Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jaj, köszi, aranyosak vagytok. Máris jobb kedvem lett, hogy akkor talán hasznos ajándék lesz és örülni fog neki. Majd körülnézek, hogy lányos legyen!

Andi
Kép
zsandi

Zsandi
Mikor az öcsém két éves volt, nekünk volt Duplonk, és nagyon imádtunk vele játszani. Több fajta variációt vettek Anyuék, de amivel a legtöbbet játszottunk, az a "farm" volt. Volt a csomagba kisröfi, kutyus. macsesz, ló, barika, meg minden. Hozzá kis kerítés, pajta. Tök jó volt. Nyugodtan vegyél duplót, szerintem minden gyerek imádta akinek volt.
Köszi a gratut, a UM szerint szerdán leszek pont 30 hetes, a kisfiam méretei szerint vagyok 30Kép

Nancsika
Gondolok rátok 5-6 körül, és nagyon gratulálok!!!Kép

Vikó
Én nagyon örülök hogy kisfiad lesz.GRATULA!Kép
És eggyel többen vagyunk fiús anyák!!!Kép
A képeken nagyon édes!!!!!!!!

Na megyek kicsit csavargászni, meg megnézem hogy állnak a mi kis házunkkal, majd du jövök.

Sziasztok
ALina+Márk
Vendég

Indianyo!
Igen, lelőhelyek érdekelnek, úgyis jövő héten megyünk Pestre, akkor be is tudom szerezni. Köszi!

Andi

Andi
Kép
zsandi

Sziasztok leánykák, megyünk most Mamackához mglátogatni a vásárba. No, csak úgy szép komótosan Kép szép napot nektek, hamarosan jövök és melések majd, mit láttam!

indianyo

Indianyo! Nagyon aranyos a kisfiad! Kép

Nancsika! Biztos lehetsz benne hogy 6-kor gondolunk rátok! És előre is sok boldogságot kívánok nektek! Kép

Vas ilyen mozgó babóca nincsen kislányban? Csak mert jobban nézne ki a táblában mint a mackók! Kép

Ja és még egy fontos dolog! Ha valakit érdekel, a T-comnál most próba ADSL-t lehet igényelni! Január 31-ig ingyenes! Sőt ha nem akar valaki jan. 31 után sem előfizetni rá akkor is megtarthatja (a majnem 6000ft-ot érő) ADSL modemet! Szóval ha valakit érdekel, ismerősnek bárkinek akkor szóljatok és elintézem! Tudjátok ott dolgoztam!

KépKép
nicika

Nicika!
A T-comnál dolgoztál?
Mi axeleros előfizetők vagyunk, és februárban telik le a 2 éves szerződésünk. Mindenképpen váltani akarunk, mert most már jóval olcsóbb ajánlatok is vannak, de még nem tudjuk, hogy melyik lesz.
A T-comnál úgy hallottam, hogy van valamilyen pedagógus kedvezmény. Nem tudsz erről valamit?

Andi

Andi
Kép
zsandi

Sziasztok!

Vikó
Nagy-nagy GRATULA a kisfiúhoz!!!! Üdv a fiúk táborában! Mi is az elején így éreztünk, ahogy te, de már nagyon örülünk, hogy mégis fiúnk lesz.
Kezdjük behozni a lemaradást nemek arányában.

Nancsika
Nagyon Sok Boldogságot kívánunk nektek!!!!!
Gondolok rátok este és jó vacsizást ha sikerült apukádnak elintézni.
De azért minél előbb jelentkezz, és persze kérünk képeket majd.

Nadine
Remélem álmod valóra válik és kisfiú lapul a pocakba. Mikor mész UH-ra?

Angi
Az a helyzet hogy teljes káosz van kocsi ügyben.. Egyik se felel meg igazán. Mindegyik márkában van valami, ami nem jó vagy nem tetszik. .De hát olyat úgyse találunk, ami minden igényünket kielégíti. 50000 ft keret van rá, mert nem sokat lesz használva, csak a boltig meg orvoshoz. Minden hova kocsival megyünk, hordozót meg kapunk, ami van babakocsink azt visszük majd ,mert az könnyű és kishelyen elfér,de olyan rosszak nálunk az utcák hogy a kiskerekeivel nem tudom tolni.Ezért kell venni nagy kereküt.Bár mondtam apának, hogy tolja el a boltig és ha sikerül nem veszünk babakocsit.

Cory
Nem tudod mi volt a baj a Bergon kocsival ?

Mariannka
Örülök hogy megnyugodtál ,és nem lesz semmi baj a kislurkóval.

