Új privát üzeneted érkezett!

Nyuszi!

Nekem a nappaljaim azért "jobbak", mert még azelõtt el tudok menni a mellékhelységbe hogy fájnaKép

Szia Krizsi!

Ahogy mondod a legcsodálatosabb érzés a világon, de még a rosszulét is belefér, de elõbb-utóbb általában elmúlikKép
Örülök hogy volt erõd 3.-ára is belevágni, mert igy itt üdvözölhetlek köztünkKép

Dorisz!

Csak reménykedni tudok, hogy Gitta nem adja fel, hisz annyian próbálunk neki segiteni, igaz "csak" szavakkal, de szerintem mást nem tudnánk akkor sem tenni ha szemtõl szemben állnánk vele... Nagyon örülök hogy irtál neki, nagyon szoritok neki, és persze a ..."ma megint megjött"...
topikban mindenkinek, és örülök hogy többen is zebrák lettek "odaát"KépKépKépKép
Ez nemteljesen olyanra sikeredett ahogy szerettem volna, de már nem emlékszem hogy akartam leirniKép Ne hari!!!

sasha
18+0

Kép
sasha

Szió Kisvakond!

Sok millió gratuláció a pocaklakóhozKépKépKép
Holnap várlak, nagggyon jó hirekkel gyere!Kép A kismamis táblázatba meg bõven beférsz, sõt, ha topik 2 napi forgalmát nézem akkor még kevesen isKép
Ezt senki ne vegye szemrehányásnak, csak azért mert annak szántamKép

sasha
18+0

Kép
sasha

Megneztem az en tabblettam es hat abban 145mg magnezium es 50mg B6 van, akkor ezek szerint nem csoda, hogy csak egyet kell szednem naponta Kép De ezen kivul van meg benne egy par vitamin es asvanyi anyag. Valamint szedek egy vas folsav kevereket ez 90mg+1mg.

Sasha!
Azt hiszem oriasi szerencsed van a paroddal, lenne mit tanulnia az enyemnek. Kép Persze az is igaz, hogyha nekem kakaot hozna akkor ra is boritanam szegenyre annyira nem birom a tejet, na de egy fincsi meleg teaban benne lennek Kép
Egyebkent a babamozgassal kapcsolatban meg annyit, hogy eddig csak buborekos volt es nagyon oda kellett koncentralnom, hogy erezzem most meg ugy fordulhatott, hogy mar latvanyosan kifele bokdos. Gondolom neked is mar csak egy nagyon kis ido kerdes es kopogtat valaki Kép

Edina
edina

opsz

Lemaradt egy szó a Kép elõtt!!!
vagyunk lett volna az a bizonyos szóKép

sasha

Kép
sasha

Edina!

Még 1 hónapig türelmesen várok, szerintem addig bõven tudok még a hasamon aludni (bár ne igy lenne), de elég széles a medencém, és szerintem bõven elveszik még benneKép

Mennem kell megjött a párom és gondolom éhes

puszi
sasha

Kép
sasha

Kata hová küldjem a neked a képet hogy feltud rakni? puszancs CSICS 25+5
csics

Kép
faradt vagyok. faj a derekam, kemenykedik a pocakom
nem akarok meg szulni Kép

ja es hisztis is vagyok
m
martina

Sziasztok,

boldogan jöttem ma hozzátok, nagy újsággal, és mit kell olvasnom :-(

Drága Gitta, nem is tudom mit mondhatnék, annyira szomorú ami veletek történt! Csak potyognak a könnyeim, és megszakad a szívem. Mi közel egyszerre lettünk babásak, és jó volt társasággal átjönni a szomszédból. Sírd ki magad, megkönnyebbülsz tõle, és ne keresd ki, vagy mi volt a hibás. Fel a fejjel, és hamarosan megint itt leszel köztünk. Hidd el, nemsokára babás leszel megint!

Halacska, én 2x1 magne b6-ot szedek, eddig elég volt.

Mj(Móni), Ilke a méhlepény kialakulása nem feltétlenül a 12. héten van. Akkor már kezd kialakulni, de hetek kérdése, míg meg is tapad a méhfalon, és átveszi a progi termelését. Persze ettõl függetlenül nagyon fontos dolog a progi pótlás.

Kata, köszönöm. Sajna csak így tudom majd megnézni a képeket. Remélem, Ti jól vagytok. Kitartás, hamarosan itt a vége.

Szóval, egy kis örömhírt had meséljek! Ma végre bejutottam uh-ra. Fantasztikus élmény volt. A babóca nagyot nõtt, öt nappal idõsebb, mit az eddigi számítás szerint. Persze tudom, hogy nem egyenletesen nõ, így a táblázaton nem szeretnék változtatni. A nagy hír, és élmény, hogy ma hallottam a szívhangját :-) Hát, elsírtam magamat. A monitort már nem is láttam, a doki simizte az arcomat, hogy nincs semmi baj, ne pityeregjek. Pedig én csak a boldogságtól sírtam. Vittem videókazit, majd este a párommal megnézzük. Õ már látta.

Egy kérdésem azért van. Mit jelent az hogy a lepény mélyen fekvõ? Gondolom csak a helyzetére vonatkozik, nem gáz. Úgy felzaklatott ami Gittával történt Kép

Nyugis éjszakát
Lora

Ja, ha éjjel "túrára" ébredek, nekem is feszül a pocim, de utána elmúlik.
Lora

Sziasztok!

Köszi a dícséretet a lányom nevében. Kép Ha tudnátok milyen büszke most magára! Kép

Gumicukor!
Képek megjöttek, még ma felrakom.

