megszûnt a frakciónk)

Még vagyok egy darabigKép

cuppa,
Ancsi
Ancsi

Kispocakosok!
Most hallom a Spektrumon, hogy nagy tévhit, hogy hányiger ellen az elsõ hetekben jó a szénsavas ital, mert csökkenti a méhlepény méretét.
Tehát vigyázni a cola-van!!!!!

Halacska!
Mail ment!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Martina!

Én teljesen megértelek, néha nekem is rémesen nehéz már, legszívesebben azonnal szülnék és már csak babusgatnám az én drága babámat... és tudnék mozogni, kényelmesen, könnyen, nem ilyen iszonyú szenvedések közepette...
NAgyon lelassultam, fáj minden porcikám és alig vánszorgok... ennek vége lehetne, de a kis pocaklakót nem adnám ám oda érte!!!!!!
Próbálok türelmes lenni, de ma reggel mikor a párom elindult sírógörcsöt kaptam... ez már a szülés elötti állapot, mi ? Jönnek a jó kis hormonok...

Üdv. Dojika 36. hét

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika

Dojika
az lehet Kép marmint a hormonok. A pocak meg eddz a "fajasokkal". ezek amugy nem is igazi fajasok, csak kemenykedesek....
Aztan ... arra gondolj, hog hozzad megy haza valaki Kép na cheer up!

mindig megigertem a pocoknak, hog ha megszuletik elseggelem ezert Kép
de mostmar a hangulatom is jobb Kép)))

Kispocakok, kistartas... a nagypocakok meg csak hisztizzenek Kép
m (35-36? sok. nagyon sok.)
martina

Szia Dójika!

Örülök hogy irtál, bár sajnálattal hallom hogy milyen "rossz" bõrben vagyKép Remélem azért csak jobb lesz, vagy nem??? Remélem hamar eltelik ez a pár hét és túl leszel rajtaKép A páromat én is olyan nehezen engedem el dolgozni, mi lesz itt késõbb!Kép

Kata!

Remélem hazudtak a Spektrumon (bár nem szoktak) mert ha a colat nem is de más szénsavas italt az iszokKép Múlt héten a doki nem látott semmilyen elváltozást az UH-n minden olyan amilyennek lennie kell, remélem olyan is maradKépKépKép Majd vigyázok! Ez a szénsavas ásványvizre is vonatkozik, mert ha igen akkor marad a sima viz az meg a cspból is folyik igaz nem olyan minõségben....

sasha

Kép
sasha

Sziasztok Kismamak, En is szeretnek elenk resztvevoje lenni az esemenyeknek, bar eddig csak olvasgattam. Nehany szo magunkrol: 27 eves vagyok a ferjem 30 es most vagyok a 14 hetes es 2 napos.A babavaras eleje eleg gyotrelmes volt a mindennapos rosszulletek miatt, de mostanra elmulni latszik es ujra elvezem az etelek izet. Nagyon buszke vagyok akis hasamra ami mar jo koran latszott mert vekony alkat vagyok. Nemreg voltam ultrahangon es nagyon edi bedi volt a kis bubuka ahogy mozgott keze laba olyan meghato volt. . . . . En meg a 6. honap vegeig dolgozni szeretnek de mivel otthon is van internet, legalabb nem fogok elszakadni a vilagtol.. Puszi mindenkinek
Kataa 14+2

Kép
Kép
kataa

Krisztinka! Gratulálok a rutinhoz!Kép

Ancsi! De jó, hogy jelentkeztél! Gratula a kisfiúhoz! KépMég mielõtt terhes lettem, sokat olvastam a "megint"-et, és emlékszem rád! Nagyon vigyázzatok magatokra!

Megyek, megnézem az új képeket!

Dió (és Almamag 28+6)
Dió

DióKép
Én is emléxem Rád és Almamagra isKép
Ti is jócskán elõre haladtatok a korban, mindjárt elõbújik a picurKép

Lányok!
Nagyon érdekelne a dimenziós UH, segítsetek hová érdemes menni, melyik a legolcsóbb, vagy inkább melyik helyen csinálnak legnormálisabban felvételeket, stb.
Szóval melyiket ajánljátok?