Lángost csináltam reggelire még most is szétdurranok tőle

Babetta és Levi 27+0

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: de tudom. Eltört a tolókarja egy léptetésnél.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Zsandi! Valóban volt valami pedagógus kedvezmény, de nem igazán sokat tudok róla, tényleg csak annyit hogy van! Kép

KépKép
nicika

Nicika, ilyenek vannak:
KépKép

vagy:
KépKép

Jók lesznek????

Most jöttünk Pestről, kika+ árkád(bár ott már parkolóhelyet se találtunk)
Be se mentünk.Szörnyű, mennyi ember van mindenholKép

Babetta, kérésed parancsKép
Rakok fel a Leventéről is képetKép
Kép
Kép

Remélem elégedett vagyKép
(a kék inges )
Ez a hééten készült, a szülinapi bulijánKép

Pusz, Ildikó
vas

Nancsika,
nagyon sok boldogságot kívánok nektek, gondolni fogok ma rátok! Kép

Babetta,
valószínű január végén megyek a köv. UH-ra, a pontos időpontot, január 4-én beszéljük meg a dokival. Csak jönne már el!! Kép

nadine81

Ilyen kocsit néztem ki magamnak! A márkája Mikrus Viking! 50000 ft lenne, átfordítható tolókar, állítható tolókar magasság, fix felfújható kerekek, stabil váz, többszörös rugózás, kivehető mózeskosár, lábzsák, pelenkázó táska, esővédő! Szerintem ez a kocsi mindenben tökéletes! Csak az a gond hogy egyetlen szem van belőle Sopronban és többet már nem is fognak hozni, ahhoz pedig hogy a mienk lehessen 25000ft-ot kellene letenni foglalónak! Kép És nekünk pont most nincs pénzünk! Kép
Így néz ki, csak más a színe! Amelyiket én néztem az hasonló kék mint a felső kép, halványbarnával van kombinálva! És nagyon szép!
Kép
Kép

KépKép
nicika

Vikó
Gratula a kis nagykukishoz Kép Jók lettek a képek.

Nancsika
Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!

Tünde
Miért a lányoknál milyen pelus a nyerő? A fiúkkal a Liberót használtam/használom. De én azt hittem eddig, hogy az unisex.

Zsuzsófi
Nálunk a nagyfiam Apa gyerekkori legóival játszik. Ami ha jól számolom is kb. 20-25 éves. Szóval, lehet ezt is simán örökéletűnek mondani.
Egyébként a Duplót is a Legó gyártja. Csak a duplót a 0-6 éves korosztálynak ajánlják, míg a legóban vannak nagyobbaknak valók is.

Szilvi
28+5

Szilvi és Katababa
szisz2

Lányok! Ha valaki Budapesten babakocsis boltban jár, az nézze már meg nekem hogy ott nincs e ez a tipusú kocsi! Mikrus Viking! Lécci! Lécci! Még Pestre is elmennénk érte, de a lényeg hogy csak januárban vagy februárban akarjuk megvenni! És nincs még pénzünk foglalóra! Főleg így karácsony előtt...

KépKép
nicika

Éljen éljen! Közben rákerestem a neten és kiderült hogy Szombathelyen van egy bolt ahol ezekkel a babakocsi márkákkal foglalkoznak és folyamatosan van készletük! KépKépKép Várhatóan jövő év elején is lesz ilyen kocsijuk, ráadásul egy csomó féle színben! KépKépKép Ja és max 51000ft!

KépKép
nicika

Ebben a színben is nagyon szép:
Kép
Na mit szóltok?

KépKép
nicika

Szerbusztok Lánypajtásaim!

Köszönjük szépen a gratulációkat és jókívánságokat, hasonlókat kívánunk mi is mindenkinek! - Monjuk placenta-ügyek és ágybanlevés nélkül.
No, most bűnöztem egy kicsit, mert három órát csavarogtunk - őpersze ennek a nagyrésze üldögélés és autókázás volt, de az Iparművészeti Múzeumot és Mamackát nem akartuk kihagyni. Óúgyhogy gyorsan írok róla ebéd közben, aztán usgyi az ágyikó. Nagyon kedves a vásár, sok szép dologgal, ember alig, tehát a gyerekek is nagyon jól érezték magukat. Az emeleten jópofa kiéllítások vannak, azokat is ajánlom. Mi vettünk Mamackától képeslap-hegyeket meg bélyegeket, angyalkákat és mézeskalácsot. A parkolás kicsit nehézkes, de úgy két-három utcányira akad azért hely. A gyerekek pedig ragasztgathatnak karácsonyi képeslapot meg dióhéjban alvó csecsemőbabát babszemből... És mindenki nagyon kedves volt. Igazi jó karácsony előtti gyerekprogram, semmi extra, csendes, meghitt.