Ilke!
Örülök, hogy nálad is segített. Én is így voltam, hogy a köhögés és az orrfolyás azért még megvolt, de sokkal elviselhetõbben, és ami a lényeg, hogy tudtam aludni. Ma már azt mondhatom, hogy gyógyulok. Klasszisokkal kevesebbet köhögök, és nem járok papírzsepivel a kezemben. Kép

Halacska!
Semmi gond. Kép Én is szoktam társalogni a Dóri babámmal.
De ez még semmi. Sheila kislányának, Melissának már mailt is írtam. KépKépKépKép

Krizsi!
NST=CTG
Nálunk itt Miskolcon így hívják! Kép
Bocsi, de a weboldal témával most nem tudok foglalkozni, majd holnap.

Kisvakond!
Üdv köztünk!
Ráfér már a topicra az utánpótlás!
Szóval boldog babavárást velünk. KépKép
Holnap doki után várjuk a beszámolót!

Csics!
Ide: kata@kgb.hu

Martina!
Ha ez vígasztal: fáradt vagyok, fáj a derekam, keményedik a pocakom. Kép
Viszont én már nem bánnam, ha menni kellene.

Sheila!
???????????????????????????????????????????????????????????????????

KépKép

KépKép
kata007

Bocsi nem írtam alá!

Kata és Dóri (35.)

KépKép

KépKép
kata007

Sheila!

Holnap írok majd, de röviden csak annyit, hogy nem éreztem semmit. Ha nincs tegnap UH, akkor én meg nem mondom, hogy farfekvéses.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Bori,

az elõzõ munkahelyemen nálunk is "sok füst volt", és mivel a fõnök nem lépett fel erélyesen, hiába hoztak bármilyen törvényt. A bunkó ember meg bunkó ember, nem tudsz vele mit csinálni. Ha ott lettem volna terhes, én vlsz. elmentem volna táppénzre, mert a babának nagyon nem tesz jót a füst (koraszülés stb), persze a mamának sem (a stresszrõl nem is beszélve). Szerintem amilyen gyorsan csak teheted, hagyd ott õket!

Kisvakond,
üdvözöllek körünkben, bár még én is elég új vagyok itt.
Ultrahang is lesz? Na majd elmeséled. Kíváncsi vagyok arra is, mit mond az orvos a barnás váladékra (mostanában errõl elég sok szó esett a topicban).

Pilinke (10+0)
pilinke

Sziasztok!!

Kata!!

Gratula Daniellának, én biztos voltam benne, hogy felveszik!!
hogy miért??
elég megnézni a fotóját, ez a kislány olyan értelmes, olyan komoly és gyönyörû!!!
Sajnos nem tudok hozzászólni Dóri " megfordításához ", de szorítok, hogy az alkalmazott trükk beváljon!!
Köszi, hogy értesítetted a Lányokat az NST-mel kapcsolatban!!
Mail ment!!!

Bori!!

Olyan vérlázító, amit Veled mûvelnek, kinyílt a bicska a zsebemben!!!
csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz, hagyd ott õket, és felejtsd el ÖRÖKRE!
azt hiszem mi elég közel lakunk egymáshoz, ha gondolod, én szívesen vállalom, hogy tájékoztatom a többieket Rólad,
kapcsolatban maradhatunk, megadom a számaimat, ha írsz a címemre a profilomban!!
Igazad van, Melissa tényleg meglepett, de úgy döntöttem, hogy nem várom "görcsösen" a szülést, majdcsak eljön az ideje!!

bár az NST jó lett, tehát jól érzi magát a kisasszony!

Sasha!!

Köszönöm, édes vagy, hogy szurkolsz, ha megkérhetlek egy dologért szoríts: hogy ne hordjam túl!! / még 11 nap /

Bszilvi!!

Köszönöm a dicséretet, Ti is nagyon szépek voltatok, a ruhád gyönyörû, olyan "királynõi" az uszállyal, én is szívesen felvettem volna egy ilyet, de nekünk kis létszámú esküvõnk volt, és nekem már a második...
illetve az egyházit tekintve elsõ...

Lella!

olyan jól esik, ha hiányolsz minket Katával, KÖSZÖNÖM!!
azért figyelemmel kísérünk ám Benneteket majd a szülés után is!!!

Katka2!!

Te szegény...látod én ezt negyon nem szeretném...
persze Te sem...én már most roppant nyûgös vagyok, bár én "csak" a 39. hét közepén járok, még sosem húztam idáig...
bizony már én is azt hiszem, hogy a baba örökre bennt marad!
azért Te már látod a végét, gondolni fogok Rátok kedden!!!

Martina!!!

rossz napok voltak...vannak...és sajnos lesznek...
nekem is ilyen volt tegnap...
Fel a fejjel, holnap jobb lesz!!

Puszi Mindenkinek és jó pocakosodást!!!

Bubu!

ha minden igaz, Te holnap már otthon vagy a kis hercegnõvel!!
Kérlek, ha lesz egy kis idõd, oszd meg velünk a szülésstorydat!!

Sheila

39. hét

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

negyon=nagyon

Kisvakond, Krizsi!!

Üdvm a fedélzeten, boldog babavárást!!

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

üdvm= üdv

már fáradt vagyok...és kissé lüke

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila!

Igérem arra koncentrálok hogy idõben jöjjön a kisasszonyKép
Bár mostanában olyan drukkban vagyok állandóanKép Az ujjaim egyfolytában csuriban vannakKép

Kata!

Érted is drukkolok, hogy idejében megforduljon és a legjobb helyzetbe kerüljön, ez persze Sheila-nak is kivánom.

Kisvakondnak is drukkolok hogy holnap jó hirekrõl számoljon be...