Köszönöm!Kép

Ancsi
Ancsi

Kataa!

Szió, üdv közöttünkKép Gratula a kis pocilakóhozKép

sasha
18+1

Kép
sasha

Szia Ancsi!

De jó, hogy itt vagy!!! Kép Milyen gyakran tudsz jönni. Bár én keveset írok, inkább csöndes megfigyelõ vagyok. Kép

Mi hétfõn voltunk UH-án, kicsinkrõl nem lehet tudni kisfiú vagy kislány-e, a lények, hogy minden ok.. Jelenleg a popsiján csücsül, én meg kérlelgetem, hogy tessék forduljon meg a szülés idejére. Kép A 2 éves Gyöngyünk is been volt a vizsgálat ideje alatt, és mondta a dokinak, hogy a baba a monitoron van. Nagyon édes volt. Mikor hazaértünk újra meg kellett nézni, annyira örült neki.

Gyöngyöske (19+1)
gyöngyöske

AncsiKépKépKép
Nagyon örülök, hogy látlak, még akkor is, ha kevés idöre jössz látogatóba.

Martina,
Amikor olvastam az elsö leveledet pártfogásomba akartam venni a párodat (azt hittem az ex és a most leendö papa az nem ugyanaz), hogy bizonyára csak abból értene, ha direktbe mondanád el neki mit akarsz. Tudod, a legtöbb pasi így müködik.

De mikor láttam milyen rútul viselkedett arra gondoltam, inkább ide gyere örjöngeni és dühöngeni, majd mi segítünk. És látod? Már jobb kedved is van. A gyerköcöt meg hidd el idönként elseggelheted Kép ha már nagyobb leszKépKépKép

KrisztinkaKép
Nagy gratula a vizsgádhoz. Én biztos képtelen lettem volna babásan erre, mert emlékszem minden alkalommal úgy beleizzadtam a székbe, hogy tocsogott utánam.

Pusszancs mindenkinek
Moni
mj

MJMoni!
Örülök, hogy téged is látlak!Kép)

Gyöngyöske!Kép
Örülök nektek, remélem jól vagytok! Érzed már a mocorgást?
Én már éreztem, nagyon készültem rá, mindig figyeltem csendben, hátha most...tapogattam a pocimat...Kép

Nem ajánl senki nekem dimenziós UH-t???Kép

Ancsi
Ancsi

Sasha!
A szénsavas, cukros cola-ra gondoltak. Mellesleg olyan dok. film volt, hogy egy jó pár szülést is mutattak. Hüvelyit, császárt, véreset, nem véreset, ömlõ magzatvizet, gátmetszést, méhen belûli babamûtétet, stb.
A férjem is látta, és szerinte így most a szülésünk elõtt, neki többet ért mint bármi. Hát tényleg. Még nekem is, mert ugye én az ilyet nem látom, csak érzem. Kép

Sajnos nem ismétlik, mert ajánlottam volna mindenkinek!

Krisztinka!
Kép

Kata és Dóri (35.)

KépKép

KépKép
kata007

Bori,
a negyedszerre stimmelt, de az elsõ babámmal. Mindenesetre a negyedik babával sem mertem bemenni, féltem, hogy hazaküldenek - 3 perces fájásokkal. Kép

Kata,
drukkolok, hogy Dóri megforduljon! (Eléggé észrevehetõ, amikor ezt teszik! Keresztbe lesz hirtelen nagy az ember lányának a pocija, mintha ketté akarna szakadni.) Kép

Puszi mindenkinek:
Virág
Virág (fiore)

halohoooKép

Ancsiiiiiikaaaaa!!
nem is irtad tegnap,hogy ma itt leszelKépKépDe orulok neked!ugye nem haragszol amiert kotyogtam,ha tudtam volna,hogy jossz eskuszom nem irtam volna meg!!
A mammut-ot tudom ajanlani nem olcso de super volt es meg csak egyetlen ngativ visszajelzesrol hallottunk