Mamacka Kép Nóri a Tőled vett halacska mézeskaláccsal nagyon boldog volt, majd az első adandó alkalommal leült egy székre és .... felfalta az egészet! Hát ennyit a gyermeklélektan gyakorlati buktatóiról KépKépKép Ja, és azt üzeni, nagyon finom Kép
VEttünk volna sokkal több képeslapot, csak hát ez egy számítástechnikai cég és újévi üdvözletként sajnos nem mindenhová lehet ezeket a kedves angyalosokat Kép De azért a barátoknak ilyen megy majd mindenhová. Köszönjük és további sok sikert és örömet kívánunk Neked mindannyian Kép Remélem, a pocakod jól bírja majd... azért nagyon nehéz lehet egész nap ott lennetek...

No, most akkor még egy fincsi kávé és indulhat a szundika. Szép délutánt-estét Mindnenkinek KépKépKép

indianyo

Sziasztok!

Vikó! Hatalmas gratul a fiúhoz és ahhoz, hogy veled sincsen nagyon nagy gond. A placenta meg meg majdgonoldja magát. Kép De legalább tu7dod, hogy mitől fáj. Kép Hol voltál pontosan? Megadnád a nevét és a címét?

Nancsika! Sok boldogságot! Kép Majd azért rakj fel képeket. Kép

Tünde! Örülök, hogy ki tudtátok pihenni magatokat. Kép Tök jó lehetett. KépKépKép

Nicika: Szép a kocsi. Kép Én csak az árával nem vagyok ezeknek kibékülve... Kép Örülök, hogy találtál. Majd itt is körbenézek, hatha van. Kép

Lányok! Ki mondta, hogy egészségpénztárral jár 4D-s uhra? Én is azzal mennék. Kép Ha már van ilyene a páromnak. Kép

Én ma voltam anyóssal hajnalban Auchan körúton. Isteni volt. Kép De legalább vettem magamnak mézet. Kép

Na, megyek tv-t nézni. Kép

további kellemes szomatot mindenkinek!

Eszter
20+6

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok! Eredetileg én sem akartam ennyi pénzt költeni babakocsira, de aztán rájöttem hogy mit kezdek pl egy olyan kocsival aminek nem állítható a tolókar magassága, vagy nem fordítható át mindkét oldalra, vagy egyszerűen nem elég erős a váza, stb. Szóval meggyőztem magam! És legkésőbb februárban meg is kapom! KépKép

KépKép
nicika

Meg aztán az én drága Kislányom fontos nekem annyira hogy csodaszép babakocsiban tologassam. Minden egyébből ugyis az olcsóbbakat kapja! Hát a kocsival egy kicsit flancolunk! Kép Meg aztán nekem is jobban esik egy szép új babakocsiban tolni, mint egy ütött kopott használtban! Kép (persze azért tény hogy nagyon szép használt kocsikat is ki lehet fogni! )

KépKép
nicika

Eszterke!

Praxis, XI. Bartók Béla út 82-84. IV. emelet, A Kosztolányi utáni első vagy második sarok balra, ha Pest felől jössz. Csak egy doktorbácsi volt, de ő kb. életem legjobb orvosa (no, meg az indiai UH orvos is hasonló kvalitás volt egyébként!). Redkívül megnyugtató volt emberileg és szakmailag egyaránt és kérdés nélkül mondott le mindent, amit fontos volt tudni.

Szóval nagyon ajánlom Kép

indianyo

Helló!
Elvittem a cukorleletet a dokimhoz, azt mondta okés.
Mondtam, hogy ha sétálok vagy sokat állok akkor elkezdek görcsölni, erre azt mondta, hogy ne mászkáljak, hanem pihenjek. Hát, ha megírná helyettem a szakdolit meg elintézné a lakásvásárlást akkor oké.
Jan. 5 a köv. UH

Lakásvásárlók mi a helyzet???
katicuska

Nicika,
nekem is tetszik az a kocsi, de én sem szimpatizálok az árával. Most még.. Kép De ki tudja mit gondolok pár hét múlva.. Kép Az biztos, hogy az új és összkomfortos babakocsik semmivel sem pótolhatók! Nekünk már felajánlottak egyet, még nem láttam, de ha csak egy pici dolog van, amiért nem tetszene (pl. az állapota miatt..) már visszutasítanám. Hiszen nem kötelező mindent elfogadni. Kúltúráltan bármit vissza lehet utasítani. Szerintem.

