Babetta: A Bergon szerintem jó, többfajta kerékkel is lehet kapni és 2 év garrancia van rá.
Nicika: Azóta is sokat beszélünk Rólatok
Peti megnézte Patrik munkáit és nagyon tetszik neki!!!
Örülök, hogy jó lett a leleted, a vas általában mindenkinek kevés a végére. Kiszívja a baba, ami kell neki!
Bori: csodálatos, ahogy írtad az ikrek viselkedését
Örülök, hogy nőttek és nem kell még kórházba menned! Így tovább! Nagyon szépek a díszek!
Csema: örülök, hogy jól vagytok a babával, és hogy mész 4D-re!
Szelivi: párod örült a sapinak? legalább egyforma sapkája lesz a gyerkőccel!
Alina: szerintem is a körbegumis lepedő szuper, ami frottír, vagy sima pamut!
Nadine: Mi is veszünk új rucikat a 3.nak is, legyen neki olyan, amit ő hord először.
Minden családnak magának kell eldönteni, hogy hány gyereket akar. Az első szülés után én nem akartam többet, de 8 év után jöttek a többiek
Jó, hogy minden OK volt az UH-n és jó az AFP!
Az első babánál nekem nem fájt a méhszalag nyúlása, a 2.nál kicsit, most meg jaj, jaj...
A kis pociban ugyanakkora babák lapulnak, mint a nagyban
Medike: ha a poci repedni akar, akkor ritkán lehet megakadályozni
Alina: mi is hordozóba tettük hazafelé az újszülöttet, de nagyon nem tetszett neki, dehát a biztonság miatt fontos. Utána legközelebb 2 hónaposan tettük bele. Bébikompot szerintem felejtsd el!
Kint is sokat csuklanak a babák szopi után!
Omo: jobban vagy?
Nyúlanyó: gyönyörű a kislányod!!!
Kata: Üdv. közöttünk, érezd jól magad!
Anita: szerintem is próbáld ki az összes pelust, azután meglátod. Más válik be fiúknál, más a lányoknál. Örülök a jó cukor eredményednek!!
Katicuska: Drukkolok, hogy meglegyen a lakás, amit kinéztetek!
Mariannka: Nagyon örülök, hogy végigolvasva a 10 oldalt, a végére rendbejöttek a dolgaid!! Biztos kinövi a baba, ahogy az orvosok is mondták!!
Zsu: Gratulálok az érettségihez! Mikor költöztök Bp.-re?
Bartika: 6 hónapig a kizárólagos szoptatást ajánlják a baba egészsége érdekében, utána 6 hónapig még a fő étel legyen az anyatej. Egyébként kb. 1 év kell a szervezet regenerálódásához. Utána ajánlják a köv. babát. Remélem minden a terveiteknek megfelelően alakul!
Vikó: Nálunk apa hamar belerázódott az apaszerepbe, mert kamaszkora óta vágyott babára
Azóta is nagyon jó apa, mondjuk, ha fáradt, akkor inkább én végzem a család körüli dolgokat. Az éjjeli ébredéseknél sem volt soha gond. A lányok nemhiába imádják, neki szót is fogadnak
Mi volt az UH-n????
Zsandi: aranyos a kétlakásos pocid!
Cory: akkor lehet, hogy 1 hét múlva már tudod a baba nemét? Izgi!!!!
Visigo: Én most gyors és könnyű szülést tervezek
Szülősámlin szeretnék, azt hiszem Gyezsu szült így.
Nancsika: Várjuk a híreket a nagy eseményről!
Mire elolvasod már utána leszel, úgyhogy: GRATULÁLOK!!!!!
Angi: Mi nem a hotelban szálltunk meg, csak a fürdő részébe mentünk. A hotel szállás horror áron van. A belépő a babyword-be és csúszdaparkba 2 felnőtt és két gyerek: kb. 12.000,- volt.
Viszont szinte csak mi voltunk, mert hétköznap volt.
Titati: nekem is elveszett a hepatitisB lelet
Annácska: Neked már nem tudom mit akartam írni, a jegyzetembe azt írtam: bugyi, de nem tudom mivel kapcsolatban
Akinek nem írtam ezer bocs, a regény 4 nap lemaradása volt
Köszi a gratulákat a 30. héthez Mindenkinek!
Tünde
Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.