Koszonom a gratulaciokat,megmondom oszinten nem babasan konnyebb lenne mert elegge elszomorodeom ha nem megy,olyan erzekeny lettemKép

Csipkebogyo
BOLDOG SZULINAPOT!!!!!

martina
megertlek,hogy szomi vagy,amikor a 2.-at vartam nalunk ugyanez volt a helyzet hat nem volt konnu!Szerintem ha meg lesz a pici mindent bepotoltokKép

cupp<krisztinka/19+/
krisztinka

Szia Ancsi!

Mi nár egyszer voltunk a Soroksári úti MegaToysban, 8800 ft volt, kazettát mi vittünk, kb. 20 percnyi felvétel lett, de ebbôl kb 15 percig az arcocskájában gyönyörködtünk. Ha jól emlékszem a 27. héten voltunk, és akkor mondták meg, hogy kislány. Nekünk dupla öröm volt így (mert egészséges, és mert kislány, a férjem lánypárti Kép ) Rendes volt az orvos (Gyôrfy Mátyás), kérdezte mi a panaszom, és a derékfájásom miatt elôször nem a babát nézte az uh-n, hanem az én vesémet, és az epehólyagomat. Egy fotót kaptunk a babáról, az árak akkor úgy voltak, hogy a video 8000, a fotó darabja 800.
De holnap a Mammutba megyünk, errôl csak azt tudom, hogy 10000 ft lesz. A tapasztalatokat sajnos csak hétfôn tudom megírni errôl, ha érdekel.
Van 3D topic, oda érdemes lehet benézni talán...

Margaréta 35+5
margaréta

Szijaaaaa Krisztinka, drága kerimamimKépKépKép
De örülök, hogy téged is látlakKép
Éppen az uccsó pillanatban, mert menni készülök.

Még jövõ héten jövök megint, a szakdolimmal sehová nem haladtam (pedig fõleg emiatt jöttem), így jöhetek újból.
De akkor csak azzal foglalkozomKép

Nagyon örülök, hogy itt lehettem,
pusszantás mindenkinek, vigyázzatok magatokra:

Ancsi és SzederkéjeKép
Ancsi

Kata
Koszonom a porgo-forgo vigyort,nagyon teccikKépKép
A befordulassal meg nem kell izgulnod,harmadszorra az utolso pillanatban is megtortenikKép

Szija Ancsi
Irjal neha sms-t!!!

megyek mert meg mindig hegyekben alla szamla az asztalomonKép

cupp,Krisztinka/19+/
krisztinka

Virág,

akkor ha kétfelé húz a baba keresztbe, akkor az azt jelenti, hogy fejjel lefelé van? És mi az akkor, amit kitól kétfelé? Az egyik kisebb, a másik nagyobb púp. Kép Sajnos én nem tudok rájönni...

Lányok,
tegnap nekem is sírós napom volt, kicsit bepánikoltam. Nálunk folyik (az túlzás, egy hete stagnál Kép ) a lakáshitel ügyintézés, ha meglesz a pénz, akkor kezdjük a lakásfelújítást, majd a költözést. Közben találni kell a lakásfelújításhoz embereket és anyagokat (jó áron Kép )
Szóval valószínú, hogy ez a babink születéséig nem lesz kész, tehát az albérletbe fog születni, ami olyan csupasz. Kép Teljesen úgy néz ki, mintha nem is várnánk a kislányt, semmi szín, semmi babás. Úgy elkeseredtem, és csak sírni tudtam, szerencsére volt mellettem egy váll Kép, aki azt dörmögte, hogy nem ezen múlik. Ez egy kicsit megvigasztalt, de álmaimban úgy volt, hogy amikor hazahozzuk a babát, minden tökéletes, és úgy néz ki, hogy semmi se lesz az. (Közben mindjárt vizsgaidôszakom van, bár arra kértem halasztást augusztusig, de jó lenne elôbb is letenni párat, én még dolgozom (ezért ne sajnáljatok, ezt nagyon szeretem Kép, és még jó, hogy múlt héten letettem a forgalmi vizsgát, egy gonddal már kevesebb. De szégyellem bevallani, hogy a kislánynak a babakocsin és egy cipôn (ennek nem tudtunk ellenállni Kép ) kivételével még nincs semmije, és a kórházi csomagomnak sincs még se híre, se hamva. Szóval azt hiszem, a dolgok átcsapnak a fejem fölött, pedig higgyétek el, a baba elôtt nem voltam ilyen ,bevállalós". Nyugodt életem volt, most meg...
Bocsi, ez egy kicsit hosszúra sikeredett, de olyan jó néha kipanaszkodni magam. Kép (Tulajdonképpen örülhetek: dolgozhatok, tanulhatok, és készülhetek egy saját lakásra, mégha adósság árán is, és hála Istennek egészséges vagyok én is, és a babánk is. Kép Kép

