Sziasztok!
Vikó: GRATULÁLOK az egészséges kisfiúhoz! Látod, mi mindent úgy csináltunk, hogy fiú legyen és kislány lett. Amikor megmondták, akkor tudatosult bennem, hogy nekünk nem lesz kisfiunk, hanem 3 gyönyörű lányunk
. Így kellett lennie!
Tök jó, hogy ki tudtál menni a vásárra!!
Mi csak jövő hétvégén fogunk.
Mariannka: Nekem 4 hetente kézzel vizsgálják a méhszájat. Mondjuk azt nem tudom, hogy honnan tudja megállapítani, hogy nem 3 csak 2 cm a hosszúsága???
Nadine: Biztos, hogy a babát érzed! Majd ez egyre erősödni fog
Zsuzsófi: Akkor apa nélkül fogsz szülni? Vagy leutazik akkor?
Becsi: Drukk, hogy legyen a cukor eredmény!!
Ildi: Hol tartottátok a szülinapi bulit?
Nicika: Szerintem szupernek tűnik a babakocsi. Nekünk is hasonló a szerkezete (ABC Design). Maga egy pel. táska is kb. 5000,- külön. Szerintem így kompletten nem sok az 50ezer!
Szilvi: Most már minden pelus uniszex, csak úgy értettem, hogy mindenkinél más válik be. Nálunk a Pampers a hátsó gumi hiánya miatt nem vált be, a Huggies meg átázott. Úgy emlékszem Ildiéknél meg az vált be.
Mi is kipróbáltunk mindent, aztán maradt a Libero és a Penny-s.
Vok: én anyukámat szoktam 2 hetente az Auchanba vinni. Minden sort külön megnéz, mindig vesz leárazott lábtörlőt és konyharuhát. Kb. 4 órát szoktunk ott tölteni, az első 3 órában rá akar beszélni mindenféle vacakra, néha megőrülök
Katicuska. Nálatok mi újság a Gyömrői lakással?
Scullyx: Ált. 1-2 nap alatt megvan az eredmény ha SZTK-ba mész!
Babetta: Nem Bergonunk van, de aki a közelünkben használta csak dícséri. Kivéve Coryt
Persze mindig előfordulhatnak gyári és egyéb hibák minden kocsival. A súlyán kívül szerintem minden OK vele.
Annácska, eszembe jutott mit akartam írni: a Corában vannak szuper kismama bugyik 790,-ért, van tangás és rendes változat is, a hasa jó nagy, úgyhogy kényelmes.
További kellemes hétvégét Minden Babának - Mamának!
Tünde 30+3
Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.