És még sorolhatnám, de felesleges, remélem mindenki tudja hogy olvasom a sorait és velük vagyok, mindig azzal akinek szüksége van a drukkraKépKépKép

Jó éjszakát mindenkinekKép Ha már én nem tudok aludni, igaz délután aludtam 2 órát, de az 12:00-14:valameddig tartott és az már régen volt.

sasha
18+1 (igy éjfél után már)

Kép
sasha

Nem tudok aludniKép és kihalt a babanet, persze nem baj hogy ti tudtok alukálniKép Szép álmokat!!!

Kép addig is itt pörgok még egy kicsitKép

sasha

Kép
sasha

Sziasztok,
tegnap túlestem azon a bizonyos magzatvíz-vizsgálaton!!! Kép

Majd egy órát beszélgettem a genetikus nénivel, aztán valami fantasztikus mozizás volt a dokibácsinál. Vagy tíz percen át gurigázott a pocimon. Egy szokványos tv volt rákötve a gépre velem szemben. Nem semmi ilyen felbontásnál csodálni a kicsit, ráadásul, hogy a szívhangot is sokáig hallgathattam! Lehet, hogy ez nektek természetesen hangzik, de én sosem gondoltam volna, hogy 12 hét 6 naposan a kezén mind az öt ujjacskáját meg tudom számolni! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Hááát, az egy csodálatos érzés! Aktív is volt a kedves, biztos, hogy még nagyobb örömömet lelhessem a mozizásban! Folyton pakolta a kis kezét föl-le. Bárcsak három héttel elöbbre lennék, akkor már az eredményt is ismerném (mellesleg túl lennék az írásbeli vizsgámon is...).
A "rosszhír" az egészben, hogy kiírtak erre a hétre, így kimarad 3 nap a vizsgaelökészítésböl. Ezt most mégis könnyen viselem, mivel egyértelmü a fontossági sorrend.Kép
Azért megkérlek benneteket, szorítsatok! Ma megyek ellenörzésre a dokimhoz, drukkoljatok, hogy mindent ugyanolyan rendben találjon, mint ahogy tegnap volt. Végtére mégiscsak egy beavatkozás volt, akkor is, ha kicsi a rizikó...

OFF Ja, azt nem is írtam, hogy elég hányós lettem az utóbbi napokban. Úgy tünik a baba vigyázni akar az alakomra, mert amint egy kanállal többet eszek a kelleténél, az azon nyomban kijön. Tegnap pedig kicsit fájt a fejem a vizsgálattól kezdödöen egészen estig és ici-picit szédelegtem. Kép Ja, kezdenek szorulni a gyürüim, csak nehogy vizes legyek! ON

Any!
Annyira jó volt, hogy megírtad, mire számítsak, nagyon-nagyon koncentráltam, hogy ne rántsam görcsbe a hasam, hanem inkább ellazítsam. Ez azért is volt fontos, mert nem mondta külön a doki - de biztos mondta volna, ha feszülök. Szerintem nagyon kellemetlen érzés volt, de a fájdalomskálán még nem nagyon lehetne kimutatni. Szóval, köszi az infót és a hasznos tanácsokat!KépKép

Martina!
Remélem, ma jobban érzed magad és a kedved is felvirult (legalább) egy kicsit!KépKépKép

Edina!
Köszönöm a levelet a képeiddel, remélem, megkaptad a válaszom. Tényleg szívesen venném, ha küldenél a többiekröl lementett képekböl (apró adagokban).Kép

Kata!
Erre Téged is szívesen megkérnélek, de valahogy abból indulok ki, hogy most kisebb gondod is nagyobb ennél?Kép Ki tudja, meddig nem foglal még le Dóri teljesen? (Tudod, ma még könnyü az etetés...KépKép Vagy majd megtanulom az ellenkezöjét a saját börömön?) Drukkolok!

Sheila!
MJ!
Nektek is nagyon szorítok!!!

Bori!
Csatlakozom a többiekhez, ami a tapintatlan munkatársaidat illeti. Hasonló helyzetben (magyarra fordítva) azt szokta mondani a párom, hogy "na és, nem házasodtam össze velük!". Ezt persze nem egyszerü ilyen "na és" formában elintézni, de biztos vagyok benne, hogy nem lesz nehéz a mostaninál kellemesebb munkahelyet találnod! Nagyon érdekelne ám, hogy milyen munkakörben dolgozol (magánban is megírhatod), úgy képzelem, a munkatársaid eléggé fent hordják az orrukat és náluk nem a képzés, hanem az alapvetö emberiesség hiányzik, ha ilyen tuskók. Talán kimondatlanul is irigykednek a családodra?

Anda!
Én ugyan nem ismerem a XVII. kerületi rendelöt, de Rákoscsaba-Újtelepröl származom és nyáron ismét otthon töltök pár hetet. Te hol laksz?

Melinda!
Itt vagy, benézel néha???

Sasha!
Én még meg sem dícsértelek az elsö táblázataidért, pedig igazán megérdemled! De úgy látom, jó dolgod van otthon, nem maradsz sem szeretö szavak, sem kakaó nélkül!
De jó! Ez a Kengyelfutó Gyalogkakukk lenne? Nekem nagyon bejön, le is mentem hamar

Nyuszi!
Azt a meetinget nem lehetett semmi végigülni, jó, hogy Neked nem kell már sokáig dolgoznod! Minden jót az utolsó munkanapokra és irány a hivatalos mamaság!

Kamelia!
Olyan furcsa, én az elsö hetekben elég szaladgálós voltam, nem tudtam pár csöppnél többet magamban tartani. Pár hete meg mintha minden beállt volna a régi kerékvágásba. Nem is tudom, hogy ez normális-e. Bár lehet, hogy inkább csak megszoktam?