Margaréta 35+5
margaréta

Lányok!

Kimondhatatlanul nyügös vagyok legszivesebb orditva sirva fakadnék és a földhöz verném magamKép Nem is értem és ebben a pillanatban még a fejembe is belenyilalt valami hát kész vagyok!!! Ollyan issszonyuan nyaf-nyaf-nyaf vagyok hogy csudi!! És még nagyWC-ni sem tudok és ezért a pocim is fájKép Brühühühühühü

sasha

Kép
sasha

Szia minkenkinek!
Kataa
Üdv közöttünk.

A körmailt megkaptam, válaszoltam is remélem megkapjátok.

Dojika
Más sajnos nem tudok mondani, de kitartás.

Martina
Ha rossz a kedved gyere ide hisztizni, én is ezt fogom csinálni.
Szió Kato 32+
katalinka

Margaréta!

Ha jól emlékszem épp töleg olvastam, hogy az "anyaméh gyümölcse jutalom". Igy gondoljátok, ugye? Mindegy hova érkezik...KépKépKép
A fiamat én is albérletbe szültem (nekünk még esélyünk se volt lakásra), egy szobánk volt, ugyhogy babás csak az ágyacskája lett, semmi más. Pedig elhiheted, hogy szerettem volna neki én is igai babaszobát csinálni, olyan hangulatosat. Ez volt, de nem keseritett el, mert ö ott volt. Csodásan, aranyosan, és egy cseppet sem "érdekelte" az, hogy milyen az albérlet, meg nincs szobája.
Én még nem vagyok olyan "közel" a szüléshez, mint te, de azért ismerem az érzést. Nálunk is hiányzik még néhány dolog, és tudom, hogy akkor már meg fogok nyugodni (most sem izgulok annyira Kép), ha már a kiságya meglesz (még nincs meg).
Igen, az álmok néha nem válnak épp akkor valóra, de azért már közel vannakKép, nem? Ha nem most, akkor majd egy kicsit késöbb meglesz a lakásKépKépKép, szépen, és neki is lesz egy csodás babás helyeKépKép. Erre gondolj, ne a rosszra!
(Ezt a férjemtöl igyekszem eltanulni, aki amikor ideköltöztünk azt mondta, hogy már látja a gyönyörü füvünket (egy nagy homokoa puszatság volt az egész, még termöföld is kellett, meg minden), és bár nem hamar, de most 1,5 év után valóra vált az egész. Már mi is láthatjuk a füvünket. Szóval ne mindig a láthatókra nézz!)
Azért a kórházi csonagodat lassan készits össze!Kép

Beszti
29+5

KépKép
KépKépKép
beszti

Sasha!
lécci nézz át az otthoni topikunkba!
találdkihogyki
Névtelen

Kató!

Én megkaptam a körmailt!