Indianyó,
nagy élmény lehetett nektek ez a vásár! Főleg a gyerekeknek! Nekünk vidékieknek ilyenre sajnos nincs lehetőségünk.. Vagy csak el kell kapni valami fülest, hogy van valami ehhez hasonló jellgű rendezvény a környéken így karácsony előtt. Már a hangulat kedvéért is. De én még nem hallottam. Úgy tudom Sopronban a Fő téren szokott lenni adventi vásár, ott ugyan még nem voltunk, de idén szeretném megnézni. Egyszer (vagy többször?) volt már Fertődön is (az közelebb van jóval) a kastélyparkban, de az is kimaradt. Végre el kéne jutnom egy ilyen hangulatos helyre. Egyszer voltam Bécsben, az nagyon jó volt. Késő délután indultunk haza, valamennyire már sötétedett és így lehetett már látni a kivilágított pavilonokat! Szép volt!

Katicuska,
gratula a jó cukoreredményedhez, én most azon filózok, mikor is menjek. De mire eldöntöm, pont jó lesz! Kép

Szió Mindenkinek!

Nadine

nadine81

Nadine KépKépKép Gondoltam erre egyébként, hogy olyansmit ajánlgatok itt, amit sokan közületek esetleg nem tudtok kipróbálni. Aztán azt gondoltam: 1. Mamacka miatt is akarok róla beszélni 2. Sose lehet tudni, mikor merre viszi az embört az útja Kép 3. Pesten járva esetleg meg tudtok egy-egy kiállítást is nézni, az Iparművészeti például elég gyerekbarát normál hétköznapon is, itt nem kell sem csendben lenni, sem illedelmesen sétálni és mégse dörren rá a jegyszedő néni a gyerkőcökre. Ja, és hát ez egy gyönyörű épület önmagában is Kép ÉS nekem, akinek nincs kocsija, a bécsi advent ugyanolyan elérhetetlen, mint esetleg nektek a pesti...
Kép

indianyo

Szép napot mindenkinek!

Vikó! Nagy nagy gratula a trónörököshöz! Könnyeket csaltál a szemembe, ahogy olvastam a soraidat... Kép

Nici! Most kerestem rá a neten, de egyedül ezt lökte ki.

http://www.anixbt.hu/bolt/product_info.php/cPath/23/products_id/70

Te már ezt nézted? Ez a cég szombathelyi, talán közelebb lenne, mint Pest. Itt Pesten én sehol nem láttam ilyen kocsit. Hasonlt viszont a Roan babakocsijára, ami csak 39.OOO Ft.

Kép

Na megyek, mert még meg kell csinálni a Mikulás csomagot a kedvesemnek és most vagyok egyedül, amikor nem buknék le.

Bartika
22+5

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok leánykák egy rövid bejelentkezés!Kép
Tegnap ugyis túl sokat voltam fennt és este aztán ment a jajKép
VikóKép
Gratulálok a kisfiadhoz!!!! nagyon aranyos az uhu képen!!!
Jövő csüt. már én is tudok feltenni...remélem
NancsikaKép
Gratula, gondoltam Rátok!
Bori nagyon köszönöm még most fogok igazán belemélyedni!!!
Puszi mindenkinek, ma nem vinném inkább túlzásba a sok ücsörgést, megyek lefekszem!
Jó hétvégét mindenkinek!
Csema 26!

KépKép
csema

Bartika! Köszi a segítséget! Igen, én is ezt az Anix Bt-t néztem, már beszéltem is a tulajjal, azt mondta hogy ez a tipus amit én szeretnék rengeteg színben van náluk és valószínűleg februárig még simán kapható lesz náluk! Kép

KépKép
nicika

Nici! Szuper! Akkor ezt veszitek majd?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

sziasztok kismamik!
Mi is hazaértünk! Kép

Indianyó életben még kedvesebb mint a világhálón! Kép Kép Kép Kép Kép
Örülök, hogy benéztetek! Egy kicsit bénácska voltam... Kép ...bemutatkozni is elég későn jutott eszembe! Az az igazság, hogy nagyon keveset aludtam, viszonta azalatt a nyakamat sikerült remekül elaludnom... mindent erre fogok! Kép Még azt is elfelejtettem megkérdezni, hogy ,hogy vagy! Kép
Sajnálom, hogy nem jutott eszembe valami komolyabb képeslap ötlet! De nagyon gyorsan kellett kitalálnom, hogy mi legyen!
Örülök, hogy Nórinak ízlett a mézes! Kép Arra való, hogy megegyék, meglehetősen szomorú látványt nyújt egy év múlva megkukacosodva! Kép
Jó volt veletek találkozni! Örülök, hogy egy hangyányival is... de jobban megismerhettelek!

puszi
Marcsi

Mindenkit szeretettel várok továbbra is! Az időpontot legutóbb elírtam ezért mégegyszer:
Derc. 3-4
Dec. 9-11 10-től 17 óráig!!!