Lora!
Ugye milyen fantasztikus élmény? Az e heti uh-k után én is nagyon fel vagyok dobódva, olyan jó látni, hogy mocorog! Remélem, ma is így lesz.
Gitta története mindannyiunkat nagyon megrázott.

Sziasztok legfrissebb kismamik!
Üdvözlet minden új hangnak, olyan jó, ha új babásokról olvashatunk! Annak örülök a legjobban, ha valaki a "megint" táblázatát hagyja el az itteniért...KépKép

Újra kérdezlek benneteket,
tudtok valamit Djeszterröl? Én már nagyon régen nem hallottam felöle, kíváncsi lennék, hogy hogy érzi magát és mizújs a babája táján.

Itt most akkora a köd, mintha november végét írnánk, úgyhogy nálatok csak sokkal szebb idö lehet! Kívánok Nektek egy csodaszép napot!!!KépKépKépKépKépKép
Csipkebogyó 13+0
csipkebogyó

Kata most olvastam a mailokat és ezer bocsi Kép küldtem neked egy mailt remélem megkaptad? Kata te kültél 2hibás levelet? este küldöm a képet puszi Csics 25+6 ui:nagyon szégyelem magam bocsi mindenkitöl Kép Kép
csics

CSikebogyo ! örülök hogy jol vagytok KépKépKép ÜDV csics
csics

Csics, köszönöm!
Küldenél nekem is este a képeidböl? Én sajna innen nem tudom megnyitni az oldalt, pedig küldtem én is rólunk. Eddig csak Katát, Sashát és Edinát láthattam. Kép Ha írsz Katának, írd be egyszerüen az én címemet is: csipkebogyo@index.hu Elöre is köszi, örülni fogok.

Lányok, olvastam a maileket privátban, teljesen egyetértek.
Mégegyszer pusssssz: Csipkebogyó
csipkebogyó

Sasha, micsoda lenduletben voltal az ejjel, kivancsi vagyok, mikor jossz be a topicba ma reggel, lehet, hogy 11-fele, hmm?KépKépKép

Csipkebogyo, de jo, hogy tul vagy rajta! Biztosan jo lesz az eredmeny is!KépKép

Lanyok, ahhoz kepest, hogy meg nagyon az -elejen- vagyok, nem szereti a hasam, ha 10-15 percnel tobbet gyalogolok, bekemenyedikKép. Erdekes, ha tornazom, akar fel orat is, semmi bajaKép. Ki erti ezt?

Lella 18+4
lella

Sziasztok!

Remélem mindenki megkapta a mailt (egy sem jött vissza).
Szóval én nagyon szeretném ha legalább egy-két szóban reagálnátok rá, és úgy mint én, hogy mindenki kapjon belõle.
Én nem sokára mással leszek elfoglalva, tehát nem csak magam miatt kérdeztem. Voltam én már más ilyen helyen is tag, és az ilyen dolgokat mindig így, kör-mailban beszéltük meg, mert ugye ez mégsem való a topicba. Nekem már az is elég ha valaki azt mondja, hogy ok, én ismerem, tehát nyugodtan.
Ja és ne csak én rendelkezzek már a tárhelyünkkel! Kép
Ugyanolyan joga van hozzá mindenkinek akinek van jelszava. Legyen a mottónk: "valamit valamiért"! Szerintem ez így lenne ferr. Kép

Gumicukor!
Megtelt a postafiókod, az elõbb visszajött a mail!

Sasha!
Köszi a drukkolást! Kép

<U>Csipkebogyó, és aki még nem éri ez az oldalt!</U>

Ma ráérek, adjatok meg egy kb. 2 órás intervallumot amikor a gép elõtt ültök, és le tudjátok húzni õket. Akkor azonnal küldöm a képeket, az összest. Az egész összesen 6 Mb, tehát az is írjátok meg, mekkora adagokban küldhetem. EZT NAGYON FONTOS TUDNOM!!!!

Csics!
Semmi gond, hidd el, ez most egyeltalán nem miattad volt. Ha tudod, küld a képeket. Kép
Mailt megkaptam, de nem én küldtem neked kettõt.

Sheila!
Köszi a Dancsi nevében is!
Ma megyünk beiratkozni. Kép
Mint írtam tegnap, én nem vettem észre, hogy Dóri faros. Annyira betölti már a hasam, és annyira össze van gömbölyödve, hogy egyszerûen nem tudom kitapintani, hogy hol lehet a buksija. Most árgus szemekkel figyelem, hogy mikor hol csuklik. Tegnap csuklott lent is és fent is. Kép

Kata és Dóri (35.)

KépKép

KépKép
kata007

Móni, húúúúúú...köszi a részletes magyarázatot, én bevallom nem tudtan ennyit errõl a témáról, pontosan a progi szint okáról és jelentõségérõl. Ez valószínû annak köszönhetõ, hogy mi nem foglalkoztunk ilyen dolgokkal, mert kb. ahogy vártuk úgy össze is jött a baba, szerencséreKép)).

Kata, örülök, hogy jobban vagy, de hagy kérdezzem meg, hogy nálad mióta tart? Bevallom picit már türelmetlen vagyok, nagyon szeretnék már meggyógyulni. És a babócát is annyira sajnálom amikor köhögökKép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Kato!