Na kifõztem magamból a nyügömet, és most megeszem amit fõztemKép úgyhogy most már jobban vagyokKép Nem azért mert eszem, hanem valahogy vége a hullámvölgynek.KépKépKép
Örülök neki és ne harizzatok a kitörésért, mondtam én a kutyimnak is hogy nyaf a hangulatom de csak csóvált, és mégjobban idegesitett veleKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok lanyok,

Kata007
En is lattam azt a dok.filmet a kispapaval egyutt aki orult hogy nem neki kell majd ezen vegigmennie,de egyben nagyon is felt ami kulon jol esik.

Ancsi,
Regebben en is olvasgattam a megint.. topikot mert mi 4 honapot varutnk a babara.Visszagondolva nem volt sok ...

A 3D ultrahangot en is ki szeretnem kesobb probalni csak mi nem akarjuk tudni a nemet .Szerintetek ugyis erdemel elmenni?

Margareta,
Ne izgulj a lakas miatt ababanak csak a ti szeretetekre lesz szuksege az elso idokben.Egyebkent nalunk sem lesz kuon szobaja,es egyenlore nem is akarnam,jo lesz hallgatni a szuszogasat az agyunk mellett majd a kisagyban.
A siros hangulat ram is jellemzo es gyakran esek kis dolgoktol ketsegbe.A masik meg a turelmem mar nem a regi,gyakran felkapom a vizet es csunyan valaszolok itt a kollegaknak,persze utana megbanom de akkor mar mindegy.Szerencsere a ferjemmel meg nem tortent megKép))))

Lanyok nekem majus elejen lesz az AFP-m es ugy izgulok hogy minden rendben legyen.Nektek minden OK volt elsore???

Puszi mindenkinek
Kataa

Kép
Kép
kataa

Jaj valamit elfelejtette, elnegm is feltennetek a listara.
Adatok>14+2 nap,27 ev/1. baba,Budapest,Nyiro Gyula korhaz.

Koszike
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa!!!!

Nekem az eredmény az AFP-rõl még nem jött meg. Majd jõvõ héten kedden megyek érte, de úgy tudom nem mindenkinek lesz elsõre megfelelõ. Sõt ha minden igaz akkor sok külföldi országban nem is alkalmazzák a megbizhatatlansága miatt!!!!! Ne izgulj feleslegesen, mert nem éri meg! És csak akkor kezdj izgulni ha a második sem lesz jó, bár én nagyon nem hiszek ennek a vizsgálatnak, csak azért mentem el mert muszáj volt.

sasha

Kép
sasha

KataaKép

Már irlak is a táblázatba! Illetve irnálak is de kéne tudnom hogy mikorra vagy kiírva, mert a sorrend kiírás szerint történikKépKépKép

sasha

Kép
sasha

Sacha
Ja igen,oktober 22 a hivatalos idopont.
Nekem is kuldjetek azt a koremilt lecci,cimem elerheto a profilomban es holnap teszek fel kepet is hogy tudjatok kivel alltok szemben;)))))

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok,
Kata, megkaptam a körmailt, de sajnos a címemrõl nem tudtam mindenkinek válaszolni, ezért úgy gondoltam, hogy inkább itt írom meg a véleményemet. Ami megegyezik a többiekével, habár tudom én is azok közé tartozom akik még nem küldtek magukról képet, (a pici lányról viszont igenKép) de sajnos nem egyszerû a kispapát rávenni. Tegnap is hajnal fél 2-kor jött haza, addig dolgozottKép, szóval nincs szívem nyaggatni. Marad a hétvége. Szerintem azok kapjanak jelszót akik egyrészt benne vannak a táblázatban, másrészt "régóta" ismerjük õket. Úgymond aktív látogatói az oldalnak. Elvégre ez az egész azoknak jött létre, nem? Amit ezúton is szeretnék Neked megköszönni!Kép

Sasha, örülök, hogy elmúlt a nyûg, nálam is a fõzés álltalában a gondûzõ. Imádok kotyvasztaniKép) Most is indulok egy kis könnyû kínait készíteniKép))nyam, nyam....
(Ha rossz a pocid, szerintem próbáld meg a joghurtot, nekem az mindíg segítKép)

A betegség még mindíg nem tágít mellõlemKép

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Kérlek jelejtkezz!!! Mikorra vagy kiirva nagyon pontosan????

pusz
sasha
18+1

Kép
sasha

Kataa!

