Sziasztok,
tegnap túlestem azon a bizonyos magzatvíz-vizsgálaton!!!
Majd egy órát beszélgettem a genetikus nénivel, aztán valami fantasztikus mozizás volt a dokibácsinál. Vagy tíz percen át gurigázott a pocimon. Egy szokványos tv volt rákötve a gépre velem szemben. Nem semmi ilyen felbontásnál csodálni a kicsit, ráadásul, hogy a szívhangot is sokáig hallgathattam! Lehet, hogy ez nektek természetesen hangzik, de én sosem gondoltam volna, hogy 12 hét 6 naposan a kezén mind az öt ujjacskáját meg tudom számolni!
Hááát, az egy csodálatos érzés! Aktív is volt a kedves, biztos, hogy még nagyobb örömömet lelhessem a mozizásban! Folyton pakolta a kis kezét föl-le. Bárcsak három héttel elöbbre lennék, akkor már az eredményt is ismerném (mellesleg túl lennék az írásbeli vizsgámon is...).
A "rosszhír" az egészben, hogy kiírtak erre a hétre, így kimarad 3 nap a vizsgaelökészítésböl. Ezt most mégis könnyen viselem, mivel egyértelmü a fontossági sorrend.
Azért megkérlek benneteket, szorítsatok! Ma megyek ellenörzésre a dokimhoz, drukkoljatok, hogy mindent ugyanolyan rendben találjon, mint ahogy tegnap volt. Végtére mégiscsak egy beavatkozás volt, akkor is, ha kicsi a rizikó...
OFF Ja, azt nem is írtam, hogy elég hányós lettem az utóbbi napokban. Úgy tünik a baba vigyázni akar az alakomra, mert amint egy kanállal többet eszek a kelleténél, az azon nyomban kijön. Tegnap pedig kicsit fájt a fejem a vizsgálattól kezdödöen egészen estig és ici-picit szédelegtem.
Ja, kezdenek szorulni a gyürüim, csak nehogy vizes legyek! ON
Any!
Annyira jó volt, hogy megírtad, mire számítsak, nagyon-nagyon koncentráltam, hogy ne rántsam görcsbe a hasam, hanem inkább ellazítsam. Ez azért is volt fontos, mert nem mondta külön a doki - de biztos mondta volna, ha feszülök. Szerintem nagyon kellemetlen érzés volt, de a fájdalomskálán még nem nagyon lehetne kimutatni. Szóval, köszi az infót és a hasznos tanácsokat!
Martina!
Remélem, ma jobban érzed magad és a kedved is felvirult (legalább) egy kicsit!
Edina!
Köszönöm a levelet a képeiddel, remélem, megkaptad a válaszom. Tényleg szívesen venném, ha küldenél a többiekröl lementett képekböl (apró adagokban).
Kata!
Erre Téged is szívesen megkérnélek, de valahogy abból indulok ki, hogy most kisebb gondod is nagyobb ennél?
Ki tudja, meddig nem foglal még le Dóri teljesen? (Tudod, ma még könnyü az etetés...
Vagy majd megtanulom az ellenkezöjét a saját börömön?) Drukkolok!
Sheila!
MJ!
Nektek is nagyon szorítok!!!
Bori!
Csatlakozom a többiekhez, ami a tapintatlan munkatársaidat illeti. Hasonló helyzetben (magyarra fordítva) azt szokta mondani a párom, hogy "na és, nem házasodtam össze velük!". Ezt persze nem egyszerü ilyen "na és" formában elintézni, de biztos vagyok benne, hogy nem lesz nehéz a mostaninál kellemesebb munkahelyet találnod! Nagyon érdekelne ám, hogy milyen munkakörben dolgozol (magánban is megírhatod), úgy képzelem, a munkatársaid eléggé fent hordják az orrukat és náluk nem a képzés, hanem az alapvetö emberiesség hiányzik, ha ilyen tuskók. Talán kimondatlanul is irigykednek a családodra?
Anda!
Én ugyan nem ismerem a XVII. kerületi rendelöt, de Rákoscsaba-Újtelepröl származom és nyáron ismét otthon töltök pár hetet. Te hol laksz?
Melinda!
Itt vagy, benézel néha???
Sasha!
Én még meg sem dícsértelek az elsö táblázataidért, pedig igazán megérdemled! De úgy látom, jó dolgod van otthon, nem maradsz sem szeretö szavak, sem kakaó nélkül!
De jó! Ez a Kengyelfutó Gyalogkakukk lenne? Nekem nagyon bejön, le is mentem hamar
Nyuszi!
Azt a meetinget nem lehetett semmi végigülni, jó, hogy Neked nem kell már sokáig dolgoznod! Minden jót az utolsó munkanapokra és irány a hivatalos mamaság!
Kamelia!
Olyan furcsa, én az elsö hetekben elég szaladgálós voltam, nem tudtam pár csöppnél többet magamban tartani. Pár hete meg mintha minden beállt volna a régi kerékvágásba. Nem is tudom, hogy ez normális-e. Bár lehet, hogy inkább csak megszoktam?
Lora!
Ugye milyen fantasztikus élmény? Az e heti uh-k után én is nagyon fel vagyok dobódva, olyan jó látni, hogy mocorog! Remélem, ma is így lesz.
Gitta története mindannyiunkat nagyon megrázott.
Sziasztok legfrissebb kismamik!
Üdvözlet minden új hangnak, olyan jó, ha új babásokról olvashatunk! Annak örülök a legjobban, ha valaki a "megint" táblázatát hagyja el az itteniért...
Újra kérdezlek benneteket,
tudtok valamit Djeszterröl? Én már nagyon régen nem hallottam felöle, kíváncsi lennék, hogy hogy érzi magát és mizújs a babája táján.
Itt most akkora a köd, mintha november végét írnánk, úgyhogy nálatok csak sokkal szebb idö lehet! Kívánok Nektek egy csodaszép napot!!!
Csipkebogyó 13+0