Ma nagyon kevesen voltak a vásárban! Következő hétvégén sokkal többen lesznek! ...és addigra elkészülök a másik fajta angyalkával is remélem! Kép

Holnap megpróbálok fotózni és teszek fel képeket! Kép

Addig is mindenkinek minden jót! Kép

Mamacka és Áron

..lehet még egy kicsit marad időm visszaolvasni! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Borka
Gyönyörűek az ablak képek!

Indianyó!
Elolvastam amiket írtál babódról!
Én is pont így voltam vele! Kép Nagyon kislánynak éreztem, aztán átkellett szervezni a gondolataimat, érzelmeimet! Nálunk az a rossz, hogy még mindig nem 100% ezért még óvatos vagyok! Kép
Kár, hogy nem tudtunk beszélgetni, jó lett volna! Egész nap pangás volt csak akkor volt bolondokháza amikor ti is jöttetek! Meg egy kicsit zizi voltam, de ezt már írtam! Kép
Sok boldogságot a kissráchoz! Én amikor arra gondoltam, hogy olyan lesz mint az apja kicsinek, máris elolvadtam a gyönyörűségtől! Kép
...még egyszer puszi! Kép...

Nancsika
Sok boldogságot! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bartika! Igen, egyenlőre nagyon úgy néz ki hogy ezt fogjuk megvenni! Már alig várom! Kép De idén már semmiképp nem kerül rá sor!

KépKép
nicika

Kedveseim! Az előbb néztem az interneten egy bohócos műsort gyerekeknek, hát... asszem következő életemben én is bohóc akarok lenni Kép

Mamacka! Te voltál zizi??? Nekem egyáltalán eszembe se jutott, hogy a rendes nevemen is bemutatkozzak Kép NAgyon szépeket alkottál, örülök, hogy összetalálkoztunk, máskor is jövünk Kép Azért megint elszégyelltem egy kicsit magam: úgy látszik, túlságosan is felnőtt lettem: sajnáltam a gyönyörű halacskás mézest, arra gondoltam, hogy majd még néhány napig gyönyörködünk benne. Erre Nóri mit csinált vele? Az egyetlen értelmes dolgot, amit csak lehet, mi meg, buta felnőttek csak lestünk meg nevetgéltünk. Szóval van mit a gyaerekektől tanulni Kép Nagyon jó volt ott ma, a család többi része is pont ezt mondta: minden héten jó lenne egy ilyen 3-4 órás múzeum a gyerekekkel, a vásárlás persze nehéz, mert minden olyan szép volt Kép

Olyan nagyon kedvesek vagytok mindannyian, nem szeretném egysoros köszöngetéssel megoldani személyenként, így együtt köszönöm szépen a biztató szavakat!!!!!!!!!!!!
Kicsi fiú autózni is nagyon szeret. De nem reggel! Kép

Nagyon érdekes ez a babakocsi-vásárlás, bár bevallom, nem látom át, milyen szempontok alapján választotok - az esztétikai meggondolásokat leszámítva. Mik a fontos praktikus szempontok? Olyan hiper-szuper hintókat látok itt a képeken, csak ámulok Kép

indianyo

Sziasztok!

Felületesen sikerült visszaolvasnom, a fiam követeli a gépet, ezért bocs, hogy nem mindenkinek reagálok.

LEGO: Nálunk nagy kedvenc, most is mind a 4-en legozunk, mi is nagyon szeretünk Apával, hát még a gyerekek!
Nekik is volt Duplo, most a padláson várja, hogy a Pici felnőjön hozzáKép

Viko!
Gratulálok a kisfatokhoz!!!
Nekem is császárom leszKép Az első kettőnél még szomorú voltam, nagyon szerettem volna simán szülni, de mára már feldolgoztam, hiszen csak az a fontos, hogy a baba egészségesen lássa meg a napvilágot.
Most már tudom mire számíthatok, a császárnak szerintem kb. ugyanannyi előnye és hátránya van, mint a sima szülésnek (természetesen fizikailag értem) Mindenképp a sima szülés a természetes, de hát nem mindenkinek adatik meg.

Babakocsi:
Nicika!
Örülök, hogy Te tudtál már dönteni! Azért próbáld meg felemelni a kocsit, nem túl nehéz-e? Én még a fiamnál tapasztaltam azt, hogy ha egy lépcsőnél több volt pl. egy boltnál nem tudtam felrakni a kocsit, mert túl nehéz volt.

Babetta!
Teljesen egyett értek veled! Minden kocsival van valami baj!