Hát, a filmvetítés abból állt, hogy levetítettek egy videokazettát, azt hiszem "Várandós anyák kazettája", vagy mi volt a címe. Kicsit uncsi volt,mert már mindenki viszonylag nagypocis volt, és a kazetta kétharmada arról szólt, hogy hogyan kell táplálkozni, sportolni stb. egy kismamának. De a végén volt egy rövid rész, amiben két szülésnek a kitolási szakaszát mutatták, meg elmondták a fájdalomcsillapítási módokat. Mivel angol kazetta volt, szerintem a négy ismertetett módszerbõl kettõt nem is alkalmaznak még Magyarországon. Szóval a látványtól féltem egy kicsit, de nem is volt olyan szörnyû, szerintem a páromnak egyenesen megnyugtató volt, mert õ nem bírja a vért, és most láthatta, hogy a szülés nem a vérzésrõl szól. És persze olyan megható volt, amikor a szereplõk a kezükbe kapták a kisbabáikat.Kép

Kisvakond! Szia! Jelentkezz ma doki után!

Kata! A kislányodnak szeretettel gratulálok! Nagy dolog ám ez!Kép És drukkolok, hogy Dóri idejében beforduljon!

Norci! Jó, hogy jelentkeztél!Kép

Martina! Remélem, ma már jobban fogod érezni magad!

Mindenkinek szép napot!

Dió (és Almamag 28+6)
Dió

Jó reggelt mindenkinek!

Hát eddig én is azt hittem, hogy egy családias munkahelyen dolgozom, de a kölléganõmön kívül senkit sem érdekel az, hogy babát várok. A héten este 7-nél még nem tudtam elõbb elszabadulni de tegnapelõtt 1/2 10 lett belõle. Segítség semmi, csak az igények, hogy még ezt-meg ezt is meg kéne csinálni szülés elõtt, meg ha megszülsz akkor mikor is tudsz bejönni leghamarabb (mármint a babával együtt), mert az én helyemre nem vesznek fel senkit sem. Persze minimállal vagyok bejelentve, ráadásul az elõzõ év alapján adják a gyedet, gyest, a lakáshitelünket most kezdjük majd el törleszteni (havi 80e) + rezsi + kaja stb. Tehát meg sem tehetem, hogy "feketén" ne csináljak valami plusszt, mert különbewn szó szerint éheznénk.
Ma 10-tõl egésznapos megbeszélés, persze már délben térdig olyan vizes a lábam, hogy ha felállok akkor úgy feszül, hogy menni alig bírok. Az évesz szabimról és a szülési szabimról nem is beszélve!

Na bocsika, csak ma valahogy ez kibukott belõlem és hát kinek, he nem nektek mondanám el?

Kata007!

Az én Dorcimat nem raktad fel az Uh-s képek közé. Én sajna béna vagyok hozzá, pedig azok az animált gifek is imádnivalók!!KépKép

Még fogok neked küldeni képet, fel tudod õket rakni?
Dórinak mond meg, hogy a mi Dórink üzeni, popsival világrajönni nehezebb, mint buksival elõre, tehát legyen szíves róla példát venni és még idõben megfordulni!

Pucúr és Dorci 32

és most rohanok a megbeszélésre
Pucúr

SziasztokKép
Sajna most nincs idom vegigolvasni a termest,de remelem kindenki super jol vanKép
Sokan nem ismeritek de a `megint..`-es csajok igen,szoval Ancsitol kaptam tegnap sms-t,nagyon jol vannak es kisfia leszKépKép
nNlam a helyzet rosszabbodott eleg vacakul vagyok,faj a torkom,a fule, remelem ma befejezem a munkamat es akkor holnap sem jovok be.Termeszetesen estere kinyomtatom es elolvasok mindentKép

OFF:A rutin sikerult/1kisebb hibavalKép/

cupp,Krisztinka/19+/
krisztinka

Ilke!
Még mindig nem vagyok jól. Vagyis már csak elvétve köhögök, de az orrom még mindig tele van. Kép
Talán szerda vagy csüt. óta tart, nem akarok hazudni.

Dió!
Köszi! Kép

Pucúr!
Azért nem raktam fel a Dóridat, mert nincs róla képem. Kép Sem rólad! Küldtél???? Mert ha igen, nem ért ide. Természetesen azonnal felrakom ha elküldöd.
Remélem a Dórim hallgat a Dóridra, bár õszintén bevallom, mivel bika lesz, nem biztos, hogy bárki tud hatni rá! Kép

Kata és Dóri (35. holnap már 36. Kép )

KépKép

KépKép
kata007

Krisztinka!
Én ismerem Ancsit! Ez szuper! Kép Viszont igen korán megmutatta magát az a kicsi fiú! Kép

Kata és Dóri (35.)

KépKép

KépKép
kata007

Gumicukor!
Felraktam a képeidet!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Pocakosok!

A guta csendesen ütöget. Megírtam már a mai elsõ, hosszú válaszomat, erre épp mire küldtem elment az áram. A pláne az egészbn, hogy a villanyszerelõk kapcsolták le. Az adminisztráción szóltak, csak hát dolgozunk itt többen is. Még jó, hogy nem valami fontos munkában voltam benne, mint alig fél órával ezelõtt.

Szóval. Köszönöm mindenkinek, aki tegnapi "munkahelyes" kifakadásom után vígasztaló sorokat küldött. Annyira felvidámítottatok, hogy fütyülni tudtam az egész bagázsra, pedig nagyon szokott bántani az ilyesmi. Így csak beültem a kisszobámba, mely füstmentes!, egyedül birtokolom, és az ablak egész nap nyitva áll. (Egy nagy kertre nyílik.)

Beszti!
Köszi az ajánlkozást, mail megy.

Martina!
Remélem reggelre jól kipihented Magadat és feledted minden nyûgödet. Estére sajnos már gyakran ilyenek vagyunk Kép. De reggelente azért még (majdnem) tudjuk hozni a legjobb formánkat Kép. Ugye?