Akkor a holnapi pocakos táblázatban már benne leszel és ha addig nem változik akkor az 55. sorszám alatt szerepelszKép

sasha

Kép
sasha

Kata, nekem este 10-ig küldheted.

pusz, Lora
Lora

Sziasztok.
Készen vannak a képekKép holnap átküldhetem Neked Kata?????
Feltennél engem is közétek????

Futok, mert kell a páromnak a gép.

Szép estét, és jóéjszakát minden Pocakosnak

Szilcsi 13+0
szilcsike

Sziasztok,

jó sokat írtatok :-)

Sasha, nagyon pontosan okt. 27-re vagyok kiírva (most még).

Kata, a körmélröl ugyanaz a véleményem, mint a többieknek.

Bori, köszönöm az infót, megnyugtattál. Remélem legközelebb már jobb helyen lesz.

Szilcsike, nekem is fájt 1-2 hétig, de szerencsére elmúlott.

Gyöngyöske, boldog szülinapot. Lenne egy kérdésem. Lehet, hogy én értettem valami fére, de nem értem, hogy miért mondogatod a babádnak, hogy forduljon meg a szülésig. Addig még nagyon sok idõd van, nem? Bocs, ha valami bekavartam.

Azt mondtátok régebben, hogy a 18-20. hétig a bébi egész teste belefér az uh-pásztájába. Ez biztos? A tegnapi felvételen szinte teljesen kitöltötte a képet. Ha ilyen ütemben nõ, egy hónap múlva már akkora lesz, hogy egyben nem fogjuk látni a képernyõn! Vagy lehet állítani az uh-on?

Vigyázzatok magatokra, pusz
Lora (14)
Lora

Sziasztok!!

Bori!

Mail megy!!
Látod, azért mindennek van pozitív oldala is...
( kertre nézõ iroda, nyitott ablakkal )
örülök, hogy már jobb a kedved!

Gumicukor!!

Még ilyet!!
Te is április 26.-i Bika lány vagy, mint én!!
BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED, és ünnepeljetek egy jót a kispapával!!
Nekem is megígérte a kispapa, hogy holnap sokat lesz itthon velem, és valami meglepivel is készül ( nagyon titkolja ),
én viszont abban reménykedem, hogy Melissa talán megszán a szülinapomon és önmagát adja ajándékba!!

Kata, Bori, Krisztinka, Virág!!

Ti " többedik babás" kismamik szerintetek mit jelent az, ha az embernek kissé lejjebb ereszkedik a pocija??

Bocsi, hogy 3. babás létemre ilyen tudatlan vagyok, mentségemre szóljon, hogy eddig még nem cipeltem babát ilyen sokáig, tehát most elõször észlelem megamon ezt a dolgot.
Ráadásul olyan kuka vagyok már így a vége felé,hogy észre sem vettem volna, csak az tûnt fel, hogy mintha lejjebb került volna a köldököm...

ez azt jelenti, hogy Melissa estleg...mégiscsak...??

Kamélia!

Örülök, hogy az UH-nminden OK volt!!

Krisztinka!!

Gratula a rutinvizsgához, nagyon ügyi voltál!

Martina!!

Nem is gondoltam, hogy ilyen komoly...
Azért máskor bátrabban panaszkodj, látod itt valaki mindig nyafizik, és mi azért vagyunk, hogy segítsük egymást!
Örülök, hogy ma már jobban vagy...

Csipkebogyó!!

Örülök, hogy sikeresen és bátran átvészelted a vizsgálatot, és hogy a Babóca kárpótolt Téged a kellemetlenségekért!!

Sasha!!