A héten hoztak nekünk egy használt chicco babakocsit 6W Tech volt azt hiszem. Jó volt, csak egy picit nagynak találtam, és nem tudtam egy kézzel összecsukni (amit én szertnék) + hiányzott a tálcája, a baba előtti csak a helye volt ott. 30.000 Ft-ért adták volna, de nem volt jó új szaga, hanem kissé dohos. Na el is döntöttem, hogy csak új kocsit veszek.

Bocsi, majd később a többit, mert Apa örjöng, hogy menjünk vacsizni.

Rita
24+6

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

<font color="119911"> Sziasztok,
megjöttünk. Tényleg rengeteg ember volt a városban, de mi csak 3 helyre mentünk. Az egyik az Ikea, ahol célirányosan megvettük a relax fotelt, ami majd a szoptatós fotel is lesz, most pedig nagyon jó benne ülni, mert ebben nem fáj a hátam. Ezt hozta a Mikulás nekem. Kép És a 2in1-ban vettem egy fekete bársony nacit, amu jó meleg és nagyon kényelmes,
Aztán este a barátainkkal egy Játszóházban kitomboltattuk a gyerekeket! Kép

Nici,
szép lesz ez a kocsi. Szerintem nem annyira gáz az ára, főleg, ha több babának tervezitek. Én még nem láttam ezt Pesten.
Vas,
Levi is jó csávó! Nagy buli lehetett! Kép
Vikó,
néha muszáj bűnőzni, hogy nehogy beketyüljön az ember! Most legalább feltöltődtél!Kép
Kata,
gratula a jó eredményhez! És annyit pihizz, amennyit csak tudsz. Nekem is voltak napok, amikor jobban görcsölt, máskor meg semmi. Néha be kell iktatni pihinapot!

Puszi Mindenkinek! Mi holnap párom szüleihez és a keresztfiamékhoz megyünk. Szép vasárnapot!
Angi
30+1</font>
angi79

Sziasztok!

Vikó: csodásak ezek a 4D-s képek. És még egyszer gratula. Kép

Nancsika: gondolom, hgy már kimondtátok az IGENT Kép és éppen vacsoráztok. Nagyon SOK BOLDOGSÁGOT, örömet, és élethosszig tartó szerelmet kívánok Nektek.

Nicika: ez a babakocsi nekem is nagyon-nagyon tetszik. Kép Szerintem nekem nem fog sikerülni megtalálni a megfelelőt. Olyat szeretnék, aminek megfelelően rugóznak a kerekei, viszont a súlya akkora, hogy BKV-zni is lehet vele. Hát azt hiszem, hogy ilyen nincs.

Katicuska: örülök, hogy rendben van a cukorteszted. A diplomával, mozgással, hajtással meg nagyon óvatosan.

Mamacka: remélem, hogy nem hajtottad magad agyon a mai vásáron. Az viszont nagyon klassz, hogy találkoztatok Vikóval. Kép

Rólunk: ma egész nap, reggeltől estig takarítottuk a lakást, és csinálgattuk a babaszobát. Kezd már nagyon szép lenni. Kép Készen vagyunk az ablakpucolással és a függönymosással is. Az aranykezű férjem annyit dolgozott, hogy azt elmondani sem lehet. Persze én is kitettem magamért. Kép És este még egy gyümölcstortát is sütöttem, mert holnap meglátogat minket az egyik barátunk.

Mindekinek kellemes estét. Mi beszélgetünk holnap egy nagyot advent második vasárnapján.

Mariann
27+6

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Katicuska,

én is jan. 5-én megyek a köv. UH-ra, lehet, hogy találkozunk. (ugye jól emlékszem, hogy te is a SOTE 1-en vagy?)
Gratulálok a jó lelethez. Én csak 13-án megyek vérvételre. Hány nap múlva kap róla az ember eredményt? Rögtön?

Scullyx
26+6

KépKép
KépKép
scullyx

Bekukk
Mariannka!
Háááát estére tele lett apró pöttyökkel a lábam szerintem megpattantak a hajszálerek! Kép elég csúnya!
Ma többet kellene pihenni!

Most rohanok mert már rég elkéstem! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nagyon szép második advent vasárnapot kívánok mindenkinek! Kép

Olyan jól aludtam, hogy naaagyon jó kedvem lett tőle. Kép

Remélem ma reggel is mindenki jól van, pihizik,vagy csinálja a fincsi ebédet stb. Kép

