Virág,
akkor ha kétfelé húz a baba keresztbe, akkor az azt jelenti, hogy fejjel lefelé van? És mi az akkor, amit kitól kétfelé? Az egyik kisebb, a másik nagyobb púp.
Sajnos én nem tudok rájönni...
Lányok,
tegnap nekem is sírós napom volt, kicsit bepánikoltam. Nálunk folyik (az túlzás, egy hete stagnál
) a lakáshitel ügyintézés, ha meglesz a pénz, akkor kezdjük a lakásfelújítást, majd a költözést. Közben találni kell a lakásfelújításhoz embereket és anyagokat (jó áron
)
Szóval valószínú, hogy ez a babink születéséig nem lesz kész, tehát az albérletbe fog születni, ami olyan csupasz.
Teljesen úgy néz ki, mintha nem is várnánk a kislányt, semmi szín, semmi babás. Úgy elkeseredtem, és csak sírni tudtam, szerencsére volt mellettem egy váll
, aki azt dörmögte, hogy nem ezen múlik. Ez egy kicsit megvigasztalt, de álmaimban úgy volt, hogy amikor hazahozzuk a babát, minden tökéletes, és úgy néz ki, hogy semmi se lesz az. (Közben mindjárt vizsgaidôszakom van, bár arra kértem halasztást augusztusig, de jó lenne elôbb is letenni párat, én még dolgozom (ezért ne sajnáljatok, ezt nagyon szeretem
, és még jó, hogy múlt héten letettem a forgalmi vizsgát, egy gonddal már kevesebb. De szégyellem bevallani, hogy a kislánynak a babakocsin és egy cipôn (ennek nem tudtunk ellenállni
) kivételével még nincs semmije, és a kórházi csomagomnak sincs még se híre, se hamva. Szóval azt hiszem, a dolgok átcsapnak a fejem fölött, pedig higgyétek el, a baba elôtt nem voltam ilyen ,bevállalós". Nyugodt életem volt, most meg...
Bocsi, ez egy kicsit hosszúra sikeredett, de olyan jó néha kipanaszkodni magam.
(Tulajdonképpen örülhetek: dolgozhatok, tanulhatok, és készülhetek egy saját lakásra, mégha adósság árán is, és hála Istennek egészséges vagyok én is, és a babánk is.
Margaréta 35+5