Nagyon hálás vagyok Neked a drukkért!!
Igazság szerint égek a vágytól, hogy munkát adhassak Neked a babás táblázatban!!
és persze megörvendeztetném a Lányokat, hogy mindenki, aki utánam jön elõbbre léphet!
Ahogy elnézem, ezerrel zárkóznak fel mögém a Lányok, hamarosan babaesõ!!!
ha Melissa sokáig makacskodik, még az is lehet, hogy néhányan beelõztök!!!

De akkor én is SÍRNI és HISZTIZNI fogok!!!

Kata!

Ha Dóri csuklását lent / is / érzed, az jó jel!!
Azért a bikákra is lehet ám hatni, elárulom...
( kis hízelgéssel kenyérre kenheted...)

Kataa!

Üdv, köztünk, boldog babavárást!!

Ancsi!!

Neked is hasonló jókat, és gratulálok a kisfiadhoz!!

Gitta!!

Úgy HIÁNYZOL...lélekben Veled vagyok...

Puszi Mindenkinek

Sheila
39. hét közepe

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sasha!

ha nagyon szenvedsz a székrekedés miatt, próbáld ki a glicerines végbélkúpot...
én is alkalmazom néha, mikor már két-három napja semmi...

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Kata elküldtem a képet ted fel légyszives én a leghátso vagyok a képen közel az ablakhoz melletem akispapa ült ÜDv CSICS 25+6 Kép
csics

Sziasztok!

Lora!

Köszi a gyors választKép Képzeld félreirtam, és furcsállottamKép 10.27 helyett 09.27 volt irvaKépKépKép De most már oké a dolog mindenki más stimmelKép

Drága Sheila!

Már alig várom hogy újra a babás táblázatot rakjam közszemléreKép Én mint kis tudatlen elsõ babás belekotyognék a dolgokba! Nem akkor szokott a pocak "lecsúszni" amikor beilleszkedik a ... oda ahova kell és lejött??? hmmm?
A székrekedéses dolog nem olyan súlyos, tegnap volt és azelõtt is, csak ma kavar be, ráadásul amióta a vas+folsavas bogyót eszem azóta... na jó nem részletezem úgyis tudjátokKép

Egyébként a táblázattal ma jól megkavartam magamKép Azért sikerült egyenesbe hozni, hiába elkezdett nõni a pocim és ezzel arányosan az eszem is kezd rövidülniKép De olyan érdekes mert a hasimon még mindig kitünõen alszom, szerintem a zsirpárnák betámasztják úgy mintha márna lenne ottKép

pusssszanccs
sasha
19+2

Kép
sasha

Ó-Ó

Olyan jót kacagtam saját magamonKépKépKép márna=párnaKép

sasha

Kép
sasha

Lényzók!

Elfelejtetem mondani még valamit, mert a párom nem értékelte nagyon, igazság szerint nem is tudta mi fán terem a: pocikeményedés!!! Ma nekem volt kettõ, akkor amikor nagyon nyafi voltam, és az elõtt mielõtt elmentem fõzõcskézni! Valahogy nem jól álltam fel a székbõl és akkor éreztem hogy feszül és olyan nemtudom milyen. De határozottan éreztem és eddig még ilyet nem tapasztaltam. Párom nézett ám rám nagyokat és kerek szemekkel hogy miiii? Hiába mint emlitettem Õ is férfi és az ilyet soha nem fogja megérteni, fõleg ha pontosan nem tudom neki elmondani hogy mit is érzékeltemKép köszi hogy meghallgattokKépKépKép

cuppppp
sasha

Kép
sasha

Kata,
én sajna csak most kerültem a gép elé, holnap reggel héttöl nyolcig újra itt vagyok, de az szerintem Neked túl korai még. Most küldök egy mailt a címeimmel, szerintem 1 megánál többet ne küldj sehova se, a csipkebogyo@index.hu elbír jó másfelet. Nagyon drága vagy, köszönöm, most megpróbálok visszaemlékezni, hogy hova jelentkeztem be a kísérletezös kezdö-korszakombanKép Tényleg nagyon köszi!!!
Csipkebogyó
csipkebogyó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?