Lora!
A mélyen fekvõ lepény azt jelentheti, hogy a lepény részben, vagy egészben takarja a belsõ méhszájat. A terhességek többsége ezt kinövi (nekem is ilyen volt az elsõ), mivel a méhlepény a méh növekedésével felfelé vándorol.Csak azért kísérik figyeklemmel, mert ha a szülés környékén is takarja a méhszájat, az császárt jelent. Kérdezz rá legközelebb a dokira, hohy Neked mennyire is fekszik mélyen és mi várható! Lehet, hogy már fel is vándorolt és nem is lesz többet gond vele Kép.

Sheila!
Köszi az ajánlkozásodat, Neked is küldök mailt (már Beszti is jelentkezett a "hírdetésemre"), csak azért gondoltam fiatalabb kismamára (mármint ami a terhességi korát illeti Kép), mert neki valószínûleg kevesebb gondja lesz még, mint Neked a kisbabáddal.

Csipkebogyó!
Szívesen írok Neked (imádok fecsegni.) Klassz lehetett a mozizás Kép, csak ne kellett volna bökni Kép. Biztos a vizsgálat eredménye is jó lesz a jó UH-lelet után. Az meg, hogy nem kell annyit WC-re szaladgálnod teljesen normális. Eddígre a méh kiemelkedik a kismedencébõl és nem nyomja annyira a hólyagot. Egészen addíg, míg akkora nem lesz, hogy már az ég egy adta világon mindent nyom Kép. Akkor majd lehet megint sûrûn futkosni Kép.

Kata!
Dóri biztosan be fog fordulni idõben, mivel beszélgetsz vele a dologról. Egészen meghökkentõ dolgokra is képesek. Meséltek egy babáról, aki farfekvéses volt. Az UH-n látták, faros, nos akkor császár. Mire felértek a mûtõbe, addígra a baba megfordult! Még hogy nincs elég helyük! Csinálnak maguknak Kép! Remélem azért Dóri nem fogja az utolsó pillanatig tépázni az idegeidet.

Pucúr!
Úgy látszik másnak is kezdd tele lenni a hócipõje a kollégáival. Nagyon sajnálom, hogy Neked se sikerült normálisabb embereket kifognod. A szabadságaid meg jog szerint járnak Neked!

Puszi:Bori 35. hét
Bori

Szia Kisvakond!!!!KépKépKép

Ugye hogy nem volt nehez kitalálni ki is vagyok? Na jó , azért nem annyira titkoltam elõtted...Kép
Szóval várom hogy mi van veled!?

Nyuszi
26+3
Nyuszi

Kata007!

Ürítettem a postafiókom, de amirõl a képeket küldtem arra a mail-címemre is írhatsz, azt minden nap nézem, mivel munkahelyi!
Köszi!

Mi jól vagyunk a kis Danival, bár éjszaka nem sokat aludtam, ebbõl kifolyólag õ is csak rugizott, alig tudtunk visszaaludni, remélem ma éjjel sikerül, bár honap van a szülinapom, így a férjemmel kivettünk 1 nap szabit és azt csinálunk, amit akarunk! Már alig várom!!!

Vigyázzon mindenki magára és a babára, jövõhéten majd ismét benézek!

Üdv:
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Jo reggelt Lanyok Kép

Na addig hergeltem magam ezzek a progi dologgal,hogy teljesen bepanikoltam es kieroszakoltam a dokitol egy UH-t.
Szoval jelentem Pocokka remekul van, ver a pici szive es a leheto legjobban fejlodik KépKépKép Ja es a doki szerint a mehlepeny is kifejlodott mar esteljesen jo meretu , de azert megnezte a petefeszket is es az meg mutatja a megnagyobbodast a sargatesthormon miatt. Tehat minden a legnagyobb rendben van.
Akkora ko esett le a szivemrol, hogy csak na ! Egybol meg is fogadtam, hogy tobbet nem stresszelek feleslegesen es megprobalom vegre elvezni is a kismamasodast !

De a barnas trutyirol megint megtudtam valamit.Hatha nektek is hasznos lehet. Szoval a barnas valami lehet attol, hogy ahogyan no a meh, a mehlepeny is mozog vele.Elcsuszhat a szele feljebb vandorol stb.Ez okozhat barnas folyast.
Amig nem ver es nincsenek gorcsok ( a dokino szerint olyan gorcsok mintha nagyon eros mensi lenne, szabalyos idokozonkent-vagyis mehosszehuzodasok-) addig nem kell aggodni.
A hormonhianyra nekem azt omndta , hogy ez csak nagyon ritkan fordul elo , de akkor mashogy nezne ki a placenta stb.Tehat nem kell aggodnom Kép

Viszont kaptam tole egy ultrahangkepet Pocokkarol Kép))
Olyan jo erzes, tiz percenkent megnezem !

Jaj, nagyon hosszu lettem .. bocsi ..

pusz
kamelia
kamelia

Sziasztok!

Kata 007
Mail ment de a wap-os címre, mert múltkor a másikról vissza jött.
Martina
Küldtem nektek jó kedvet, odaért? ?)
Halacska 28+1
Halacska

Kamelia!

De jó Kép. Akkor most Te is megnyugodtál. Csak növesszed boldogan a pocakodat.
Bori
Bori

Sziasztok!
Dio
Kösz hogy leirtad mi volt a vetitésen, én olyan felkészitõre jártam ahol ilyen nem volt ezért kiváncsiskodtam.
Kata, Ilke, Kisztinka,
Remélem most már nemsokára meggyogyultok!!!
Gumicukor!
BOLDOG SZÜLINAPOT igaz hogy holnap van de tuti hogy addigra kimenne a fejembõl(egyre gyagyásabb vagyok)
Any
Hogy állsz a baba szobával?
Vigyázzatok a csunya virusokkal sziasztok:
Kato 32
katalinka

Jó reggelt mindenkinek!