Megyek reggeleizni! Kép

Sziasztok! Kép

Eszter
21+0

Eszter
Kép
Kép
vok

Indianyó! Nálam a legfontosabb szempontok a babakocsivásárlásnál: utazni nem fogok vele, tehát csak tolni, szóval megemelnem biztos nem kell. Mivel nem vagyok túl magas, ezért fontos hogy a tolókarjának a magassága állítható legyen, meg aztán párom 5 éves unokahuga is biztos szeretné majd tolni! A tolókar mindkét oldalra való állíthatósága szerintem nagyon fontos! A megfelelő rugózás és erős szerkezet szintén nagyon fontos. Ennek a kerekei felfújhatósak, tehát még kevésbé zötykölődik és könnyen cserélhető a gumi, mert egy kattintással levehető bármelyik kereke! Ami pedig a külső szépségeket illeti, nekem fontos a bevásárló rekesz és a pelenkázó táskába is nagyon bele vagyok szeretve! Kép Ja és ebben tuti nem fog fázni a kivehető mózeskosár miatt sem! Nagyjából ennyi! Kép

Ritaa! Nekem nem fontos hogy fel tudjam emelni a kocsit! Kép Tudod falusi vagyok! Kép

Angi! Hogy lesz e még egy babánk nem tudom. Párom nem akar és a nagyszülők is ellenzik. Tudom hogy ez furán hangzik de így van. Én speciel azt tartom hogy egy gyerek nem gyerek. Szóval majd kialakul. Ha másért nem, hát azért is érdemes egy szebb kocsit venni, ha utána esetleg el akarom adni!

Mariannka! Szerintem is kemény fába vágtad a fejszédet! Amelyik kocsi jól rugózik, azt tuti nem tudod ráemelni a BKV-ra! Kép De azért örülök hogy az én általam kiszemelt kocsi tetszik! Akkor talán nem lehet olyan rossz ízlésem! Kép Én már teljesen beleszerettem!

KépKép
nicika

Mariannka: milyen terepen fogod tolni a babakocsit? Mert a sima beton attól, hogy esetleg töredezett még simán okés rá a normál babakocsi. Balu ráadásulkifejezetten jól aludt a rázkódós talajon Kép

cory
Budapest

Titati: valami gáz van az epostával. Úgyhogy inkább az ugyanolyan kezdetű @fibermail.hu -t használd Kép Köszi Kép

cory
Budapest

Scullyx,
én reggel 8ra megyek Uhra, igen a sotéra.
Nekem 1 nap alatt meg lett a cukor eredménye de nem a klinikán csináltattam, mert ott nagyon le van terhelve a labor.
A háziorvostól kértem beutalót az SZTKba.
katicuska

Sziasztok

Ildi
Nagyon elégedett vagyok ,és remélem az én Leventém is ilyen helyes gyerek lesz.

Nadine
Miért olyan sokára mész UH-ra?

Nicika
Már akartam kérdezni,hogy nálad miért jó a 78 vagy mennyi vas ,amikor az én papíromon 120 a legalacsonyabb érték, nekem 118 volt ,és ezért kell szednem. Nálatok máshogy mérik?

Cory
Köszi az infót. Még egy kérdés. Azóta használja vagy kuka lett? Mert állítólag van rá 2év garancia.

Tünde
Neked is Bergon kocsid van?

Nancsi!
Most újra gratulálok, és legyetek Nagyon Boldogok!!!! Alex jól bírta az esküvőt?

Majd még bekukk, de vasalnom kell!!

Babetta és Levi 27+1

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: megcsináltatta garanciálisan, de nem merte többet használni, merthogy akkor benne volt a gyerek és kiborult Kép Eladta.

cory
Budapest

Cory
Azt a mindenit hát ez nem semmi! Pedig már kezdtem megbarátkozni vele. Pénteken megyünk még nézelődni, aztán majd döntünk. Azt hiszem nehéz lesz a döntés.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Vikó: GRATULÁLOK az egészséges kisfiúhoz! Látod, mi mindent úgy csináltunk, hogy fiú legyen és kislány lett. Amikor megmondták, akkor tudatosult bennem, hogy nekünk nem lesz kisfiunk, hanem 3 gyönyörű lányunkKép. Így kellett lennie!KépKép
Tök jó, hogy ki tudtál menni a vásárra!!
Mi csak jövő hétvégén fogunk.

Mariannka: Nekem 4 hetente kézzel vizsgálják a méhszájat. Mondjuk azt nem tudom, hogy honnan tudja megállapítani, hogy nem 3 csak 2 cm a hosszúsága???

Nadine: Biztos, hogy a babát érzed! Majd ez egyre erősödni fogKépKép

Zsuzsófi: Akkor apa nélkül fogsz szülni? Vagy leutazik akkor?

Becsi: Drukk, hogy legyen a cukor eredmény!!

Ildi: Hol tartottátok a szülinapi bulit?

Nicika: Szerintem szupernek tűnik a babakocsi. Nekünk is hasonló a szerkezete (ABC Design). Maga egy pel. táska is kb. 5000,- külön. Szerintem így kompletten nem sok az 50ezer!