Csipkebogyó!

Köszi a dicséretet, de nagyon nem érdemlem meg mert Kata olyan szuper stratégiával vezette a táblázatot, és adta át, hogy szinte semmi tennivaló veleKép Igen az az a kakukkKép
Olyan öröm mikor ilyen beszámolóval jönnek vissza a vizsgálatról a kismamik ez mindig úúúgy feldobKép

Lella!

Akár hiszed, akár nem de 8-kor keltemKép De 10 elött nem tudok gép elé ülni mert a párom még itthon van és inkább vele vagyok akkorKép mert legközelebb csak este 7-kor látomKép

Kata!

Nem értem miért nem kaptál 1 mailt sem, én legalább 10-et kaptam a válaszokkal!!!

Pucúr!

Az a szörnyû hogy ilyenkor derül ki milyenek is az emberek valójában és hogy mennyire nem ismered õketKép Remélem hogy már csak jobb lesz!!!

Krisztinka!

Gratulálok a rutin vizsgádhoz Kép
Gratulálok Ancsanak a kisfiuhoz!!!Kép

Puszi mindenkinek!!!
sasha
18+1

Kép
sasha

Sziasztok Lányok!
Régen jelentkeztem nagyon, de azért remélem emlékeztek még rámKép
Rengeteg a munka itt bent, úgyhogy csak olvasgatni van idõm általában benneteket, no meg a képeiteket nézegetem. Hétvégén meg a szüleimnél voltunk Szegeden...., úgyhogy akkor sem volt idõm, remélem azért hiányoztamKép

Csipkebogyó: irtam neked levelet, de visszajött, hogy megtelt a postaládád. Sajna most meg a kimenõ levelezésünk haldoklik, a drága Matáv megint ügyeskedik.

A köremailt megkaptam, sajna nem tudok válaszolni rá, mert ugye a matáv rosszalkodik, de teljesen egyetértek.
A képküldéssel kapcsolatban teljesen igazatok van, tudom, rám is vonatkozik a "szidás". Ezer bocsi mindenkitõl, de a párom még nem ért rám, egy fénykép erejéig sem. (mindenféle extra munkát vállalt, azt csinálgatta) Ma mindenképpen kierõszakolom tõle. Megigérem!!!!!!!

Kata: a kislányodnak óriási gratula, és remélem hogy Dórikád megfordul még idejében. Beszéld meg vele, olyan okos kislányKép DrukkolokKép

És vegyétek tudomásul, hogy mindenkit irigylekKép, aki mostanában látta a Babócáját. Nekem még annyit kell várni, hogy végre újra láthassam.......... Lehet, hogy kiharcolok egy extra UH-t?????????

Ja és normális a derékfájás, nem korai az még???????

Na most megyek, futok vissza dolgozni, majd még jövök hozzátokKép

Szilcsike (13+0)

Ez azt jelenti, hogy ma már 14 hetes babás????????
szilcsike

Köszönöm a gratulációt, Lányok, remélem, nem siettük el a dolgot...Délután megyek dokihoz, úgyhogy csak holnap jelentkezem hírekkel.
Mára már alig van valami kis barnaság, remélem csak jelzett a bébi, hogy õ is itt van, figyelejk rá. Van egy két és féléves kisfiam is, õvele már két hete a fõ játék az, hogy Anya, kisbaba vagyok, és akkor dajkálni kell. Pedig nem mondtunk neki még semmit, lehet, hogy érzi?
Feltennék én is képeket - a Hová is?
Kisvakond
kisvakond

Sziasztok lányok!Kép

Végre netközelben...és babanetenKépKépKép
Üdvözlet a kismamáknak, kisbabáknak, ismeretleneknek
és a kedves ismerõsöknekKép

Látom Krisztinka beharangozottKépKép
Jól vagyunk és a doki bácsi valóban úgy látta tegnap, hogy egy kicsi fijú rejtõzködik odabennKépKép

Egy egész hónapba telne, hogy végigolvassam a nem látott üziket (3 hónapi termés) de azért valamennyire átfutomKép

Addig is legyetek jók,
cuppa,
Ancsi és Szederke
(18.hét)
Ancsi

Szasztok!
A tegna esti 3 perces joslofajasok, a tb baromsagai, es az exem bunkosaga kicsit kiakasztott... ettol voltam nyugos.

Ma sem sokkal jobb, igaz, legalabb nem fajok.
Amikor megirtam neki hogy miert nem vigasztal senki az volt a valasz hogy menjek aludni. Normalis ez? miert nem erzekelik a pasik ha egy no fel?
miert nem jott at egy fel orara megvigasztalni, es ha olyannak latja a helyzetet bevinni korhazba?
Tok jo am egyedul a lakasban es felni es nem tudni hogy menjek-ne menjek? mert ebben a kerdesben nagyon hataroztatlan vagyok....

EHHH komolyan a fenebe kivantam tegnap este az egeszet, gyerekestol, pocakostol, eletestol...
jo mi? vagy meg ez is belefer a kismama-hisztibe?
m
martina

Sziasztok!

Krisztinka,
gratulálok a rutinhoz, nagyon ügyes lehettél Kép

Kamelia,
örülök, hogy minden rendben veletek! Kép

Kata,
gratulálok a kishölgy felvételijéhez! Kép Ez már nagyon komoly dolog, büszkék lehettek rá nagyon!!
Kör-mailt én is kaptam tehát tudjátok a címem, de ha nem: r.csordas@jmg.hu
Szeretnék én is jelszót kapni!!!

Mi holnap megyünk 3D uh-ra, már olyan kiváncsi vagyok. Remélem minden rendben lesz.

Margaréta 35+5
margaréta

Szilcsike!

Hát már hogyne emlékeznénk Rád (Szilicske Kép, könnyû megjegyezni). A derékfájás meg normális, igaz bíztatásul elmondom, hogy ez még el szokott múlni. Ekkor általában a hormonok hatására megkezdõdik az izületek, szalagok lazulása, megnyúlása és ez okozhat ilyen kellemetlenségeket. Fájhat még a szeméremcsontnál is ugyanezen okból. Késõbb jöhet a pocak miatti derékfájás, de ez igazán nem tövényszerû Kép.
Bori 35.hét (nagy pocakkal és ma ugyancsak fájó derékkal, még sántikálok is Kép)
Bori

SZia Ancsi!
Gratulalok a kisfiadhoz! Milyen jo neked, hogy Te mar tudod ki is lakik odabent, mi egyszerre lettunk babasak emlekszel? De meg 2 hetet varnom kell a kovetkezo uh-ra es hatha akkor kiderul.
Tudsz majd ide irkalni vagy csak beneztel?

Edina 17+4
edina

Martina!

Jajj, ne haragudj, én is azt hittem, hogy egy jó alvás segíteni fog. Azt nem írtad, hogy ennyire komoly az ügy. Itt a végén, pláne a Te helyzetedben igenis mindez belefér egy riadt, tanácstalan kismama lelkivilágába. De nemsokára túl leszel rajta. Nincs egy testileg is elérhetõ jó barátnõd, akivel kibeszélgethetnéd magad? Mi itt megértünk, de ez most kevés. Jó lenne, ha valakivel leülhetnél egy csésze tea mellé és kibeszélhetnéd minden félelmedet.
Kitartás. A baba kárpótolni fog mindenért. Kis társad lesz és soha többé nem leszel egyedül. Tartozni fogsz valakihez, aki számíthat Rád. Gondolj most erre. Próbáldd a jót látni benne. Biztos nehéz. Ha meg úgy érzed, hogy esetleg indulnod kéne, akkor inkább menj be feleslegesen, mint otthon rettegj egyedül. Azt hiszem virág volt az, aki még a harmadik babával is csak negyedszerre ment "igazán" szülni. Nézzenek meg, és akkor legalább megnyugszol. Azért vannak ott a dokik, ez a dolguk.
Jelentkezz mielõbb!!!
Bori
Bori

Szilcsike!

Azt hiszem éppen tegnap hiányoltalak! Vagy tegnapelõtt na mindegy szoval igenis hiányoltunkKép Derékfájásról már irt Bori és szerintem is ez lehet a magyarázat!

Kisvakond SzoritokKép

Martina!

Nem is tudom mit mondjakKép Szomoru lehet egyedül ilyen hangulatban lenni, de fel a fejjel és tessék elmondani legközelebb akaratosabban hogy mi a baj!!! "Néma gyereknek anyja sem...." Nem baj ha bárkire ráijesztessz hogy menni kell, mert mi van ha egyszer tényleg menni kell??? Az hogy nyügös vagy megértem szerintem más is az lenne a helyedben... (Ha valamit félreértettem akkor 1000 bocsánat)

pusz
sasha
18+1

Kép
sasha

Sziasztok!
jo, jo, mar jobban vagyok!
igazan nem mertem elmondani anyunak sem telefonba mi a bajom,mert ugye videken laknak, az sem segitett volna....

furodtem, lefekudtem tv-zni es figyeltem az orat. ugy voltam vele, ha ejfelkor is meg mindig jatszuk ezt a 3 perces hulyeseget, akkor taxi es korhaz. Ugyan a taskam meg korantsincs osszerakva, de kit erdekel?! Kép

aztan fel2kor ebredtem, szoval ataludtam a hataridot, a fajasok elmultak. A hangulatom meg mindig kaki. Az ex erthetetlen viselkedese kiakaszt.
Meg jo, hogy apanak kepzeli magat, es a szomoru, hogy valoszinuleg jo apanak gondolja magat, azon a siznten amit nyujt, vagy ad, vagy adni fog. Ezt persze, majd a jovo donti el.
De pillanatnyilag az utolso honapban meg ha el is hagyott, kicsit tobb empatiara lenne szukseg a reszerol es kicsit aktivabb segitsegre, tobb aggodasra.
Es tavalyrol emlekezhetne ra, hogy ilyenkor biza elkel a segitseg....

de mondom, jobban vagyok, es ha 3 hetente jon is egy ilyen 3 perces este, a kovetkezonel mar vidaman megyek szulni Kép

sziasztok
M
martina

Martina!

Próbálj ne gondolni a szomorú dolgokra, ha a pici meglesz el fognak törpülni ezek a rossz dolgok, olyan sok lesz a jóból! Kép Sajnálom, hogy egyedül vagy, ha jól értettem (ha nem akkor bocs!) gyere gyakrabban közénk, mert itt mindig szeretettel várunk, gondolom, ezt mindannyiunk nevében írhatom. Addig is egy mosoly: Kép

Margaréta
margaréta

Ancsi!

Örülök, hogy jól vagytok! Sokszor eszembe jutottál, hogy mi van veled. Igazán megérdemled, hogy minden rendben legyen!
Visszaállsz dolgozni, vagy csak netközelbe jutottál?
Vigyázz magatokra, és nézz be hozzánk gyakrabban!

Martina!
Átérzem a szomorúságod és aggodalmad, próbálj minél többet társaságban lenni, rossz ilyenkor egyedül. De mi is itt vagyunk és gondolunk rád!

Kato!
Köszi az érdeklõdést, alakul a babaszoba, de még mindig akad tennivaló. Szeretném, ha hétvégén be tudnánk fejezni.

üdv

any
any

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?