Szilvi: Most már minden pelus uniszex, csak úgy értettem, hogy mindenkinél más válik be. Nálunk a Pampers a hátsó gumi hiánya miatt nem vált be, a Huggies meg átázott. Úgy emlékszem Ildiéknél meg az vált be.
Mi is kipróbáltunk mindent, aztán maradt a Libero és a Penny-s.

Vok: én anyukámat szoktam 2 hetente az Auchanba vinni. Minden sort külön megnéz, mindig vesz leárazott lábtörlőt és konyharuhát. Kb. 4 órát szoktunk ott tölteni, az első 3 órában rá akar beszélni mindenféle vacakra, néha megőrülökKépKép

Katicuska. Nálatok mi újság a Gyömrői lakással?

Scullyx: Ált. 1-2 nap alatt megvan az eredmény ha SZTK-ba mész!

Babetta: Nem Bergonunk van, de aki a közelünkben használta csak dícséri. Kivéve CorytKép Persze mindig előfordulhatnak gyári és egyéb hibák minden kocsival. A súlyán kívül szerintem minden OK vele.

Annácska, eszembe jutott mit akartam írni: a Corában vannak szuper kismama bugyik 790,-ért, van tangás és rendes változat is, a hasa jó nagy, úgyhogy kényelmes.

További kellemes hétvégét Minden Babának - Mamának!

Tünde 30+3

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Babetta: fogalmam nincs, milyen a kocsi. Én nem használtam, csak egy barátnőm, szóval nézelődj, aztán meglátod Kép Nekem pl két hauck babakocsim van. Az egyik nagyon bejött, a másikkal nagyot szívtam, szóval semmire nincs garancia.

cory
Budapest

Sziasztok!

Nicika!
Tényleg mindennek megfelel ez a kocsi, aminek Te szertnéd, és nagyon szép!
Gratula, remélem mihamarabb meg tudjátok venni Szintiának.
Tényleg, Cintia vagy Szintia lesz?

Babetta!
Láttam egy anyukát Bergon kocsival a Humanic cipőboltban, de alg-alig fért el vele, pedig a bolt nem kicsi.

Azért jó, hogy van ilyen sok féle-fajta kocsi, hogy mindannyian megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbbet. Mert tényleg tök más kell csak sétálni és más utazni, összecsukni, emelgetni.

Volt ma itt nálunk Miskolcon egy baba-börze, kíváncsi voltam hogy milyen, miket árulnak, de csak nem jutottam el.
Itt egész de. esett és nem volt kedvem a város másik végéig elbumlizni, csak a nézegetés kedvéért.
Én nem vagyok olyan bátor, mint sokan, és nem merek még vásárolni semmit Dalmának. Majd január-februárban szeretnék mindent beszerezni. Most egyenlőre a karácsonyra kell öszpontosítanom a pénzeket, és szeretném legalább a 30 hetet betölteni.

Mi is meggyújtottuk a 2. gyertyát, mindenkinek szép adventet kívánok!

Rita
25+0

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Tünde, KösziKép Azért a "mindent úgy csináltunk, hogy fiú legyen" felkeltette az érdeklődésemetKép Lehet, hogy apa is mindent "úgy" csinált titokban? KépKépKép Csak viccelek ám Kép

Hű, Cory, micsoda horror! Hihetetlen, hogy még egy babakocsi vásárlásánál is mikre kell gondolni Kép

A környezetemben egyébként elsősorban a kivehető mózes és az esztétikum volt a szempont, ahogy én megfigyeltem, tehát nem voltak különleges kocsik, de én is azt tapasztaltam, hogy a gyerekek remekül alszanak a jó rázós girbe-gurba utakon is Kép Sőt! az egyik kisbaba kizárólag autóban és babakocsiban volt hajlandó aludni Kép

VOK Eszter! A II. Klinikán voltam (a Klinikák metrómegállónál). Itt nagyon jól felszerelt és felkészült a kórház a problémás szülésekre és kloraszülött babákra, de az orvos, akinél voltam, valamiért nem volt szimpi (nem tudom megmagyarázni aza okot, nagyon rendesen megvizsgált), így nem mertem tőle megkérdezni, hogy ikreknél kit ajánl. Viszont a gyerekorvosunk is ezt a kórházat emelte ki első helyen, mint közeli és jó kórházat, ha koraszülésekről van szó.

Vacak, hgoy háromkor már sötétedik... Kép viszont holnap éjjel jön a Mikulás KépKépKép

indianyo

Köszi lányok a segítséget!

Mondanátok nekem olyan márkát, ami nagykerekű és könnyű, sajnos eddig nem láttunk olyat.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?